Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz jsem donesl klony domu netvarili se moc heppy viz foto. ale vse jsme zvladli. na fotkach jde videt aktiv pritah ze ktereho jsem udelal pozdeji pasiv diki tomu ze vko nestacilo profukovat filtr a teplota se slehala pres 30 uplne smele takze jsem udelal z toho pasiv hodil to pred odtah a tradaaa komin efekt jak lusk a teplota sla dolu a ustalila se nam na 28stupnich.vlhkost se mi darila drzet pres 70 misky s perlitem na stroj na paru neni misto.
holky jsem nechal na rustu 14dni. hnojil jsem kazdou zalivku atami A&B +root s upravenym PHcca 6 nevim presne mam kapky...:/ hnojiva jsem samozrejme zacal s 1/4 doporucene davky a co 4-5 dni pomalu zvysoval.jednou tydne enzym s upravenou vodou. nachodil jsem sit pozn.byl jsem moc linej a koupil sit ve zverimexu do auta..pekna picovina holky s ni ted dost cvici... prepinal jsem ve vyscce 30cm.bohuzel nemam fotky
dneskem jsem 9 den na kvetu a dost me prekvapilo jak se po prepnuti holky rozjeli nebyt site nevim nevim.myslim ze se mi podarilo krasne zaplnit prostor. akurad mi dela starost dzungle pod siti.oholi ci neholit jeste?jinak teplota ve dne po celou dobu 28stupnu vlhkost po prepnuti drzim kolem 50. vcera dostali poprve ata xl 1/4 doporucene davky .
no máš to ve velkých květníkách tak snad ti těch 65 cm bude stačit,mě málem v podobném setupu vylezly ze skříně a to jsem měl 80 nestačil jsem se divit...
tak dneska rano kdyz jsem zaleval jsem zjistil ze si dost zadelavam na plisen. tesne pod siti je teda pomerene dzungle a tim jak se snazi list odparovat vodu a je jich hodne na sobe,zustavalo na nich dost vody tak jsem to setrne prostrihal aby to bylo kapku vzdusnejsi a nezaclo mi to plesnivet.
Nějak tam dovnitř zkus nacpat ventilátor, ať ti na ty kytky fouká, nemusí je ohýbat k zemi, ale něžně by ti tam měl proudit vzduch. Ideální by byl pro začátek obyčejný stolní. Budeš mít klid od plísně a všech těch problémů co popisuješ. Možná si dokonce pospěš, jak ti pak začnou plesnivět i květy, budeš to moct vyhodit :-)
bohuzel jsem ten prostor vyuzil tak ze uz tam nenarvu vubec nic krom pc ventaku.takze jsem ten jeden polozil na stinidla ,tak ze odtahuje vzduch od lamp a fouka ho smerem na odtah.timto se tam vytvorila cirkulace kterou jsem potreboval listi je uz bez vody a kdyz dam ruku pred pasiv pritah jde citit ze to opravdu saje.timto se mi ustalila teplota na 25stupnich,neni to malo?teplota v mistnosti je 24.
prvne se chci omluvit za kvalitu fotek(foceno zazracnym mobilem) fotak mi zabavila mlada...Dnes bych zacal tim ze se mi zacinaji premnozovat smutnice pri zalevani mi to dnes vse vyletelo z kvetinacu no maras. Lepove desky mam uz asi tyden celkem se plni cca 7-10musek denne mam tam 3.takze zvazuju hlistice ci nejaky postrik??
foto C.1 korinky mi zacinaj rust uz dal nez je treba.
c.2 kyticky zacinaj krasne nakvetat(na kvalitni fotce nelze moc videt)
c.3 kytky jsem decent dole oholil jen 4 predni, zadni 4 bez zasahu.duvod je jednoduchy
cetl jsem spostu vlaken zda strihat nebo nestrihat je to opravdu 50/50 takze
jsem to udelal stejne a uvidim jaky to bude mit vysledek.
jinak dnes holkam dal jen upravenou vodu +enzym delam to kazdy tyden abych zabranil nejakemu zasoleni nebo prehnojeni.zda se ze se jim dari skvele. 15.den 12/12
Naposledy upravil someone.noone 15-02-2016 v 20:25 PM
18den 12/12
teplota 24-25°C
vlhkost 35-40.
zalevam cca co 24h. zhruba 300ml na kytku
hnojim A&B 6ml na L+ATA XL 2ml na L
pred 2dny jsem aplikoval hlistice proti smutnicim.Na lepovych deskach toho bylo dost ale pri zalevani jsme si vsimnul jak mi larvy vesele dovadeji v hline tak jsem se nastval.Vypadato ze prirozeny predator jim dava co proto tak snad to bude ok behem tydne aplikuji jeste jednou.
Na muj prvni in se mi zda vse v pohode,kytky vypadaji zdrave.
Prostor se mi podaril zaplnit. a ted uz jen sledovat jak kvete.
Zdravím, můžu se zeptat, kde jsi pořídil ty hlístice? Přes Biocont laboratory, nebo jinde? A jak se to prosim s poštovným, díky. Chci mít info z první ruky, popř. i jak to zafunguje. Děkuju
Původní příspěvek od zelenymuz Zdravím, můžu se zeptat, kde jsi pořídil ty hlístice? Přes Biocont laboratory, nebo jinde? A jak se to prosim s poštovným, díky. Chci mít info z první ruky, popř. i jak to zafunguje. Děkuju
Cau cau
hlistice mam z Brna z nejaky flora shopu v centru kdyz tak ti dam adresu.
s postovny nwm sice z brna nejsem ale pritelkyne tam byla a brala mi to nez jela domu.ale myslim si ze dva dny posty prezijou.
sacek vysel na 150. rozdelil jsem to do dvou davek.prvni jsem aplikoval hned jak to dorazilo domu a druhou myslim za 4 dny. ted to bude tyden od prvni davky a dost se to teda zlepsilo.troufnu si rict ze druha vlna by je mohla vyhladit uplne.koupim nove lep.desky a podle toho udelam nejaky zaver.