Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 3 
Cob-Led 242w, BDS- II , Organic. - Klikni zde pro originální téma
Madical-Strains
Vitam Vas !

Box a vse ostatni je uplne stejne jako v minulem kole , rozdil bude jen v poctu ktyticek .
Bude to test , kolik muze udelat mene zdatny grower , maximalne pod 242w cob-led ve stanu 100x100 cm.
Osazenstvo -15 nebo 16 ks.- BDS , zalezi na tom jesli se mi podari odstranit rouru na jeden kvetinac.
Misto otaciveho velkeho ofuku budu mit jeden maly klipsnak zaveseny nad kytkami, doufejme ze jeden postaci. Zvlhcovac nevim jesli mam davat jelikoz do ted klony byly naprosto v pohode i bez zvhcovacky, kdyzak bych ho mohl ale klidne umistit mimo box a namirit proud pary k pasivnimu pritahu.
Rad bych tez zkusil tentokrat "SROG" , jelikoz se dost vetve prohybaly pod tihou kvetu.

Jelikoz mam jen na 2 pytle ( 100l ) Biobizzu Lightmix tak budu muset dat substrat jen cca do poloviny 11l. kvetinacu .
Substrat namicham stejne jak v minulem kole , Biobizz-kremicity pisek-perlit .

Cekam jeste na zitrek , ma me prijit desinfekce Chirox na desinfekci boxu a ostatnich veci a huraaa do dalsiho kola. :)

Prvi tyden dam 18/6 aby prorostl kvetinac korinky a pak hned prepinam.
Shock168
Budu sledovat, jsem zvědavý na pěst v rukou mistra :-) Ten malý klipsňák budeš mít i na květ? Trochu Poddimenzované ?
LinChi
jeden malý klipsnák nestačí / měl sem 4 v boxu 120x120 a bylo to málo nehledě na to že po měsíci provozu ten větrák vlastně ani nefouká.... za mě méně je víc... meně klonů roztáhnout a přepnout.. držím palce.. a dej jim vítr ne tohle prosímtě !
fikus37
Zdar madi, budu sledovat. 16 ks do boxů 100x100 ti vleze. Drž to jen pár dnů na růstu (14 - 16) dnů a jet na topovky. Klony máš krásné, tak šup na to.
Madical-Strains
Vsem-

1.-ha ha, v rukou mistra :)

2.-Samosebou ze bych tam nejradeji mel ten velky ofuk.
Myslel jsem ze prikoupim na kvet jeste jeden klipsnak . Leda ze bych teda ten velky otocny nejakym zpusobem zavesil nekam nad kytky , vzhuru nohama a nechal otacet. Pochybyju ze se to ale podari nejak vymyset . Postavit ho na zem by znamenalo ubrat misto kytickam. Jinak , ja ofuk cistim kazdy tyden od usazeneho prachu a pak slape jako svycary.

3,-Presne tak... akorat nevim jak se jedou ty topovky :) , klony jsou uz 3x zastiple a po presazeni do stanu je musim jeste zastipnout po ctvrty, takze budou mit milony vetvi , ledaze bych je pak vsechny kratsi pozdeji odstranil.
Zkusim sehnat pletivo ,oka 5-6 cm v Obi na SROG.

Stan se uz desinfikuje ,necham to hodinu pusobit a pak zapnu Prima-klimu at to poradne vyschne.
Presazovat a zastipovat budu asi az rano az budou kyti odpocate.
misanthropetino
Myslim, ze by bola trochu skoda naplnit kvetinace len do polovice. Ak mi slubis, ze si v nudzi, nechas poradit od skusenych miestnych growerov a tak nezmyselne neostrihas listy v zavere, darujem ti 50l light mixu od firmy mills (este si z neho mozno odoberem na bazalku).

Ak by si mal zaujem, napis PM :-).
LinChi
Toto po něm nemužeš chtít :D
Anarchom
Ahoj, předposlední kolo, které jsem jel mi nevyšel kokos a jeden květináč jsem naplnil light mixem od BB, bohužel vždy kupuju jen 20l kvůli predpestu klonu v malých květináčích a tak jsem měl i jeho málo a naplnil jsem finální 11l kvetnik asi jen z poloviny,kytka byla nejvíce navetvena, prosychala každý den a ve finále byl výsledek , nevím už přesně, ale mezi 55-60 g a bylo na téhle kytce ze všech 16 ti nejvíce gramcu, moc jsem to nechápal, ale vovovo votom to je 😀
Madical-Strains
1.-Den 18/6

15 ks - BDS , misto jednoho kvetinace jsem umistil velky ofuk, bohuzel se nemuze otacet (malo mista k otaceni) tak dopoledne dam na jednu stranu a odpoledne na druhou , aby si vzdy odpocinuly od vetru.
Dam jim na rustu cca 10-14 dni aby poradne prokorenily , tak za 3 dni je zastipnu aby byly mensi a vsechny stejne velke. Zapomel jsem jim dat pri presazeni Root-Juice, skoda , priste.

Az prepnu na kvet nasadim uhlikovy filtr a pridam pletivo , jesli nejake vhodne poplastovane a levne sezenu.

Jeste jim pustim vlhkost cca 70%, zvlhcovacka mimo box namirena na pasivni pritah.
Doposud vlhkost ze zvlhcovacky ani ofuk zadny nemely.
Jsou krasny ty klony, divim se ze tak dlouho mohly zivorit v tech litrovkach a pritom vypadat tak hezky.

Ty site na SROG se docela obavam, uz ted se mi blbe zalejvala posledni řada.

A MADI , at se ti dari !!! :D


=============================================
EDIT:

Zrada !!! Zvlhcovac nefunguje, takze postriky pokazde kdyz si vzpomenu. (3x denne)
odo
Ahoj! Teším sa na nové kolo! Je výhoda pestiť 2. kolo z rovnakej genetiky, ako bol predošlý pest - ešte k tomu z vlastných klonov. Máš ich fakt pekné.
Matku si si nechal??? Ja by som si to určite zamatkoval.
Zalial si to čistou vodou? Root juice vynechať je docela škoda, zaleješ zajtra, alebo pozajtra už aj so slabým, úvodným hnojom.
Zvlhčovač nepotrebuješ, je to už z predpestu prekorenené a z toľkých kvetináčov tam bude vlhka dosť. škoda, že si tie kvetináče nenaplnil až po vrch. Kremičitý piesok si tam do mixu nemusel dávať, tá zemina je dosť ľahká aj s tým perlitom. Piesok si mohol dať na vrch a zamendziť tak vyliezaniu havede. Si si istý, že to bol čiste kremičitý piesok bez prímesí vápnika?
Umiestnenie ventilátora nie je moc šťastné! Urob s tým niečo! S tou sieťou to budeš mať skomplikované na manipuláciu. Skôr by som sa snažil to držať čo najnižšie a použil oporné bambusové tyče, ak bude nutné. Zvážil by som aj zaštipnutie, zbytočne sa to natiahne a v tom priestore to budeš mať strašne husté s drobnými paličkami. Skôr by som sa snažil o veľké topovky. Husté to máš dosť už aj teraz.
Zváž preventívny postrek proti škodcom a aj neskor pred a po prepnutí, okrem toho by som tam naválal žlté lepové dosky, aby sa to vychytalo a vililovalo hneď na úvod.
Neviem, či máš pustený odťah, momentálne by som ho dal iba občas a cez hodiny - hlavne v nočnej fáze.
Držím palce a budem sledovať.
Nech sa darí!
DrGrinspoon
15 rastlín na taký priestor a ty to chceš ešte zaštipovať? To nepresvietiš - tak ako písal odo už by som to nezaštipoval - pokial viem už si tak urobil, ďalší záštip a budeš si koledovaťvo plieseň. Inak ten ventilátor sa dá zdvihnúť a upevniť o tyčku z boxu, tak aby pod uhlom fúkal zvrchu na rastliny.
Madical-Strains
Odo- Ahoj a dekuju za pochvalu na klony :)
No , hele , zbyly me v matkarne 4 klony ale kamos dela miniskrinku jako mam ja matkarnu a chce zacit taky pestit a ty klony ze me vyskemral, takze tuhle us.genetiku zamatkovanou mit bohuzel nebudu. (Jsou to asi Femky) Ale vubec se nic nedeje , cekam na brutalni odrudu - us.genetiky od jednoho nejmenovaneho clena a to uz urcite zamatkuju a jeste si objdenavam regullar seminka take us.genetiky. od Seed-banky Top-dowg nebo Karma-Genetics nebo Bodhi-seeds. Jaka konkretni .....jeste nejsem rozhodnut.
Zvlhcovacka uz se nastesti rozbehla :)
Mene hliny , znamena , mene prace a vody.
Dal jsem tam cisty kremicity pisek uplne stejny jako v minulem kole.
Umisteni ofuku neni stastne, toho sem si vedom uz kvuli tomu ze se neotaci ale zkousel jsem ho pridelat ke stropu za provaz a nejde to, i na tu svislou tycku jsem zkousel ale tam to zas vydava takovy zvuk klepani o tycku. Takze jedina moznost je tak jak to je, stoji to na prazdnem kvetinaci.

Odtah pusteny nonstop a ofuk taky jako kazde kolo.
Postrik proti skudcum je samozrejmosti. :)

DrGrinspoon - Tu sit , chci ted poprve zkusit, kdyz nepujde zalevat nebo prorezavat , v nejhorsim pripade ji zase odstranim.
Zastip se da udelat i pod zastipem a vetve zustanou ve stejnem poctu akorat ze se kytka znizi , kytky jsou vazne uz ted moc vysoke tak je chci zkratit a dat jim tyden -dva do prepnuti.
Ty slabe a kratsi vetve uplne casem odstranim (toho bych se nebal) a odlistim vse pod siti , v pripade ze to bude nad siti az moc huste a nebude moci pronikat vzduch tak jeste dalsi slabsi vetve odstranit aby zustaly jen ty nejsilnejsi topovky.
Madical-Strains
Dve male zmeny v boxu.

16 ks. kyticek + SROG-sit.

Dnes jsem poridil SROG sit. Bude lepsi nez pletivo, kdybych ji potreboval odstranit v pripade nouze lepe by se sundavala nez prostrihavat draty.
Budu ji instalovat az po prvnim tydnu kvetu , jelikoz BDS roste nejvic az v kvetu.
Vim ze se sit se ma davat uz ve vegetativni fazi.
Chci ji umistit co mozna nejvyse v rozumne mire, samozrejme.
Po pravde receno vubec nemam predstavu kdy by bylo nejvhodnejsi tam tu sit dat.

Jsem zvedav jak se dostanu k zadnim kvetinacum , coz zalivka by se dala vyresit plast.trubkou s trychtyrem ale horsi bude vybirani suchych listu a ostranovani nove vyrostlych vetvicek.
odo
Ventilátor zavesený - super! Dúfam, že si ho tam pripevnil poriadne a že nebude časom moc hučať.
Sieť - pokiaľ ju tam skutočne chceš dať, tak ju daj až v kvete, keď už budú nasadené kvetý a budeš mať nastavenú definitívnu formu a výšku rastlin. Myslím, že v Tvojom prípade by boli lepšie tyčky, ako som už písal. Má to výhody pri manipulácii v budúcnosti.

Madi:"Zastip se da udelat i pod zastipem a vetve zustanou ve stejnem poctu akorat ze se kytka znizi , kytky jsou vazne uz ted moc vysoke tak je chci zkratit a dat jim tyden -dva do prepnuti." - neviem, že ako to myslíš, ale ďalším zaštipnutím budeš mať znásobený počet vetvi s ďalšími buds, čo je fajn, ale vzhľadom k veľkosti boxu, sile osvetlenia, veľkosti kvetináčov s malým množstvom substrátu budeš mať kopu drobných buds a mnoho vetví s olistením. Okrem toho sa zbytočne predĺži pest na 18 hod.
Ja by som za ca 1-2 dni prepol bez ďalšieho zaštipu na kvet. Po nasadení kvetov, by som drobné spodky poodstraňoval, inštaloval sieť, ešte lepšie oporné tyčky a modlil sa, aby to už moc do výšky neletelo.

K matke: no a čo, že to je z femky? Ide predsa o zachovanie původnej genetiky o ktorej tvrdíš, že je úžasná. X ľudí pestuje z vlastných matiek a nemá s tým problém. Tie rastliny, čo si dal preč boli tie isté klony, čo máš teraz v stane, alebo tam bola aj původná rastlina /zo semena/ z ktorej si rezal??? Tú původnú by si mal rozhodne zachovať!!!
Madical-Strains
Ok, zastipovat uz nebudu, pripnam za 2 dni a tu sit dat nemuzu, neni jak se dostat k zadnim kvetinacum. Dam tycky s dratenym kruhem na podporu.
ivanski123
Ahoj jen maly detail jedna se o SCROG = Screen of green ne o SROG. Vsichni vime samozrejme co jsi myslel. :) Budu sledovat samozrejme a at se dari.
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od ivanski123
Ahoj jen maly detail jedna se o SCROG = Screen of green ne o SROG. Vsichni vime samozrejme co jsi myslel. :) Budu sledovat samozrejme a at se dari.



Dekuji za upozorneni , asi jsem si to poprve to slovo spatne precetl a chybne zafixoval do pameti.
OK, SCROG. :)
Madical-Strains
1.-Den 12/12

Hnojiva- BioGrow-1ml/1l, BioBloom-1ml/1l, TopMax-1ml/1l , Root-Juice 2ml/1l.
Madical-Strains
Ah jo , ja sem snad nejvetsi smolnik na svete. :(

Pred chvili tu na me bouchali instalateri ze pry dnes v noci praskla nejaka tubka na vodu a vytopilo to asi 4 patra pod sebou a ze pry budou cely tyden vymenovat trubky a sekat zed ve vsech bytech.
To je snad zlej sen! K sousedce box dat nemuzu protoze u ni budou sekat taky a ta stara pani co jsem to u ni kdysi pestoval , tak ta uz bohuzel zemrela.
Jedina sance je to prevezt ke kamosovi , ten zas ale bydli ale uplne na opacne strane Prahy , takze budu muset k nemu kazdy den dojizdet hodinu tam a hodinu zpatky.

Jeste k tomu rano uz vubec netekla voda , tak sem si nemohl udelat ani kafe k snidani abych mohl premyslet , co ted.
Ach jo , to je zas den.

Kamos rikal ze v praci dnes konci az v 8h vecer takze to musime prevezt v noci.
Nemuzou kytky zmrznout ? Ty jo, zrovna dnes prepnuty na kvet.
Ja se z toho poseru.

Co budu delat kdyz ke me prijdou sekat uz dnes odpoledne?
Kamos prijede autem az vecer kolem 9 h .
Nemam to vubec kam schovat, kdyby prisly uz dneska , mam maly byt 3x4 m.ctv.
,box se mi nikam nevejde ani slozenej a kam s kytkama ?
To sou zas nervy.

Tohle muze potkat snad jenom me. :(
crazyn
Val s tím do sklepa :D
L1st3r
Hodil bych na to nějaký deky a vypnul vše v boxu po dobu co tam budou a nebo pustil radio ( televizi) aby to box prehlusilo, neřešil bych a oni to asi taky řešit nebudou.
Anarchom
Já bych to normálně navlikl ten box do ložního povlečení pro peřinu 2*2 m do toho se to vleze a co pod tím je jim může být .....
Vypni odtah, ten zapnutý byt nemusí za tu dobu co tam budou oni,pokud takové povlečení nemáš, kup od Vietnamce za 100 Kč, myslím, že venku je okolo -10 stupňů, to ti po mrzne
Další věc je, jak budou týden jinde, kytky vyskočí a už je k sobe neprevezes zpátky
Nebo je přesadit zpět do litru a hodit do matkarny. Box složit. .....
Na pohodu, nestresuj se ....ať nedopadnes jak ta stará paní, cos to kdysi u ni mel.......
Madical-Strains
Diky, diky za bleskurychlou reakci.
Chteji vyklidit celou stenu kde budou sekat . Bohuzel , tam kde budou sekat ve zdi tak tam prave stoji ten box a jinde nemam fakt misto ani 20 cm na vic. Jeste tu ma tu obrovskou 60kg matkarnu , tu musim taky vypnout a premisit nekam jinam, je blizko boxu.
Sklep bouzel nemam.
Kytky ted ve dne nemuzu nikam prenaset, v baraku je neobvykle rusno a je plny lidi.

Jedine co mohu ted narychlo udelat je .. odsunout matkarnu s boxem doprostred mistnosti a nechat prozatim vse zaple a zamaskovat tema cejchama, kdyby nahodou prisli sekat pri my smule uz dnes (vsechno vypnu) tak je to v hajzlu protoze se tu pry bude silene prasit a ja tu nebudu moc s nima byt , mam problemy s dychanim, takze kdykoliv se muzou kouknout co se ukryva pod tim loznim pradlem.

Modlim se at prijdou az zitra az to bude v bezpeci.
Kamos me stve ,jako by nemohl v praci rict ze se mu udelalo spatne a priject hned.
Ja bych to pro kamose udelal hned.

Musim box a vsechny veci v noci prevezt protoze pry v jednom byte budou delat s prestavkami celych 5 dni, budou chodit sem a tam z jednoho patra ,bytu do druheho.
Udajne budou menit trubky rovnou taky i ve stoupackach a budou menit i potrubi ke kuchynske lince.

Mam ted tak stazenou prdel ze opravdu premyslim ze kytky seknu zabalim do pytle a nekam je ted pujdu vyhodit do cizi popelnice. Na chodbe je tak rusno jako nikdy pred tim. Mam fakt docela bobky .
Madical-Strains
Zkusil jsem na chvili vypnout odtah a za chvilku jsem kytky cejtil po celym byte.
Je to v pytli. Nechapu jak to muze byt tak citi kdyz kytky jeste nekvetou, ze semen to citit vubec nebylo ani v kvetu, az na zaver.
Kdyz byly klony pred par dny jeste v matkarne taky nic ciit nebylo. Vsechno je proti me.
fikus37
To je pešek. To se může stát snad jen tobě. Hold, musíš pro roušku a být tam snimi. Ten přenos těch kytek bych nedoporučoval. Musel bys každou kytku zabalit a pokus je u tebe na chodbě ranec lidi, tak se budou dívat co tam máš.
Udělej to jak napsal Anarchom a hlídej je tam s rouškou přes hubu.:help: :D
Pítr90
Ahoj, nenapadlo tě svítit přes noc? Přes den, kdy tam budou to s vypnutým odtahem vydrží. Odtah bys mohl vypnout ručně až přijdou 😉 když tam budeš s nimi, tak to ohlídáš a hned co odejdou ho zas zapneš. Dovol řemeslníkům doma kouřit, ono to vůni kytek přebije 😉
Madical-Strains
Ze, jo, vid? Ja mam fakt Pech !
Uz sem se ted trochu uklidnil :) Sel jsem si koupit do automatu kafe , mluvil sem uz s jejich sefem a prijdou ke me makat nastesti az od zitrka , ani nesel zatim nastesti ke me do bytu. Jo, ted me ten jejich sef rikal ze prijdou ke me jeste makat elektrikari a uplne nakonec zednici , abych pocital s tim ze se to bude delat 8-10 dni.

Kamos volal ze teda skonci kvuli me o par hodin driv a ze bude u me pred setmenim a priveze z prace roli takovy molitanovy tepelny izolace , tim obalime kyticky aby cestou nezmrzly.

Musim je prevezt k nemu , nemam na to nervy to tu nechat kdyz tu budou delnici, krome toho prach se pry dostane uplne vsude. Pry nekolik sousedu pode mnou uz maji vystehovany vsechen nabytek s televizi na chodbe. Dole se uz vrta , je to slyset az sem, otrasa se celej barak , ty zdi jsou ze zelezobetonu.
Pamatuju si kdyz me kamos pridelaval novou kuchynskou linku tak znicil 4 vtrtaky kvuli diram pro hmozdinky ve zdi.

Vecer doufam ze uz v baraku bude klid.,
Drzte palce at nas pri my smule v noci nezastavi PCR cestou jak to budeme prevazet.
Uvedomuju si ze za tyden to prevazet zpet je nesmysl , budu to muset u kamose nechat asi az dokonce. Uz ted budou v soku. Zas vypestuju uplny prd a kdybych to prevazel za tyden zase zpatky tak to by byla asi uz konecna.

Nemuzu nikde sehnat ty obrovsky igelity abych prikryl nabytek a postel kvuli prachu.
V OBI maji jen roli a ta je na me moc draha.
Nechce se mi stehovat nabytek na chodbu, stena by se mi rozpadla.
Televizi prikreju igelitem celou a utesnim zalepim izolepou.

Ty jo, nevim co bych si bez kamose a bez jeho auta ted v zime pocal , jeste k tomu venku mrzne jak prase. Kamos tvrdi ze ten prevoz kytkam neublizi , ze ta izolace je skvela, tak sem na to zvedavej.
LinChi
vemte někdo kameru a běžte k němu točit seriál... protože tohle by mělo uspěch ! držím palec at to všechno klapne jak má :)
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od LinChi
vemte někdo kameru a běžte k němu točit seriál.


Me to teda v zadnym pripade nepripada tak moc vtipny jako tobe.
maksix
Určitě to zvládnete a pak z toho budeš mít parádní historku a která bude těžko uvěřitelná :) Už teď je to hustý :)
Madical-Strains
Nocni stehovani probehlo k memu prekvapeni celkem v pohode .
Myslim ale ze kyticky to asi nedaj , (maji zkrabatele listy , nacernale skvrny a jsou trochu zkroucene)
Jsem z toho smutny.
maksix
Třeba to nebude kaput jen byli v šoku z té zimy.Nemysli na nejhorší😉☺
Pítr90
Ahoj, tak mě napadlo, abys zas nepřepínal vystresované kytky, tak bych zas chvíli svítil růstový cyklus. Jedeš 12/12 cca den, dva, ne? To by asi nemělo vadit. Určitě lepší, než je nechat kvést
ZelenaMyska
Ja bych to seknul a vyhodil... Nemá smysl riskovat převoz vzrostlých kytek večerní Prahou i když pravděpodobnost kontroly je malá (záleží na autě). Za 10 dní bys mohl jet v klidu na novo. Možná to beru moc racionálně a málo s láskou ke kytkám, ale když by Vás vyhmátli nějakej pátek by sis v klidu nezapěstil a toho stresu.
L1st3r
Souhlasim s Pitrem, bylo by rozumné je nechat na růstu dokud je opět nebudeš mít doma, pokud povalej tak je pěkně prostrihavat a přepnout, az bude jistota, ze budou bez stresu. Pokud budeš nyní pokračovat v květu, bude to nejspíš katastrofa. GL
Madical-Strains
Diky za reakce , ja sem je dal hned v noci zpatky na rust, protoze jsem tam vezl i tu matku .
Krome toho prepinat ve stresu sem jednou zazil a jak pise List3r KATASTROFA.

Pokud to prezijou tak prevazet to zpet urcite nebudu , uvidim jak budou kytky vypadat za par dni, moc neverim ze to daj. A jezdit k nemu kazdy den je skoro nemozne a nechat kamose ridit pest by byl jeste horsi napad. Ani sem tam dnes nebyl abych pravdu rek.
Tak nejak jsem uz smirenej s nejhorsim.
Z konecny metra k nemu jezdi autobus bohuzel kazdych 30 min a o vikndu je to jeste horsi. Kamos konci v praci vetsinou az po 22h. A v noci to od nej trva jako bych jel busem nekam na Sumavu.

Mam 100 chuti je seknout ale dam jim jeste do nedele sanci a kdyzak tam budu jezdit 2 x tydne.
odo
Madical-Strains - hlavne neklesni na duchu. Uvidíš za pár dní, že čo a ako. Hlavne si zachovaj tú matku. Ak cítiš, že by to malo byť otravné, tak to sekni a postaraj sa iba o tú matku a za pár týždňov to rozbehneš odznovu, prípadne si už můžeš narezať nové klony a naspať budeš sťahovať už zakorenené rezy s matkou.
Madical-Strains
Odo- Jenze tu matku jsem taky k nemu prevezl , tak jesli to neprezijou ostatni kytky tak matka pravdepodobne taky ne.
Prej to cerna , asi to zmrzlo , a bublinkova folie asi ty kyti moc neochranila pred tim mrazem.
LinChi
Black death ... zcernaj listy a umře ... stejne jako jsi ji pojmenoval tak se ted i projevi ... achjo ty mas smulu fakt az me to mrzi ... drzim palec snad se vzpamatujou jeste :)
Madical-Strains
Nastesti jsem s BDS odjel alespon jedno kolo bez zcernani. Ja si myslim ze to cernani listu asi vzniklo mrazem nebo to je nejaka plisen, mozna.

Ja ji tak nepojmenoval a ten nazev BDS uz ani neplati jelikoz ji amik prejmenoval abych z ni nahodou nemel nejakej financni prospech.

Fakt, s tou smulou mas pravdu , at se snazim jak chci tak skoro vzdy se neco posere.
Asi mi to neni sousezny.
Xtractor
Zdar, napsal bys neco vic o tom svetle. Podrobnosti a jak jsi spkojeny? Sam se chystam nakopit panel(y) a sbiram informace. Dik moc a kytkam zdar!
odo
aby to chcíplo komplet, tak by to muselo fakt vážne, durch premrzúť vrátane koreňov, čo sa určite nestalo. Niečo na ďalší pest určite odrazí.
Nebuď tak hrozne skeptický!

EDIT: vymazané
Madi si to vyrieši sám

Madical-Strains
ODO-Ja si prosim nepreju aby za me nekdo odpovidal, umim taky psat :D .
Dik za pochopeni.
Pítr90
Madi je to plevel 😉😉😉 nech je v klidu růst, vychytejte s kamarádem podmínky, vše nastavte jak má být a uvidíš, že se vzpamatují
Madical-Strains
Doufejme ze to tak dopadne. :)
Madical-Strains
Konecne sem se dnes dostal ke svym kytickam . :)

Uz vcera sem je chtel ject zalit a hlavne zkontrolovat poprve po te mrazive ceste jak vubec teda vpadaj ale kamos me to nedovolil a vymlouval se ze jeho spolubydlici nesmi v zadnem pripade vedet ze je ten box muj. ,(ani me vubec videt), jinak by s tim udajne nesouhlasil aby to tam u nich mohlo rust.
Dokonce mu kamos musel slibit ze pulka je jakoby jeho. :D ,bude mu za to davat 2,5 o vejplate. :D
Kamos mu totiz nakukal ze to koupil vsechno na inzerat za 5000 kc, jinak by to ten jeho spolubydlici ani nedovolil kdyby pry vedel ze to neni kamose.

Samozrejme kamos prehanel , zadny zcernaly listy to nema , naopak vypadaji nadherne.
Cestou domu jsem koupil tycky a drat a zitra pokud bude ten jeho spolubydlici vecer v praci tak tam uz zitra nainstaluji podpurny tycky.

Bohuzel jsem zapomel doma mobil takze to nafotim az zitra nebo pozitri, zalezi kdy se ke kytickam dostanu.

Akorat tam vzniknul jeden docela zavazny problem.
Jelikoz si ten hnup mysli ze pulka je jeho a vi ze muj kamos nerozumi pestovani tak se do toho zacal srat a na hodinach hned ten prvni den nastavil uz opet 12/12 a kamos si toho bohuzel nevsiml. Ja to uvidel hned ze to moc sviti.
Tak sem kamose samozrejme za to sprdnul ale on byl v te dobe v praci tak tomu nemohl zabranit. Uz sem to nechtel prepinat zase zpatky protoze nevim co ten clovek zas udela tak sem to nechal radeji uz na kvetu.

Mam sto chuti to prevezt co nejdrive domu ihned jak polevi pristi tyden ty mrazy , az bude samozrejme ten potizista v praci .
crazyn
Kámo narovinu , ty si horší jak RODINNÁ POUTA a RŮŽOVKA dohromady :D
crazyben
:D tykraso to sou pribehy... no snad ti to nestaci zkonit mezitim. to chce pevny nervy

Jeste naky to kolo a mas namet na skvelou knizku: "mad adventures of growing"
Madical-Strains
No , tak ja se snazim pest popisovat pravdive a objektivne a povazoval jsem to za dulezty uvezt do vlakna uz jen z toho duvodu ze kdykoliv se muze cokoliv stat (nebo-li posrat) , abyste na to byli pripraveni a nebyla vina za nejakou chybu na me. :)
No kazdopadne , ted me volal silene zdeseny kamos ...a zdeloval mi co se ted u nich stalo...
No ale kdyz myslite ze to nemam tak do detailu rozvadet tak se tedy zdrzim podrobnosti, no. :)
crazyben
no nikdo nerikal ze to nemas rozvadet :)

ale sam musis uznat ze je to docela kovbojka a nemyslim to ve zlym :)
crazyn
Ja to taky nemyslím špatne vole :D jen to per do nás
Madical-Strains
Kovbojka, no nevim ale na mou dusi ze se me tohle vsechno proste deje.
A verte tomu ze nic nezvelicuju jen abych tu nekoho snad pobavil.

No dobre, uz to dokoncim kdyz jsem to nakousnul....
Kamos vola , docela zdesenej ze mu solubydlici rekl ze zalozej tady na Groweru vlakno a ze se tu budou radit , zkratka aby neco v pestu nepokazili .

Docela me to na chvilku pobavilo kdyz jsem si predstavil ze by tu zalozil ten jeho spolubydlici vlakno a ze by tu simultalne a nezavisle na sobe probihaly dve vlakna o stejnych neboli totoznych kytkach. :)
Jenze pak jsem si uvedomil mozne nalsedky ...tak jsem na kamose apeloval aby ho od toho napadu hodne rychle odradil.
Snad se mu to podari.
crazyben
:D

at ho zlaka treba na naky zahranicni forko
tady by si to dal driv nebo pozdeji dohromady kdyz by procet tohle vlakno.
Madical-Strains
No , spis bych to tipoval ze by mu nejakej dobrak s kterym jsem se tu nekdy nepohodl poslal PM a provaril by to a on by ten box a vsechno mohl klidne jednoduse prevezt do jineho bytu. On totiz pronajima 3 byty a co je jeste horsi bohuzel je to sef myho kamose ,dela u nej a jeste u nej za prachy bydli.
Nechapu jak se z toho pak kamos vyvlikne z tech lzi az box z bytu zmizi. :D
Pítr90
Ahoj, no nevím teda, mít takový problémy, tak to seknu, podržím max tu matku a rozjel bych po rekonstrukci bytu nové kolo v klidu doma 😉 je to blbý, ale takhle se ti do toho bude 2 měsíce někdo srát, ty nebudeš mít klidné spaní a nakonec ti to ještě někdo jiný pokosí 😉 život je boj. Držím palce
Madical-Strains
Je to vazne neprijmna situace, dnes po probuzeni sem mel takovy divny pocit jako bych uz o vse prisel.
Nemuzu tam prijit kdy chci a hlavne mam trochu obavy aby na me neco nakonec oba dva neusili. Kamos neni az zas takovy svatousek.

Pitre to udelat nemuzu protoze ta matka je nejaka spatna , zkusim ji nafotit.
Moc se mi nepovedla. Orezaval sem koreny podle navodu na bonsaj matku a to je asi ta pricina, je bleda a ma svesene listy.
Nastesti mam od BDS jeste pet seminek.

Cely box hned jak polevi mrazy pristi tyden prevezu domu.
Jsem z toho nervozni kdyz to nemam pod kontrolou.
odo
Naprosto s Pitr90 súhlasím!
Určite sa povenuj tej matke. Chvíľu to potrvá, než sa zas rozbehne, ale bude to rýchlejšie, než ísť zase zo semien. Nafigu ale je, že tam prepli tú periodu na 12h, tak fakt neviem.
nemůžeš sem postnúť odkaz na popis metody tej bonsaj matky???
Madical-Strains
Odo- tady to je...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39649

Ted pro me prijel kamos, tak jedeme k nemu.
Tak to alespon nafotim tu matku.
Pítr90
Madi, upřímně se mi ten tvůj kámoš nezdá 😉 hlavně pro tvůj klid bych se z toho pokusil vybruslit a rozjel to znovu. Matku vem, až do bude možné, domů a věnuj se jí s pečlivostí tobě vlastní 😉 konopí je plevel 😉😁
Jinak co účinky BDS? Už máš vyzkoušené?
Madical-Strains
5.Den 12/12

Ani nevim presne ktery je to den na kvetu jelikoz si nejsem jisty kolik dni to bylo zpet na rustu.
Nejaky naznak nakvetani tam je.
V rychlosti jsem zapichal pripravene tycky , vyskou si nejsem vubec jisty, tretina kytek se dotyka oka a 2/3 jeste nedosahly vysky oka, doufam ze behem 7-10 dnu dorostou az k oku.

Zalivku jsem delal vcera .
Bio-bizz-Bio-grow 1ml/1l , Bio-bloom-1ml/1l, Top-max 1ml/1l.
Teplota je pres den i noc skoro totozna jako to bylo u me.
Den-23C ,noc-18-19 C
PH vytoku 6,5.

Vse vypada v poradku ale v soku kyti zrejme trochu urcite budou, pocitam s tim ze bude mensi vaha ale zas je tam 16 kousku tak 200 by tam byt nakonec doufam mohlo .
Uz je to na prevoz docela vysoky, ty zadni kytky, poporostlo to vse od prevozu cca 10-15 cm.
Neni to skoda sekat ? :)

Hned vkladam do dalsiho prispevku fotky te jedne matky.
Madical-Strains
Takze matka...

Matku jsem dnes prevezl autem domu abych o ni mohl lepe pecovat !
Maka je slaba po orezani korenu v pondeli.
Ted sem ji hnojil 2ml -Bio-grow /1l, 3ml- Root-juice /1l .
Mozna hnojeni do hliny je chyba kdyz ma urizle koreny, nevim.
Mozna sem ji mel pohnojit radeji tim Fish-mixem na listy.

Svetle zelene listy, myslim ze neprijima ziviny , mirne svesene uz je mela i u nej, neni to tedka z prevozu.
Celkove si myslim ze sem to i spatne stipal , vubec mi to nepripada jako podle Bonsai matky z toho vlakna.
Co vy na to?
crazyn
"Nejaky naznak nakvetani tam je"

To určitě ne , to ještě kytka ani neví,že má kvést.. náznak nakvétání začne v druhém týdnu šéfe
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od crazyn
"Nejaky naznak nakvetani tam je"

To určitě ne , to ještě kytka ani neví,že má kvést.. náznak nakvétání začne v druhém týdnu šéfe


No ale naznak naznaku nakvetani uz trosicku jo. :D
Spis sem cekal nejake reakce k te radoby matce.
odo
KKs moc pekne rozbehnuté. S tými tyčkami to vyzerá dosť dobre. Dobrý nápad s tými okami. Docela ma to mrzí, že tak pekne rozbehnuté kolo musíš takto improvizovať.
Tie korene si podľa mňa orezal zbytočne, Kytka bola ešte mladá.
Myslím, že zaliať hnojkou čerstvo presadenú kytku s obrezanými koreňmi bola docela veľká chyba. Postrek by bol zbytočný. Mal si zaliať Root juice, alebo čistú vodu, kým sa korene spamatajú a znovu rozrastú. Může to chvlu trvať, kým sa tam začnú tvoriť nové výhonky.
Držím palce, aby sa to spamatalo!
crazyn
Náznak náznaku, to už by šlo :D
Madical-Strains
Dnes jsem porovnaval aktualni fotky BDS po 7 dnech 12/12 s predeslym pestem BDS a zjistil jsem ze klony jsou dost proti nakvetu ze semen pozadu , protoze tam uz po 7 dnech byl nakvet zretelny tak se obavam ze ty klony pokazde kdyz je jedu (ted podruhe v zivote) tak se mi moc nedari. Rikam si aby to nedopadlo stejne jako s klony Super-skunku od Sensi = 50g.
Je fakt, ze tam tenkrat byly ale smutnice a hnojil sem chcankama tak doufam ze se pletu a nedopadne to stejne smutne.

Ale urcite pozoruju ze z tech semen je vsechno tak nejak lepsi alespon u me v boxu.
( Teda krome usetreneho casu.) Vim ze se mnou nebudou mnozi souhlasit ale u me to tak proste je.
Pítr90
Ahoj, po sedmi dnech po přepnutí ti kytka ještě nenakvítá, maximálně tzv ukaže pohlaví
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od Pítr90
Ahoj, po sedmi dnech po přepnutí ti kytka ještě nenakvítá, maximálně tzv ukaže pohlaví


Ja vim , to uz tu psal pred chvilkou Crazyn a nehadam se. :)

Rekni mi tedy co je to...na te teto fotce , 7 den 12/12 ze semen?
Co to teda je kdyz to neni nakvet ?
Oba dva vime ze takhle by to pod 18/6 nikdy nevypadalo.
Jak se tomu tedy spravne rika?
Uznavam ze vsechno nevim.

Kazdopadne sem tim chtel ric ze ted tyhle klony jeste takhle vubec po 7 dnech nevypadaj, ze maji spozdeni oproti semenackum.
Nestezoval sem si jen jsem to konstatoval. Semena jsou proste semena.
odo
Omyl. Keď pôjdeš viac X z klonov, tak zistíš, že to má mnoho výhod.
Madical-Strains
No, mam 16ks tak jsem na to zvedavy :)
Doufam ze se ty vyhody ukazou i me :)
Madical-Strains
8.-Den 12/12

Dnes jsem odvetvil vsechny spodni tenke a ktrake vetve a odlistil 1/3 spodku kyticek.
Jak je videt tak led-panel moc neosviti tu prvni radu u vchodu takze moc ty kyti v prvni rade nerostou a pri tom by se mely tahnout spravne za svetlem.
Ctyri rady po ctyrech 11l kvetinacich je vazne hodne na tenhle maly 240w panel.

Premyslim ze sundam i ty kvetove cocky aby to osvitilo krasne cely prostor nebo minimalne budu kazdy den posouvat panel dopredu a dozadu aby alespon obden mely ty predni kyti take dostatek svetla.
Ale spise se priklanim k nazoru odstranit vsechny zbyle cocky, takze bych jel uplne bez cocek.
odo
Súhlasím, iné s tým už nenarobíš.
Napriek tomu, že tu Bitir kedysi napísal, že by sa nemalo hýbať kyticami, ja ich prehadzujem a nevidím v tom žiaden problém. V prírode su kytky tiež ožarované pod rôznym uhlom.
Nabudúce daj aspoň menšie kvetináče. Tieto sú zbytočne veĺké kravy, sám to vidíš.
Je zbytočné pestiť stromy so spústou drobných nekonzistentných paličiek s rôznym obsahom aktívnych látok z dôvodu nedostatočnéj expozície Led panelom.
Leješ tam už aj kvetovku?
Madical-Strains
Maly update.
Dnes 9.den kvetu se uz konecne utvorilo to na co sem tak netrpelive cekal jen s dvoudennim zpozdenim tak snad bude nakonec vse v poradku. :)
Dnes posledni postrik Phytaminem.
4ml/1l

Zalivka-Hnojky RO+ kohotkova 50/50% , Bio-grow 1ml/1l ,Bio-bloom 2ml/1l, Top-max-1ml/1l.

Teplota noc-den .....18C , 23C.
Vlhkost..................45-55% .
PH vytok .............. 6,5.

Matka se zda ze to taky da v pohode , jen kdyby se pod tema 50w lepe listila a vetvila.
Mozna sem mohl dat na matku tech 100w.

Tak se mi to libi :) , vse frci jak ma.


EDIT: Tak me napadlo ,jesli to zpozdeni nemohlo byt zpusobeno tim ze jsem nemel jeste pred prepnutim na 12/12 odlistene a odvetvene ty spodky kyticek takze musely kyti navic pumpovat energii do spodnich vetvi a nemohla se venovat 100% nakvitani.
Madical-Strains
Ach jo.... a je konec pestu ! :(
Me snad vazne nekdo proklel.
Opet se zlomila ta bocni tycka v tom spoji a stan se zritil a vcucnul se do sebe .
Navic spadl led-panel na kytky a samozrejme ze prestal svitit.

Ja sem fakt smolnik. :( Bicuje me jedna smula za druhou.
Uz na to vazne nemam nervy , neni mi to proste asi souzeny.
odo
blbosť...
svetlo sa opraví, stan tiež...nejaký šmejd to asi bol, keď tie tyčky sa tak lámali,
udrž tu matku, vysaď zvyšné semená a začneš znovu zase u seba, keď už toto náhodou nezachrániš
Hlavu hore!
Nikto a nič Ťa nezastaví!
fikus37
Madi má doma špatnou karmu. Pomůže se jen přestěhovat a nebo pozvat nějakého šamana. Je jich tady poslední dobou dost.
A teď vážně : to co se děje madimu, tak to jsem nikdy nezažil.:confused: :confused:
Mike_Wazowski
citace:
Původní příspěvek od Pítr90
Ahoj, po sedmi dnech po přepnutí ti kytka ještě nenakvítá, maximálně tzv ukaže pohlaví
U mě třeba 8.den jo a není to poprvé.
Bart325
To prostě nasere... Pěkné rozjetý ale a žádný nepřežily??
Danielsan
Hmm
Pítr90
Ahoj Madi, jak to s tebou vypadá?
LinChi
Taky sem zvedavy jak to vyresil :)
Madical-Strains
20 den 12/12

Musim se k necemu priznat.
Pred cca rokem jsem odjel uplne cele kolo bez zverejneni ve vlakne a probehlo to nejlepe jak mohlo , nebyl jediny problem a pest probehl jako od profika.
Zadny problemy se nekonaly , zadne spalene spicky, zadne deficity , dokonce jsem se bez problemu dostal na 1g/W. Byl to muj nejlepsi pest vubec. Tak jsem se domnival ze dalsi kola budou stejna ne-li lepsi.

Jakmile ale pest zverejnim tak se na me proste vali smula za smulou a proplem za problemem ze vsech stran a nedosahnu ani na ten gram na wat.
Nevim jesli je to jen nahoda ale zacinam verit ze to tak opravdu je.
Proto jsem chtel vyuzit zlomene tycky a rozbiteho panelu a dal jiz ve zverejneni nepokracovat abych to kolo dojel zase v pohode , s tim ze pest uverejnim az dodatecne po sklizni.

Jelikoz jste ale zvedavi a take by nebylo ode me fer nerict jak ta situace se zricenim boxu dopadla tak obcas teda nahodim nejakou tu fotku ale uz opravdu jen velmi sporadicky .

Takze , kdyz se zlomila nosna tycka tak led-panel zlomil uplne dve kyticky ve stonku a par okolonich poskodil, tak jsem je papirovou izolepou vystuzil a ony krasne srostly a ted krome velke boule na stonku neni uz nic poznat. Par dni byly kyti nez se zprovoznil panel bez svetla jen pod oknem.

Nyni aktualni stav 20.den kvetu. Myslim si , ze kvet je asi tyden pozadu , uz od zacatku ale kyti jinak vypadaji naprosto v poradku. Kvitka u vchodu v prvni rade jsou o trochu mensi kvuli mene intenzivnimu svetlu ale jinak si myslim ze je vse naprosto OK.

Tak doufam ze mi nebudete mit za zle za to ze podstatne uberu na up-datech.
:)
Madical-Strains
23.Den 12/12
Madical-Strains
No comments ? :)
fikus37
Máš to pěkné. 23 den souhlasí i velikost palek
Madical-Strains
Dekuji . No presne tohleto jsem chtel slyset :D

Delam si samozrejme legraci , uvidime jak se to bude vyvijet.
Myslim si ale ze jsou palicky o malilinko pozadu, jen o chloupek , teda oproti ze semen urcite ale snad to jeste dozenou holky . :)
Dam jim tohle kolo o tyden dele.
LinChi
když je sklidíš dřív učinek pro kuřáky je více euforický ... když je sklidíš tak jak máš je to 50/50 a když je sklízíš později krapet přezrálé .. tak většinou fungují tak nějak víc do gauče a víc tě jakby uzemní :) co jsem tak nějak vypozoroval z vlastní zkušenosti dokonce i z internetu .. samozřejmě duležité je co to je za modelek a jestli sativa nebo indica :) to hraje velmi významnou roli :) máš to fajne madi.. jen sem tak nějak nevypozoroval jak si vyřešil světlo protože si psal že po pádu boxu přestalo svítit :)
Madical-Strains
Spise jsem to myslel tak ze v 56-60 dnu sklidim horni paldy a necham jeste stredni paldy cca 4-7 dni. Spodni paldy tam nemam ty jsem vsechny odstranil.
Jo budu sklizet s THC na vrcholu tak jako posledne.
Ted uz vim ze horni paldy byly uz v 55 dnu krasne zrale ale u strednich to chtelo nechat jeste chvilicku.
Panel uz je v provozu, byla to nastesti jen nejaka malickost.
Madical-Strains
Dnes me dorazila optika na ty rustove cipy.
Ted to osviti cely prostor rustovejma ale stale je tam ten zluty kruh na prosredku.
Takze asi ke kraji moc ty kvetove cipy nedosviti.

Dnes jsem panel snizil na cca 45-48cm nad kytky,jelikoz to ta nova optika dovolila.
Snad bude vysledek lepsi nez bez rustovych cocek.
Madical-Strains
Otazka pro zkuseneho ledkare.

Ty nove rustove cocky 120 stupnu co jsem vcera dostal jsou dute a lehke.
Ty stare rustove cocky co tam byly predtim byly ale plne a tezke.
Znamena to ze 120 stupnu jsou vzdy dute a ty cocky 90 stupnove co neosviti tak veky prostor jsou vzdy plne ?
Ptam se proto protoze udajne by mely byt kvetove cocky 120 stupnu ale mel jsem je vysroubovane a jsou taky plne a ne dute, proto je mozna nejvice nasvicen ten sred a neni to po cele plose.
Znamena to teda ze bych mel jeste vymenit ty plne kvetove cocky , take za dute?
Nekdo me ty psal ze ty prostredni kvetove cocky jsou 120 stupnove ale tim ze jsou odlisne od tech novych a hazi kuzel na prosredku jak lze videt na fotce vyse , tak mam podezreni ze jsou jen 90. stupnove.
Madical-Strains
Tak me jeste napadlo vymenit ty cocky a dat ty dute na prostredek a ty plne na kraj a vysledek je takovyhle.... viz foto.
Tak ted jsem z toho uplny jelen.
Svetlo sviti jen na dve ty dve prostredni rady kvetinacu, takze jsem to musel vratit zpet.

Co z toho vlastne vyplyva? Vubec uz ted te optice nerozumim, myslel jsem ze se to kvetove svetlo krasne rozprostre po celem boxu kdyz to ma byt 120 stupnu.
Anarchom
Zdar,
Tak tady podle mě s optikou vůbec nic nevymyslis, už jen z důvodu obdélníkového tvaru svítidla a uspořádání čipu za sebou, v osvicovani prostoru metr x metr bude neefektivní, možná v prostoru 80x80 cm by to bylo ještě Jakš taks ok, nebo něco atypického doma zbouchnuteho třeba 90*60 ideal,
Přesně ten panel co mas ty jsem taky vyselil za úplně směšné peníze, ale nemam zatím prostor k tomu ho někam umístit. ....
Každopádně do boxů 60*60 ho rvat nebudu,pac ty 4 čipy s optikou dost topi.....
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od Anarchom
Zdar,
Tak tady podle mě s optikou vůbec nic nevymyslis, už jen z důvodu obdélníkového tvaru svítidla a uspořádání čipu za sebou, v osvicovani prostoru metr x metr bude neefektivní, možná v prostoru 80x80 cm by to bylo ještě Jakš taks ok, nebo něco atypického doma zbouchnuteho třeba 90*60 ideal,
Přesně ten panel co mas ty jsem taky vyselil za úplně směšné peníze, ale nemam zatím prostor k tomu ho někam umístit. ....
Každopádně do boxů 60*60 ho rvat nebudu,pac ty 4 čipy s optikou dost topi.....


Jo, proto si chci nechat udelat box specielne na tohle svetlo , 120x60 cm.
Snad to pak bude mnohem efektivnejsi , doufejme. :)
fikus37
Jj to světlo je děláno na menší prostor.Ty máš madi 100x100 nebo 120x120?
Já ho měl v 90x90 a už to bylo na hraně.Tady ty holky jedou taky to samý světlo v boxu 90x90 a mají to parádní.
http://grower.cz/forum/showthread....485#post1218485
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Jj to světlo je děláno na menší prostor.Ty máš madi 100x100 nebo 120x120?
Já ho měl v 90x90 a už to bylo na hraně.Tady ty holky jedou taky to samý světlo v boxu 90x90 a mají to parádní.
http://grower.cz/forum/showthread....485#post1218485


ja mam 100x100 cm a zda se mi to taky na hrane. Ted to mam cca 48 cm nad vrcholkama , niz by to uz neosvitilo kraje vubec.
Uvidime jak presne budou ty palky po stranach boxu vypadat, nejake svetlo maji.
Ale taky to snad neco malo na vaze prida. :)
LinChi
kluci mam to same světlo ( starší generaci Spider Vero 29 242W )
Box 120*60*200 a musím uznat... Krásně to osvítí celou skříň :) za mě širší a méně hluboké .. protože panel o obdálníkového tvaru ... časem bych si chtěl osvětlení udělat na míru ale to asi fakt časem )
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od LinChi Krásně to osvítí celou skříň :) za mě širší a méně hluboké ..[/B]


A Linchi , zajima me , mas tam taky na prostredku ten kuzel kvetoveho svetla (presviceni uprosred) nebo mas i to kvetove svetlo krasne rozprostrene po celem 120x60 cm?
Vyresi to presviceni uprostred , prostorem 120x60?
Časlove
Já mám homemade Spider Vero 29:
Čipy: 4x VERO 29 7.gen 3000K
Chladič: 2x Alunet 55cm
Driver: Mean well HLG-240H-C1400B

Myslim, že max je na 220W. Intenzitu ovládám potenciometrem a čipy mám rozložený přesně, aby každej byl uprostřed 1/4 plochy boxu. Nic podobnýho jako u Mediho se mi tam nedělá, vše naprosto rovnoměrně osvětlený. Moc nerozumim proč ty čipy dávaj u těhle komerčních světel tak blízko sebe...
Až budete pořizovat další tak homemade neni špatná volba jak na to koukám, i když sestavit to pro mě antielektrikáře byl docela porod.
Madical-Strains
31.den 12/12

Pred tydnem jsem bohuzel mel doma takovou necekane neprijemnou navstevu .
Nebudu se rozepisovat o co presne jde jelikoz je to tak tezko uveritelne a je to az prilis osobni zalezitost ale dusledek je ten ze uz nikdy doma proste nebudu moci mit zadny box ani matkarnu a to ani na Mini-pest.
Takze sem z toho fakt docela zdrceny..

Nastesti jsem ukecal hodnou kamaradku abych mohl alespon tenhle pest jeste alespon dokoncit a presunul jsem to k ni.
Pestovat dlouhodobe u ni to me bohuzel nedovoli a u kamarada u ktereho jsem to mel pred tim tak u nej to mit nechci, jednak je to pres cele mesto hodina cesty a pak kamarad chce abych mu vzdy dal dopredu penize za elektriku coz je celkem pochopitelne a logicke ale zaroven si rekl jako podminku ze bych jim musel davat 2/3 , jako ze na tri dily , z toho co vypestuju a to kazdy pest.
Coz se me teda opravdu nezda moc kamaradske, spise docela vycurane.
Takze se obavam toho ze asi nenajdu zadne misto kde bych mohl mit box s matkarnou a kam bych mohl mit pristup kdykoliv bych potreboval.
Muzu rict ze je to dost neprijemny nemit pest hned u ruky pod kontrolou, o tom bych mohl uz vypravet.
Tenhle pest je vazne hroznej , kyticky uz 3x presunuty , chudinky !!!
Stale ale nastesti ten pest vypada kupodivu celkem dobre.
Kvitka se mi zdaji na 31 den kvetu dost male.

Chtel bych se jeste prosim zeptat neni mezi vami growery nejaky fakt dobry pravnik ktery by me pomohl ? (Nejedna se o trestni pravo.)
Penezma bohuzel ale fakt moc neoplyvam takze to vypada ze na to budu ulne sam.
:(
Dekuji predem.
borecshot
Kytky vypadají celkem slušně na 31. den

Vypadá to že nemáš úplně top kamarády...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma