Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
Hulení a škola? Co vy nato. - Klikni zde pro originální téma
seby
moswa> sak ono to nejni tak strasny, ne?;) kdyz nejde o nejaky silny modely, tak se da ve skole celkem v poho soustredit..
teda ale posledne.. vyplnovali jsme hlavicku pisemky z matiky, kterou jsme psali par dni pred tim( jeste v tom samem tydnu) a ucitelka mi s tim fakt musela pomahat, nebyl jsem schopnej zpocitat datum.. >.0)
moswa
no neni to tak strašný ale zhulený se mi tam dvakrát nechce:frog: ještě když pak máme třeba laborky z chemie to tam nechápu a ještě vyrábíme nějaký zabijácký sloučeniny :crazy:
kusher
hulení ve škole mi přijde dost na pytel...ještě že už to nedělám! I přes to, že dost hulím, do školy už ne, můj prospěch se rapidně horšil, protože jsem nebyl schopny se věnovat vyuce a vzdycky sem raději kutal nake picoviny :D
drinker hulič
lululang: bych řek, žes to docela posral. Já teda na tom ve škole taky nejsem zrovna nejlíp, ale než jít znova do prváku, nebo opakovat ročník na té pakárně jménem gymnázium, tak toho radši nechám a jdu makat na dráhu.

Hulíme ve škole dost, ale to je jedno, protože ta škola má takovou úroveň že se tam stejně hovno dělá a učí, takže proč se nudit.
kusher: kutal nake picoviny, haha :D :D
Sinuhet
drinker: Huleni kvuli nude je podle me jeden ze spatnych duvodu.
baxxter
bejt zhulenej ve skole je husty ti ucitele vypadaj jak nejvetsi hovada a melou jeste vetsi hovna
Hawke
Takže "Hulení a škola".

Je to uplně hrubá věc.
My s týpkama se s oblibou spálíme do češtiny (profesor je zároveň protidrogovým poradcem) a pak děláme mega nášupy.

Nicméně v závanu sebekritiky musím říct, že od určité doby (když sem začal pukat ve škole) se mi popravdě zhoršil prospěch...:(

Nicméně, je mi to popravdě jedno...
lulugang
drinker:no mozna se budu drzet tvoji rady a pujdu makat na drahu a treba ze me jednou bude premier jako ze standy:D
strihorukyeduar
Já myslím že je lepší si dát brčko až po škole...mě jednou chytli a říkám vám... za ten průser to nestojí
Krishna
Skola o hulenie?....Moj naj kamos akurat dostal titul Ing. Spravil druhu najtazsiu (technicku) univerzitu v SR na "marihuanovom" oblaciku-on sam to tak povedal.Ja tiez studujem ako o preteky...Som jednym z najlepsich studentov z nasho odboru-to si nerobim prdel...No a rolim denne uz ...hmmm asi zo 7 rocikov.Teraz som to ale zacal kvapku prehanat..hulim tak 4-5 krat za den a uz sa to zacina prejavovat...nechce sa mi ucit ani za svet-nastastie mi uz ostala iba jedna skuska tento rok...no a ta bude lahka.Mozno nebude A-cko,ale spravim ju isto...takze co sa tyka mna-skola a hulenie no problem.......
Ale treba to brat zodpovedne a strazit si to-skratka vediet kedy mozno rolit a kedy nie ...cuz peace
mto
tiez sa zapojim...

ja som osobne rad ze som nepoznal "krasy" hulenia na skole...po vyhuleni som dost lenivy a ucit sa ?! pravdazeee....
Los Miguelos
Presne tak jak vetsina pise...Udrzet to v urcitejch mezich a je to pohoda(taky bych si huleni ve skole moc nevychutnal)...S hulenim se da v pohode projit i vejska..NA druhou stranu nejsem ten co by hulil kazdej den,ale jednou za tejden si dam...Do pohody..;)
TOXIC...SG
ty si to aspon zkusil ale ja rovnou vlezla na tu nejvetsi pakarnu prodavacka drog. no .... a jeste tam skoro nikdo nehuli no proste na palici
snark
mmm a jako prodavačka drog učíš se taky střílet z bouchačky - nějaký chvaty proti nespokojenejm zákazníkům???? řízení auta v rizikovejch situacích při zdrhání fízlům - testování kvality drog???? super škola - z čeho se dělaj přijímačky ???? :frog:
PalYno
No ja mam zajtra skusku a neviem ani hovno:)ked som zhuleny som moc lenivy na ucenie

neurobil som z prava kurvadrat a musim si ho prenasat do druhaku,sakra....to asi preto lebo ako som isiel na skusku som stretol mojho kamosa(kamionista) a on mi nieco priviezol z prahy,no strasne nieco to bolo....na skuske som pozeral na test jak pero z gauca:-)strasne:titanic:
H8nza
Bejvalej učitel na střední, takovej starej vyhul to na nas dycky poznal... Ale docela pohodička, škola utekla rychle mrtě...sice z těch hodin vím prd, ale docela zajímaví
DanekRider
Jo docela sranda se v ůterý před školou spálit a pak 4hodky rýsovat s empákem v uších :P
kanjack
raz za cas si idem dat nejaky ten prask ked je mi v skole dlho... ale teraz uz skoro vobec lebo nam maju prist fizli robit ukazku "hladania drog", nas strasili ze zoberu psi a tak... takze si radsej davam pozor :D
Sol
u nas sme meli jednoho ucitele, byl celkem v pohode, vedel ze kamos obcas huli tak si z nej delal vzdy srandu "Pane ["CENSORED NAME"] vy jste dnes nejak mimo, nebojte na konci hodiny si vas vyzkousim" a kamos byl vzdy celou hodinu vyschyzlej protoze vetsinou nic neumel. Ucitel ho nekdy opravdu vyvolal a nekdy si jen delal srandu.. pro toho kamose to sranda ale moc nebyla ;)
Mishelou
S klidným srdcem mohu odpřisáhnout že to dohromady klidně jde,ale záleží na člověku :D
H8nza
krásně to uteče...:))
FaLda
Mozna ze to dohromady de, ale ja teda zhulenej do skoly zasadne nechodim..jsem na vyceletym gymplu a je to docela racha...takze jako po bluntu na fyziku a nebral sem nic, navic ikdyz nejsem zrovna high ve skole, tak dlouhodobe me to odrazuje od uceni..podle me to neni moc dobry kombinovat aspon teda ne z moji strany!
iceCube
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
drinker: Huleni kvuli nude je podle me jeden ze spatnych duvodu.

tak,tak... a to podle me platí všeobecně nejen ve škole....

Jinak já sem ted na obchodce a maj gad propadam z nemciny ja ten jazyk absolutne nedavam, hulim do skoly jen obcas, ale i tak sice sem se ani jednou za skoli rok jeste neucil ale nemcina je pro me zabijak :david: ...
Nebavi me NEJ - to absolutne vubec!!! :D
HNO
Heh zvladl jsem gympl, docela nedavno i maturu a hulil jsem denne, pred maturitou jsem to trochu omezil, ale stejne jsem si vecer s kamosema to brko, dve dal :D
Odmaturoval jsem na 3,4,3,4 , sice bida, ale to je celkem jedno :D
Vzkaz pro budouci generace na Groweru - maturita je fraska, nebojte se :punk:
Sokrates
Ono to hulenie nakoniec aj tomu učeniu aj prospieva, a u mňa to funguje takým spôsobom ako niečo za odmenu,
To znamená že si nezahúlim pokým sa to nenaučím a to mám za sebou 2x maturitu a 1x Vys. školu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
H8nza
Psali sme nakou písemku z matiky kdysi, tak sme si dali jako před tím jointa a místo toho abych přemejšlel o příkladech, tak sem přemýšlel o tom že v matice používaj málo číslo 4....:D páč je lehky tak ti daj třeba do příkladu 5 nebo 6..to už sou těžší....:D
poslední dobou mi to de - naučit se zhulenej. ale neučim se ve škole, sem doma a tak je to trochu volnější, ve škole by to bylo horší, tam sem zahulil tak 5x a pokaždý na pytel - radši si dát po škole, pro mě to nemá smysl ráno
chce to odměřit si množství a nepřehulit se do fáze spánku nebo tak :teef: a taky chtít se naučit, to pak jde bez problémů
Nyc Diesel
No my takhle chodime o velky prestavce ven dame speka cigo a pak ¨zase zpet do tridy je to celkem v pohode hlavne ti ta skola rychlejc utece :) sotva se proberes a uz des domu..:jumper:
lmarky
páč už nemam ve třídě nikoho, kdo by se mnou zahulil, tak na to seru.. stejnak sem pak vždycky byl v půlce dne exlej a nepoužitelnej :)
Chodím už 6.rokem (s maturitou mezi tím) na sochařsko-kamenickou střední která je vyhlášená tím že se tam mrtě hulí. Co si budem povídat - stará garda, co to vždycky povede, odešla když jsem nastupoval. I tak jsme se se spolužákama snažili a hulili ve škole ostošest. Hlavně na podzim - ráno, pak o svačině, po obědě něbo ještě po škole...prostě pořád....celých pět let...
Maturu sem (kupodivu) udělal, ale znám dost případů právě od nás ( i ze třídy), kdy kluci začali hulit moc brzo a moc často - třeba že si od patnácti, šestnácti dávali pár brček skunku denně - a zanechalo to na nich dost ničivý následky...
Je pravda že škola rychlejc uteče, ale nic jsem si z ní nepamatoval...Pozdějc jsme to radši omezili jenom na praktický předměty a teď už ve škole hulím fakt vyjímečně..částečně že není s kým, ale ve škole to často prostě není ono - ten stav si neužiju, ani tu energii nepoužiju nijak tvořivě tak proč hulit :D
iceCube
hehe, asi to taky omezím jen na praktický předměty, dík za insipraci :david:
flySter
na strednej som nehulil ani raz...na externej vyske teraz hej, skolu mam sobotu od rana do vecera, spoluziak vzdy donese Volcano Vaporizer (sopka,cajnik,piecka) a cez skoro 2 hodinovu prestavku vybehneme niekam do prirody...v lepsom pripade sa este nachvilu vratime do skoly :D
piis
Dracula
vite jak to je nejlepsi? myslim ze uceni a hulo de do sebe ale nesmi to clovek hrotit. Hulim nekolikrat za den, zacal sem nekdy mysim v 8 tride na zs, a vsechno vpohode , mel sem 1 trojku,bytek 1 a 2, a delal sem to stejne jako tedka ajak su na soukr. gymplu- Proste vzdycky pred skolou si dam fajecku venku- lampy ne su potom moc pasta :-D anebo jenom 2-3 prdiky podle sily modelu- Me trva cesta do skoly cca hodinu, a asi 40 min busem- ta fajka me vzdycky vypuka na tu cestu trochu-jenom tak do nalady + hudba = v buse relax. prijedu do skole a uz zacinam mit vyvred-tak do prvni hodiny-potom uz su normalni a vnimam ucivo, vpohode a tesim se jak si dam po skole prda:D takhle to delam nekolik let a zatim to funguje, nevim jak u jinych ale proste to staci nehrotit tolko-nejit do skoly zborenej upe v kaši ale jenom tak do nalady:D
DanekRider
Hulení a škola jde,ale ne všechny předměty. Taky záleží na modelu co se hulí...
Ale určitě je to super před odpoledkem,kdy máme konstrukční cvičení na PC zhulit,baví mě pak čumět na monitor a pracovat v AutoCADu :frog:
teflonn
vysoka skola z vas spravi hulica alebo alkoholika potazne obe veci naraz...uz je toho az moc niekedy...:rasta: :rasta: :beer: :grrr:
ja jak sem chodil do školy tak sem palil jen občas tak 2X ZA SKOLNÍ DEN :D tam to bylo nejvic kazdy den jine modely z cele severni moravy no parada :)
Koukejte se učit, věnujte se tomu nebo buďte dobří ve svém oboru a až teprv potom hulte. Hlavně nemějte hulení na prvním místě ... jinak budete muset osít celé statky, abyste nemuseli k lopatě :p:
Kac
tretak se da prohulit bez vetsich problemu, to byla nejvetsi pohoda z celyho gymplu :D ve ctvrtaku je to horsi, kazdej tejden pisemky z maturitnich otazek a to uz neni takova prdel, ale nerikam ze se to neda :D :D :D
Mirecc6
Hulenie a škola.Tak na tom som vyrastal od polovice druhaku sme išli v škole v podstate každy den najčastejšie v parku ale aj na hajzli to nie je zle trocha adrenalinu neuškodi.Začinali sme dvaja s kamošom a na začiatku štvrtaka už v triede nehuli iba piati z 25.Bolo to dobre peklo ale šlo to.Keby ste videli tie tvare profakov ty už nevedeli či sme sprosty my alebo ty 5 čo nefajčili no mali stoho chaus.To sme v triede boli všetci chlani elektrikari.Pohoda pohada ale POZOR!!! na maturu prestavku aspon mesiac pred ňou by som doporučil aby ste nedopadli ako vedčina z nas. "PS"
tvrdosovce
Podla mna skola a hulenie moc nejde.No len z mierov a ja tu mieru porusujem takze tak vyzera aj moja skola:).
Chemik
teflonn: S tou výškou máš naprosto pravdu. Já jsem měl výhodu, že jsem tam už jako alkoholik a hulič šel.
Jinak, k tématu, všechno jde dohromady. A pauzu před maturitou jsem nepotřeboval, jak tu někdo píše. naopak jsme se sešli se spolužákem na brko, zaházet si frísbí... Myslím že dokonce dvakrát, už ani nevím. A odmaturoval jsem dobře, málem i vyznamenání.
Mixerka
V pohodě .)
Wejdas
Jde ale ne vždy. jsou učitelé ke kterým bych zhulený nešel a jsou učitele kteří k tomu přímo vybízejí. tak asi tak
honnafetky
chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!
nero
no škola a hulení spolu se daj a dokonce pohodovje na odpoledky zhulenej a smát se profesorovi do xsichtu taky good ale dost vo hubu :D
Davey
Chodím na Gympl a občas tam přijdu zkouřenej. Ono se to dá. Sice to prostě občas nepochopím (začumění se na celou hoďku z okna)... Ale doma se to doučíš :D
FaLda
Noooo..:D..kdyz tak trochu zapatram v pameti:D...raci moc ne!..ale co uz! Kdyz ti nekdo o prestavce nabidne, nepohrdni! Jsem na gymplu..drsna skola! a clovek si nemuze dovolit byt mimo! ale jako kdyz si da clovek 4 bongy rano a pak de na matiku:D..a ma geometrii rikam vam:D...stoned vzorek a byl sem kreativni jak hovado!!:rasta:co sem vsechno nakreslil:D..vic nez jen bylo zadano, uca na me mluvi, nezajem, prece mam dulezitejsi veci k delani -> nakreslit rovnou caru:D
zimmfi
hulení a škola? ja se zhuluju jen na nějaky předměty např. fyzyka,ekologie,strojnictví.... pouze předměty ktery mě dou a baví mě ale treba na matiku když se zhulim tak pak nema cenu tam ani byt, nic nenapíšu spim.
a huleni po škole, kolikrat po škole si du na dvě hodinky lehnout jak su přehulenej
Hunter37
Tak do toho bych nešel, sry, ale nachápu lidí, co se ráno vyhulej a jdou do školy...tot muj nazor...
hypiz
po skole at si kazdej dela co chce ale ja osobne bych hulit do skoly nedoporucoval - rozhodne ne na stredni ... spousta lidi si nejspis ani neuvedomuje ze prave stredni ma zasadni vliv na jejich dalsi budoucnost.
Hunter37
Asi tak bych to rekl!!!
Davey
Hypiz, Hunter: Však já tam nehulím denně. Od začátku roku jsem byl ve škole zkouřenej jen 2x, protože vím, že se za ten den nic nenaučím. A když vím, že se mám třeba ten den učit doma, tak nehulím ani po škole, protože se mi pak vůbec nechce (to se mi nechce ani normálně) a navíc mám upe jiný myšlenky, proto se hovno naučím. Takže nejčastěji hulím pátek a o vejku...a ani někdy to ne :) Prostě beee freee
Hunter37
Já si dám maximálně po škole a to je v pátek, nebo i o víkendu, jinak pres tyden jsi to moc nerisknu, chodim na gympl....a uz ted umim hovno :-( a jeste kdybych hulil....
Tráva je stejně, jako oheň nebo alkohol dobrý sluha, ale špatný pán.
Chodím na vysokou a hulím o weekendech nebo prázdninách.
Stejně, jako alkohol!
Ale je pravda, že jsem se na jedné pařbě po škole zhulil totálně a potom jsem se ve vlaku naučil celou aktivaci komplementu z imunologie... :-)
Ale ve zkouškovým to raději testovat nebudu...
|Mánička|
U nás Kladenským gymplu snad není nikdo kdo nehulí ať už před vyučováním nebo po něm, fakt by mně zajímalo jak to ty lidi dělaj :)
growman
zhuleny v skole uplna parada a pozerat sa zo zadu ze co sa deje vyskusajte:D
_Dr.Skunk_
do skoly sem chodil jedine zhulenej nebo vubec:D
boo4smoke
já sem na gymplu..a zatim to de..:) hulim každej den, občas před školou, o obědu, nebo po škole..celkem to uklidní, ale vopruz je, když sou nějaký debilní hodiny, to fakt nemá cenu...:-P
Školu zvládam celkem dobře, akorát dostat se k učení, to mi dá občas dost zabrat, jelikož myslim spíš na to, že bych šla wen :) Akorát občas vypadává paměť, ale neni to nějak extra špatný, takže si nestěžuju :):)
citace:
po skole at si kazdej dela co chce ale ja osobne bych hulit do skoly nedoporucoval - rozhodne ne na stredni ... spousta lidi si nejspis ani neuvedomuje ze prave stredni ma zasadni vliv na jejich dalsi budoucnost.

Mno, zrejme ako ktora skola, pripadne ako pre koho.. chodil som na gympel, este za cias ked som nehulil som otraveny spaval na lavici, bolo to pre mna kazdy den cakanie kedy uz konecne zazvoni.. az neskor sa to ciastocne vdaka huleniu dalo vydrzat.. Inac to pre mna bolo mucenie, nekonecna ubijajuca nuda.. zmaturoval som na 1,1,2,2,2 a ten pocit ked som odchadzal a vedel ze to je naposledy vam ziadna droga nesprostredkuje, totalne blaho :heart: . A musim povedat, ze cim dalej tym viac mi to cele pride ako fraska.. promenada plastovych figurin.

Cele tie 4 roky som lutoval ze som radsej nesiel na nejaky ucnak, stavebku, cokolvek.. gympel sucks :flick:
já teda dělam školu dálkově,ale jako vim,že zahulit si den předtim než jdu do školy,tak to dopadne hrozně.zkoušela jsem to jednou a vydržela jsem tam asi tak na čtyři hodiny poněvadž jsem to nějak nestíhala pobírat.ale jako vim,že když jsem eště chodila do školy denně,tak jsme si jednou z kámošem dali špeka předtim než jsme šli do školy a ty nápady pak ale stáli za to..:-D ale jako denně bych to určo nedoporučovala
kamil
Hulím pořád! Hulil sem na střední, kam sem teda ani moc nechodil. Hulil sem na vejšce, kam sem taky moc nechodil. A teď hulím jako Ing. v práci, kam teda bohužel chodím.
Dr.Grow
no hoši ... jako zahulit si před tím než začne škola je nářez :-D .... ale už sů z toho aj nejaké problémy
nero
JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly kamrádovi taklhe zavřeli pidi pjestírnu byl zhulenej přijeli fízlové udělali testy(samozřejmně pozitivní)
a hned sociálka a stim spojená prohlídka bytu chodim za nim do děcáku jelikož matka šla bručet a nemněl fotra zdrhnul od nich celkem veselej příbjeh
_Dr.Skunk_
ve skole me chytly 2x jak balim brko pri hodine a nikdy me nic neudelaly ... na mysli mam ucnak tam mely pochopeni ... na zakladce to byl jinej narez to uz bych nekde taky brucel este ze sem zacal hulit tak pozde:D
Jablko
citace:
Já chodim často do školi zhulenej a jde mi to v pohodě tod´ vše.

Do ˇˇškoliˇˇ? Tak to te asi moc v pohodě nejde nebo aspoň ČJ ne :teef:
Dr.Grow
citace:
Původní příspěvek od nero
JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly kamrádovi taklhe zavřeli pidi pjestírnu byl zhulenej přijeli fízlové udělali testy(samozřejmně pozitivní)
a hned sociálka a stim spojená prohlídka bytu chodim za nim do děcáku jelikož matka šla bručet a nemněl fotra zdrhnul od nich celkem veselej příbjeh

u nás taky tuto prasárnu zavedli... já osobně si myslím že je to hnupina, učitelky mi den před tím říkala ( která to o mně ais ví ) že si mám dávat bacha na to co nosím do školy a komu to dávat atd .... na druhý den učil říkal že jak nás uvidí tak sme v řiti
crackonos
citace:
Původní příspěvek od nero
JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly

No na gymplu takový věci nikdo neřeší a pálí se tam o 106. Asi si myslí, že jejich pomyslná "elita" národa na takové věci ani nemá pomyšlení...
detlef
Do školy zhulenej zásadně nechodím - dřív sem chodil, sice to nikdo nepoznal ani na chování ani na očích, ale mě utíkaly hodiny strašně ale fakt strašně pomalu a hlavně sem při nich usínal a nic si pak nepamatoval.
Do školy ne, to bych z těch přednášek nic neměl a do laboratoře ani nápad!

Není nad kamoše, hulo, film a pivko - vražedná kombinace... :-)
PalYno
HULIM V SKOLE KAZDY DEN A DA SA SPRAVIT PODLA MNA AJ VYSKA KED SOM KAZDY DEN SFAJCENY<JA TO BEREM AKO SUCAST SVOJHO JA
crackonos
Tak dneska jsem byl high v biole, byl jsem zkoušenej a za 1.
fear
Podla mna sa Da ucit ale iba s high stavmi:D
Hagrid000
teda já sem ve druháku a odpolední vyučování pod-parou je na denním pořádku se známkama to de bez problémů

10 z 10 huličů/učňů doporučuje
moswa
postupem casu zjistuju, ze nektere predmety opravdu nejsou hodny strizliveho jedince. pokud jedinec neni masochista
fošna
citace:
Původní příspěvek od crackonos

No na gymplu takový věci nikdo neřeší a pálí se tam o 106. Asi si myslí, že jejich pomyslná "elita" národa na takové věci ani nemá pomyšlení...

oho.. přesně tak, taky sem an gymplu a mužu jenom potvrdit, vim jen o jednom kámovi, kterej má nějake problemy s kouřema, ale toho vychytal otec jaxe domlouva se spolužačkou na nějakych kytkách a hned ho bonzl do škooly.. ulet, asi bych ho zabil :-/
growman
ouuu taq to by som nechcel ja z hulenim v skole nemam problem obcas treba precistit mysel:D
Amuab
nemám s tím problém....často je to lepší..víc mě to baví
Davey
No teďka jsem tam byl celej týden vypálenej a totálně jsem tam usínal. Fakt jsem si to nedával a hlava mi padala a to doslova... ale zase v nějakých předmětech, kde musím něco dělat, mě to děsně nakoplo a naopak jsem toho dělal až moc :D... třeba EV, jsme dělali koláž z listů a já dostal první jedničku :D
Nebo v těláku jsem poprvé udělal výmik :D:D
crackonos
Já jsem minulý týden spočítal v jiným stavu takovej slovní příklad, kterej ani náš místní mathboss nedal, potom jsem se zaslouženě vyhříval na slunci slávy a obdivu. A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.
citace:
A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.

Tak to som potom extremne stastny a obdareny jedinec, vsetci moji znami su z okruhu tych 4och genialnych percent :D. Som Zvedavy ako si to Einstein vypocital :)
Kuči
jesm ve třeťáku na maturitnim oboru, zitra jdu poprve na soustruhy.teoreticky je ve skole mamuz prorane, ale co myslite? mam se do ty pryxe zhulit? :D:D
crackonos
Sagus: No buď to Albi špatně vypočítal nebo máš kámoše jenom z Mensy
saytam
Já když sem začínal huli takže v 9 třídě tak sem byl rád že sem prošel..
flySter
Kuči - na praktickom vyucovani sa kali lepsie ako na vyucovacich hodinach v skole, ale zase nie ze by som ti to doporucoval to nie...predsa len bezpecnost prace je prvorada a ked tam budes lietat natahany s ruzovymi slonmi tak sa raz dva namota na sustruh...
len myslim ze na praxi lepsie pochopis niektore veci co sa ucis v skole...
piis
wyruz
Ja chodim do skoly zčadeny skoro denne a jednou mi to nak nesedlo ze sem pozvracel zachody a kamaradi museli vytirat .. xDD (za mesic mam 15)
chodim na gympl,balim brka a sem tam chytrejsi nez vetsina tech vyjebanych hlav co se uci denne =D!..neucim se a ucim se den pred pisemkou pac by se me to vykourilo z hlavy.... PEACE
Nyc Diesel
Jinak se to tam nedá vydržet...:bandit:
logic7.m
moje řeč bez raniho špeka před školou a odpoledniho o velky pauze bych do ty školi ani nechodil
sv.jack
citace:
Původní příspěvek od crackonos
Sagus: No buď to Albi špatně vypočítal nebo máš kámoše jenom z Mensy

Tedka jsem tu hadanku vyresil,neni zas tak brutalne tezka,trvalo mi to asi 25minut,pokud ji vyresi opravdu jenom 4%populace(ja jsem cetl ze jenom 2%)tak dle myho nazoru jsou lidi docela tupy
lol pravda vyjebanych hlav neni nikdy dost ze sv.jack ??? xD
angelo97
mozno za Einsteinovej ery boli ludia prijebany...asi to tak je ked sam einstein mal napicu znamky v skole....
angelo97
ja hulim ale moc sa neucim...akosi sa neviem donutit ucit to co ma nebavi...skorej si na nete hladam niake zaujimavosti co ma bavia ale to co sa domna snazia moji ucitelia nacpat ee...chodim na priemyslovku a je to dost piicovina...
30SecToMars
Závisí skôr od tvojej inteligencie. ak nie si blbec tak by ti to malo byt jedno-
Mr.skunk
To je nejhorší zhulit se na praxi a pak jid na soustruh nebo na frézu či jinej stroj,už sem to několikrát posral:-D Ale nedat si před školou/praxej špeka či sklo je divný:-D
pAliCZaKoff
My na učňáku přes praxi pálili ve svařovně kde mají odsavaní a tak ten čoud šel přes ventilátor hned ven :D . Jinak makat na dílně je taky pohoda, akorát to trochu trvá jak se s tím tak mazlíš ... :rasta:
FatJoe
skola- teraz som v skole, zhuleny.. inac by som tu nevydrzal....
spiv.rastafari
citace:
Původní příspěvek od FatJoe
skola- teraz som v skole, zhuleny.. inac by som tu nevydrzal....

přesně tak škola věčinou zhulenej jinak bych tam chcipnul akorat skoušení a testy sou pěkně na píču
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od DieCatastrophe:
škola a hulenie to nejde dokopy... určite nie ak máte vyššie ambície ako ,,nevyletet"
Väčšinou trvá dlho na rauš a potom sa tam už len nudím... zhulovať sa nonstop každú druhú prestávku mi imho nepríde ako riešenie.

Ale jde to:) nesmíš hulit každou druhou přestávku, stačí když si dáš ráno o velký (9:20) a pak třeba o druhý velký (12:05)
To je pak pohoda... a hlavě ti pak ta škola rychle uteče:)
ivory
citace:
Původní příspěvek od Nyc Diesel

...a hlavě ti pak ta škola rychle uteče:)

alebo trva pekelne dlho.. :D
do školy chodím na desiatu... som tam priemerne 4 hodiny... a baví ma to tam viac nezhuleného, zhulený som mimo spoločnosť

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma