Madical-Strains |
Ano, presne tak a jeste lepe se maji v zemi kde nejsou limitovany prostorem pro koreny. |
|
|
SMOLA33 |
Už si sadil ďalšie kolo? |
|
|
Mara w2 |
citace: |
Původní příspěvek od SMOLA33
Už si sadil ďalšie kolo? |
Jj včera jsem byl hodit do pucu foliak a zítra půjdou do země...musím ještě navozit trochu hlíny z kompostu,mají teď dobrý akce 3+3zdarma takže mám 6x mazar DP |
|
|
Mara w2 |
Dnes po delší době jsem byl doma a 2 miniwappy-30cm co mám na balkoně zasmrádly celej byt (mám velkej poschoďovej bejvák) voní fakt krásně..až na tu výšku 😔.. to doladíme praxí
Na listech ani tečka něčeho špatného,listy jak nakreslené tyto dvě zalívám tím přírodním pramenem co teče nonstop z hor,tak to bude fajnkva voda 🏔️ |
|
|
Mara w2 |
A samozřejmě sympaťanda Amnesia,kterou posychrovala babička!big up babi ☝️👵
A další miniwappa-25cm to jsem tam dal pozdě takže babička už čarovat nemohla ale bude to megakvalitka 😁 |
|
|
SMOLA33 |
Tá Amnesia je pekná :) |
|
|
WhiteFrost |
máš to pěkně osypaný, na to že je to mat tak K++ |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od WhiteFrost
máš to pěkně osypaný, na to že je to mat tak K++ |
Děkuji to druhý"Káčko" patří mé babičce, páč to mazlí jako své kedlubny a rajčátka..všechny kytky jsou nehnojené ani kapkou chemie,ze začátku jsem koupil krystalon páč jsem to tady četl,ale schytal jsem negativní ohlasy tak jsem ho hodil do kouta,i babička mi málem vlepila 😂 ta si nasype do dlaně slepičinec a cosi mega smradlavýho a rozháže všude po zahradě a vše se jí daří desítky let..tak druhý kolo s Mazarem vyšperkujeme 😂😂 |
|
|
Mara w2 |
Tá Amnesia je pekná :) |
Gracias 😁 |
|
|
Mara w2 |
Mejzyč pošli foto,ať vidíme tvou profesionalitu v Medical pěstování ze které by měl i Přemek Podlaha radost 😁 |
|
|
mejzy |
Já už to ani nefotím, dneska jsem seknul vršky mazara v levo,cca půlku kytky, docela hromada, pak napíšu kolik to váží mokrý až to dodelam |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od mejzy
Já už to ani nefotím, dneska jsem seknul vršky mazara v levo,cca půlku kytky, docela hromada, pak napíšu kolik to váží mokrý až to dodelam |
No hromádka to je fajná..a opravdu to zděláš na masti?😁 |
|
|
mejzy |
Tak uděláme typovacku 😁 kolik to tak může mít? Půlka automazaru v mokrém stavu 😉 |
|
|
Mara w2 |
Tak uděláme typovacku 😁 kolik to tak může mít? Půlka automazaru v mokrém stavu 😉 |
V mokrým stavu..no já tipnu 230g |
|
|
WhiteFrost |
tipuju tak 250g mokrýho |
|
|
mejzy |
No chlapy ta fotka stojí za prd, takže vaše tipy jsou trochu vedle 😁 jen dodám že je to brutálně prorostlý a ocukrovany 😀 na fotce bylo po zvážení rovných 540g mokryho,cca půlka kytky |
|
|
Mara w2 |
No chlapy ta fotka stojí za prd, takže vaše tipy jsou trochu vedle 😁 jen dodám že je to brutálně prorostlý a ocukrovany 😀 na fotce bylo po zvážení rovných 540g mokryho,cca půlka kytky |
Tě prdel tak to je hodně vedle..😂😂 až to bude suchý tak to taky zvaž,si myslím že suchýho bude tak 200+- |
|
|
Mara w2 |
Kluci,můžete mi někdo vysvětlit proč se mi zkroutily listy u Wappy?ze dne na den, ničím to nehnojíme ani nepřelíváme, všechny kytky dostávají stejně,díky za info a rady |
|
|
nikolajmorozov |
cau, nejsou ted u vas vedra?? je sice hodne faktoru ale mohl by to byt stres z horka(http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144) a podle seschlejch spicek listu to tak trochu vypada. mel sem to na par kytkach(hlavne rizkach) pri nedavnejch vedrech taky.
hodne stesti a at to jede!)) |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od nikolajmorozov
cau, nejsou ted u vas vedra?? je sice hodne faktoru ale mohl by to byt stres z horka(http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144) a podle seschlejch spicek listu to tak trochu vypada. mel sem to na par kytkach(hlavne rizkach) pri nedavnejch vedrech taky.
hodne stesti a at to jede!)) |
Jj díky za tip,už sem čekal klasiku špatný pH nebo ec (ani nevím co to je😁) stres to být může ale opak teď byly mega suchý vedra a dnes to skočilo o cca 12stupnu dolu a je celej den shit,no uvidíme jak to dojede |
|
|
Mara w2 |
Jinak si myslím že vsechno sejmu za tejden.jako mikroskopem na trichomony koukat nebudu,doufám že to odhadnu
Málem jsem zapoměl na řízek AK-47 F1 ale si myslím že to nestihne
Foto4-5 miniwappa balkón |
|
|
nikolajmorozov |
tu wappu z prispevku cislo 220 za tejden urcite nesekej, ta ma pred sebou jeste minimalne 20+ dni. ta amnesii(jestli se nepletu) co je na prvnich dvou fotach v posledniho prispevku vypada hodne dobre! to bude slusnej kour :))) k+ |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od nikolajmorozov
tu wappu z prispevku cislo 220 za tejden urcite nesekej, ta ma pred sebou jeste minimalne 20+ dni. ta amnesii(jestli se nepletu) co je na prvnich dvou fotach v posledniho prispevku vypada hodne dobre! to bude slusnej kour :))) k+ |
Jj tu nemocnou wappu ve fólii sekat nebudu tu jedinou ne jinak zbytek 3wappy si myslím budou zralí a AMNESIA pěkně nabírá na hmotnosti..dikes |
|
|
Mara w2 |
Kluci jak myslíte že bych mohl sejmout?nebo mám ještě nechat?
Amnesia-98 dní
Wappa-60 dní |
|
|
SMOLA33 |
Tu amnesiu podľa mna ešte nechaj,,
EDIT: ešte sú tam vidieť biele blizny |
|
|
drago101 |
Biele Blizny sa ti objavujú stále nové a nové aj keď je už hotová.. Niektoré modely sú zrelé aj keď majú len polovicu bliezien hnedých.. Tak to neber tak ze keď máš biele Blizny ešte niekde tak nieje.. 🌱😉 |
|
|
Madical-Strains |
Ja myslim ze nejjistejsi je to kontrolovat na dennim svetle malym kapesnim mikroskopem za 120 kc. :) |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od drago101
Biele Blizny sa ti objavujú stále nové a nové aj keď je už hotová.. Niektoré modely sú zrelé aj keď majú len polovicu bliezien hnedých.. Tak to neber tak ze keď máš biele Blizny ešte niekde tak nieje.. 🌱😉 |
No jasný rostou furt nové blizny..ale řekl bych že 70%je hnědých,a u Wappy více tak dnes večer je sejmu,dikes |
|
|
drago101 |
Presne tak už sa ho chystám kúpiť aj ja lebo inak nemá človek istotu.. 😋 skus si odfotit trichomi bližšie a pre kontrolovať to |
|
|
Mara w2 |
[QUOTE]Původní příspěvek od drago101
Presne tak už sa ho chystám kúpiť aj ja lebo inak nemá človek istotu.. 😋 skus si odfotit trichomi bližšie a pre kontrolovať to [/QUOTE
Jasný podle toho co jsem četl tak mají být trichomi mléčný??díky za radu |
|
|
drago101 |
Áno tak keď je vecsina už mliečnych alebo keď sa ti objavia prvé jantárove ale to už záleží od teba vyskúšaj seknut keď budu mliečne a niektoré skus seknut už keď budu prvé jantárove a uvidíš ktoré ti viac vyhovujú |
|
|
Mara w2 |
Dragoune a Smola objednal jsem si 5x ginger Punche podle vašich doporučení abychom to jeli i stejně,ale někdo sem tam prehulil a poslal mi 10x AK AUTO,tak jsem tam psal a že semena si mám nechat a pošlou mi zdarma toho gingera,tak na druhý kolo toho bude požehnaně, toť aktuální info večer jdu stříhat tak se mějte |
|
|
SMOLA33 |
Původní příspěvek od Mara w2
Dragoune a Smola objednal jsem si 5x ginger Punche podle vašich doporučení abychom to jeli i stejně,ale někdo sem tam prehulil a poslal mi 10x AK AUTO,tak jsem tam psal a že semena si mám nechat a pošlou mi zdarma toho gingera,tak na druhý kolo toho bude požehnaně, toť aktuální info večer jdu stříhat tak se mějte |
Neeeeeee :D :D :D tak to máš jake šťastie ,,, fajnovo teda, teším sa s tebou :D daj si záležať ;) :) |
|
|
drago101 |
Tak to si dobre dostal potom 😉 môžeš byť rád |
|
|
Mara w2 |
Dneska styl Zohan-krycí jméno kadeřník
Amnesia sejmuta a následně prostrihána do ztracena 😁
To samé 3 mini Wappy
3kusy ještě dorůstají konečky tak je necháme |
|
|
Mara w2 |
1.Wappa foliak
2.Amnesia foliak |
|
|
Mara w2 |
Další jsem prasknul.. tu nemocnou autopilotku od babičky.. příspěvek 183. tam jsem měl problém u květu s listy a obecně s kytkou..smolla mi napsal příspěvek že problém s kořeny..a měl pravdu...nebyly tak propustný jako ostatní,nemohla přijímat ziviny... buď špatnej substrát nebo špatná genetika (všechny měli stejný podmínky+-) takže se přikláním ke genetice...Smola k+ za názor který se potvrdil=kořeny nepřijímají živiny |
|
|
Mara w2 |
Nazdárek,tak jsem prosušil první várku ještě něco vysí ve spíži,ale moc toho už nebude a dorůstá mi ještě poslední wappa ve foliaku,čekal jsem míň ale z první várky je 31g uvidím kolik bude celkem až sejmu wappu a dosuším zbytek |
|
|
sakumprdum |
Moc pěkne ti jedu vtom foliačku:) |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od sakumprdum
Moc pěkne ti jedu vtom foliačku:) |
Jj dík,kytky tam rostou parádně než co jsem měl na balkoně apd..je tam parádní klima a ty AF to evidentně vyžadují 😁 |
|
|
SMOLA33 |
Nazdárek,tak jsem prosušil první várku ještě něco vysí ve spíži,ale moc toho už nebude a dorůstá mi ještě poslední wappa ve foliaku,čekal jsem míň ale z první várky je 31g uvidím kolik bude celkem až sejmu wappu a dosuším zbytek |
Z kolkatich rastliniek? :) |
|
|
Mara w2 |
Z kolkatich rastliniek? :) |
Těch 31g je ze 3miniwap a amnesie z foliaku, samozřejmě z amnesky bylo nejvíc sem to nevážil zvlášť ale cca 20g bylo jen z ní,ta poslední wappa ještě roste a nabírá na mohutnosti ale bude tam taky jen cca 15g na konci to sečtu vše udělám čáru a jedu druhý kolo s 18-ti automatama a jedním řezancem kterej už má měsíc |
|
|
Mara w2 |
Ještě suším toho autopilota škoda že byl nemocnej protože tento model vypadá asi nejlíp z toho kola,ale je palic je nejmíň 😔 |
|
|
drago101 |
Druhé kolo pôjdeš z 18 auto.? Tak nato sa tesim👌 |
|
|
Mara w2 |
Druhé kolo pôjdeš z 18 auto.? Tak nato sa tesim👌 |
Jj protože jak jsem psal tak místo 5-ti ginger my poslaly 10 AK auto a jako omluvu zdarma těch 5 gingerů, objednal jsem je protože mi poslali 6 mazaru a nevyšel mi ani jeden,až nedávno vykoukli 3 tak se mi to shromáždilo,mazaři už rostou ve foliaku v hlíně spolu s AK f1 řízek..hulim už 15 let ale nikdy mě nechytlo pěstování..až teď kdy mám "detox" a nehulim,ale věřím že co jsem zatím sklidil budou pecky..to prostě poznáš |
|
|
drago101 |
Ja hulim 11 rokov a tiež nepestujem dlho 3 roky ale tak ze leto zima 😀 tiež si dám sem tam ,, detox ,, telo a hlava si to sem tam vyžiadajú. Ale nikdy sa mi nepodarilo mat úplnú pauzu dlhšie ako 2 týždne,,No aj zato som vďačný 😎😎😎 |
|
|
SMOLA33 |
Vy narkomani 😂😂😂😂😂😂😂😂 :D :D |
|
|
drago101 |
Vy narkomani 😂😂😂😂😂😂😂😂 :D :D |
😂🧟♂️🧟♂️🧟♂️😂 |
|
|
Mara w2 |
Dnes jsem si vyzvednul omluvný balíček(ZDARMA) za zaslání špatné objednávky..(nevadí mi to 😂) přihodily další semínka gratis bože to už musím nechat na další rok.. |
|
|
drago101 |
Aké to tam máš všetko semena? |
|
|
Mara w2 |
Aké to tam máš všetko semena? |
5x ginger punch auto a nějaký 2 bonusy LOL.. nějaká super sativa co jsem četl,to nechám na příští rok..nebo ti můžu poslat jedno semeno pokud budeš chtít |
|
|
drago101 |
To už teraz nejdem sadiť.. Už mám posadene niečo už by bolo asi neskoro a možno nie ale račej môžeme niečo pomeniť budúci rok pred sezónou 😎✌️ |
|
|
Woody |
sewas , LOL mam teraz v boxe .. |
|
|
Mara w2 |
Původní příspěvek od Woody
Ok očíhnu to..na podzim zkusím taky boxík |
|
|
drago101 |
Původní příspěvek od Woody
Aké sú.? Más to tu na fóre.? |
|
|
Woody |
sewas .. je to v indoor galerii .. uz su na konci takze o chvilu kosa :) ale vyzeraju fajne .. inak Kannabia je moja oblubena banka uz roky .. kazde semiacko vyklicilo a zakazdym vyrastli krasne silne rastliny .. nikdy ziadna mrdka , dokonca si nespominam , zeby mi nieco od nich splesnelo alebo zhermatilo .. hulenie zakazdym fajnove :) |
|
|
Mara w2 |
Poslední foto Wappy z prvního kola o vejkendu ji sejmu, třetí fotka je řízek AK f1 ale nevím jestli dojede,sázel jsem ji celkem pozdě |
|
|
Mara w2 |
Ta wappa kvete nějak dlouho její mini ségry jsem sejmul před 14-ti dny ale je ji pěkně.. |
|
|
mejzy |
Jak jako nevíš jestli dojede??? Pokud ten řízek není automat zasazenej v půlce září tak nechápu co to??? 😁😁 |
|
|
WhiteFrost |
Maro To akčko ti dojede na 100% kor Fast verze stejně šišky začnou kolem 15 - 30 srpna
takže času je zatím dost... at se vede zdár |
|
|
Mara w2 |
Maro To akčko ti dojede na 100% kor Fast verze stejně šišky začnou kolem 15 - 30 srpna
takže času je zatím dost... at se vede zdár |
Tak to rád slyším nemám s tím skušenost |
|
|
Mara w2 |
Jak jako nevíš jestli dojede??? Pokud ten řízek není automat zasazenej v půlce září tak nechápu co to??? 😁😁 |
No Mejzič to je logický.. když jedu první kolo s automatama a řezanec zasadím v červenci tak jako lajk vím že ty NE-automaty se sazej o hodně dřív..tak si zkrátka nejsem jistej 😁 |
|
|
SMOLA33 |
Maro, a tie semena na druhé kolo si už hodil do hliny či ako? |
|
|
fromdapipe |
Jeee, pěknej prcek na poslední fotce :-) |
|
|
Mara w2 |
Maro, a tie semena na druhé kolo si už hodil do hliny či ako? |
Čekal jsem na poslední kosu Wappy Smolič,aby to bylo alespoň trochu přehledné..hodím UPajze |
|
|
Mara w2 |
Dneska sekanec poslední Wappy z prvního kola
"Vršek" Wappy |
|
|
Mara w2 |
--druhý kolo--
5x auto ginger punch-CS
3x auto mazar-DP
1x AK f1-rizek
9x auto AK-cz seed bank
7kousku mám v zemi..zbytek 11 kusanů jsou v 15-20l kyblíků..na dno kýble jsem dal drenáž z kamínků kýble pořádně provrtal a nasypal do nich predhnojenej substrát od Arga společně s kokosem a samo perlitem a trochu hlínou z kompostu..jo 2 kusy AK jsem zasadil přímo na kompost..nebudu to ničím hnojit čistá fotosyntéza až na babičku ta tam občas něco nasype,ale ta ví 👵 |
|
|
Mara w2 |
Zatím jsem zdokumentoval 6x AK něco nechám na balkoně,něco za chatou na poli a něco u babičky..klasika
3 kusani jsou v zemi zbytek 6ks je kybli |
|
|
drago101 |
Druhe kolo bude stat zato ako tak pozerám 👌 |
|
|
Mara w2 |
No já doufám 😁 klíčivost 100% ginger 5/5
AK 10/10 akorad..asi nevyjdou 2kusy páč jsem diliňák polámal jsem mini stoneček.. mazar 3/6 a to sem ještě rád..jak všichni chválili dutch passion tak shit klíčivost,taky jsem zvědav všechny chyby z prvního kola odstraněny 😁😁 |
|
|
mejzy |
Dutch passion je top... Klíčivost 100% 😉 |
|
|
Mara w2 |
Dutch passion je top... Klíčivost 100% 😉 |
Kupoval jsem to ve slevě tak asi proto,ale karma je dohnala..10semen mi poslali omylem gratis vajčáci |
|
|
WhiteFrost |
Mejzy žádná seedbanka nemá 100% klíčivost to je blbost... 😉 |
|
|
SMOLA33 |
Mejzy žádná seedbanka nemá 100% klíčivost to je blbost... 😉 |
Tak tak ...:) |
|
|
drago101 |
Presne.. Sem tam sa stane ze niečo nevyde.. Ale zatiaľ som mal šťastie a za celý život by som povedal ze som mal 95 % uspesnost.. |
|
|
SMOLA33 |
Presne.. Sem tam sa stane ze niečo nevyde.. Ale zatiaľ som mal šťastie a za celý život by som povedal ze som mal 95 % uspesnost.. |
Tak si zaklop 😂😂😂🤘🏼 |
|
|
mejzy |
To bylo myšleno tak,že od nich z cca 200semen 100%... Ale každej jak umí,znamej každej rok koupí cca za 5k semínka od různých bank a každej rok z toho má max 5-6 mini kyticek a jen nadává na banky,že stojí za hovno...kde bude asi chyba že |
|
|
WhiteFrost |
Tak to mejzič RESPEKT... mě stačí 1k na to abych se uživil na 1 rok stačí trochu umět
😂 |
|
|
Mara w2 |
Já nemusím dávat 5k za semena dal jsem 6 uplivanech stovek a poslali mi 17semen od dvou seed bank.. Mejzič nechtěl jsem se dotknout tvé oblíbené a nedotknutelné seedbanky..jen moje zkušenost letos poprvé sazim automaty z 5-ti seed bank všechny 💯% klíčivost (sice nevyrostli všechny ale to jsem pojebalo já-ale vykličily) kromě dutch passion,jak píše Frostmen není nikdy sto pro to je logický |
|
|
Mara w2 |
Ve foliaku to roste jak blazen AKáčko už přes 50cm vypadá to že jsem ho dobře topnul,ale nevím to stopro 😁 tak mi kluci řekněte mazárci jsou taky spoko..o 3 AKáčka jsem chudší špatně jsem je přesadil a zdochly bljať |
|
|
SMOLA33 |
Ve foliaku to roste jak blazen AKáčko už přes 50cm vypadá to že jsem ho dobře topnul,ale nevím to stopro 😁 tak mi kluci řekněte mazárci jsou taky spoko..o 3 AKáčka jsem chudší špatně jsem je přesadil a zdochly bljať |
Caves,,, prečo si to zasadil tak do rohu? Nemáš tam miesto? |
|
|
Mara w2 |
Caves,,, prečo si to zasadil tak do rohu? Nemáš tam miesto? |
Čágo smolič..babča ta má okurky plazivky 😂 ale už bude sklízet tak tam něco presadim.. |
|
|
Mara w2 |
Hele jak poznám že jsem to zastřihl dobře?udělal jsem to před týdnem a jedou z toho 2 větvičky..😁 |
|
|
SMOLA33 |
Hele jak poznám že jsem to zastřihl dobře?udělal jsem to před týdnem a jedou z toho 2 větvičky..😁 |
Tak hod niake foto z blizska , a keď si to zastrihol a idu dve vetvicky tak to bude asi FIM technikou :D :) |
|
|
Mara w2 |
Tak hod niake foto z blizska , a keď si to zastrihol a idu dve vetvicky tak to bude asi FIM technikou :D :) |
Nevím co to bylo za techniku,neštíp jsem celej vrch,ale do půlky jakoby květu jestli mi rozumíš 😁 |
|
|
mejzy |
Hele ty kytky mít 10 cm od fólie nebude dobrý 😁, špatně přesadil??? Maro maro😁 pak ti má něco vyrůst |
|
|
Mara w2 |
Hele ty kytky mít 10 cm od fólie nebude dobrý 😁, špatně přesadil??? Maro maro😁 pak ti má něco vyrůst |
Mejzyč 😁 málo zkušeností no,jednou to snad vychytám |
|
|
Mara w2 |
Suchá miniwappa ONLY 9g 😂, první kolo mi hodilo tak 53g
A jelikož držím "detox" sebe očištění 😂 tak jsem ani nechutnal..ale před týdnem jsem si dal trošku vodky a nacpal jsem si Amnesku do skla a ta mě dobře hodila do gauče, hlavně jemná chuť a dobrej smradek,od tý doby jedu i alko detox 😂😂 jinak bych to nevydržel |
|
|
Mara w2 |
Ve foliačku paráda
Ak-fast
Automazar-DP |
|
|
Mara w2 |
Ak-fast
Ak-auto
Mazaři-auto
Vše krásné roste bez problémů, žádný hnojky buďte zdrávi |
|
|
Mara w2 |
Z miniwappy...z mini okvětních lístků jsem udělal mini domácí Hash..nebo pro někoho čaras přes led 🥃 |
|
|
mejzy |
Čau kolik má ten mazar? |
|
|
Mara w2 |
Čau kolik má ten mazar? |
Ahoj Mejzyno 😁 ten mazar má dnes přesně měsíc..a měří 28cm ještě nekvete,v tom foliaku to roste fakt bomby |
|
|
SMOLA33 |
Maro cau , ako si vyrobil ten hash? |
|
|
WhiteFrost |
Taky jsem moc zvědavej na toho mazáče, každej ho chválí a chválí, ale zatím jsem neviděl žadnej dobrej výsledek.. samozřejmě to ve foliovníku vypadá 2x líp než venku tak uvidíme.. at to roste zatím zdar |
|
|
Mara w2 |
Maro cau , ako si vyrobil ten hash? |
Čus smolič,je to tady na Géčku.. pokročilé techniky..pošlu odkaz snad jsem to dobře zkopčil..je to tam vysvětlené a vyfocené důkladně
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53397
Akorad když jsem to cedil přes ten kávový filtr,tak se mi 2 protrhly jinak by toho bylo 2x více musíš fakt jemně.. nejlepší je to nechat přes noc odkapat..jak do petky tak i přes ten filtr |
|
|
mejzy |
White Frost,jak jako neviděl??? Se podívej pár stránek zpátky 😁😁 |
|
|
|