Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2. Fotka je dnešní (4. den 18/6). Kytky jsou po zastřižení, nevíte prosím, co způsobuje tyhle problémy s listy? pH je 6.0, EC metr zatím bohužel nemám, vlhkost držím na 60-62%, teplota přes den je 24°C a v noci 18°C.
Díky za radu, TrippyMane
Řezy jsem dával vždy rovnou do velkých květníků nebo je to chyba? Když jedu ze semen, tak vždy do menších, a jak prokoření, tak přesazuji. Právě, že je bez živin, tak jsem dával hned hnojky, sice jen 3/4 doporučeného dávkování, ale spíš jsem myslel, že jsem je přehnojil, protože to zkroutilo listy během jedné noci. Namíchal jsem nové hnojky v plné palbě a uvidíme, díky moc za radu
Dobře, pH snížím Trochu jsem z toho vypadl a kokos jedu poprvé, tak snad bude vše OK. Zatím jsem se ale vždy všechny problémy vyřešil, tak snad tohle nebude výjimka Pro potěchu oka zasílám fotky sušiny Special Queen z posledního indooru (tenkrát jenom 125W CFL) a OG Kush z předminulého OUTu.
Ahoj, polievaj ich opatrne aby si ich neprelial. Suché/mokré cykly sú dobré pre rozvoj koreňového balu. EC meter je v kokose nevyhnutný, hlavne ak ideš v ňom prvé kolo. Odporúčam kúpiť.
Možno mrkni na moje vlákno v kokose tam je krásny prehľad chýb ktorým je treba sa vyvarovať. Nech to rastie.
musím reagovat na příspěvek č.6 ohledně té sušiny Special Queen :P
tak pěkné kamínky pod 125W CFL ?? ))) já jí jedu taky ale pod 200W CFL a právě jsem v 29 dni 12/12, a fakt doufám že to bude vypdat aspoň jak to tvoje..moc growů o týhle odrůdě neni
Special Queen tě určitě nezklame. Pro mě je to můj favorit ve všech směrech a dokonce i z té 125W CFL to bylo nejlepší kouření, co jsem kdy měl. Hlavně je to nenáročný a stabilní model, sám teď jedu selekci SQ )
Aktuální stav (12. den 18/6). Holky už se solidne rozjely a rostou skoro před očima, chtěl bych se zeptat, kdy přepnout, ať mi to moc nepreroste. Díky za řady, TrippyMane.
Zítra teda přepínám na květ, myslím si, že je nejvyšší čas, protože to roste před očima Také jsem dosypal kokos až po okraj květináčů a zbavil kytky spodních míní větviček a trochu jsem navýšil hnojiva, vypadají, že by potřebovali víc papat