Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
dotaz na materiál - Klikni zde pro originální téma
aresek
čágo bélo,
taky někomu šrotí v hlavě že by si udělal aeroflo doma na koleni? ale pak jsem se zasekl co použít místo těch bílých odbélníků?
asi všechny hned napadne odpadní roura, ale větší průměr - kvůli kořenům už výjde celkem draho a pokud by jsem chtěl toho víc,tak se to pěkně prodraží, nějaké další nápady? uvítám vše :)

a myslím toto:
http://www.bestgardengifts.com/medi.../AeroFlo361.jpg
Machoman
Těžko to seženeš z nečeho levnejšího než jsou PVC kanalizační trubky. Jen letmo 200x1000mm za 242,30 Kč/ks . 4ks na jednu standartní lampu jsou dostačující, když připočtu nějaky zaslepení konců, tak seš ani ne na 1500,- což samo není konečná částka za ten system.
Hopík44
No něco podobného se tu řeší http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Jinak jak píše Machoman laciněji to asi neopatříš ale úspora to je veliká!!!
aresek
jo no, asi nic rozumného nevymyslím...tak jen dodatečná, myslíš, že 125ka by mohla stačit? ať má roztok kama proudit a kořeny svůj prostor? nebo to je ještě málo? metr roury,víčko a zátka cca 150,- kč, to by se jakš takš dalo :) byl jsem se ptát u nás týúka co to prodává a jedna rouda vycházela přes 500... :-/
aresek
jsem to už četl kdysi,pak jsem to už nenašel :) nějak se s tím poperu, tak díky chlapi ->smazat a sorry za blbý thread :)
Hopík44
No z mojí zkušenosti bych volil větší průměr, koukal jsem v obi a mají 16cm průměr, ta by snad stačila. Já jsem si to spíchnul z 10 nebo 125 ted nevím a nechci to běžet měřit do garáže ale kořeny ti zaplní prostor jako prd a leze to dolů přepadovou trubkou, což nevadí, fungovalo to i v tom ale volil bych ted větší průměr kdybych stavěl znova!!
mirage
Ahoj aresku

Mam pro tebe takovou alternativu... Koukni na ten odkaz co ti tady házel hopik. Dával jsem tam fotku, co jsem postavěl. Udělal jsem nakonec jiný systém a tenhle mi tu leží. Průměr trubek je 12cm, délka jedne trubky je 72 cm, v každé jsou 4 díry na 7-8 cm košičky..
Těch trubek je celkem 3 kusů. No to co je na obrázku, kromě te nádoby.. Mužu ti k tomu hodit i trysky jestli chceš, i nějaké hadičky a ptakoviny co k tomu mam... Když tak se ozvi :) zbytečně mi to tady bude ležet.. a 12 průměr docela stačí, kořeny sice prostor zaplní, jdou pak do nádoby, ale vůbec to nevadí. Měj se

S pozdravem K.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma