Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 
9ks 400W - Klikni zde pro originální téma
Tazy'cz
376-386 gé brachu :)
Balon
350g
koogi1
Pekne tip i se spodary 525 gaucaku.
fedousek
Muj tip je 333g...
oak
Cau,vecer okolo 18:00 vyhlasim kolik toho bylo..
oak
Tak nejblize byl clen Tazy'cz ten tipoval 402,2K leti...
povedlo se mi udelat konecne vic nez mam svetlo:-D
Bylo toho 407G z toho 380 peknejch palek zbytek trobot zespod..Jsem moc spokojen jak se to povedlo,doufam ze shiva se mi povede podobne..dik za K a za rady..
fedousek
myslím, že vyhrál TommyGun :-)
oak
Noo jasne,zrovna jsem nahulenej jak prase a ted na to koukam..omlouvam se..
Tazy'cz
Myslím, že i tak si zasloužím K+. Přecejenom sem měl radost když jsem to četl. Byl by to můj třetí tip v řadě :D
TommyGun
Tak hlavně by měl karmu dostat vítěz že??!
Tazy'cz
Samozřejmě :) jsi ji ještě nedostal? :D
oak
Ano presne jak pise Tomy kulomet..Karmu ma dostat vitez a taky ji dostal..
oak
Pic
Chci se zeptat budu kupovat nejakej elektronickej predradnik..
Ma nekdo nejake zkusenosti co koupit za znacku??nasel jsem za 2800i za 5500.dekuji predem..
oak
Mam takove tuseni ze mi to prerostlo:-( a to jeste nemam prepnuto..
oak
Vsechny jsou stiple mtodou FIM
fedousek
Mozna to mas trochu prerostle, ale myslim si, ze to neni nic, s cim by se nedalo nic delat... Jinak tam FIMka se ti podarila na vsech kytkach a nebo jeste cekas, co to udela?
oak
Na vsech se nepodarilo je to od 2 vrsku az po 4.. zitra se na ne presne podivam a napisu Ti presnejsi pocet..
oak
Sorry kamo vubec nestiham uplne jsem na tebe zapomel s tema vrchama..Ted jsem nebyl tyden doma a uz tam nejsem zase..tenhle grow asi vubec neuvidim:( zase jedu vecer pryc na 14 dni..Tady hodim alespon 2 foto z 5 dne 12..Ec 1.6 Ph 6.0 teplota 25..
oak
Jeste jedna..ale ona je skoro stejna...
oak
Ahoj
Dnes jsem se vratil a nestacim se divit.Kdyz jsem odjizdel tak to bylo cca 5 den na 12..Ted je to cca 20 den a vypadaj dobre nic jim nechybi..Presel jsem z Canny na Biobizz..Jsou dost zelene tak jim adi stahnu EC dam jim chvilu 1.2 a pak jim zase pridam..
oak
.
oak
Aaaa tak vas tady o5 po dlouhe dobe vitam..
Jsem po pul roce z5 a uz se nemuzu dockat az mi to povyroste trosku..
Mam novou skrinku 18 DTD bila rozmer takovej zvlastni,ale udelal jsem to jen ze 2 desek..Baumax mel slevu,tak to vyslo na 1800+cca 200 material..K tomu rozmeru ma to 138/138/206.
Světlo porad stejny rust 250 zarivka kvet 400hps.Stinidlo jako krava:)home made..
Odtah 480(to uz je dedecek),tomu bude za chvilu 10let😃
+Nejaky moje vychytavecky,za chvilu zapojim drip..
Jedu porad kokos hnuj zustal stejnej..Bio biz..
Osazenstvo mam od Barta 6Edu a 6SSH..Krasny klony jeste jednou dik..
Nejak jsem nic nestihal mel jsem poslednich 10dnu hrozne malo casu stehovani atd..Takze jsem je musel nechat dele pod zarivkou a proto nejsou tak velike..Ale oni to dozenou..
Zalivka 6.2-1.2,teplota den 24-25 noc 19-20menic s regulatorem fungujou bezvadne a servo taky..
oak
Kdo by se chtel zeptat proc je tam ta spejle u nejakejch,tak jen proto ze mi to pes polamal ocasem kdyz mel radost..dam je pryc uz jsou dobre..na dalsi fotce uz nebudou...
oak
.
oak
mel jsem problem s nedohnojenim..daval jsem jim 1,2..a to bylo proste malo..rust pomalej a svetle listy.tak jsem jim narval ec 2,0 jednu zalivku...a uvidim co to s nima udela..zatim vypadaj dobre..
zitra je asi prepnu pac ta 4 by to stejne neprosvitila..no uvidim..
oak
Chci se zeptat?kolik vyleti SSH po prepnuti v coco ?mam 6 edu 6 ssh tak me zajima o kolik to cca vyleti..
Nevim kdy prepnout..ted maj 40-50..asi uz je na case nee?dekuni za odpo..ahlavne mi nepiste ze budou mit metr...:-(
NORM
Nazdar, ty už si měl dávno přepnout,... nebudou mít metr, ale min. metr a půl, když je trochu polámeš. A na tyto informace se ptej matkaře..
oak
Dik za info zitra je prepnu teda..
oak
hmm tak kazdym dnem to preruta jako prase :)uvidim az tam dnes po 4 dnech vlezu..to se zase zhrozim,ale co lepsi vetsi nez male..
oak
Chci se zeptat,ma cenu ostrihat spodni vetvicky na ktere jde malo svetla..nebo je tam nechat..
Ja osobne si myslim ze to jak se rika ze kdyz se ostrihaj tak potom budou vetsi nahore.ze to je blbost..a proto se ptam jestli to ma cenu..pac je lepsi mit treba s tech spodku nevim placnu cca 20gramu nez je nemit..dik za odpo..
MocnyOkurek
Jasne. Spodni vetve otrhej. Co nejde pak do spodku jde do ostatnich palic tzn topu ktere si nechas. A co se tyka kvality a sily jsou ty topy nejlepsi az nekdy rvou plice ;).
oak
.
oak
Nejdou mi vkladat fotky z tel.nechapu:(debilni android..
MocnyOkurek
Jdou ale tam je problem ze ty fotky maji veklou velikost musel sem tam misto klasicky komprese 70 davat snad 50 a jeste to zmensit na tusim 600x400 . Nevim proc pouzivaj tak hloupe ten jpg ze ma tolik (mysleno android)
oak
Blbost,vzdy jsem je jsem daval z tel.Velikost si to upravi samo..v tom problmem nebude..
Mozna mi to poladil kluk kdyz si hral s tel.
MocnyOkurek
Mno ja takhle musim pravidelne upravovat fotky ze samsungu galaxy S2 pokazde kdyz s nim vyfotim tudiz si prosim nech blbost od cesty. Kdyz to vyfotim canonem malym fotakem staci zmensit na 800x600 a nic vice nemusim delat. Kazdopadne si samozrejme ver cemu cchces nastinil sem to jako moznost ne ze to tak je. Priste sve nastineni si necham pro sebe.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od oak
Chci se zeptat?kolik vyleti SSH po prepnuti v coco ?mam 6 edu 6 ssh tak me zajima o kolik to cca vyleti..
Nevim kdy prepnout..ted maj 40-50..asi uz je na case nee?dekuni za odpo..ahlavne mi nepiste ze budou mit metr...:-(

Toto SSH se vytáhne tak o 10-20% více , alespoň by mělo podle odhadu, spolu zatím nikdy nebyly. Vyšší SSH klidně ohýbej a lámej, at mají podobné výšky.
oak
Diky barte..co bude kvest dyl ssh bo ednik?Ja si myslim ze to bude fajne vejska dobra..
To ssh je hrozne peknej stromecek oproti edovi..
Az se dostanu ke kompovi nahodim foto..
oak
Cus,tak to vypada ze jsem vsechno ustal..

Vubec to neprerostlo vse v poho.
Barva krasne zelena:)uz koukam na prvni palicky uz aby to bylo treba cca v 50 dni,zatim neni na co koukat..teplota pri sviceni je 26 pac v noci je docela teplo.Hnojky Biobiz Ec 1.6 Ph 6.
Plocha je zaplnena cela 138*138 takze ty na bokach budou asi chabsi ale to je me jedno..
Bárt
citace:
Původní příspěvek od oak
Diky barte..co bude kvest dyl ssh bo ednik?Ja si myslim ze to bude fajne vejska dobra..
To ssh je hrozne peknej stromecek oproti edovi..
Az se dostanu ke kompovi nahodim foto..

Dojedou stejně +- toto SSH má 65 dní a Ednik 63 , spíše rozhodnou podmínky
oak
Tak po nejake dobe jsem tu zas..Vsechno jede..noo neni to uplne podle mejch predstav ale furt se ucim..Ted asi na 3 kytkach problem s listy ale nic hroznyho..cca 8listu..jinak teplota cca 23-25 den,noc 18-20.zalivka kazdej den 5 minut 500ml ph 5.8 ec.1.9
priste jich dam 9,nebo tech 12 driv prepnout..je toho plno..
oak
Uz se to pomalu blizi do finale:)
Mel jsem problem se zavlahou:(vsimnul jsem si toho pozde a odsrala to jedna kytka dostavala cca pul deci na den po dobu nevim..do skrine jsem nechodil..takze byla zubozena a oproti ostatnim je o dost chudsi a hlavne se jedina tvari ze je zrala asi z toho nedostatku vody..
Od vcera jim davam jen vodu Ec 0.1 ph 5.8..
oak
Mam otazku?zalivku davam 5.8-6.0 jak se mi povede..A ted jsem si zmeril co mi vyteka a bylo tam 5.4..Nevite co zpusobuje ze to kleslo o 0.5..
LonGermaX
Substrat? Kdyz to prolehvas ph bych uz neresil.
NORM
to je normální, prolívej to neupravenou vodou s vyšším pH..
oak
Dik za info..
Uz se to blizi zatim to vypada dobre,jen mi moc nejde do makovice proc nektere jsou zelene a nektere zloutnou..no ten tejden uz to vydrzej...
oak
Tak dnes jsem privezl dalsi varku..Tak za cca tyden bude dojeta velka skrin,uz aby to bylo strasnej smrad jedu bez pachace jen si to poustim na pudu:)a pak je tam rovnou soupnu pod 4ku..Dik Guirella..
oak
Zdarec dnes posledni den pak je sejmu..Na zitrek uz mam pripravene nuzky:) tady 2 posledni fotky pred smrti..jsem zvedavej kolik tam toho bude..mala varka se pres noc pekne zotavila a hned zitra pudou pod 250mh na to cfl nebo clf nevim..takova ta velka zarivka to je 200w na ni seru dam jim par dni 250 a hned je soupnu pod 400 at valej..
oak
Je teda divne ze jsou v 50 dni a jsou docela rezave pestiky,tak nevim s tou kosou..Vsude pisou cca 60 dni..lupu nemam tak nevim no..nerad bych je prezral,nebo sejmul brzo..
guerilla
Pestíky jsou dost orientační a některé odrůdy jsou hnědší + se doba zrání může zkracovat/prodlužovat na základě konkrétních podmínek (i když ne nějak markantně). Jediná spolehlivá metoda je zvětšením, alespoň 30x, ideálně 50-60x
oak
Dikes za info..
Oka zitra dojdu neco koupit..
Ten co jsem mel,tak jsem rozflakal nechtic:(
Lupa 20×nestaci??tu mam mozna v praci..
oak
Tak dnes okolo 5 bude mikroskop 60×-100×tak uvidim jak to dopadne..
Mard
citace:
Původní příspěvek od oak
Lupa 20×nestaci??tu mam mozna v praci..

Když máš dobré oči tak stačí! :-)
crazyben
Taky odhaduju od oka, ale okem těžko poznáš barvu těch krystalů...
MocnyOkurek
On myslel okem z te lupy. Odhadovat to ciste okem je dle me tezka frajerina! Jinak lepsi mas ten mikroskop to mas jistotu ze to tam uvidis. Jestli mas penize a chces si hrat si kup ten s propojenim na pc a muzes i lidem ukazovat :)
crazyben
hehe... setrim kazdou kacku na poradnou zvlhcovacku a lepsi odtah. :) tyhle picovinky pockaj. Za x let outdooru sem vzdycky odhadoval od oka a ted mi asi taky nezbyde nic jinyho...
oak
Hmm takhle to vypada..to uz asi zabiju nee?
Plagrom
Jojo, pokud jsou mléčný, tak bych je seknul.
oak
Zdar
Chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s tímhle?

http://www.keramzitgrow.cz/detail/o...ypu-gavita-3992

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma