Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 4 
250w 80x80x180 - Klikni zde pro originální téma
pjestime_osto6
ok prohodim je :) jinak jedna siska zacla z jednoho boku tak trochu hnednout, to zraje a nebo myslite ze to je sezehly od lampy ?
crazyben
Zkus ji vyndat z boxu na normalni svetlo (hps strsne zkresluje) jinak to vypada ze bud zacina zrat nebo chytat plisen... od lampy to nevypada, to by nandalo i listum.
pjestime_osto6
vlhkost je kolem 40 tak snad ne plisen...

tak jsem ji vytahl a vyfotil, vsiml jsem si ze na jednom listu je nejaka vada tak fotim taky.. ta posledni fotka je list z jine kytky... taky vypada nejak nezdrave.. co myslite ?:)

mel jsem nakou dobu bordel v ph jelikoz jsem nevedel ze hnojiva na kvet hejbaj s ph taky... tak mozna to je tim :)
MocnyOkurek
Pokud je vlkhost 40 je temer nemozny dostat plisen pokud tam nemas stojaty vzduch. Myslim ze procento vlhkosti musi byt pres 55.
crazyben
jo ted je to lip videt, plisen to neni.
fedousek
já jednou odjel jedno kolo na vlhkosti v rozmezí 60-70% a to i v květu samozřejmě :-) na kytkách to nebylo znát ani v nejmenším...jak je psáno nade mnou, tak nesmí být "stojatý vzduch"...
každopádně mě se zdá ta tvoje palice na fotce přesvícená... taky se mi párkrát stalo, že mi paličky těsně pod lampou začali hnědnout, ale jejich vrcholky byli tak trochu fosforově zelené až žluté... nicméně se jim nic nestalo, jen sem prohodil dvě kytky mezi sebou a zvedl lampu o pár centimetrů víš, jelikož dávám kykách pěkně pohulit a lampu mám cca 10-15 cm nad nima :)
pjestime_osto6
tak to ja mel lampu kolem 20ti cm a ted jsem malinko prizvedl... takze lepsi to fakt prohazet ty kyti ?
Plagrom
Podívej se na moje foto, vypadá to, že to máme stejný...lampu mám 25-27cm
Alespoň ta tvá 4. fotka vypadá, jako to moje...není to žlutý, ale na těch takovejch hřebenech jsou takovýhle žlutý fleky no
pjestime_osto6
jj vypada to podobne, no ta posledni fotka je z jedne krajni kytky...takze nemyslim ze je to lampou.. daval bych to za vinu spatny PH ktery jsem mel 14 dni zpocatku kvetu.. ale vic asi reknou jini :)
Kreator1993
Taky si myslim že je to špatnym ph (nedostatek určitého prvku )jedna slečna mi to taky dělala
Váchy 55
Tak jsem pročetl celý vlákno a musim říct, že na to jakej si amatér a ptáš se na každou kravinu, tak to máš celkem pěkný. Docela dobře srovnaný, i když věřím, že ty slh ještě utečou. Řeš to tim podkladanim květináčů a tim,že ty největší dáš na kraj. S tou odvlhcovackou si myslím, že to byly zbytečně vyhozené peníze,když jedeš jen 1 kolo. Pokud ti ale nejde o peníze,tak je to fuk. Hlavně to pak pořádně propláchni (tzn. zacit min. 10 dni pred kosou cistou vodu s upravenym pH).Přelití bych se nebál. Growmix jsem už jel a troufnu si říct, že ani přelít nejde, protože díky jeho složení z něj přebytečná voda vyteče..hlavne ale aby pak nezustavala v podtacku. Ať ti to klapne a jsou to mňamky..držím palce. Jinak příště až se budeš pouštět do něčeho nového (cokoliv.nemyslim pěst), zjisti si o tom něco ať se neptáš na každou ptákovinu. Kdyby sis tady něco pročetl, tak je tohle vlákno třetinovy ne-li menší ;-) Doufám, že dáš pak tipovacku a smoke report..mej se
Pioneer001
me se zda ze tohle se mi udelallo i u pestovano oid ledkama :) a bylo to ale vetrakem kterej jak ne moc ale silnym proudem ovukoval palicku a asi bych rek ze ty pestiky jakoby vyschnou nebo zezloutnou co ja vim :D ale opylovat je nebudes tak to nei ani nijak na skodu
pjestime_osto6
diky moc za nazory :)
pjestime_osto6
dnesni fota..
pjestime_osto6
a jeste dve
pjestime_osto6
jednu jsem dnes otacel tak jsem ji vyblejsk rovnou :) za posledni tri dny se brutalne osypala a taky zhendli nektery blizny.. co na to rikate... tato kytka mi moc nedelala zatim radost ale ted jak se osypala tak se celkem zlepsil muj pohled na ni :)

prepnuto 7.12. a zacly kvest 21.12.

tezko rict co je co.. myslim ze to s nejuzsimy listy a nejmladsimy kvety je SLH.. ale se zbytkem si moc nevim rady :) pak kazdou vyfotim zvlast jak je stavena a snad mi nekdo pomuze objasnit co je co :)) tohle je vlastne ta kytka ktera je na posledni fotce v prispevku ob jeden prispevek vyse.
pjestime_osto6
Tak jsem nafotil jednotlive kyti... rad bych kdyby nekdo rekl nazor ktery fotky jsou pravdepodobne kterej model..

takze modely mam: super lemon haze, nebula, northern lights, blue whidow
od kazdyho modelu par..

takze dve fotky prvni kytka.
pjestime_osto6
dalsi kytka zde
pjestime_osto6
dalsi tu
pjestime_osto6
dalsi kytka, tipuju ze TOTO je SLH... co myslite ???
pjestime_osto6
pata kytka ZDE

muj tip je northern nebo whidow...
pjestime_osto6
6ta kytka tu
pjestime_osto6
7 kytka
pjestime_osto6
8ma kytka tipuju opet haze.. a devatou posledni kytku jsem zapomel vyfotit :) tak za kazdy nazor k jednotlivym kytim diky. uvadim jeste jednou ze bych rad rozpoznal s vasi pomoci ktera kytka je jaky model .. takze modely jsou

super lemon haze, nebula, northern lights, blue whidow

takze co myslite ?:)
pjestime_osto6
...
pjestime_osto6
30 den kvetu.. mam tu par fotek sisek co maji nejvic zhnedli blizny.. kolik myslite ze jeste snesou k optimalni zralosti ? udajne jeste 20 dni by meli minimalne jet..
Kreator1993
Blizny nejsou ukazatelem zralosti. Záleží na trichomech. Pořiď si nějakej mikroskop stoji cca 250 maj ho snad v každym growshopu a nebo silnou lupu a pozoruj zakalení ,,kuliček,, na konci pestíku
pjestime_osto6
mikroskop mam.. podle fotek tech nahnedlich blizen zacali by jste uz flushing ?
Kreator1993
Jak už sem psal na blizny se vyprdni. Vytáhni ten mikroskop a koukni se jestli už začaly trichomy mléčnatět a jestli jo začni flushovat. Ale záleží jak zralý je chceš mít. Pokud víc jednu nebo dvě zálivky s hnojkama ještě snesou a pak 14 dní flush
pjestime_osto6
supr dik :)
pjestime_osto6
dnesni fota :) jedna SLH po dani doprostred strasne zezloutla za par tydnu tak jsem tam dal druhou :)
pjestime_osto6
dnes foto listi ktery sli nenasilne oddelat.. co myslite je to ok takovyhle veci na listech ?
Váchy 55
Ani bych to neřešil, když to občas udělá nějakej list. Podle fotek je ale vidět, že maji některý málo dusíku. Ty co jsou světlý bych zalil alespoň 1 s růstovým hnojivem. Jinak vypadají celkem pěkně..myslim, že 150 by tam mohlo bejt určo. Uvidíme, jak se vybarví :-D
pjestime_osto6
zda se mi ze to je od lampy spis ..zloutnou hlavne ty uprostred a vetve co jsou bliz k lampe i od tech ostatnich..tak se snazim to otacet a menit.. a taky se mi zda ze zacli zloutnout vic vsechny jak jsem zacal davat enzymes+ tyjo chystam se zacit prave flushing... rustovy hnojivo tam cpat nebudu ne ? dnesni foto :)

jinak zadny rustovy hnojivo ani nemam je to v predhnojenym substratu od plagronu..

vcera jsem udelal jeste zalivku s alga bloom kvetovym hnojivem a od pristi zalivky chci zacit final solution od AH..

jinak diky za tip 150 g by se mi libilo .. no kdovi jak to bude :)

btw vypada to ze blue whidow zacinaj modrat listy :) a super lemon haze prestal drzet vetve kdyz nejsou podepreny tak je to jak chciply :)) ale to psal greenhouse uz v popisu..

vlhkost 50 procent..teplota 28
pjestime_osto6
co myslite to zloutnuti ok?
murmur
Pokud žloutnou největší a nejstarší listy, tak je to ke konci normální, ale ta SLH má do konce daleko, neboj se ji pořádně nakrmit, sativy mají větší apetit.
pjestime_osto6
a mam ji krmit kvetovym hnojivem? pokud zloutne ze ma malo dusiku tak to nepomuze ne ?
murmur
Nevím jaký máš hnojivo, ale Alga Bloom má stejně dusíku jako Grow (podle katalogu), takže to asi nemá smysl.
pjestime_osto6
no mam jen kvetovy hnojivo alga bloom a stejne je blbost davat pred sklizni par tydnu rustovy hnojivo ne ?
Váchy 55
to musíš uznat ty...dusík je prostě potřeba i v květu na tvorbu květu a když je ho nedostatek, tak nekvete jak by mohla. Neni na škodu jakmile zjistíš, že světlaj, zalejt růstovou složkou. Jak říká murmur, Alga Bloom má taky dusíku dost, ale tobě nejspíše nestačí zálivka jednou s hnojivem a pak zas čistá voda. Neměl si se bát je víc hnojit, ale rozhodně lepší než přehnojení. Ze začátku ti zežloutla ta střední nejspíš z toho, že si měl nízko lampu. Teď žloutnou všechny z deficitu dusíku. Pokud vim, tak growmix plagron je předhnojenej jen na 2-3 týdny a ty si měl růstovou periodu delší (je to spíše dělaný pro řezy, pak by to stačilo). Osobně bych ani final sol. nedával vzhledem k tomu jak si hnojil. Bohatě postačí ty enzymy (tý kytce pomohli vstřebávat zbytky dusíku a proto se to žloutnutí projevilo razantněji). Ještě bych se nebál klidně dát ještě jednu zálivku s bloomem, ten substrát je dělanej, aby si do něj ten bloom solil, ale rozhodni sám ;-)
pjestime_osto6
dik moc za rady :) promyslim to

no daval jsem ob zalivku pac mi to nekdo poradil :-D

a dal bys jeste jednu zalivku s hnojivem i kdyz se maj sklizet prvni kytky za 12 dni?
Váchy 55
Tak ty co chceš sklízet za 12 dní už nech, ale ostatní bych určitě ještě přihnojil. Neboj se toho. Podle barvy moc živin nemají, tudíž ani nebudou potřebovat moc proplach..už teď se zdají propláchlý :-D bohatě jim bude stačit těch 10 dní ;-)
Kreator1993
Jen je pořádně prolej čistou vodou. Neni nic hnusnějšího neh hulit nepropláchlý modely.
pjestime_osto6
tak jeden rika hnoj druhej rika prolej cistou vodou, nekdo treti ?:-D
murmur
Jedna zálivka s hnojivem nic nezachrání ani nepokazí, to si musíš rozhodnout sám. Já 2t před sklizní zaleju vodou s enzymy, po proschnutí proplach a pak už jen voda.
MocnyOkurek
V hline/kokosu lide doporucuji spise 10-14 dni pokud ti jde o chut a vuni.

Add murmur) tohle si muzes ale rikat kazdou dalsi zalivku ze jo :P
murmur
Špatně jsem to napsal, mělo to být: ještě jedna zálivka s hnojivem dva týdny před koncem nic nezachrání ani nepokazí....
pjestime_osto6
jedno foto za svetla, vic za tmy :) jedna bocni vetev. tato kyti vypada na pohled asi tak nejvic zrale ze vsech..

jinak mam ten mikroskop a at do nej hledim jak hledim nejak z toho nedokazu rozpoznat jestli jsou ty trichomy ciry nebo ne... i kdyz mam peknej obrazek..

ale tak predpokladam ze jsem porad jeste v tom prvnim obrazku kdy se nesklizi :)

jinak kdyz jsem prepl 7.12. na kvet a dva tydny trvalo nez zacli kyti kvest tak az od 21.12. se pocita jakoze kvetova faze ktery uvadi seedbanky ze kvete treba 60 dni ? tak asi az od te doby co zacli opravdu kvest, pokud to chapu spravne ?:)
anon383596
Chápeš to špatně ale vim kdo by ti rek že dobře)
Je to od zmeny periody na 12/12
pjestime_osto6
kdo by mi rek ze dobre ? tak podle vseho bych uz mel nektery sklizet kdyz u northern lights udava vyrobce 45-50 dni... ? a u blue whidow 50-55 dni.. jdu to nafotit.

tak to jsem asi nemel hnojit co pred par dnama.
pjestime_osto6
prvnich 5 foto...
pjestime_osto6
dalsich 5 foto....
pjestime_osto6
prosim poradte zda se vam ze by nektery se meli sklidit uz ? haze tam neni vyfocen ten jeste neni.. ale ty z te prvni petice se mi zdaj na pohled uz dost hotovy... a pokud je to tak jak rika Vemenex ze se ta doba co to ma kvyst pocita uz od prepnuti a ne od zacatku opravdovyho kveteni tak uz by northern light a blue whidow meli byt sklizeny ted.... coz me vykolejilo dost protoze pred par dny jsem daval jeste zalivku z alga bloom :)

takze za kazdou radu dik
Kreator1993
Ta doba co udává banka je pouze orientační. Záleží na podmínkách. Stačí o pár stupínků nižší teploty v noci a můžeš sklízet třeba o 10 dní později takže mikroskop (a koukej na ně venku bez sodíku ten skresluje)
pjestime_osto6
no zimu nemaji.... v noci kolem 19ti celou dobu.. ted jsem na to cumel ale jsem na to asi debil a nic z toho nevim.. zkusim to vyfotit.
Kreator1993
To sem udal jako příklad. Ale za mě bych to nechal radší trochu přezrát než nepropláchnout. Nevim jak se mnou budou souhlasit ostatní ale za mě takhle
pjestime_osto6
jasne no..taky to tak vidim.. tu jsou fotky.. ja z toho nepoznam nic kdyz se do toho mikroskopu divam..
pjestime_osto6
poznate na tom neco??? jestli jo tak dik za kazdou radu...

jsou to fota z tech nejzralejsich (na pohled) kyti...

nastava teda otazka jestli uz naky jsou hotovy a jestli teda dat final solution na posledni zalivku treba a nebo ne..
Kreator1993
Ještě jsou čirý jestli dobře vidim. Ale chtělo by to větší zvětšení. 50x je ideální
pjestime_osto6
nastava otazka co teda ted delat vlastne :)) aby to dopadlo co nejlip.. jestli by uz chteli sklidit nejaky tak jestli treba je rovnou jeste dnes prolejt poradne jen vodou naposled na vyplaveni nakych zbytku.. co myslite
Kifo
kupit si mikroskop a čekovať to. Skus jednu trebars skor,druhu neskor a aj uvidis na stavoch,ci ti viac vyhovuje vyssi podiel THC alebo skor chces gaučak a viac CBD
pjestime_osto6
mikroskop mam, o par prispevku vyse jsou fotky z nej.... a vim co chci.. nechci prezraty ani nedozraty.. bohuzel to z toho nedokazu poznat z toho mikroskopu jsem amater :) tak jsem to vyfotil kdyby nekdo z toho byl moudrejsi....
Kifo
tazko to vidiet ale uz by aj mohli kazdu chvilu byt..
pjestime_osto6
v utery jsem daval par ml alga bloom do kazde + 1ml enzymes+.. tak tezko rict co ted delat kua :)
Plagrom
Z fotek to ještě není vhodné na seknutí, takže to pořádně propláchni vodou a mohlo by to být i ok nakonec
pjestime_osto6
z fotek kyti nebo mikroskopu ? prvni petice fotek kyti se zda vic nez ta druha a z te je delanej i ten mikroskop.. druha petice fotek kyti jeste vypada ze neni... tu jsem mikroskopem jeste nezkoumal ani..
pjestime_osto6
prosim od nekoho jeste o radu.. dik

shrnuti o co jde.. spatne jsem to vypocital a nektery kytky by se uz meli sklizet.. jsem o 14 dni posunutej pac jsem nevedel ze se to pocita uz od doby co jsem prepl...

v utery zalivka s alga bloom byla + enzymes+...

vse nafoceno.. prosim o rady..
Kreator1993
Sice už sem ti sem psal ale podle mě to v klidu ještě 10 dnů zvládne. Prolejvej vodou s enzymama a poslední tejden jenom vodou.
MocnyOkurek
Neni treba plasit. To neni jabko ktere ti shnije na strome. Plagron ti pise ze dle fotek se mu to jeste nezda. Proste kazdy den kontroluj nejaky palice a zakaleni a az se to zakali tak to rizni. Uz tam nedavej zadneh hnojivo ani enzymy maximalne pripravek na bazi final solution ktery urychli dozravani.
Pioneer001
kluci opravdu verite vsemu co kde pisou ??? jak bylo psano jablkem :D taky nekupuju strom a stim ze plodi mesic a presne po mesici oskubu plody protoze to psali na obalu :) i kdyz nejsu zrale :)
pjestime_osto6
tak jsem ted dukladne zkoumal trichomy u na pohled nejvic zralych kyti....
trichomy jsou ciry a ze ctvrtky tech kulicek na konci mlecny.. povetsinou. nasel jsemi naky uplne ciry a i par plne mlecnych..

no ja nerikam ze bych mel okamzite sklidit ze to rika seedbanka... podle seedbanky by norhern lights mel uz par dni byt sklizen...

ale ted se mi konecne podarilo identifikovat to stadium trichomu.. tak co myslite ?:)

je to o tom ze nechci prezraty ani prehnojeny :)

tak jestli by nebylo od veci udelat u tech par nejvci zralejch kyti zitra treba posledni zalivku jakozto proplach hodne vody a za par dni sklidit..

nechci nic zameskat ani uspechat ale nevim jak dlouho trva to mlecnuti trichomu a pak taky hnojil jsem v utery..
pjestime_osto6
tak jsem ty nejvic zraly kyti prolil kazdou par litrama ciste vody s ph 6.3.. zezacatku odtikalo hodne hneda voda tak jsem vzdy dal tolik litru nez sla cistci.. (doufam ze je to tak spravne :) je mozny aby z kazdyho feminizovanyho semena vylezl jinej zjev ? tato jedna kytka ma uplne jinou stavbu palic.. je to spis takova jedna velka hut a kvety jsou spis do kulata... na zadne jine kytce tohle neni.. prikladam foto..

taky jsem si vsiml ze ty sativy treba schnou daleko rychlej nez indiky a ze ty indiky zas schnou pomalej a ani nevytece nikdy tolik vody.. maj aj hutnejsi stonky a asi aj koreny.....
pjestime_osto6
myslite ze je jednorazove proliti 5 litru upravenou vodou na kytku dostatecny flushing ? kytky byli malo hnojene jen alga bloom a to kazdou druhou zalivku..

pak taky jestli je dobra vlhkost 50 procent na suseni rostlin a teplota kolem 22
MocnyOkurek
Jasne to je nevyhoda seminek. Kazde seminko muze mit trosku jiny pheno. Proto kdo chce jezdit nejaky zarovneanejsi zahonky atd musi volit klony kde mas uz narezany jeden phenotyp a podle toho ti to roste.

Add vlkhost) plisen se tusim zacina tvorit nad 55%. Takze vlkhost 50 by mela byt v poradku. Podstatne pro tvorbu plisne je taky stojaty vzduch takze se to musi na danem miste pri suseni aspon trosku hybat.
pjestime_osto6
zas jsem cetl x nazoru ale ze susit bez ofuku :) tak kde najdu nejakej zlatej stred ?:))

co myslis s tim flushem ?
MocnyOkurek
ja susim v boxu kde mam zaply odtah na minimu. Nemam na to pusteny zadny ofukovy ventilator.
pjestime_osto6
no mi nejde ani tak o plisen jakozto aby to schlo tak jak ma ne moc rychle ani ne moc pomalu... tak jestli je vlhkost 50 optimum na to aby to schlo spravne
alpine
Ale jak pise "Mocny okurek",zadny ofuk,bylo by to za chvili jak seno,pouze minimalni odtah a otevreny pritah,aby tam nestal vzduch,teplota by mohla byt trochu nizsi,pokud je to tedy mozny,tak 18 stupnu je zlaty stred. At se dari.
pjestime_osto6
bouzel box bude furt jeste plny musim susit vedle boxu v pokoji kde je jak udavam kolem 21 a 50 procent vlhkost regulovana odvlhcovackou.. ale prakticky kdyz box bude stale nasavat a odvlhcovacka taky tak tam nebude stat vzduch ne ?:)

jinak bych rad jeste nazor nekoho na ten jednorazovy flush 5 litru vody upravene pres kytku + 5 dni na vyschnuti jestli se da povazovat za vyflushovane a je mozne sklizet.... ? kytka hnojena jen ob zalevku alga bloom..
stredocech
Tech tvých 5L ti logicky pomůže jen odstranit hnojky z půdy - nikoliv z rostliny a z plodů:-) a o to hlavně jde bych řekl
pjestime_osto6
no takze doporuceny postup je jaky pokud bych chtel za tejden sklizet ?
stredocech
Já nevim, kdy jsi naposledy hnojil a jak často zaléváš, každopadně před sklizní parkrat takovýdle flush provést..aby před sklizní do sebe naposledy nacůcla co nejčisčí ˇˇvoduˇˇ a tu pak stihla vstřebat...myslím:)
stredocech
Já nevim, kdy jsi naposledy hnojil a jak často zaléváš, každopadně před sklizní parkrat takovýdle flush provést..aby před sklizní do sebe naposledy nacůcla co nejčisčí ˇˇvoduˇˇ a tu pak stihla vstřebat...myslím:)
pjestime_osto6
hnojil jsem naposled pred 9ti dny... a zalevku delam co 5 dni.. takze jsem pohnojil a za 5 dni pak udelal pruplach 5L... a za dalsi 4 dny je ted.. tak se zajimam co by bylo tak optimalni protoze nektery uz kazdym dnem budou hotovy..
alpine
Za vyflushovane se to v zadnem pripade rict neda,chce to nejaky final solution a potom alespon odstata voda. V te mistnosti,kde budes susit,by bylo dobre, aby byla tma.
pjestime_osto6
final solution mam na stole.. jeste jsem ho nepouzil..sehnat jsem ho az pozde.. mam ho pouzit i kdyz chci treba za tyden sklizet a vysycha to 5 dni? takze optimalne bych chtel zalejt a proste nechat vyschnout a pak zkosit no tak jaky zvolit teda nej postup.. pouzit fs ? nebo ne ?
Váchy 55
Rozhodně bych nic nesklízel s fs u kořenů .. po tom fs to chce taky aspoň jednou čistou vodu. Takže já bych dal teď čistou vodu a až to vyschne tak kosil ty první co chceš..
pjestime_osto6
rano jsem dal do kazde 1 ml FS.. jsem z toho zmatenej vyrobce rika ze davat az do konce ale uzivatele rikaj proplachovat... aktualni fotky...

a kdyz ma FS zlepsovat prirodni chut tak proc je nutny proplachovat po nem ? vsude kde se to prodava reknou ze neni nutny to proplachovat...

taky nevim jak moc zasadni vliv bude mit 1ml fs v litru vody v kytce..
crazyben
No jasne ze ti vsude reknou at koupis FS misto proplachu, ale ja ti nevim... spis si naopak myslim ze kdyz to kvalitne proplachnes tak zadnej Final Solution neni třeba a bude to i tak vyborny ;) Takze za me proplachovat
stredocech
Hale neměl by jsi dělat to co ti řekneme ani chtít po nás aby jsme ti řekli co mas dělat. My ti mužem dát naše názory a zkušenosti a ty si dej dohromady stím co si nectes a nástudujes a zvol si sam postup jaký uznat za vhodny. Buď se povede a můžeš se poplacat ze mas dobře úsudky a rozhodování a nebo se poučis z chyb který uděláš. Obě věci jsou správný. Jakmile se budes řídit PŘESNĚ podle toho kdo ti co řekne tak věř ze sto lidi sto názoru ti v tom akorát udělá zmatek.
Jinak za me před kosou prolevat čistou vodou.
pjestime_osto6
CRAZYBEN: no ono mi nerekli abych si ho koupil, zeptal jsem se jich jestli po pouzivani FS mam delat proplach vodou a bylo mi receno ze neni nutny...

STREDOCECH: jasne no :)

btw podle poslednich fotek uz to vypada dost zrale nemyslite ? ale trichomu se mi jeste nezdaj uplne mlecny..
Balon
i po FS je proplach vodou nutnej!!!!
pjestime_osto6
asi by se s tebou vyrobce hadal... tak nevim proc delaj neco na pruplach a na zlepseni chuti kdyz to pruplach nenahradi a chut je po tom horsi jak tvrdite ?.. a po tom FS mam pruplach udelat jakym mnozstvim vody ?
crazyben
No nutnej podlě me taky bude i s tim... proč to dělaj? aby vydělali... z čeho maj chudáci jíst? :D Nerikam ze to nedela nic, ale poradnej flushing zadnou vodickou co kapnes do zalivky nenahradis.
pjestime_osto6
a co myslite rozstrihnout kvetinac a odstranit ho aby to proschlo rychlej a mohl jsem to prolit jeste holou vodou ? protoze takle mi to seschne az tak za 5 dni.. ale kdyby sel vzduch ze vsech stran bylo by to rychlej suchy.. no a nebo za dva dny udelat proste pruplach zase nekolika litrama vody i kdyz to jeste nevyschlo ? stejne mi moc nejde do hlavy ze by 1 ml FS zpusobil razantni zmenu v chuti nebo tak.. proc teda pisou ze to chut zlepsuje .chjo :)
MocnyOkurek
Nemyslim ze je problem FS az dokonce. Sice to jedu tyden FS a pak tyden cista voda, ale sam vyrobce pise ze se to ma pouzit na posledni tyden a dle slozeni "byliny , extrakty z mořských řas a přírodní proteiny" to nevypada ze by tam byly nejaky sracky. Ten tyden ciste vody uz je pro pocit ze clovek udela pro chut maximum. :)

Jinak zkus se mrknou pro priste na air poty. Lepe prosychaji a pro korenovy bal sou fakt dobre. Me se v nich pestovalo fajne. Taky se dobre vaozu vetvicky pac je to tam sama dira na boku.
pjestime_osto6
supr dik aspon jeden nazor kterej mi hraje do karet :-D

dik za radu ohledne air potu.. urco po nich kouknu :)
Váchy 55
Nehroť to ;-) jel si defacto bio substrát i bio hnojivo a to ještě jen ob zálivku. Nebál bych se toho, že to bude nekouřitelný, pokud si to několikrát prolil.
pjestime_osto6
prolil jsem to minulou zalivku cca 5 litru vody do kazde nez sla temer cira voda.. a dnes uz jen litr.. a presto ze kytky vypadaj na pohled uz dost zrale nejak se mi zda podle mikroskopu ze trichomy furt jeste moc nezmlecnely :)
pjestime_osto6
tak trichomy furt ne a ne zmlecnet :) naky jo ale furt jich je hodne jeste cirych nebo mlecnych jen zkraje.. to by zajimalo kdy to teda dozraje :) dnes presne dva mesice od prepnuti..

seedbanky uvadeji

NL - 45-50 dni
BW - 50-55
Nebula - 60-65
SLH 70 dni

a na pohled vypada ze jedna kytka uz fakt hodne je... vsechny blizny uz seschli dost je to takovy zraly na pohled ale kdyz kouknu mikroskopem tak furt jeste dost cirych trichomu..

ale zda se mi ze to nejak prestalo dozravat :)) nejdriv to hrozne rychle vypadalo ze uz to je hotovy skoro a ted dlouho nic :)

zda se mi ze po FS opravdu bobtnaj palice behem par dni

furt se mi zda ze jsou ve fazi prvni fajfky :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma