Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
2x125w Cfl Euforia - Klikni zde pro originální téma
someone.noone
Zdravim vsechny G

zakladam galerku s omluvou jiz v prepnute fazi.Nejak nebyl cas.

predstaveni boxu


box(skrin): DxSxV 100x60x175

Svetlo: 2x125w Cfl

pritah: pasiv

Odtah: Vko 125 .185M3/h

Ofuk: 2x pc ventak

Pachac: 185M3/h

Odraz: bila folie

Kvetniky: 6,5L 8x

Medium: Kokos od Atami

Hnojiva: Atami-A&B,atazyme,PK13,14,Ata xl,root

Osazenstvo: 8x Euforia
someone.noone
kdyz jsem donesl klony domu netvarili se moc heppy viz foto. ale vse jsme zvladli. na fotkach jde videt aktiv pritah ze ktereho jsem udelal pozdeji pasiv diki tomu ze vko nestacilo profukovat filtr a teplota se slehala pres 30 uplne smele takze jsem udelal z toho pasiv hodil to pred odtah a tradaaa komin efekt jak lusk a teplota sla dolu a ustalila se nam na 28stupnich.vlhkost se mi darila drzet pres 70 misky s perlitem na stroj na paru neni misto.
someone.noone
holky jsem nechal na rustu 14dni. hnojil jsem kazdou zalivku atami A&B +root s upravenym PHcca 6 nevim presne mam kapky...:/ hnojiva jsem samozrejme zacal s 1/4 doporucene davky a co 4-5 dni pomalu zvysoval.jednou tydne enzym s upravenou vodou. nachodil jsem sit pozn.byl jsem moc linej a koupil sit ve zverimexu do auta..pekna picovina holky s ni ted dost cvici... prepinal jsem ve vyscce 30cm.bohuzel nemam fotky
someone.noone
dneskem jsem 9 den na kvetu a dost me prekvapilo jak se po prepnuti holky rozjeli nebyt site nevim nevim.myslim ze se mi podarilo krasne zaplnit prostor. akurad mi dela starost dzungle pod siti.oholi ci neholit jeste?jinak teplota ve dne po celou dobu 28stupnu vlhkost po prepnuti drzim kolem 50. vcera dostali poprve ata xl 1/4 doporucene davky .
SarumanCZ
zdar nevypadá to špatně držim palce,...každopádně tohle ti nad tu síť ješte hodně poroste tak ať se daří :banana:
someone.noone
no nejak docela s tim pocitam svetla muzu jeste zvednout o 65 cm tak snad to nebude az tak dramaticke.
SarumanCZ
no máš to ve velkých květníkách tak snad ti těch 65 cm bude stačit,mě málem v podobném setupu vylezly ze skříně a to jsem měl 80 nestačil jsem se divit...
someone.noone
no je pravda ze uz ted kdyz kazde rano ohybam pod sit se modlim aby uz to prestalo rust...
someone.noone
tak dneska rano kdyz jsem zaleval jsem zjistil ze si dost zadelavam na plisen. tesne pod siti je teda pomerene dzungle a tim jak se snazi list odparovat vodu a je jich hodne na sobe,zustavalo na nich dost vody tak jsem to setrne prostrihal aby to bylo kapku vzdusnejsi a nezaclo mi to plesnivet.
slamacek
Nějak tam dovnitř zkus nacpat ventilátor, ať ti na ty kytky fouká, nemusí je ohýbat k zemi, ale něžně by ti tam měl proudit vzduch. Ideální by byl pro začátek obyčejný stolní. Budeš mít klid od plísně a všech těch problémů co popisuješ. Možná si dokonce pospěš, jak ti pak začnou plesnivět i květy, budeš to moct vyhodit :-)
someone.noone
bohuzel jsem ten prostor vyuzil tak ze uz tam nenarvu vubec nic krom pc ventaku.takze jsem ten jeden polozil na stinidla ,tak ze odtahuje vzduch od lamp a fouka ho smerem na odtah.timto se tam vytvorila cirkulace kterou jsem potreboval listi je uz bez vody a kdyz dam ruku pred pasiv pritah jde citit ze to opravdu saje.timto se mi ustalila teplota na 25stupnich,neni to malo?teplota v mistnosti je 24.
someone.noone
prvne se chci omluvit za kvalitu fotek(foceno zazracnym mobilem) fotak mi zabavila mlada...Dnes bych zacal tim ze se mi zacinaji premnozovat smutnice pri zalevani mi to dnes vse vyletelo z kvetinacu no maras. Lepove desky mam uz asi tyden celkem se plni cca 7-10musek denne mam tam 3.takze zvazuju hlistice ci nejaky postrik??

foto C.1 korinky mi zacinaj rust uz dal nez je treba.

c.2 kyticky zacinaj krasne nakvetat(na kvalitni fotce nelze moc videt)

c.3 kytky jsem decent dole oholil jen 4 predni, zadni 4 bez zasahu.duvod je jednoduchy
cetl jsem spostu vlaken zda strihat nebo nestrihat je to opravdu 50/50 takze
jsem to udelal stejne a uvidim jaky to bude mit vysledek.


jinak dnes holkam dal jen upravenou vodu +enzym delam to kazdy tyden abych zabranil nejakemu zasoleni nebo prehnojeni.zda se ze se jim dari skvele. 15.den 12/12
someone.noone
18den 12/12
teplota 24-25°C
vlhkost 35-40.
zalevam cca co 24h. zhruba 300ml na kytku
hnojim A&B 6ml na L+ATA XL 2ml na L

pred 2dny jsem aplikoval hlistice proti smutnicim.Na lepovych deskach toho bylo dost ale pri zalevani jsme si vsimnul jak mi larvy vesele dovadeji v hline tak jsem se nastval.Vypadato ze prirozeny predator jim dava co proto tak snad to bude ok behem tydne aplikuji jeste jednou.

Na muj prvni in se mi zda vse v pohode,kytky vypadaji zdrave.
Prostor se mi podaril zaplnit. a ted uz jen sledovat jak kvete.
zelenymuz
Zdravím, můžu se zeptat, kde jsi pořídil ty hlístice? Přes Biocont laboratory, nebo jinde? A jak se to prosim s poštovným, díky. Chci mít info z první ruky, popř. i jak to zafunguje. Děkuju
someone.noone
citace:
Původní příspěvek od zelenymuz
Zdravím, můžu se zeptat, kde jsi pořídil ty hlístice? Přes Biocont laboratory, nebo jinde? A jak se to prosim s poštovným, díky. Chci mít info z první ruky, popř. i jak to zafunguje. Děkuju


Cau cau

hlistice mam z Brna z nejaky flora shopu v centru kdyz tak ti dam adresu.
s postovny nwm sice z brna nejsem ale pritelkyne tam byla a brala mi to nez jela domu.ale myslim si ze dva dny posty prezijou.

sacek vysel na 150. rozdelil jsem to do dvou davek.prvni jsem aplikoval hned jak to dorazilo domu a druhou myslim za 4 dny. ted to bude tyden od prvni davky a dost se to teda zlepsilo.troufnu si rict ze druha vlna by je mohla vyhladit uplne.koupim nove lep.desky a podle toho udelam nejaky zaver.

snad jsem ti pomohl. at to roste!
someone.noone
24den 12/12
teplota 25-26°C
vlhkost 40-50
zalevani a hnojiva zalevam cca 400ml na kytku. A&B 4ml/L,Ata XL 1,5ml/L,PK13 14 1,5ml/L

Hlistice na smutnice muzu jen doporucit.zbavil jsem se jich uplne.

kdyz si fotky zvetsite ukaze se vam krasne pocukrovane listi :)
someone.noone
dalsi
someone.noone
Mam trochu vrasky z mych holek :( jsem ted ve 30 dnu kvetu banka udava 49 co urcite pujde tak na 60 si myslim ale jde o to ze mi prijdou ty palice strasne male..vubec nerostou kdyz koukam na ostatni vlakna jak to vsem bobtna jsem z toho az smutny :D lasky,pece maji kolik si jen kytka muze prat.nemluve a marley pri zalevani :D nevite cim to ?
paluba
Ahoj, trpělivost. Já seklal svojí Eufori kolem vánoc v +/-65dnu. Máš čas. zajímavé to bude až v 50. ..dej pak fotku. Krasnej pěst.
someone.noone
citace:
Původní příspěvek od paluba
Ahoj, trpělivost. Já seklal svojí Eufori kolem vánoc v +/-65dnu. Máš čas. zajímavé to bude až v 50. ..dej pak fotku. Krasnej pěst.


Cau, diky ani nws ale dost si me uklidnil :D kdyz budu brat hruby odhad banky a +-19dnu do kosy tak jsem pochopitelne byl nesvuj....
frek
Klídek šéfe... Měl jsem sice Euforii out, ale taky to začlo něco dělat až po 50. dnu květu. :D
slamacek
Ahoj, jsou sice malé, to s tebou souhlasim, ale pokud ti takhle hezky pokvetou i dál ( vypadaj super), tak se podle mě máš na co těšit a to už za těch pár dní navíc stojí. Zřejmě bojuješ s něčím podobným jako já - totiž s trpělivostí. Čauky.:guitarist


Led 12w jen pro silné povahy
someone.noone
Cego borci, dik uklidnili jste me.zas muzu v klidu spat. Behem tydne hodim foto .zdur
someone.noone
malej up.

30 den 12/12
Teplota pres den 25-28°C pre noc 19-21°C
vlhkost den i noc 40
Zalevani mi ted vychazi na cca co 36hodin prumerne 500ml na ks
hnojeni: A&B 4ml na L
Ata XL 1,5ml na L
PK 13 14 1,5ml na L
ph 5,8-6,2
ec nemerim

Rady,pripominky dotazy jsou vitany
someone.noone
tak panove..kazdy z nas je svym zpusobem paranoidni,zrejme vime proc. A aby toho nebylo malo dnes jsem se dozvedel a jistem problemu v mem okoli.. se dovidam ze sousedka z protejsiho baraku vzdalenost cca 100m vzdusnou carou Rozkecava lidem v mem dome ze se v jednom patre urcite pestuje mariuhana ze je od tama videt divne svetlo ktere pravidelne zhasina v 8 hodin a ze se to pravidelne opakuje uz 2-3mesice....no moje nervy uz jen proto ze bezim mesic casovac mam casove jinde...a tak jsem se zapojil do vysetrovani na vlastni pest. No a ejhle soused podemnou si jede taky ale vubec se nestydi za tu svou sodu :D neni schopen ani zastrit zaluzie. takze paranoia na max. tak uvazuju ze to seknu nez budou problemy...co myslite vy? pokracovat ci se na to vyjebat a pockat az vykoukne slunicko a vyuzit letni slunicko? no cely den nemyslim na nic jineho. mam rad klidne spani.
SarumanCZ
vyprdni se na paranoju :-) nech to v klidu dojet,sefik growschopu dostal za 59kytek pod lampama stejne jen podminku,tak nase mikroboxy pro vls. spotřebu nikdo řešit nebude...teda pokud to neprodáváš dětem před školkou.....

Pokud se budem pořád schovávat nikdy to nezlegalizujem...balkon 2015 jen ať to všichni viděj :-) hlavně se zbytečně nebát.
someone.noone
no jo mas pravdu :) mrdam na ne
slamacek
Zajdi za sousedem a zeptej se, jestli by nepotřeboval nějaké dobré sazenice :-)
Radši se starej ať ten květ dotáhneš do konce :-) (Ale rozesmál si mě).
Mimochodem na Sarumanovo názoru také něco je, pokud s tím nepůjdeme na veřejnost, budeme dále zažívat pocity podobné těm tvým.
Tak zdar a sílu a ať ti to roste.
someone.noone
tak dneskem jsem uplne klidny :) byla u me na navsteve pani ktera mi pronajima byt. posadil jsem ji vedle skrine dali jsme kavicku zakusek skoro 2 hodky pokecali.... a vubec niceho jsi nevsimla.pustil jsem radio aby nesel slyset vetrak ale vubec nic nepoznala.... :D takze mam klidne spani a pani ktera me sonduje od naproti musi mit jinaci schopnosti ktere nejsou obycejnym smrtelnikum zname :D zrejme superwomen. tak se mejte a v klidu se smejte :) zatial
someone.noone
34den 12/12
Teplota pres den 25-28°C pre noc 19-21°C
vlhkost den i noc 40
Zalevani mi ted vychazi na cca co 36hodin prumerne 500ml na ks

dnes zalevano jen vodou s atazyme 4ml/L
dalsi zalevka zas o5 plna palba hnojiv
¨jednou tydne takhle prolevam jen enzym.

Pri prilozitosti zalevani jsem hned neco blejsknul :) konecne mi delaj radost :)

Mam pocit ze bych to listi mel kapku prostrihat co vy na to ?
someone.noone
41den 12/12

Teplota pres den 29°C v noci 19-21°C
Vlhkost den i noc prumer 42℅

Dnes holky dostaly predposledni hnojeni pak jeste v uterek rano a pak uz jen vodu s enzym a po sleze cistou vodu videl bych to na 60dni do finishe popripade to par dni prodlouzim.

Prikladam par fotek
someone.noone
44/12
dness bez fotek,jen trocha povidani.
holkam dneskem zacal flushing.videl bych kosu na 60den. ale vypadato ze by mohli jit driv.mikroskop by mel dorazit co nevidet tak budu vedet presne kdy na ne :-).Bliznicky mam jiz 40-50procent hnede zacina to krasne vonet.
vlhkost se mi momentalne podarilo srazit az na 30procent.

Pokud mate otazky,ptejte se!Kritiku snasim dobre,takze do me!Pochvala potesi!

tak zatial
Mard
Kritizovat není co, fotky vypadají dobře. Ale určitě to chce ještě nějakou dobu na dozrání. Na úsporky je to pěkný grow, gratuluji!
someone.noone
cau Marde,fakt diky potesil jsi. No na dozrani tomu davam jeste zhruba 16dni. Uvazuju ze pod tim pojedu jeste jedno kolo chtel bych si osahat metodu sog. A na podzim uvazuju o sode.

A jeste jednou diky
someone.noone
Zaleval jsem tak jsem si udelal par fotek pro radost.a proc bych se mel radovat jen ja pojdte se radovat taky :))
slamacek
Taky říkám, že ještě nakynou, ty ještě neřekli svoje poslední slovo :-) Bude to pěkný!!!
:frog:

odpověď - Tak je jasný, že ty fotky neřeknou úplně všechno, ty u toho to musíš vědět líp, ale podle tý 1, 2, 3, bych to tipoval, že ještě chvilku potřebujou. Na 4 a 5 už je to skoro hotový. OK? :)
someone.noone
no Slamaku ja doufam ze tomu tak bude :) i kdyz jedna kytka uz je hotova a je na flushu 5 dni coz me sere tak porad nwm jestli ji pokosit a nebo z ni udelat uplny gaucak s tim ze bude pekne cista
someone.noone
49 12/12
Pred dvema dny sla jedna slecna pod nuz spolu s par vrchnima vetvickama. Zbytek stale zustava pod slunickem. Prikladam foto jedno rychlo susene.
someone.noone
53 den 12/12

Dneskem sli dalsi 3 slecny. 4 stale zustavaji minimalne tyden. a tady se dostavam k memu zklamani co se tyce matkare a jeho klonu. prijde mi zvlastni aby polovina byla hotova a druha o tolik opozdena.slecny ktere byli hotove byli strasnme male co se tyce vynosu jedina vec ktere bych pochvalil je trvrdost palic opravdu jako kameni ale kdyby byli jako ty posledni 4 byl bych potesen. pozdeji pridam foto.
someone.noone
Zdravim ve spolek tak posledni holky uz to maj za sebou.takze muzem rozjet tipovacku i kdyz fotky nemam vsech pohromade protoze jsem sklizel na 3x. Tak to bude pro vas asi kapku slozitejsi. Na fotkach jsou posledni 4 holky.
Pioneer001
158g
paluba
89g (bez zbytečných stonků), přeju víc
someone.noone
citace:
Původní příspěvek od Pioneer001
158g


Keezby :)
someone.noone
tak mam jiz znam vysledky a bylo toho rovnych 75geee. moc typu tady nevidim a nejbliz byl paluba posilam K+.

co se tyce kuriva.palicky jsou krasne tvrde a orosene temer vubec nevoni ale po zmacknuti ci rozlomeni citim vuni citrusu. Dym je lehky,nekope a stav najizdi krasne pomalu tady euforia ukazuje ten euforicky high.jsem rad ze jsem sklidil ve spravny cas.

co se tyce vynosu ano bylo toho malo,polovina kytek byla mizerna vynosem okolo 15g dohromady.Nejvetsi chybou byli tudiz klony u kterych se to zaclo zasadni rozdil nekdy 3/4 kvetu.

dekuji za sledovanost,rady,pochvalu a taky kacka.
At se dari. Zdur
slamacek
No jo, tak si hezky pokuř, když si se s tim tak nadřel. :cool:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma