Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, po delší době jsem se rozhodl sem dát pár fotek co sem udělal v průběhu růstu až po teď s tím že se budu snažit pravidelně aktualizovat tento thread.
Kytky rostou z řízků, hnojil sem to dosud jen růstovým, a teď začínám květovým Biobizzem + ještě přikoupím set Biobizz bloom, fish mix, top max.
Ta největší kytka co je tak v ústraní (diesel) má něco před 2 metry, ty ostatní větší mají tak od 170-190 cm.
já už bych odpočítával přecijen ty keře se startujou do květu chvíli a ted už viditelně ví co mají dělat. jaký přesně diesel to je? snad stihne venku dozrát páč pravej dobrej diesel kvete okolo 80dnů ...
Myslím si že by to měl být obyčejný Diesel a California Hash Plant, takto sem to teda kupoval od nějakých random lidí přes growbazar..
O tu dobu květu jsem se bohužel začal zajímat až když kytí byly v půdě, na CHATu mi Worst psal že už by to mohlo kvést tak 2 týdny, takže já počítám tak přibližně ještě něco okolo 2 měsíců do konce květu, doufám že to stihne dojed, nikdy jsem až takhle pozdě nezačínal zrát, ale asi je to dáno tím že kytky měli po celou dobu růstu dostatek živin a hlíny, takže se vytáhly úplně maximálně jak mohla a hold o to později to bude zrát :/
Snad to nebude jak předminulý rok na moravě, dostal sem se tam pozdě a necelý den po zkácení tam začalo sněžit ..
Jinak dneska jsem si konečně koupil ten BB Out 3Pack a hned jak vyschne hlína a uschnou listy, což by snad mělo být zítra, tak to hned začnu zalévat + rozprašovat, snad neudělám chybu když to budu míchat všechno v poměru 4:4:4:10l (zálivka), 2:2:2:1l (rozprašovač), nebo myslíte že míň, doposud jsem míchal vždy jen jednu věc.
Jako dva tydny kvetu bych to nebral muj nazor ze pocitam zhruba od ty faze jak mas na fotce. Takze tak par dni tejden max. Na urychleni muzes zkusit ripen ke konci . Kdyz celej srpen prsi dej pozor at to stihne prosychat mene je nekdy vice predejdes tim plisnim. Ale to asi vis.a priste si vem neco osvedcenyho . Good luck
Odpoledne udělám nový fotky, i když ted ty 3 dny bylo hnusne, ale nějake změny tam jsou vidět.
Poprosim i ostatní co k tomu mají co říct aby se taky nějak vyjádřili, hlavně z toho duvodu jsem tento thread zakládal
Po 9 dnech opět zdravím, konečně jsem se dostal k tomu udělat nové fotky, kytí začínají vypadat čím dál víc mohutněji, větve už se pomalu začínají obalovat
Původní příspěvek od Pio Jakým problémům například, myslel jsem že je dobré když kořeny mohou dýchat..
Jak píše kolega - nemají rády světlo,horko (mají rády vzduch - kyslík ,ale to zajistíš dobrým substrátem ,případně peroxidem vodíků v zálivce ) > odumřele částí jsou ideální pro hnilobu a houby.
O tom peroxidu vodíku v zálivce jsem si dneska něco málo přečetl ( http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-1882.html ), využití pro outdoor to zřejmě má, ale až při konečném flushingu, moc nevidím důvod to tam dávat když ještě stále hnojím.
Dnes jsem zasypal všechny vylezlé kořeny + udělal do půdy kolem díry (špejlí) pro lepší provzdušnění a vsakování, když jsem bral hlínu z kompostu na ten dosyp, tak jsem při té příležitosti našel rovnou i pár žížal, ty rozhodně neuškodí