Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 3 
Mix odrůd 5ks na 5 metrech aneb zatemňování 2016 - Klikni zde pro originální téma
anon383596
Zdravím jelikož už mám v palici jasnou představu týkající se letošního outu a pomalu se vrhám na přípravu fleku zároveň se záhony pro zeleninu zalozim si téma a budu dokumentovat
Zúročím své zkušenosti z loňského prvního zatemňováni které dopadlo více než dobře potunim a vrhnem se směle do toho
Z důvodu prevence jsem se rozhodl pro 5 ks každá jiná
Jedno misto cnhaze zbytek doplním
Přemýšlel jsem nad zakopanim zásobníku a zavlažováním pomocí čerpadla nakonec jsem se rozhodl pro mix na hnoj a zalivani pomoci připojení hadice a dripu od gardeny cca 2 kapace na kytku
Záhon bude situován podélně směr jih
Konstrukce pro zateměňí bude tvořena oblouky z ppr trubek o délce 4m zapuštěné zhruba 30cm do země a natahnu síť na okurky poněvadž výška bude malá musim se vejít do obvodu oblouku 3,2m kvuli folii celé by to měl držet drát a dva zemní vruty se uvidí
Pro kytky vykopu jámy co metr a vyplnim směsí kompostu a přesáté hlíny celé zakryju geotextilii sadba je v planu začátkem května lehce předpěstovaných řezú dle toho jak bude
Na květ přibude odtah a ofuk pod plachtu na noc včetně alarmu s pohybovym čidlem zkušenost je bohužel taková že je třeba
Budu postupně doplňovat foto podle dění ať to roste pěstu zdar
crazyben
Tak na to se těšim :) s tim kompostem opatrně... ber fakt starej odleželej, to co už vypadá spíš jak hlína a ne humus... "domaci" casto bejva kapku kyselejsi tak se mi venku osvedcilo pridat trosku dreveneho popela kdyz sem michal kompost.
anon383596
On je starej je to především rozložená tráva ze sekání + popel z ohniště sem tam nejakej zbytek část co chci použít tam leží dobře 10 let vypadá to jak raselina a už s nim mam taky trochu praxi zdelal jsem už cca dva tři kubíky na zeleninu kytky trávník atd. a všechno v tom valí krasne voda má 6,5 takže taky cajk už jen počasí a nebejt nedockavej nejradši už bych to rval do hlíny
anon383596
Flek
anon383596
Tak hlina presata diry vyplněný prikreju to geoskou
čeká mě ještě:
-vysek děr na ppr trubku
-osazeni konstrukce + její stažení a ukotvení vruty s drátem
-sadba reziva s instalací dripu od gardeny
-instalace sítě ,odtahu a ofuku, plachty pro zatemnění včetně pár palubek pro její uchyceni
-blbnutí s plachtou dva měsíce jak jouda
-update pri zbouchavani konstrukce Aloha
anon383596
Malá změna budu muset předělat ďoury ze zamyslenych 5 ks už jich mám doma 8 a možná ještě jedna přibude
Tellur
A nebyly by lepší 3 které by sis rozvětvil, roztáhl a měl tak ve finále větší výnos a míň starostí?
anon383596
Ideál by byl těch 5ks každá by měla metr na metr , roztahovat to budu tak jako tak, takže prašť jako uhoď. Chci růst nejdyl do půlky června se 3 nevim nevim, loni jich bylo na 1,2x2,3 m 16ks a no problem.
Zkoušel jsem si ze zbytku ppr trubky ten oblouk a moc pres metr výšky to nebude.
Napadlo mě tu konstrukci celou svarit včetně základy ,příček a vyztuh ,druhá varianta zaklana s oblouky a příčky vypinacim drátem. Jenže bych zas musel nastavovat folii má 320cm ,silazni větší stojí randal neekonomicke , příliš složité ukotvení a výroba. Nebudu vymejslet chujoviny a pojedu puvodni plán akorát dvojnásobek rostlin.
Díry jsem předělal na 5metrovy koryto, příští týden konstrukce se zavlažováním a už to tam můžu namastit, jen dočkat času jako husa klasu.
Kandidáti co jsou už pod usporkou
Cn haze
O'haze red
Amnesia haze
Super silver haze
Satori
Desfran
Critical mass
Serious happiness
přibudou ještě 2 genetiky takže 10 ať je to kulatý
shivasambhu
Zdravím Vemenex. Nech sa ti zadarí....... pekná profilovka- vemienko plné mlieka je základ šťastia.... Ja pestujem aj na dosť čerstvom kravskom hnoji a ide to vynikajúco. Kravy mám svoje...takže pohoda. Drž sa....
anon383596
Zdarec ,zvirectva mám též dost ,ale do těch jejich hoven bych to nedal, krávy to je jiná, bohužel k hospodářským zvířatům jsem se zatím nedopracoval, stará už teda něco vymejslela (ovce),ale kdo tomu ma stavět bydlení ,každopádně takový aspoň kachny kvůli eliminaci slimaku by bodly.
Samulele
Nebojíš sa toho haze genomu? Myslím na výšku
shivasambhu
vemenex-zdar. Takže o zábavu máte postarané. Ano, máš pravdu krava, ako taká je iný level. Sú to úžasne zvieratá a v podstate čokolvek od nich je prvotriedne. Či už mlieko a veci z toho, napr. taká zmrzlina, sladkosti či syr a taktiež trus. Ja to mám zas opačne ako ty. Má len kravy averu ti poviem, že ma vedia uplne vyťažiť..... Ja aj ručne kosím, suším, obraciam.....Tak zatial nakosím vždy každý rok dve tony. Ale samozrejme celkovo je to málo.... Takže kupujem balíky. V sučasnosti o tieto klasicke činnosti velmi záujem nie je. Ale to sa može zmeniť........ s pozdravom shivasambhu
anon383596
citace:
Původní příspěvek od Samulele
Nebojíš sa toho haze genomu? Myslím na výšku

Nebojim mistře, cnko je taková hodně rychlá haze a zbytek jistí síť s nůžkama ,prostě jak to bude růst nad síť upajznu to dokud to nepokvete.
Spíš vymejslim jak tam vestavim odtah, ale to se podá, času dost to dobudovat, nejspíš mimo treba do maltovniku a pod plachtu jen flexi rouru ,se uvidí ,každopádně nechci zanedbat výměnu vzduchu.
Stejně musím koupit větrák ,jakej taky netuším, in mám furt původní cca od roku 99-2000 sam nevím a je to dospel 150mm
Samulele
Tak trošku si to skoplikuješ ale zase to bude pestré.

Ty jo ale normálne som sa nadchol :) niečo musím zbastliť aj ja . Ja to vidím na otvorený systém, okolo holá konštrukcia a na večer okolo 19.00 prehodiť grow foliu a rano o 7.00 ju zase zhodiť, nech sa to cez deň vetrá.Ale na noc to bude chcieť aspoň nejaký pasív.. sry že si tu nahlas premýšlam :D
anon383596
Premyslej vid ,tímhle způsobem to budu řešit též, minule jsem měl pouze větrák na rozhaneni vzduchu a nestačilo to ,sklizel jsem to na hraně ,už to začínalo hnit ,stacil dva dny déšť, pořádně se to nevyvetralo a průser hned. Na druhou stranu výsledek předčil očekávání a bez hnojiv.
Slunce mi vychází nejlíp 8-20
anon383596
Zaklad hotov, ještě vruty, drát přes střed a asi i v polovině každého oblouku kvůli vyztuzeni.
Konečná varianta vypsaných 8ks.
Zviržátko na konec potunena agama.
anon383596
Ještě to chce porovnat a dopnout ,možná by neuškodilo další ukotvení.
Dneska to asi potahnu igelitem a vyuziju jako provizorní foliak pro rajčata, okurky, melouny, chilli, papriky, cuketu, atd.
Velký oči, rajčata už dobře 30cm a ja to nemám kam dát . Zatim svitim 50W ledkovym reflektorem v psí boudě by DIY.
anon383596
Jak na to koukam asi necham z igelitu střechu ať do holek nechčí
kwb
:D pěstitel nadšenec :) ja mám rajčata už tak 50 cm :D příště nebudu tak hrr :) K+ za zatmívací počin
Kalli
Vypadá to dost dobře. :) Budu sledovat.
anon383596
Dikec kluci ,zejtra potahnu zbytek ,nejak vymyslet vlez ,kouknu na předpověď a peru to tam.
Aspoň test co to vydrží ,docela často tu dost fouká.
Moh bych pověsit reflektor ,uvidím 4500 lumírů nic moc ,zas lepší jak drátem do oka ,nebo mam 6kuli :-) to by byl přísnější predpest.
Příští týden na plánu zbudovani zavlažování při jednom se záhony. Je na čase, lezou mi ředkvičky a jarní cibule asi ...... napral jsem tam toho už vícero, stará že mi to zmrzne a ejhle lezou udernici.
Ještě dodám ,původní záměr byl místo hliny řada kalfasu v zemi propojených dole hadicí a nahoře ppr trubkou s tryskami ,zakryte tvrzenym polisem s košíky, nádrž ,čerpadlo, ale řek jsem si ,že už jsem moc pošahanej a měl bych zřejmě míň hulit.:jumper:
anon383596
Nenapada vas nekoho jak udelat aspoň trochu rozumnej vlez do tého foliaku?
koles
Hele, jak je ten foliák vysokej? Když tam ty sazenice prdneš někdy teď, to abys "přepínal" tak na konci dubna.. jinak to přeroste, ne?
anon383596
Testovací sazenice užitková zelenina, kytky tam šoupnu začátkem května ,do tý doby pod usporkou. Aspoň odpozoruju co jak roste a budu to zatím ostrihavat.
Výška prosim 135cm v nejvyšším bodě oblouku.
Už tam jsou nějací testéři ,to daj.:-)
anon383596
Neee vono mi to pomrzlo mi jebne tak znova
Kreator1993
Papriky a rajčata ven až když je v noci stabilně +8°C jinak to máš parádní ;)
anon383596
Díky ,už si to budu sakra pamatovat, chudery padly za oběť mým pokusům. Serou mě ty melouny, chybama se člověk učí, doufám že i já ?! Vobcas mi to tak totiž nepřijde. Naštěstí jsem tam nedal chilli, toho mám zaseto 8 druhů po 6ks.
Konstrukce s fólií drží a to mě těší. Akorát mam dilema jak to pak seříznout.
Rozhodně nechci při každým deštíčku běhat překrývat černobílou, ani to neni reálný.
Chcát do toho ale nesmí ,zase když to nebude mít přímý svit , opozdí se květ dobře o 2 týdny, vidím to na nějaký kompromis.
anon383596
Trochec jsem přestavoval ,kytky přestěhovány ze 125w cfl pod 50w led reflektor studená bílá, který mi přijde lepší jak ta poďobaná úsporka.
Zítra zavlažování včetně rozvodu vody, záhony dostanou trysky stejný jak v pseudoaeru, kytky drip každá 2x kapač po 2 l/h s mixem na hnojiva.
Hnojit míním AN sensi grow/bloom co se mi tu válí, po ¼ litru grow a+b , po cca 2 litrech bloom.
Kalli
No, už se těším, až to pojedeš v tom foliáku. :)
Hltám ten tvůj zápal. :D

Ať se daří.

Kalli
anon383596
Zduř, jen aby to nebyl zápal plic či mozkových blan :-)
Snad se zadaří, udělám pro to co půjde.
Upiho datování- závlaha ready, funguje supa
musel jsem přidělat jednu zásuvku včetně t-kusu a rozvodné roury
Kalli
Nene nic takovýho. :)
Jen mě vždy potěší, když vidím, s jakým nadšením se lidi pouštěj do pěstování. :)

Když už sis dal takovou práci, tak by byla blbost, aby se nezadařilo. Kor když to děláš s láskou. :D

Kalli
anon383596
Tak vždy se může najít někdo, kdo si dá práci s lupem misto vlastního snažení a ještě nadělá škody. Bude to pod dvouma čidlama ,tak snad nic . Loni jsem u toho spal posledních 14 dní na lehatku se sekerou :-) což by nedopadlo dobře nekoho klepnout po kedlubne......
Akorát je problém smrad, loni dobře 100m po větru rychta jak když se odkope selka
Shrnu co dál cca pul května to už by mělo být zaseto
-natáhnout šťávu
-odtah pod plachtu ven vyvedu flexo
-jeden bo dva větráky ofuk
-připlácnout černobílou
To je asi vše a už se jen činit . Další up při sázení řezů ,mějte se fanfárově
crazyben
A nepřemejšlel si o statnym rotvajlerovi, dobrmanu nebo nějakym ovčákovi? To pak můžeš vklidu spát i doma, to sou strašně teritoriální psy, zase starost navíc ale minimálně stejně tak krásná jako to pěstování.

jinak pozorně sleduju
anon383596
No bál bych se pak vo psa určitě vic jak vo kytky ,lidi jsou svině ,znamej přišel o rotvika kvůli dvoum kytkam ve skleníku.
Za to to fakt nestojí a rotvik se ke mě do postele už prostě nevejde.
Stejně by u nás prochrapal celou noc pod perinou jak ty dva co uz máme.
Kalli
Známému otrávili nádherného papírového vlčáka, taky kvůli pár kytkám.
Taky bych se bál spíš o psa. Nedám na tu svou muchlandu dopustit. :D

Nemám rád lapky. Škoda, že tu nemáme branné právo. Všude bych nalíčil pasti. :D
Njn konopné aroma zaujme hodně čmuchalů, kor když foukne. Pak už jen vidíš, jak natahujou rypáky, odkud by to tak mohlo být.
anon383596
Přesně a nebudem si delat iluze ,většinou jsou to rádoby kamarádi ,zlatý držet hubu a pojistit si to aspoň těma pir cidlama se sirenou funguje to spolehlivě kor když se ví že to tam někde je.
Taky svoji smečku miluju a nechci je zbytečně ohrozit ,chytit někoho u toho že mi tráví psa, tak jsem z fleku na nove s těžkým ublížení na zdraví minimálně.
No nic k něčemu příjemnějšímu ,varianta trhač smetena ze stolu.
Brany pravo je asi jediný co maj ty joudove v okleji.
Kalli
Ale když se zamyslím, tak pasti klást můžu, jen nesměj bejt brutální. :D

Stačilo by pár ok, nebo by byla docela sranda, tam nainstalovat ruku, která by vyjela ze země a dotyčnýho chytla za nohu.
Myslím si, že by to s ním fláklo a jen bys slyšel řev. :D

JJ "kamarádi" jsou většina případů krádeže. Někdy jsou tak drzí, že ti vlezou i do baráku.

Mě by hned zavřeli, protože otrávit mi čubu, tak by to nerozdýchal a zas bych měl rudo před očima.
anon383596
Myslím, že by ti ty pasti za to popotahovani nestáli ,každopádně taky mi po krádeži na mysl přišly podobné myšlenky.
No nic něco z in ,3. stránka palice nikde
Oblíbená odrůda a jediná v držení cn haze od DNA
scrog by dr.N
v nějakém místě v nějaký čas v nějaké galaxii

Jen dodám ,že mě docela překvapilo chování tohohle genomu, v minulém kole pri vyšším vzrůstu zdaleka nesnášel takovéhle hodnoty ec, teď jsem na 1,85 a po nějakém pálení ani stopy. Krom harlekyna, což přisuzuji genetický vadě (nevidím to prvně).
shivasambhu
Zdravím. Prosím ta, ked to bolo cítiť na tých 100 metrov, čo si tu spomínal, koľko rastlín si tam mal? Velmi pekne dakujem S pozdravom Shivasambhu.
anon383596
zdar, bylo to vyrazne citit na 100m soused bez problemu cuchal na konci svy zahrady tak 150 az 200 m prej ,ja teda ne ale uz jsem otupelej ze))
16ks cn haze na cca trech metrech ctverecnich ,ale je to hroznej smradloch
starsi foto nemam jako vic nakvetly takhle nejak to vypadalo
shivasambhu
vemenex: takže si ich normálne dopestoval.... ľudia v pohode? nikto nič teda? iba voňali a domýšľali si?..... p.s. ja mám trocha obavy zo zápachu. Som v malej dedinke, ale bol by som nerád, keby to bolo nejak cítiť až na ulicu......hm.... resp. nejak často-haha.....
anon383596
Jojo akorát jsem nefotil, poněvadž rok před tím jsem fotil jak u blbych a ukradli mi vše sakum prdum, tvorba vlastní pověry v praxi.
Vono to většinou smrdelo k tomu sousedovic a ten je v poho ,dalším dvoum co s námi sousedí to taky zřejmě žíly nerve a vitr vane z ulice povětšinou ,samo jsem laboroval kam s tim co nejlíp
Ať si každý domysli co chce ,vždyť je to pár kytek pro vlastní potrebu a masti, nikomu nic nekradu tak mi může kazdej políbit misto kam slunce nesvítí. Kdyby se radši tady v tom kocourkově řešily podstatný věci místo rozkrádání státního majetku ale to je prej asi ok fuj sem si musel ulevit:cox:
anon383596
Dneska začínáme zvykat na tu naši star, ještě vydržet měsíc na zmrzlý a jdou tam.
Pokračuju v zastrihávání dokud nepůjdou na finální flek.
Paprikenzí
anon383596
Dneska jsem se vypalenej jak motyka zadival do vody az jsem zjistil že do teho cumim jak jouda akorát ta slina u huby mi ještě chybí vyfotil jsem si to slušně haluzni
Sikovnej kluk povoloval usporku a vona prdla takže slečny budou vyčkávat pod metlou na 400w poněvadž nic jinýho nemám
anon383596
Kde se vzali tu se vzali trasnenky bestie a rozmahaj se mate na to něco někdo osvedcenyho?
Přemýšlím nad striknutim kytek a použítim sirneho knotu nebo jak se to jmenuje
Strik jsem co jsem moh spider mite ale zrejme to na ne nepůsobí jak na sviluchy
koles
citace:
Původní příspěvek od Vemenex
Kde se vzali tu se vzali trasnenky bestie a rozmahaj se mate na to něco někdo osvedcenyho?
Přemýšlím nad striknutim kytek a použítim sirneho knotu nebo jak se to jmenuje
Strik jsem co jsem moh spider mite ale zrejme to na ne nepůsobí jak na sviluchy


Zkus Natura rock effect.. není to extra drahé a je to na přírodní bázi. Pokud nekeacjí, mělo by platit na mšice, molice, svilušky, třásněnky, červci a dokonce i padlí
anon383596
Dekuji pane zkusim,naštěstí to nevlezlo na ty rezy od tebe. Zatim jsem bojoval za dobu svyho grouveni pouze se sviluchama a plísní.
Horší jé ,že mi rychtujou matku a dobře čtvrt boxu. Bestie mrňavý, bejt už teplejs vrazim ji ven a byl by pokoj.
Dnes po ránu jinovatka ,melouny venku na boudě zijou ,postoupil jsem na lvl2 v otuzovani.
anon383596
chtej ven 3x ostrihany uz je nechám být radsi jeste dva tejdny a neco
zacatek proplachu pod strechou
anon383596
Na1. máje půda úrodná je a my už teď víme co si zasadíme
Jedna carodejna ze včera pěkně se rozjíždí asi je ještě vošmikam
a jedna proplachovaci roste to jak kdyby bouchlo neco uprostřed
anon383596
Plevel mi tam valí stejně tak jsem tu netkanou vyhodil snad mi to nezrychtujou kosaci bestie a nebudou tam srat kočky ,ale to je spíš zbožným přáním.
Posunul jsem kapace na střed a už bych to tam pral nebejt na řadě zmrzlý.
anon383596
Přibudou ještě dvě genetiky a to gsc a ao by mr koles, tak jsem zvedav jak to tam narvu s tim zároveň zalozim seriál 3+3 gsc+ao v indor galerii v aeru jsem na tyhle smakulady upřímně zvědav
schutzesan
Na tu GSC do skleniku jsem hodne zvedavy,... AO mam od kolese seminka tak uz jsou zasazena a pujde ven do kvetinacu... budu sledovat.. palce nahoru ;)
koles
Taky ji pojedu venku, vidím tam docela potenciál. Postupně jsem došel k názoru, že je nejlepší ji zastříhnout brzo (nebo i víckrát avšak spíš v první půlce vegetační fáze), udělá pak pěknej keřík a navíc by měla dozrát celkem brzy (pod lampou po sedmi týdnech květu).
anon383596
Uvidíme jak se s tim poperu a doufám že se nic zásadního nepo s růstem to nebudu přehánět radši menší a hezký než samej klacek a stříhání sam jsem zvědavá jak to ukociruju
Každopádně opět krásný rezy supr
anon383596
Samozřejmě už to mam rozhrabany to sou gauneři asi bude dieta když ja je mam tak rád.
Budu to muset necim obehnat jinak mi to zrychtujou.
anon383596
Prozatím v květináčích ,ale počasí přeje tak proč toho nevyužít.
Obehnal jsem to perlinkou a seříz.
anon383596
Gsc je nemilosrdně vyřazen kvůli neuspokojivemu stavu a nakvitani (pokusím se ho dát do kupy in a odkvest později),ostatní jdou dnes do hlíny mrznout nemá nejhorší to ma být na zofii v neděli. Agent oproti tomu vypadá fakt dobře, krásná stavba a tak. Sice je nejmenší ,ale co to dá ,verim mu.
Indor je to tragédie ,bejt vše orange přepínám ,gsc jsou žlutý jak ťamanova prdel s fialovymi stonky ,agenti dva ok, třetí nic moc ,bubaci ujdou ,jednoho agenta jsem musel uz strihnout. Aspoň už všude razej nový kořeny, uvidíme jak se to vyvine , v nejhorším pujdou do hajzlu, každopádně provar minimálně week . Kvuli pracovní vytizenosti budu updatovat maximálně co týden, ať to roste.
Váchy 55
Tak ten fóliáček je parádní..budu sledovat. Good luck.
anon383596
Dikec
Holky začaly valit ,něco musim prostrihnout ,jsou tam dost velký rozdíly. Gsc se zdá začíná probírat, možná ho po ochlazení prdnu k agentovi. Ještě musim dořešit automatizaci zalivky.
Zhruba za měsíc bych chtěl začít kvést ,takže doresim do té doby odtah ,ofuk a plachtu.
anon383596
Zatim jsme se nikam moc nepohli ,zato je už automatizovana zavlaha ode dneška. Seriz jsem folii jen na střechu. Teď už jen pěkný dny ať to roste.
anon383596
Aklimatizovali se ,je vcelku pěkný počasí, tak to začíná růst. Něco je na tom lip něco hůř.
1 děsnej franta
2 amnesia
3 serious hapines
4 satorie
5 critical mass
anon383596
6 o'haze red
7 super silver
8 cn
9 agent orange
anon383596
Koledujou si vo slepicaky
Vse striknuto vertimec proti haveti a to i in dvakrat ,evidentně spolehlivá chemka.
rubie
pekne udelane mnoho zdaru sleduji
anon383596
dikec
update
ao
cn
ssh
ohr
cm
anon383596
...
sato
sh
ah
desf
anon383596
Docela to valí brzo prepinacka nejdyl na 20.ho to vidím. Dneska porychtuju folii ,vyzkousim DIY aero na ven by kalfas 20l. Půjde do něj jeden ao z ořezu na pokusy, jestli to čerpadlo pidi utahne aspoň jednu rotační.
anon383596
Zatim jen větrák ,myslím stačí.
Vo nějaký tmě se mluvit nedá, doufam že to bude dostatečný, loni bylo.
anon383596
Větrák nestačí ,ráno je to mokrý jako to prasa, přidám odtah aspoň digestořák.
Roste to jak idiot ,snad jsem nezaspal s tim přikrýváním, některý kusy už jsou na síti, zejména satori ,nejmenší je krabata amnesie ,čuju u ní s děsným frantou největší růst v průběhu květu ,tak to snad nebude problém, proto jsou taky na kraji. Jinak se tomu daří velmi slušně, každej den vidím přírůstky.
Velice mě potěšila vůně indoor AO ,sotva to má malý záprdky ,který už ale voněj fakt nádhernou pomerančovou vůní ,svý jméno zřejmě nemá náhodou. Jestli to tak bude i chutnat a nebude toho poskrovnu , tak jasnej favorit pro my zadechtovany pličky. Miluju ovocný chutě.
1) desfran
2) amnesia, SH
3) satori, CM
4) OHR, SSH
5) CNH, AO
Z leva do prava, od shora dolu.
fikus37
Tak jak to vypadá?
anon383596
Docela v poho , já jsem na tom hůř ,takovy teplo a schytam nejakej moribundus. Moc se mi z pelechu nechce.
koles
Stále přepínačka až za týden, jak jsi psal? :) Roste to moc pěkně..

Někde výš jsi zmiňoval AH.. tak ta se po přepnutí už moc nevytáhne, max jednou tolik.
anon383596
Asi bude chudak nejmenší je celkově nejpomalejší ,mel jsem ji prsknout na kraj, když ja to bral jak mi to padlo pod ruku. Má oproti ostatním jinou barvu trochu do brcalu a je krabata ,nevim zda to bude patrný z fotky ,ale to se zřejmě napne.
Plachtuju od sedmého ,dnes týden. Preflowers jsou všude už myslím. Akorát se trochu bojim tý plachty ,prostě ta tma není dobrá. Budu muset koupit do budoucna pořádnou.
GSC půjde ven do země a necham ji vykvest fotoperiodicky, kvete sakra rychle nemusela by hnit.
MocnyOkurek
Vemeno ty si sileny plantaznik :) ale vypada to moc pekne at to hezky roste
anon383596
Dikec , si čet rychlý šípy za mlada? :-)
anon383596
Zrychtoval mi to ten vítr strecha šla dolů.
alpine
Pekne holky,krasne rostou...at se dari.
anon383596
Taktéž díky, dneska dostanou hnojky, co víkend dokud nedojdou.
Odfotim jednotlive:
1) AO










2) CN















3) SSH















4) O'HR
















5) CM
anon383596
6) Satori















7) SH














8) AH















9) Desfran
CarlKushJohnson
Mas to pekne, tesim se na smokereport:-)
anon383596
Jen aby mi to nevosmokereportil nejakej vocas ,nepredbihat. Zatim na tom nic ještě nenarostlo.
Dikec
Neco ještě z víkendu
anon383596
Nekvete to chcípáci nekvete a nekvete jak když k tomu chodí starej Nekvete.
Je mi jasný proč, folie stoji za pendrek.
Pomaham silou vůle a je to houno platný.
Něco už jsem musel zkrátit pomocí ZOOAT©
anon383596
...
fikus37
Takže dobra fólie asi bude základ.
koles
Ve větších Albertech je k sehnání za celkem dobrý love zelená plachta 2x3m nebo 4x6. Tak možná použít ještě navíc tu? Už by to fakt chtělo přepnout, jinak ti to ten foliák roztrhá :D

Super report, jen tak dál!
anon383596
vono to pokvete ale fakt se tomu moc nechce , kdyz to stacilo loni musi i letos kazdopadne priste chci neco kloudnyho asi silazni
prvni cnko uz zacina coz jsem teda cekal ,ale in by takhle vypadalo po cca 6 dnech a ne dvou tydnech
taky jsem si dnes rikal ze pridam jeste vrstvu neceho ,uvidim dam jim jeste tejden a beda jim
brujeria
Čau, co třeba zkusit černou netkanou textilii? Za pár kaček...
anon383596
presne tu mam na mysli kdyztak podlepim zespodu na tu cernou vrstvu hlavne bych za to dal tak dve kila za dve baleni max a jeste by mi to lip klouzalo po tech obloukach coz kdyz je mokry je v ritititi
mimochodem taky te zdravim:jumper: skakajici rum tu nemaj
fikus37
Chtělo by to něco co by nepropouštělo IR a UV záření. Dvě vrstvy by měli stačit.Držím palec.Taky bych chtěl příští rok něco takového udělat venku..
anon383596
Mi to vrtá hlavou ,loni to prostě stačilo v jedný ,po 14 dnech to melo férově palky. Vyhrabal jsem folii z loňska 5 metrů, sice je potrhana ,ale to snad neva zkusim ji přehazovat ještě přes.
Rozdil je pouze ten ,že teď to nemá pevnou stěnu ze severu.
Zatmivani je super ,aspoň co se týče kvality finalniho produktu, rozdíl oproti katkam který vykvetou fotoperiodicky je dost razantní, i výnos na plochu se zdá vyšší atd. V našich podmínkách kvést pres září říjen je prostě vo hovnech,pokud na to ten strain neni slechtenej a zvyklej.
anon383596
Roste to jak mačo ,zatrhavam nejvyšší výhony jinak se to tam nevejde ,dnes přilepím druhou vrstvu folie oboustrankou a zahnojim.
anon383596
Záhada odhalena, při porovnání fólií je jasno, ale mě není jasný proč ze stejného obchodu loni a letos je ve stejném zboží neuvěřitelný rozdíl v kvalitě. Prostě ta letošní je hrozná.
fikus37
Takže začínáš ode dneška na květ. Budeš mít alespoň víc palic. Jináč příští rok zkusím taky to zadelavani fólií. Koupím tu černou co se dává na záhony. Pod ní nic neroste, tak by neměla propouštět uv ani IR.
anon383596
Asi jo no ,nato že s tim plasim od 7. celkem nasere ,samo toho vic bude ,ale kdo to má krotit.
Jenže když do toho svítí tak to uvaris, černá podle myho není dobrá volba.
Já asi obetuju 3 litry a koupim silazni, mam dojem nejmenší 10x25m se můžu s nekym slozit, když si vemu že ta sragora co mam stoji peto 3x10 ,tak je to zhruba na stejno.
anon383596
Včerejší radovanovi radovánky by štafle
4) AO
5) GSC
Mard
No krásný kytky, ale moc nevypadaj že by je to zakrývání přesvědčilo ke větu, ne?
anon383596
Uvidíme ,snad jo , lezl jsem dovnitř a relativně tma už tam je . Máš to ctvrtej den a už mi přijde že se to zaonacuje , vic s tim nevymyslim jedině koupit tu silazni rovnou ale zrovna neni moc baksis.
Takhle je na tom první nakvejtac
anon383596
Kveteme na štaflích z kenyho kydu ,proc mě vsechno tak vytaci, to jsem byval flegmous jak z učebnice teď nejspíš cholerik asi bych měl přestat chlastat ten tvrdej.
Přerostly jak svižná sviňa ,takhle to mělo vypadat s pálkama.
Včera pohnojeno 4ml A +4ml B/l cca 50l sensi od AN dle tabulky
anon383596
Kdyby mi takhle valily papriky to bych byl o mooc šťastnější
fikus37
Tam budeš mít ranec. Nejlepší světlo je slunce. Pokud to nesklidi nějaké individuum:hanged:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma