Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Od kolika??? - Klikni zde pro originální téma
olo
Jakej je vas nazor na to odkolika let by mel clovek hulit v kolika by mel zacit proste vek kdy uz je na to pripravenej
Ja vim je to picovina tak to ghodte klido do kanalu
blockhead
to je jako otázka kdy má mít člověk svůj první sex. Navíc správnej člověk by neměl hulit nikdy :D
Ant
Přesně tak DROGY :D NEBRAT :) VŮBEC

Ale fakt je to na každym na jeho vyspělosti v těhdle věcech :)
TheKeptn
Bych se chtel treba ni chvili presunout par let zpatky kdyz se zacinal hulit a rozhodl bych se treba v ty dobe nehulit a byl bych zvedavej co bych ted delal jak bych zil a tak ... no proste souhlasim ze drogy sou spatne ,AAANOO hehe :D cus majte saeeaa
ea
Dejva
podle me by clovek kterej zacne hulit mel bejt aspon psychycky vyspelej
PiosOne
Hlavne by k tomu mel pristupovat (alespon v zacatcich) zodpovedne. Tim myslim, ze si o konopi zjisti alespon zakladni info a pak teprve zacne experimentovat. Je to podle me vice zodpovedne, nez kdyz zacne hulit jenom tak z nudy.
johnykrnda
Az zacne mít člověk vlastní názory
(nekdo 10, nekdo nikdy)

A nehulte !!!
:-)
koles
já bych to dal nejdřív od 15 let. dnešní parchanti nemaj ani špetku zodpovědnosti - mluvim jak starej mazák, což?

ne fakt... mladej člověk nemusí konopí pochopit a pak už je jenom krůček k něčemu jimýmu. čím dál ta hranice bude, tím líp. a netvrďte mi, že jste si ve 14ti či 15ti sháněli nějaký materiály o ganje!
Taker
Myslim, že člověk by měl začít s hulením až když je tzv. dospělej. Bez ohledu na jeho skutečnej věk. U někoho je to v patnácti a u někoho to neni ani ve třicíti. Protože jen tak může skutečně vychytat všechny zápory co k tomu patří.
Svahadji
No, pro nás je spíš lepčí otázka kdy zkončit, než kdy začít.... Aspoň předpokládám, že kdo tady je už začal....
Taker
Skončit???? Jako úplně??? To taky de???

No pěstovat snad jo (už se vidim jak ve čtyřiceti lítám po poli s cajkem a schovávám se před myslifcema), ale kouřit tak to teda nevim.
koles
no skutečně, jak si představujete svou budoucnost s konopím?

já to vidim asi takhle: skromnej, ale vkusně zařízenej byteček, sem tam nějaká ta kytka (na balkoně či na terásce), v obejváku pohodlná křesílka pro dlouhé rozmluvy s přáteli....
Sněhulka
koles no to vidis pekne, to já bych tam dala jeste moc vonných tyčinek a svíček a takovej ten ratanovej nábytek nebo jak se to jmenuje tlumený barvičky akvárko s rybičkama, pelíšek pro pejska.........
Hicks
Podle mě, by si měl zahulit poprvý, až bude s někým kdo má dost skušeností s marihuanou a také tomu člověku vysvětlí jaké jsou klady a taky hlavně zápory. Myslím tím, upozornit ho, že ve většině případů dochází k jakési občasné zapomětlivosti (viz. můj případ :D ), atd.
Je asi blbost dát tomu člověku jointa do huby a vodpálit ho.
Ten člověk by měl být nachystanej a poučenej a hlavně by se měl rozhodnout sám a okolí by ho nemělo nutit.
Toť muj názor.
:smoker:
armaggedon
moj nazor je od 25 rokov hahaha
olo
Jo a jeste kolik lidi s vami poprvy hulilo ja sem skazil jen 3 a to ten treti uz prestal moje budoucbnost hulit prestanu ale pestovat asi neeeeeeee
Theox
Je to určitě o psychický vyspělosti, ale to se těžko odhaduje..zvlášť u jinejch lidí, ale kdybych měl udělat zákon a vymezit věkovou hranici, asi bych to povolil od 16, ale doporučoval bych až tak od 18. Člověk, ať chce nebo ne, je prostě v mládí nezodpovědnej a nevyvinutej > divim se, že to řikám, ale vim to z vlastních zkušeností a sem moooc rád, že sem začal hulit až v 18-ti.

Ale oba mý synovci (15 a 13) už taky hulej a vidim, že nad tim kontrolu nemaj..nebo jak se tomu řiká. No ... jako bych slyšel svý rodiče. Ach jo.
Ta částečná předurčenost lidské povahy geny je swinje.

Chtěl bych docílit toho, že mi MJ bude přítelkyní až do skonání mého.
Tudíž permanentně upravovat množství a častost komzumace na hladinu přiměřenou duševnímu, tělesnému a ekonomickému stavu:)
Začal jsem hulit v šestnácti, ale rozvinulo se to až v 17. To byl minulej rok podzim a všichni sklízeli. To sem tomu opravdu přičuchnul. Prakticky nebyl do zimy den, kdy bysme nehulili
Ganjfield
citace:
Původní příspěvek od koles
já bych to dal nejdřív od 15 let. dnešní parchanti nemaj ani špetku zodpovědnosti - mluvim jak starej mazák, což?

ne fakt... mladej člověk nemusí konopí pochopit a pak už je jenom krůček k něčemu jimýmu. čím dál ta hranice bude, tím líp. a netvrďte mi, že jste si ve 14ti či 15ti sháněli nějaký materiály o ganje!

to ti teda tvrdit budu, a nejen o ganje! zhruba v tomhle veku jsem totiz zjistil ze neni uplne pravda co nam "autority" (rodice, skola a tak) o drogach rikali a zacal se informovat sam.
ale urcite jsem svetla vyjimka, protoze o kazde droze kterou jsem kdy zkousel jsem mel docela hodne nacteno...(tohle opravdu nejni chvastani, jsem proste trosku opratrnejsi)

a k tomu mazactvi - kdyz vidim jak nektery patnactky vezmou trochu durmanu a pak netrefi (ze zakladky! ) domu tak s tebou i souhlasim...
Taker
Tak to tě šlechtí Ganjfielde. Takle kdyby to tak prováděl každej....
Slim
To ja uz mam s MJ skusenosti tak od 12.Pridal sem se (jak uz to tak byva)k jedne zkazené parte lidi(u nas na vesnici jina nebyla akorat moji vrstevnici a snima byla nuda:satan:)a uz to jelo.Jim tenkrát bylo taky asi tak kolem 13-15 let.U nas na vesnici vlastne zaczali Gunju pjestovat poprve kamoshi,kterym je ted kolem 25. No zaczali sme pjestovat taky a tak po 3 letech nedokonaleho pjestovani(to sem se prestehoval do Wien a nakoupil seminka)se nam sklizen povedla a od te doby czadim kazdej den.Sem tam si samozrejmne nejakej ten DETOX dopreju...:)PEACE
PS:je to mozna trochu popleteny,ale vy to zvladnete dát to nejak dohromady:)
director
NENÍ HULENÍ JAKO HULENÍ!!!

A proto hulit by se nemělo!

Jedině, že víš proč hulit..
hYp3r
mno od 18-i by to bylo idealni
PiosOne
možná i od 16, ale stejně je to individuální. někdo si může dávat od 15 a je v pohodě. a někdo jiný začne v 19 a ve 20 je z něho totální zhulka a vymaštěnec.
LuB
Ja som začala až v 18 a myslím si, že to bolo tak dobre
Myslím, že až tak veľmi nezáleží na veku, skor je to o tom človeku, či vie vlastne prečo začal a aby mu to aj niečo dávalo
Niektorím ľuďom, ktorí začnú skoro sa môže stať, že to nepochopia, nič im to nedá, prestanú húliť a potom neskôr nechápu nás ostatných a majú k tomu odpor, čo si myslím, že je dosť škoda.
funkydub
k tomu každej dozraje sám, to se nedá plánovat..
Od kolika?
Nikdy...
Pan Kóča
az v duchodu, do ty doby studovat, sportovat, pracovat a na nic se neptat. to asi ne, ale myslim, ze nejdriv by to chtelo dodelat aspon stredoskolsky vzdelani, popripade i vejsku a pak to vodpalit. pri studiu muzete zacit pestovat a na vejsce uz toho budete mit nadosmrti.
pitko
4 Tom FISH :frog:

zdar all
asi vam to bude na smiech ,ale ja som zacal az v 33 :D. do tej doby som len chlastal - pruser - atd. ..
az raz...:frog: a dalej to uz poznate:D
prestal som chlastat, vyriesil som si ako tak zivot a v 40tke mam konecne svoju vlastnu skrinku ,,carovnuuuuu,,, :frog:

ale nie to som chcel. strasne mi pomohla literatura a internet, precital som toho o psychedelikach a drogach pomerne dost, a myslim si, ze prave tam je pes zakopany,ze decka si okrem ineho o,,drogach,, neprecitaju dostatok informacii aby mali moznost ich rozlisit. Potom je velka pravdepodobnost ze ,,slapnu vedla,, vcetne chlastu.

Dospelaci by si zas mali UVEDOMIT zasadnu vec! drogy tu boli, su, a budu aj bez nas. Treba sa len vediet jednoducho naucit s nimi zit (samozrejme vratane caju, tabaku, kavy atd. Rodicom teda neostava nic ine len si o drogach najst dostatok informacii. Potom by im hadam bolo jasne, ze je sice pravda ze dym v plucach skodi, ale je to neporovnatelne lepsie ako napr. hero v trubke
Este nikde na svete sa ziadnou represiou nevyriesil a ani nikdy nevyriesi problem drog.
to je moj nazor:D

PEACE :pimp:
Od kdy? No co nejpozději, až se tak nějak psychicky vyvine. Kdybych začal hulit až teď, vlastně bych o moc věcí nepřišel :-)
clothinguntero
Jo olo mě zkazil kurva:D:D:DDíky za to olo.:D:D:D:beer::flamer:
sewo
tazko povedat ... ale si myslim ze co najneskor popripade vobec :) skusit a koniec ... ale si myslim ze bz potom clovek prisiel aj o kopec zazitkov a myslim si ze by nikdy nespoznal ludi akych pozna ... zaver >> treba si zacmudit aspon raz zacas :)
olo
Ja ze te zkazil jo to snad ne dit ja te ani neznam:D :D :D :D :D :D no tak jo :rejp:
clothinguntero
jo teĎ je ze mě narkoman sem nenávratně závislej na tý nebezpečný droze Marihuaně:D:D:D:D:D:D:D a měl bych se jít léčit:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Da výš co dřív řikal třídní:D:D:DHolky najděte si nějákýho kluka ale né žadnýho Konopnýho krále:D:D:D:D
MAIKI
NO ja myslim že z počátku by neměl nikdo přehánět ..........když neví
co to s ním udělá a rozhodně by do sebe neměl hned cpát nějaké šilené SKUNA anebo nějaké jednoprdovky
virgill
ja sem v devate tride mel program o skodlivosti konopnych drog a uz sem vedel svoje ale tvaril sem se jako ten nejvetsi nouma aby to nahodou nepoznali.....ted hulim jak fabirka ale ze bych si pripadal nejak poznamenanej to ne a ted sem byl nemocnej tak sem proste vysadil a zadnej problem je to hodne individualni nechcu se tady nejak vytahovat ale myslim si ze sem byl driv vyspelejsi nez ostatni ze tridy takze sem si snima ani moc nerozumel. takze bych prumernymu clovickovi doporucil zacit nekdy na stredni....ale nechcu tady nekoho navadet nebo davat nejaky rozumy......
MAIKI
Jak si představuju svoji budousnost s konopím:::::: ZELENĚ :-)
Doctor Q
Mno ja bych celkem souhlasil s vetsinovym nazorem tady - zacit hulit, az kdyz se na to dusevne cejtite. Ale ono to huleni stejne prijde tak nejak samo... u me to prislo proste samo vod sebe. Nehulil sem, pak sem to zacal zkouset a zjistil jsem, ze mi to dava ten potrebnej nadhled na zivot, jakej to potrebovalo.

Takze proste nehrotit, nenutit se, jen pokorne cekat, az te zelena kralovna sama oslovi ;)
MAIKI
I em HUNGRY
SperGeor
I need cannabis! :jumper: Poprvé je to vždycky na nic...
robos
ja myslim, ze clovek, by o tom mal nieco vediet, ked ma sajnu o zelenom nete od A-Z, tak prosim a samozrejme to musi byt vyspely clovek, ktory ma pevne nazory:)
Time4Tea
Rozhodně by na to měl bejt člověk asi duševně vyzrálej.
Začal sem hulit asi tak v 18 a myslim, že to bylo brzo. Tepre ve 20 sem pochopil vo čem to je a co všecko s tim souvisí...
SperGeor
No já hlím od 15 a dlouho hulit ještě budu. Aspon doufám, ale vidít to zeleně, takže skvěle............. :pimp:
mydena
To blockhead: Jaký je podle tebe správný člověk??? Ten,který vůbec nehulí,nesexuje a nic ? A Kde najdu pravidla dle kterých usoudím,že ten,nebo onen je neslušný?Kdo z lidí má právo soudit ostatní???Vždyť každý z nás dělá chyby a o tom to je,nebo ne?Každý plnoletý jedinec ať dělá co uzná za vhodné,pokud neomezuje ostatní... *PEACE*
Shadoow
Já sem eště podle mě neměl hulit tag jěště rok
protože vúbec nic nestíham ten svět kolem nás:D
blockhead
2 mydena: Ten "spravnej clovek" mel bejt v uvozovkach, navic za tim byl smajlik ( :D ), takze to nesmis brat tak vazne.....
Puvodni otazka "Od kolika let mam hulit?" je docela stupidni, je to jiny nez sex, sex je proste lidska potreba a huleni ne (pro nekoho mozna jo)
PEACE
Reewer
Huleni je nejvíc individuální věc na světě
blockhead
2 reewer: ja mel svoje prvni zkusenosti s hulenim taky v 15 letech a kdyz te to huleni nejak neomezuje nebo neomezuje tvoje nejblizsi a nepalis jedno brko za druhym tak je to v pohode
mydena
citace:
Původní příspěvek od blockhead
2 mydena: Ten "spravnej clovek" mel bejt v uvozovkach, navic za tim byl smajlik ( :D ), takze to nesmis brat tak vazne.....
Puvodni otazka "Od kolika let mam hulit?" je docela stupidni, je to jiny nez sex, sex je proste lidska potreba a huleni ne (pro nekoho mozna jo)
PEACE

To Blockhead: Veřejně se Ti omlouvám,ale na druhou stranu si nemyslím, že otázka není stupidní,tedy jak pro koho.Pro autora jistě ne.Sex pro někoho také nemusí být životně důležitý /pro mě však ano/.Vše je otázka názoru,chuti a diskutability.*PEACE*
olo
To blockhead hale proc se ti zda otazka stupidni proste me zajima jen to kdy si myslite ze je clovek pripravenej zvladat huleni a je to kurva podobny se sexem protoze to jednou okusis a mas na to chut dal takze
Eli
Je to clovekova osobna vec!Moze zacat kedy chce a skoncit kedy chce!!:D
sadnbow
vod 14 ...
Taker
To jo, ale timhle tempem to u nás spíš vypadá že tohle budou vyprávět děti dětí našich dětí a né my.
ali_01
Hulím od patnácti,poprvé když mi podávaly brko,tak sem odmítnul,doma sem hned do večera brouzdal po netu a zjistil sem že to neni zas tak hrozný...Další den sem třikrát potáhnul bez větších očekávání,a za 5 minut rána jako z děla!!!Všechno sem začal od tý chvíle chápat jinak,lépe.Požitek z obyčejných věcí,jídla(Studentská Pečeť rulezz!) a hudby je to,proč hulim,pěstuju(i když zatim jenom outdoor,skříň se staví,zatím 70W).Myslim si,že kdyby si aspoň půlka vlády zahulila,tak je zlegalizováno hned!
po střední.
Mr.Proper
Od kolika? Rozhodne az tak od pul paty odpoledne.
weider
asi tak...od 18 a alkohol od 21 ako v USA
canman
tak tech 15-16 ale je fakt ze je to hrozne individualni alkohol v 18 je myslim celkem fklidu
Kristl
já si myslim, že když to neni debil, tag sám pozná gdy a jag
jenže problém je že neska to kouřej i 12tiletý parchanti, co vůbec nic netuší

semtaky měla možnost dříf ....pag sme s kámoškou někam vyjeli no a já se jí zeptala, jestli by teda nemohla ubalit toho jointa :D
a bylo to :D
Hyena
Kouřim to od 15... stejně jako retka, ale ty byly o pár měsíců dříf.
TruMAN
Zalezi to fak ze fakt individualne. Ako tu uz mnohi pisali, moze hulit ten co ma10 a aj ten co ma 70. Len aby ta psychika bola v poriadku. Aby to spravne pochopili. Ja som zacal hulit od 15 rokov, no najprv som si o tom nieco zistil . Len tak sa mi do toho nechcelo skocit. A myslim si, ze tak by to aj malo byt. Ale vek sa stanovit neda. A aj ked uz je na to psychicky vyspeli, moze si dat aj nemusi.

...ale to uz tu vsetci pisali :):)
arbi
No asi budu nepopulární ale můj názor je od 18... já sice hulim od patnácti :))))) ale myslim že by se mělo od 18. jde o to, že ono by bylo nejlepší kdyby člověk hulil (a vůbec dělal různý věci) až když je na to vyzrálej... ale a/ ne každej to pozná, b/ jak by to asi bylo v praxi??? myslim že 18 je optimální věk...

a nebo od 15 ale jen se souhlasem rodičů :D :D :smoker:
grizly
ja hulim od 14.co to tady procitam tak je to docela brzo.ale zatim jsem v pohode akorat rodice maji keci.
No sice je pravda, že každej je vyzrálej jindy a je to oblíbený argument
huličů-brzičů, ale fyziologii máme všichni téměř stejnou, čili spíš těch 18.
Mr.Hanka
. . . Kdy zacit hulit ? ? ? . . . To je ruzny, proste az bude clovek dospelej a bude vedet co mu huleni da. Me osobne huleni dalo dost, ale neco mi i vzalo...... Ale to uz je asi osud :-)
Nejlepsi je asi nehulit. Ted uz si nedokazu predstavit ze bych nehulil . . .
ganjafarmerbomber
docela dobry tema, ale ne vsechni <14 jsou uplne blby a ackoliv je mi trosku vic tak si s nima rad pokecam a jsou f pohooo... je pravda ze jak ktery
To jistě, ale fyzický vývoj orgánů, buněk, mozku atd
se na mentální vyzrálost moc neptá, tady jde o možné poruchy
ve vývoji.
UdL
To je velmi individuální... Ale jak to je pod 15, tak to je saigon...

Od jistý doby se mnou jedna pička nebaví, když ode mě dostala pojeb za to, že zhulovala 13-ti letou holku...
ganjafarmerbomber
citace:
Původní příspěvek od Pavlik
To jistě, ale fyzický vývoj orgánů, buněk, mozku atd
se na mentální vyzrálost moc neptá, tady jde o možné poruchy
ve vývoji.

taky bych to tolik nehrotil, znam 14 letyho kluka, kterej kouri huli chlasta a buchvi co jeste (je to trochu extrem) ale vyvyji se naprosto normalne, je dost inteligentni a kdyz se s nim normalne znas tak vubec nezjistis ze neco takovyho dela
Tady nejde o hrocení, ale o to,
že to můžou bejt dlouhodobější pochody,
který se můžou projevit až za pár let.
Já osobně jsem pro to, aby se organizmus,
dokud se vyvíjí, nechal vyvíjet sám o sobě pokud možno
bez nadměrnýho zatěžování jakýmikoliv jedy.
Páč si vytváří různé vzorce a nastavuje vnitřní pochody,
se kterými pak pracuje celý život. Prosím jen ne flame o tom, že stejně žereme sračky, dýcháme sračky apod, takže je to jedno.
Určitě nevadí, když nějaký 15letý to sem tam zkusí, ale každodenní
hulení v těchhle letech, které je zde jak jsem si všimnul velmi oblíbené,
tak to je špatně.
ganjafarmerbomber
vzdyt jasne, ja nechci zadnej flame, ale ja nemluvim o 14letejch klucich, ktery kazdej den hulej, si daji jointa s kamosema jednou za mesic a pul ale rozhodne nehulej kazdej den
ganjoman
já jsem poprvé hulil ve 14 (tak 20/rok) . Ale začal jsem "hulit" tak to kolem 17(průměr 2/týden)
Evicka
ty jo...ja hulim od 14, nevim jestli je to ten spravnej time zacit hulit....ale myslim si, ze je na kazdym gdy zacne hulit..kazdopadne gdyz vidim ty mlady toye co sou zhuleny jak papriky tak bych je nakopala....asi tak...
pan filuta
15+, mladší jsou většinou blbí jak troky a spíš czorkují než pěstují
svickar
Tak jak tu píše hodně lidí tak si myslím že od 15 se to dá..ale chce to hulit s lidma který už ví o čem ganja,je jedno jestli jim je 15 nebo nevim kolik,ale ne s těma hownama co se chovají jak 13 tiletí fakani ještě ve 20.Hulení mě podle mě dost dalo taky neco vzalo..strašně mě sere ta děravá pamět:-))) nechci navádět,stejně asi není koho pač vseci už tu hulite jak vzteklé kamna,ale myslím že zahulit by měl každy..i když ja už to taky celkem omezuju(ale ono to na mě zase přijde za nějaký čas:-)))
wOOkie
ja sem dyloval v 6. třídě na základce hulo, co měl na půdě otec. Udělal sem to asi 4x a potom sem to vzdal, protože toho bylo už fakt málo a navíc sem nehulil, a nevěděl sem vo co de. Teď už bych to nikdy neudělal, hulení mě osvítilo:D
glider04
jste všichni děcka a měli byste běhat venku za mičudou...:-)) na drogy (alkohol, tabák, thc) máte spoustu času...:-)...fakt..:-))
peace to all
Dude
hele jak všichni bígo!? já sem začal kouřit skoro až plnoletej:p:
vrrn
jj, taky,taky...btw, vychova, doba, vesnice, lidi...ale kdyz vidim jak
se snizuje ta hranice kdy deti zacinaji chlastat, hulit, mluvit jak reznici....to je smutny..:/
glider04
sorry, ale určitě víš, že to s věkem tak úplně nesouvisí, jde určitě o to, že člověk nemá být ve chvíli aplikace dítětem, byť do do dospělosti má určitě daleko..:-)..v nácti je člověk dítětem ještě velmi často....
peace to all
Dude
ale jo jíá ti rozumim - sem reagoval na to "ste všichni děcka..."

já sem třeba rád že sem si dětství užil - klasicky jako dítě:), spousta dnešních se o děctví okrádá - škoda...
glider04
okrádat o dětství, to je vono...prostě - všechno má svůj čas.....taky je to tím, že ty diskuse zkreslujou, protože právě ti nejmladší mají potřebu prezentovat zážitek s THC tak aby to bylo MASO :-))...třeba my starší vyvádíme taky leccos a jen jsme trochu zdrženlivější v presentaci..:-)))...třeba to s těma děckama dude je to reakce na kolegu growera? wookie co naznačuje, že přes svůj věk tak na mičudu krade otci hulčo a ještě za něj chce peníze, což jak se mi zdá je proti duchu tohohle serveru..(nejsem tu dlouho,, tak mě opravte, jestli se mýlím..:-))..i proti zdravýmu rozumu. a takovýhle lumpárny bych do slušný diskuse vo ganje snad ani netahal..:-)
lordWilliam
2glider:máš pravdu je to proti duchu tohodle serveru, a to platí i pro ostatní :-°)
jinak si myslím že by drogy (alkohol, marihuana,...) měli být legální až někdy ve věku 18-21 let Pokud si myslíte že o je přehnaný tak není, do týhle doby lidi nevědí co to je zodpovědnost a ani nejsou za svý činy nijak extra právně odpovědný. Dyž už tak až min od 18 s tím že každej ví rizika a nese za svý chování plnou odpovědnost.
KARone
nesuhlasim s nazorom ze by sa malo zacat hulit od 15, a to preto lebo take dieta sa moze velmi rychlo skazit:
-zhorsenie prospechu (jeden typek dva krat prepadol rovnaky rocnik !!!)
-minanie penazi !!! nemam k tomu co dodat
-a tak dalej lebo ma nic nenapada

idealne by bolo od veku ked je clovek uz nezavisly od rodicov ma vlastny domov kde si moze vpohode a v klude pestovat
Taky sem někde čet chytrou větu.
"Než se člověk stane nikým, měl by být napřed někým"
Nebo tak nějak. Pokud si dítko zahulí nějaký silný model,
který zapůsobí skutečně psychedelicky,
pak je dobré se mít k čemu vrátit.
wolverin
hulit by sa malo podla mna od 18tich.. skvor nie, lebo dovtedy ma clovek tolko problemov a zazitkou ze mu hulenie ani netreba na spoznavanie seba a okolia. ja som to skusil v 17 jeden raz, nic mi z toho nebolo a tak som to neskusal uz vobec az do 20ky. dovtedy som sa ale 3 roky pohyboval v partii kde hulili vsetci len ja nie. mal som KOPEC moznosti si pozret co to robi s ludmi, ako sa spravaju, vypadaju , co hovoria .... sam som potom neskvor pochopil ze je to o niecom inom ako o potahovani dymu do pluc :))
drzte sa a NECH vam RASTIE
glider04
není to o věku, je to jak píše Pavlik, mít se k čemu vrátit, mít v životě vedle super hulča ještě spoustu jinejch skvělejch věcí..:-)))..no a to si člověk musí nějak vytvořit, právě proto je dobrý chvíli pít limonádu a něco dělat, než hned napodobvat dospělý....:-))....
peace to all
Sinuhet
Problem je, ze zakon to vyzaduje specifikovat presne. Od roku X se muze. Ale to je nesmysl, protoze to nezalezi na fyzickem veku, ale na mentalnim. Jsou lide, co by hulit nemeli snad ani ve 30 a jsou jini, kteri to ustoji uz driv.
Tazko lze tvrdit, ze den pred 18 narozeninami je to jiny clovek, nez druhy den.
glider04
janě pokud hranice, tak asi stejná jako s alkoholem, včetně toho, že stejně mlá´data začnou dřív...kdo nechodil na pivko, že jo?
No ale problém je,
že chlast ti žádnou introspekci neprovede:)
cannabio
Taky vám příde, že dneska hulí kde kdo?? Já osobně začal až ve 20 a to už sem asi dost dobře vědě, co dělám. Dneska je mi 5 a 20 a děsně se stidim za týpky s eště horkou vobčankou jak na sračku vypálený vopruzujou. Přecejenom už sem dospělejší a hranice od 20 let se mi zdá akorát. I když...
glider04
to cannabio: to souvisí s dostupností a rozmáhajícím se growerstvím..:-)
No jo, vono to hulení je pro ty děcka
ve všech ohledech výhodnější než chlast.
Je to levný(pěstuješ-li), netáhne to z tebe,
stačí Vizín, druhý den nemáš opici a můžeš zahulit zas...
glider04
jestli vono hulení není defintivně lepší než chlast..:-))....ale děcka by naměla to ani to..:-)
KARone
no cudoval by si sa ale maju
a smutne je ze ich na taku debilitu minaju
cannabio
Skrátka proutek musíš ohybat, dokať je mladej. Pak už s nim nehneš.
wOOkie
2 glider04 :tehdy sem vůbec nevěděl vo co de... Teď mi je jasný jak to tady v republice chodí. Kdyby mi to tehdy někdo udělal, tak bych mu asi udělal něco ošklivýho. Tím myslím, že kdybych tehdy dostal od votce do huby, tak bych to teď už chápal.
glider04
to wookie
na to, aby jsi věděl, že nemáš brát co ti nepatří nepotřebuješ vědět jak to chodí. měl ti to říct táta včas. ale je dobře, že chápeš, žes do tý huby měl a moh dostat..cesta ke zdravýmu rozumu je votevřená pro každýho vždycky..:-))

peace to all
Sinuhet
Od te doby kdy je ten clovek schopen nest i pripadne nasledky. Tedy asi v dobe kdy uz neni zavisly na rodicich. Nebo tehdy kdy je schopen negativni nasledky vyloucit.
cannabio
2helllou:

No voni zase nejsou drogy jako drogy žejo. A ty mladý hustý týpci nevim. Taky sem byl mladej týpek, ale to co se děje dneska...... Týpek, kerej hulí a machruje jak hulí ve škole 5 špeků denně mi až zas tak hustej nepříde. Co z něj jako bude ve dvaceti až ho ve škole kopnou do řiti a starej se.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma