Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 3 
600W (Box 120x120x200) - Klikni zde pro originální téma
Lubos555
Konečně mám tu šestsetwatovku v normálnim homeboxu. Jdu pěstovat 2x Strawberry Amnezii (to bude asi chuťovka, už mám vyzkoušeno že je to fajn model) a 2x Jacka Herera. Ten jeden Herer se mi ale zatim nejak nezdá, co řikáte ?

Jinak momentálně jede zářivka na růst 250 Wattů.
Best of zemina :D Royal mix.

Teď tam půjdu nalejt trošku kristalonu start, ať se neřekne.

Květináče mám připravený desetilitrový.


Už pěstuju asi po pátý nebo tak, ale vždycky to dopadlo celkem nic moc (hlavně proto, že jsem já hovado měl na tu 600w poloviční homebox, takže se tam i s cooltubou furt smažily).

Jednou teda na sluníčku jsem minulý léto udělal přes 800g ze 4 kytek a hulil to do teď... to byl teda úspěch jako, to jo.


(Omlouvám se za kvalitu obrázků :D brzo budu přidávat lepší...)

jak na to teď koukám, ta jedna snad nebude taková katastrofa :D
LinChi
na to že tam valíš 250 W na růst ... tak se ti tam ceklem tahají .... Hubený dlouhý nožičky.. nemáš lepší alespon jednou přesadit z nščeho maličkýho na předpěst.. ? '

vím že indoor a 200 cm je ideal . ale i tak .. :) do hlíny.. až po ty dva zelený listečky :)
BRooT
Tahaj se protože to není MH... Ale koukám úsporka asi, že ?

To přesazení nemá zas takový vliv. Ono ve skutečnosti si kytka tvoří silný stonky když to má geneticky, nebo když to potřebuje (proti větru, kvůli hmotnosti), atak... A ten herrer vypadá jak kdyby ti ho někdo okousal.
Lubos555
Je nějak pomačkanej ten Herer, nevim proč :--p

Úsporka no...

Už jsem to přesazoval, ale musel jsem je mít chvíli na okně pod sluncem. Tak asi proto se tak táhnou... je ale záhada, že ta jedna zůstala chytře při Zemi.
Bitir
Me se to pod usporkou nikdy netahne a to mam 2700k, staci ji dat cca 5 cm nad vrchy a mas klid.
Lubos555
Se mi to ale vytáhlo, když jsem to předpěstovával na okně :--p do homeboxu jsem zatim nemohl.
Kalashnikova
Za oknem se to vzdy vytahne
Lubos555
jn
Lubos555
Už jede růstová výbojka (600W), pecka. Než jsem je přesadil do velkejch květináčů, tak jsem je trochu hnojil kristalonem start... celkem dost zezelenaly, tak snad jsem to nepřehnal.

Tu jednu kytičku už jsem dal mimo box a vzdávám to s ní. Fakt nechápu co se s ní stalo, měla úplně stejný podmínky jako ty ostatní... ze semínka vylezla o 2 dny dřív... nějaká vyhrocená a zkroucená. Hmm. Asi šmejdský semínko :( divný.

A nemělo by se světlo dát trochu níž ? Dneska to půjdu udělat... ale možná to nevadí.

Hnojit zatim nebudu, je toho dost v zemi (když mám Plagron royalmix).

Odtahovej větrák od cooltuby jede v pohodě a fouká ten horkej vzduch z okna, takže dobrý.
L1st3r
Čau, nechci ti do toho kecat, ale vypadá to na dost neekonomickej pěst. Jestli chápu dobře nemáš asi digi předřadník, takže tam pereš 600w už teď. Vzhledem k počtu kytek pojedeš asi pořádný stromky, aby se vyplnil prostor, to znamená zhruba ještě měsíc na růstu. Já osobně bych tam zatím nechal to cflko, zbytečná spotřeba MH u tak malých kytek, jen bych to dal těsně nad kytičky, ať se netahají, tak jak psal Bitir. A co se týče těch 10l květináčů, já osobně bych volil trošku větší. Škoda toho jednoho mrzáka, snad ti to ostatní vynahraděj. Příště bych volil víc kytiček, klidně 16 kousků na ten prostor. Měj se a ať se daří.
Lubos555
Zdar Listere... jo, ok, to mě nenapadlo... včera jsem to ale montoval celej den... kašlu na to kvůli těm pár stovkám :--D

A mám tu výbojku dávat níž ? Nebo už je to jedno...


Digi předřadník jo ? O tom slyšim poprvé... to se pak jako dá regulovat světelnost ? To bych si měl asi pořídit :--p

(jo a ty květináče sice jsou uváděný jako desetilitrový, ale zeminy jsem tam po okraj nasypal asi tak 14 litrů... mám 50 litrů země, ale nenaplní ani 4 květináče po okraj)

Asi je to osud, mít 3 stromy.
L1st3r
Digitální mají dnes již většinou několika stupňovou regulaci. Třeba co mám já má 250W-400W-600W-SL660W, sem tam mívají i super lumen 440W, plus má digi předřadník nižší spotřebu. Dávám světlo cca. 50cm nad kytí, ale ve stadiu jako jsi ty jim pouštím 400w, teď s pojezdem to mám níž cca. 40cm. To 6kilo bych moc nízko nedával, ať je nepřipečeš. Až teď jsem si všiml, že používáš CT :D, nechal bych to na těch 50cm a uvidíš, s tím výkonem by se už tahat neměly.
Lubos555
Ok.

Sice se to nezdá, ale je to jen o trochu víc, než 50cm. Takže nejspíš ideál.

Myslíš jako že jsi měl 40,50cm bez Cooltuby jo ?

Já už bych to bez ní ani nezapl, s tou teplotou je to furt boj...
L1st3r
Mám teď winga a je fakt, že mám trochu obavy z léta, přece jenom to mám na půdě a v létě je tam hůř než ve skleníku. Zatím mám dva záložní plány. První je silnější odtah do 1000m3/h a druhá je sputnik, kterýho mám schovanýho, ale do toho bych šel nerad. Zasírá se a kombinace toho pojezdu se sputnikem a flexinama, no nechce se mě do toho. Pokud máš dostatečnej odtah, mělo by to zvládnout chladit i bez CT. Co máš za odtah?
Lubos555
Nevim co je wing, sputnik, flexina... ale jinak v pohodě :--D nevadí

Moc teda vlastně nechápu co jsi napsal :--D

Každopádně odtah mám slušnej. Měl by to být tenhle

http://www.moje-elektro.cz/bez-dals...j7mLxoCRQ3w_wcB
L1st3r
Adjust a wing http://www.nejgrow.cz/adjust-a-wing...belu-a-objimky/

Sputnik https://www.specialnizahradnictvi.c...-sputnik-125mm/

flexina- flexi potrubí na napojení ventilatoru

Jde o to, že cooltube nemá nejlepší pokrytí plochy, wing vychází v testech skoro nejlíp. S tím svým odtahem bys to měl uchladit i bez CT. CT má víc nevýhod, postupně se zasírá prachem, samotné sklo tě okrádá o část světelnýho toku a jak jsem psal, nemá zrovna nejlepší rozptyl světla.
BRooT
Doporučoval bych časem zainvestovat, koupit digi a jet třeba 250 MH růst nebo 400W růst a na květ teprve 600w :)
Lubos555
Aha, no já ten wing mám vlastně taky. Zatim tam ale nechám cooltubu, nebudu nic riskovat (možná v zimě... uvidim).

Předřadník si nejspíš koupim, až budou peníze. To je dobrej nápad, naštěstí to ale nespěchá.
Lubos555
Koukám že vlhkost v boxu je 45%... nějak málo ne? (Nebo alespoň to tvrdí googl)

Nevim jestli je to tak moc důležitý, ale radši jí nějak půjdu zvýšit.
L1st3r
No ono ideálně by mělo být 55-65%, čím menší kytičky, tím vyšší vlhkost by měla být. U tebe je to dáno tím, že máš málo květníků a zatím malý kytky. Zvlhčovačka by byla fajn, popřípadě mokrý hadry a můžeš rosit. Zase na druhou stranu tu nízkou vlhkost oceníš v květu :D .
Lubos555
Jj, vim že je to málo. Těžko ale říct, jak moc je vlhkost důležitá (hádám, že tolik ne, pokud ti pak nehnijou salámy).
L1st3r
Teď jsem koukal a mám to v rozmezí 40-70%, zrovna teď 41% :)
Kalashnikova
V květu doporučuju vlhkost od 50 do 60 procent. při nízky vlhkosti se mi zdá že se palice tolik nenafukují ale nevim.
Lubos555
Snad je zatim vše ok.
Lubos555
Za 6 dní.
crazyn
Mám vždy vlhkost do 20 procent , v květu , a nafouknutí je vždy slušné , myslím že to bude taky rozdil v modelu , kazdy na to reaguje jinak
Lubos555
(Foto za další 4 dny)

Zatim nehnojim.

Mají už skoro 40cm a mám trochu nutkání je přepnout, ale tušim že by to nebyl dobrej nápad.

Přeci jen Lister předtim řikal, že to chce ještě tak měsíc na růstu a já se toho asi budu držet a prostě za měsíc to přepnu (od toho co to psal) Takže ještě asi tak 2 týdny.

S modelem se to má tak, že 2 jsou Strawberry Amnezie a ta jedna vpravo Jack Herer (roste trochu rychleji, tak snad nebude dělat problémy)
šiška-skunku
hnojit zatim nemusis, barvu maji hezkou a listy vypadaj zdrave, bejt tebou bych je ale zastrihl a vytvaroval, pokusil se vyplnit prostor, vic je roztahnout do stran, 3 kytky na tak velkej stan je podle me zalostne malo, pokud nechces sklidit par gramu a projet za to majlant v elektrice tak jim dej na rustu jeste minimalne 14 dni, ale tvarovat musis aby ti zas neprerostly do vejsky
at to roste
Lubos555
Aha, ok. No já tu mám nějaký ohejbátka z obchodu, ale asi to prostě fakt zastřihnu no. Když ale ono to má tak hezkou korunku nahoře :--D ale né, udělám to. Trochu nad listama to kolmo šmiknu, nebo jak že se to vlastně dělalo :D (radši si ještě o tom něco přečtu)

3 Kytičky je podle mě taky málo, počítal jsem s 5ti.
L1st3r
Hele je to jednoduchý, nad předposledním patrem ten hlavni stonek prostě ufiknes. Mel bys mít prej všechno dezinfikovany, já to moc neřešim, většinou to stipu nehtama. Popřípadě muzes zkusit FIM. Tím ze to zastrihnes, ti začnou valit do vrchu spodní větve a budeš z toho mít pěkný keříky. Když na to přijde, tak můžeš udělat zastrih na všech větvích ještě jednou před tím než to prepnes, at pěkně zaplnis prostor.
Lubos555
Omg ten FIM jsem si musel vygooglit :D Joo.. to je to jak udělal jednou kámoš jen tak na pokus, aniž by to někde četl a vyrostla mu z toho taková přehnaná vrba, lol. Každopádně beru nůžky, nůž a jdu s těma vrcholkama něco udělat.
Pítr90
Zdary, FIM je pěknej shit, zasekne kytku na dýl než klasický top a když se nepovede, tak ti vyleze zas jen jeden vrchol plus zdeformovaný listy, na to bych sral. Klasický top, prostě to pod posledním patrem, nebo i níž ustříhni nůžkama. Vypadá to drasticky, ale výsledek stojí ta to 😉
L1st3r
S tím zasekem to není vůbec pravda, stejně potřebujes, aby se ti spodky vytahly na úroveň vršku, a kolega ma ještě dost času. Za pokus to stoji a když se to povede tak je to jen plus navíc a zmrzaceny listy se v tom chumlu casem ztratej. Ted naposled jsem to zkoušel a povedlo se to tak na 50%, akorát jsem takovej sikula, ze jsem si dva povedeny vršky urval při ohýbání.
Lubos555
Tak jsem tu jednu Amnézii už zFIMoval :--D Doufám, že správně (viz. foto) a ani jsem tam nenechal žádný zbytky listů (vzal jsem prostě ty 2 listy a prostředek), takže by takhle neměli lézt ani žádný zmršenci.

Omg a ty dvě jsem zastřihl co nejvíc šikmo, ale to jsem si vlastně spletl s klíčenim těch vrcholků :--D no nic...
Lubos555
(foto za 4 dny)

Tak si tady z toho udělám pořádnou galerii :--D Za moc dní to focený neni. Celkem ale rozdíl.

(Zbývá 8 dní do přepnutí)

Ještě že jsem si takhle řekl kdy to až pokvete, nebude mě to lákat :--D

Ten jeden vršek co je na obrázku asi poroste dobře, i když jestli je to přímo FIM to si nejsem jistej.

A z jedný větve jsem vyštípnul vrcholek, pak by se to asi mělo víc rozvětvit ne ? No uvidim co z toho bude.
Lubos555
(Foto za 6 dní)

Tak už ve středu půjdu přepínat. Nevim jestli bych to ještě neměl nechat o trochu dýl, ale ne, už ať to kvete, myslim, že by to mělo stačit.

Nevim jestli se mi to nezdá, ale přijde mi, že listy už přestávaj bejt úplně zelený. Ve středu tam naleju půlku dávky Plagronu na květ... možná i plnou. V minulosti jsem hnojení podcenil, žere to jak prase :--D
Lubos555
Nakonec jsem už v úterý přepl na 12/12 a nalil tam asi třičtvrtě maximální dávky Plagronu na květ. Pár listů dost tmavě zezelenalo, ale některý jsou spíš žlutý, tak nevim co dál... asi tam přiště naleju poloviční dávku, ať se neřekne. Uvidim jak to bude vypadat, zatim to moc nechlastá jak dlouho spí a neni teď venku takový horko.

Jak na to koukám, v boxu je ale ještě dost nevyužitýho prostoru, snad až pořádně povyrostou, bude to tam zaplněný.

Minule jsem i zastřihl další 2 vrcholky u tý největší rostlinky a taky zaštípl pár vetviček, tak už můžu jenom doufat.
Lubos555
(Foto za dalších 6 dní od minulého focení)

Předevčírem jsem koukam, že teplota v boxu byla 32 stupnů (to bylo venku docela vedro)

Homebox mám v takovym malim baráčku a když na něj svítí sluníčko, tak je pak docela rozpálenej a i uvnitř je dost teplo, takže odtahovej větrák bere stejně ten teplej vzduch zevnitř.

Včera jsem si proto koupil tenhle ventilátor.

http://www.specialgrower.cz/ventila...ilator-vko.html

A připojil ho tak, ať nasává vzduch z okna a fouká ho nonstop do boxu.

Teplota už je teď 26 stupňů, ale dneska je docela chladno, tak se bojim jak to bude dál.

Snad ten větráček neni moc malej, možná jsem měl koupit větší.

O tom jak neni zaplněnej prostor ani nemluvim... tentokrát nemám moc velký oči. Stačí když vykvete alespoň 200 gramů něčeho dobrýho a budu spokojenej.

Světlo už jsem musel o dost zvednout, teď je asi max. 35cm nad kytičkama.

Hnojim Plagronem na květ, dávám 5 ml do litru a půl (maximální dávka je 4ml/L do každé zálivky, tak mi to přijde rozumný)
Slup1
Zdarec,vypadá to pěkně škoda že jsou jen tři jen sem se chtěl zeptat ten royal mix jsi proplachoval než jsi tam dal kytičky nebo jsi dal do kvetniku substrat rovnou z pytle a hned kyti?
Lubos555
Jo, dík :--) Já zem nikdy nepropláchnul a pokud jsem používal royal mix, nebyl (se zemí) nikdy problém. Nic jinýho už nechci. Je sice jeden z nejdražších na trhu, ale řekl bych že bez pochyby ten nejlepší. (Za polovinu ceny si můžeš koupit zahradní zeminu a na frajera si to smíchat, ale podle mě to bude při nejlepšim stejně tak dobrý)
Slup1
Já se právě ptám protože tam píší že by se měla před použitím propláchnout ale pokud s tím nebyl problém tak je to vpohode :-)
Lubos555
To jsem si ani nevšiml.
Slup1
A substrat používáš dvakrát?
Lubos555
Nee jednou... to jde i dvakrát ? xD mě nenapadlo.
Lubos555
Pohleďte na mé dílo.

Nojo. Řešitel se hned pozná xD
Slup1
Jsem zvědavý na další fotky :-)
Slup1
Hod další foto jak to jde?
Lubos555
(za 10 dní od minulého focení)

Ok, já si řikal že už to asi vyfotim.

Jak na to koukám každej den, tak se to tak nezdá, ale když to porovnám, řekl bych, že to maká jak má :)

Lampu jsem musel zase zvednout o několik desítek centimetrů. Hnojim maximální dávkou.

Pořát to tam přestavuju a nižší kytky podkládám cihlama. Teď už to vypadá celkem ve stejný výšce od lampy, tak maj všichni akorát světla.

(Tohle možná dost lidí neví) Je ale fakt, že kytička si urči horní vršek a tam začne dělat největší palice. Je tedy vhodný jí upravit tak, aby měla co nejvíc vrcholků ve zhruba stejný výšce. Potom se nebude tyčit jedna obrovská palice na vršku, ale několik velkejch. Třeba 10.

A tentokrát se mi to konečně povedlo tak, že jich je tam hrozně moc. A né jeden nebo dva, jak jsem to měl při minulých pokusech.

Zatim to teda kvete zdá se dobře, už se taky nemůžu dočkat co z toho vyleze.
BRooT
:D Neboj, myslím, že každý kdo se pohybuje na groweru dýl jak 10 minut tak ví, jak to chodí s topovkama :)

Jinak nevím jestli to dělá to světlo, ale ta barva mi nepříde vůbec zdravá
Lubos555
Myslim, že to dělá ten blesk se kterym jsem to fotil,

vypadaj dobře, nestraš :D
jrx
podla mna
nezltne ti to az prilis moc?
nechyba tomu dusik?
Lubos555
Nene, to dělá světlo.

Žerou jak prase.
jrx
toto uz je ine foto :)
pekne.
Lubos555
Díky :)
Lubos555
Dneska jsem si všiml, že už se zase srážej k sobě a u jedný ani to uvázání moc nepomáhá.

Zkusil jsem to ještě pořádně utáhnout, ať se prostor víc zaplní, ale akorát jsem omylem utrhnul jednu dobrou větývku, tak už na to radši kašlu.

Nevim jak je roztáhnou jinak, asi to prostě nechám tak jak to je a budu mít výnos nižší tak o 35%, snad vyroste alespoň 200 gramů, i to by mi stačilo. (Teď mě ještě napadlo, že tam asi dám nějakou síť, až budou pořádný palice, to pomůže)

Zkusim vygooglit jestli se větvička ještě nedá nějak zachránit. Už vim, že jen to šikmo oříznout a dát do země nestačí. Hádám, že je na to potřeba nějakej přípravek na zakořenění.
sM0g
Ahoj. Jednou jsem tu videl borce, tak 5-7let zpet. Co se mu to taky podarilo mel to teda zrovna v nakvetu le dal tam clonex a rw strikal to korenacem a na konci vlakna mel miniaturni stromecek. Celkove ta palice uz nerostla dal ale jen kynula vypadalo to suprove. Zkus jestli to neni jeste pozde. At se dari, at to kyne 😉
Lubos555
Ok, dík za radu, já si zejtra koupim tohle (na zakořenění klonů)

http://www.specialgrower.cz/klonova...-ii-roztok.html
Tim by to snad mohlo jít.

A taky jsem si našel, že v s.groweru prodávaj i síť, tu určitě taky koupim a zanedlouho jí využiju.

(Sít)
http://www.specialgrower.cz/prislus...sit-18x10m.html
Lubos555
Tamta síť je nějaká divná.

Nechám si poslat tuhle.

https://www.higarden.cz/podpora-ros...ro-box-120-150/
Lubos555
(Foto za 8 dní, jeden měsíc v květu)

Síť snad pomohla, je to nakonec tahle

http://www.homegrower.cz/homegrower...pro-box-120-150
Trichome
no takhle je ti k hovnu ta síť, natáhni si alespoň drát po obvodu a přdělej jí k němu ať je napnutá....
odo
Lubos555
K tomu Stimulaxu si prečítaj toto:https://www.zahrada.cz/forum/hnojiv...mulax-ii-208108

záver: ak Stimulax, tak 1, alebo 3. Dvojka je vraj problémová
Lubos555
odo: stejně jde jen o jednu větvičku, tohle nebudu nějak hrotit.

Trichome: Ale vždyť je to dost natažený a hlavně jsem je takhle víc rozprostřel, že je to k hovnu s tim nesouhlasim. (o tom drátu ještě pouvažuju, podpěra zatim neni tolik potřeba)
Lubos555
Dneska se mi zdálo, že už opravdu nejsou tak zelený, jak bych si představoval (naštěstí většina těch velkejch palic je ok)

Tak jsem se rozhodl, že je nakrmim o trochu víc. Předtim jsem se šel ale ještě podívat na googl. Našel jsem si nějakej starej příspěvej z Groweru, že to někdo hnojil tim co mám já (Plagron Alga Bloom), dává sotva to co je předepsaný na obalu a prej mu žloutnou jak kdyby měli málo hnojiva... překvapivě nikdo mu neporadil tam dát toho prostě víc.

Potom jsem ale našel další zprávu z groweru a tam někdo psal vlastní zkušenosti s Plagronem na květ, že ze začátku se má hnojit 4ml/l a později 20ml/na 3 litry. (postřik 3ml/l)

A pak mi došlo, že už od začátku co používám plagron to mohlo bejt nejspíš o něco lepší. Namíchal jsem proto podle návodu 10ml/do 1,5l flašek a pořádně jsem je nakrmil. (i jsem namíchal slabší postřik a nastříkal ho jen tam kde to trochu žloutlo).

Uvidim co bude dál. Dneska koupim digitální spínač a konečně nastavim to studený foukání, tak ať to pořádně chladí. (a dokonce se bude ohřívat bazén, dokonalost)

(brzo připojim zas nějaké foto, až se ještě nafouknou)

Momentální teplota v boxu je cca. 30 stupňů
Lubos555
Ooo ono to už zelená !
Lubos555
(Foto za 12 dní, 6.týden květu, Odhaduju tak 3 a půl týdne do sklizně, Herer 2,5 týdne)

Zítra už provedu poslední hnojení Amnézií (10ml na 1,5 litru) Pak tam budu lejt chvíli vodu, pořádně to propláchnu, za několik dní přidám trochu Canna flushe (přípravek na rozpad hnojiva v kytkách), pak zase nějakou vodu a snad budu mít konečně pořádnou chuťovku. Možná by se někomu zdálo brzo to už přestat hnojit, podle mě je to ale dobrej nápad, výnosu by to nemělo ubral ?! ne.


A ta jedna větvička nějak neboptná, ale pokus dobrej.
Lubos555
Mám chuť to hned začít flushovat, ale radši ještě chvíli počkám.
anon383596
To počkej tak tři tejdny
Lubos555
To ne, by byl hnus...
anon383596
Proč jako ses v půlce květu se 4+ma tydnama do finiše bych pocital tak dva počkej
Lubos555
Já to vidim tak na 3 týdny květu, takže bych to propláchl za týden. (nehnojim už teď)
Lubos555
Co by se asi tak při nejhoršim mohlo stát ? Podle mě skoro nic. (možná o 10% nižší výnos ? nevim) Zatim jsem to vždy propláchnul třeba i 10 dní před sklizní a stejně to mohlo bejt lepší. Tentokrát se chci pojistit.
Lubos555
Dneska jsem je konečně pořádně prolil vodou, myslim, že jsem udělal dobře.

Až voda vyschne, naleju tam CaNNal fluSh.

Potom možná dám ještě jeden proplach, bůh ví co v tom cannalu je.

Hlavně ho tam naleju jenom jednou a koupim si novej. (Ten co mám doma tu už je přes 2 roky a nějak se mi nezdá)
Severus
Necheš dát nějakej update s přesným dnem květu?
Lubos555
Jj, jsem rád že se někdo zajímá.

(Foto za 10 dní, přesně konec 7. týdne květu, odhadovaná doba do sklizně 10 až 20 dní)

"chloupky" už začínaj oranžovět.
Lubos555
(Foto za 4 dny)

Canna flush jsem přidal už před několika dny... (jen necelé 4ml na 1,5 litru podle návodu)

A dnes jsem je ještě jednou propláchl a pořádně rozprostřel.

Jsem si jistej, že jsem je začal proplachovat ve správnou dobu, podle toho jak žloutnou. Ještě toho maj hodně v zásobě.

Teď už pojedu jen odstátou vodu.
Severus
Tak ono to sleduje spousta lidí, jen málokdo reaguje :-).
Vypadá to pěkně :-).
Tak přeju, ať se ti to pořádně vypláchne a máš velkou úrodu :)
Lubos555
Právě koukám že je tam nějak moc zobrazení :-D

Tak dík, snad to bude ok.
Lubos555
(Foto za 6 dní, kvete šedesátý den)

Už je to těsně před květem, tak jsem ostříhal spoustu listů, protože jsou zásoba živin a kytky se mi zdaj pořád nějak moc zelený ! Akorát stonek zežloutl, jak kdyby to zatim žralo hlavně jeho.

Trochu se toho bojim, asi prostě ostříhám úplně všechny listy, mimo těch co rostou přímo z palic a bude to.

To by mohlo vyjít ne ? hlavně ať už palice nemůžou vyžírat listy, stejně bych pak hulil hnojivo.
Lubos555
Nakonec mi to nedalo a nalil jsem tam pořádnou dávku toho "proplachovadla" (canna flushe) a nechám je ještě tejden kvést. Tak snad se zadaří.
Lubos555
Yes, palice už začínaj pořádně žloutnout a nevidim žádnej náznak překvetení, takže tentokrát snad bude chutná sklizeň.

Fakt pro všechny co to čtou, když máte velký hovada, nahnojený že i stonek je tmavě zelenej, tak začněte proplachovat klidně 3 tejdny před sklizní a necpěte tam už žádný hnojivo (ani postřik proboha) pak když se to povede, nemusíte hulit hnojky.

A palice se mi nezdaj vůbec menší.
Bitir
:D . Celej thread me po celou dobu docela bavil ;) diky ti. Jsem zvedavej na vysledek , zatim to vypada tak na 150g
Lubos555
x) 200g to snad hodí :D
Bitir
Mas tam 3 kytky, to bys musel mit 70g na kazde a to tam fakt neni , jeste k tomu kdyz jsi oskubal listy.
Priste si zasad 16 kytek ,vysledek bude mnohem lepsi.
Lubos555
Asi si to nechci přiznat, ale nejspíš máš pravdu.

Jinak 16 kytek by bylo fajn, ale jsem zatvrzelej v tom, že do pěti je to jen přestupek, ale šest a víc už může řešit soud... to snad neni mýtus ne ? Nebo nezměnilo se to už zase ? Pokud vim tak ne.

Příště tam narvu 5x Power Kush a to bude super... dělá totiž obrovský listy a roste do výšky... z toho bych mohl ten box pokrejt celej.

(Listy příště tak brzo stříhat nebudu no, jen musim omezit trochu hnojivo, ať to zas nemá zásoby na měsíc)
crazyn
Nebud takovej skeptik , banda jede 1x - 2x 600w 20 - 40 kytek desetiletí a nic se nestalo :-)
Lubos555
Já bych se na to i vykašlal, ale prostě ty se kterejma bydlim s tim souhlasej hlavně proto že je to jen přestupek...

I pro svůj klid duše chci jen pět, myslim, že to má smysl. (Před pěti lety to i řikal jeden policajt, podle mě to ale pořád platí)

Najdou pět, dostaneš pokutu... najdou šest... máš problém.
Lubos555
Koukal jsem že už jsou nakvetlý co to jde, tak jsem je konečně sklidil (sice zrovna co jsem je zalil, ale tak to snad moc nevadí) Nakonec kvetly 70 dní.

Je v nich teda ještě i tak dost hnojiva, ale zevnitř jsou celkem světlí, tak snad to bude celkem ok.

Ještě pak napíšu kolik to hodí celkem gramů, 200g by tam ale bejt mohlo.

(pár palic jsem už usušil a některý i zhulil)
crazyn
Já vídím tak 130max , ale přeju více :)
Lubos555
Ok, velký oči jsou u mě normální, ale uvidíme.
Bitir
Ja tam vidim 105 g :D
Lubos555
Ty je máš ale zas nějaký malý ne :)
Lubos555
Je tam celkem přes 180 gramů :D co mě děsíte. Sice ještě nějaký to hnojivo zbylo a navic stopy po kanál flusu, příště se ale musim polepšit.
crazyn
60g na kytce vypada jinak ale :D
Lubos555
Váha tvrdí něco jinýho .)

(48g + 56g + 75g)
crazyn
tak dobrý :) kongrats
Lubos555
Tak dík, stejně je to bída, ale s timhle se dokážu spokojit.
Kazimír
hele podle mne ze tri kytek mit 180g neni vubec spatnej vysledek, ba naopak.....gratz
Lubos555
Tak dá se to... jednou jsem pokazil co šlo a měl v polovičnim boxu přes 500 gramu :D to bylo teda ale nic moc kuřivo.

Rekordně mám nejmíň nějakejch 50 gramů ze 4 kytek :D a já pořád doufal že to boptná. (tohle hulení pak ale hrozně zabíjelo :D)
growmatrix
Chtělo to jim pomoct k závěru a dát jim od Plagronu Green Sensation a věřím,že by to bylo ještě lepší :)
Lubos555
No, o to až tak nejde... hlavně bylo v boxu hrozný vedro a navíc jsem ke konci ostříhal spoustu listů co ještě fungovali.

(Ten Green Sensation jsem ale hledal, možná příště vyzkoušim jestli zbydou peníze)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma