oak |
To vse vim,ale furt lepsi nez je vyhodit uplne :) |
|
|
oak |
Tak zase po nejake delsi dobe,vubec nevim kdy to prepnu.Nechci je mit zase male,ale ani je nechci mit prerostle..Ale uz ted maj pres 30 takze asi zitra prepinacka..Doufam ze po prepnuti mi to zas nezezloutne :-( zalivka ob 3 dny Ec 1.2 zdoj0.2..Ph 5.8..Za tyden asi zase zapojim drip.. |
|
|
Dr_paradox69 |
aby ti to nezezloutlo tak jed este 14dni po prepnuti hnojky na rust... |
|
|
Časlove |
Kokos doporučuji zalévat denně/obden, i na těch fotkách to vypadá hodně suše. Proto ti to asi i žloutne, EC 1.2 s takhle málo častou zálivkou je málo. Pokud budeš zalévat méně často, tak pak určitě zvyš EC, ale spíš bych doporučil častější zálivku a EC podle výtoku. |
|
|
oak |
Suchy je to nahore,ale 2-3cm pod povrchel je to krasne vlhke,nemuzu to zalejvat dene ani ob den pac je proste vlhkej...tady nic nezloutne,minule kolo mi zloutlo..mozna je tam videt nejakej horsi list,ale z 99%jsou pekne zelene..a vytok nezmerim protoze kdyz to proleju aby neco vyteklo,tak to vysicha tyden :-( tak nevim no.. |
|
|
oak |
Ale dik za radu,tak zvednu teplotu z 24 na 28 bude to rychleji vysichat a pak budu moct dat castejsi zalivku.. |
|
|
Časlove |
To je teda sakra divný, já zalejvám kokos denně a ted mám teplotu 18C u květináčů (sem si vědom, že je to málo) a přesto to je vždy skoro suchý před zálivkou... Co vlhkost?
Každopádně takhle velký kytky v kokosu se už nedaj skoro přelít, tak kdyby si měl něco žlutýho, tak to prolej a změř si výtok.
Jinak to vypadá že si nezastřihoval, to se mi zdá 9 kytek málo bez zástřihu, ještě bych to v tom případě nechal chvíli... |
|
|
oak |
Fakt Ti nekecam,nemam duvod..Treba mam spatnej coco nevim..Vlhkost nemerim uz a mlhu uz jsem dal taky pryc..Ne nezastrihaval jsem,bylo mi receno ze to delat nemam..Tak se toho drzim..oka prepnu je dyl taky si myslim ze kdyz je ted prepnu tak budou male..pockam do cca uterka..oni rostou ted kazdym dnem strasne rychle.. |
|
|
fedousek |
Ja kdyz jedu kokos, tak mi vzdrzi taky tyden. Je pravda, ze tam peru EC 1,5 - 1,7 a vzdy to zalevam na 3x. Podtacek je samozrejme plny a vsakne se nejdriv za 24 hodin. Takze zalivku to dostane maximalni. Jinak EC na vytoku nemerim, pac to bych musel pokazde umyvat podtacky, jelikoz je na nich samozrejme usazeno spousta veci, ktere mereni zkresluji. Hlavni je, ze kytka vypada ok, roste a dari se ji po vsech strankach. Pak bych nejake prosychani vubec neresil, ale naopak byt tebou bych byl rad, ze to nemusis obden zalevat. Mas s tim o dost mene prace se stejnyn vysledkem :) mimochodem jaky mas kokos? Vlakna a nebo drceny? Jakou znacku? |
|
|
oak |
Cus,chci se zeptat,odesel mi casovac a dnes se mi svitilo 13hodin z 18 stane se neco kdyz budou mit jeden 12/12? ??nebo uz jim mam dat 12/12jeste bych je chtel tak 3dny nechat na rustu.. |
|
|
Dr_paradox69 |
cus,ta jedna hodka je nijak nerozhazi...klidne je muzes nechat este tri dny 18/6... |
|
|
fedousek |
Presne tak, jedna hodka je nijak neohrozi... Kytky snesou mnohem vetsi stresy a bez uhony... |
|
|
oak |
Nee jedna hodka ale 5 hodin melo se svitit 18h a svitilo se jen 12..ale i tak se to asi neposere.. |
|
|
oak |
Ani pocitat neumim o 6h.jsou ochuzeny |
|
|
fedousek |
i tak je to v pohode :-) |
|
|
oak |
Jeste se zeptam,vzdy kdyz zaleju tak se mi lehce ohnou spicky listu,nevi nekdo cim to je??moc hnojiva?? |
|
|
oak |
Tak mrsky pekne zaplnujou prostor,kytky vypadaj zdrave,tak doufam ze nic nepokazim..jen me trosku znepokojuje ze mi z kvetinace lezou koreny.Dnes jsem je prepnul,tak doufam ze jsem je necvak brzo.Maj tak pres 40cm pocitam ze tak do 60-70cm vyjedou..doufam ze to to 400prosviti..Uz se tesim na palicky..A jeste mi nesedi jedna vec jedu Cannu a podle toho co jsem vycet tak mezi Ackem a Bckem neni zadnej rozdil..Pac na zadni strane pisou slozeni NPK a na obouch je to stejne v % akorad A je rezave a B je cire..tak nevim no jestli mam davat furt pul A a pul B..no uvidime.. |
|
|
fedousek |
s kořenama z květináče si nedělej starosti... mě taky někdy vylezou, většinou když jedu kokos, ale i v hlíně mi sem tam vylezly... není to nic, čeho by ses měl bát, ale samozřejmě na to musíš dávat pozor, jelikož jestli ti vylezou hodně, tak bacha, aby jsi je nepotrhal... když potrháš sem tam nějaký malý kořínek, tak se nic nestane, ale když urveš už větší smotek kořenů, tak by jsi kytce mohl trochu zatopit :-) |
|
|
Pajas |
Oni stejně během kola odumřou ty co budeš mít venku z květináče :) a pak už moc vylejzat nebudou... to je jen to první zabalování kořenama v obalu ;-) |
|
|
breakbeat |
me kdyz lezly ven koreny z kvetinace tak jsem je jednoduse ostrihal a nevypadalo to, ze by to kytkam vadilo, holt si udelaj jiny jinde... podle me je lepsi je ustrihnout nez nechat lizt ven na svetlo, s tim by mohly bejt vetsi problemy. popripadne je porad jeste muzes presadit do vetsich kvetinacu... jinsk kytky mas pekny jen je zkus trosku ohybat do prostoru, mas ho tam hodne nevyuzityho |
|
|
oak |
presazovat uz nechci do tehle 6 jsem je daval tak pred hmmm baj ocko 10-14 dni...a s tim prostorem,ja si myslim ze ta skrin je velka na tu 400 tak je drzim na metru pac prece jen po tech stranach uz je svetlo o dost slabsi..nevim mozna jsem je mel treba 4 dni na rustu nechat,ale zase na druhou stranu si rikam ze ted po tom prepnuti tak 8 jeste porostou nee?a kdyz uz pisu tak se jeste zeptam mate ofuk nasmerovanej primo na kytky?nebo nekam do prostoru??nekdo mi rikal ze to kytkam vadi.ja to foukam mimo,ale zase si myslim ze vitr jim pomuze na silnejsi stonek... |
|
|
Dr_paradox69 |
cus,klidne to nech foukat primo na ne,nejlip mezi lampu a vrcholy to namir,jestli mas vic ofuku tak klidne i z boku do kytek muzes fucet... |
|
|
breakbeat |
kdo by chtel mit zbytecnyho 0,5m2 prostoru? ten prispevek co jsi nahazoval je dobrej, tam je videt kvalitne zaplnenej prostor... kdyz uz ho ma tak proc ho nevyuzit |
|
|
koogi1 |
Kdo by chtěl 0,5m2 méně zaplněného??? Ten co má pod čepicí;D za prvé v odkazu jede borec 16ks toho samého modelu tak má prostor plný jak to jen jde(pod 600W)! A mistr OAK má pouze 400W a rostlin méně u 400W by nebyl výsledek tak dobrý. |
|
|
breakbeat |
logicky bude mit mensi vynos kdyz ma o 200w min, ale to neznamena ze by neudelal vyssi vynos kdyby lip zaplnil prostor... ja jsem zastance poradnyho more zelene... podle me je lepsi mit vic kytek ktery budou sice mit min g/kytku ale poradne zaplnej prostor palicema... a podle me ani neni pravda ze by palicim na stranach to svetlo tolik chybelo, ja treba s kytkama obcas manipuluju a menim jim mista takze na vsechny se dostane dost svetla |
|
|
koogi1 |
Logicky bude mít vyšší spotřebu pokud by chtěl těmi 9ks zaplnit tu plochu a to by trvalo minimálně další tři týdny než by je přepnul a to jsem ještě skromný,takže podle mého zdravého úsudku v tomto případě znamená méně VÍCE. Nezpochybňuji tvé metody pěstování proto že je znám,jenže v tomto případě je evidentní že není dobré dále protahovat co je nevyhnutelné pro pár géček víc či méně jen z estetického hlediska.
To je můj názor na věc. |
|
|
oak |
presne jak pise koogi,nemam cas to protahovat odletam prac.do Beloruska tak to chci rychle stihnout..A panove potreboval bych trosku vysvetlit vyzivovani rostlin.Zatim jsem je porad jen hnojil od mala az to ted..Barva pekna rust taky ale vcera mi to nedalo zmeril jsem vytok aaaa zalivka EC 1 a vytok byl 1,6 tak jsem je rovnou prolil EC 0.2to je muj zdroj.No a chci se zeptat priklad ve ctvrtek jim dam 1,6 a zaj dlouho to spotrebujou??pac v sobotu zalejvam zas 1,6 a pak zase v pondeli 1,6....Nebo jim mam dat jen cistou vodu?Koloik ma bejt hodnota EC v korenovem balu??Ja vim ze je to tezke mi na to odpovedet ale baj ocko...Ten kdo pestuje v Coco hnojite pokazde??nerad bych je zase zabil..dekuji |
|
|
koogi1 |
Ec na výtoku u (coco Vlákna-ne substrátu!) 1,6 je nic to je jako bys plivnul do rybníku.
Já hnojím každou zálivku pokud to kytky zvládají,obzvlášť ve květové fázi se dost intenzivně hnojí pokud to kytky vzhledově zvládají tak i ec 2,2-2,3pro max výsledek.Jinak v coco se živiny neudrží dlouho pokud proléváš i čistou vodou a je nutno hlídat deficit dusíku který se špatně dohání zpět. |
|
|
oak |
ja si myslim ze to zvladaji v poho,myslim si ze barva by mohla bejt vic tmava...nic spaleneho neni..oka dik,ja mel strach ze uz je to mooc..Nee vodou jsem zalil jen jednou predevcirem,dam na tve rady a hned jak proschnou tak jim dam zase mlsani..fakt dik za radu |
|
|
oak |
Ze ja debil jsem jim tu vodu vubec daval :-( pac dnes jsem nahlidnul a divny..nevim co jim je,ale ty listy maj divny v patek jedna fotka v patek pred zalivkou druha ted...rano budou snad suchy,tak jim hned soupnu 1.6... |
|
|
oak |
A pro ty kteri by chteli komentovat ze je zapata lampa,tak jsou listy jiny atd.Tak upresnim ze je zapnuta tak minutu...proste ta voda jim neudela dobre |
|
|
koogi1 |
Voda jim ublížit nemůže pane!A pokud si je prolil moc zvyš jim ec na 1,8,a pokud se jim vyšší ec bude líbit tak jim ho tak nechej a podle další potřeby třeba ještě navyš nebo sniž.
A pokud máš problém s listy vyfoť detail problému a proberem to. |
|
|
oak |
No tak jim proste ublizilo to,ze jsem je prolil a ted jsou dlouho v mokrem a hur dejchaj asi..pac jindy jsem je zalejval min a kazdej den..snad neco uvidis,ale ty listy jsou stocene,pokroucene,ohnute,proste takove divne.jindy jsou pekne rovne natazene.. |
|
|
koogi1 |
Che coco nejde přelít:) alespoň ne v téhle fázi kdy kytky se s přečůraným coco srovnají během dvou dnů,to se spraví opravdu rychle a nebude na kytkách ani známka.No alespoň jsi zjistil kolik zálivky jim dávat a je opravu lepší dávat méně a častěji. Jinak jak se ti pohybuje teplota v noční fázi že ti tak pomalu prosychají??? |
|
|
oak |
Nojo,ale ja mel strach ze se nedostane voda ke korenum dolu..Jinak jim davam 3L na 10kytek..no a teplota je tam cca 16-20 |
|
|
oak |
2dny jsou fuc a ty mrsky jsou mozna jeste horsi,ted na 2dny odjizdim.Uvidim az se v nedeli vratim..Nechapu co se stalo:-( cerej rust paradni kytky zdrave uz jsem mel radost ze jsem nic nepokazil..No a 9dni na 12/12 vsechno v pi...!!!ty listy se pokroutili jeste vic,uvidim proste v nedeli.. |
|
|
oak |
Taak mame tady dalsi tyden,ten minulej jsem myslel ze se z toho pos...Mel jsem malo dusiku a fosforu no ta voda jak jsem je prolil ta mi dala :-( v nedeli jsem myslel ze to vyskubnu a hodim na hnuj..Ale na radu clena koogi1 jsem jim v patek,nedeli a dnes rano narval Ec 2.0-2.2 a musim rict ze je to tak o 100% lepsi velke listy se zacinaj pekne zelenat a fialove rapiky uz pomalu mizej..ted jen tak mimo soudek mam tu PK 13-14 od Canny a tam je psano ze se to ma dat jen jednou..to jako staci??joo a kdyby to nekoho zajimalo tak to bylo 5 dni na rustu pod 200 a 20dni pod 400 a ted je 13d 12/12 teplota den 24 noc 20..foto hodim zitra |
|
|
oak |
nektery maj jeste listy svetlejsi,ale uz se to lepsi..cekal jsem ze se budou zelenat rychlejc byly asi hodne podvyzivene 4 dny dostavaj poradnou naloz tak snad je napravim... |
|
|
koogi1 |
Pomalu mistře 2,0 jim stačí držet týden a budou jak nové,ale držet to stále měj na paměti že coco nemá žádné živiny a EDNIK něco spapá.Až budou dost dožrané tak výtok ti ukáže dost. |
|
|
oak |
tak zase nejakejch par dni mam za sebou a musim rict ze je to na dobre ceste skoro vsechny jsou zelene,jen na 3 se mi nedari,ty maj porad par listu svetlejsich.a pritom jsou to vsechno stejne kytky i coco tak je mi divny ze 7 ks se zelenaj a 3ks nee..furt lepsi 7 zelenejch nez 3...zalivka porad Ec 2,0 ph 5,8 teplotu jsem zvednul na 26 |
|
|
oak |
Panove chci se zeptat,dnes jsem zase vyndal tu moji amaterskou zavlahu..A chci se zeptat nemate s tim nekdo zkusenosti??ja si rikam ze ta jedna jehla kterou zapichnu do kvetinace jestli to proste staci??da to 5litru za 2 minuty,(vsech 12)ale otazka je jestli to jednej neda 0.7 a 5 treba 0.4zitra to budu muset asi vyzkouset..ale to jsem odbocil od tematu,zajima me ze to bude curat v jednom miste do kvetniku to asi bude mokrej coco castecne??jako jen v prostredku,nebo se ta vlhkost rozjede po celom kvetniku??vim ze nekdo muze napsat dej 2do kvetinace hmm nedam,mam jich jen 12..jestli me nekdo chapete dejte vedet..dik moc.. |
|
|
Dr_paradox69 |
kapaliny sou vzlinave takze ti navlhne celej kvetinac,no a odmer si to v petkach nebo v 0,7 zavarovackach,kolik to dava a nejjednodussi asi bude kdyz to trochu priskrtis tu hadicku kdyby to nedavalo stejne... |
|
|
koogi1 |
Čau.Proč teď dáváš závlahu,ručně tě to už nebaví :D ???
Jinak na tyto systémky jsou tlakové ventily před hadičku s jehlou aby ti to dávalo všude stejně,ale i tak je nutno aby jsi je zavlažil až z nich voda vyteče některé můžou pít a prosychat rychleji tak je nutno je zalévat pořádně např jednou nebo 2x denně podle potřeb rostlinek.Ty jehly co ti zbydou volné zlom ať se voda tlačí jen z těch co zalévají,a píchni je co nejblíže stonku tím by se ti vláha měla sama rozprostřít po celém květináči sama pokud budeš prolévat pořádně ať něco vyteče spodkem.Hlavně je v tom výtoku nenechávej stát!!!No a jestli se ti nechce dokupovat ty ventilky tak udělej +- co ti radí kolega výše,jenže to ti nebude téměř k ničemu když Např ti pět jehel bude dávat 0,2L min a zbytek 0,1L min. Na odkazu jsou ty ventily je to zanedbatelná částka a dojdou ti do pár dnů,jsou i s větším průtokem jen musíš hledat hned pod tím je na průtok 4L.
http://www.grow4u.cz/shop/detail/11...ru#.VL1rGEeG_uI |
|
|
oak |
Dekuji za radu panove,tak jsem ted trosku laboroval za minutu to da cca 350ml a nektery 500ml kdyz je zas priskrtim tak mi tecou rychleji zase jiny,takze na pi...No neva dam na kogiho jo a nesmej se uz me to fakt naba kazdej den tam lezt vyndavat je atd..takze si du ted koupit PCDS ventil maj ho tady u nas asi za 14 voci..A jeste me zajima kdyz tam budu strkat tu jehlu do toho kvetinace neposkodim koreny?muj selskej rozum mi rika ze kazdopadne nejakej ponicim..prece jen ta jehla ma na sirku cca 4-7mm takze urcite nejakej pretnu :-( |
|
|
Dr_paradox69 |
tech par vlasovych korinku kdyz pretnes,se asi nic moc nestane...ty vole zalivas par kytek,delas to s laskou,takte to prece nemuze tak obtezovat...ja jich taham dycky vic jak pulku ven,taky sem premyslel o dripu,ale to bych to asi musel vymenit za cistej kokos,mam ted mix s hlinou,jo a jedu 42 kousku... |
|
|
oak |
Odletam pracovne pryc,tak proto jsem to musel takhle vyresit..A za druhe kazdejch 14 dni jezdim na vikend pryc a i kdyz je v patek zaleju jako prase,tak se v nedeli vratim a je to jak na pousti,tak proto..Jinak bych na tech 10k to vubec neresil.. |
|
|
Dr_paradox69 |
no tak to jo jestli letis tka je to jasny,kdyz ti to nema kdo zalet,ja kdyz sem letel tak sem zamestnal zenu :-D,no taky to dopadlo,mel sem rozjety nejaky selekce,no a bylo po selekci...:-D,takze jo kup ty ventilky a sup tam s nema,kdyz sem to psal neuvedomil sem si ze ten ventilek je tak levnej... |
|
|
oak |
Tak zadny ventilky nebudou,pac jsem se dozvedel ze nemam tlak.cerpadlo a ze se mi neodevrou :-( koupil jsem jeden a fakt to nefunguje..takze to dam tak jak je to ted hold nektera dostane trochu vic a jina min,furt lepsi nez nic..ale dekuji za rady.. |
|
|
oak |
dnes uz jsem nemohl dospat jak jsem se tesil az si dodelam zavlahu...krapet jsem to poladil a a 10 z nich mi davaj 300ml za minutu a 2 co nepouziju ty davaj jedna 200a druha 400 ty mam svedeny pryc..nevite nekdo jestli se da koupit cacovac na sekundy?pac ja bych potreboval tak cca 450ml to je minuta a pul a to na tom mom nenastavim..ja mam jen po minutach...kdyz to zaleju tema 300,tak je to akorad mokre..nekdo rika ze musi vytect nejaka voda ven??to musi?pac kdyz to zaleju tak aby vytekla(2 minuty) tak uz to nemuzu zalejt druhej den zas a musim cekat 48 h a to je zase suche jak susenka a zalevat pred zapnutim svetla je blbost kdyz ta kytka zere v noci..tak nevim?zatim jim to nejak nevadi ze je neprolejvam tak aby neco vyteklo..a jeste se zeptam voda v nadrzi ma mit cca jakou teplotu??nastavil jsem 20..to staci ne??dikes za informace |
|
|
Dr_paradox69 |
no teplota zalivky tak 23 bych dal pane oak,a co kdyz ty dve hadicky zaslepis(zahnes)?zvedne se ti prutok v tech deseti a pak ti bude stacit jenom ta minuta na to proliti?jestli se nemejlim...jinak zalivat pred zapnutim svetla asi nebude blbost,ale dobra volba,pac ve dne jede kytce metabolismus a zere...a k tomu odtoku kemo to nevim jakej ma efekt,aby 20 procent proteklo,ja zalivam radsi min a vickrat... |
|
|
oak |
hele urcite se zvedne,ale mam takove tuseni ze je to rozhodi a nebudou davat tak presne,no to asi nejlip zjistim kdyz to pudu vyzkouset..jdu na to a za par jsem tu z5 a uvidime... |
|
|
oak |
ucpano a je to divne...cca skoro stejne da to 320cca a ve dvouch bylo skoro 400..je to o malinko lepsi necham to takhle ucpane.. |
|
|
kostě |
maš ty kapiláry stejně dlouhý a jakej máš vnitřní průměr hadičky ?
E: taky je důležitá výška těch hadiček... když je dáš výš potečou míň...
A tlakoví čerpadlo tu hazím už pul roku a všeci sou steho hotoví. Zajeď na vrakáč a vyvrakuj čerpadlo z ostřikovačů z nějakýho auta cena 50 korun... a tlak že ten roztok můžeš tlačit až na střechu... |
|
|
oak |
Prumer mam 2mm delka stejna..Niz je dat nemuzu a vejs si nepomuzu :-) az budu mit trocha casu,tak to nejak vymyslim..Motorky tu mam 2 plne funkcni :-D |
|
|
kostě |
Ale ne tlakové... sam si to řek, to je ten průser, jaká koli odlišnost a teče to jinak, zatím co tlakovej to provalí a nesere se... ne, nemyslím kapiláry víš nebo níž, ale vyrovnané. |
|
|
oak |
cerpadla mam 2 jen obehova(cirkulacni) a motorky jeden mam z GIV a druhej z BMW.
presne jak pises..jo uz Te chapu,ja myslel kapilary vis,niz... :-) dnes rano poprve zk a vse v poho kvetniky krasne mokre (akurad) |
|
|
oak |
Vecer se vracim na otocku domu,tak jsem tam na to zvedavej..Ale snad bude vse fajn kdyz jsem odjizdel bylo vse v poho krasne..Jen mi dnes volala moje draha polovicka,ze voda v sudu z 5.8 ma Ph 5.4-5.5 a dalo jim to prej takhle jednu zalivku dnes,tak doufam ze se to neposere??Hned vecer jim to predelam na 5.7 a Ec jim dam ted na 4dny 2.2 s PKckem a pak uz budu postupne snizovat.. |
|
|
koogi1 |
Čus 5,4-5,5 je v pohodě na coco,záleží na tom kolik máš na výtoku nátok to zkresluje.
Při tom Ph nižším se ti bude lépe vstřebávat Fosfor. ale tak ať nejde pod 5,2 to by zas nebylo dobré. |
|
|
oak |
Jo tak to je cajk koogi.No a ted po nejakej dobe dam foto,kytky vypadaj mooc krasne,jindy touhle dobou uz je mam zlute atd.Ale diky koogimu1 jsou proste mazec(diky jeho radam).
Holky maj za sebou 28dni na kvetu.
Teploty den 26,noc 18.
Hnoje Canna A,B,PK 13/14,Boost accelerator,Cannazym
Zalivku mam pripravenou na 4dny EC 2.2 PH 5.7 a od pristiho tydne zacnu snizovat a uz nebudu davat PK.
Kyti jsou pekne orosene pryskyrici a nehorazne smrdej..
Tohle asi bude nejlepsi sklizen,teda jestli se jeste nic nepokaka.. |
|
|
oak |
Kdyby sel vyfotit ten smrad :) takove male zjisteni jeste nedavno jim stacilo 300-400 ml za 24h a ted jim peru 300+rano a 300+vecer a zdaj se mi furt suche :D tady jeste leteckej snimek.. |
|
|
oak |
cus chci se zeptat:)kyti mam krasny zeleny,zadna znamka nedohnojeni nebo prehnojeni,peru jim uz 20 dni hnojiva a zajima me jestli je muzu zalejt alespon 1*vodou?????jde mi o to ze posledne kdyz jsem je zalil vodou tak jsem mel pak problem s N.nerad bych je prolil vodou abych udelal dobre korenum a za 2 dni nenastaly problemy s nejakym zloutnutim.dekuji za odpo..kyti jsou ve 32/12 |
|
|
fedousek |
jedna zálivka vodou by jim neměla nijak drasticky ublížit a když se projeví nějaký nedostatek, tak bude tak malý, že to rychle a v pohodě doženeš... |
|
|
oak |
oka,pripravil jsem jim 0,7-0,2voda a 5,7 ph a rano v 6,15 jim to tam prdne casovac...Zacina mi smrdet celej barak :) jedu to bez pachace posilam to na pudu,ale z te pudy to normalne citim az do domu... |
|
|
oak |
V patek prijde nova zasilka,uz mam pro ne vse pripraveno :) kvetinacky na miste,nova skrin na predpest ted jsem ji dodelal..Az dojedu Ednika,tak tam hned soupnu Shivu...koogi hoonem :) |
|
|
oak |
Kdyby to nekoho zajimalo..
Kvetiny jsou 37/12
Zalivka 2*dene po 45sekundach
Ec 1.8 ph5.6
Teplota furt stejna 26den 20 noc.
Vypadaj moc pekne,pred kosou je pak vyfotim zrcadlovkou ..jinac focena tel.
Druha komurka na novej grow.. |
|
|
oak |
Chci se zeptat nevite proc mi po 40 dnech zacka kytka jakoby rust??palice se proste rozjela a zacala rust..nechapu a je to nejvic na tej kytce ktera je pod lampou....tak uz mam zaseno 12*ted uz jen cekat az Edove dojedou,ty kynou kazdym dnem a nehorazne smrdej..
Dnes jsem jim namichal 1.5roztok.. |
|
|
Dr_paradox69 |
cus,ten rust se stava bud spatnym smichanim barev svetla(hlavne u ledek),u sodiku sem to videl tez,nejspis presviceni,predpokladam ze casovac se ti neposral...jinak to vypada zatracene dobre!!! |
|
|
oak |
Casovac je oka,uvidime co to udela za tech 20 dni co mi zbejva..na oko vypadaj jeste lip :) |
|
|
Bárt |
citace: |
Původní příspěvek od oak
Casovac je oka,uvidime co to udela za tech 20 dni co mi zbejva..na oko vypadaj jeste lip :) |
Pokud ti na palici vyrustaji nové větvičky, že to přešlo do rustu, tak jde o narušenou periodu, většinou je to tím, že se začínají spékat kontakty časovače a občas nevypne, sice u kontroly ti vypínat bude, ale v zátěži nemusí, barva světla na to vliv nemá, jen délka. Pokud na květu za tmy otevíráš stan a svítíš si u toho, tak to také narušuje spánek. Spékání kontaktů spínaček rády dělají startovací proudy elektromagnetických předřadníků. |
|
|
oak |
Nee,je to tim jak uz mi psal kogi,jsem debil a obcas jsem tam vlezl kdyz byla tma atd.Takze jsem to posral ja...ani ve snu me nenapadlo ze na tu minutu vyfotit supsup a pryc ze se tohle stane...Doufam ze to prestane,kdyz uz tam nepolezu.. |
|
|
Dr_paradox69 |
to me nenapadlo ze je rusis v noci,po jednom by to asi nic udelat nemelo...kup si zelenou zarovku kdyz tam chces lizt v noci... |
|
|
fedousek |
Původní příspěvek od oak
Nee,je to tim jak uz mi psal kogi,jsem debil a obcas jsem tam vlezl kdyz byla tma atd.Takze jsem to posral ja...ani ve snu me nenapadlo ze na tu minutu vyfotit supsup a pryc ze se tohle stane...Doufam ze to prestane,kdyz uz tam nepolezu.. |
když to uděláš jednou za 14 dní a opravdu je jen blejskneš a jdeš prýč, tak to nic neudělá, ale jestli tam lezeš každej druhej den a fotíš jak blázen, tak potom ano :-) |
|
|
koogi1 |
I ozáření od blesku fotáku je špaté pokud se to nedělá pár min po zhasnutí žárovky!!!
Tak pozor. |
|
|
oak |
Tady 2fotecky pro mistra Barta aby to ocihnul a neco mi k tomu rekl |
|
|
LonGermaX |
Je vidět, že jsou vršky prorostlý větvičkami je vidět na nich to noční rušení, nebo změna periody. |
|
|
Bárt |
Původní příspěvek od oak
Tady 2fotecky pro Barta aby to ocihnul a neco mi k tomu rekl |
Je to narušená perioda, tak je neruš, snad se to už uklidní. |
|
|
oak |
Dekuji panove,uz je nerusim...doufam ze se to da do cajku..To jsem to ale kokot :O
Nepomuze kdyz jim prodlouzim tmu?treba jen o hodku.. |
|
|
oak |
Zdarec,tak ruseni ze spanku se podepsalo nejvice na 3*kytkach jsou takove ridsi,ale taky jsou pekny nevim jak moc se jeste nafouknou za tech 15-20dni co jim zbejva..jinak ostatni jsou jako kamen..A na 2kytkach na nejstarsich listech se deje krouceni smerem nahoru?? |
|
|
oak |
Chci se zeptat?mam to uz prestat hnojit??je to 50den a kytky jsou furt zelene ani jedel list nemaj zlutej,nebo nejakej naznak to mi prijde divny..sud mam na 4dny EC 1.2 Ph 5.6..Nemam jim dat treba od patku uz jen vodu??nebo jim vorvat nejaky listy(vim listy jsou zasobarna zivin atd)prece jen to budu zabijet tak cca do 2tydny..dik za kazdou radu a za K |
|
|
Dr_paradox69 |
cus,nektery vzorky nezloutnou tolik jak jiny...no a uz bych asi hnoje vypustil,voda enzym,at se spotrebuje co je v kvetinacu,za par dni proplach a uvidis ze urcite neco zezloutne... |
|
|
oak |
Tak mam pripravene dalsi kolo,jedna se o 12 ks Shiva od mistniho clena..
Zasazeno do malejch kvetinacku cca 3deci (coco) pristi tyden presadim do vetsich cca litr,pac uz lezou korinky ven..
Boxik nova skrinka bile lamino osazena 200W,bez vetraku.
O vzduch se stara malej odtah.
Zalivka EC 0.6 postrik roots a phytamin..
Zasazeni,5den..
jinak tohle kolo chci stipnout vsechny kyti a trochu je roztahat..uvidime jak se mi bude darit.. |
|
|
oak |
Ahoj zitra se udelaj nejaky lepsi fotky a bude zabijacka..Je to 57 den,pestiky jsou z 80-90% rezave..nektery listy zezloutly,2kyti jsou zelene jak kdyby jim zbejval mesic zivota..i presto ze jsem pokazil par veci,tak jsou bambule mooc pekny..A asi poprve se mozna priblizim k te 400 :-) |
|
|
oak |
Tady jsou jeste3hnusne foto..To jak jsem lezl do skrine kdyz byla tma se podepsalo nejvice na 3 kytkach..Priste uz tam nepolezu.A mozna vorvu nejaky spodni vetve,to jsem ted neudelal..
A jeste me sere ze mi zas fialovej rapiky,ta Canna je proste chuda na P.. |
|
|
Bárt |
Původní příspěvek od oak
Tady jsou jeste3hnusne foto..To jak jsem lezl do skrine kdyz byla tma se podepsalo nejvice na 3 kytkach..Priste uz tam nepolezu.A mozna vorvu nejaky spodni vetve,to jsem ted neudelal..
A jeste me sere ze mi zas fialovej rapiky,ta Canna je proste chuda na P.. |
Řapíky dospělých velkých růstových listů jsou fialové přirozeně a podle palic si na Cannu vůbec nestěžuj, máš to parádní. |
|
|
Dr_paradox69 |
souhlas s bartem palice mas suprovy,tak bych cannu moc nehanil...pic at chutna :D |
|
|
koogi1 |
Palice jsou pěkné proto že model je tak pěkné dělá,hnojiva k tomu jen napomáhají. Jinak Opravdu krásný výsledek Takové bambule jsem viděl jen jednou u jiného borce,opravdu mne těší pane jak se ti ednik krásně reprezentativně vyvedl patří ti chvála a K+. |
|
|
Dr_paradox69 |
tak jasny ze gen je zaklad,ale sou tu videt spis ridsi edniky...pravda k+ |
|
|
oak |
Panove dekuji za K..a za chvalu,hezky se to cte..dnes 58 den jsem je zabil a ted se s nima peru v pokoji..tady jeste posledni foto ve sprchaci..a snad zitra jsem hodim foto tim lepsim fotakem..ja stejne fotit neumim,tak je to asi jedno.. |
|
|
oak |
tady nejake hezci fotky
ted uz jen pockat az to uschne,pak to zvazit..jsem zvedavej kolik toho bude..doufam ze tam bude 390 avic :) no nevim.. |
|
|
oak |
Dnes jsem to vse zvazil,vysledek uz vim..tak jestli chcete muzete si typnout kolik toho je..Vim jsou to blbe fotky ale... |
|
|
oak |
Mozna az moc jsem to ususil,v patek to bylo mozna uz k uskladneni,ale ja odjel a vratil se az dnes a je to suche dost..Jinak zrovna to testuju.. |
|
|
KREATOR |
Pekny.tipnu si 555.5g. |
|
|
Epedro |
Hezké foto před skříní měl jsi to tam navěšený jako netopýry v jeskyni :-)) .
Můj tip 482... |
|
|
|