glider04 |
to cannabio
ono je to asi v tom, že když hulíš pro to, aby jsi mohl kámošům vyprávět, kolik skéra za den spálíš, tak bys to hulit neměl....když to hulíš pro sebe sama, pro svůj pocit, pro svou svobodu, nemáš potřebu s tím někoho vůbec seznamovat, natož se chlubit....je to v tý mladosti a nevyzrálosti, když já byl takovejhle mlaďoch a parchant, tak jsme kalili laciný víno a taky dělali drsńárny...je to furt stejný..:-)))..tak snad, mládeži, přeju Vám, ať si kokos namelete nějak rozumě a bez hlubokejch následků.....:-))
peace to all |
|
|
cannabio |
to glider04:
Máš pravdu. Všichni sme asi začínali stejně a týpkove v našich letech si vo nás mysleli asi to samí. |
|
|
Budulinekcz |
Nejbrutalnejsi zazitek?No pri kazdym huleni je neco brutalniho.O tehlech prazdinanch jich bylo spousty.Tak treba.sem takle u babicky na morave.Mel sem sebou naky hulo tak sme s kamosem udelali "vodnici" z pet lahve.Babicka mi ten den oznamila ze de pryc.Takze jakmile babca odesla vlitli sme do garaze a dali si poradne do nosu!!!Jakmile sme byli zrizeny a uklizeli sme abysme mohli jit cumet na bednu.Kdyz v tu chvili dou smerem ke garazi naky dva uplne neznamy typci!!Deda jim opravoval auto.V tu chvili sme ztuhli.Co ted?!cekali sme v garazt co bude dal.Jeden z tech typku si nas vsimnul pres okno gararze tak sel dovnitr v tu chvili sem si rek ze to je v hajzlu.Zacal se me vyptavat kde je deda a jestli na nej nemam cislo abych mu zavolal.Pokousel sem se mu odpovedet ale vubec mi nerozumel a divne na me cumel!!!Fakt psycho.Pak ale do kamose neco vjelo a zacal si myslet ze ty typci zavolaj fizly,protoze si myslej ze sme zlodeji!!!Fakt magor.Zacal me honit po zahrade!!!Pak sem mu utek do baraku tam me sejmul vzal mi mobil a bezel za tima typama.Sledoval sem ho z okna:asi pet minut stal pred tim typem a bezduse cumel do toho mobilu pak se sebral a sel zamnou asi po pul hodine uplne zapomnel co se stalo.Mel hroznou depku myslel si ze ho vyhodej ze skoly!!!Mel porad predstavi ze fizlove uz jedou!!!No proste brutus!!!:rejp: |
|
|
Budulinekcz |
Sorry ja si splet tema.Ten prispevek patri jinam:)) |
|
|
|