Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Funnyho fóliáč 2k18 - Klikni zde pro originální téma
Funny420
Zdravím všechny pocestné,kteří zabloudili k mému tématu. V tomto tématu se vám pochlubím se svým prvním kolem venku(praktické zkušenosti mám jen z testovacího kola ve své PC bedně,kde mimochodem právě probíhá druhé kolo,až přijde správný čas,naleznete jej v galerii mikropěstování).
A teď tedy k tomuto pěstu
Místo-fóliovník na nejslunečnějším místě zahrady.Konstrukce je levná a jednoduchá. Kostra je z PPR trubek(normálně se používají na rozvody vody) a místo plachty obyčejná strečka.
Modely-Critical Kush a LSD,obojí od Barneys farm,každé semínko stálo 240 kč
Hnojiva -Na růst koňské koblihy z mých dvou živých zásobáren,které mi běhají za barákem. Na květ hoštické slepičince,které jsem používal v PC pěstu a byl jsem spokojen,účinek matroše byl úžasný a chuť taky,v krku to neškrábalo,takže prostě parádní.
Funny420
Tady máme první fotky holek z jejich prvního dne na světě. Foceno 12.4.2018
Funny420
Na dva týdny jsem byl pryč a když jsem se vrátil,nestačil jsem se divit. Obě holky krásně povyrostly,CK o něco víc. Na to,že byly jen na parapetu a zalívány vodou ze studny opravdu hezké. K fotkám jsem vám přidal popisy,aby jste se v tom neztráceli,já totiž tento problém mívám u většiny témat. Foceno 28.4
Funny420
V noci na 1 května měla být hrozná bouřka,a proto jsem se rozhodl kytky dát na zastřešenou terasu. To ovšem byla velká chyba,jelikož se nějak dostal v noci ven pes a udělal s kytkama krátký proces. Vše ale nebylo ztraceno,zrovna ty dvě krásky,o kterých je toto téma,přežily. LSD byla netknutá a CK zůstal jeden malý lístek. CK byla sice v kritickém stavu,ale řekl jsem si,že to jméno nemůže mít pro nic za nic a rozhodl jsem se zabojovat. Obě kytky jsem opatrně přesadil do fóliáku a napadlo mě,že když CK přišla o většinu nadzemní části,bude potřebovat posílit tu podzemní,aby ztrátu dohnala. Proto jsem ji vyrobil kořeňák z mladých proutků vrby-proutky jsem nastříhal na cca 2cm špalíčky,vložil do nádoby,zalil vroucí vodou a dva dny nechal za pokojové teploty louhovat,v podstatě jsem pro CK udělal vrbový čaj.
Funny420
Vrbový čajíček se ukázal jako dobrý spojenec,protože o týden později bylo jasné,že příběh mého CK rozhodně nekončí. LSD mezitím rostla do krásy,jako podle učebnice.
Funny420
O další 4 dny později jsem na CK napočítal hned tři větvičky,dvě,které se draly z vrchu a jednu,která se vyklubala vedle přeživšího lístku. Pes mi ji v podstatě zaštípnul. LSD pokračovala v růstu do krásy a byla opravdu radost na ní pohledět.
Funny420
21.5.2018 jsem si řekl,že je nejvyšší čas zaštípnout LSD,takže jsem na ní udělal klasický záštip. CK už tedy zaštíplý byl,takže jsem ho nechal tak.
Funny420
O pět dní později jsem zalezl do fóliáku a byl jsem velmi mile překvapen. Kytičky nejspíš dosáhly kořeny k zakopaným koňským koblihům,jelikož výrazně porostly.
Funny420
Do 1.6 zase o pořádný kus porostly,na fotce sice není moc vidět o kolik,ale je vidět,jak se krásně rozvětvily.
Funny420
A v tuto chvíli,jako kdyby mé kytky začaly bláznit. Uplynuly pouhé 4 dny a ony byly zase mnohem větší. Nestačil jsem se divit.
Funny420
Došlo mi,že údaj seedbanky o výšce bude asi chybný. Obě kytky měly být vysoké 60-90 cm,ale měly už skoro metr a půl. LSD dokonce procpalo jednu větev plachtou,takže jsem ji musel ohnout.Během ohýbání jsem se nechtěně opřel o jednu ze dvou hlavních větví a praskl stonek v místě záštipu,úplně jsem se zhrozil. Rychle jsem udělal “obvaz” pomocí provázku a zraněné místo polil vodou,aby se do otevřeného stonku dostalo co nejméně vzduchu. Na fotce jsem modrým kroužkem označil poškozenou větev,ta ztratila 95% listů,ale chytla se a roste dál. Jen je teď šířkou stonku poloviční než větev druhá.
Funny420
5 července byly obě kytky tak velké,že jsem je už nemohl vyfotit každou zvlášť. A také jsem plachtu postříkal bílým sprejem,aby nebylo tak hezky vidět dovnitř. Výška nejvyšších větví překonala hranici dvou metrů a větve se plazily po fólii.
Funny420
Nemohl jsem to tak nechat,a proto jsem začal ohýbat,jak to jen šlo. Některé větve jsou ohnuty i o více než 90 stupňů a taky jsem všem vysokým větvím udělal záštip v naději,že to kytky zpomalí.
Funny420
Ani nevíte,jak moc jsem se zpletl. Dnes kytky vypadají takto. Nedokážu už rozeznat,která je která a absolutně převzaly vládu nad fóliákem. Rajčata,která rostla kolem,začínají chcípat na nedostatek světla a živin,kytky je totiž doslova pohltily. Víc ohýbat už nemůžu,pokud bych nechtěl větve zlomit,a proto mi asi nezbyde nic jiného,než sundat plachtu.
Funny420
Budu rád za vaše K,pochvaly,rady,dotazy a smysluplnou ktitiku.
Tr&NLL
Vypadá to luxusně a krapet to připomíná to moje 😂😂 jen ty máš výhodu, můžeš sundat plachtu to ja bych to musel rozebrat cele 😁😁
Mam taky okolo toho rajčata, okurky a papriky. Rostou bez problémů vse hnojim. A co se týče ohýbání neboj se toho určitě se to nezlomi. Takto to mam ohle uz od země a to jeste skoro všechny větve provazem tahám pomalu dolů
Funny420
Já už jen nemám kam ohýbat,to je ten problém :D napravo fólie,nalevo rajčata :D
kuckon01
Podobne som to mal ja a musel som 50% kytky vyhodit proste useknut a hotovo
Woody
sewas , mas to paradne .. uz si druhy s tymto prijemnym problemom :D .. vo foliovniku su proste perfektne podmienky na bujny rast .. preto sa pod foliu sadi az v 6. mesiaci .. kludne aj neskor .. teraz ked mozes, tak urcite daj dole foliu a nechaj to rast dalej, ked nemozes, urob miesto (vyber rajcata) a ohybaj herecky az k zemi .. poradne silne vetvy nechaj a vsetko slabe a tenucke usekni .. nech vam to rastie priatelia :)
Funny420
No právě dnes jsem měl štěstí v neštěstí :D 80% rajčat chytlo plíseň,jelikož byly neudržované a jediné,co se s němi od zasazení dělo,bylo občasné zalévání. Díky bohu kytky jsou netknuté,ale pro jistotu si koupím postřik proti plísni a všechno ve fóliáku s ním pokropím. Takže většinu rajčat jsem samozřejmě musel vyhodit,tím jsem ale získal místo pro trochu ohýbání a to jsem taky udělal. Momentálně to vypadá takto :P Kolik myslíte,že z toho bude? Sklízet by se mělo podle seedbanky do konce září.Mimochodem už netuším,která kytka je která,takže foto už bez popisu :)
Dain
ahoj, mas tomoc pekne, je prdel jak si u miminek clovek hlida kazdy list a zachvili ma tohle a jen cumi :D plachtu nakonec stejnak budes muset sundat, s tim se smir :D v tomhle aby to nejak dokvetlo je nemozne s tim jak se to vytahne a urcit by to nedelalo dobrotu treba kvuli tebou zminovanym plisnim...onoi taky nebude spatne kdyz to jeste trosku profoukne a zesili nez naskacou paldy zvlast kdyz to mas pozohybane..a jesi rikas dokvest oficialne koncem zari mas urcite tak jeste 10-14 dni rustu (me uz asi konecne nakvetla holka, pomohlo jak se ted na par dni zamracilo O:-) )
WhiteFrost
Femky začínají kvést kolem 15-30 srpna tak zatím ještě čas
Dain
to prave jak ktere, komercni hybridy maj vetsinou dobu kvetu tak 55-65 dni a proto se dle udavane dob sklizne da odhadnout, kdy to nakvete....jenomze udavana doba sklizne je dana hodne odkud je ta banka (viz spanelske seedbanky a spanelske pocasi) takze to chce zapojit trosku fantazii :D
Funny420
Barneys farm je myslím z Nizozemí,takže doba sklizně by mohla být tak +-2 týdny stejná. Díky za radu ohledně zesílení stonků,nedošlo mi,že by jim vítr mohl pomoct,i když je mi ta informace známa.Zatím jsem to vyřešil tak,že největší větve jsem přivázal k vrchní části kostry fóliáče a naopak ty nejspodnější,které jsou dost dlouhé na to,aby se dostali ke slunku,ale tenké na to,aby udržely váhu palic,jsem podepřel klacky ve tvaru písmena Y. Kdybych měl ale takhle přivazovat a podepírat každou větev,asi bych se z toho brzy zbláznil a proto asi skutečně dojde na sundání plachty a zbylou práci nechám na kytce samotné a větru.
WhiteFrost
co já vím tak 90% feminizovaných začíná kvést po 23. srpnu (dení rovnodennost)
měl sem 3 ruzný modely od ruzných seed bank všechny začli kvést úplně sejně měl sem též Vanila kush od BF a muž říct že ten kvete hodně pozdě tak hlavně at se vde zdárek :D
Dain
kemo podzimni rovnodennost mas az 23. zari...no ale to mas fuk...cca 3 ruzne modely nejsou zas tak velky statisticky vzorek :P ale daji se sehnat samozrejme mnohem drive kvetouci odrudy, ktere se do nasich podminek hodi lip - z klasik me napada treba critical mass (posledni cervencovy), a dela se dnes uz spoustu takzvanych fast version - vloni sem jel green poison, pulka cervence vykvet, prvni zarijovy sem sklizel........ uz sem zazil tak hnusny zari a rijny ze nechci kytky co pokvetou hlavne v tyto mesice, nehlede na to ze slunka je min a min kazdym dnem
Dain
jj funny vitr je dobrej ale i svinak :D vcera mi sfoukl kyti na balkone, nastesti se ji nic nestalo
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od Dain
kemo podzimni rovnodennost mas az 23. zari...no ale to mas fuk...cca 3 ruzne modely nejsou zas tak velky statisticky vzorek :P ale daji se sehnat samozrejme mnohem drive kvetouci odrudy, ktere se do nasich podminek hodi lip - z klasik me napada treba critical mass (posledni cervencovy), a dela se dnes uz spoustu takzvanych fast version - vloni sem jel green poison, pulka cervence vykvet, prvni zarijovy sem sklizel........ uz sem zazil tak hnusny zari a rijny ze nechci kytky co pokvetou hlavne v tyto mesice, nehlede na to ze slunka je min a min kazdym dnem


Ja mám Critical Mass , chceš mi povedať že to je FAST verze? V popise bolo klasická fotoperioda, (bulkseedbank)
Dain
smola33: nic takoveho jsem nerekl :D mozna chyba v prekladu?
bavime se kdy to tak vykvete....rikam ze ze daji sehnat i drive kvetouci odrudy nez jak pise kolega whitefrost: Femky začínají kvést kolem 15-30 srpna...no a ja rikam: z klasik me napada treba critical mass (posledni cervencovy) a ze se delaji i drive kvetouci klasicke fem odrudy - fast verze - tzn riznute ruderalisem, ktere kvetou jeste driv a rychleji (nekdy)....muj critical mass myslim tak kolem toho 25. cervence vzdy vykvetl, ale mel sem za zivot jen 3....jakepak geny ma presne tvuj CM od bulk se musis podivat sam :P ale jesli to vydavaj za original tak to bude zhruba to same co sem jel ja, tzn v pulce zari by moh byt se stestim hotovej....genetika to je supr (i kdyz u vetsiny bank to je asi nejaka corka) nesli na nej skudci, strasne moc suprove stavenych kvetu ktery brzy dozraly a zajimava originalni vune....jen ta stavba kytky byl mor, moc se to nedalo tvarovat a ty vrsky byly na konci pekne prohnute k zemi
WhiteFrost
ta fast verze neznamená že to dřív kvete... rostliny se sklízejí v průměru o 1 až 2 týdny dříve než jejich originální verze... ale zase to není taková morda jak ty standart fem
Funny420
Tak dneska jsem sundával tu plachtu nad kytkama :) A já blbec se nepodíval předtím na předpověď.každý den má pršet a sem tam i bouřka,tak snad to kytí zvládnou,silné jsou poměrně dost :D
Funny420
Menší up. Přidávám první fotku kytiček bez plachty. Už zase přesáhly výšku fóliáče,takže já už na ně kašlu a nechám je prostě růst :D snad to nebude sousedy moc provokovat. Přidávám i druhou fotku,na které je detail “paliček” mého Blue Nitro Haze,který mám na záhonku. Je normální,že blizny hnědnou už teď? Trochu mě to znepokojuje. Předem díky za odpovědi.
Tr&NLL
😀 😀 na podzim vem metr a posli výšku 😂 jinak tyhle blizny bych neřešil. Ale paráda kytky
Dain
pokud dobre vidim, tak to sou blizny preflowers, co uz tam nejakou dobu budou, takze ze zaschly neni nic hrozneho jen trosku oschle pestiky...pokud nic jineho nenaznacuje treba ze bys ji prehnojil (coz by bylo v tvych podminkach mozne jen nakou techkou chemkou) tak to bdue v pohode....pockej si na normalni kvety tady ty prdoly obirat je stejne nuda :D

whitefrost: asi mas recht ale me ten fast poison kvetl fakt tuuze brzy, mozna i tim ze na balkec mi uz vecer nesviti? no a morda je to prave ze az moc velka - u fast mam totiz aspon sanci nechat si cukrik pekne zezlatnout coz mi nektere pozdnejsi odrudy v mych podminkach proste nedovoluji
Funny420
Kdyby někoho zajímal Blue Nitro Haze ze záhonku,tak tady je v plné kráse :P
Funny420
Řekl jsem si,že když už jsem sundal tu plachtu,tak vás malinko rozmazlím a vyfotím ty svoje modelky z boku,ze kterého ještě trochu jde poznat,která je která :D
thaavi
krásný kytky
Funny420
Díky :)
Funny420
Tak,myslím,že je nejvyšší čas na malej up :) Nebudu to už nijak moc komentovat,je to prostě džungle a už ani z boku není moc poznat,která je která. Blue Nitro Haze mi už hezky přepl do květu a proto jsem všechny své venkovky začal hnojit hoštickými slepičinci (NPK 5 10 5) A mám na vás jednu otázku,která mě bohužel napadla až teď. Cca 5 metrů od fóliáku je pouliční lampa,nesvítí na fóliák sice nijak silně,ale bojím se,že to bude stačit k tomu,aby kytky nezačaly kvést. Mám začít zatmívat,čímž ale asi risknu plíseň a nebo to nebude vadit?
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od Funny420
Cca 5 metrů od fóliáku je pouliční lampa,nesvítí na fóliák sice nijak silně,ale bojím se,že to bude stačit k tomu,aby kytky nezačaly kvést. Mám začít zatmívat,čímž ale asi risknu plíseň a nebo to nebude vadit?



Tak ak sisi vedomý toho že naozaj na ne moc nesvieti, potom by som nemal s toho obavy, a keď by si začal zatmievat tak si to neviem moc predstaviť pri takých obroch :) :D , ale nemalo by to vadiť :)
Maxeaux
citace:
Cca 5 metrů od fóliáku je pouliční lampa,nesvítí na fóliák sice nijak silně,ale bojím se,že to bude stačit k tomu,aby kytky nezačaly kvést. Mám začít zatmívat,čímž ale asi risknu plíseň a nebo to nebude vadit?


Cau, poulicna lampa je problem. Skus tu zatmivacku, na spodku nechaj nejake otvory/fugy aby prudil vzduch. Ak mas moznost, tak s tym zacni asap, po prepnuti ti este vyletia par cisel. Kazdopadne to bude vyzva s takymi velkymi kytkami.
SMOLA33
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux


Cau, poulicna lampa je problem. Skus tu zatmivacku, na spodku nechaj nejake otvory/fugy aby prudil vzduch. Ak mas moznost, tak s tym zacni asap, po prepnuti ti este vyletia par cisel. Kazdopadne to bude vyzva s takymi velkymi kytkami.


Tak teda funny ja sa ti ospravedlňujem , a diky Maxo
Funny420
Tak to je teda síla 😂 Škoda,že jsem v té lampě neviděl problém dřív. Příště do foliáku jen auta. No teď každopádně musím vymyslet něco na to zatmívání a to bude problém,když budu půl srpna pryč. Takže potřebuju udělat nějaký “štít”,který bude světlu bránit jen ze strany lampy,ale propustí nějaké to sluníčko během dne. Nejlehčí by asi bylo vzít prak a vyřešit to za 10 vteřin,ale pak by to přijel někdo opravit a viděl by tu džungli 😂
Maxeaux
No chcelo by to nejak zvacsit konstrukci a v ramci moznosti brutal poohybat kytky.

mala inspirace :)
https://www.youtube.com/watch?v=Qrj...L60QN3gysZUURUI

skus poguglit "light dep", urcite najdes nejake vychytavky.

citace:
Příště do foliáku jen auta.

To je moznost taky, na druhu stranu ked vychytas techniku zatmivania, tak sa ti otvoria velmi siroke moznosti. Prakticky mozes pestovat cokolvek, aj indoor modely a sklizet trebars uz v srpnu.

pokec na temu poulicna lampa
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=43320
Funny420
Chvíli jsem přemýšlel,že bych na ten sloup vylezl a ze strany zahrady lampu něčím zakryl,bohužel je lampa na sloupu elektrického vedení a nepotřebuju dostat v cca 5 metrech nad zemí bombu proudem,takže mě ta myšlenka velmi rychle přešla :D Takže nakonec to asi vyřeším tak,že dám po bocích fóliáku pár latí,přes které natáhnu plachtu a hotovo. Tuhle zábranu dám jen ze strany,kde je lampa tak,aby z druhé strany šlo ke kytkám aspoň trochu slunka a jakmile začnou hezky kvést,tak to celé zruším a nechám tak,jak to je teď. V pozdější fázi květu by snad trocha světla neměla moc paseky nadělat.
A k té technice zatmívání,díval jsem se na to už dříve (toužil jsem ochutnat sativu,ale nemohl jsem najít model,který by dokvetl nějak rozumně. Tak jsem začal číst o zatmívàní společně s technikou SOG,ale pak jsem našel Blue Nitro Haze a bylo po problému) a příjde mi zbytečně náročné,pokud teda není v podobě automatických rolet. Přesně o tom jsem našel téma v pokročilých technikách a experimentech,kde to týpek udělal dokonale,až teda na cenu. Za ní by se dal pořídit komplet box s COB Led chipy. A navíc sám si chystám box všh 100x45x45 do kterého dám 150w sodík a v tom se nějaká sativka vypěstovat dá. I když to teda prozatím odkládám,protože pokud mi tohle dokvete,budu mít při mé spotřebě dost trávy tak na 10 let :D
Tr&NLL
Ahoj, ta lampa ničemu nevadí znamej to mel skoro pod ni a kytky krásně kvetly. Me to ve skleníku jeste nic nedela a to mají tmu jak v lese 😉 nebo můžeš otevřít tu lampu a strihni tam nejakej drát at mas kdyztak klid 😂😂😂
_Dr.Skunk_
Ja bych to nechal byt a uvidíš :starwars:
Funny420
No vzhledem k tomu že v tuto chvíli jsem na cestě někam do pryč a včera fakt nebyl čas,tak jsem aspoň fóliák přehodil netkanou textílií s tím,že až se vrátím,tak to udělám pořádně.Chci,ať to pod tím začne kvést a pak to sundám.
Funny420
Tak jsem teda zpátky a s přehozením fóliáče plachtou spokojenej nejsem. Konce nejvyšších větví nádherně seschly a zhnědly. Škody sice jsou oproti velikosti kytky minimální,ale nechat jsem to tak nemohl.Četl jsem si to téma,na které odkázal Maxeaux a jsem z něho ještě více zmatený,než jsem byl 😂 Někomu tam ty lampy dělaly problémy z 20metrů a někdo je měl 5 metrů od políčka a všechno v pohodě. Jeden týpek dokonce tvrdil,že mu pruh světla dělá z některých “jasných” samic samce a že mu některé kytky hermí. Svou zmatenost jsem se rozhodl vyřešit tak,že s tím teda nic dělat nebudu.Mám totiž klon z LSD,který už taky hezky vyrostl a je v květináči na místě,kde žádné světlo z lamp nejde. Pokud tedy on začně kvést a ve foliáku nic nepokvete,tak začnu řešit zatmívání. Vyfotil jsem vám vzdáldnost lampy od fóliáku a jak moc to na kytky svítí. Nevím,jestli to je z fotky dostatečně vidět,ale i přes světlo z lampy kytky vypadají,jako když normálně “spí”. Tzn že mají svěšené listy.
Madical-Strains
Ja se domnivam ze tak slaby svetlo by nemelo vadit. Vzdyt na vsechny rostlinky sviti preci v noci mesic, teda pokud je jasno..

Kamos ma na zahrade dokonce reflektor na fotobunku ktera reaguje na pohyb a osviti celej prostor okolo skleniku , cast zahrady a skoro cely dvur a kyti mu presto kupodivu nikdy nezhermately. Ma v noci pusteny psi tak se nekolikrat za noc obcas stane ze se rosviti celej jeho dvur.
Jeste jsem ho na to prave upozornoval ze by tak ostry svetlo mohlo kyti vyrusovat ze spanku. Ale vyvratil me to , ze vse je ok.
Nakonec ted mam u nej zasazino tak se uvidi. :)
Ono taky bude zalezet hodne na odrude ,jak citliva je.
anon383596
To světlo z lampy určitě vadí kor takhle blízko minimálně ti to zpozdí nakvet v souladu s periodou dne už davno si to měl prikryvat necim neprusvitnym máš to prerostly jak sviň a že mluvim ze zkušeností a ne domněnek jak někdo a co se týče plísně dotáhnout prodluzku ventilátor a foukat to tam z venku holt je to práce ale výsledek ze zatmivacky a fotoperiody v našich podmínkách je razantni kor v tomhle španělským počasí který je fakt brutus mě už schnou i stromy
Já jsem na tom treba takhle i s lampou cca 25metrů od toho sice zadnej zázrak ale což do rypaku co bude
Funny420
Tyvole chlapi 😂😂 Fakt nevím,čím se mám řídit. Někomu lampa bordel dělá,jinému zase ne,takže mi asi nezbyde nic jiného,než zjistit,jak moc bude vadit v mojem případě. Jak už jsem říkal,poznám to podle toho klonu. Na příští rok už tam budu stejně dávat jen automaty. U těch nehrozí,že by mi nadzvedávali fóliák a světlo z lampy se jim bude v každém případě líbit.
Madical-Strains
No z logiky veci urcite vice jistejsi je rozhodne ta tma, to je bez debat.
Tma rozhodne nic nepokazi. :)
Svetlo nemusi ale muze pokazit.

Akorat me zarazi teda ten mesic proc ten teda kytickam nijak nevadi?

Hele, ja bych to resil uplne jinak , vice radikalnejs, bych se s tim vubec nesral.
Vzal bych prak a tu lapmu bych proste a jednoduse zhasnul :D a kdyby nahodou vymenily zarovku tak bych to udelal znova alespon do te doby nez zkosis.
Nikdo ti to nedokaze zes to byl ty a ne treba deti se vzduchovkou , krome toho je to tvuj pozemek a kdyz si tam neprejes svetlo tak se domnivam ze na to mas moralni pravo.

Naopak si myslim jak si psal o tom zakryti lampy tak to by mozna bylo naopak dost podezrele , kazdy by si lamal hlavu proc si dal nekdo praci zakryvat lampu.
Je to mnohem jednodussi reseni nez zakryvat kazdy den folijak.
Krome toho furt nekde vidim v noci ze nesviti poulicni lampa.
Funny420
No to mě taky napadlo,ale nejsem vandal a hlavně z toho sloupu mají dobrý výhled na ty kytky. Zničím to poprvé a oni to opraví,zničím to podruhé a oni to opraví + zavolají vojty. Spíš mě napadlo vyhodit v ní pojistky nebo cvaknout nějaký drátek a po sklizni to opravit. Jen nejsem žádný elektrikář a nechci dostat bombu proudem :D Ale zatmívat tyhle obry je skoro nemožné a hlavně teď nebudu skoro vůbec doma,takže ani nemám kdy. Proto přichází v úvahu jedině vyřazení lampy,ale to až jako poslední možnost :D
WhiteFrost
Takhle blízko, určitě problém bude páč jsem měl podobnej problém lampa byla 10m od kytek a prostě nechtěly kvést , jednoduše jí vystřelil vzduchovkou, stříhat kabely je blbost to riskuješ moc, nebo ještě lepší natáhnout něco aby to krylo...
Madical-Strains
Ja taky nejsem vandal a dobre si uvedomuji ze se to nema ....ale zasahuje to do tveho soukromi a hlavne do bezproblemoveho chodu pestu ale hlavne...je to v zajmu DOBRA !
Vubec bych si nedelal vycitky.

Ale je fakt ze jesli dokazes tu lampu vyradit bez rozbiti tak by to bylo idealnejsi ale ja bych si na to netrouf, to ti rikam na rovinu. Ledaze ze bys mel nejakeho dobreho kamose silnoproudare elektrikare, kterej umi mlcet. Ale pokud by na to prisli ze to nekdo zamerne odpojil nebo prestipl tak by se to asi mozna uz vysetrovalo ale jednou rozbitou lampu nikdo vysetrovat nebude. :)

Kdyz to udelas jen jednou, neverim ze tu lampu opravi driv jak za dva mesice.
U nas nesviti uz pul roku a nikomu to evidentne nevadi a nikdo se do oprav nezene.
A do pristiho jara neco uz vymyslis. :)
Funny420
Takového kamaráda fakt nemám 😂 Jako bylo by asi fakt nejlehčí to sestřelit,ale moc se mi do toho nechce no. Musel bych jen prakem,což je totální destrukce lampy. Vzduchovku jsem totiž zrovna včera odvezl 😂
Funny420
Konec konců ta lampa je na total nahovno místě. Osvětluje jen kus nepoužívané příjezdovky a půl naší zahrady. Jak to vlastně funguje s opravami těch lamp? Musí jim to někdo nahlásit,nebo to nějak poznají sami?
Tr&NLL
Čau, mame novostavbu po ulici jsou lampy a pred naším barakem lampa nesvítí od te doby co se tu stavělo tj. asi 3 roky. Další vec si myslim ze ta lampa ničemu nevadí, co jsem se díval na svoje fotky z venkovku co jsem sázel pred x lety tak většinou květ jim začal okolo 20.srpna a to bylo na takovém místě kde slunce svítilo tak pul dne. Mrkni se kde ti zapadá slunce pokud za lampou tak to špatně poznas ale pokud jinde nez je lampa a kytky nebudou otoceny na lampu tak urcite to nane nema zadnej vliv. Podle fotky je to docela kus. To mas jak kdyz budes mit skříň a budes na ne svitit 600w hps a kdyz budou kvést zapnes tam mobil taky se nic nestane stejne jak u slunce. Slunce je mnohem silnější a podle me by jsi ty kytky musel dát skoro pod lampu aby to nane melo vliv
Madical-Strains
Tak tu vzduchovku zase privezes , no :D alespon to nebude tak velka destrukce jako od praku. Mas ted dva ruzne nazory na tu nocni lampu a mas taky pred sebou jednoduchy reseni bez rizika ze se ti zpozdi nakvet nebo ze to zhermati.
Musis se konecne rozhoupat. :D
Funny420
Bohuzel,nebyla moje a majitel ji ted potrebuje,takze se obavam,ze hned tak ji neprivezu :D Jak říkám,teď to nechám být,dokud nezačne kvést klon. Když bude vše v pořádku,není co řešit a když ne,tak asi vytasím ten prak :D a nebo tu kytku můžu brutálně ostříhat a zatmívat ji.
WhiteFrost
Tak to budeš mít co dělat, jestli ti to nezačne kvést do konce srpna, tak máš 95% že to nedokvete kor genetika od BF která kvete dost pozdě pak už stím nic neuděláš... jaká výbojka je v té lampě MH hps ?
Funny420
Podle barvy světla bych typl MH
Woody
mna nocna lampa metie z cesty
Funny420
Tak zatím to pořád roste,po květu ani památky,ale ny klonu tak samo,takže jsem zatím v klidu :) A aby tu nebyly jen samé diskuze,když je to fotogalerie,tak přihazuju fóliáč a blue nitro haze +jeho květ :)
Funny420
.
Funny420
Z nějakého důvodu mi to jde jen po jedné fotce
Woody
diky kamo mas to u mna
Funny420
Co mám u tebe? A za co děkuješ? O.o 😂
anon383596
citace:
Původní příspěvek od Funny420
Tak zatím to pořád roste,po květu ani památky,ale ny klonu tak samo,takže jsem zatím v klidu :) A aby tu nebyly jen samé diskuze,když je to fotogalerie,tak přihazuju fóliáč a blue nitro haze +jeho květ :)

Von tě ten klid brzo přejde neměj obavy, pak zjistis že to pestujes na stonky a celá snaha přijde v niveč a to už bude pozdě, poněvadž v rijnu a listopadu to nedokvetes ,možná tak pro krmení kralikum. Ne že bych ti to přál, ale osobní zkušenost je k nezaplacení.
NORM
Dost dobře nechápu, proč když už máš na dovorku foliák, tak proč nezatmíváš??
Já už pomalu sklízím krásné kytky co vypadají jak pod lampou a vám to ještě nějakou dobu ani nepokvete..
Lidi nebuďte líní a využijte to léto naplno a vyhnete se plísním a zasraným housenkám..
Ješte když pořád svítí slunce a skoro neprší, ideální podmínky..
SMOLA33
Ja nechcem mudrovať a sorry za zasieranie threadu, ALE -nie každý má čas zatmievat , (?) ✌🏼
Funny420
S tím,že jsem furt někde v prčicích,tak zatmívat nemůžu :D A to,že lampa bude problém,mi prostě nedošlo,když jsem sázel.
anon383596
Tak se připrav na to že ti to bude vše k ničemu ,uvidíš sám , já už nekvetu v místních podmínkách roky ,k cemu taky haldu sena když můžu s trochou snahy mit krásný skero a nebydlis sam ne ,zaukoluj ostatní ať makaj ,taky odjizdim v 5 z domu a musí to za mě nekdo sundat. A automaty nemůžu ani cejtit fuj ho, taky už jsem na tom podobně jak kolega výše a to uz jsem mel vetsinou sklizeno před 14 dny ,letos to počasí stojí za picu ale trava roste krásně i bez nějaký větší snahy, stačí obcas trochec H2O ,zadnej perodid a jiny srandy.
Funny420
Celkem mě děsíš :D No každopádně jsem právě dojel domů a začínám být krapet zoufalý 😂 Ty ohnuté mrchy mají 2,5m,někde možná i víc a vyplnily komplet fóliák. Ze zoufalství jsem tedy vzal plachtu a barbarsky ji hodil na vrchy kytek,domluvil jsem se s rodinou a každý večer v 7 to zadělám a ráno v 7 to sundám a když nebudu moct,udělají to za mne. Tady jen pár ilustračních foto + stonky.
Funny420
Grower nezklamal a zase mi nechce dovolit více než 1 foto najednou 😂 tak tedy postupně a abych nespamoval,vynechám fota stonků
Funny420
A teď foto s plachtou
anon383596
Pořádnou plachtu tohle je na pytel a musí to větrat a bejt dokonale prikryty celý ,buď bych to sakra zredukoval nebo stahnul sítí na stranu kde máš místo pokud se to bude dotýkat fólie schnije to ,před nejakejma dvacetitrema rokama jsme s kamosem měli parádní foliak zrovna takhle kus od lampy a jak myslíš že to dopadlo ani naznak květů a vše skončilo na kompostu rád bych se mýlil ale pochybuju mě už to dojíždí pomálu ale jistě
Mimochodem přidám soubor ,odeslat, přidám další atd až do 5 max a pokračovat se změnami a voala vic foto u příspěvku
Funny420
Jinou možnost nemám,větrá to dost a zakrývá to celou stranu,kde jsou kytky a kde svítí lampa,tak to snad bude stačit a za těch 12h tmy to nechytne plíseň. Z druhé strany světlo nejde a jinak mezery vystříkám černým sprejem. Není to dobré,ale střílet lampu se mi fakt nechce. A mám to teda ofikat,nebo ne? Moc se mi do toho nechce,ale pokud nebude jiná možnost...A k těm fotkám,tohle samozřejmě vím,ale i tak mi to prostě nechce dovolit tolik fotek. Asi jsou moc velké nebo co.
anon383596
Pokud to plachtovani hodlas dělat takhle nic nestrihej stejně je to prd platný ,já to mám takhle a pak to vyznam má
Funny420
Tak já jinou moźnost ani nemám :D To máš parádní,to musím uznat
Funny420
Situace s kytkama už byla skuteçně neúnosná,takže mi nezbylo nic jiného,než vzít nůžky a radikálně to ostříhat. Opravdu mě bolelo u srdce,když jsem házel ovcím větve tak velké,že by někteří byli rádi,kdyby to byly jejich celé kytky. Snad je takový zásah nezabije.
SMOLA33
O nič neprichadzas, podľa mna keď si zredukoval výšku tak ti ešte nakomplet vyplnia foliak do šírky
Funny420
Ten už vyplněný do šířky je 😂
sakumprdum
Škoda kamo vůbec bych to nestřihal a nechal to fičet kčemu to tam sadiš když pulku ostřihaš :(
Funny420
Protože jsem nepočítal,že budu mít takové obry a navíc mě znervózňuje,že to furt nekvete
sakumprdum
kytky maš pekny no trochu se ti rozjeli:)Davaš jim už kvetovku mrškam.
sakumprdum
To lsd ma bejt převažne indika a uvadi že sklizen pulka zaři tak ti nevim ,a ten critical tež čista inidka a sklizen v zaři a oni dojedou neboj.
Liverone
citace:
Původní příspěvek od sakumprdum
To lsd ma bejt převažne indika a uvadi že sklizen pulka zaři tak ti nevim ,a ten critical tež čista inidka a sklizen v zaři a oni dojedou neboj.



LSD je hybrid staci si ceknut Leafly.com
navyse pestujem LSD uz 3 rokom a nikdy som to nemal indikove :D piis
Funny420
Jako termín určitě nestihnou,budu rád,když vůbec dokvetou 😂
Funny420
Tak dobrá zpráva,CK už kvete a u LSD se mi zdá,že právě kvést začíná,takže se sklizně snad dočkám :P
Funny420
Omlouvám se za delší odmlku. Holky už obě krásně kvetou :) Největší radost mi ale dělá Blue Nitro Haze,který sem sice nepatří,ale stejně se s ním pochlubím:D
Funny420
A tady foto BNH :P
Funny420
Tak tu o sobě dám zase jednou vědět :) Obě kytky se hezky paličatí,a co je zvláštní,paličatí se mi i CBD star,která roste na druhém konci fóliáku a to i přes to,že na ni nevystačila plachta a proto byla pod plnou palbou té pouličky.
Funny420
Tak další up,holky krásně pokračují v květu,nabývají na objemu a není moc co komentovat :D
Funny420
Tak jsem včera přišel domů a viděl tohle. Vítr si prostě vybral svou daň.
LordVampire
Chlape parádní :D zlatý český ručičky :)
Funny420
Dvě zlámané kytky jsou rozhodně parádní :D ale díky :P
Funny420
Tak jen nějaké ukázky palic,není k tomu moc co dodat :)
Funny420
Tak dneska obe holky sly dolu :) muzem zahajit typovacku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma