Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 3 4 
250w 80x80x180 - Klikni zde pro originální téma
pjestime_osto6
po deseti dnech.

2x nebula
3x northern lights
2x super lemon haze
2x blue widow

prvni jizda. zrejme ne prilis vhodny vzajemny vyber genetik :)
techem
Nazdar co kdyby jsi napsal nějaký setup tvého boxu... Osvětlení v růstu, pak v květu, hnojky, ofuk, odtah, médium, vlhkost, teplota... Prostě ať víme v čem jedeš a nemusíme se tě případně na tyhle věci vyptávat když to tu sepises ;) jinak i v přípravě na grower.cz zjistíš že by tak mělo správné téma vypadat ;) tak si s tím dej trochu práce a uvidíš že zaujmes více lidí než s takovým strohým prvním příspěvkem... Neber to jako narážky, jen jsem ti chtěl poradit... Peace ;) sorry za offtopic, když tak to nech smazat moderátorem :)
Beatrix
Ahoj jak vysoko máš lampu? na 10 den jsou celkem malé, ale to se ještě rozjede :)
pjestime_osto6
mam tento komplet

http://www.specialnizahradnictvi.cz...lab-kit-80.html

koupil jsem na doporuceni predhnojeny substrat plagron growmix a na kvet mam plagron alga bloom.

teplota pres den 29
v noci 19

vhlkost 50-60 procent


lampu mam vysoko cca 50 cm..

prikladam dnesni foto :)
pjestime_osto6
dnesni foto.. dal bych lampu o fous niz ale teplota pak jde pres 30 :) ale zda se mi ze od vcera co jsem zacal upravovat PH zalivky a prestal strikat listy za svetla tak se to ubira jen a jen k lepsimu :)

co myslite mam dosypat ty kvetinace jeste aby byli plnejsi ?? kvetinac ma 6 litru

pak bych chtel taky co nejdriv prepnout abych sklizel co nejdriv :) co myslite jak dlouho jeste nechat rustovou periodu ?
pankytka
Ahoj, jde ti teplota přes 30 i když pod svetlo namiris ofuk? Co cooltube? Za svetla bych listy nestrikal...kvetinace bych uz nechal jak jsou, ale když je dosypes, tak se asi taky nic nestane :)
S tim prepnutim...no tak je prepni rovnou a budes je sklizet fakt nejdriv :) Vsechno nejde uhnat, zalezi, jak to chces mit no. Ja bych pockal ještě minimalne 3 tydny, prostoru
tam mas hodne, tak bych je pozdeji zastrih FIM, roztahal (umerne k 250w, prostor mas spis na 400w).
pjestime_osto6
ofukuju porad... ufo vali temer na plno .. ale predpokladam ze enormni problemy s teplotou ted nebudou kdyz zacina mrznout venku :) co myslite jak nizko by mela byt ta lampa u 250tky? uz to povyrostlo takze lampu mam 40 cm vysoko... zastrihovat si netroufam jsem amater :) ale nechci prave aby to prerostlo jeste pak za kvetu... chtel bych nizky a rychli kyti treba max metr celkove vysoky :) ma nekdo radu kdy nejlepe prepnout abych dosahl te metrove vejsky celkove ? Dik.
techem
Zdar tak nevím jestli je chceš metrové, tak musíš počkat a přepnout je tak v 50ti centimetrech, některé genetiky se vytáhnou i jednou tolik....to si musíš zjistit. V příspěvku výše jsi chtěl přepínat už teď, jedeš že semen, a to znamená že kytky budou pohlavně dospělé cca kolem jednoho měsíce stáří, takže tvoje mají cca 12dni tak začnou kvést až okolo toho měsíce...
Jinak já mám lampu 250w 25cm nad vrcholky... A i když bude mrznout, tak záleží kde vyfukujes z boxu a kde nabiras čerstvý vzduch.... JA MAM box b chodbě,která je mezi vyhratymi pokoji tak mi to teplotu v zimě moc nesrazi... Třeba poradny odtah a ofuky
pankytka
Pockej, jestli si nepletes ofuk s odtahem :) ja mam ofuk primo pod cooltubem a dobry. Lampa muze byt vždycky tak nizko,
jak to teplota dovoli, aby se kytka nepalila. Dej pod to ruku a chvili drz. Jestli je to prijemny, tak ok, pokud se ti zda,ze to cim dal vic
pali, tak dej lampu vys. Presnou vysku kytky, kdy prepnout, ti nikdo neporadi, zalezi na genech a pokud nemas třeba rizky, kde by ti to
matkar řekl, tak to musíš nejdříve zjistit... Pokud nemas místo, tak radeji prepni drive, aby ti to neprerostlo anebo si priprav sit :)
Seky
Kytky se přepínaj až zaplní celou plochu a né až když maj třičtvrtě metru. Minimálně bez zastřižení se to neobejde.
Výška lampy závisí na teplotě, měj ji tak nízko jak jen teplota dovolí, ale ať jsou zároveň rovnoměrně osvětlené všechny rostliny.
pjestime_osto6
mam tam vetracek hurricane na ofuky.. muze nekdo doporucit nejaky lepsi ? tento dost hluci a malo ofukuje se mi zda :)

na stinidle mam pripevneny pc vetrak 18x18 cm.. 1200 otacek ale nejak to nepomaha snizovat teplotu.. no ja nevim co je optimum a co ne ale teplotu merim tak ze mam teplomer polozenej u vrcholku rostlin a tim merim maximalni teplotu.. ne nechtel jsem prepinat ted.. chtel jsem se informovat kdy to prepnout abych dosahl cca metrovych kyti max... a taky me nijak nezajima maximalizace vynosu bo podobny veci..chci rychle nejakou sklizen jak jsem rikal tak metr max kytky... a jak s tim zastrihavanim ? teplota dovoli tim myslis co ?? kolik max. snazim se aby to neslo pres 30
pjestime_osto6
tato jaksi divne krouti.. co myslite cim to ? je aj takova malo zelena tmave.. spis svetle
Jointza
citace:
Původní příspěvek od pjestime_osto6
tato jaksi divne krouti.. co myslite cim to ? je aj takova malo zelena tmave.. spis svetle

Nízká vlhkost ..bych si tipnul že máš tak 40% když svítíš a moc teplo. Teplo a vlhkost jde ruku v ruce :hug:

No a jestli nežere, tak je špatně ph .)
techem
Optimální teplota u vrcholu je 27 stupňů
pjestime_osto6
upravil jsem PH zalivky teprv pred par dny... z 8my na 5.9... a u vrcholu mam tak 29-30 stupnu je to problem ? nema nekdo tip na naky ten vetrak ktery dobre cirkuluje a moc nehluci ??? no masivne jsem to prave rosil za svetla abych zvysil vlhkost... a vlhkost kolem 50ti ted kdyz uz nerosim za svetla
DOCtom
Nízký ph, vysoká teplota, malá vlhkost. Jeto tady pořád dokola.
Efendy
K teplotě, základem je uvědomit si že, ofuk ani odtah není klimatizace. Tedy pokud je v místnosti odkud se nasává vzduch do boxu teplota 25C počítej s tím, že v boxu bude 25 - 35C dle použitých komponentů.
pjestime_osto6
jak nizky ph ??? 5.9 ph zalivky je nizky ph ???? nejaky tip na zvlhcovacku do meho kompletu ? nebo tipy na komponenty ktery budou fungovat tak aby bylo prostredi optimalni ?
DOCtom
Jedeš v hlíně né. Na to že jsi tu regnutej sedm let, si můžeš přečíst alespoň FAQ.
pjestime_osto6
vycetl jsem z prispevku ze primo hlina 5,8-6,5 to je daný

tak jak nizky ph ????
doxenon
Ano, na hlínu drž ph 6.0.-6.5. ph 5,9 je pro kokos.
pjestime_osto6
ok diky... ale tak 5.9 jeste neni tak nizky ph kdyz mam drzet 6 s tim ze jsem tam tyden lil vody kdyz jsem nemel ph metr s ph 8 :)) ne ?
DOCtom
Tak mrkni, jestli jsou ty živiny v hlíně přístupný kytce líp při ph 6,5 nebo při 5,8.
doxenon
Já držím většinou zlatej střed (6.2-6.3) 5.9. krátkodobě neuškodí ale snaž se držet ph přes tu šestku a občas změř i kolik má na výtoku.
DOCtom
tady
Seky
Jak už zmínil doxenon, ono je docela důležitý občas změřit i hodnotu na výtoku a tomu přizpůsobit ph zálivky.
pjestime_osto6
ok az budu mit nakej vytok tak ho zmerim :) ale zatim jsem to nak extra neprolejval nechtel jsem to prelejt
pjestime_osto6
cerstvy fota, vsiml jsem si ze kyti maj stonky takovy dost chlupaty... to je normal ?
pankytka
Me se to zda uplne v pohode...holt se bude asi hodne vetvit.
pjestime_osto6
dnesni foto.. pouzivam jakysi postrik od biobizzu proti vysouseni listu ktery vytvari silikonou vrstvu na rostlinach, zda se mi ze po postriku se listy vsemozne divne krouti....nevim jestli budu dal strikat. zatim jsem pouzil behem 14 dni 2x a pokazde se zkroutily listy.. ma to byt tez prevence proti nemocem a skudcum... ale nevim proc se krouti.... jestli je ta vrstva toho silikonu moc tezka.... nevim no ale nejaky listy se kroutej az az o 360 stupnu :) takze kdo vi. nicmene nektery kytky jsou uplne v poho....
pankytka
Tak to holt prestan strikat a pozoruj co se bude dit. Když to bude dobry, tak je to fajn, když ne, tak musíš najit jinou pricinu :)
fedousek
A kdy presne to strikas? Jestli to strikas pres den, tak se neni cemu divit, kdyz ti na to pak sviti lampa. Postrik musis delat tesne pred zacatkem noci kytky...
pjestime_osto6
druhej postrik jsem delal tesne pred vypnutim lampy.
pjestime_osto6
cerstvy fotoo
pjestime_osto6
bohuzel jeste jsem nemel zadnej vytok abych mohl zmerit PH protoze kytky zalivam tak pul litrem a z kvetinace nic netece ven.. kolik by mel mit ten vytok PH ? tech 6.2 ? ph zalivky srovnavat aby mel vytok 6.2?
kubok
citace:
Původní příspěvek od pjestime_osto6
bohuzel jeste jsem nemel zadnej vytok abych mohl zmerit PH protoze kytky zalivam tak pul litrem a z kvetinace nic netece ven.. kolik by mel mit ten vytok PH ? tech 6.2 ? ph zalivky srovnavat aby mel vytok 6.2?


ahoj, mne sa vždy vyplatilo kvetinku preliať a to doslova - všetko čo vytečie odčerpávam preč... Potom dlhšiu dobu nezalievam (kym nepreschne)... Rastliny na to reagujú podstatne lepšie
pjestime_osto6
ok diky za radu ale jak s tim PH toho vytoku.. nevis ?
ten_hodnej
mas to pekny, pokracuj... ph zalivky drz kolem 6 -6,5 a to ph vytoku bych neresil...
pjestime_osto6
dik, kyti se mi zda dost takovy husty, neni potreba to nejak prostrihavat nebo tak ?

a nema pls nekdo nahodou zkusenost s tim BIOBIZZ LEAF COAT postrikem ? nvm jestli ho dal aplikovat nebo ne po kazde aplikaci nektery kyti krouceni listu..

podle fotky a pestebnich podminek zastrihli by jste to ?

co rikate na kubokuv prispevek ohledne prelivani vodou o par prispevku vyse ?

dik za odpoved.
Mard
citace:
Původní příspěvek od pjestime_osto6
co rikate na kubokuv prispevek ohledne prelivani vodou o par prispevku vyse ?


Že má pravdu. Já také zalévám tak, až spodem vyteče tak 10%. Je potřeba z hlíny trochu vymejt sole a vyhnilý kořeny. Ale aby to tak šlo dělat tak nesmíš mít těžký substrát v květináči, ale nějaký který rychleji prosychá - tj. obsahuje zeminu + perlit + písek/kokos.
Zaleju a teď když mám chladněji a malý kytky, tak mi trvá proschnutí 5 dní :-( Příště na LED dám víc kokosu.
pjestime_osto6
no ja mam growmix od plagronu substrat a je to celkem vzdusny

tak to dneska proliju teda :)
pjestime_osto6
tak jsem meril PH vytoku. 6.3 :)
pjestime_osto6
co myslite dle vcerejsiho fota dalo by se uz prepnout periodu na kvet ? chci mensi kyti a taky co nejdriv :) ve hline jsou od 13tyho.. to je nejakych 18 dni ted.. dik za rady.
murmur
Čau, pokud chceš menší kytky co nejdřív, tak zrovna SLH asi nebyla nejlepší volba. Jinak myslim, že by ještě týden snesly. Ať se daří.
pjestime_osto6
ja vim no tak v ramci moznosti nejak :)) slh tam jsou asi jen dve to asi nak poohybam nebo postriham :-D ty nejvyssi maji 20 cm a ty nejnizsi kolem 15ti.. myslite ze mam ty nejvyssi zastrihnout ? a myslite ze je v poho drzet za kvetu lampu 30 cm od kytek ?
rikam si ze o vikendu prepnu...
pjestime_osto6
nejnovejsi foto, vetsina kytek ma kolem 20ti cm.. nektery vic nektery min..

je to tri tydny na rustu... tak bych prepl.. co myslite ??? za kazdej nazor i radu dik.
murmur
No tři týdny není moc, pokud jedeš ze semen, ale až na to NL jsou to hybridy spíš do sativy, takže se pěkně vytáhnou. A ta 250 je spíš na ScroG.
pjestime_osto6
no a co bys delal presne na mym miste pestovat tyto genetiky a byt v teto fazi ?
murmur
Tak asi bych to zaštípnul, ať je víc topů, a tak v neděli přepnul. Jel jsem Fruit Spirit, což je stejný jako BW, při přepnutí 17cm a při sklizni 103, teda pod 600W a bez záštipu, je v galerii odrůd.
pjestime_osto6
a mam zastipnout jen ty vetsi a ty nejnizsi nechat nebo vsechny ??
ten_hodnej
jj zastrihni jenom ty nejvyssi at je ty mensi dozenou a za par dni uz muzes v klidu prepinat...
pjestime_osto6
super dik za rady, jeste jsem nikdy nezastipoval tak snad to nejak zvladnu :-D jeste jsem se chtel zeptat lampa 30 cm vysoko je oK za kvetu?
murmur
Tak NL bych nechal, ale celý je to o zkoušení a získávání vlastních zkušeností, taky jsem na začátku cesty... Jsi tu už celkem dlouho:-)
pjestime_osto6
ucet mam starej ale jEdu prvni grow :) BOHUZEL presne nevim co je co :))) ale ok zastrihnu ty uplne nejvyssi :) muzete pls poradit jakou technikou to zastrihnout ? klasicky nebo FIM ? a zastrihnout klidne za svetla nebo pockat na tmu ?
pjestime_osto6
premeroval jsem to a 4 kytky maj 20 cm, 2 kytky maj 18 cm, 2 kytky maj 15 cm, a jedna kytka ma 25 cm.

je vhodny zastrihnout 5 nejvyssich kytek nebo jen tu jednu nejvyssi co ma 25 cm ? dik za radu.
murmur
Zaštípni co nejvíc, prosvítíš jen vršky a tak jich chceš co nejvíc. Těch 30cm je max, na tuhle plochu. Zrovna jedu 250 a jeden vrchol mam vedle lampy 15cm, ale celkem se drží, došlo místo a taky tam není nejtepleji.
pjestime_osto6
dik za radu :) jak to myslis ze tam neni nejtepleji ?:)) ja mam lampu cca 30 cm od vrchu a mam tam docela hic :) tak pod 30 stupnu doufam
murmur
Mám to v místnosti, kde je 17-20°C když nemrzne, už jsem otčil ventilaci, odtah dole tahá teplo ke kořenům, no za tmy nic moc.
pjestime_osto6
a to jak jsi psal tech 30 cm je max tak tim jsi myslel vysku kytek na 250tku a nebo vzdalenost vrchu od lampy ?
murmur
B je správně
pjestime_osto6
dik:) myslel jsem si to, jen pro overeni. zastrihovat muzu za svetla klido ?
murmur
Za tmy holky nevyrušuj, pokud to není nezbytný, je to jak s lidma:-)
pjestime_osto6
:-D
pjestime_osto6
tak jsem zastrihl vsechny krom tech dvou nejmensich :) dik za rady.
murmur
Já taky dík, už nejsem K-panic:-)
pjestime_osto6
dnesni foto po vcerejsim zastrihu..
pjestime_osto6
tak jedu periodu na kvet a vlhkost 60-70 procent. nedokazu to jaksi snizit ani obcasnym vetranim ani nicim... vim ze to neni optimalni ale rad bych se zeptal zda je to OK a nebo koupit nakou mensi odvlhcovacku.. ?? dik za rady.
!ZAU!
No jestli chces koupit ty nadoby s tema kapslema tak ty ti moc vlhkost nesnizi.A prumyslove odvlhcovace docela zerou.Ja bych to nehrotil.
pjestime_osto6
no tak mel jsme na mysli neco takovyho

https://www.pestik.cz/odvlhcovac-co...-mini-7965.html

otazka je jestli je to nutny nebo ne... kazdopadne posledni co bych chtel je zavadny kurivo v podobe plisni atd...

taky je jeste mozny ze jak budou kyti rust jeste dal tak ze se i vlhkost zvysi.. protoze cim jsou vetsi tim je ta vlhkost vetsi taky.
murmur
Odvlhčovač jsem zkoušel, ale moc mi nepomohl, pokud je venku vlhko, bude i ve stanu. Na začátku květu to tak nevadí, skus nechat ventilaci zapnutou co nejvíc.
pjestime_osto6
coz o to ventilaci mam zaplou.. ale v tom pokoji je obecne mimo box vlhkost 60 procent..
pjestime_osto6
foto par dni po zastrihu.. nevim jestli jsem to zastrihl dobre nebo ne....

no posudte sami...
murmur
Pěkně se to rozjíždí, už jsi přepnul na květ?
pjestime_osto6
jo v nedeli vecer jsem zmenil periodu.... no ta prvni fotka nevim jestli jsem nezastrih jen listy jak kdyby-.....
murmur
Třeba to bude pěknej FIM:-)
pjestime_osto6
myslis ?:)) me se zda ze to budou spis pekny ustrihly listy :-D jinak kyti valej furt do vrchu dnes jsem trochu zvedal lampu aby se vic rozprostiralo svetlo :) a stonky tlusty jak cigo :)))
murmur
Jestli se ti to nezdá, tak to šmikni znova, za týden po přepnutí to většinou začne teprve pořádně růst.
pjestime_osto6
dela se z toho celkem jungle.. nekdo naky napady co s tim ted idealne?:)) zda se mi to celkem na husto..
pjestime_osto6
myslite ze to mam nak prostrihat nebo neco ????
MocnyOkurek
zkus to roztahat. Bud pouzij kolinka (takovy mesicky) ci zahradnicky dratek nebo provazky. Strihat se strihaj jen spodky na ktery nema sanci svitit lampa popr kdyby ti to fakt prerostlo fest :). Ale mrkni k bohemovi, ten tam ma naliskanych vetvicek na tak malem prostoru a jak pekne to celkove ma.
pjestime_osto6
u bohema jsem videl scrog nevim co presne myslis.... jak roztahat ?? neni tam jaksi prostor ani na ty kytky samotny tak jak je mam roztahat ?:) myslis pozhohybat vrsky do stran ?
pjestime_osto6
a jaky kolinka pls myslis ? kde je sezenu ?
murmur
Možná tyhle
http://www.growshop.cz/katalog/deta...--ohyb-rostlin-
pjestime_osto6
takze vrsky pozohybat aby to prosvitilo to vespod myslis nebo jak?
MocnyOkurek
Ano muzes vyhnout nejakoy top tak aby nejaky nizsi jeste dovyrostl. Ale to musis tam videt ty jak to tam mas naskladany a nalepeny. Tohle je vzdycky individualni. A ano bohem jede scrog ale mi slo o to ze ma fakt hodne vrsku a funguje to dobre. Ty budes mit bez toho scrogu asi problem ze se ti to rozleti jeste kdyz mas ruzny odrudy. Takze nejaky provazky a tyhle kolinka urco uzijes. Ty spodky pak ostrihat samozrejme muzes taky ale nechal bych to az na cisteni po prepnuti na kvet. Ja si dokonce nejaky spodky i nechavam abych mohl uz kostovat nez to doroste.
pjestime_osto6
dik za radu.. no ja uz jsem prepl na kvet v nedeli takze myslis ze ty spodky prostrihat ? :) a co tim myslis ze se mi to rozleti ?:)
techem
Nazdar jak píšou výše jde to srovnat do jedné výšky i bez sítě, ale je to pracnejsi, ale aspoň ti to komplet prosviti, je to lepší než jet jungli ;)
pjestime_osto6
do jedne vysky tim myslis spodni topy kytek s vrchnima ?
techem
Jo a tím že se to rozleti mysli, ze když prepnes na květ tak se kytky záleží jak který model ještě dost vytáhnou... A spodky na co ti nedosviti světlo a je ve stínu, tak pryč... Malé větvičky, a listy...stejně by časem odpadly
pjestime_osto6
ale tim ze to pozohybam jeste zaplnim dalsi prostor navic ne ? a me uz ted leze jedna kytka jak kdyby do prostoru druhe... no ja nechci jet jungli, snazim se prave dozvedet co mam presne udelat :)) prvni grow no.. ale pruser je ze chci udelat jen tenle jeden grow :D nemam na to prostory poradne totiz
techem
Jo spodní větve s top větvemi, top ohnes buď kolinkem nebo drátem, a on si pak utvoří zhyb a zase se narovna, ale mezi tím se světlo dostane na spodní větve a ty se budou snažit vyjet za světlem nahoru... A budeš to cca co dva dny prihybat než se srovnaji do plus mínus stejne výšky ;)
pjestime_osto6
ok zkusim, dik moc za rady :)
techem
No někdy se to tak stane že leze jedna do druhé, ale nevadí to, pořádně si prohledni scroog jak to je vypletene a v podstatě to je to samé... Jde o rovnomernou výšku kytek a tím pádem i o rovnomerne prosvětlení... Nehledej v tom vědu... Je to plevel a ten se s tím vypořádá ;)
pjestime_osto6
myslis ze ty kolinka sezenu nekde v zahradnictvi nebo musim do growshopu ?:)
MocnyOkurek
To lezeni je jen problem kdyz kytky premistujes. Jak se tak propletou neda se s nima uz moc hybat pac se pak stava ze neco polames nebo urves. A kolinka sem nikde v zahradnictvi nevidel vzdy je kupoval na eshopu. Sou i dve velikosti. Ty vetsi sou lepsi na pozdejsi fazi kdy maji stonky vetsi tloustku.
pjestime_osto6
tak jsem koupil kolinka (pulmesice) a poohybal dle rad, diky moc zda se mi to ted daleko prosvitenejsi a taky zarovnanejsi :) i kdyz z fotek toho moc nejde videt..
pjestime_osto6
zjistil jsem pri ohybani ze hlina uz je proschla a jedna kytka aj byla takova zvadla... ale nemam poradne odstatou vodu zatim jen 7 hodin.... tak co myslite pockat na tmu a zalejt to 12 hodin odstatou vodou a nebo pockat az do zitra ?:) dik za radu.
Jointza
Víš jak to je stím myšlením? .) Záleží na tobě jak to cítíš, každopádně hnojky jedině před rozsvícením.

edit: slovo jedině, platí pro mě...
pjestime_osto6
coze hnojky pred rozsvicenim ? o tom jsem nikdy neslysel.... pouzivam plagron alga bloom co se micha do zalivky a zatim jsem zalival jen jednou a ted se chystam po druhe... poprve jsem zalival jak zacla noc.... mam to delat rano pred rozsvicenim jo ?
Mard
citace:
Původní příspěvek od pjestime_osto6
coze hnojky pred rozsvicenim ? o tom jsem nikdy neslysel.... pouzivam plagron alga bloom co se micha do zalivky a zatim jsem zalival jen jednou a ted se chystam po druhe... poprve jsem zalival jak zacla noc.... mam to delat rano pred rozsvicenim jo ?


Nevtipkujte laskavě! Hnojky zůstanou v půdě dlouho a tak je úplně jedno zda zálivka se živinami je ráno nebo večer.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma