Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Ed Rozenthal Bud × Critical +-NS--2×125CFL Blue a Květ 250 watt HPS --- CO2 (pokus) - Klikni zde pro originální téma
AkatronChronic
zdravím všechny příznivce groweru a pěstování rostlin všeho druhu ! :) :)
Chci se podělit o svůj další počin :)))))))

Nějak to nebudu okecavat :)

Něco k mé skříni :) klasický design :D rozměry 100×60×200 cm "bílá fólie"
Odtah 125 Vko (klasic shit)
Přítah 100 Vko -- || --
Ofuky jsou 23 W klasický větráky menší " až na květ"
Zvlhčovač vzduchu 13w (Sencor) "pohoda"
Osvětlení 2×125 cflko Blue 6500K A květ 250 hpsko v PROTUBE 125×490 perltechnologie
Květináče 8×5,7litru
Hlína ATAMI janeco LIGHT-MIX 50L "vyšlo akorát" je opravdu krásná ! Vždy jsem jel Biobizz LIGHT-MIX ale tentokrát říkám, že udělám změnu .. krásně opravdu krásně jemná naprosto lehoučká a ani jeden klacík nebo něco podobného !! :) 👌👌
Hnojiva mám snad všechny a různě mixuju ale Biobizz a Hesi je pro me top 👈

Stínidlo - vlastní výroby vis: http://grower.cz/forum/showthread.p...168#post1218168

CO2---pokus pomocí kvasinek "celé mě to zaujalo a fakt jsem zjedav jak to bude vypadat !! :)
2× 5l kanystřík (nějaký hadičky,kvasinky,cukr bla bla atd ) :D

Plemeno které jsem zvolil je Natural seeds --- Ed Rozenthal bud !! A critical + ...
Chci to vyzkoušet jel jsem pokaždé z řízků a říkal jsem si, že vyzkouším semena a protože jsem našel všelijaké názozy na tuto banku(nebanku) tak jsem se rozhodl udělat aspoň nějaký názor a reálný pěst :) podle toho co mi od nich roste za flowery soudím že prostě špatný nejsou !! :))) Což se uvidí !! :)) Každopádně sám jsem zjedav 💪👌👈👌💪😎😎😎


Chtěl bych nepřehánět a můj cíl je okolo 150 -180 g co myslíte? Reálné?


A jdeme na to teďka fotky jak to vypadá atd .. za všechny rady Budu rád !! I za všechny hejty nebo cokoliv prostě pište všechno :)))))) !!!! :)))))))
AkatronChronic
Jsem asi pakojidní ale nějak se mi tam dali stejný fotky tak mi to zatím promiňte "zjednám nápravu"

No nic semínka jedou krásně, mám nějaký 5tý den od vyklíčení a dělají mi fakt radosti !!
Teploty okolo 28°C a vlhkost drží zvlhčovač vzduchu na krásný 89% což je pro mě novinka !! Koupil jsem ho předevčírem :)

PARNÍČKY : Litrové plastové kelímky :) :rasta: :leaf:
AkatronChronic
Foto za tmy :) úžasná vlhkost vzduchu 98% noc nechám jen tomto týden :) přes den to držím v pohodě na 70-85% zvlhčovačka je fakt parádní věc "nikdy jsem neměl " :D :banana:
AkatronChronic
Dnes 10.dní od prasknutí semínek :)
jedou fakt krásně až se divím jak :))) možná to přidávání CO2 fakt pomáhá jinak to: ještě pozdeji nafotim a ukážu jak to vypadá :) 🌿🌴🌱🍃🌿🌱🌴🍃:popcorn:
AkatronChronic
Jeden detail Pana Rozenthala :)
opravdu 10 dní od prasknutí semínka ale některý trošku zaostávají a ten critical + je shit nebo nevim..
Klíčivost 3 z 6 a to ty tři jsou ty nejpomaleji a nejmenší sazenice.. Takže nevim ale z Edy mám radost stejně si myslím že 8 rostlin je moc :( :rocket: :rocket:
krobak
Ahoj, budeš to mať beh na dlhú trať. Držím palec a sledujem. Nech sa darí.
AkatronChronic
Díky Krobe !! Už pri prvním pěstu na groweru jsi byl součástí a je to pro mě čest mít tě tu znovu :) ! 💪👈🌿 Snad všechno půjde jak má :) a hnedka mám dotaz * myslíš, že bude lepší dát květovou hps dřív než klasicky na květ 12/12 respektive jestli třeba ve 18 dní růstu dát už hps květ a dál nechat růst? ? ? Co myslíš? (Myslíte? ) Díky za každej názor :)
krobak
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic
Díky Krobe !! Už pri prvním pěstu na groweru jsi byl součástí a je to pro mě čest mít tě tu znovu :) ! 💪👈🌿 Snad všechno půjde jak má :) a hnedka mám doraz * myslíš, že bude lepší dát květovou hps dřív než klasicky na květ 12/12 respektive jestli třeba ve 18 dní růstu dát už hps květ a dál nechat růst? ? ? Co myslíš? (Myslíte? ) Díky za každej názor :)


Až sa červenám toľkej chvále :) Tvoj pest sledujú oveľa väčší kapri, to je viac než isté. Určite aj dobre poradia. Ja som nikdy CFL-ko nemal, neoslovilo ma. Uvidíš ako ti to pod tým povalí a akú budú mať stavbu. Podľa toho sa rozhodneš, ja osobne by som nahodil HPS hneď a zbytočne si nekomplikoval život. Nech to rastie :).
JetiX
Ahoj, pekný pest to bude :) ja som tiež začal so 125w dual cfl, ale potom som kúpil 250w hps a zapol som ju ešte pred prepnutím. Nevedel som sa už dočkať, to preto, ale rástlo to normálne parádne ďalej.

Držím palce
Madical-Strains
Ahoj.
Budu sledovat a drzet palce , nikdy jsem jeste pest pod CFL nevidel.
Mozna by stalo za to na kvet zainvestovat alespon do sodiku kolem 200w.

Co2 , pomoci kvasinek jsem take zkousel ale nenabyl jsem dojmu ze by to byl rozdil.
Ale mel jsem technicke problemy s utesnenim tak mozna proto.
Jinak ve vlaknech pisou ze to pomaha. Ale asi neni nad bombu CO2.

Koukam ze ta kyticka v levo v zadu je o trochu svetlejsi , pokud to neni zkreslene svetlem tak bych zkontroloval pro jistotu PH vytoku a pokud neni s PH problem tak by mozna chtela trochu prikrmit. Kazda kyti ma jine potreby na hnojeni obzvlast pokud je to jina genetika.

Jinak to ze jsou nektere pozadu je uplne normalni.
Ja mam klony a nektere kyti jsou taky mensi , pritom na zacatku mely vsecny 10 cm.
Az budes prepinat na kvet tak ty vyssi muzes ohnout a snazit se je srovnat do stejne roviny s temi mensimi.

At se dari! :)
AkatronChronic
Díky chlapi, já na květ určitě sodík dávat budu :) ale říkal jsem si, že ho nahodím dřív třeba 20den růstu :) ale je čistě červenej 2000k takže žádná modrá.. Aby je to nějak nerozhodilo tak proto se ptám :) a druhá věc kdy přepnout ze semínka? Ja počítám se 35ti dny ale uvidíme jak pojedou.. Každopádně chystám se na dva záštipy.. Vubec nevím co od toho čekat.. Říkám indoorek jedu již po 5té ale vždy z řízků a tam je to jiná :) zadnej zastip jen pořádně roztahovat a vyplnit prostor a dále jedou samy :) ani sakra nevím proč jsem nešel znovu do řízků.. Možná proto že stím chci mít více práce :leaf: :) a mít je od semene :D :) budu rád za úplně každý názor úžasná komunito!

FOTO : řekl bych, že je to o filtru (nastavení světla foťáku) když dám žárovku je to úplně modrý a když zářivku tak úplně žlutý takový barevný atd :) hele mám light - mix ale prvních 14 dni jsem nikdy nehnojil nějak moc.. Opravdu kapnu do 2 litrů dám pH, kořenový stimul.. Enzymy a nechávám odstát a leju :) myslíš lepší přidat ? Páč vždycky když "tu občas,vyjimecne" vidím ty prehnojeny miminka mám z toho hrůzu :) :D :leaf:

Poslední věc : fakt dilema.. Není jich 8 moc? Mám tam regulérní dva mrzaky.. Nevím když je vyhodím umřou :(
Zase pokud se vzpamatují myslíte, že je reálný vytěžit víc z o než ze šesti? Když pominu čas který strávím tím abych zaplnil prostor se šesti? :D jsem trošku vypáplej takže "melu" :D fakt klidně pište všechny názory :) :megafon: :megafon:
AkatronChronic
Dnešní uppp sakra ty fotky byli ze včera a teďka to vypadá zase líp! Dostali plnou dávku enzymů a root stimulátor.. Trošku biobizz grow a malinato kristalon star :) jinak čerstvě zalito a jinak zatím spokojenost pH. 6,5

Foto : 2 a 3 = na 11 den mě přijde, že se krásně větví (aspoň ta první nejvíc našlapnutá ) :) nedělá se šlahoun ( což jsem rád ) aspoň prozatím :D :jumper: :angel:

No nech se uvidí časem :) dva zaštipy doufám nebude žádnej velkej časovej zmar :)

Jinak úplně v pravo jsou ty mrzaci .. zatím nevím co bude a nebude
Madaros
Taky jsem chtel zacinat pod CFL at se ti dari!! Nakonec byly penize navic tak jsem hned poridil LED panel z Ledidealu a zacinat budu behem 14 dni. Kyticky vypadaji spokojene.
AkatronChronic
Díky :)

Takže mám tu pro vás muj systém Co2 !! 🍃 ! :D :)
Něco k tomu mám 2 × 5l kanystr napojenej 2 × skleněnou nádobu a asi 4m hadicek :) vis foto : :) uvidíme noo ale podle mě je to nějaký rychlejší :) možná se mi to zdá nevim :) přečetl jsem toho moře a názory jsem našel snad všechny co jsou :) každopádně vůbec to nesmrdí "jak někdo říká " a jede to jak drak aspoň podle bublin :) no jak říkám je to pokus tak se uvidí :)

Foto 1. Systém 💨☁
Foto 2. Rozvod z nádrže A přímo k mým oblíbencům :)
Foto 3. Rozvod z nádrže B před před přitah "aby nešel přes větrák prej ho to může zasírat " :)

Foto 4. :) vím co2 je těžší než vzduch a klesá k podlaze ale prozatím to necham asi takhle.. Pak se budu snažit pověsit to nad ně :)
Foto 5. Bublá to jak sviň.. A dvě by mohli mít smysl
AkatronChronic
Jsem z toho k uvytržení :)
Takovej ten pocit :D nepopsatelnej no prostě to pěstování je snad větší droga než samotnej hulex :) ! :D :D
k teplotě a vlhkosti tak se blížím k "dokonalosti" :) 91% vlhkosti a teplota 26.8 °C "foto 1."
Foto 2. Noční scéna :D
Madaros
Super jen at se dari, jinak ednika jsem mel v lete ve skleniku a nejen ze luxuxs matros, ale z jedne kyti 420 g sucheho, takze vynos taky.super 🙂
AkatronChronic
No jsou to ty nejdražší od natural seeds tak doufám, že pojou krásně a bude z nich 150-180dží ale nechám se překvapit abych pak nebyl trapnej ze 100 g :D :)
Foto: 13 den růstu ------ Ráno do toho vlezu a zase větší :) :)

Poslední foto : ještě jsem zvětšil svůj CO2 systém takže teďka to válí o 100/6 plus ještě přidávám sodu s kys. citronovou a vlhkost v boxu tvoří pomalý spouštěč reakce :) :flamer: :flamer: a to jsem svářeč a můžu mít co2 z flašky ale složitosti a vidět me sousedi jak do paneláku táhneš bombu mě odradilo :D :flamer: tohle už vyrobí dost cočka si myslím .. cflka hřejí míň takže odtah mám zatím off takže jen vhaním vzduch a neodsávam tím doufám, že se to co2 udrží ve znatelné míře :) "vše jen pokus"
AkatronChronic
Takže dnes pokus o FIM :) 🌿🍃🌿
snad se zadaří ale pochybuji protože se mi mockrát v životě nepovedl :D

Máte někdo zaručenej recept jak to převést aby to bylo 100% ? :)
Možná jsem to vzal moc nevím sakra :titanic:
AkatronChronic
Takže dorazil mi balík :) na květ i nějaký hnojiva a pořádnej závěs lampy atd..
Growshop ''origo" má narozeniny a na vše 20% sleva takže některé věci tam teďka maji bezkonkurenční cenu :)
Ale hovada! Zapoměli mi dam přibalit 50 půlměsíčku na ohýbání! Takže jedna z nejdůležitější věci mi nepřišla...
Jinak ještě jsem vzal navíc stínítko "to lepší " V prolisem na zkoušku odrazovosti s mým vyrobeným :) tady par fotek :)

Kytičky dnes 16.den od semínka :) 5 rostlin Edy jede jak má vše v pohodě ale ty criticaly moc nejdou hlavně ty 2 úplně v levo..

Postřik fish mixem nooo twl jako rybina v čele místnosti :rasta: :rasta: :rasta:
AkatronChronic
Mám tu konec 17tého dne :) o víkendu přijde na řadu Soda 250 květ :) tak uvidíme co to udělá.. Nechci dlouho čekat ale zase abych to neposral tím, že tam Narvu květovku Osramku..

Krásně plné kompaktní kytky! :) úplně mám radost :) až na ty dva mrzaky.. Ale možná ten jeden půjde určitě z kola ven
AkatronChronic
dnes nahozená full wataž :) což je dvěstěpadinka zatím Philips son t Pia pak až nahodí květ přijde na řadu osram vialox čistě červená :)


Tak jedeme dále(stále růst!) a zatím musím zaťukat vše bez problémů.. Až možná na jednoho zřetelneho mrzáka.. Nevim co sním a pochybuji že je ještě dožene :/ vis foto :

Vlhkost klesla na 51%
Teplota bez odtahu 29.6 C° ''když 45 min. Off a 15 on tak teplota 28.3 C° a vlhkost 48-50 %

Možná bych ani nepotřeboval proťůbu :D

Nevím no nějaké názory na cooltube? Jen mě možná přijde, že nemá takový rozptyl pod ty příruby a tím pádem nemůže bejt nějak zvlášť níž než obyč Stínidla.. Ale možná se mi to zdá

Přehazuje rostliny ve skříni? Už buďto kvůli světlu nebo prostoru rostliny? Zatím growecccc :)
AkatronChronic
Kynou fakt krásně :) nejradši bych u toho seděl od rána do večeřa :) :) úplně chápu ty lidi co se nechají na 3 měsíce zazdít s kytkama :D :*

Poslední foto po přeházení :starwars:
GrowPlace
Mas to pekne :-)
AkatronChronic
Díky Growplacy :) snad to bude dál pokračovat ve správném rytmu :) přemýšlím, že před květem ještě vydezimfikuju box.. Posledně mě napadlo nějaký posraný padlí o kterém jsem neměl ani potuchy že existuje :D doporučíte někdo něco? Nějaká slabší ředěnina sava? Nebo co na nějakou celkovou jemnou dizinfekci boxu.. Ještě přemýšlím že bych udělal pokřik přímo proti padlí jako prevenci ( ale zase abych jim neuškodil zbytečně no) mam teď lepší všechno ale stejnej box jako předtím..

pěkně se větví u některých bych řekl že se FIM podařil na některých pouze rozdvoj a jedna asi nic jede dál středem.. Vis foto: těch možná povedených :)

Zítra dorazí konečně kolínka co ty páka z growshopu zapoměli a přitom se k tomu vůbec nemají.. Objednal jsem je jinde a krása hnedka posílají a pohoda.. :) takže začnu ohýbat co to půjde aby to byl les jako praseeee :) aspoň doufám :D

Noční scéna 20 den života
AkatronChronic
Prosím o radu :)

V rohu vlevo je ten mrzák a potřebuju vědět jestli je lepší ho tam nechat nebo prostě vyhodit a roztáhnout tam jednu další? fakt nevim kua

Fotos: vlevo nahoře o to se jedná :)
StromeQ
Čau.

No já bych ho tam nechal a jen ho podložil, ale jen pokud je zdravý, bez deformací, prostě normální kytka.
Pokud je to nějaký zmutovaný dement, tak bych to vyhodil a nechal si radši chvilku dýl box na růstu.
AkatronChronic
citace:
Původní příspěvek od StromeQ
Čau.

No já bych ho tam nechal a jen ho podložil, ale jen pokud je zdravý, bez deformací, prostě normální kytka.
Pokud je to nějaký zmutovaný dement, tak bych to vyhodil a nechal si radši chvilku dýl box na růstu.


Je normální akorát je zasazen stejně jako ostatní tam už 10 pater milion větviček a tenhle je furt lojza o 6 listech.. Ja kokot jsem ho zasrihl stejně jako tam ty.. Ještě neměl ani 4 patra tak možná tím jsem ho zabil.. :D

Jak vysoko mít cooltube? Mam ji tak 20 cm a přijde mi už tak že neosviti kraje tak efektivně
AkatronChronic
Opravdu radost žít 😊😊😊

člověk přijde z práce a zase překvapení :) večer jsem rozmístil pár "půlměsíčku" a ono se to začíná dost plnit :)

Přidal jsem zatím menší další ofuk .. protože přítahová roura začíná pomalu zarůstat :D :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker:

Fotím to přes brýle takže to zkresluje barvy " jemně ":rasta:
AkatronChronic
Jak to vidíte? přepnout? podle plánu bych měl přepínat v pondělí
O výšku mi nějak nejde .. skříň mám vysokou dost jen aby to ta 250 prosvítila no
Už teď mám hrůzu jak se to bude mezi sebou mačkat 😨😨😨😨😨

dnes 24 den růstu
StromeQ
Já už bych to měl přepnuté. Takže jo, dej to na květ. Aspoň podle mě, nevím jak to vidí ostatní, ale tu v mikropěstovani se moc reakcí nedočkáš 😁 takže za mě : Přepnout
AkatronChronic
No právě já si říkám, že nikdo ani nenapíše "vždyť mě to vždycky jen potěší " a aspoň si člověk udělá lepší úsudek když slyší nějaký další názor :) od toho to tu je :) dostávat rady, tipy atd :)

STROMEQ - díky jak sviň! :) no víš co ja bych taky přepínal ale bezesrandy je to 25 dni co vylezl první mikrolistek :) já si predstavoval jak ze semene to poroste rok a ono skoro stejně jako řezivo :)

Sakra tak já nevím a to jsem si myslel, že porostu 35 dní :D to by bylo ještě 10 dní :D což mě přijde jako kravina k mému stavu kytek :)
AkatronChronic
Myslím, že tato fotka mluví za vše :) Dnes přepínám na 12/12 což mě velice překvapilo! krásná stavba rostlin aspoň si teda myslím :) no posuďte :) "25day" :leaf:

Mám strach, že se to potáhne jako prase :D " doufám že né " :)
luubaan
Taky bych to přepnul máš to pkby y ještě ti to dost povyroste
AkatronChronic
Mám tu menší upp :) čtvrtý den 12/12 začalo se to tahat což zvládám zatím v pohodě a dával jsem dnes již malou dávku bloom hnojiva :) prostě na pohodku :)

Doporučíte top hnojivo na květ? klidně dražší ale že víte že je fakt top! Atami? musím ještě dokoupit a opravdu váhám nebo kombinaci mám biobizz bloom, Hesi bloom, Hesi boost, Hesi super vid ale nevím zda by nebylo lepší koupit něco dalšího nebo lepšího či doplňujícího??? :) fakt dík za každej jakékoliv dobrej poznatek !!
"zkráceně tohle dělá divy "doporučuju !!! :) :frog: atd :)

Foto:
1 celek normálka :D

2
3
4 celek postupně na 3 díly :) napočítal jsem okolo 45 vršku takže možná pojedu jen na vrchní pálky a spodek proberu až přijde správný čas :)

5 neříkejte, že po 4 dnech začíná ukazovat první náznaky :D :frog:
AkatronChronic
Roste to jako sviňák :) což jsem zatím rád ale max 5-10 cm pak už bych radši stop :D

Kočka mi do toho furt čumí :D Ta třetí fotka je libová jak sedí a kouká :teef:
:):whip: :whip: :whip: :frog: :frog:

4

5 noc :)
AkatronChronic
Tak mám tu 6.den 12/12 už dávám biobizz bloom k tomu normálně dal fishmix a čekám na top max :) jinak se celkem natáhli jak se tam tlačí :D ale stím jsem trošku počítal no nic stejně si to tu píšu asi pro sebe :D :) :biglaugh:
Každopádně počítám, že tento týden už nasadí květ a konečně to začne :) .. :) tu nějaké foto :)


Dole mám prales listí kam vlastně nesvítí a furt bojuju sam se sebou jestli trhat nebo nechat být :einstein:

Ještě proběhla výměna z Philips master son za Osramku :) za prvé novou a za druhé mi přijde, že svítí červeněji :) těžko říct prdnul jsem ji tam a zítra pojede první kolo :) Philipska má pro tentokrát odkrouceno :slizoun:
AkatronChronic
Trošku stromky :) :) :) :) :)
Fakt mne semena indoor velice překvapují! :) :) vydají jako řízky! :) tu nějakej report

:leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf:
mademoiselle
Ahoj máš to moc pěkne... Jen k semenum... Myslím že by měly růst dokonce rychleji protože mají primární kořenový systém myslím... Někde jsem o tom četla že řízek má právě jen ten sekundární... Ať to roste
AkatronChronic
Ahoj :) moc díky a je mi čest tu mít i slečnu pěstitelku :) :) 😊🔝💃👌👌😊
Mám tu konečně nějaký počínající pálky :) jinak hnojky dle tabulky biobizz a přidávám něco ještě od Hesi :) každopádně hodně se vytahli ale krotim too :):starwars:
AkatronChronic
Menší up :) začíná to smrdět :D
Vytáhli se jako prase..
to jsem u řízků nikdy nezpozoroval ale hold chtěl jsem zkusit semena :)
teploty zatím držím v klidu na 25-28 stupních.
Plné dávky biobizz jak má být plus Hesi super VID
A jinak snad cajk :) ještě dnes oberu komplet spodek od výhonků a asi pojedu fakt jen na vršky.. No uvidíme..
Díky sezam 👈za karmu :) první opravdu potěší :) 😊

Foto tma :) denní teploty + vlhkost :) - vlhkost možná málo ale nechci už dávat zvlhčovač kvůli plísní .. pěstoval jsem vícekrát ale posledně mě navštívilo padlí tak mám z toho strach " ale je fakt že zvlhčovač mám teprve první kolo :)

Takže zvlhčovač i na květ? ???


Noční teplota 21°C vlhkost 60 %
AkatronChronic
Mám tu jednu porovnávačku


30.Březen VS 30.Duben!

Opravdu na den přesně


Zbytečně jsem to přeplňil.. Mačká se to jako prase VIS : foto 2

"""Malinko se po dnešní krmení pokroutil list u jedné z kytek.. Nevím nechápu snad to není nějak přepalený od hnojek :shooter:
AkatronChronic
Noční pan Rosenthal :) "v počátku rozkvětu " :angel: :winner:
AkatronChronic
17dní květu a začínájí cukrovat :)

Dělají mi radost :) co víc říct👍💪👍

Po zhasnutí úplně tmavě zelený.. :) biobizz tomu asi dává co má :) Ph držím 6.3 někdy 6,5 jak se povede :)

Větroně už jedou non-stop odtah zatím pouze se světlem :freddy: :drools:
AkatronChronic
Konečně je co fotit :) včera full zálivka (biobizz) krom fosfor plus od Hesi ten budu dávat až příští týden asi :)
PH 6,3 na výtoku 6,1 tak snad cajk ale kytí jsou tmavě zelený a vypadají dobře :) kéž by to tak šlo až dokonce :) ! :)

Fotky nějak neupravuju :) je to největší real co dokážu vyfotit :flower: :flower::flower: Stojí za přiblížení :)
GrowPlace
Paráda!!!!
AkatronChronic
je to hermo? polil mě studenej pod když jsem to dneska zahlídl :(

Dvě rostliny vypadají takto.. Co stím? Se poseru twl :(
i ty pálky menší než ty ostatní a nejsou ani tak ocukrovaný.. Poraďte co stím? Nemám s tímto žádnou zkušenost.. Rychle vyhodit? :titanic: :titanic: :titanic: :titanic:
Zedy
Zadny samci koule na fotkach nevidim, bud v klidu. Pro jistotu vyndej holky ze stanu a peclive si je prohlidni. Samci kvety urcite neprehlidnes, tim si bud jistej ;)
AkatronChronic
No zjistil jsem to večer po zhasnutí, říkám twl teďka jsem ještě v práci a úplně umírám už abych byl doma a řešil to protože o tuto úrodu zkrátka nemůžu přijít :/ už jsem byl rozhodnutej, že je vyndám a teďka jsi mě zase hezky zarazil :) zkusim dát na YouTube video a dám sem odkaz tak kdyby jsi kouknul a řekl jistě není se čeho bát :)

Už to nahrávám :) pak zase smažu nechci dávat na YouTube nic :) radši :D
AkatronChronic
https://youtu.be/abPBsOrABmI

Odkaz zde prosím koukněte na to.. Přijde mi to divný
na konci videa je pak palka taková jak vypadá zbytek těch dobrých..

Kvalita horší nechtěl jsem čekat pul den než se to nahraje.. Diky jestli někdo máte zkušenost s něčím takovým

Edit : video smazáno a problém asi vyřešen :)
Zedy
Skouknul sem video i fotky a samčí květy nevidím, jinak na zralý semeno je něco přes 20 dní květu dost málo. Z poslední fotky nevidím co přesně máš na prstě...myslím, že můžeš bejt v klidu :beer:
GrowPlace
Ta vec na tom prstu vypada jak susen :-)
AkatronChronic
Noo abych pravdu řekl tak jsem projel snad všechno možný co se dá o hermoušich najít a asi fakt to hermo nebude ale je přinejmenším divná zaprvé jediná je fialová "nafialověla"menší,řidší taková shitova kua

Zedy - jako asi komu jinému věřit víc než tobě je fakt, že tam žádný samčí kule nejsou ale jakoby to vypadalo kdyby místo palic byli zárodky semínek s bluzničkama nevím nechápu.. Vrátil jsem ji teda zpátky a jede dal ( ale jestli kecáš :D )

Growe - no vždyť :D normálně vyndal jsem holuba :D né když jsem uloupnul jednu z těch "kuliček palicek " jednu tak tam bylo něco jako miniseminko úplně zelený a veliký asi jako špendlíková hlavička samozřejmě z toho celého koukaly dvě blizny

Nevim buďto plašim úplně zbytečně a nebo to z fotek není tsk dobře vidět a mám správnej pocit.. Na konec se to pos *** :)

Tu nějaký menší upp :) všechny ostatní až na tu jednu jedou takto :)) každopádně díky za každou dobrou radu protože teplota, pH, prostě vše stabilní světlo vždy odjelo co mělo nìkdy zadnej black out...
Zedy
Nejsi první komu se náhodně objevilo semínko ve skříni bez přítomnosti samce.

Mrkni sem....

Viz. Rákos...a u něj ve stanu.

Citace z Encyklopedie:

citace:
Paradise Seeds - Sensi Star
U všech genotypů byl však výskyt zárodků semen a to bez přítomnosti samčích orgánů, což vede k znehodnocení chuti hořkostí. Tento jev se v poslední době vyskytuje u hodně odrůd různých seedbank.
AkatronChronic
Takže myslíš, že když ji tam teda nechám tak nic víc než že tam bude par zárodků semen a kytka bude mít hořkou chuť tak že nic nestane? a udělát z ní třeba fénixe "stejně bych si přál to zkusit a dávat do toho kvalitní sk se mi nechtělo :) :D ...

No nic tak pokračujeme dále s lepší zase pozitivní náladou :) nebudu bulet jak malej kvuli jedný horší kytce :) diky Zedy !!! Vážím si tvé pomoci !! 👌💪👌
AkatronChronic
Ještě menší upp co se týče celku :) konečně to přestalo růst a doufám, že teď už se to bude jen a jen nafukovat a nafukovat dokud to nepraskne :)

Co se týče velikosti nečekal jsem to ale v podstatě jsem si chtěl zkusit jaký to bude když to nechám vytáhnou trošku více :) no posuďte sami jak a co v tom vidíte :)

Fotky pro představu objemu :) "poznatek úplně zbytečný 8 kytek " :jerk: :smoker:


Je to bush jak sviň ale co vyloženě nemusím tak netrhám.. Dočetl jsem se že je prej lepší prostě netrhat a nechat rostlinu samu usoudit co už nepotřebuje :)

Já každopádně vždycky trhal a dost možná jsem přicházel o výnos tak uvidíme :jumper: takže díky a ozvu se až to bude "snad lepší, plnější, osypanejší :)
AkatronChronic
27 dní 12/12 některý extrémě osypaný! Na tak málo dní a každopádně měl bych mít pouze dvě odrůdy ale přijde mi to jako 4 odrůdy :D Kdepak natural seeds :D a jejich nech se překvapit :D no nic jede to super teploty do 30 °C vlhkost okolo 40-45% noc 61-67% všechen vzduchovej systém jede už nonstop nechci plíseň nechci svini padlí.. Ta ať zemře v savu :)

Tu nějaké malé makro toho cukru :) :D :vampire: :vampire:

A zbytek :satan: už teďka mám strach, že neodhadnu flush protože nemám ponětí o době květů protože samozřejmě neuvádějí ale chci jet na 60 dni + - počítám že do 48-50dne pojedu hnojky na doraz a uvidíme co to udělá :) :satan:

Chci objednávat mikroskop tak do toho tisíce korun pořadí někdo něco? Nebo lepší ten USB??
Přemýšlel jsem o něčem takovým :) odkaz :
https://teleskopy24.cz/mikroskopy/m...DkaAk5pEALw_wcB

Nebo něco levnějšího bohatě stačí?
Za názory díky :)
Hambas
Ahoj bohatě ti stačí nejakej detskej mikroskop..co zvětšuje aspon 30x 🙂
krobak
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic
...Chci objednávat mikroskop tak do toho tisíce korun pořadí někdo něco? Nebo lepší ten USB??
Přemýšlel jsem o něčem takovým :) odkaz :
https://teleskopy24.cz/mikroskopy/m...DkaAk5pEALw_wcB

Nebo něco levnějšího bohatě stačí?
Za názory díky :) [/B]

Ahoj, máš to super. Sledujem, pekne Ti valia. Genetika dokáže prekvapiť, toto ovplyvníš lepším výberom v budúcnosti. Stačí Ti takáto "mrdka" :). Netreba mať doma labák aby si poznal kedy kosiť :). Držím palec.
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic
Zdarec Hambas :) Čau Krobe ! :) :) něco takového mi teďka nabízel growplace za 3 kilka :) ale když jsem koukal na YouTube tak zvětšení 100× mi přišlo že nebylo nic vidět ale možná za to může ta kamera"video" někde jsem tu právě četl, že ideální je 400× :) NEVIM NIKDY JSEM NEKOSIL PODLE MIKROSKOPU ALE TEĎKA NECHCI NIC ZANEDBAT :) :) a hlavně peníze nejsou takový problém jako dřív :) :) když koupím ten mikroskop co tam je ten odkaz ten má max 1200× zvětšení jsem si říkal, jo to by mohlo stačit :D :D


Aby som to tu nezasieral, mikroskop by som objednal z Číny, aj v prípade ak by peniaze "neboli problém" :). Niesme predsa až takí bohatí, aby sme si kupovali predražené veci :driver: .
P.S.: Na obrázku je 40x za 1,50€, 60x je o niečo vyššia investícia :D. Stojí dve evríčka aj s poštovným. :afro: Len pre ilustráciu.
AkatronChronic
Zdarec Hambas :) Čau Krobe ! :) :) něco takového mi teďka nabízel growplace za 3 kilka :) ale když jsem koukal na YouTube tak zvětšení 100× mi přišlo že nebylo nic vidět ale možná za to může ta kamera"video" někde jsem tu právě četl, že ideální je 400× :) NEVIM NIKDY JSEM NEKOSIL PODLE MIKROSKOPU ALE TEĎKA NECHCI NIC ZANEDBAT :) :) a hlavně peníze nejsou takový problém jako dřív :) :) když koupím ten mikroskop co tam je ten odkaz ten má max 1200× zvětšení jsem si říkal, jo to by mohlo stačit :D :D

AkatronChronic
Blbost jaký zasírání :) nooo počkej z ali za dolar ? Cccc :Da není 40-60× malo ? Jinak to objednám neni co řešit :) vidíš to mě vůbec nenapadlo !!! Vždyť to říkám furt, že jsi borecc !! :) Mikro koupím po sléze třeba :)

Edit : tak jsem ho objednal zvětšení 60× za směšných 44Kč i s dopravou :D :) :D mě poser jak je tohle možný :D lodí přes půl světa za 00.5 $

Foto : sakraa začíná to salámovět! :) :) mám z toho opravdu radost :) je daleko krásnější žít když víš, že ti doma běží lampa :) :leaf: :leaf: :leaf: takže díky Krobe :)
AkatronChronic
Takže mám tu poslední den, před půlkou doby, co plánuju odjet TAKŽE :) DEN 29 :) :) "doufám, že si číňani pospíší s mikroskopem :D "

Pohoda, klídek phčko držím nad 6ti a holkám to svědčí :)
Vis nějaký fotos :)

Jinak dnes jsem dokoupil nějakou novou genetiku a to(řezivo) Shark Shock (Mr Nice) (květ 47 day) od místního člena 👍 předání ,jednaní,super paráda snad pojedou :) plán je takový, že využiju hezkého počasí a dlouhé periody a nechám je pěkně na balkoně na růstu než mi nedojede toto :) snad to vyjde a pěkně odjedu růst zadara i za cenu možných ztrát :) nějaká zkušenosti? "Růst outdoor květ indoor" ?

květ 47 dní to jsem taky hodně zjedav :) přijde mi, že to ani možný není :) uvidíme :leaf:

Navíc žádný hermo se nekoná :) paranoia mě dohnala :) takže všech 8 jede jak má :)
AkatronChronic
Zdravím :) mám tu 35. Den květu "aspoň myslím :D tak dávám jeden detail "pana Rosenthala " aaa nějakej ten celek :) škoda real vypadá líp než foto :)

dneska jsem to komplet přeskládal aby měli světlo i jiný strany kytek :) takže je to takový pokácený :D

Kokot jsem.. Dneska nahnojím vodu, pěkně plnej randál a pak mi ujelo ph- a udělal jsem místo 6.3 5.8 ... Na výtoku to mělo 6.1 tak snad pohodka :)

Teploty u vršku 25-27°C a vlkost už špatná okolo 37% což je údajně málo i na květ :( ale nechci zvlhčovat..

Foto číslo 2 : tam vlevo úplně u kraje roste critical + fakt plus twl :) ta už je teď megozní :) :) fakt pěkná taková zvláštní pálka :) "po zhasnutí dám ještě nějaký makra :)

Tma :) fotos 4. critical + --- 5. Eda Rozenthalu .. od natural seeds takže brát s rezervou :)

Jinak moc se mi to líbí, žádnej větší problém" jako Medi a jeho stěhování a podobný věci co nechceš :) " takže pohoda :) jen se modlit aby to tak zůstalo :)

bojím se odhadování flushe ... nenašel jsem žádnou dobu kvetení ale počítám klasiku " 55-65 dní.

No a to je tak asi všechno :) zatím groweři :) :popcorn::beer:
thx1138
Drzim palce vypada to suprove.ted uz jen dofinisovat aje to. Jo s natural seeds mam stejnou zkusenost neustalenyc modelu neboli kazdy pes jina ves nekdy vice nekdy mene.
AkatronChronic
citace:
Původní příspěvek od thx1138
Drzim palce vypada to suprove.ted uz jen dofinisovat aje to. Jo s natural seeds mam stejnou zkusenost neustalenyc modelu neboli kazdy pes jina ves nekdy vice nekdy mene.

Zdarecc a díky !
Přijede mi jako by to měli záměrně namíchaný .. ale je dost možné, že to takhle prostě je a proto je lepší jet řezivo které prošli selekcí :) protože mám jeden slabší kus

Ale i u drahých bank je možné, že nebude jedna jak druhá a pravděpodobnost je asi menší :) každopádně všechny jsou krásný až na tu jednu co je taková nachová a má řidší paldy .. jinak ty critical + tak ty jsou všechny stejný ale Edové jsou 4 stejný a dvě jiný :) jak říkáš je to asi o štěstí :) a já ho asi měl protože minimálně 7 z 8 jsou fakt pěkný voňavý a olepený jak sviň :)

Dneska ráno zděšení :D :( když po rozsvícení otevřu grow a nejednou vlhkost 71% a to mi to jede všechno na doraz .. možná to bylo tím, že jsem zalil večer před zhasnutím což už ja kokos dělat asi nebudu protože jinak to dokážu udržet noc pod 60% což doufám bude stačit do Finishe :)
AkatronChronic
Mám tu pro vás pár dalších fanfánů tulipánů :D

Kéž bych attackoval hranici 200 progresi :) jako v g/w nedoufám protože stát se může ještě cokoliv ale na to že jsem v půlce to vypadá pěkně i na živo i na fotkách :)

Začínají vytahovat zelenou ze spodků takže věřím, že jedou jak mají a nic jím vyloženě nechybí.. Grow složku už dávám pouze 1m/l a začíná t být znát :)

Tak zase naviděnou přátelé :)
AkatronChronic
Mám tu další uppp :) jinak jak je teď teplo tak samozřejmě teplota sla nahoru což snad moc nevadí jinak dnes asi naposled zahnojeno plnou dávkou a asi postupně začnu flush :)

Tu něco málo z toho smradu :)
Tvrdý je to kvalitně až mě možná překvapilo no snad mi to to teplo nedojebe ale snažím se držet to do 30ti ale přišel jsem a bylo tam 33 takže jsem to začal řešit no..
V místnosti je taky 27.5 stupně tak co bych chtěl..
Teplo debilní zlata zima 😁

Stále filtr off fakt jako no ani nemluvím ale filtr co. Mám tak jsem ho jel kolo co se objevilo padlí.. Furt váhám jestli ho napojit nebo už to. Nějak doklepat a osvěžovacema vzduchu.. Hlaveň na chodbě ale cejtit to za dvěma není.. Ale v bytě mrtě 😁😁 mě to. Voní tak coo 🤣🤣🤣🤙
AkatronChronic
Řekněte mi, že to nejsou semínka že ne :'(

Hoši mě asi jebne..

Foto 2. Utrhnul jsem to a nafotil.. Nevim je to zárodek semena? Není to na všech jen na tyhle a pár spodku.. Nevim jestli neplašim.. Koukněte na to každá rada dobrá
GrowPlace
Ta fotka je na nic. Nejde tam poradne nic videt.
Zedy
Cau, jsi ve 47. dni kvetu, je tak?

To uz by semena u tech tvych prevazne indik mely aspon z casti dozravat a mit svoji finalni formu, to cosi na fotce mi tak nepripada ;)

Byl bych v klidu a i kdyby se ti nahodou vlivem stresu nejaky to semeno ukazalo, tak je to v klidu a budes mit femku do zasoby.
AkatronChronic
U ty první když si přiblížíš je vidět v palici něco jako dve nebo tři semínka u sebe ale těžko říct.. Sakra chytám u toho schizu jako svině snad lepší tam nečumět :D

Jako tvrdý hotový semínka tam nejsou ale vypadá to tak jako kdyby se tam rodily no

Každopádně dnes začínám flush počítám něco okolo 12 dní pak počítám 60 den kosa s jedním dnem tmy :)
HVR
S timto jsem se setkal taky...mel sem kalichy jako krava a v nich to vypadalo jako by se tam urodily semena,ale byly to jen takovy malicky bily kulicky,jako fakt miniaturni treba ani ne 1mm...pak jsem to nekde studoval na forech a prej se to vytvari,kdyz ta kytka je uz hodne prezrala..tak to nebude asi tvuj pripad..Nedovedu si nejak jinak predstavit,ze by to bel hermac a pojevilo by se to az takto pozde...nebo s tim mate nekdo jinou zkusenost?
AkatronChronic
Záhada jak svině teda.. Od začátku byli nejkrásnější a nejplnější a pritom to co jsem plašil, že je hermo je tedka krásná a bezproblému :) no stejně už jento jedno protože 10 - 12 dni proplach a podle trichomu sekera:) nevadí mi i klidně více jantarových :D

No přece jenom jaký to může mít dopad na sklizeň ani nechci předpovídat.. Zkušenosti rady a napady vše je tu vítané.. Stres jako takový nezažili.. Celou dobu jede vše jak má tak to fakt nechápu
AkatronChronic
Dnes jsem započal flush.. Nachal jsem si odstát 20 litrů vody ale to mi zdaleka nestačilo takže jsem to proplách ještě pořádně přímo z vodovodu prostě dokud teklo žlutý tak jsem je proplachoval.. Cca asi 15 minut..

Pak jsem poslední 2 l na každou kytku jen s upraveným ph lil dokud neteklo na výtoku ph. 6,3 pak jsem je vrátil a teď už jen čekat na trichome.. :) doufám že to nebude trvat déle než 10 dní a seknu to.. Zálivka tedka když bude potřeba jen čistá voda s ph 6.3

Tu nějaké foto :)

A zcela jistě tam bude pár semen což mě velice ale. Velice zklamalo..
Měl jsem chuť to seknout a vysrat se na to.. Pak jsem dal špekoslavla a řekl jsem si že to dojedu.. Snad to nebude nějak hrozný ale to se uvidí až to uschne.. Zatím groweeers :jumper: .
AkatronChronic
takže mám tu finiš 🤩

Pár fotek ze sklizně

a můžete tipovat!

Podle mě dobrý ale genetika hotovo.. Jistě tam bude pár semen a fakt nechápu jak je to možný ale je to tak

Takže kdo chce tipuje! Samozřejmostí je K jak svině pro 3 nejbližší 👍👍👍 ozvu se hned jak to bude suché.. Jinak připravuju další kolo 😁 zatím borci

Poslední foto je porovnání s mikroskopem na trichomy :D
borecshot
Tak tedy já začnu, mohlo by tam padnout 220g
GrowPlace
259g jistych :)
AkatronChronic
díky za krásný tipy sakra já sam si nedokážu odhadnout ale mám tu něco ze včera z nůžek :D noo přátelé malem jsem se poblil kašlem.. Brutální ještě jak je to čerstvý! Mazecccc😍😍😍

Nic tipujte dál! :) jestli to někdo tipne přesně nechám mu poslat mikroskop na určování zralosti našich holek! Závazně a z cela vážně! Takže tipujte a mikroskop je váš!!!!!

:flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer: :flamer:
SMOLA33
175g
icmond
ja tam vidim 205g :)
Woody
212g
Pítr90
Zdar, tipnu si 187g
DrGrinspoon
160g ale zdanie veľakrát klame
AkatronChronic
toto nechám zaslat výherci tipovačky

Samozřejmě jen když bude chtít protože toto už každý asi má ale tak cooo 😁 třeba to trefí někdo kdo to ještě nemá 😊😎🤙

Na fotce je muj ale nechám poslat nový.. 👌
Ruvi
tipnu 222g
krobak
184gé dojče kvalitét :)
Maxeaux
199 g
shivasambhu
222
domicius
209
Zedy
180

:beer:
Mara w2
Voňavých 202g 🤞
Rombero
212
AkatronChronic
První košty fakt kvalitní :) naprostá spokojenost 👌
Každopádně zatím většina suchá není.. Další tipy jsou vítané..
sám se nechám překvapit :)) 😎😎👍😎😎
Tucnak4eva
216g
AkatronChronic
Dnes budou výsledky :) kdo chce hraje o mikroskop :)
Když uhádne výsledek ale nepočítám, že bude přes 200 ale necháme se překvapit 😎 něco už suché je 😁😁
sakumprdum
Ahoj tak typnu krasnych 194g:)
savy
202g
AkatronChronic
zdravím ve spolek a mám tu výsledek
tinaprosto mi to utrhlo penis když jsem to nasypal na váhu

výsledek je teda neuvěřitelných 228 gramofonů
přičemž jsem už dost zhulil průběhu sušení ale necháme to na čistých 228 g zvazenych v celku

výherce je tedy RUVI a shivabuBu s tipem 222g :) ale ani growplace nebyl daleko a mnozí další :) karmy letí a a teď kdo vyhraje když mají oba stejně :D nevadí když budete chtít mikroskop oba pošlu dva.. Budete mit pm 🤙👌👍

Smoke. Report kvalitní, hutný plná chuť trošku svěží neni to takový to zemity skeero což jsem chtěl ale. Nevadí :) možná by neuškodilo nechat ještě 2-4 flush jemně cítím hnojky ale možná je to spíš taková genetika..

Všem velké díky za sledování a do týdne jedu další kolo a budu informovat 👌🤙😎 ještě jednou díky a zatím 😊😊


Foto : 1 taška kam jsem to nasypal abych věděl

Foto : 2 celek a na váze je dvougram k porovnání :flamer:

Foto 3-4 nějaký detaily

Foto 5 : taška s 228 gramama :)

Jsem ou spokojen velice a připravuju shark shock takže brzi naviděnou :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma