Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Funnyho fóliáč 2k18 - Klikni zde pro originální téma
Funny420
Tady jen vzorky paliček sušených v sušičce na byliny. Způsob sušení je to parádní,bohužel ale pouze s omezenou kapacitou :) :D Test proběhl,ale obou modelů zároveň,takže můžu říct pouze to,že je to neskutečně silné a oba vzorky mají jemnou chuť,při šluku ani pořádně nepoznáte,že do vás jde nějaký kouř. Poznáte to až ve chvíli,kdy se po brku chcete zvednout,ale zjistíte,že své tělo nemůžete ani pořádně ovládat :D
Funny420
Bez tipu nemá smysl vazit vsechen matros. Takze jedine co vim je to,ze je toho pres pul kila(cca 400g mam dokonale pripraveno v zavarovackach a jeste nekolik velkych neopracovanych vetvi mi visi na pude a uprimne se mi uz s nimi nechce drbat).Palo ma neskutecnou silu,oba modely. Jedno brko zrusi tri pravidelne hulice jak nic. Chut je jemna,v krku neskrabe,ale pri vetsim prdu hezky nakopne do plic. Stav je asi pul hodinky-hodinku intenzivni high a potom dloouhy stoned,který lze zmirnit maximalne tak dalsim brkem. Tim se hezky oddali,ale o to silnejsi pak dorazi. S pestem jsem velmi spokojeny a uz jsem rozjel nove kolo v novem boxu,ktere v pravy cas najdete v galerii mikropestovani,kde jsem mimochodem prave dokoncil svuj PC microgrow. Cau a diky Funny

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma