Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Cali & Diesel 2014 - Klikni zde pro originální téma
Pio
Zdravím, po delší době jsem se rozhodl sem dát pár fotek co sem udělal v průběhu růstu až po teď s tím že se budu snažit pravidelně aktualizovat tento thread.

Kytky rostou z řízků, hnojil sem to dosud jen růstovým, a teď začínám květovým Biobizzem + ještě přikoupím set Biobizz bloom, fish mix, top max.
Ta největší kytka co je tak v ústraní (diesel) má něco před 2 metry, ty ostatní větší mají tak od 170-190 cm.

* U té 1. fotky má být datum 8. července 2014 :/
Pio
...
Pio
Opět zdravím, mám dotaz, myslíte že už můžu "odpočítavat" dobu květu, nebo až s první zaoblenou pálkou?
jackherer
já už bych odpočítával přecijen ty keře se startujou do květu chvíli a ted už viditelně ví co mají dělat. jaký přesně diesel to je? snad stihne venku dozrát páč pravej dobrej diesel kvete okolo 80dnů ...
Pio
Myslím si že by to měl být obyčejný Diesel a California Hash Plant, takto sem to teda kupoval od nějakých random lidí přes growbazar..
O tu dobu květu jsem se bohužel začal zajímat až když kytí byly v půdě, na CHATu mi Worst psal že už by to mohlo kvést tak 2 týdny, takže já počítám tak přibližně ještě něco okolo 2 měsíců do konce květu, doufám že to stihne dojed, nikdy jsem až takhle pozdě nezačínal zrát, ale asi je to dáno tím že kytky měli po celou dobu růstu dostatek živin a hlíny, takže se vytáhly úplně maximálně jak mohla a hold o to později to bude zrát :/
Snad to nebude jak předminulý rok na moravě, dostal sem se tam pozdě a necelý den po zkácení tam začalo sněžit :D ..

Jinak dneska jsem si konečně koupil ten BB Out 3Pack a hned jak vyschne hlína a uschnou listy, což by snad mělo být zítra, tak to hned začnu zalévat + rozprašovat, snad neudělám chybu když to budu míchat všechno v poměru 4:4:4:10l (zálivka), 2:2:2:1l (rozprašovač), nebo myslíte že míň, doposud jsem míchal vždy jen jednu věc.
jackherer
Jako dva tydny kvetu bych to nebral muj nazor ze pocitam zhruba od ty faze jak mas na fotce. Takze tak par dni tejden max. Na urychleni muzes zkusit ripen ke konci . Kdyz celej srpen prsi dej pozor at to stihne prosychat mene je nekdy vice predejdes tim plisnim. Ale to asi vis.a priste si vem neco osvedcenyho . Good luck
Pio
Odpoledne udělám nový fotky, i když ted ty 3 dny bylo hnusne, ale nějake změny tam jsou vidět.
Poprosim i ostatní co k tomu mají co říct aby se taky nějak vyjádřili, hlavně z toho duvodu jsem tento thread zakládal
hody586
Letos je to naky pošahany, taky sem začal kvest pred par dnama tak uvidime jestli mi white russian dojede :)
Pio
aktualizace
Pio
Po 9 dnech opět zdravím, konečně jsem se dostal k tomu udělat nové fotky, kytí začínají vypadat čím dál víc mohutněji, větve už se pomalu začínají obalovat :)
Pio
Zasypat / Nezasypat ty kořeny co jsou na povrchu ?




















<---- 2,5 metrový monstrum
Šmoulí Prd
zasypat - nic nezkazíš a předejdeš problemum
Pio
Jakým problémům například, myslel jsem že je dobré když kořeny mohou dýchat..
sWei
zasypej to kořeny nemaj bejt na světle kytky to nemaj rády
Šmoulí Prd
citace:
Původní příspěvek od Pio
Jakým problémům například, myslel jsem že je dobré když kořeny mohou dýchat..


Jak píše kolega - nemají rády světlo,horko (mají rády vzduch - kyslík ,ale to zajistíš dobrým substrátem ,případně peroxidem vodíků v zálivce ) > odumřele částí jsou ideální pro hnilobu a houby.
Pio
O tom peroxidu vodíku v zálivce jsem si dneska něco málo přečetl ( http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-1882.html ), využití pro outdoor to zřejmě má, ale až při konečném flushingu, moc nevidím důvod to tam dávat když ještě stále hnojím.

Dnes jsem zasypal všechny vylezlé kořeny + udělal do půdy kolem díry (špejlí) pro lepší provzdušnění a vsakování, když jsem bral hlínu z kompostu na ten dosyp, tak jsem při té příležitosti našel rovnou i pár žížal, ty rozhodně neuškodí :)
Pio
Každopádně díky za rady ;)
Caba
Není třeba tyhle kořeny zasypávat... Koukni na toto video od Somy. https://www.youtube.com/watch?v=RmjiLk0iXNE Říká tam, že takhle pěstuje, protože na konci sezóny hodně prší a skrz vlhkou půdu neproniká ke kořenům dost kyslíku. Air roots jsou na povrchu a pomáhají kořenům dýchat i v mokru.
Pio
Díky za video Caba, kdyby ke konci fakt hodně lilo tak bych eventuelně mohl ty kořeny zase odkrýt, je tam jen malá vrstvička hlíny, takže si myslím že stejně mohou dýchat podobně jako předtím..

Jinak od věci..
Už delší dobu se mi do kytek stahujou nějaký lítací cosi viz. foto, nacházím to tam takřka každej den a v 90% to tam visí mrtvý.
Nevím, jestli to tomu nějak škodí, každopádně je dost otravný to furt sundávat.
Už jste se s tím někdo setkal?
Nejdřív jsem si myslel že by to mohlo být od hnojek, ale nedávno jsem to stříkal ROCKEFFECTEM proti sviluškám, co myslíte..?
Namcore
Vypadá to jako komáři, ale nejsem odborník :D Každopádně si nemyslím, že by to nebyl nejakej Kytíkiller :D
Karlík
jedná se o tiplice, letos jich je všude kupa,vlivem mírné zimy a častého vlhka...nijak neškodí,jen jejich larvy jsou schopné ožírat kořeny rostlin.
Pio
Díky za rychlou odpověď, pořád ale nechápu proč se to létá chcípat zrovna do mých kytek ? :/
Zase jsem hledal a hned na poprvé našel článek ( http://hobby.idnes.cz/premnozene-ti...by-mazlicci_bma ), ve kterém bylo víceméně více obsáhlé to co napsal Karlík, každopádně mě docela děsí ty larvy, ve článku se píše o přípravku Armorex , který je nehorázně drahý, navíc mě docela znepokojil konec článku, kde je napsaný že to zabíjí houby a žížaly..
Žížaly jsou snad neprospěšné??

Armorex -> http://www.vretenovesekacky.cz/cs/e...ka/armorex-0-5l
Pio
Po delší době opět zdravím, kytky vypadají dobře, dost silně voní, ale bohužel už se začíná objevovat plíseň, obzvlášť na té menší Cali co je u těch dvou dalších kytek. Ztráty jsou zatím minimální, ale nebaví mě to každý den větvičku po větvičce kontrolovat, ale co mi zbývá..
Se sklizní počítám někdy na začátek listopadu, cca za týden plánuji přestat hnojit a přikoupit AH Final Solution.. Nebo myslíte že potřebují více času?
Pio
...
Ruprecht
citace:
Původní příspěvek od Pio
...



hoe neblbni s tou skliznií začátkem listopadu, budeš to mět hotový za 10-14 dní...na to vsadím boty!
Pio
Počítal sem se sklizní cca na listopad na základě informací o odrůdě a době zrání, ale je možný, že to díky těm mrazům trošku urychlilo.
Nicméně jsem preventivně jsem koupil Final Solution už dnes a poprvé použil 10 ml na 10 l, je lepší to nanášet i jako postřik?
+ Pár fotek ;)




























<-- Fotka z žebříku, sorry za kvalitu
Pio
Pár nočních fotek pro lepší představu, akorát jsem furt nepřišel na to, jakým režimem to fotit :/
Pio
Zdravím, kytky už vypadají skoro hotově, ale chci podle přílohy ještě aspoň týden zalévat F. Solutionem.
Pořád mě docela trápí plíseň, nacházím jí už skoro na všech :/
Pio
+ jestě nějaký makro
stalada
řekl bych že už je to hotové ale to musis vědět sám jestli to ještě něco bude delat
Karlík
vypadá to už vyzrále, koukals na trichomy?
Na další dojení F.solution bych se vykašlal, vzhledem k tomu, že ti teď po tym pude plíseň jak po uzenym, by to asi bylo spíš kontraproduktivní:)
Pio
Blizny už jsou na většině kytek už z větší části hnědé, aktuálně plánuji dnes večer všechny zalít vodou z vodovodu, zítra ráno to samé a k večeru ostříhat a pověsit hotové větve, ta nejvíc plísní nakažená Cali nějakej ten den potřebuje, dnes jsem zase vystříhával plíseň a bohužel i z hlavních palic, plesniví místy nejen stonek, ale i samotné konce větví kde sou palice. Ještě asi zkusím udělat nějaké makro fotky, bohužel nemám nic jako mikroskop, abych sem mohl dát i fotku trichomů.
Pio
..........



























<--- Místy plesnící Cali kterou jsem zapomněl otočit































<-----Plíseň na Dieselu :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma