Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
5x AK47, 4xPP, 400W Kokos - Klikni zde pro originální téma
TrippyMane
Zdravím, tak jsem po menší pauze rozjel zase grow. Jedná se o tenhle set up:

- DS II 90x90x170
- 400W Sunmaster Dual Spectrum
- Médium - Kokos
- Hnojiva - Jungle in da box
- Květníky 9x6,5L
- Odtah TT 125
- Osazenstvo: - 5x AK 47
- 4x Power Plant

1. Fotka je z 2. dne 18/6 (Neděle)
TrippyMane
2. Fotka je dnešní (4. den 18/6). Kytky jsou po zastřižení, nevíte prosím, co způsobuje tyhle problémy s listy? pH je 6.0, EC metr zatím bohužel nemám, vlhkost držím na 60-62%, teplota přes den je 24°C a v noci 18°C.
Díky za radu, TrippyMane :)
Luky115
Proč ty mimca zasazujes hned do velkejch květináčů? A většina cocosu je bez živin tak třeba prihnojit pokud si jim žádný hnojky nedal
TrippyMane
Řezy jsem dával vždy rovnou do velkých květníků nebo je to chyba? :) Když jedu ze semen, tak vždy do menších, a jak prokoření, tak přesazuji. Právě, že je bez živin, tak jsem dával hned hnojky, sice jen 3/4 doporučeného dávkování, ale spíš jsem myslel, že jsem je přehnojil, protože to zkroutilo listy během jedné noci. Namíchal jsem nové hnojky v plné palbě a uvidíme, díky moc za radu :)
murmur
Ta kytka neví, jak je velkej květináč, bude jen dýl kořenit a vysychat. Hnojiva spíš 1/2 a trochu nižší pH. Ať se daří.
TrippyMane
Dobře, pH snížím :) Trochu jsem z toho vypadl a kokos jedu poprvé, tak snad bude vše OK. Zatím jsem se ale vždy všechny problémy vyřešil, tak snad tohle nebude výjimka :) Pro potěchu oka zasílám fotky sušiny Special Queen z posledního indooru (tenkrát jenom 125W CFL) a OG Kush z předminulého OUTu.
krobak
Ahoj, polievaj ich opatrne aby si ich neprelial. Suché/mokré cykly sú dobré pre rozvoj koreňového balu. EC meter je v kokose nevyhnutný, hlavne ak ideš v ňom prvé kolo. Odporúčam kúpiť.
Možno mrkni na moje vlákno v kokose tam je krásny prehľad chýb ktorým je treba sa vyvarovať. Nech to rastie. :leaf:
TrippyMane
Tak jsem jim dal normální dávku hnojiv, snížil pH na 5.8 a trochu si s nimi pohral a mělo by to být snad OK :)
RENE.2
Čau vypadají že potřebují víc přihnojit jsou dost světlé tohle vlákno si pročti to ti pomůže hlavně příspěvky od Bárta http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=65817
Dope420
musím reagovat na příspěvek č.6 ohledně té sušiny Special Queen :P
tak pěkné kamínky pod 125W CFL ?? :)))) já jí jedu taky ale pod 200W CFL a právě jsem v 29 dni 12/12, a fakt doufám že to bude vypdat aspoň jak to tvoje..moc growů o týhle odrůdě neni
TrippyMane
Special Queen tě určitě nezklame. Pro mě je to můj favorit ve všech směrech a dokonce i z té 125W CFL to bylo nejlepší kouření, co jsem kdy měl. Hlavně je to nenáročný a stabilní model, sám teď jedu selekci SQ :))
TrippyMane
Aktuální stav (12. den 18/6). Holky už se solidne rozjely a rostou skoro před očima, chtěl bych se zeptat, kdy přepnout, ať mi to moc nepreroste. Díky za řady, TrippyMane.
RENE.2
Čau tak to bude otázka spíš pro matkaře co jsem jel PP tak ten letí dost 250-300% cca záleží co máš za pheno AK47 nevím.
TrippyMane
Zítra teda přepínám na květ, myslím si, že je nejvyšší čas, protože to roste před očima :D Také jsem dosypal kokos až po okraj květináčů a zbavil kytky spodních míní větviček a trochu jsem navýšil hnojiva, vypadají, že by potřebovali víc papat :)
TrippyMane
Tak dneska to máme 3. den 12/12. Už jsem ten kokos celkem zvládnu, tak to vypadá i lépe :) TrippyMane
TrippyMane
4. den 12/12 za světla :)) Další fotky až kytky nahodi květ a bude se na co koukat :) TrippyMane
TrippyMane
Čaute, malej update z 21. dne 12/12. Oholil jsem spodní větvičky, protože mi to celkem přerostlo. A už to začíná i cukrovat, tak další update asi za 14 dni. Ať vám to roste! TrippyMane :))
TrippyMane
25. Den 12/12 - Kytky chlastají jak cyp, musel jsem dnes objednat nové hnojky, protože mi téměř došly. Na poslední 2 týdny jsem objednal Final Solution. TrippyMane
TrippyMane
27. 12/12 konečně přehlednější foto :) Další update až to trošku nakyne :)) Ať to roste, TrippyMane.
TrippyMane
Tak tu máme 38. den 12/12, už to vypadá zase trochu lépe :)) TrippyMane
TrippyMane
Mam dotaz, box mám v pokoji, kde v noci v boxu klesne teplota na 18° a přes den je teplota 24°C, může to ovlivnit dobu dozrávání? Také bych se chtěl zeptat, jestli FS nasadit na poslední dva týdny nebo jen jeden týden, protože jsem četl na G, že většina ho jede 2 týdny a na obalu je napsaný jen 1 týden :)
Kreator1993
S tim fs začínám 14 dní před kosou a jedu ho tejden a tejden jenom H2O
TrippyMane
44. den 12/12 - Příště to musim přepnout daleko dřív, momentálně jsem skoro pořad v boxu a přivažuji a přivažuji. Chtěl jsem otrhat spodky i u zadních kytek, ale nemám šanci se k ním dostat :/ Hned první kytce, kterou jsem vytáhl se větve pod tíhou palic rozjely do všech stran, a pak jsem ji asi hodinu cpal opatrně zpátky, abych žádnou větev nezlomil, naštěstí bez následků. Teď přemýšlím, kdy nasadit FS :)
TrippyMane
48. den 12/12, dva dny na FS, od cca. 53. dne pojedu jen vodu. TrippyMane
zelenymuz
citace:
Původní příspěvek od TrippyMane
Mam dotaz, box mám v pokoji, kde v noci v boxu klesne teplota na 18° a přes den je teplota 24°C, může to ovlivnit dobu dozrávání? Také bych se chtěl zeptat, jestli FS nasadit na poslední dva týdny nebo jen jeden týden, protože jsem četl na G, že většina ho jede 2 týdny a na obalu je napsaný jen 1 týden :)


ne, chlapci z greenhousů doporučují na květu noční teploty držet na 20°C. Dva stupně podle mě nehrají velkou roli. FS píšou dva týdny
TrippyMane
Tak v 58. dní květů bylo seknuto a pověšeno, matkář udával květ okolo těch 60 dnů u obou modelů a seed banka uvádí 53-63 dnů pro AK 47 a 49-63 pro PP. A je pravda, že PP je trošku přezralejší a chtěl jsem to sklidit na 2x a AK ještě nechat, ale bohužel to v souvislosti s ohromnou tíhou palic, které se dost opíraly samy o sebe se všudy provázanými špagáty, aby se to celé nepolámo to nebylo ani technicky možné. Každopádně i AK je tip top. Netroufam si tipovat výnos, protože je to můj první grow pod něčím silnějším, než je 125w usporka, ale i za těch 200 budu rád. Palice jsou tvrdé jak beton a pořádně ocukrované :)) Až to bude suché a okoštované, tak přidám fotky sušiny a report. A co nevidět bude nové kolo, ale tentokrát bych chtěl dominantní indicu a použít pletivo. Zatím, TrippyMane :))
crazyben
PP sem taky nechal lehce přezrát a na sativku to je slušně odrovnávací gaučák. Dej vědět :)
TrippyMane
Tak a máme tu zdárné zakončení a pro mě největší spokojenost. Celková váha byla 320g, 170g pro PP a 150 pro AK, bohužel i když jsem si dal záležet na posvícení, tak asi 20g AK byly moc řídké a popotuji k trimmu na hašiš. Výsledek tedy 300g použitelného kuřiva :))

Popis jednotlivých odrůd v růstu asi nebudu moc rozvádět, protože si byly dost podobně. PP, i když je to dominantní sativa, tak produkovala spíš menší indicove květy i vzrůst byl menší. Za to AK byly strašné monstra a měl jsem dost problém je hlídat, šišky byly víc sativove a produkovala spíš takove mini lupeny patro na patro do ohromných květů.
Jinak tvrdost a obsypanost u obou na jedničku. Co se týče vůně tak jsou si dost podobný, PP je taková pepřová a zemitá, chuť taky. Vůně AK mi připadá stejný jako klasický Skunk #1 s tak zemitým podtónem, chuť je skunkova do sladká.
Jinak ke smokereportu, obojí to jsou dost potentní vzorky, pro mě jako zkušeného kuřáka to bylo milým překvapením.
PP je takové dost intoxikujici s pomalým náběhem a dlouhým stavem, ale i přesto se dá na ní v pohodě fungovat.
AK je za to model, který člověka příjemně naladi do relaxacniho a bezstarostného stavu a vykouzlí úsměv na tváří.
Moc lidí můj počin asi nesledovalo, ale ti kteří tu nakoukli, tak snad se dalo trochu na co koukat.

Ahoj v dalším kole, tentokrát s 9xBlueberry ve stejném setupu. TrippyMane :))

Foto sušiny: :leaf:
1 - PP
2 - AK 47


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma