Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Přestat hulit - Klikni zde pro originální téma
Earl Mrkef
Zajimalo by me, jestli jste prestali hulit a opravdu nehulite.... nebo jste premysleli nad tim,ze huleni skodi :)
Total kapor
Momentalne nehulim, ale nie preto ze by som nechcel, ale ze nemam co.(tento rok bolo u nas zlodejov viac ako growerov) Za prachy si ganju kupim len zriedka a tak susim hubu. Je to pohoda citim sa zdravsi, ale len teraz si uvedomujem aka je realita na hovno. To co ti marihuana dava je stokrat viac ako si berie / moj nazor.
baboss
Mě by zajímalo co myslíte tím přestat hulit? jestli přestat hulit uplně-navždy, abstinovat. Nebo přestat jen dočasně.
Ten druhý případ, přestat dočasně hulit, to se mi snad párkrát podařilo když sem chtěl.
Těď poslední měsíc sem nehulil i přestože mam doma celkem dost gramu White whidow,prostě sem si řekl že hulit nebudu.
A nejlepší bude až si zase zahulim.
fak.gesho
Je lepsi hulit, ale nic se nema prehanet, je to taky pekne kurevska droga, vylize te vic nez alkohol(nebo spis jinak, ale furt lepsi 1 joint denne nez 10 piv....:o)))), skodi vsechno, sledovani televize, piti caje, chlastani, koureni, huleni, fetovani, cokolada:o))), dlouhy spanek, kratky spanek...no je toho hodne, vsechny tadyty latky, ktere zminuji ovlivnuji psychicke/fyzicke vnimani organismu, neco vam daji neco vam vemou, ale je treba si rozhodnout ceho je vic nebo spis lepe stoji mi to zato, u alkoholu a travy rikam ANO ---> ale nesmi se to prehanet...:o))) zkuste taky nekdy realitu, zkuste sportovat, cist si, cumet do bedny, pracovat, studovat, milovat, premyslet, psat, hrat, spat, zpivat, hadat se, nenavidet, porozumet atd..., a zkuste to taky nekdy bez huleni....:o))), vim, ze to nekdy neni takova zabava, ale nekdy je to taky mnohem lepsi...!!!
Srooga
Nooo, tak já jsem taky začal hulící pauzu...

Říkal jsem si do vánoc, nebo do silvestra a pak uvidim, jak se moje body regenueruje (spíš teda mozek :)

Te´D Je to 4 dny bez jakýkoliv intoxikace :D a je to celkem hustý. Po 4 měsících nepřetržitýho hulení - denně něco mezi 5 - 10 jointy (1/2 skunka a tabáku) - už sem nestíhal v práci...moooc vygumováno :( fakt!

Takže teď mam regulérní absťáček :)

1. nespavost - válim se v posteli a nic, ztaberu na půl hodky pak se zas probouzim. Asi největší vopruz...

2. přes den mě bolí hlava (zřejmě následek ponocování) - ne migréna, ale takovej divnej tlak v zátylku...jako když dáte dobrej model, vodletí vám nohy a pak se něco usadí v zátylku. Tak teď mi to tam asi chybí a svrbí :wink:

No a chuť na špeka je zdaleka to nejmenší, sem taky trochu agresivnější atdd...

Chci ale zkusit ten očistec trochu protáhnout...sem takovej experimentátor, taq uvidíme :D

Důležitý je, že to v ?PODSTATĚ? vůbec nepotřebuju :(

Dejte si zatim za mě!
Peace!

Wanad
Ja stim nemam problem.....kdyz nemam ...nehulim :-)
Srooga
2 Wanad:

Joo, taky sem to tak měl. Wem si ale, že najednou mášm hodně. A máš pořád. A hafo a ještě víc....
Rozhodně až dojde tak zas huli nebudu...jestli dojde :D
Walhalla2000
2 scrooga

sdilim s tebou tve experimentatorstvi...

ja to obcas taky praktikuji. Teda ted uz delsi dobu ne. Ale... vis co je vostry. Jeste prestat jist. Uplne. Treba dva tri dny... Ze zacatku ti to prijde jako strasnej vopruz. mas chut na speka, si nevyspalej a jeste mas hlad, ale druhy den vecer se neco zlomi, ty mas najednu strasne moc energie, jako kdyz vypijes x kafii a... treti den je uplne jak kdyz je clovek zhulenej. Jak se to snad uvolnuje nekde z tela ci co... no a ctvrtej den vrele doporucuji se uz najist. ale rozhodne ne radsi moc a prilis... Ja to vetsinou zacnu nejakou susenkou ci oplatkou proste jednu nebo dve. je to maly a hodne kaloricky... a v noci... to pak clovek spi jak zabitej a ma taaaakhle husty sny...
GrowGrass
Taky Obcas dam Pauzicku i kdyz to nedelam rad.Presne prvnich asi 5 dni je na hovno protoze sem zvyklej ze mam oci furt trochu privreny:) a kdyz nehulim tak je mam otevreny a trochu a neprijemne me palej.Nic moc chut k jidlu.Nic moc se spiiiii.A HLAVNE je HROZNA NUDA clovek jenom sedi a cumi a nic se okolo nej nedeje. Lidi sou jak kreteni a NIC me nebavy.

Ale zase je to dobry na vycisteni kvetakovyho mozecku.

Neni to zas tak treba.

1 za rok staci.

Pro me.

Jo.

Abych pravdu rek tal letos sem hulil a nehulu takhle
3 tejdny ne 1 tejden jo mesic ne 3 dny skoro nonstop:D pak 3 tejdny ne a ted uz zase sem 3 mesice v normalu a uz no more prestavani byla to hruza vsechno to bylo jen kuli zmene prostredi a nez sem se dostal k tomu :pimp:

[Edited by GrowGrass on 16-12-2002 at 01:20 PM]
Enfant Terrible
Wallhala2000: To vazne vydrzis tri dny nejist?
DanDer
Jo tak ja si uz asi treti tejden rikam ,ze si nedam speka.A furt palim.Ne ale ted uz si urcite nedam protoze nebude co.:-(
:satan:

Kdyz citim tvoji vuni, tak me zamrazi.Kdyz Te balim, lehce se Te dotykam konecky prstu a potom oliznu odzdola az nahoru.Jsi ma jedina laska.
MY JOINT
drinker hulič
Lidi tak vidim ze nejsem sam kdo nehuli... nemam ani neshanim a kupodivu jsem si ted zvykl vnimat realitu nevypalenej a je to krasny... zvlast dneska jsem prozil cosi co bylo jako nepopsatelna vlna radosti a chute zit a i kdyz bylo 15 pod nulou me bylo teplo... dival sem se na mesic a vubec... I AM HAPPY cause I FOUND MY LIVE and LOVE!

lidi zijte v miru, milujte a hulte jestli chcete, ale prestat MA CENU! a byly doby kdy sem myslel ze to nedokazu... dokazal!
TheKeptn
Jo ja pred rokem prestal hulit na mesic a duvod absolutne zvlastni stavy spis to bylo neprijemny nez prijemny a tak jsem si dal del pred tim mesicem asi g skunku a malyho hadecka a sam , to byl docela masakr hele sem hrozny halusky. Mno a rano sem se vzbudil a nehulil sem dalsich 30 dni. Po tom mesici to prvni brko - Lahoda Jahoda.

S pozdravem Kheptn.
vriter@cz
Jako ze uz hulim strasne dlouho a jeste jsem nepremyslel o tom prestat. Hulim asi od sedmi rana do sedmi do vecera a trpim syndromem nechapavosti a zapominani, ale mne se to libi.
CypressPce
Tak lidi to ja sem momentalne abstinujici nevim ani proc asi protoze maturuju a pisu ted samy predmaturytni testy a tak a vubec ani snad neni co hulit i kdyz by nebyl problem neco sehnat ale me se nechce a pak chci na jare odmaturovat a nekam se dostat(myslim na vejsku ne na vojnu:)).
A jinak lidi co psali o ty nespavosti tak to sedii ale abych pravdu rek ani me nenapadlo ze je to kuli nehuleni:)
Popravde ale stajnak to vidim blede na silvestra protoze to nejakej ten spek padne protoze pro me to je lepsi nez alkac:)
No pak zase uz jénom skola a uceni a nehuleni doufammm
Neco na zaver: Podle me je dobry vobcas vysadit at uz se jedna o cokoli
Arab
no nevim, posledni pulrok mam takovy divny predstavy jako ze uz toho huleni mam dost a ze bych se sebou konecne mel neco delat... na asi ctrnact dni sem nehulil (mel to bejt mesic) pak uz sem to zase nevydrzel, i kdyz sem byl relativne cistej tak se mi okolni prostredi strizlivymu vubec nelibilo.... no a ted o vikendu sem si dal vyborny houbicky a nejak me ten stav vytahnul z ty marihuanovy deprese a uz me to preslo -)))) i ty stavy z huleni ktery byly spis posledni dobou neprijemny a varujici se nejak zlepsily a uz sem zase spokojenej clovek..... doporucuju.....

ale je pravda ze sem mel houbicky podruhy v zivote takze to asi chce proste zmenit trochu perspektivu a utect ty hulicsky reality ktera se po nejaky dobe mozna zacne zdat nudna a neprijemna ?
virus
no u me to bylo tak ze kdyz sem nemel nehulil sem,ale po tom co sem sklidil muj outdoor a mam toho furt hafo pred vocima tak to nejde omezovat...a nejhorsi na tom je ze za chvili bude zralej indoorek...:)a to vse je na tom bomba,az budu mit problemy omezim to a az budu v pr*** tak s tim seknu:)
0X0da
Tak davam pauzu, uz skoro mnjesic, a je to fajn!
Predtim sem hulil jak prase - cca 10 let, z toho poslednich 5 vod rana do wecera 5-7 pulgramowejch spequ. Inu zacal jsem si pripadat takovej nanicowatej az neduziwej, v palici desnej bordel a tak. Pak jsem si precet studii klinickech testu marinolu (synteticky THC pro lekarsky ucely v USA) a docela sem se zhrozil, fura vedlejsich priznaku na me docela fest sedela. Tak si pauziruju, a je to pohoda, trvalo mi teda asi 14 dni, nez sem jaksi pozvolna vystrizliwel, postupne se mi zacaly jednotlivy funkce upravovat - ve zkratce: krevni tlak (uz to se mnou neflakne gdyz se rychle postavim), chut k jidlu (sezral bych pul vola), chcani (2x castejc 1/2), spanek (vratily se mi sny), sex (montuju se do kazdy, co se kolem mihne), cich (swet je plnej vune a smradu), sluch (rychlejc si preberu co kdo rika), pamet .... no pripravuju vo tom celej thread, co fsecko trava v cloweku posteluje a jak to zmirnit...
Ve skrze samy pozitiva, jen jaksi uz skoro zapominam jaky to je bejt vyhulenej... pauzu sem si naplanoval na 3 mnjesice, to protoze takhle dlouho trva poctivymu hulici nez vylouci cca 90% THC (de to svine fakt pomalu) no ale silvestr na krku a ten f tom muze udelat zas bordel jako sfine, dyk to znate sami ne?
Zdar a silu
Czilum
Taky občas nehulím kort když studujete,nejhorší je když máte zkouškoví to musíte přestat uplně.Nikdy sem nebyl tak vypatlanej abych hulil špeka každý den,spíš si dávám tak jednou za týden nejlépe o výkendu.Bohužel konopí mě hodně zmenilo a převrátilo život.Když to hodně přeháníte tak pak ste absolutně líný to znám mám hodně takových kámošů.Je jich škoda.PROTO všeho s mírou.Mějte se fajn.AHOOOOOOOOJ
Kvetak
Taky pauza, teď to bude 14 dní a počítám tak do Silvestra-to se musí oslavit, no a pak eště nějakej ten týden budu pauzírovat-neni to špatný, líp to myslí.
Graetar
Walhalla: S tím půstem máš můj obdiv, klobouk dolů! :eek: Já mám problémy vydržet bez jídla jeden den...
vriter@cz
Huleni je nejlepsi co muze na tomto svete byt
Hajavan
tak ja hulim o vejkendu na mne docela fest.a pres tejden jsem ve skole a tam nepalim. ale nekdy kdyz to s kamosema prezenu tak mam potom vycitky svedomi.(preci jenom je ganya pro vetsinu lidstva spatna).

jo a bal jsem se kdyz budu hodne hulit ze mi to uz nebude "nic" delat. a zatim si dam 2-3 prdy(dobryho paleni) a jsem huste zkourenej, takovej mazec v hlave. a nekdy to ani nestiham. kamosi rikaj dej si este to te z toho dostane budes v pohode. ale vetsinou mne to dostane este dal do zhulenosti.

ale rikam si hulim jenom o vejkendu obcas. tak proc ne poradne. :smoker:
Ondrash
to vriter,

haha... tak tos toho ještě moc nepoznal :D co ?

ještě lepší je nehulit !
drew
Zhulenej si všechno daleko víc užívám,ale opravdu šťastnej je ten,kdo k tomu hulení nepotřebuje.Asi se na to taky načas vyseru.......
Earl Mrkef
To se mi libi ze tuje tolik prispevku!
Ja sem nehulil neco pres mesic a je mi fajne i bez hulenicka. Jeste nedavno sem si rikal, kez bych neprestal nikdy hulit :) a ono se to nevyplnilo...
Je tolik duvodu proc sem prestal...ani je vsechny neznam, proto sem nevedel co rict kamosum na to kdyz se me zeptali proc sem s tim skoncil.
par duvodu ale znam:
- je mi krasne i bez toho a to diky me lasce :)
- zacal sem poznavat, ze mam kapku vymazano :-/
- oci mi otevrelo asi ganja-mleko - prehnali sme to s kamosema a sem rikal ze uz nikdy vice.Ale stejne sem jeste pak hulil :)
- stavy zacaly byt nuda, i kdyz sem se snazil namluvit si ze jsou ok (hulil sem nejdriv zridka ale pak po outdoorku sem hulil skoro kazdy den,opcas prestavky)
- ...
Bylo tezke byt bez huleni (asi tak tyden-dva), byla nuda, ... Ale staci si najit konicka... chci se vratit spatky k fotbalu, a taky se ucit nove veci, a taaaak :)

Podle me skoro kazdy pozna kdy ma dost... ganja mi hodne dala, asi celeho me zmenila( k dobremu) a za to sem prirode vdecny...
***** mejte se fajn groweri *****
fak.gesho
:o))), to znam, ale to prejde, vsechno prejde...

Ale rek bych, ze uplne skoncit je principove omezovani se a to je na rozumneho cloveka az extremismus, proc si jednou zacas nedoprat tu pohodu?, ono kdyz nehulis kazdej den, bavi te to mnohem vic, ale to je fuck:oP, mejte se, du se srotit...
Slut
No tag pauzu si dám ted, tag na měsíc sice nejsem moc wypatlaná, ale stejně si jí dám a až si dám za měsíc to brčko tag to bude mazec! Jo a hulit každej den 3-10brček je ůplně na howno protože tě to nezmastí, ale jenom ještě wíc wypatlá. Fakt je lepší zahulit tag 2x do tejdne wo wejkendu si to člowěk wíc užije!

:slizoun:
Mějte se fajn Slut
4C3
Momentalne mam za sebou vice nez mesic uspesny abstinence ;). Uz mesic se totiz ucim na bakalarskou zkousku a jeste asi dva tydny pred tim jsem si dal na "detoxikaci" :D. Moje pravidlo proste je, ze obvykle dva tydny pred a nikdy pri uceni na nejakou obzvlaste dulezitou zkousku nehulim - je to mozna spis o aliby, aby kdyz bych to posral, tak to nemohl svadet na huleni, ale jen na to, jak jsem blbej ;).
Al-Ban
Tak gratuluju 4Ctrojko, jseš fakt tvrďák :). Taky už jsem se konečně k tý pauze dokopal a nyní mám za sebou už celé 4 (slovy čtyři! :D) dny abstinence po téměř roce festovýho denodenního hulení a jsem na sebe právem hrdý :D. Teda všechno hůlo muselo pryč z domu a naštěstí mi vyšel můj předpoklad, že moje lenost je přeci jen o něco větší než moje závislost :), ale v sobotu už vyrážim pro trochu matroše (tak zněla dohoda se sebou samym) a pak bych zase přes tejden pauzíroval. Pokud bych to takhle srazil, tak budu spokojen. Je to pak opravdu asi o něčem jinym než to tam prát denně "jen tak".

P.S. Já vím, že čtyři dny jsou k smíchu, ale potěší to :).
virus
to al-ban: GRATULUJU!!!!SES PASAK:D:D:D:D:smoker::pimp::sun:
Al-Ban
Jo díky, já věděl, že se dočkám uznání :D. A to jsem ještě zapomněl napsat, že se mi na dnešek o tom i celou noc zdálo-snad celej ten sen (to přehánim, byly tam i jiný scenérie, taky moc zajímavý, ale detaily tady rozepisovat nebudu ;)) jsem čuměl na umotaný brko a ani tam jsem nevyměk a neodpálil x:smoker:x. Jinak v tuhle chvíli bych hulil jak pes, protože se celej den furt něco sere, naposled jsem před chvílí dojebal dvě CD při zálohování ;), ale naštěstí (bohužel :( ) ty chmury nemůžu nijak zahnat, tak to snad půjdu zaspat a doufám, že se mi tentokrát nebude zdát zas něco takhle útrpnýho :eek:.
virus
tak tedy dobrou:Da peknyy sny:D
Tak sem se rozhodl, že si dám taky nějakej čas pauzu, stanovil sem si dva týdny. Tak su zvědavej jestli to dodržím. Už to držím myslím týden a zatím pohoda. Ve škole se dokonce můžu líp soustředit, což je dobrý....
Mišutka
Já sem přestal hulit na zimní sllunovrata začnu na jarní rovnodennost mám na to připravenou pořádnoukupu Ganji a už se těšim ale teď k tomu proč sem přestal...a jak to vypadá po 18 dnech nepálení...
Nechci omývat statý známí následky po dlouhodobim ( u me par let ) hulení, všecny je mám, ale co mě sralo nejvíc byl stavy, kdy sem byl spalenej, ktery zacali bejt na hovno a psychozni po mesicich pokusu sem prestal palit. Vzdycky sem si myslel ze to co se kolem me deje a co delam je kvuli tomu ze sem zmastenej, ale jak ted nepalim tak zjistuju, ze je to normalni. Zacal jsem vic chapat vsechny lidi kolem sebe, uceni a zacal jsem byt mnohem vic komunikativni-proste si neco z toho svyho zivota pamatuju...mam sice trosku poroblemi s kourenim a alkacem, ale ta pauza mi fakt neco dala, tesim se co se mnou udela 1 špek po takovy dobe, ale planuju fakt nakej vodkros...
Mišutka
To OXOda: čet sem tvůj starší přízpěvek a chtěl si něco přečíst o tech klinickejch testech marinolu jak si psal...neviš kde bych se k tomu mohl dostat
steve


já osobně gdyž pak třeba nehulim 14 dní tak se takovej línej a tak.Tak člověk by to jeno mpřece jenom měl mít pod kontrolou co říkáte?
Dude
citace:
Původní příspěvek od Mišutka
To OXOda: čet sem tvůj starší přízpěvek a chtěl si něco přečíst o tech klinickejch testech marinolu jak si psal...neviš kde bych se k tomu mohl dostat


jestli vládneš English, tak zkus tůto
koles
jak tak pročítám tenhle thread, zdá se mi, že je to tu plný nějakejch divnejch příspěvků: zoufalství, znechucení, výčitky, strach... co ještě? ... hmm, jistě, najdou se výjimky. je to snad tak hrozný... nehulit?

já teď nehulim od silvestra a... je to fajn! když jsem dřív (v minulých letech) vysadil, tak to byla celkem nuda, ale to se dá jednoduše překonat. to jediný, co člověk potřebuje, je najít si něco, čím by zaplácal čas, kterej by strávil zkouřenej. pro mě se tím stala hlavně četba (dobrejch knížek je celá parta a třeba i v žánrech, kde byste to nečekali), občas něco zapařim na kompu (sérii Tom Clancy`s - Rouge Spear, Ghost Recon vřele doporučuju - jsou to docela náročný a realistický hry, nebo třeba nějaký RPGčko - to zas jen tak neomrzí) a taky nějaký to učení - mám před maturou, ale ještě jsem se nedokopal, abych začal dělat něco pořádnýho.

takže vám všem, kdo jako nehulíte, držim palce. ale na druhou stranu, jak již bylo řečeno, hulení bych se rozhodně nevzdával: chce to jenom míru a tu má každej svojí!

Peace
nemo
Hele Al-Bane a napiš jaký to bylo, když sis dal po té pauze. To by mě zajímalo. Podle mě se fakt pauza vyplatí. :D
Al-Ban
No tak to víš, že to byl pořádnej hukot i po blbym jednom tejdnu :). Pauzu rozhodně doporučuju, ale jinak každej co snese ;)
Earl Mrkef
Kolesi(koleso?:-), souhlasim s tebou....je treba si najit neco, cim se vyplni cas kdyz se nehuli ;) :)
Turek
To já jsem nehulil už 13dní a určitě si ještě tři dny nezahulim, protože mám zápal plic a nemůžu (teda neměl bych). Je to asi nejdýl za poslední rok spíš ještě víc. Jinak si pálim skoro donodenně a tak se už těšim až si konečně ublim brčko a to mě totálně roseká na sračky. Taky jsem stejně dlouhou dobu neměl cigárko, takže se pokusim znova nezačít, ale to už sem nepatří.
Zoltan
U me je to takle.
Ja si furt rykam(vecinou v nedeli) : Tak a tenhle tejden nebudu hulit a budu sportovat ucit se a tak... jenze pak to dopadne. hned v pondeli veskole pride kamarad a rika pod nabrko! No a jelikoz nikdy nedokazu rict NE! tak zas celej tejden hulim jak prase... :-)
vriter@cz
Taky jsem pro nejakou mensi pauzu, ale vsechno z mirou. Ja si davam pauzu tak po
6 mesicich huleni. Dam si tak tyden nekdy i vic pro zregenerovani mozku. Mne to staci. :D
Hellboy
Dokopat se k pauze bylo tezkee a pernee - ale na zkousky ve skole to fukt dela dobre, nehlede na to, ze clovek ma hned vice energie, casu, nadseni ... a taky na druhou stranu uz zase trochu siilim z tyydle spolecnosti a mozek bez huleni jede proste moc rychle, ale stoji to zato, nehlede na to jakej to je wodpal dyz si davam brko jednou - dvakrat vecer za tejden ....!!!!!!!!!!!! zvlaadnu to i bez - a hodlaam omezit huleni jiz na vzdy !!!!!!!!!!!!!!!!
Czilum
Nadobro sbohem kamaráde,už tě tak často neuvidím tak maximálně jednou v pátek,bylo mi s tebou pěkně ,ale to učení nějak dostává trhliny a to ještě neomluvim o osobním životě.Jo chorobný mozek,chorobný mozek,chorobný mozek ................
Mišutka
Thanks to Dudo, anglicky sice moc nevalim, ale nak si to prelouskam, aspon se procvicim a otestuj novej slovnik, co jsem dostal k vanocum, moc dukuju za adresu.
chobot
Czilum: Prestavas hulit zrovna kdyz rozjizdis skrin? Aspon to tak podle tvych prispevku v pestitelskych forech vypada. No, hodne stesti..... :smoker:

kukin thc
osobne mi je dvacetjedna ale mam hodne znamych a casto se ptame lidi jestli jeste nekdy prestanou,nebo to jen omezi.nektere odpovedi typu "az budu mit maleho chlapecka a budu s nim chodit ven,tak si ubalim speka a budu ho pozorovat" me tak trochu desi.Budou nase deti pozorovat jen sve vysmate rodice???
Graetar
Podobný věci se tu čas od času řeší. Ale určitě to není tak žhavý. Mám vypozorovaný, že většina huličů s postupujícím věkem silně ubírá na razanci a frekvenci hulení, i když se samotnýho hulení nevzdávají. A i kdyby ne - myslím, že dětem moc nevadí dívat se na vysmátý rodiče. Uznej, že je to pořád stokrát lepší, než klasická alkoholická rodinka...
Neměl bych z toho strach - hulí spousta lidí, známé osobnosti a hodně z nich má děti.

Čili - odpověď zní: Zatím nemíním přestat hulit, ani do budoucna. Přestal jsem hulit akorát cíga, a doufám, že mi to vydrží do konce života :).
kukin thc
tak jsem to asi nemyslel.jen mi je jich trochu lito.ja jsem huleni poznal poprve v sestnacti ale potom az v devatenacti jsem zacal volne.jak se budou chovat kdyz v takove rodine vyrostou.to bude pro ne uplne normalni.o tom jestli je to stejne jestli si otec zajde v patek na pivo a jestli si zajde na brko tak v tom je rozdil.ja sice taky nechci do budoucna prestat ale na ty deti se budu chodit koukat urcite nezhuleny.


Úplná demokracie bez drog neexistuje
uzzi
momentálně teda ne :sun:
_______________
born to be high!!
Graetar
Uzzi: Vono po včerejšku je to taky dost těžký :D
casper
hehehe.....myslím ze na dítě má vliv hulení rodičů. Taky jsem se teprve nedávno dozvěděl že můj táta si balil cíga s hašišem když mi bylo tak 5! ale na chuť jsem tomu přišel o 10 let později, odpálil jsem si kostku :). přestat hulit nemám důvod, ale jestli jednou příde a bude to kvůli dítěti tak klidně skončím...teda já bych synovi povolil hulit ale až tak kolem 18-20 to už by byl duševně vyzrálý......ganja dělá s mozkem hodně..........dobře
Yennefer
Nebude to nejspis tak horke, az budu mit jednou konecne doma to sve male krasne...., bude to takovy pocitovy "narez", ze huleni alespon na delsi cas nebude potreba. Zhulena bych se pred malym ditetem citila asi jako idiot.... A nemluve o tom, ze budouci mamca by si s jistotou mela dat na par let pohov, aby potom bylo vse ok.
gizmo
no ja kazdopadne zatim nehodlam prestat hulit. kdyz ma nekdo maly decko, tak by asi nemel bejt nonstop vykourenej, aby si taky aspon vubec pamatoval, ze to decko ma neco naucit do zivota, ale jelikoz ja se ted v mych skoro 20-ti letech jeste hodne dlouho nehodlam pustit do zeneni nebo nedej boze vychovavani nejakejch decek, tak mam klidnou hlavu. Urcite se ale tesim na duchod (jestli se ho doziju :-)) az si budu jenom hulit a nic jinyho nedelat... :-))
Jamaica Hadra
Chci přestatat hulit protože mě hulení omezuje co se tíče komunikace. Není tomu sice vždycky ale jak jsem moc tak už jenom čučím a su na sebe nasranej. Hulení není špatný, ale až budu mít rodinu, tak hulit nebudu( hulit budu až budu starej,) abych si užil rodinej život. Až budou děti velký tak hulit začnu- abych se nenudil a bylo veselo.
HKOR
No já se touhle otázkou nezabývám a ani nebudu .... říkat si že určitě někdy až bude to a to a to a až budu mít ....... je blbost (podle mně) ..... prostě to nechám na osudu AŽ TO PŘIJDE DÁM VÁM VĚDĚT .... (pokaď grower bude ještě existovat)
Hicks
Přestat???
To je jako přestat chodit do hospody - reálný ale nepravděpodobný:smoker:.
Zatím teda ne, vlatně ani nevím proč bych měl...

Ale jedno říkadlo uznávám a řídím se jím:

Všeho moc škodí :D.

...i sex.....asi.....

:D
stroho
To SA Neda, ganja mi prirastla k srdcu!

,,Necum a ubal!´´
hackmatt
hackmatt.szm.sk
:sun: tak ja urcite raz prestanem, az budem pod zemou ;-)):punk:
nihilista
PROC?
chobot
Uvidime :frog: !

Asi bych nechtel nikdy uplne prestat hulit, spis bych to rad casem hodne omezil - ze bych zahulil radove nekolikrat za rok . Takova intenzita je slucitelna s jakoukoliv zivotni situaci, existenci pripadnych potomku nevyjimaje. Asi bych ale nechtel bejt zhulenej pred detma, k cemuz ani neni duvod, kdyz muzu v klidu vypadnout s kamosema do hospudky.

chobot
Jo tak ja ted stagnuju a zatim to vypada nadejne jinak ta moje stagnace trva od silvestra!!!!
Tak uvidime jak to dopadne ale mature a prijimackam du do toho znava:D uz se na to tesim:D
CypressPce
ten Unregistred sem jaaa:D
kukin thc
dal jsem tzo tady jako takovouz otazku jak to resit s potomky ale mnoho lidi si s tim nijak nedela problemy.snad to zacnu resit taky trochu pozdeji a treba se budu pred svym deckem citit trapne.

vcera jsme si jen tak delali srandu ze je kamaradka tehotna a celkem jsme ji tim dostali.takove ty kecy jako ze to bude muset omezit a ze se vidime na delsi dobu asi naposled atd.
zacali jsme nad tim premyslet ale stejne jsme dospeli k zaveru ze to asi jen maximalne omezime

Úplná demokracie bez drog neexistuje
Los_Meskalinos
já nepřestanu hulit NIKDY, a trapně se teda před mým potomstvem cítit nebudu. aspoň si ten malej bude moci udělat širší pohled na svět a jestli bude taky hulit to nechám čistě na něm. myslim si že by se těm prckům mělo odmalička ukázat že tu ,,drogy,,(nemám rád tento název protože se díky systematické desinformace ze stran lidí kteří k tomuto mají hledisko které se někde dočetli, doslechli a vídí jenom ty nejhorší následky a ten ostatek jim proletí ušima) byly a jsou a že ve své podstatě (myslím ty přírodní + LSD :-)) špatné nejsou když se je naučí respektovat a brát si z nich to dobré i zlé v míře. já osobně bych mou minulost s drogama nechtěl nikdy vyměnit jsem rád že jsem se k ním dostal protože mi otevřely širší obzory a lepší vztahy k lidem větší porozumění ostatních. naučili mě naslouchat a dovolili mi ten nádherný nadhled nad životem. vyměnil bych pár věcí které se jich týkají (sem tam vojeby lži rodičům atd.) ale takové věci lidé dělají i když na drogu v životě nešáhnou a ani si to neuvědomí je jim to jedno. ja to díky drogám vidím není mi to jedno i když někdy nabalím lež na lež ale to mě potom mrzí dvojnásobně a mam to schovaný v tý mojí zelený dušičce a když to člověk nejen uskladňuje, ale snaží se to vymazat stává se tím lepším člověkem. HLUBOCE DĚKUJI PŘÍRODĚ ZA TYTO DARY
DJ.FASMOS
tak s hulenim určitě nepřestanu to bych se totálně asi unudil.......
hackmatt
nihilista> clovek niekdy nevie, mozno aj pod zemou..
:death: :D ;-))
fak.gesho
Myslim, ze hulit nikdy neprestanu, nehulim moc a pred detma (kdybych naky mel) bych urcite nehulil(aspon prvnich 15 let:D). Aspon jednou poznam, jesli nakyho toho klucinu/holcinu jednou budu mit, ze huli az mi prileze domu s pritroublym vyrazem a cervenyma ocima. Budu moc nejak moralne zareagovat a trochu s snim otom popovidat (a treba jednou zacas i zahulit:)). Myslim, ze je zbytecny se vzdavat hula na ukor nejakych (konvenci) jinych subjektu. Nehci v padesati/sedesati letech jen kazdej den chlastat a zrat prazky na uklidneni, urcite si jednou/dvakrat do tejdne naky to zahuleni dopreju az budu trochu "v letech"

nicmene, muzete se na to zeptat nasich "groweskych veteranu"(bezurazky), jakej na to maj nazor a malo jich neni...
Jirka P.
uplne prestat ne, jenom sem to tedka omezil a je to lepsiiiii
gizmo
2 CypressPce

Pokud nehulis jenom kvuli maturite a prijimackam, tak tos pekne prohral.... ja sem to pojal uplne opacne a vysledky byly ohromujici (teda az na prijimacky, ale na VS sem, takze vo co de :D ). K maturite sem prisel jeste celkem vykalenej po predchozi oslave kamosu, kteri maturovali den prede mnou a odmaturoval sem ze ctyr za pet, takze krasa.....
blackholesun
joooo ja uz hulit prestal....totalne mi to lelzlo na mozek....a to navic hrozne rychle.....navic kdyz vidim nektery svy znamy...jak uz jseou vymlety...zhulej se a uz se ani nebavej jenom sedej a obcas neco prohodej....hnus....uznavam travu...nekolikrat za rok...ne deset jointu za den.....
Viciola
no já jestli budu mít svojí drzejší kopii tak uz ted se nemůžu dočkat ne porovnávání modýlků:D
Kpt PLICE23
Taky sem si rikal,ze maturitu zvladnu i kdyz budu palit a ani sem se k ni nedostal.Ted opakuju 4. a maturita se mi blizi jak smrt,vym zatim peknou picu a myslenky na to ze omezim huleni nebo snad prestanu(UNREAL) se mi taky honej hlavou.Kdyz nehulim tak mam starasny abstaky,musim hulit dene jinak je to zly,jenze to mi ubira sil a do niceho se mi nechce.Zacarovany zhuleny koleckooooooo.
Tak tahle otázka mě vždycky hrozně dostane a taky myslim že až každej bude chtít přestat tak přestane bububububu
Dejva
no tak me je skoro 20 a myslim ze me to asi taky nekdy vomrzi takze asi urcite prestanu ale ted este neni ten spravnej cas hehehe mam zanami co maj mali deti a klidne je sebou vemou do hospudky na zahradku deti si tam hrajou na pisku a rodice si f klidu pufno naky bambarkou samozrejme s rozmem a sou f klidku myslim ze je to f poho hulit i kdyz ma clovek rodinu
mellkori
Tohle téma je pro všechny co zkusili přestat huli. Nikho do toho nenutím ani nemám v úmylu nějak zatracovat kouření marihuany, ale chci popsat můj případ. Měl jsem nějaký problémy v osobním životě a ve škole, hulil jsem a tyto problémy se dále zhoršovali, protože jsem je ignoroval. Tak jesm si jednoho dne řekl nechám toho a uvidíme co to udělá. Tak jsem toho nechal, začal jsem kamarádům říkat ne a začal jsem si řešit problémy ve škole se známkama. Asi po měsíci jse si všiml jedné věci, začala se mi zlepšovat paměť a taky jaem si začínal vzpomínat na v+ci na které jsem už dávno zapoměl. Nechci zpochybňovat něčí názory, ale tohle je moje subjektivní pozorování - marihuana opravdu tu paměť ovlivňuje, ne moc, ale dá se to vrátit. Takhle jsem to vydržel asi tři měsíce. Možná si říkáte, že jsem moc nehulil, ale já jsem hulil třeba šestkrát týdně. Těďka se už nedržím tak moc, ale dám si jenom třeba jednou dvakrát měsísčně ale víc ne.
Je to docela zajímavá změna. Zkusil jste to taky někdo ? A jesli ano zájímalo by mě jestli má stejné zkušenosti. No to je asi všechno
Mr.Proper
Vosliku jedes s takovejma myslenkama!!!
Je krasny pocasi, bude brzo leto, pohoda, festivalky, muzika, zahradky, kamaradi a tak dal. Je se porad na co tesit, je porad proc zit.
Tak at je ti lip.
Můj hlas patří na 100 procent kolegovi Mellkorimu.
Jako vše v tomto světě, když něčeho užíváme
nad míru, tak nám to hodně vezme.
A ta ganja, zase taková sranda není.
Jistě, je to měkké, měkčí než chlast
(zkuste chlastat 6x týdně půl roku),
ale pokud někdo celý rok denně vyhuluje
ty šílený holandský pekla,
tak si skutečně o tu demenci koleduje,
a mám pocit, že změny na mozku pak budou
hůře vratné, ne-li nevratné.
Mellkori, jsi můj člověk.
Jednou, dvakrát za měsíc
si udělat takovou malou oslavu života
myslím tvůj život povznese k světlým zítřkům.
P.S. Zkuste někdy skutečně nezaujatě
a upřímně sledovat (když nebudete zhulení)
třeba takového JXD, on je samozřejmě chytrej,
ale jeho chování je značně posunuto.
Nechci vypadat jako nějaký odúrce,
sám si taky rád dám dobrou dýmku,
ale zkušenost s intenzivním denním hulením
mám taky a s člověka se prostě staně smažka, ať si říká, co chce.
Čus.
hoveho
ak niekto huli a nic mu to nedava, je to uz len zvyk, nepotrebny a zbytocny zvyk.

hvh
kovnator82
Neviem či sa chystam prestať huliť.Skušal som to len tak cvične že prestanem tak na tyžden.Ale ked som dlhšie nehulil a bol som na nejakej akcii povedzme na koncerte tak som zistil že sa nedokažem bez konopy zabaviť tak ako ked som nahuleny proste si to nedokažem vychutnať.Neviem či prestanem niekedy huliť ono to musí prisť same nebudem sa do ničoho nuťiť.
kovnator82
Ako zistíš či ti hulenie niečo dava alebo nie?
Bruce
Z mé osobní skušenosti můžu říct že přestat hulit (když hulíš x5 do týdne) je dos problematické. Člověk se stává psychicky závislý a pokuď není in naráží na stěny reality s pocitem že to není ono.
Jedu druhý týden na čisto + kreatin , proteiny , aminokyseliny a bušení do těla.

výsledek:
zrychlený metabolizmus = vyplavené THC , pot již nemá pach travní, zlepšená pamět, rychlejší koordinace, 3kg navíc,sexuální aktivita +100%

Zhoršený zrak za šera nebo tmy, brutálně zpomalená schopnost se dostat do stavu meditace(objevují se jakoby jiné cesty).

Jinak první týden pustu psychický neklid ,nevyrovnané nálady prostě kentus.
WiB
Jsou lidi, kterí hulí jednou týdně a nechává to na nich následky, naopak jsou lidi, kteří hulí několik let několik jointů denně a jsou v pohodě, nepoznáte na nich NIC! A proto nikomu nemůžu říkat, že hulí moc jen podle toho, jak často hulí. To na tom člověku prostě JE poznat! Sám přes 14 dnů nehulím kvůli matuře a prvních pár dní jsem byl nevrlejší, ale to jsem už byl i poslední tejden hulení, takže žádán změna. Jinak přestat hulit není těžký(z mejch i cizích zkušeností), stačí vědět proč:)
Yiri
Hulil jsem vic nez rok od rana do vecera, kazdej den jsem si rikal, zitra si dam pauzu, ale vzdycky jsem vydrzel tak asi hodinu po tom co jsem vstal. Prestal jsem az jak doslo hulo a ted uz nehulim vic jak 3 mesice, ale myslim, ze to prestavani moc v pohode nebylo. Rekl bych, ze po tak vydatnym huleni je to docela tezky s tim seknout. Dokonce kdyz jsem kdysi prestaval kourit .. ano myslim, ze to bylo ze zacatku dost podobny.

Nicmene musim rict, ze po teto dobe pustu jsem se vratil do normalu .. zadny schizy, pamet se mi vratila do normalu .. mimochodem ta byla v hajzlu ze vseho nejvic .. kdysi jsem se vracel 3 krat zkontrolovat jestli jsem zamknul dvere atd. atd. Po tehle dobe jsem fakt v naproste pohode a jedno vim jiste .. nechci toho mit uz nikdy moc pohromade!

WiB: Vis ja uz po roce huleni nevedel nic, natoz tak abych vedel proc prestat. Ja prestal jen proto, ze jsem skoncil na suchu. No a ze to na nekom nejde poznat .. to je prave pricina toho ze huli nekolik jointu denne .. a velice se pletes, takovy clovek neni v pohode, ale to uz je prave v nepohode!
Legion
Já hulím každý den nekolik jointů sice mě to drobet vypatlává ale vše má své plusy a mínusy. Je dobré si jednou za čas dat malinkou přestávku tak na 2-3dny ale přestat ůplně!! to bych asi nemohl protože nevím proč bych přestávál mě to totiž baví hulit. Ale je to každýho věc třeba někdy přestanu hulit ale zatim to neplánuji.:smoker:
blockhead
s tema prestavkama musim souhlasit, protoze uz po tejdenim huleni(tak 2-3, nekdy 5 jointu denne) se cejtim dost vypatlanej takze si dam pauzu tak na tejden a pak si treba zas zahulim....ale hulit porad, treba mesic v kuse, to bych asi nevydrzel
Vcerejsi vecer mi zatim docela stacil, 4 brka hase a je ze me kase :D
plague_man
Já měl pamět v hajzlu i před tim neš sem začal s trávou. Teď je to sice ještě horší ale psychicky se cejtim o hodně líp. Když ale tak na tejden přestanu tak mám trochu sebevraředný myšlenky.

Já s tím nepřestanu. To že ztrácím pomalu určitej vyhraněnej životní názor díky tomu že na to zapomenu - S tim se vyrovnám.

Uvidíme za pár let. Zatim to vypadá ,že si budu na papírek poznamenávat moudra na který občas přijdu - jako která knížka se mi líbila, jaký náboženství vlastně vyznávám a tak.... Protože co si nenapíšu to nevim. :(
13 dni sem nehulil, pak sem si zahulil salvej a od ty doby huleni nepotrebuju. A taky uz nemam takovy depky. Salvej je fakt good:D
Nevím jestli je to tou šalvějí, nebo tím že jsem nehulil skoro tři tejdny, ale už mě to taky moc neláká. Kdyby mi někdo nabídl, tak bych si asi zahulil, ale nemám už potřebu jí shánět sám.

Jinak šalvěj je fakt mazec, ale musíte bejt !úplně! samy a dát si toho trošku víc :))
drinker hulič
plague man: tak hodně štěstí a hlavně ať pak taky najdeš ty papírky ve kterejch máš svou hlavu...
[M]@r!hU&nA
. ( !!! ) .
Zdrawim vsechny ...Tohle tema je oprawdu hodne zajimavy...Se mnou je to tak...Sem cerstvej hulic-tak 3/4 roku ...Ale nejake zmeny(vyrazne) se v mim ziwote really projewuji..Tedka po tom 3/4 roku zacinam mit problemy se skolou,rodinou ale i celkem s resenim beznych problemu v zivote.Huliwam tak 4×,3× do tydne a pres weekend...Ve skole sem zacal propadat(only chemie) a to uz je docela dost...Zacinam kaslat na nektery veci...Treba jeden den si reknu ze se budu ucit,ale stejne se neucim..Je to sice taky v tom,jestli ma clowek zodpovednost ci ne...Je to opravdu tema na dlouhy vypraveni...V zaveru bych to teda shrnul tak-je dobry zahulit si,ve svem volnu,ci o weekende,ale pokud jde o pracovni dobu nebo dobu,kdy se konaji urcite powinosti tak je oprawdu lepsi byt nezhulenej...Nelituju zacatku,ale tesim se na pomale prestawani,ale ne uplny :)
Tohle povzbuzeni ziwota si opravdu jen tak nenecham vzit uplne ;)
Jo a mam dotaz-jak ke jmenu vrazim ikonku ??? :D
drinker hulič
mrhua: já mám úplně stejnej problém a hulením to není. je to tím že su línej a z povahy nihilisty nedělám věci co mě nebaví což je asi skoro všechno co se tejká školy a proto propadám skoro ze všeho (ne sranda, jen fyz., chem a mat sou nahnutý) :D
blockhead
jojo kdyby nebyla ta škola....

ta chemie, to je fakt něco strašnýho. Říká vám něco C21 H30 O2 ?

Jinak se k vám musim přidat, lenost, lenost a lenost- to sou ty hlavní problémy. Nemůžu říct ztráta motivace, to je podle mě něco jinýho
Aleš
Nojo.Posledni dobou je v mem okoli epidemie "prestavacu" :-) Ono je to asi tak,že lenost je vrozena zalezitost a "smouky" ji akorat podporujou.Pro hulice je to pak pohodlnej alibismus rict - sem linej,muze za to ganja.Chce to akorat nejakou tu zodpovednost.Napriklad ja uz hulim nejakej ten rok nekolik speku dene (3-5) :-) a v klidu jsem prosel stredni,odmaturoval jsem,pracoval a ted civilkarim a nikdy jsem nezaznamenal zadny trable (zpusobeny hulenim),který by se nedaly v klidu vyresit.Mezilidsky vztahy jsou v klidu,pamet - staci pro bezny zivot,zdravotni stav - az na nejakou tu dusnost a mirnou podvahu - OK.Je to velice subjektivni - nekoho to muze po psychycky i fyzicky strance nabourat po chvilce,jinej to holt dotahne zdarne dale (az k rakovi :-)
Nicmene - marihuana podavana v malych davkach neskodi v jakemkoliv mnozstvi.Cus a pokudmozno neprestavejte hulit,at je nas hodne a konecne to zlegalisujou :-)
offfca
Prestat hulit? Treba zvazit ci ti marihuana viac vzala, alebo dala. Ale prestat nie je tazke, po skoseni minulorocnej urody, som sa s kamosom co spolu sadime stavil, ze vydrzim od septembra do vianoc nehulit. A nebol to problem, hoci sme mali urodicku pozehnanu. Akurat som zistil, ze za den stihnem tolko veci, ako "s hulenim" za tyzden ;-). Ale to co s hulenim robim rad, to bez neho proste neide. Myslim, ze to ukoncim asi takto:

Hulit ci nehulit? To je otazka. Hmm... tak si dam speka a uvidim co bude dalej.
m-box
.
ja hulit neprestanu asi nikdy obcas si dam pauzu treba na cca 5 dni a sem opravdu rad kdyz to vydrzim ale nejcasteji hulim o wikendu a pres tejden tak obden


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma