Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zásoby se tenčí, venku ani ty dva kusy nevydrželi (tradičně čórky) tak je třeba zase vybalit stan.
A zase sem se rozhodl pro šílenej mix. To abych dostál svýmu jménu(nicku) néé nebaví mě kouřit to samý a rád to střídám, člověku to pak i dýl vydrží jak má co střídat.
12.9. šli naklíčit
1x White Walker Kush (DNA - GYO)- White Widow (Ingemar cut) x Skywalker
2x Skywalker Kush (DNA) - Skywalker x OG Kush
5x Critical Kush (Barneys) - Critical Mass x OG Kush
5x Cookies Kush (Barneys) - GSC x OG Kush
1x 8 Ball Kush (Barneys) - Afghanistan X Pakistan
14.9. dnes - šli do hlíny kromě 8 Ball Kush (ještě nelupl)
a navíc sem dal ještě klíčit
1x Chronic Thnunder (Barneys) - Chronic x Alaskan Thunder
1x Dutch Kush (Paradise)
Substrát Canna Terra Proffesional
hnoje biocanna - biovega, bioflores, bioboost (řezy to nejsou takže kořeňák neřešim)
možná koupim ještě cannazym
Zatim pudou do 3,5l a když vylezou všechny (vypadá nadějně) bude to hezkejch šestnáct kusů na metru čtverečnim. Nejspíš bude třeba později přesadit do 6,5l.
Bude se štípat a po přepnutí holit spodky. A protože sem se přestěhoval a netušim jak to bude s teplotou (nebudu moct větrat 24/7) tak začnem s 250w CFL... jak to bude dál uvidim (400w HPS nebo 200w LED by Frynk).
Restart v novym prostředí tak sem na to sám zvědavej. Fotky budou až bude co fotit
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Člověče už teď se na to vlákno třepu. Hlavně jsem zvědavý na Chronic Thunder a 8 Ball Kush páč je mám doma ještě z předloňského cannafestu. Sleduju, pěstu zdar!
ale serou mě, pořád čekám na Grinspoona a pořád nic. Po různejch shopech se dá sehnat, ale já si radši počkám na čerstvý seeds od zdroje (loni mě chlapík od nich ujišťoval že zase bude). Jinak já sem zvědavej hlavně na Cookies kush a pak jestli to v novym bytě vůbec uhlídám s teplotama.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Grinspoon jo? Něco pro fajnšmekry Ja držím už druhým rokem i acapulco gold ale taky jsem se stěhoval a tady nemůžu rozbalit stan. Mám k tomu svoje důvody. Tak hold čekám až se změní situace a pestuju v přírodě. Takový návrat do mladých let má to své kouzlo
První kousky lezou z hlíny... Dutch Kush lupl a přidal se k ostatnim. Ale asi zklamu sir.Majora... Chronic Thunder a 8 Ball Kush pořád nic, jestli do rána nelupnou tak dou bokem. Škoda... kromě těhle dvou z "promo" packu ale všechno během 24 hodin. Bůch ví jak starý sou
Nechám to dva dny za oknem než ukážou nějaký listy (děložní nepočítám), na hlínu svítit nebudu.
odo: tak nějak už sem zvyklej. Kytky střihám, ohejbám nebo i podkládám abych je aspoň +/- v nějaký rovině udržel. Zálivku míchám růčo tak pro mě neni problém upravovat podle potřeb každý kytky. Je mi jasny ze to neni ideal, ale me ta ruznorodost bavi
No to jsi mě moc nepotěšil :/ Ja jsem měl jednou pakl 10ti semen, už nevím co to byl za strain, tuším že pamir gold. Nevyklíčilo mi ani jedno! Byl jsem fakt zlej, řekl jsem si že od DP už nic nechci ani zadarmo. Nic méně jsem je nechal na okně a 9z10 vyhodilo klíček až 10tý den. A nakonec z toho byly nádherné kytky takže ja bych ještě nelámal hůl. Pěstu zdar
Nepoláme... sou pružný, maximálně by si lehly, ale už sem to krapet zasypal včera, ale ještě budu muset... už to bude na hraně květníků. Ono se to trochu tahat bude stejně protože svítim červenou jen už ne tolik jak za tim oknem.
Až budu přesazovat tak to dám trochu pod úroveň a zasypu zas...
Zatim se zdaj všechny ok. Druhej den svícení... jen čistá voda a na tý zůstanou ještě takovejch 10 dní minimálně.
Už teďka se olizuju, vypadá to nádherně a docela ti to závidim. Už teďka to vidim na dost pěknej pěst!!! Ale více bych to zalejval...to je poušť, co tam máš :-) Došla ti voda :-) A hlína? Jejej to abych se tu radši zase několik měsíců neobjevoval :-) A máš už koupenou pilu až to budeš sklízet? No nic, nereptám, jen se ptám...přeji hodně štěstí
Diky slamacku, uvidime no... vyprahlý to nebylo, neboj. Ikdyž to tak sice vypadá cm pod povrchem se vláha držela. Pilu mam schovanou, ale od minule tu mam nůžky na plech
Jinak tahá se to pořád... sice míň ale sere mě to. Asi tam hodim HPS na 250w, to by mohlo bejt lepší než 250w CFL... co myslíte? To CFL musim držet hodně nízko ale pak zas maj krajní světla viditelně míň (i s vaweflectorem). Co myslíte, to HPS by mělo bejt lepší ikdyž je to taky červená, ne?
Navíc se mi zdá že jsou pomalejší než by mohly... teploty OK, vlhkost lítá sem tam - od 35 - 40 za světla k 70 v noci, takže dojdu do sklepa pro zvlhčovačku, snad jim to pomůže aspoň teď na začátek.
zase se malinko povytáhly a já zvednul světlo pozdě... teploty byly ok, ale světla asi moc. A na některejch kusech sou ne zrovna pěkný listy... taková školácká chyba
ja myslim ze je to kombinace vykyvu vlhkosti vzduchu a hlavne hodne svetla na takovy prcky. CFL jim nevadilo ale sodik o stejny "kubature" je jina a ja to zvednul jen o kus, navic se to jeste tahalo.
Teploty 27-28 a hlida to regulator s termostatem.
Hlina je Canna Terra Professional a nijak extra predhnojena neni, podle tabulek bych to mel uz krmit.
Chronic Thnunder a 8 Ball Kush nevylezli? To je škoda, byl jsem na ně zvědavý No ale i pět genetik v jednom kole bohatě stačí, bude to bitva až se začnou tahat. Nechej si dařit