Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Další šílenej mix šílenýho Bena - Klikni zde pro originální téma
crazyben
Zásoby se tenčí, venku ani ty dva kusy nevydrželi (tradičně čórky) tak je třeba zase vybalit stan.
A zase sem se rozhodl pro šílenej mix. To abych dostál svýmu jménu(nicku) :D néé nebaví mě kouřit to samý a rád to střídám, člověku to pak i dýl vydrží jak má co střídat.

12.9. šli naklíčit
1x White Walker Kush (DNA - GYO)- White Widow (Ingemar cut) x Skywalker
2x Skywalker Kush (DNA) - Skywalker x OG Kush
5x Critical Kush (Barneys) - Critical Mass x OG Kush
5x Cookies Kush (Barneys) - GSC x OG Kush
1x 8 Ball Kush (Barneys) - Afghanistan X Pakistan

14.9. dnes - šli do hlíny kromě 8 Ball Kush (ještě nelupl)
a navíc sem dal ještě klíčit
1x Chronic Thnunder (Barneys) - Chronic x Alaskan Thunder
1x Dutch Kush (Paradise)

Substrát Canna Terra Proffesional
hnoje biocanna - biovega, bioflores, bioboost (řezy to nejsou takže kořeňák neřešim)
možná koupim ještě cannazym

Zatim pudou do 3,5l a když vylezou všechny (vypadá nadějně) bude to hezkejch šestnáct kusů na metru čtverečnim. Nejspíš bude třeba později přesadit do 6,5l.
Bude se štípat a po přepnutí holit spodky. A protože sem se přestěhoval a netušim jak to bude s teplotou (nebudu moct větrat 24/7) tak začnem s 250w CFL... jak to bude dál uvidim (400w HPS nebo 200w LED by Frynk).
Restart v novym prostředí tak sem na to sám zvědavej. Fotky budou až bude co fotit :D
Sir_Major
Člověče už teď se na to vlákno třepu. Hlavně jsem zvědavý na Chronic Thunder a 8 Ball Kush páč je mám doma ještě z předloňského cannafestu. Sleduju, pěstu zdar!
crazyben
já z loňskýho ;) :D

ale serou mě, pořád čekám na Grinspoona a pořád nic. :D Po různejch shopech se dá sehnat, ale já si radši počkám na čerstvý seeds od zdroje (loni mě chlapík od nich ujišťoval že zase bude). Jinak já sem zvědavej hlavně na Cookies kush a pak jestli to v novym bytě vůbec uhlídám s teplotama.
Sir_Major
Grinspoon jo? Něco pro fajnšmekry :) Ja držím už druhým rokem i acapulco gold ale taky jsem se stěhoval a tady nemůžu rozbalit stan. Mám k tomu svoje důvody. Tak hold čekám až se změní situace a pestuju v přírodě. Takový návrat do mladých let :) má to své kouzlo
odo
To bude fakt náročné s toľkými genetikami. Nezávidím to serkanie a držím palce. Budem určite sledovať.
crazyben
První kousky lezou z hlíny... Dutch Kush lupl a přidal se k ostatnim. Ale asi zklamu sir.Majora... Chronic Thunder a 8 Ball Kush pořád nic, jestli do rána nelupnou tak dou bokem. Škoda... kromě těhle dvou z "promo" packu ale všechno během 24 hodin. Bůch ví jak starý sou :D

Nechám to dva dny za oknem než ukážou nějaký listy (děložní nepočítám), na hlínu svítit nebudu.

odo: tak nějak už sem zvyklej. Kytky střihám, ohejbám nebo i podkládám abych je aspoň +/- v nějaký rovině udržel. Zálivku míchám růčo tak pro mě neni problém upravovat podle potřeb každý kytky. Je mi jasny ze to neni ideal, ale me ta ruznorodost bavi :D
Sir_Major
No to jsi mě moc nepotěšil :/ Ja jsem měl jednou pakl 10ti semen, už nevím co to byl za strain, tuším že pamir gold. Nevyklíčilo mi ani jedno! Byl jsem fakt zlej, řekl jsem si že od DP už nic nechci ani zadarmo. Nic méně jsem je nechal na okně a 9z10 vyhodilo klíček až 10tý den. A nakonec z toho byly nádherné kytky takže ja bych ještě nelámal hůl. Pěstu zdar :)
crazyben
Chronic Thunder a 8 Ball Kush nic... hodim do hlíny a nechám bokem. Sem už každopádně nejdou...

za oknem se to nepěkně vytáhlo, takže svítime.
dmtart
...zdarek..asi bych jim trochu víc zasypal ty stonky..bych se bál aby mi je ofuk nepolámal...ale jinak pěknej mix..tak at to šlape
crazyben
Nepoláme... sou pružný, maximálně by si lehly, ale už sem to krapet zasypal včera, ale ještě budu muset... už to bude na hraně květníků. Ono se to trochu tahat bude stejně protože svítim červenou :D jen už ne tolik jak za tim oknem.

Až budu přesazovat tak to dám trochu pod úroveň a zasypu zas...

Zatim se zdaj všechny ok. Druhej den svícení... jen čistá voda a na tý zůstanou ještě takovejch 10 dní minimálně.
slamacek
:leaf: Už teďka se olizuju, vypadá to nádherně a docela ti to závidim. Už teďka to vidim na dost pěknej pěst!!! Ale více bych to zalejval...to je poušť, co tam máš :-) Došla ti voda :-) A hlína? Jejej to abych se tu radši zase několik měsíců neobjevoval :-) A máš už koupenou pilu až to budeš sklízet? No nic, nereptám, jen se ptám...přeji hodně štěstí

:bravo: :bravo: :bravo:
crazyben
Diky slamacku, uvidime no... vyprahlý to nebylo, neboj. Ikdyž to tak sice vypadá cm pod povrchem se vláha držela. Pilu mam schovanou, ale od minule tu mam nůžky na plech :D

Jinak tahá se to pořád... sice míň ale sere mě to. Asi tam hodim HPS na 250w, to by mohlo bejt lepší než 250w CFL... co myslíte? To CFL musim držet hodně nízko ale pak zas maj krajní světla viditelně míň (i s vaweflectorem). Co myslíte, to HPS by mělo bejt lepší ikdyž je to taky červená, ne?

Navíc se mi zdá že jsou pomalejší než by mohly... teploty OK, vlhkost lítá sem tam - od 35 - 40 za světla k 70 v noci, takže dojdu do sklepa pro zvlhčovačku, snad jim to pomůže aspoň teď na začátek.
crazyben
ještě chvilku a začnu opatrně přihnojovat

zase se malinko povytáhly a já zvednul světlo pozdě... teploty byly ok, ale světla asi moc. A na některejch kusech sou ne zrovna pěkný listy... taková školácká chyba :D
beowulf666
Ahoj k te posledni fotce - me takle reagovala SSH kera byla celkove hodne citliva na vse na predhnojeny substrat tak mozna to svetlem nebude
crazyben
ja myslim ze je to kombinace vykyvu vlhkosti vzduchu a hlavne hodne svetla na takovy prcky. CFL jim nevadilo ale sodik o stejny "kubature" je jina a ja to zvednul jen o kus, navic se to jeste tahalo.

Teploty 27-28 a hlida to regulator s termostatem.

Hlina je Canna Terra Professional a nijak extra predhnojena neni, podle tabulek bych to mel uz krmit.
Sir_Major
Chronic Thnunder a 8 Ball Kush nevylezli? To je škoda, byl jsem na ně zvědavý :) No ale i pět genetik v jednom kole bohatě stačí, bude to bitva až se začnou tahat. Nechej si dařit
crazyben
nene... dal sem to do hlíny, ale ani tam nic nedělaj

jojo... dokoupil sem nějaký kolínka na ohejbání abych to zvlád a zbytek vyřešim sem tam nějakym podkládánim. :D
crazyben
Tak si připadám jak kdybych pěstoval poprvý... :smash:

zahnojit sem měl dřív... zesvětlaly, ale už se pomalu lepší, taky je to viditelně nakoplo
zvlněný listy sou pořád... tak nevim čim to
a white walker kush sem svojí debilitou málem amputoval... padnul na něj špatně upevněnej teploměr tak blbě že ho skřípnul na hraně květináče. Nenašel sem doma nic lepšího než izolepu :D tak sem zvědav jestli to rozdejchá. Doufám že jo... docela sem na to byl zvědavej - ten pokroucenej mrzák vpravo dole.

Vytáhlý je to taky hrozně :rolleyes:

No pěkně to začíná :titanic: ale aspoň neni nuda :cox:
Zedy
citace:
Původní příspěvek od crazyben
Diky slamacku, uvidime no... vyprahlý to nebylo, neboj. Ikdyž to tak sice vypadá cm pod povrchem se vláha držela. Pilu mam schovanou, ale od minule tu mam nůžky na plech :D

Jinak tahá se to pořád... sice míň ale sere mě to. Asi tam hodim HPS na 250w, to by mohlo bejt lepší než 250w CFL... co myslíte? To CFL musim držet hodně nízko ale pak zas maj krajní světla viditelně míň (i s vaweflectorem). Co myslíte, to HPS by mělo bejt lepší ikdyž je to taky červená, ne?

Navíc se mi zdá že jsou pomalejší než by mohly... teploty OK, vlhkost lítá sem tam - od 35 - 40 za světla k 70 v noci, takže dojdu do sklepa pro zvlhčovačku, snad jim to pomůže aspoň teď na začátek.


Zdarec, jen něco málo z vlastní zkušenosti, rozjíždím teď druhý kolo ze semen pod zářivkama TNeon 2x55W a prozatím spokojenost co do stavby a celkovýho růstu, o spotřebě nemluvě ;)

Užívej školácký chyby, jen tak se hneme dál :punk: Adios :beer:
crazyben
na podobný kousky už sem koukal... už sem skoro koupil jeden 2x36w ale nakonec sem se na to vykašlal. No možná ještě o tom popřemejšlim, když člověk ví že jinej s tim je spokojenej tak je to hned jiný rozhodování. Měl sem 2x36w ty dlouhý 120cm klasický zářivky... 3600K nebo 3200K, tak nějak a to žádnej zázrak nebyl. A menší klasický 18w sou tak na kořenění klonů maximálně... to byla uplná tragédie.

Jinak to roste ikdyž se mi to moc nelíbí... pudu to ještě jednou prohlídnout a možná je už zaštípnu.

polomrtvej kus vypadá že přežívá zatim... je to dva dny, je zkroucenej zabržděnej ale zelenej a neusychá. Nad zraněnym místem stonek hodně zesílil. Izolepa mě srala, držela to v místě poranění a kytka neměla moc důvod zesílit tam. Tak sem tam dal tyčky a opatrně to opřel, doufám že si tam udělá kolínko a vzpamatuje se pořádně.
Zedy
Ten set ma dohromady 110W, stinidlo ma na dylku 60cm a do ty patice delaji zarivky jak v rustovym, tak i kvetovym spektru. Mrkni na to.
L1st3r
Hele nechci do toho kecat jen me případne ze ten T neon je celkem predrazenej, stacej klasicky zářivky, ale na růst 6500k a uvidis ze to pod tím jede pěkně, stejně tak i usporky o stejně hodnotě, 3200k je už dost tepla bila a víc se to vytahuje. Dobrý ceny ma elektro palouček, armatura i se zarivkama do 8 kil https://www.elektro-paloucek.cz/svi...w-s-reflektorem . Jinak co se zlomených stonku týče, nejlepší je izolacka, je pružná, takže nebrání zesílení stonku a krasne poraněné místo zafixuje.
crazyben
me prave ty klasiky bohuzel nestacily...3200/3600 byly 120cm 2x36w. Maly 60cm 2x18w byly studeny Philips TL-D 6500K a to bylo paradoxne jeste horsi. Na rust proste malo svetla, ikdyz studenyho... nebo nevim co delam blbe.

izolacku sem prave sundal... srala me. Zatim to zraneny misto neposililo, ale kytka neco dela tak uvidime
cervenakarkulka
Když v místě zlomu budeš mít oba konce v kontaktu a zabezpečíš že to tak zůstane, tak se to z 80% zahojí. Jinak nemáš je nějaký žlutý? Aspoň z fotky to tak vypadá.
tgun
Držím palce a jsem zvědavý na skywalkera. Je to chuťovka. Tolik odrůd bude práce zkrotit..
crazyben
No je to hrozný... budu muset koupit ph metr. Roste, ale zvlněný listy sou pořád a víc. No a aby toho nebylo málo, začíná se projevovat nějakej deficit. Vypadá to na síru což by odpovídalo vysokýmu PH.

tgun. je to white walker kush - píšou že skywalker kříženej s bílou vdovou, ale v detailnim popisu je napsaný že to byl skywalker kush s vdovou. původní skywalker je od DP jestli se nepletu.
crazyben
invalidní white walker kush sem přesadil, dvě spodní patra odstranil abych mohl zasypat až pěkně nad zraněný místo. Dal 30cm pod úroveň ostatních aby se malinko vytáhl a mohl sem pak ještě kus dosypat ať má aspoň nějakou oporu v zemi.

Zasypanej stonek a hlavně zraněný místo sem předtim ještě malinko opatlal clonexem, snad pomůže k rychlejší tvorbě kořenů.

Doufám že takhle se už chytí... ikdyž žádnej zázrak už to nebude, to je mi jasný.

Jo a zaštípnul sem všechno krom toho white walkera.

crazyben
White walker to rozdejchal... (aspoň doufám... mam pocit že sem ty dva skywalkry a white walker možna špatně popsal mezi sebou :D no skywalker kush je 2x, white walker jeden tak to snad na konci poznam) vlastně momentálně ikdyž je pozdadu tak nakonec vypadá nejlíp (vpravo dole, na fotce moc vidět neni). Neni zastřihnutej tak je vejškou po přepnutí snad i dožene. Musim vyměnit ofuk za velkej, po přesazení a rozmístění už neofoukne všechno.

Zbytek pořád s nějakym deficitem... ph už hlídám a hnojiva teď podle tabulek (biocanna) tak doufám že se to bude lepšit ať to můžu přepnout.

Jinak sem dělal FIM a nepovedlo se uplně ideálně všude, tak sem to nakonec sestříhl jakobych dělal jen topping... škoda, nejspíš je to zbrzdilo zbytečně.
crazyben
Tak i crazyben de s dobou... nový světlo 200w LED (díky Frynku ;))

přepnuto... teda dnes 15h (nestíhal sem) zejtra už 12/12 ale počítám ode dneška ikdyž 12h tmy mít ještě nebudou. To abych se náhodou nestal terčem nějakýho flejmu jako Mike kvuli jednomu dnu. Asi začne pořádná robota se srovnávánim vejšky atp. :D

No sem zvědav co to bude dělat na metru.

mam to cca 50-60cm nad a vypadá krásně osvícenej celej metr, asi by šlo i níž... co myslíte?

Jinak rostou fajn, ale tohle kolo zatim bídný. Lehce sem přepísk hnojky (sem tam lehce spálená špička), ale ty listy se mi pořád nelíbí ikdyž je to o fous lepší. Už netušim... nějakej tip?

BTW. uz ted to nadherne voni, doufam ze to ten muj starej filtr pobere az se rozjedou.
Lomidrevo
plagron vita race
crazyben
stimulator?

mam tu nakej rustovej od Hesi... ale je to stary a navic se mi to nechce michat s biocanna hnojkama. Nebo pak rovnou kvetovej (bioboost), aspon prikapnout uz ted?
Jáá
8ballkush je celkem nic moc pálení jel sem takže si o nic neprisel
crazyben
7/12
crazyben
tak se to rozjelo, do šířky neni kam a nahoru se chce každý jinak takže podle předpokladů je třeba hodně ohejbat abych udržel aspoň "nějakou rovinu". Počítám že za tejden znova a pak už se snad ten sprint pomalu zastaví...

nezastřiženej skywalker na vejšku už zbytek přerost... Stonek silnější než ostatní a celkově vypadá asi nejlíp nakonec :D U toho sem měl trochu strach při tom ohejbání ale ještě je to pružný...
crazyben
Po letech sem dostal chuť na "vejlet"

10 minut na louce a ready, pár pěknejch modrajících kousků... (rostli už v září, jak se oteplilo tak přestali ale teď sou všude :D miluju tenhle kraj). Suchý a připravený :p:

BTW. bavil sem se s kámošem a tvrdil že to sou bohemky... mě se ale nezdá, navíc vim že si je (modrající a český) plete i spousta mikologů. Nebo se pletu já?
crazyben
11/12 kveteme
crazyn
Tyjo , hřiby jsem zřal naposledy v 15 :-D nehoraznej výlet do země nezemě.. :D čaj z 200 hřibu , ve 4ko , takhle v "ha***u jsem snad nikdy nebyl , pak jsem týden blil
crazyben
200??

To si jinej střelec... sem si dal snad po 10ti letech, včera sem si řek že začnu pěkně pomalu s 15ti... samozřejmě čajíček,no bylo mi tak zvlstne hezky ze uz sem dalsi nedaval ikdyz bych v pohode zvladnul. Zadny haluze, jen mi proste bylo krasne :) No dneska me trochu poboliva hlava, ale jinak ok... nasusenej zbytek schovam a az bude naky volno tak udelam taky poradnej vejlet, pocitam ze 30 bude ok... po 200 fakt nevim v jakym svete bych se ocit :D
crazyn
To byl maras , víš jak , mladí šmejdi , patřil nám svět , vůbec jsme nevěděli co to s náma udělá, na ty halucinace si pamatuji do teď , celéj stav , měl jsem i haldu že mě sleduje policie a začal jsem utíkat po lese :D nehorázné smějící křeče , byl jsem schopný sedět v rohu pokoje , zabalený do deky a 5 hodin v kuse jsem se smál jak chůj , ničemu :D nebo jsem chodil po městě a na hlavě mi rostl hřib :D jaj , ty vole rád na to vzpomínám
crazyben
15/12

hůř se mi odhaduje doba kdy zalejt oproti HPS.
crazyben
20/12
crazyben
24/12
crazyben
27/12 - prostříh sem pár listů atp.
a tahle jedna, nepapá jak ostatní tak sem proplách čistou vodou... snad pomůže
crazyben
31/12
crazyben
35/12

Kromě krušnýho začátku de všechno jak na drátkách. Tohle kolo mě nejvíc zajímá světlo a hnojky... s oběma sem spokojenej zatim.

Jako náhrada za 400w HPS by to chtělo víc, ale líbí se mi to. Na 80x80 to bude nádhera i v létě.

A hnoje... takhle pěkně zelený kytky sem v 35tym dnu ještě neměl. Taky sem jim dával o fous víc než sem zvyklej podle rad LEDkařů a myslim že dobrý... s biocannou sem spokojenej, ne že bych s biobizzem nebyl ale přijde mi ta biocanna je ještě lepší a komplet řada ve 4 lahvích (já se obešel bez rhizotonicu se třema, ale na řezy by asi byl dobrej a myslim že i bez bioboostu by to jelo fajn, ten sem imho stejně nedával pořád). Ani ph sem nějak extra nehrotil z čehož mam radost. O starost míň.

Myslim že si budu muset pořádně naplánovat průplach ať to neni zelený ještě při sklizni.
FrYnK
Cus.. jak drzis vysoko svetlo? Pri tehlech rozmerech by to melo byt cca 30 cm....
crazyben
Cago mel sem to vetsinu casu cca 40cm nad. Posledni tejden uz sem ho nechaval uz to tolik neroste a je to ted nakejch 35cm. Tak ho asi dam o kousek niz jeste.
FrYnK
Je na to jednoduchej vypocet.... sirka boxu/3 ...myslim ze to vypada dobre...pockame si na vysledek...
crazyben
ta (zatim) nejhezčí... vypadat tak takhle všechny...
asi si konečně budu muset taky najít něco "svýho" a zamatkovat :D
crazyben
43/12
L1st3r
Vypadá to luxusně, mohl bys to blejsknout s nějakou merkou, at máme představu o velikosti.
crazyben
jj zitra uz maj tmu :)
crazyben
S měřítkem...

No salámy jako pod 400w to nejsou. Ale je to hutný a myslim že co se týče G/W tak překročim svuj osobní rekord. Sem na to zvědavej.

Myslim že na 200w nad metrem čtverečnim to vypadá dobře. Z mýho pohledu 400W HPS nenahradí, to bylo víc už od pohledu (ale počkám si na váhu), špatně to ale nevypadá... 250w HPS s přehledem strčí do kapsy. Sem spokojenej.
crazyben
47/12
crazyben
A jeden kus Critical Kush už je ready (dneska sem objevil první jantarový)... rychlý pheno, ale neni takovej uplně prorostlej jak ty ostatní, taky byl o dost menší a musel bejt nejvíc podloženej. Ale větve se pod tíhou palic sunou k zemi :D takže dobrý

A asi nebude pořádně propláchlej :D zbytek stihnu vypláchnout víc. Tak sem zvědavej na chuťový rozdíly
crazyben
49/12 pěkně se to blejská
crazyben
54/12 hotovo

skywalker
crazyben
Dutch Kush
crazyben
Critical Kush
crazyben
Critical Kush.
crazyben
Cookies Kush
crazyben
Cookies Kush.
crazyben
Celkově sem s kolem spokojenej...

světlo je skvělý... 200w na týhle ploše. Posuďte sami, mě se to moc líbí. Biocannu si budu muset ještě párkrát odjet, ale taky dobrý. A ani výnos by nemusel bejt tentokrát marnej vzhledem k wattáži.
j0hNy:h0ll4nD
suprovy. preji prijemny kush kour :)
crazyben
Diky... srdcovka jo? moje taky... tentokrat sem ale zvedavej vic na ten cookies kush. Uz od pohledu sem z toho unesenej a sakra fakt to po vuni vzdalene pripomina susenky :D kdyz je kytka vklidu. No hlavne sem ze vsech stran slysel ze to je fakt chutovka, tak sem zvedavej co na to ta moje rozmlsana huba.

Jinak kdo ma chut, tak muze tipovat... ja nemam tucha :D jediny co muzu rict, tentokrat to bude urcite dost pres g/w myslim :D to sem k tomu potreboval ledky. Dalsi meta bude g/w pod sodikem v organice (uz je zima tak proc si nepritopit :D), tady sem prekonal svy ocekavani a to vahu ani videt nemusim (ikdyz me to porad zajima). Mam pocit ze nejvetsi slabinou sou ted seeds samotny a chtelo by to par rezu z naky selekce k jeste lepsim vysledkum. Budou :D Snad bude i samotna selekce. A na leto mam v planu no-till (ted se s tim jebat fakt nebudu) na to sem moc zvedavej, moc toho tady o tom neni (az na par starejch vyjimek) a nejbliz je tomu ted asi bitirovo vlakno co nese metrackovo jmeno... ne ze bych se stavel na jejich uroven :D ale nejak se k tomu clovek dopracovat musi ze jo :) kdyz se budu nudit tak bude vlakno, uvidime. Takze plany velky... snad aspon neco realizuju.
crazyben
suchej Critical Kush - rychlý feno

na zbytek si budu muset počkat. Smokereport později... nechám to trochu uzrát ať to chutná.
crazyben
A pokračujem v šílenostech

15x Northern Lights
1x EM Dog
3x Sour Disel x Big Bang (reg. tak snad nebudou kluci všechny tři)
a toho vpravo dole si radši ani nevšímeje :D
Balon
no vypadá to na docela pěkný šutříky. dovolim si tipnout 250g, ale přeju víc a hlavně dobré chutnání:)))
crazyben
Diky, ještě to neni uplně vono... ale byl už čas nacpat to sklenic, teď to budu nějakej čas ještě muset hlídat. Pak uvidime.

Cookies Kush... první degustace. Je to síla... chuť je skvělá, ale taková hodně neurčitá, neumim to popsat. No ještě to neni uplně vono tak uvidíme až to pořádně dosušim... každopádně ač mi byl doporučenej jako lepší tak ten Critical Kush mi pořád chutná víc. Sto lidí, sto chutí :D PS. Bongo zabijí, tohle budu muset balit do špeků.
Bitir
Zdar. Na ted big diesel bacha. Po prepnuti narusta celkem radsky. Teda aspon u me rostl jak zbesilej ze semen. Z rezu uz je to na klid.
crazyben
Diky to je dobry vedet...
crazyben
Tak zas další šílenosti... klony Northern Lights (a jeden semenáč em-Dog, jinak šlo všechno ven)

tentokrát sem to měl pěkně na háku (spíš sem na to vyloženě sral) a na kytkách se to podepsalo. Nechal sem je dlouho na vodě a v zimě... byly pod ledkama ale kvuli tý zimě sem tam hodil HPS tři dny zpátky. Taky krmit je třeba víc jak byly nedokrmený... dobrej pěst to nebude, to vim už teď, ale snad z toho ještě něco vytřískám. Ani nevim jak dlouho to kvete (plus minus 14 dni)... tak si můžete udělat obrázek jak moc sem se to tentokrát ne"staral"

aneb jak zkurvit krasny klony... nech je mesic v zime na vode (a byly dny kdy ani ty vody nemely dost... no je to plevel, zijou) :D (sorry groower, moje blbost)
____________
mimochodem fakt nikoho nezajímalo jak to dopadlo pod tema ledkama? Trochu me mrzi ze to tady uz zustalo bez reakce (jen par tichejch K-acek, za ktery dekuju).

tak aspon neco k tem modelum

Cookies kush... na to co sem slyšel za chválu tak malinko zklamání... ale když se od toho oprostim, tak to dopadlo dobře. palice velký, obsypaný asi nejvíc... kompaktní kytky ikdyž tady se vytáhly nad ostatní, který sem nakonec podložil, rychle dozrávali ale vzhled palic mi připadal jakoby víc do sativy.

Critical Kush - standartně skvělý... je to prostě moje numero uno zatim. Rychlý, dobrý, výrazný a palice že bych s tim umlátil slona, ne tak velký ale tvrdý... tak to mam rád. Citrusový feno až na jeden... prostě lahoda.

Skywalkeři byly asi největšim překvapenim... palice byly takový vzdušnější, ale ten kouř?? Chuť ani moc nepopíšu, těžkej hutnej kouř... a těžce stoned. Tohle mě vždy posadilo do gauče (a to fakt hulim fest). K těm se někdy určitě vrátim.

Dutch Kush... nejslabší, za to chuťově nejzajímavější... takovej keřík, hrozně se to větvilo po záštipu. Sladký a jemný... i přesto že byl nejslabší tak pěkně zahučí v hlavě a pak přijde únava. Pořád je to indika.
crazyben
fakt nevim, ale tipuju to cca 20+den když koukám na stejný klony v jinym threadu.
Váchy 55
Čau bene, mě to rozhodně zajímalo, ale výsledek jsem se dozvěděl od Frynka. Další povedenej pěst, který ukázal jak jsou na tom tyto LEDky. Řekl bych, že momentálně to nej, co se dá u LED pořídit. Proto už mám jedno světlo od Frynka taky doma.
Jinak tohodle Northern-lighta teďka kouřim denně a chuťově neurazí a ani nenadchne. Sílou to taky neni žádný kladivo. Abych pravdu řekl, čekal jsem od toho trochu víc. Snad budeš spokojen.
Ať se daří ;-)
crazyben
diky... jo taky myslim ze se to celkem povedlo, ale nechci abych smrdel samochvalou zas :D venku prituhlo takze ted topim s HPS, ledky prijdou ke slovu z jara zase.

No NL sem zvedavej jakej bude, ale uz ted tusim ze salamy to budou pekny... maj pekne nastartovano.
Pítr90
Zdary, máš se na či těšit 😉
crazyben
up
crazyben
Tohle kolo sem tak trochu posral, jak sem psal předtim dlouho sem je nechal jen na vodě a uplně dokrmit už se mi je nepovedlo ale ma pocit že už je čas pomalu proplachovat, ale ještě je naposled pořádně nakrmim. A fakt mě sere že nevim kolik je to dní na květu :D

Každopádně genetika je to výnosná, klony sou malý, maj 40-45cm ale salámky dělaj pěkný.
Anarchom
k pivečku jedině kus pořádnýho salámu....
Vypadají libově
maksix
Pochvala vypadá to suprově na to že říkáš že jsi na to prděl😎Jen by mě zajímalo jak dlouho ti trvá než to všechno ostříháš, musí to být peklo 😀 Stačí když jednou ročně se stříhá úroda z venku 😀
crazyben
díky ;) Jo peklo to je... většinou tim strávim půl dne a končim s bolavejma prstama a zápěstim, chce to pořádný nůžky s manikůrkama má člověk křeče po půl hodině.
kanapee
ano salám bez chmelu neni to pravý :biglaugh: máš to pěkné :crazy:Bene !! pěkný výběr, jsem zvědav na sushinu :)))))
Ja79
Pěkný, pohodovej pěst. A co tvůj vertical, jak to vypadá?
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Ja79
Pěkný, pohodovej pěst. A co tvůj vertical, jak to vypadá?


no je to šíllený, na síň zmaru pomalu :D To ty to máš krásný... příště to bez sítě zkoušet fakt nebudu :D Beru to hlavně jako experiment. Za prvý sem si chtěl zkusit vertical a zadruhý to sou vlastní klony z femek a zajímalo mě jak se budou chovat, jestli to nehermí atp... zároveň sem chtěl udělat víc jak 100 což sem měl na scrog pod touhle 200w CFL, ale jak tak na to koukám, to se mi bez pěkně vypletený sítě nepovede :D

+ pohled na Notherny (už prolejvám)
crazyben
no když sem na to koukal tak mi to nedalo a malinko sem to "upravil"

žádnej zázrak, ale aspoň se na to kouká trochu líp :D
maksix
Hned to vypadá jak od profíka 😀👍
chuckiez
Máš to fakt pěkný
Ja79
Tak já myslím, že na to, že to byl vlastně pokus, to nebude tak špatný. Po tý úpravě to určitě vypadá líp a 50-70g snad bude, ne? Jinak ty řezy napoprvé jsou asi taky v celku OK. Někde vidím pěticípé listy a někde jsou sedmi. Tohle beru osobně jako ukazatel kvality (snad to není blbost :D). Mě to nějak začalo přerůstat a stěží to kočíruju, dneska možná hodím update.

Až teď jsem si všiml, že máš ty řezy s femek. Už ani nevím, proč se to nemá, asi právě to hermení? No ale pokud to nehermí, což už by si asi teď viděl, tak to bude vcelku úspěšný experiment. Bez boxu, bez ofuku, řezy s femek to je dobrej punk :D
crazyben
jj právě kvuli hermatění...

takhle jednou v tom nevidim problem, ale s pripadnym dalsim prerezavanim uz bych si nebyl tak jistej jako u regularů.

Sou dve skupiny co sem tak vysledoval. lidi ktery tvrdi ze kvalita jde proste dolu s kazdym preriznutim a ze z femek poradna matka ani nemuze bejt.
Pak lidi ktery to tak nehroti, delaj krasny maminy i z femek, regulary vklidu roky prerezavaj a tvrdi ze kvalita se odviji spis od podminek v jakejch je matka i klony.

Tak sem si rikal ze seru na kecy a proste si to sam zkusim :D Northerny sou z femek groowera... krasny a nehermi. A ten muj hokus pokus taky dopad fajn vlastne uz ted... zadna selekce, nic, nahodny femky z k kterejch sem riznul... navic ty klony dostaly zahul jak prase (radsi ani nebudu rikat co sem s tim vyvadel :D) a hermac zadnej. Takze predpoklad hermit asi maj femky kapku vetsi, ale zadna tragedie to podle me neni.

Napicu sou femky v necem jinym. Je hezky ze nam to usetri praci se samcema atp. Ale nedej boze femku opylit a sirit seeds dal... to sou potom prehlidky mutantu a hermacu.
crazyben
Lidi katastrofa :(

sem vzal mikroskop že kouknu jak to vypadá... první už se začli zakalovat, ale po 10ti minutách zkoumání jednoho spodku mě málem trefilo když sem tam našel život :(

Je to nahovno fotka, ale prosim... nemá někdo tušení co to je? A jestli je to problém?

Normálně mě přešla chuť na to, když sem viděl jak se to tam kroutí. Jak dojedu kolo, příde na řadu desinfekce. Du prozkoumat jeste par palicek at vim jak moc to je napadeny...
kurvaprace :rip:
fikus37
Vypadá to na larvy trasnenky. Nejde to s te fotky moc poznat.
Kup na ně roztoče. Teď už nedávej žádnou chemii.
crazyben
Nez by dosli uz bych asi stejne sklizel... prohlizel sem to chvili a zas moc sem toho nenasel (vlastne jen toho jednoho srace). Ale stejne... pro jistotu to naposled proplachnu, necham je v chladu a zitra max pozitri pro jistotu seknu. Je to ale skoda, uz se nenafukujou a pomalu dojizdi (sem tam sem i nejakej jantarovej zahlid jak sem to koumal), ale jeste porad nemaj takovou "tu spravnou tvrdost"... asi me to o par g pripravi.

Mam ale jeste par kytek na rustu, sou ok, ale bude treba preventivne taky osetrit... mam tu vertimec (na svilusky ultimatni killer, tak doufam ze pomuze i s timhle a nerozsiri se to na ne. Mam i prirodni biool, ale to si myslim ze je dobrej spis jako prevence potom.
crazyben
Hele jo na 99% to budou larvy třásněnky...

blbý je že listy už sou z 70% bledý bez chlorofylu a tak co tam je bude zalejzat do palic asi :( tak si říkám jestli to radši neseknu hned...

nenašel sem ale žádnýho dospělýho jedince... dokonce i tu larvu jen jedinou zatim. Tak si říkám jak se to tam mohlo dostat, muselo to bejt někdy poslední dobou. Doma sem obešel pokojovky a nic. Možná to tam dones pes zvenku, ale takhle v zimě? Přežijou vajíčka i mráz? Z hlíny asi ne, to myslim že bych měl problém dávno.

Co myslíte, mam to seknout nebo to nějakej den vydrží?
Anarchom
Zdar,hele jestli ti chybí par dní, tak to kontroluj a dojed v klidku,jak tam nebudeš mít tech mrsek mraky,tak by to melo byt ok,
Jinak si myslím, že těm mrdkam mráz nevadí, jednou jsem měl svilušky ze zmrzle hlíny z obi,larvy či vajíčka to přežijou, trouba je zabije,proto se vždycky dávala hlína vypect na nějaký čas. ...
crazyben
ok, no dneska to ještě propláchnu a uvidim jak to bude vypadat dál


Už sem to taky někde četl s tim vypejkánim hlíny, ale neztratí pak ta hlína živiny a častečně i schopnost zadržovat vodu? Vždycky sem se toho "bál".
maksix
Přeju aby se ti tam už žádná jiná mrcha neobjevila a snad to bude všechno v pohodě :) Jinak to vypadá parádně :) Jinak s vypejkáním to by mě asi žena přerazila vejpůl :D
crazyben
už už... zejtra max pozejtří jdou pod kudlu.

žádná velká katastrofa s broukama se nakonec nekonala, tak sem to nechal pěkně dojet.
fikus37
Takže žádné larvy?
By mě zajímalo" jen teoreticky " kdyby se ti do brčka dostala larvicka, jestli to má nějaký vliv na naše plíce?
Proč se ptám. Viděl jsem teď dokument jak indiáni v Pralese kouřili nějaké kořeny a měli tam i mrtvé brouky. Byly v rauši prý 2 dny.
crazyben
Ne... prubezne sem to kontroloval a pohoda. Hele ja nad tim premejslel taky... ale tezko rict. Nic hezkyho to na ty plice asi nebude bych si tipnul.

Premejslel sem ze udelam hash, kdyz by bylo nejhur. Ale je to v pohode nastesti.

BTW. jestli budu dva dny mimo tak Ti pak dam vedet :D
crazyben
poslední foto... sorry za kvalitu, dojebal sem mobil, ve foťáku se mi podělala paměťovka tak sem fotil starym telefonem. Ale tak aspon pro predstavu...¨

BTW.
Musim rict ze to neni tak aromaticka bomba jak sem zvyklej, ale to vubec nevadi, aspon clovek nemusi mit stazenou prdel pri kose a trimmovani.

Palice sou hutny a prorostly (kytky se uz pokladaly pomalu)

Tesim se na degustaci


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma