Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Hulení a škola? Co vy nato. - Klikni zde pro originální téma
Franta
Chodí někdo z vás na gympl a při tom si sem tam zapálí nějakýho toho jointa?
BORGOVE2001
Na gympl jsem chodil, a vlastne si budu diky hnUSA zvopaknout ctvrtak.
Hulilijsme i na skolni zahrade , to byly pak tlemy kdyz se uca zeptala cituji: "Prozradte mi to sladke tajemstvi proc jste si vsichni sedly tak nahle do zadu" . :frog:
Ale za to na dejak sem byl asi trikrat ustne zkousenej a to mi to jelo ani nevim jak.
Zhulenej ve skole je to docela narez , doporucuji vyzkouset :sun:
miki
gympl se da zvladnout, kdybysi jel treba na kypricim prasku. Boze kde sou ty casy kdy sem byl na gymplu a jen si uzival. Ne vazne, kdyz se to neprehani, tak je to v pohode.
Shiva
Hulení na gymplu je v pohodě, jsem ve druháku a hulím ganju skoro denně........pohoda.........jak už jsem řekl........
strobe
Tak to já mám výrazně jinou zkušenost.. bejt zhulenej ve škole - trochu psycho ale de to; horší je to s učenim - nejenže všechno zapomínám, ale nemůžu se v klidu učit dýl jaq půl hodiny, ůplně se mi to příčí v hlavě a musim číst každej řádek 3x a pak to stejně zabalim s tim že je lepší dostat bůra než tohle.. ale vždycky se to nák vyřeší (ještě sem nepropad i gdyž sem k tomu neměl daleko), dám si špeka a je pohoda :)
BORGOVE2001
Zvlada se to v pohode ,
Strobe : to psycho je na tom to nejlepsi :sun:
marc
Moje kámoška paří tak 3* tejdně, hulí denně, do školy chodí jenom na zkoušky a v pohodě prolejzá. Je to soukromej gympl a za 3 tejdny budem maturovat. Včera sme se hrozně zhuli hašišem a dneska deme do Roxy ...
Zvládat se dá všechno, jenom se to chce ve volném čase občas věnovat učení ...
Havelock Vetinari
Myslím ,že ten hympl se dá s prolézt i když kouříš.
Ten náš se dá tak do 2 ku.Pak to začíná být vážně těžký.
Pokud kouříš 1x měsíčně, je to pohoda, můžeš pokračovat až do matury, ale jestli denně nebo často, tak to bys měl asi v tom 2ku přestat.
Toť můj názor.
roofer
Celej svůj život jsem prolezl zhulenej. Od státnic z angl., přes autoškolu, gymnázium a maturitu, dělal jsem lidem náhradní ruce a nohy (zhulenej), a ted se směju s lidma v cestovce (tam je to hulení nejvíc v pohodě.). Prostě jsem spojil příjemný s užitečným.
Karbos
Myslím že hulení a škola jde dohromady docela v pohodě. Například já při vyhul. stavech pochopím i jinak naprosto nepochopitelné věci a dám si je do souvislostí, což podle "nového" a prý lepšího způsobu vyučování jest lepší než si pamatovat tisícero nesmyslných údajů. Pravda do života je to určitě lepší, jen ta matura trochu straší.. No mě to čeká až za dva roky, takže se tím ještě nějak hlouběji nezabývám. Kámoši maturanti vysadili 3 týdny před testama a prej to do hlavy leze dobře. Asi indivindy... Každej si to asi musí zkusit sám. Jen aby si, pakliže by mu to nevyšlo, nemusel celej zbytek života nadávat.

Havelock: myslím že tohle slyšet nechtěl :o))
strobe
"podle "nového" a prý lepšího způsobu vyučování jest lepší než si pamatovat tisícero nesmyslných údajů" - v tomhle s tebou plně souhlasim, ale u nás na gymplu nikoho nezajímá, co si pochopil, do jakejch souvislostí si to dal, je to prostě vo tom, že nám daj za úkol naučit se xx0 stránek do pár dnů a když nechceš zabít všechen čas těma nesmyslema, nemáš tam podle nich co dělat, prostě chtěj samý roboty a gdyž nad tim fšim trochu přemejšlíš tak je to k zblití:(:confused:
ale asi sou i jiný školy..
Santus
Chodim na soukromy jazykovy gymn. a teda nepozoruju na sobe nejaky zmeny. Pamet se neztraci, proste nic . Znamky zustavaj na stejny urovni a je pohoda.
vrtak
No chlapi ja bych se toho uceni a ganjy vubec nebal.Sam chodim do druhaku na VSE a jakykoliv zkouskovy sem brutalne prohulil.Mam takovej jeden recept s kamosem.Asi tak na poledne podpalime prvniho spekulanta a pak spolu spekujujem az do do 22.00 hod.To uz sme uplne vprdeli,tak deme domu a zacneme do sebe hustit kolu.Nejlepsi je kokakola.Asi tak zahodinu ses akorat naspeedovanej,ze vydrzis tak do 4-5 do rana a fakt se toho hodne naucis.

Jinak jeste jedna prihoda ze skoly.Prijdu poprve do skoly v na prvni prednasku.Sedim pisu si{chacha},proste studentik.Najednou si sednul vedle me takovej manik.normalka sme zacli kecat,kdyz v tom se otoci a asi pres tri rady v obrosky poslucharne pro 400 lidi zarval. UMOTAS TO? Potom hodil dolu trosku matrose,ten to v puli prednasce umotal a sli sme se zkulit.Proste pohoda i na vejsce.VSICHNI VSUDE HULEJ A BUDOU HULIT.GANJA FOREVER
reefer
Kdyz jsem chodila do skoly, tak jsem docela dost hulila. Byla to pohoda, vse jsem chapala vic nez bez huleni. Ale zase jsem se na tu skolu vykaslala. Nemela jsem naladu ani chut se ucit, rasi jsem sedel s kamosema nebo neco. Chtela jsem puvodne na vysokou, ale kvuli huleni jsem se na to vykaslala.

Da se hulit pri skole, ale v mire, a musite si pamatovat, ze ta skola JE fakt dulezita, a ze zivot je opravdu paradnejsi kdy se ta skola dodela.
miky
Já chodim často do školi zhulenej a jde mi to v pohodě tod´ vše.
budvar
Znám kluka kterej hulí a tenhle rok je u matury, já hulim občas a je to docela v pohodce ;)
seňorita Lamparez
ahoj, já chodím čtvrtým rokem na vysokou školu a kouřit jsem začala ve 14 letech (ne moc tenkrát) takže už mám nějaké ty zkušenosti v tomhle ohledu a dělám to následovně: Kouřit ve škole pouze v případě že vás tématika zajímá a nebo je vám alespoň trochu blízká to se potom do problému opravdu dostanete a skoro vás mrzí že přednáška (hodina) už končí. Naopak nikdy nekuřte pokud je vám ten předmět odporný a nemáte potuchy o čem se vlastně mluví protože jinak se při výkladu nebudete cítit dobře a můžou nastat takový deprese jako "to se v životě nemůžu naučit" nebo "už ať nás ta kráva pustí domů", podle mě je tohle docela nepříjemný a nemusím si ty pocity ještě prohlubovat kouřením. Pokud se musím učit na zkoušku tak zásadně kouřim až po tom co jsem se doučila protože se zkouřená opravdu nenaučim a hlavně kouření vám pomůže se zklidnit po několika hodinách učení a tak nějak se vám to co jste se naučily "uspořádá v hlavě" (víc než když už se učit nemůžete a jenom si říkáte že to stejně nenapíšete).

Dobré studijní výsledky přeje S.L.
Monkeylover
Podle mě nemá cenu hulit před školou, když tě nečekají pohodové předměty, to znamená ty, kde máš docela jistotu, že nepíšete písemku, nebo že tě nevytasí. V tom případě bych si to moc neužil. Zprudilo by mě to a navíc bych měl větší problémy soustředit se. Byla by to prostě škoda. Když se to ale povede, tak se člověk v hodinách docela dobře pobaví, rychle mu to uteče a vůbec je to takové moc příjemné vytržení z normálního rytmu. Největší kraviny ale stejně člověk udělá, když je zkalený, jinak není nad to pěkně si ve škole zahulit.
Taky je nejlepší zahulit aspoň ve třech lidech ať je o zábavu postaráno
tim180
kde v sude hulite ve skolach jestli vubec hulite
tim180
no ja vam napisu pravdivej pribjech co sme jednou zariskovali s kamosem ve skole.Jednou sme sedeli ve skole a nudili sme se a tak kamos vindal kotel pr hodine ho narval (no jednou palickou dobriho modelutak dva na dva cm mela)a rospalil hned zadusil kotel a podal mi to dal sem si tri prdi a podal sem mu to drzel sem to co sem mohl a pak vifouknul do mikini .A muzu vam rict ze to skoro neslo cejtit a ucitelka nic nezjistila a tak to jde delat i s medovinou ale neni to takoví psicho jako tohle zato bi nas vihodili ze skoli ale stejne se tam huli v sude so to de na chodbach a tak a je to v pohode
______________
cuz tim
fasmos
jo ve škole jsme se vždycky fest nahulovali.............je to v poho
mesr
Ja hulim na WC domlubim se s kamosema na urcity cas a sejdemese na zachode otevrem okno a fokame to ven.
mesr
Ja hulim na WC domlubim se s kamosema na urcity cas a sejdemese na zachode otevrem okno a fokame to ven.Je to v pohode
man.o.war
No určitě, že se hulí i ve škole.Kdo by nehulil?!S kámošama se vždycky tak vyjedeme o obědové přestávce, že pak vůbec nestíhám a ulítávám na předmětech.Ale je docela blbý, že sedím v přední lavici..:p:
SJ | Ivanhoe
jsem ve skole, kde moc lidi nehuli, takze jsem pak vystavovan posmesnym a pohrdavym pohledum, navic nekteri ohrnuji nos kdyz to je ze mne trochu citit... ale chodime jak jen to jde - pred skolou, o velky prestavce, pauza na obed, po skole... ten cas prece musime vyuzit. Pak se skola zmeni v divadlo, je to uplne o necem jinym, dokonce me to tam i bavi :D
Wes37
ja jsem třeba nebyl ve škole spukany ani jednou
flair
Nejlepší je si začadit před výpočetní technikou.To je pak vejprask.
jarhul
chodim hulit do labork, je tam libová digestoř, tak ani nic nesmrdíí muhehe
Chodíme hulit k nám do školy dolů na hajzly..sice wůně po škole prwotřídní ale když berete čáru tak je to w poho:))
steve
a teš ne spuklý nebyl ,ale což nepotřebuji to žádný problémy nepotřebuji,protože naša škola je taková trošak nezhotovená chápete ....
blockhead
Teď už tolik před školou nepálíme (protože nejni co, že ale dřív (tak podzim, zima) vždycky na odpoledku totálně spálený, pokud sme to nevzdali předem a zdrhli Potom vykulený oči, otevřená pusa a nechápavej výraz v tváři. Ale nikdo to nepoznal, až na to že za ty neomluvený hodiny co sem byl zkouřenej a nešel sem tam taxem dostal 3 z chování )
Kastekniv
Docela by mě to zajímalo, pálíme každej den o velkejch přestávkách a učitelé nás vůbec nestíhaj, no my je taky ne. Strašná kaše sedět v lavici a poslouchat výpočet mezd v praxi.
Zlinskyhula
JO ve škole je to nářez. Akorát v naší třídě nikdo nehulí (tak se nahulím vždycky sám). A nejvíc mě serou lidi co do mě pořád kérujou- tys zase hulil, že? , ty máš oči , jak se teď cítíš , atd...
Nejradši bych je zhulil!!!
Hulení a škola k sobě docela jdou.
Hulení a prospěch už míň.
KLKOV
HAhaha přesně, prolejzám se čtyřkama a směju se
tofi
jo taky mam ve třídě samý prudiče,korát s tim rozdílem,že je těžce fakuju a voni se začínaj spolčovat s třídnim náckem.Nevim!Jestli myslej prdelí nebo co?!Každopádně mě to přestává bavit zhulovat se mezi bandou odepsanejch debilů,co tě ani nenechaj vychutnat si rauš.Jinak asi neni o čem psát,každej sám ví jak to ve škole chodí :afro:
Blondacek
Nejlepsi je hulit o pauze pred dopeldnima nedulezityma predmetama (u nas M,D,Bi,Fr ;) To je pak panecku kreativnejsi uvazovani.
Nedavno sme psali pisemku .

Tridni: Otazka cislo 5 - jaky obojzivelnik je nejvetsi na svete ?
Kamos:Hroch
Kamoska:Ne ne slon je vetsi !

Funny ain't ?
Zlinskyhula
to tofi:
jo prudič- to je to správný slovo
A na toho nácka bacha. Asi bys mu to měl vyslvětlit a uvidíš že po chvíli ochutná a bude se mu to líbit.
adam13
Tak ja sem natom teda pekne na prd ... sem na stredni v tretaku rok do matury ... kazdej rok sem delal reparat ... des a hruza ... nerikam ze zato muze jen huleni ale nese taky svuj podil (pac sem linej jak prase) :( muzu zato ja .. :frog:
No jo tak ja mam v skole hulenie popici... treba sa prejst chodbou a mat tak nejake prasule odidete s mechom :) ale aj tak sa stale nieco najde for FREE alebo ked je uroda :) Inak ja hulim vela a fakt to ide na hlavu - som vymleti jak paka :) MAl som raz mesiac pauzu a co to zrazu 1-2 a teraz horko tazko 4 !!!! Takze HULME :) a este jedna vec ked ste si isty ze rupnete hulte este viac nebude Vas to tak srat :)

INAC zdravym SPŠ Hutnicku v KOŠICIACH / Slovak Republic/
[M]@r!hU&nA
Chlapi...Masakrrr....Hey ja ve skole uz m0c nehulim ale driw...Heh,pisemky prawidelne za 2 bo za 1 ...Ale ted sou tam naky problemy-taky takovy fuckeri jak rikate:flick:..Domaci mazlici :Flamer:


.*.*.*.*.*.*.*.*.*.:bounce:$urWi3 WitH J0inT:bounce:.*.*.*.*.*.*.*.*.
johnykrnda
jojo
asi se du učit
Myslíte že je efektivní se hodně našrotit a pak se jít zhulit?
To by mě zajímalo, páč to du zrovna udělat
greedy23
No jako husty v prvaku nebo druhaku sme klidne ubalili dve sileny mrkve z holandskyho skanku a sli do skoly (to samy ted delaj prvaci, sem na ne zvedavej:mad:). Alte ted se maximalne spalim na posledni hodinu kdy uz vo nic nejde a vsichni se daj fakovat.
Kdyz bych si dal brko rano tak bych v tam sedel a cumel jak debil nebo si kreslil a pak bych vytuh:o
Zlinskyhula
Taky jsem jednou vytuhl. Normálka jsem usnul a vzbudilo mě až klepání o lavici (o tu naši). Klepal učitel! Strašné psycho.
Dá se říct že hulení je ve škole věc nejlepší(s kámošem vyrveš ůču z kontextu a vona ani neví co se děje),ale můj brácha se zmrská a náhlá(většinou důležitá)písemka ho úplně zdeptá.Pak s nim neni hodinu řeč.Jinej tejpek si na rauši ale ujíždí tak že ze střízlivýho čtyřkaře je zmaštěnej dvojkař.

Co hulič to individualita.
P.S.Hulit furt?Nebo (často) svátečně?
Los Pavlos
Tuhle cinnost jsem zavrhl, protoze podle moji teorie jsi po brku ve skole uplne zbytecnej. Ja do skoly nehulim a kdyz jo, tak tam nejdu, protoze to nema cenu. Jednou jsem chyt s kamaradem zachvat smichu pri nejaky prednasce a potom co mne ucitelka oznamila, ze ja ten ukol ted nedokoncim, jsem to pochopil.
blockhead
2 johnykrnda:
já myslim že moc ne ale přesně tohle chlape dělam taky....ale prolejzám, prolejzám... :D
Ladunkaaa
Zdar Johny ...
Jo já taky hulim do školy ale v naší třídě hulí jen 2 lidi, kamoš a já.
Takže celkově na škole hulí málo lidí a tak se těch pár vždyckY sebere a de se hulit do botanky pokud je hodně hula :-) Možná se vám to bude zdát divný ale potom jsem v hodinách mnohem aktivnější pokud teda nejsem moc v prd.... papA
vriter@cz
Bez hulenií si skolu ani neumi prestavi. Asi bych to nedaval a nestihal. Hulim kazdou prestavku :)
i...myself
od zacatku roku do pololeti sem hlulil kazdy den o velke. prvni 3 mesice to bylo super. prospech se nahoru (k jednickam) ale po tech trech mesicich sem tak zlenivel ze sem se vysral na veskerou snahu, ukoly, pisemky, zkouseni... zacal sem byt neprijemny na profesory, fakoval sem i reditele a ty "nejmocnejsi" profaky. tedka je konec roku propadam ze dvou predmetu, reditel mi vzkazal ze jeste jeden pruser a letim. z dejepisu ma 555555431, ta posledni jednicka je tedka kdyz sem se hecnul. reparat fakt nechci delat!!!! prazniny ganc v pici!!! jinak sem mel 2 mesice pauzu ale pred mesicem sem zas zacal hulit a prospech de zas vic a vic do sracek. ale je to kvuli lenivosti...

jo a huleni vam neporadi to o cem nemate ani paru ale o vecech o kterych neco vite dokazete z fleku udelat referat jak mluvci ministra vnitra.

jinak huleni ve skole je pila!!
Sněhulka
JO hulení a škola, to je docela past :-( . Můj prospěch se jaksi zhoršil :-(
Blondacek
Jezi s vy mate problemy...
ja mam troiky a hur at hulime nebo ne ;)
Jo jinak-vcera sem grower cetl aspon 3 hodky, rano sem zahulil a jaxi sem zapomnel ze pisem z matiky. Ale pak pohoda,3 ze 4 prikladu mam dobre !! a proze sme meli 2 matiky za sebou (maturity zamichaly s rozvrhem) tak sem byl druhou hodku u tabule a at spocitam priklad. Tak pohoda pocitam pocitam a nejdnou sem se zasek a tlemil se do tabule. A profesorka - Tak coe coe ! Rikam : Hehe .. nevim..
Sel sem si sednout cely vytlemeny a ona : " HEHE to je sranda" a to me jeste vic dorazilo ;) Takze vklidu.
Vobcas si dame s kamosema brko na hajzlu nabo pred skolou ale radsi jenom pred nedulezitejma predmetama.Nedovedu si predstavit jak bych psal pisemku z matiky zhulenej.
KARone
Hulenie v skole je tazky original...mam s tym mnoho zazitkov ako iste vacsina z vas, ale uz to nerobim lebo treba opravovat znamky =]
Najviac som si zapametal hodinu chemie ked som skureny jak taka spreta pic*dolstal DVOJKU!!!!! nic som nevedel len som sa rehlil proste z pekla stastie =] BAJ
filemon
Hulit ve škole je podle mě pěkná blbost. Proč? Je to ideální šance dát si pauzu, nezapomeňte, že zhulenost je vlastně otrava organismu. Jen si to vemte:8 hodin spát, 8 hodin ve školním(pracovním) procesu, samozřejmě nezhulenej, dalších 8 v zeleným dýmu. I těch 8 zelenejch denně je moc...A kolik se toho člověk může naučit, když je zhulenej od nevidím do nevidím? Nic! Když totálně nefunguje pod vlivem krátkodobá paměť, proto nemá ta dlouhodobá z čeho čerpat informace. No a kdo z vás má čas odpoledne učit? Děcka probuďte se! Z vypálenou hlavou a pětkama z nás nikdy nic nebude!!! Jo prostě není nad odpolední zelenou pohodu s pocitem, že něco umím, že trojky(ne 4 a 5) jsou taky známky...:bounce: NAPŘED V HLAVĚ MUSÍTE NĚCO MÍT, ABYSTE MĚLI CO GUMOVAT!!!
johnykrnda
To my ve výpočetce děláme v AUTOCADU (SPŠ stavební) a to je teda mazec. Teď sme měli 2x test a já sem se před tím vždycky zhulil. Pak sem se na tom zaseknul a dycky sem to měl nejlíp ze všech...

Takže doporučuju HULENÍ + AUTOCAD = MAZEC
blockhead
2 filemon: Neřek bych že všichni co občas ve škole hulej sou vygumovaný a maj samý 5. Je jasný že když někdo bude pálit každej den ve škole tak si fakt asi nic pamatovat nebude ale jednou za čas si myslim že to neni nic špatnýho a de prolejzat s trojkama....
Jeden borec je tak 2x do tejdne ve škole zkouřenej (docela dost) a patří mezi ty nejlepší studenty :D
Bungee
No verim ze nekomu to ve skole de aji kdyz je zkourenej, ale ja bych do nasi male skolicky chodit zhulenej nemohl. Asi bych tam byl celkem nervozni a to nemam rad. No a kdybych to delal casto tak z toho mam dost spatnej pocit a to taky nechcu :)
seby
do skoly lezu zkourenej 2x ,3x do roka .. fakt bych nerek ,ze je to dobry.. i kdyz den rano hezky zacne a treba posledne i dobre zkoncil ,ale ne dycky je to tak .. a joint by se mel opravdu uzit ,tedy jeho nasledky .. ve skole bych rek ,ze je to nic moc.zvlast kdyz chodite do tridy s badnou tupejch holek a jedinej kdo vas tam zachrani je dredatej kamos rastafa .. ze jjja ? ..:) obcas pohoda .. ale nepraktikuji ...
virus
no k tomudle tematu vam jen reknu HULTE!!fakt to jde celou SŠ sem prolejzal jentaktak,a to sem v sexte mel 8 ctyrek takze skoro od shora dolu hulil sem vo stosest no a ted sem nejakej tejden pred maturou nehulil odmaturoval nadherne se 2 trojkama 1 dvojkou a 1jednickou.no a ted v poklidu hulim dal:DJDE TO,TAK HULTE!Peace virus
Vyhozeney
Já k tomu mam asi tohle: na střední sem hulil (vlastně sem v prváku začal hulit ve škole :-))) docela hodně (výuka nevýuka), spotřea se řídila množstím dostupnýho hulení... Teď sem na vejšce a celkem rychle mi došlo, že když potřebuju rozlousknout něco složitějšího takto zmaštěnej nedám... prostě na to nemám.
Hulení má u mě pozici hračky... když školu bereš jako hru tak není problém, když se ze školní docházky stane záležitost růstu osobnosti tak se spousta pozic ujasní.
ještě jedna věc: zdá se mi dost nebezpečný hulením překonávat nudu (ve škole nebo jinde) to je cesta která vede jen ke konzumaci a ne ke hře...

ha teď sem na whisky a koukám že sem taky pěkně ukecanej :-)))
Kastekniv
Do pohody, kolikrát lepší než bejt střízlivej ale chce to doplňovat palivo, protože vytuhnout ve škole je pěkná sračka. Sedíš, spíš, čumíš a vnímáš hovno. Fuck on school, comrades.
Albat
Myslim ze kazdy to ma jine,zalezi kua moc na škole. Ja mám nějakej děsnej obor kde valí matiku a ta se na kouřu nedá nijak moc pochytit, jinak je to asi fajn,máme s kámošem nádherné místo na školním dvoře,kde pukáme úplně sami a kousek od třídy,zatímco ostatní magoři musejí všichni ven a dále,pač u školy je pol.stanice. dokonce jsme měli i 45cm vysokou kytku před školou než přišel pan školník a říká že toho plevelu si 3 týdny nikdo nešímal a on je najednou nějakej velikej:)
ve škole fajn ve třídě po vyučování ještě lepší:)
thc_george
Ja už mam po maturitě.. ale celej tenhle rok sme na intru, ve třídě i venku hulili a ve škole furt pohoda, zadny problemy:)
Blondacek
..a pak si pro nas prisla smrt.
Ja bych teda chtel rict,ze mi staci kdyz hulim odpoledne.
Nevim co to je,ale ve skole chytam nake drsne flashbacky !
Ladunkaaa
hulte
travnicek
Právě ve škole sedim. Ale stejně myslim že tydle haldy za to stojí :) Naštěstí vim co sem si udělal... Nejhorší si myslim že sou dojezdy.
travnicek
Takže se řídim tim "hulte" aspoň myslim. Ale je fakt že tenhle způsob zabíjení nudy neni zas tak dobrej, ale jak jinak mam zvladat tech deset hodin ve škole co tu furt trčim?
Hašišák
Ve škole se dá dobře zhulit.Osobně si dávám 2 šlučky na povzbuzení
kecacího výkonu.
Jednou jsem si před školou ubalil špeka z Silver skunku a potom psal
každou hodinu písemku. Vše jsem krásně zvládl akorát jsem celou dobu strašně smál učitelkám do kxichtu až jsem si vykoledoval důtku TU.

:satan: :satan: :satan: :satan: :satan: :satan: :satan: :satan:
caballo
Hulení a skola ide k sobe naprosto do klidku!posledni dobou zjistuju ze nebejt huleni tak me z ty skoly davno mrdlo, silena pruda!stredni byla mnohem vic do pohody, na ctyrky se to da uhrat samo. staci si to vychytat a pak je to OK:)))))))))) jo bejt vama z matury bych nemel strach, je to fakt jenom fraska. ale je recht ze nez sem tam sel tak sem mel trochu hrachy. No kazdopadne uvidite! vice zelene do parkuuuuu!!!!!!!!
canman
huleni ve skole se da zvladnout v poho musi se jen vychytat ten spravny cas nejlepe ranoo pred skolou a potom to dokrmit tak za dve hodky
klier
sice nechodim na gympl ale sem tedkon anstredni prumce a tam palim o sto sest,a co se tyce gymplaku tak znas nejakou trydu kde by nemelo zkusesnosti s palem alespon 60 procent lidi???????????,
ganjoman
já taky hulím tak 3-4* týdně a je to celkem v poho. procházím s trojkama
Mr.Hanka
Mno . . . zahulit si rano pred skolou je v klidach ale horsi je to pak uvnitr. Zezacatku se to jeste da ale kdyz to clovek prezene tak je to vazne husty. Do skoly jsem hulil dost casto ale seknul jsem s tim. Zjistil jsem totiz ze se skola pak neda vubec utahnout......
bounty_killer
Já chodím na gympl a dá se to i těsně před hodinou :)
bounty_killer
Mno akorát někdy bejvá problém, máme tam takový ty dramatický učitelky který ze všeho dělaj teroristickej útok... „x na druhou, co to melete? Děláte trojúhelník! Máte úhly alfa beta a gamma, jaký sakra x na druhou???” To jsem měl jednou docela výgeb přímo před učitelkou :)
CHOURIS
No můžu vám říct že vod ty doby co hulím tak to jde z mým prospěchem do háje. Už mám prostě málo času. A ted se k tomu přidal i Pc s netem no tak to mně škola vůbec nebaví . Nejradši bych aby mně to už dali (maturita) Ajá mohl jít makat. Mně teda učení nebaví, ale páce mně vůbec nevadí. Já pracuju rád. No jde vo to jak se člověk k trávě postavý a nakolik si jí pustí k tělu. Čím víc si jí pustí tím větší nadělá paseku.
Kutas
Ja zacinam ted pekne srat matiku, zacal sem trochu vic hulit (tak obden) a logicke mysleni fakt spatne. Nikdy nevim co s tim prikladem delat nebo mi vubec nevyjde... dneska sem dopisoval jednu pisemku, vubec sem nevedel ikdyz sem se ucil, a jeste sem dostal za 5 z minule pisemky. to me donutilo celkem k zamysleni, jak odmaturuju z matiky kdyz sem chtel mit 2ku na vyzu a ted bojuju a 3ku.... nevim jestli je to tim hulenim nebo cim :/ pristi rok asi zacnu brat pyracetam, snad to pomuze
cosecha
huleni a skola - samozrejmost!
Wosel
Poslední čtyři roky na gymplu jsem poctivě prohulil, rok jsem hulil s kémou na civilce každý ráno po probuzení a neměl jsem jedinej problém. Jediná spolehlivá finta jak tohle může dát úplně každej je naprostá asertivita a aspoň minimální snaha snažit se je (učitele, profesory, to je jedno) poslouchat. Asi jsem měl štěstí, ale ty naši občas skutečně přišli s nečim zajímavym, nebo praktickym. Hra "vypíčuj si svýho učitele" nemá význam.
zajímal by mě váš názor na tohle:

Možná bych totiž potřeboval poradit - už mám jistej reparát z matiky na jedný odborný škole a sem ve druháků. Pohybuju se mezi myšlenkama o jiný škole a tak vůbec že bych se na to vysral úplně. nevidim v tom totiž pořádbnej smysl. Ne že bych byl línej, naopak - když mám v sobě motivaci, tak dokážu skoro fše. ale nedá se říct, že bych hulil denně (já myslim že 2x do měsíce to bohatě stačí). Prostě od určitý doby sem v rozporu a nemám pořádnou motivaci...
dík za radu
Split
Posledně sem zhulený úplně provařil v anglině.
Maturitní otazka Wiliam Shakspeare či jak se to píše... Normálně mluvim anglicky celkem plynule(rok sem tam žil) ale po tom co sem se vypleštil sem koktal byl sem červený jak rajče a neřekl sem vlastně nic. Furt sem přemýšlel nad tím jestli to je na mě poznat nebo ne:cool: a ta úča je celkem přísná tak sem byl nervozní jak pero. Kecal sem same hovna- a úča se mi i s třídou pekně posmáli, fakt sem se cítil jak nej kretén...... Ale jinak ve škole huli celkem rád.... P..e:bravo:
ještě nevim, jestli na jinou školu nebo úplně do pryč. V tom si nejsem jistej
PiosOne
miris: jak píše lakladno, vysrat se na školu (pokud to není vysoká) je cesta do pekel. bez vzdělání nemáš skoro žádnou šanci na slušný místo a matura je dnes fakt minimum, popřemýšlej o tom.
kolumbijec
2MIRIS: podle me prestup nic moc nevyresi protoze sracky se berou na fsech skolach. to si nevyberes. a skola je dulezita. to poznas az pudes hledat zamestnani. az bues delat to samy co tvuj kolega ale za polovicni penize protoze nemas skolu......... tak si budes rikat proc sem se neucil........ makat budes celej zivot takze proc nejak nevydrzet par let na skole. ne ze by ti zajistila dobry misto. ale da ti pro nej predpoklady. mas spoustu zamestnani kde cloveka bez skoly nemuzou vzit. (ruzny ISO normy nebo co to je)
...co sem se na vás díval, tak máte 27 let a myslim že lidi co maj 27 let a sou v groweru tak by mi neporadili blbě. A zkušenosti asi máte dobrý s tim že ste se na to nevyflákli. o tomhle sem přemejšlel dlouho a měl bych dotaz: je tady něgdo takovej co se na to vysral, aby mi dal odpuzující příklad?
a myslim, že bych chtěl jít někam směrem do psychologie. Už čtu dlouho takvý knížky (teď hodně CG JUNG), pozoruju lidi a tak okolo, tak by mě zajímalo - jaký přibližně školy by pro mě byly? Jinak psychologii jako předmět budu mít až ve třeťáků, jestli to nezvorám.
a taky sem vyléčil fšechny tři zvířátka tady z tý adresy:afro:
http://www.parapluesch.de/whiskystore/test.htm
PiosOne
miris: no poradit ti blbě může každej, ale v tomhle případě tomu tak není. vzdělání je opravdu hodně důležité. možná ti teď přijde zbytečné, ale opak je pravdou. a až budeš řešit věci jako jak vzít na byt, auto apd. tak teprve poznáš že bez vzdělání jsi v <|>
kolumbijec
2MIRIS: ja primo nejsem ten priklad ale kamos co na stredni k nam do tridy prisel ve druhaku. tak na skolu taky sral. (techno-sampon) ve tretaku (to uz dvakrat propadl) se na skolu vysral. prestoupil na ucnak. tam to vzdal po roce. ne ze by nedaval uceni. jenom se mu nechtelo. tak sel na dalsi ucnak. tam propadl. a ve druhaku stejne odesel (zase dobrovolne). takze ted mu je 24. ma zakladku. a zije z podpory. a jak to vypada tak jeste chvilu zit bude. (prividelava si kseftama s telefonama aby mel za co nekam jit. nebo si neco koupit na sebe.)
jo a ke tve skole. co si napsal tak sou pro tebe vhodny fsechny a vlastne zadna........ musis myslet do budoucna. kam muzes z te skoly jit. jaky je uplatneni. jak to s profesi vypada do budoucna. atd. ale stejne vetsina lidi nakonec dela uplne neco jinyho nez co vystudovali.
jo - ta škola co dělám teď je obor veřejnosprávní činnost a psychologie je 2 roky...takže kdyby ste mohli vychátet z tohodle...
slyšel sem o nějaký škole v Brně ale jinak kde nic tu nic
ale abych to tady zbytečně nezasíral - je to vlastně můj problém a odbočuju od tématu. jestli něgdo o něčem ví, ať dá vědět
jinak dík
snark
ad hulení a škola>
kdybych začal hulit vo chlup dřív než ve druháku na vejšce nedojbože na střední - v životě bych tu školu nedodělal - i tak to bylo jen tak tak
Sinuhet
Jestli ctes Junga, tak pokud nebudes mit alespon maturu, tak ve svem okoli asi nenajdes nikoho s kym bys o tom mohl pokecat. Akorat budete probirat aktualni superstar a cenu piva a cigaret. Jako motivace by mohla fungovat nejaka brigada s krumpacem. Tam uvidis jake intelektualni prostredi te ceka. :-)
Jirka P.
2Miris: Jestli se na to vyseres tak pozdeji na 100% zjistis ze to byla chyba a budes si nadavat do kokotu nejvetsich - radeji to ted prekousni a pozdeji na 100% zjistis, zes udelal dobre a ze se to vyplatilo. S vyberem skoly nemusis spechat, prvni udelej maturu a co te bude bavit, do toho jdi. Spatnym prikladem muzu byt ja sam, ted v 25ti sem se rozhodl dalkove dodelat vejsku, na kterou sem se vysral(nebylo to tezke ale nebavilo me to(och jaka sem byl <|>)), protoze uz si nechci nechat srat do krku . . . studuj, makat budes sely zivot ;)
to je pravda, že bych si o tom s nikym nepopovídat :)
já sem zapomněl připsat jednu důležitou věc - asi nemám motivaci kvůli tomu že denně potkávám příklady lidí který maj maturu, kolikrát i vysokou a teď sou z nich řekněme sráči nato že maj to co maj. Např moje matka - gympl a teď zevluje doma a občas chlastá. Málem šla na vejšku, ale tenkrát nebyly prachy. Nebo jeden učitel - má KU, chytrej jak sviňa a gdyž si pomyslim co má za sebou a že mě učí tak je mi z toho systému práce na blití...a pár takovejch by se ještě našlo
ale zas si trochu uvědomuju že to neni nutností tohleto i gdyž potkávám takový lidi denně
hugy
ve škole jsem moc nepálil, ale když teď máme sraz ze střední, berem už jen hulení a jedem vkuse dva dny.
lakladno:
myslim, že hodně lidí kteří vystudovali vejšku tak chtěli bejt něco víc než jen učitelé s nervama v prdeli a s relativně nízkym platem...proto si myslim, že gdyby to bylo JEN A JEN na mě (na nich) tak maj daleko víc. Něgde se přece musela stát chyba, že nemaj hodně prachů a vlastní podnik nebo co chtěli, ne?
Celý mý pochybení je založený na tomhle...
neříkám tim, že nemáte pravdu. Jenom kvůli tomu to asi nevzdám...Ale já ji mám taky :)
kolumbijec
2MIRIS: i s vejskou muzes delat ve fabrice u pasu. ale bez vejsky reditele delat nemuzes........... skola ti zadny misto nezajisti. jenom ti da pro nej predpoklady.
TOXIC...SG
to ja mam ve tride jen jednoho hulice hroznej pohodasr¨... no tak vzdycky hulim s nim ... ale taky tam mam kamosku ktera furt do me jebe ty ses zas vypalena z tebe cejtim travu, podivej se jak blbe cumis a kecas picoviny a furt .... jinak kdyz sem si cetla o tom nackovi tak muj svara byl sice skyn ale je to suprrovej hulic ... kterej si nechava rikat A_N_T_H_R_A_X fakt hustej typek kor kdyz je vypalenej .... a pisemky ve skole ty sou v poho sme psali v utery z angliny no a jaksi sme neodhadli brko pro dva a najednou z toho bylo pro ctyri ja nemohla ani poradne psat ale jestli tu nekdo dela anglictinu tak kazdej vi ze anglicky rhinoceros - je nosorozec a ja napsala MIMOPOTAMUS .... no proste kravinu ....
lulugang
Ja to ted ve skole asi nedam.je to dojeb ale co bud me vezmou nekam jinam nebo budu delat v nejhorsim nejaky ucebni obor s maturitou.ale troche dojeb jit ze tretaku na gymplu znovu do prvaku:baby:..hehe bude sranda:D
Splif
V loni jsem kvuli huleni propadnul a letos hulim ve skole uz min a letos prospivam v pohode s jednou 4. takze skola a huleni nejde moc k sobe! Stejne jako kazdej se rad spalim na nejaky nezazivny predmety ale nic se nema prehanet... Ja si treba vzdycky skvele pokecam s ucitelem kterej spis mrte chlasta... Je to vzdy prdel....

HULTE A BUDTE V POHO.... piiiis
moswa
asi to znáte-řikam-do školy hulit nebudu, potřebuju aspoň chvíli dávat pozor, a pak přijde kámoš-máš papírek? oukej dem na brko a za chvílu sem spálená jak taška:flamer: tak mi poraďte jak nehulit ve škole, když mam tůze malou vůli :rejp:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma