Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Další šílenej mix šílenýho Bena - Klikni zde pro originální téma
crazyben
Dalsi round bude vic "sativni"

Utopia Haze a SAGE (uz rostou), Oba modely maj cca 70-75 dni kvest, kdyz nepocitam prvni indoor round tak sem zatim jel spis rychlejsi strainy kde prevladala indika tak sem zvedav.

Roste mi tu i SMK (Hlava) a Big Diesel (JAHmaican) ale to tam davat asi nebudu. Daval sem je sazet o dost dyl (Big Diesel pred par dny). SMK sou malicky a Big Diesel sotva vylez, takze asi spis je tam nedam protoze SAGE a UH sou skoro uz na prepnuti. Jeste nevim zda to hodim pod ledky nebo sodu... uvidime.
crazyben
Em Dog

menší paličky, ale hrozný šutry. Pěkně orosený
crazyben
Em Dog (HSO)

menší paličky, za to pěkný šutry, krásně orosený

bez / s bleskem
crazyben
Sour Diesel x Big Bang (ty se mi uplně nepovedly udržet v nejlepší kondici)

1-2 pheno A - trochu vzdušnější paličky, za to orosenější a o to voňavější

2-3 pheno B - větší a hutnější
crazyben
smokerep stručně

NL - neni "tak voňavej", ale chut i high příjemná ikdyž to neumim uplně popsat

Em Dog - moc mi nechutná takovej hodně "chem" chvílema skoro jak mejdlo na jazyku, těžkej kouř, ale je to killer

Sour Diesel x Big Bang - zamiloval sem si to voňavější pheno... půl g. palička smrdí dva bloky vedle a stejně tak uzemňuje (a to sem zvyklej na hodně), kyselý, výrazný, skvělý ale je toho málo. Sere mě že sem si to neříznul.
Browser
Hm ked si predstavim kde vsade hladate taketo fotecky.skoda ze vsicko fake.no hodne slabi hledani na netu.skus sa spytat fikusa kde hlada fotecky.omg no nic hned hledat panely od fryke nebo este dal.chlapy ani take sracky nekupujte.jo fikusi jedes..... s podporou.
crazyben
ja s tim hledanim nemam problem, za rohem v druhym pokoji... vemu telefon a fotim :D
jestli myslis ze me timhle naseres, tak se mejlis xD ;)

a moc diky za druhou negativni karmu, taky mas ode me jednu za ty tvy konspiracni teorie ;)
fikus37
U příspěvku 100. ta fotka makro.To jsi jak vykutil.
Taky negativní karma? Já taky dostávám od soudruhů "fake news"
Tak tady máš +
crazyben
čínskej digitální usb mikroskop za pár kaček

moc dobře se s nim nepracuje a ten software k tomu je šílenost, ale daj se s tim dělat pěkný obrázky když se budeš chvíli snažit.
fikus37
To je pecka. Na vánoce si udělám radost a koupím mikroskop s USB. Na heurece je za 2880 a má 400 x zvětšení. Točí i videa. Teď bych to nevyužil, ale další kolo pojedu v listopadu, tak začátkem ledna si budu hrát s makro fotkami.
Ty jsi objednával kde? Aliexpres?
crazyben
ja mel za necelej litr 200x zvetseni

uz nevim kde ale nakej ceskej eshop, s milionem ruznejch veci... tipuju ze typek prave objednava z ciny a tady prodava draz. Kdybych koupil primo z Ali tak me to vyslo mozna jeste 2x levnejc.

Za trojku uz by mohl mit i pevnej stojan. S tim by se pracovalo lip a snad i drivery k tomu budou vychytanejsi... ten cinskej soft byl delanej na XPcka... cokoliv novejsiho s tim melo trochu problem, ale poradil sem si, ale stejne to nebylo ono.
fikus37
Tak jaký kouř?
crazyben
uz sem psal :)

citace:
Původní příspěvek od crazyben
smokerep stručně

NL - neni "tak voňavej", ale chut i high příjemná ikdyž to neumim uplně popsat

Em Dog - moc mi nechutná takovej hodně "chem" chvílema skoro jak mejdlo na jazyku, těžkej kouř, ale je to killer

Sour Diesel x Big Bang - zamiloval sem si to voňavější pheno... půl g. palička smrdí dva bloky vedle a stejně tak uzemňuje (a to sem zvyklej na hodně), kyselý, výrazný, skvělý ale je toho málo. Sere mě že sem si to neříznul.
toketoy
hoj, hele kolik jsi mel pod tema ledka 200W? nikde jsem to nenasel, mozna jsem blbe koukal, ale nevidim a zajimalo by me to, pokud si jeste vzpomenes :)
crazyben
pm ;)
crazyben
Automaty, 200w LED, Soil, Biocanna

1,2 Bloody Skunk

3,4 Green Poison

crazyben
progress
crazyben
trochu zblízka
crazyben
a ještě
crazyben
...
crazyben
bloody skunk auto
žádnej odpalovák, s mírou se dá konzumovat vklidu celej den. Sweet seeds píšou o pronikavém skunkovém aroma které je hlavně sladké...
jo sladký to je, ale pronikavé skunkové aroma bych neřekl.

green poison auto
Na automat docela síla, fyzickej stav. Na večerní posezení a relax.
Narozdíl od bloody skunku je vůně opravdu pronikavá, celkem specifická po citrusech ale skunk připomene i chuťově. Dobrota fakt že jo
crazyben
Potřebuju rychlou radu...

právě jedu zatim svý nejhorší kolo ever a normálně bych si nafackoval... několik školáckej chyb a mam teď ve stanu košťata... ve zkratce deficit následně přehnojeno, svilušky - chemická kůra a nakonec sem to přelil jak začátečník.

No co budu povídat odpálil sem kořeny a následně utopil když přestala kytka pít. Teď už 14dní sleduju jak kytky pomalu odchází... normálně bych to asi vyhodil ale zrovna o tohle přijít nechci... nechal sem proschnout, přesazeno do čerstvý hlíny a zalito čistou upravenou vodou.

Čekám jestli se chytí nebo chcípnou... nějakej tip jak kořenum trochu pomoct a zvýšit šance že přežijou?

BTW- přísahám že do hlíny už nenaleju nic jinýho krom organiky :D seru na nějakej cal-mag a jiný sračky, zkusim příště do substrátu přimíchat trochu dolomitickýho vápence to bude snad stačit abych se vyhnul deficitum hořčíku a vápníku.
wonis
Naordinuj jim toto.. Kup vermesfluid..neda se to tim spálit..lignohumát,jedno jaky vyrobce..A vytazek z algae morskych řas..Prodávalo se to jako Plantella zahrada,je to 100% vytazek a Bio..Tehle trojboj by to mohl vyhrát
https://m.heureka.cz/hledat/?h%5Bfr...a+-+zahrada+1+l
shivasambhu
Čau čau. Ten nový substrát tie korene polieči. Dal by som im fosfor, teda primerane bloom zložku, alebo koreňak na tyždeň. Niečo v tomto zmysle. S pozdravom Shiva. Pomohlo by aj foto.

EDIT: ...ešte by bolo vhodné im dať na chvílu zníženú intenzitu osvetlenia. Alebo nechať pôvodnú watáž, ale zdvihnúť ju od holiek.... nepíšeš periódu... rast/kvet...
Maxeaux
Canna Rhizotonic napr.
crazyben
růst, fotku nahodim zejtra uz je tam tma a ani se mi nechce. (Spis to chtelo blejsknout koreny kdyz sem presazoval asi, ale na to uz je pozde)

ten rhizotonic se mi zda nejrozumnejsi tak pro nej zitra dojdu.

Mam tu zrovna "zizali caj"... vsude sem cetl jak pusobi na kvetiny regeneracne, posiluje imunitu atp... ale abych zas neudelal nejakou blbost, nalejt to ke spalenejm korenum :D co myslite?

Jinak diky
LinChi
za mě taky rhizotonic.. asi nejlepší věc pro kořínky... dávám to doma všem kytkám :) Woodooo juice není taky zlej .. aale jak říkáš samo organika je organika :) BioRhizotonic :)
crazyben
tak tady fotka jak ty umučený chudáci vypadaj (ja vim je to sileny tak bez vtipnejch poznámek prosim, vidim to sám :D). A hlavně mi neříkejte že to už nezachránim. Tyhle seeds si jen tak nekoupim :(

Pro porovnání cheese který jsou zasazený o dost později, vypadá to že je brzo předhoní. BTW. ukazuje už taky deficity vápníku i hořčíku, ale už tam žádnej calmag lejt nebudu a zkusim to jinak.
odo
ČaF BEn!
Nesledujem vlákno od začiatku, ja by som asi odobral pár klonov, pokúsil ich zakoreniť a tak možno zachránil ten model.
crazyben
to me taky napadlo, ale bojim se z v tomhle stavu to uz koren nepusti :( nicmene diky za tip asi mi moc moznosti nezbejva tak se pokusim.

Jinak vlakno sem nedaval, jen sem chtel radu (a pobrecet si) kdyz sem svoji tuposti kytky zabil, takze si o nic neprisel.
crazyben
BTW. porad mi tyhle deficity magnesia a vapniku nejdou do hlavy pod led. U hps sem s tim nemel nikdy problem.

Navic mam 3500k 80 cri a ty deficity se mi zdaj vyraznejsi nez u kamose co ma 3000K 90cri (taky hlina)... je to mozny? Vsiml si nekdo taky nebo uz mi to leze na mozek a typek to jen lip hnoji? (kupuje vsechny ty kundoviny jako activera, algamic, bioheaven atp. to já zas ne)
Growoli
Ja myslim ze to rozdejchaj,dal bych je pod slabsi svetlo idealne 9500k ktery je idealni na klony at je to nenuti rust,ale zameruje se na tvorbu korenu...nejakej korenak bez zivin at to nepali novy korinky,drzim pesti
Growoli
V hydru kdyz hnijou koreny tak se namaci jeste do silne peroxidove lazne aby je to vyzralo me tak napadlo
wonis
Hele ten vermesfluid je ale žížalý čaj.. jestli neco opravdu funguje na vitalitu a zdravý kořenový systém,tak je to prave tohle.. A samozrejme jiz po desetileti provereny vytazek z řas..Vsadil bych se,ze ten rhizotonic bude prave neco obdobného
wonis
Tak pro doplnění..nasel jsem složení Canna Rhizotonic.. A ejhle.. Je to extrakt z morskych ras,jak jsem tušil..Takze s tim nic nezkazíš,akorat je to asi o 700% drazsi nez Plantella
crazyben
Growoli: Snad mas pravdu. rozhodil sem je po krajich a je to 200w na metru takze nijak silny svetlo nemaj. Zadny vylozene modry aby koreny valili nemam.

Wonis: žižali čaj je ok?
mam tohle
http://www.florium.cz/eshop/cs/home...da-v-sacku.html
Maj dve flasky, rust a kvet, stejne jak regulerni hnojky, ale myslim ze by to samotny stacilo maximalne tak na salatek. Privez sem si to z cannafestu, docela se mi ten vermikomposter libil a premejslim o nem :D
Na kvet zizaly krmi necim jinym aby to obsahovalo trochu fosforu atp. Maj to docela vymakany ale v podstate je to porad jen "zizali caj"
Trisuli
Koukám, že je tu řeč o Canna Rhizotonic- mohu jedině doporučit. Skvělý přípravek hlavně do prvních pár týdnu- kytky jsou po něm silné a vytvoří si kvalitní kořenový systém, silné stonky. Vážně super věc!
BuddyBud
Taky potvrzuji, čuměl sem co ten rhizotonic dokáže, na to, že sem holky trochu zanedbával, sem snad nikdy neměl tolik vyvinutý kořenový bal v tak malých kelímkách. Kam se hrabe Power roots od plagronu. (Plagron je dobrej).
LinChi
Zachránil jsem holky v horším stavu ... chce to jen pořádně vyčistit hlínu od přehnojení...
a pak lejt správný poměr.. hlína ph okolo 6,5 co vím .. ec sem v hlíně nemeřil ale šel bych do čisté vody s kořenáčem ... až se vzpamatuje začít zase hnojit... opravte mě jestli bych na to šel špatně.... jsem spíš na NFT :)
Kazo
Vyzkousel bych prostredek kopriva plus od raseliny sobeslav. Nemam to bohuzel vyzkousene na konopi ale nalil jsem to doma do kytky co shodila vsechny listy a koreny sli do kelu. Taky vypadala, ze umre. Kytka je krasna zdrava a vzpamatovala se hodne rychle.
crazyben
:) diky vsem, takovej reakci sem ani necekal :D

tak pokud to zachranim, odjedu to tady s vama verejne a kdyz ne hodim aspon fotky jak pokracuje cheese :D

A ja doufam ze to zachranim, zaprvy me fakt zajima co z toho bude. Zadruhy to sou seeds co sem dostal od kolegy tady a priste by se na me mohl taky vysrat, ze je to pro me skoda, kdyz s tim delam takovy picoviny :D seeds za dvojku by me nesraly tolik jako tehle par kousku co bylo zadarmo, vazne
wonis
..tak ten produkt od florie bude vesměs to same co ten vermesfluid, stopove prvky se daji ovlivnit tim,co budou zizaly kompostovat..kdyz nejakou smesku zeleně tak bude pomer živin jiný nez pri kompostovani vylisku z řepy nebo hroznů,nekdo kompostuje z bramborovych zbytku, myslim ze biobizz..Ve finale ti jde beztak o ty bioaktivni latky a nikoliv a primarni vyzivu NPK,to uz si vyladis pomoci hnojek ktery jedes, takze priplacet za ,,vytuňenej podle me nema smysl priplacet..Ale kdyz uz ho mas tak to je jiná..V minulosti jsem zjišťoval od výrobce vhodnost jejich produktu Vermesfluid pro co nejlepší vysledky v kveteni chmele,pro co nejvetsi šištice a mnostvi lupulinu..lze si domyslet proc asi.. A byl mi doporučen Vermesfluid plodová zelenina.. litrovka stoji necelý čento..
Zkousel jsem vermikompostovat a s nevalnym uspechem, docela jsem se styděl,pac mi casem všechny ty žížalky pochcipali, kolega to zkousel ve větším a dostatek zizalyho caje ani kompostu se mu nepodařilo vyprodukovat, chce to opravdu velkou nasadu zizal a byt trpělivy..zizala holt neni kráva, tudíž to neni hned nez to zkompostujou.
Spectrum
na automaty az ziram,perfekt
crazyben
ale jo sou poznamenaný ale něco na nich ještě bude

a zbytek
crazyben
je to hrozný, ale něco tam bude...

snad aspoň kouření to bude dobrý... doufám

1 celek
2 BubbaAlien (KatsuBubba x Tahoe Alien)
3 Cheese
4 Amnesia nr.7 (exotics)
crazyben
....
crazyben
...
crazyben
...
crazyben
nelíbí se mi to, nakonec mam radost akorát z těch co sem málem zabil... začínaj pěkně smrdět. Tohle bude dobrý...
crazyben
cheese
crazyben
Amnesia

BubbaAlien
crazyben
BubbaAlien pomalu bude
crazyben
další
crazyben
BubbaAlien pár dní zpátky + suchej
crazyben
zbytek ještě chvíli
crazyben
33/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl
crazyben
38/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl

Trochu to zesvětlalo zas. Poprvý sem zkoušel říznout hlínu s cocosem, tak se zase učim hnojit :D
crazyben
40/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl
crazyben
44/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl
anon8791313
Tak co smoke report z BubbaAlien?
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Zbyněk1
Tak co smoke report z BubbaAlien?

Chvilku vonělo jak huba-buba, ale ve finále to mělo spíš květinovo ovocný armoa, nevim jak bych to popsal :D Taková příjemně jemná přesto intenzivní vůně, žádná taková ta "štiplavě pronikavá" podle mě jedna z nejpříjemnějc aromatickejch věcí co sem měl.

Posadilo tě to, fyzickej stav, na večerní posezení, ale člověk si rychle vypěstoval toleranci, takže sem to dost střídal.
crazyben
49/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl
AladinXXX
takovy rakety delas pod 250w soda????
pivo 0,5l?????Béčko ja rad....
crazyben
400w soda a jasně že pulitr, třetinky sou pro baby :D

desítka taky ujde ale je to taková zrzavá voda, dvanáctka je skvělá :D
Luboshek
Jaká seed banka je ten cheese??
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Luboshek
Jaká seed banka je ten cheese??

Big Budha
crazyben
56/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl

Za tejden hodim poslední foto před kosou.
crazyben
...
Trisuli
citace:
Původní příspěvek od crazyben
56/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl

Za tejden hodim poslední foto před kosou.

Ahoj. Máš to moc pěkný, vypadá to na supr-výnosný strain. Mohu se zeptat, co to přesně je? Asi se ptám blbě ale popis "MK Ultra x Chemdawg Ibl" mi nic neříká- sorry za mou neznalost. Je to z klonů?? Dá se to sehnat u nějaký seedbanky?? Jen by mě zajímal nějaký podrobnější popis a co to přesně je...díky
crazyben
Jo jo klony, křížil to Časlove a selekce ZOO68.

Ja zatim jeste hodnotit nemuzu, ale co mi k tomu napsal Zoo: jj, vyšel z toho slušný kousek. Výnosově je to spíš průměr, ale účinky to vylepšují. Není to žádný extra uzemňovák, ale fresh stav taky ne e ;-) Chuť i vůně je sladčí, ale jedu ho pod Advance Nutrient, který ovlivňují chuť. Je z těch osypanějších odrůd.
Trisuli
Hm, ok, takže spíš nedostupná věc...
Díky za odpověď, ať to roste!
Subatomic
Hrome! Tomu rikam prepalickovano, vypada to fakt chutne. Zajimalo by me jak jsi na tom s teplotama a z jake vysky na to svitis.
crazyben
No s teplotama zadna slava v tehle hicech ale pres 31 to neleze ikdyz primaklima ma co delat, mam docela stesti na polohu bytu, navic prizemi tak mam doma celkem chladek jinak. Svetlo je 30-35cm nad vrchama.
crazyben
57/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl

Svilušky. Zřejmě sem kytkám nevěnoval dost pozornosti, jsou docela už v pokročilejšim stádiu... 5ks muselo pryč. Zbytek zkusim uhlídat na těch posledních pár dnů. Horko a sucho mi ale moc nenahrává...
crazyben
a pár fotek aby to nebylo tak smutný :teef:
shivasambhu
Zdar. Pekné kolo, pekná genetika......

Sviluchy sú ta tam no........ hm....
odo
"Sviluchy sú ta tam no........ hm...." teraz už žiadna katastrofa!
Hanskrtek
Čím je hubíš ty svině malé ? U mě se ukazaly a to jsem jeste neprepl ani na květ.
crazyben
Teď už ničim...

Ale jestli si nepřepl vem na to vertimec nebo něco podobnýho
Krouhis
Jak to dopadlo (MK Ultra x Chemdawg ) ?
sušíš? :)
crazyben
jojo... včera sem to seknul. Začla mi dovolená, měl sem dvě promile takže fotky nejsou :D až sušina...
crazyben
Co sem kosil dřív kvuli těm sviluškám neni uplně ono. Zbytek bude lepší už podle vůně doufám, takže dojmy až potom :D

A tady nový koně..
Krouhis
Haha 😂 pěkné to vypadá tak sem zvedavej na report tak gl ať se to hezky vysusi
crazyben
Ghost Train Haze
Luise
. mi neco uniklo.. Ty uz sklizis..mam dost :D
Trisuli
Dobrý bubáci!
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Luise
. mi neco uniklo.. Ty uz sklizis..mam dost :D

celej pěst :D ale to si nic nedělej, mě vlastně taky... nemam poslední dobou vůbec čas a sem rád že sem stíhal aspoň zalejvat.
crazyben
1-2 Gorilla Glue

už se mi stalo víckrát že pacháč nepobral všechno, ale tohle je šílenost a občas mam pocit jako by tam vůbec nebyl, tak pronikavou a přesto příjemnou vůni sem ještě nezažil (žádnej štiplavej "skunk" smell)... nevim jak to budu sušit, mam bobky z toho trochu :D

3. foto je nějakej cross co jsem dostal, už si ale nepamatuju co to bylo... dělá ale pěkný salámy :D
crazyben
ještě Gorilla (3 dny zpět)
crazyben
...
CBDheaven
To jsou obsypaný monstra :D Profík se nezapře :D
crazyben
rozjebal sem telefon a asi koupim něco lepšího, tohle je pučenej od starý a je to sakra rozdíl ty fotky, hlavně barvy konečně vypadají věrně (a taky má stabilizaci, což je bomba pro ty moje rozklepaný ruce)

škoda že půlka už byla seklá, pak s tim blejsknu i Grinspoona

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma