Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Pomíchané sazeničky - Klikni zde pro originální téma
vv2
Prosím o radu zkušené pěstitele:-).Pořídil jsem pár semínek,za účelem výroby mastičky a tinktury.Označení fixem na pet lahvích při klíčení vzalo za své a nyní netuším,která je která.Troufne si někdo tipnout,např podle listů?Jedná se o tři druhy.
1-Big Bang
2-Speciál Queen
3-Passion1
O
vv2
Doplnění zbývajících fotogafií.http://
vv2
Fota v prvních dvou příspěvcích jsou ze 3.7.2014,připojím dnešní fota,tj.18.7.2014
IcanLearnUgRow
čau, teda takhle podle listu a podle fotek ti to s jistotou neřekne nikdo podle mě. protože kolikrát máš víc phenotypu v balíku semen. Jedině pak v květu, kdybys chytil to pheno jak má vyfocený banka, tak bys tu šišku poznal vid. Hlavně v tom prvním příspěvku, máš jednu fotku dvakrát a vypada to že i třikrát vyfocenou jednu kytku :D Ale jako na vlastní oči ti to půjde líp rozeznat. prostě indica ma tlustý listy a sativa hubenější. Pasion by měl mít nejtlustší listy po něm Bing bang skoro stejně tlustý a speacial by měl mít nejhubenejší. ovšem třeba ten passion mi nejde do hlavy, pišou 100%indica, přitom když koukám na ty jejich fotky tak to prostě vypadá jako sativa.. mrkni na ty jejich fota http://www.dutch-passion.nl/cs/kono...duct/passion-1/ takhle podle fotek to můžeš zkusit.
Jinak tead tu zahradu ti závidim. to tam máš rybník a takhle na něj kašleš jo? achjo já bych si tak přal rybník a mám prd a ty ho máš a ani bys ho nepotřeboval, toje spravedlnost.
vv2
Díky,máš pravdu.Jedna fotka se mě tam dostala dvakrát,trochu jsem bojoval s tím,jak sem dostat fota:-).Také jsem si říkal,že teď už to nejde rozpoznat,tak uvidím ve finále,při květu.
Rybníček jsem samozřejmě udržoval jinak,ale okolnosti.....nebydlím tam,pouze pěstuji.Rybník je dva roky ladem,jelikož se opakovaně vracela vydra a totálně všechny ryby během krátké doby zlikvidovala.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma