Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Přestat hulit - Klikni zde pro originální téma
mellkori
Ještě k té škole. Znám z mého okolí člověka který už hulí asi tři čtyři roky nevím přesně. Semtam do toho houbičky atd. Totálně sere na školu a je počtvrtý v sedmý třídě, neni nijak zvlášť hloupej , ale on např. minulý rok nebylo dne kdy nebyl ve škole mimo buď zhulenej nebo na houbach. Tohle už je docela husty.
No já myslím, že aby se minimalizovaly rizika kouření travky,
tak by bylo dobrý s tímto koníčkem začínat po ukončení středního
vzdělávacího stupně. To se dá předpokládat, že osobnost takového člověka je ijž dosti integrovaná a stabilizovaná,
že se jeho vůle a ego dokáže vypořádat
s účinky ganji na psychiku. Nezapomínejme, že jde o psychedelikum. Volný překlad toho znamená něco jako
rozpouštěč psýché. Někde jsem četl dobrou hlášku:
Než se člověk stane nikým(míněno užití psychedelika),
je dobré, aby předtím byl někým. No ale chápu,
že zdejší náctileté komunitě názor 32letého starce nebude
připadat zajímavý :) Já osobně jsem ganju poznal tak ve 20 letech
a můžu říct, že jsem tomu rád.
i_oNe
Epidemie prestavani me prave take postihla. Jeste minulej tyden sem si byl 100% jist, ze uz se ji :love: (ganja) nevzdam. Bylo to kvuli tomu, ze sem daval v klidu vsechno zdymeny - jizda autem , skola (VS), doma, nakupy, party (jak jinak,ze), vyrizovani po uradech, navsteva babiny ... proste vsechno! Byla parada jak to ti vsechno dotejkalo (dochazelo) videlz souvislosti a nekdy i za ne :bravo: , kumunikativnost, pozitivni videni sveta i v situacich kery staly za :mutant: atd.. Hacek byl v tom, ze sem prestaval davat lidi - tedy mysleno tak, ze sem pri svych "bohulibich stavech" :angel: nechapal proc sou lidi na sebe jako psi. (prestoze ´sem to driv vedel) Prestaval sem byt takovej spolecensky dravej a vypocitavej. Zustat u tohohle, lidi by me zadupali do zeme - proste slabsi jedinec, neprubojnej, nechapajici honbu za penezma, velkym autem a krasnou blonckou. (to posledni chapu!) :sun:

Proto zase zpet do reality a nastavit osobni priority na spolecensky standart - 1. Prachy 1. Prachy 1. Dobrej post 1. Velkej barak s bilim plotem

P.S.:´Este me napadlo jedno reseni misto nehulit ... odstehovat
se na Jamajku :smoker:
no ja si mislím že to de i kdiš špatne ale de
tim180
jo jde to
Britney Spears
Když tak 20 dnů nehulím tak mě to přestane lákat úplně a seru pomalu i na kvítí...jako kdybych pěstovala protože hulím a ne proto že bych byla rozená zahradnice...
A kdo hulí každý den tak je vyjebanec aď si namlouvá co chce a lidi poznaj že se změnil na to vemte jed ( samo že neví že je to z hula protože sami třeba nehulí), teda pokud se už vyjebaný nebo zhulený nenarodil.
Hypiz:
No, já jsem taky neřekl, že to je moje zásluha,
že jsem se k tomu dostal až ve 20.
Bylo to tou dobou, a po mé 13leté
zkušenosti s ganjou, jsem prostě rád,
že to tak vyšlo. Ono, že někdo hulí rok
a nic se neděje, ještě neznamená vůbec nic.
Tam ty účinky na změnu osobnosti
jsou dlouhodobějšího charakteru.
Někdo má silnější osobnost, tak to trvá dýl,
někdo je slabej, tak je ve sračkách za rok.
Ale dlouhodobé každodení užívání
zcela jistě vede ke zakrnění něčeho,
co nás tak nějak žene vpřed v našem osobním rozvoji,
protože mozek se odnaučí učit-dávat, ale neustále
bere. Po nějaké době, kdy se nám otevře nový pohled na svět,
(Já to měl tak 2 roky) se pak tento efekt vyčerpá,
člověk prostě už obsáhne celou tu svou realitu
a ta "novost náhledu" se už nekoná
a nenastane nic jiného než KONZUM. A nadměrná
konzumace čehokoliv vede k degradaci.
No, jak to po sobě čtu, tak jsem asi moc starej :)
Má nynější frekvence je tak 1g kvylitního skunku
za cca 6neděl.
2:Příležitostný: "Woooorrd! Son!" , je to tak ...

Už sem to tu (dávno, dávno) psal: Napřed v tý hlavě něco musíš mít a pak si můžeš dovolit se vypatlavat ... :jumper:

2:Britny : Ty seš to, čemu se říká "neortodoxní" ... :wink:
i_oNe
2:Příležitostný: "Woooorrd! Son!" , je to tak ...

Už sem to tu (dávno, dávno) psal: Napřed v tý hlavě něco musíš mít a pak si můžeš dovolit se vypatlavat ... :frog:

2:Britny : Ty seš to, čemu se říká "neortodoxní" ... :wink:

Dnes v 07:18 AM
grow
ja hulim kazdy den,,,a pohoda hehe....a nie som "vyjebana" ako tvrdi "britny".......no ale zase takto sa to zvrtlo asi pred rokom_???....teda nehulim rok v kuse,,,ale pozvolne sa to zacalo stupnovat:) ,,,jedine v ocm badam zmeny je pamat..ale da sa to zvladnnnut...a este ze niekedy mi dochadzaju slova ked sa zhulim a radsej premyslam ako komunikujem,,,,,,ale mozno to bude tym, ze ma nepocuvali:)
grow
..hulim viac ako rok...neviem presne kolko,,,3 alebo 4..ale nebolo to tak casto ako teraz..predtym som nepestovala:)
director
Chtěl bych hulit jen tak pro radost, né kvůli tomu, že mě sere život a všechno je nuda atd.
Ale momentálně to tak není a od tý doby co jsem poznal ganju, tak jsem zjistil, že mě pořád srát nemusí.
Nikodym
Přestat hulit jistě lze, tedy si to alespoň myslím :), ovšem musím si přiznat, že mi toho ganja dost dala. Hulím asi 3/4 roku a táhne mi na 30. Zatímco předtím jsem byl trochu nervózní z problémů s babou, tak teď mám bab pět, ani jedna se mnou nežije, což mi nevadí, jsem více v pohodě, což se ostatním líbí, přesto dokážu posouvat svůj život směrem ke světlým zítřkům!:)
mellkori
Člověk by si měl taky ujasnit proč vlastně hulí. Hulení by se němělo taky používat jako únik před realitou před vším tím špatným co na člověka útočí. Vono je to docela snadnýzahulit si a potom ignorovat všechny svoje problémy, ale to je nevyřeší, člověk se jim prostě musí postavit a vyřešit je. No a jak tady někdo psal, že se efekt časem vyčerpá tak s tím taky souhlasím. Mě osobně se to stalo. Prostě mi tráva už nic nedávala, nějak sem si prostě na to zvykl a už mě to ani nebavilo. Nebylo to kvalitou, měl se docela mordy, prostě jak platí latinské přísloví Všeho moc škodí.
Hypiz : No hele, neval mi, že má spotřeba je ubohá,
neboť mám slabou vůli a mohl bych tu spotřebu
chtít vylepšit. :)) Ba ne, to jsem si na sobě empiricky
vyzkoušel, že když si udělám jednou za těch 6 neděl až 2 měsíce
takový konopný víkend s tím jedním gramíkem a ještě nejlépe
k nějaké vhodné příležitosti, tak mi nezmizí takovej ten
pocit tý čarovnosti nebo pohádkovosti z toho stavu
a z toho vnímání světa. A to byl ten důvod, proč mi ganja
učarovala(vidíš-učarovala) No a taky mě to spíš pozitivně
naladí na všední střízlivé dny, páč nevim jak vy,
ale já po týdnu celodenního hulení jsem strašně unavenej
a opravdu není na nic jinýho čas a prostor než na to ,
věnovat se tý -v tomto přídě už droze. No chápu, že vy mladý
to máte fakt těžký, protože kdyby mě za mých studentských let
rozptylovalo tolik lákadel a svodů skvělé kapitalistické svobody,
tak nevim, nevim.... Tím samozřejmě nechci velebit časy minulé,
ještě že jsou komanči v prdeli, ale to že nic nebylo,
byl takovej příjemnej vedlejší efekt těch jejich sraček.
Sem se přihlásil a reinkarnoval z Příležitostného na Pavlika :sun:
hypiz
2 Příležitostný : No to je takova moje predstava jak chcu aby to se mnou bylo si proste jednou za cas zahulit ... :), ale zatim teda hulim tak 3krat tydne ... chcu to omezit tak na 1 tydne o vykendu .... to by bylo idealni .... :smoker: a je pekny si takhle procvicovat vuli , snad se ktomu taky nekdy dostanu [ale ted sem natesenej na sklizen takze pozdejc :)]
Jo, jo, sklizeň je svinstvo :)
citace:
Původní příspěvek od Příležitostný
Hypiz:
No, já jsem taky neřekl, že to je moje zásluha,
že jsem se k tomu dostal až ve 20.
Bylo to tou dobou, a po mé 13leté
zkušenosti s ganjou, jsem prostě rád,
že to tak vyšlo. Ono, že někdo hulí rok
a nic se neděje, ještě neznamená vůbec nic.
Tam ty účinky na změnu osobnosti
jsou dlouhodobějšího charakteru.
Někdo má silnější osobnost, tak to trvá dýl,
někdo je slabej, tak je ve sračkách za rok.
Ale dlouhodobé každodení užívání
zcela jistě vede ke zakrnění něčeho,
co nás tak nějak žene vpřed v našem osobním rozvoji,
protože mozek se odnaučí učit-dávat, ale neustále
bere. Po nějaké době, kdy se nám otevře nový pohled na svět,
(Já to měl tak 2 roky) se pak tento efekt vyčerpá,
člověk prostě už obsáhne celou tu svou realitu
a ta "novost náhledu" se už nekoná
a nenastane nic jiného než KONZUM. A nadměrná
konzumace čehokoliv vede k degradaci.
No, jak to po sobě čtu, tak jsem asi moc starej :)
Má nynější frekvence je tak 1g kvylitního skunku
za cca 6neděl.
hasan
já si myslim, že to dost záleží na tom co u toho třeba dost intenzivního kouření děláš....mám na mysli tvůj
"JOB". je jistě podstatný rozdíl kouřit a nedělat celkem nic pořádnýho a kouřit a usilovně hákovat třeba 10 hod denně. v prvním případě ti to může procházet docela dlouho a budeš v klidu, ve druhém se nutně sesypeš - únavou. kouření je totiš nápor na nadledvinky, který odbourávaj THC a zároveň produkují tzv. životní energii (známá např. jako čchi) a pokud to nestíhaj tak to rychle poznáš...
hasan
byli jste někdy jakoby vytuhlí? tak to je přesně ono!!!
no ano, pokud kouříš ve volnu a tvůj organizmus
je nastaven na směr přijímat, vnímat, pak to
k sobě ladí, pokud znáš míru, ale pokud jsi
nastaven na směr vydávat, pracovat (obecně),
tak to je kontra. A můj názor je, že to hulení
jako jakékoliv jiné psychedelikum podporuje to vnímání,
ale oslabuje vůli.
Sarig
2 hugila: tak to si opravdu rad zajedu pro par speku. slovy chvaly setrit zcela jiste nebudu :)
Los Pavlos
Prestat ci neprestat. Az poznas, ze to vic bere nez dava, prestan.
filemon
Přestat hulit? Ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by to s definitvní platností dokázal. Vždycky je to plác, plác a skutek utek. Myslím, že i tenhle threade je zbytečný...zase jenom plác, plác...
johnykrnda
rozhodně nepřestáááááááát
Blackflys
S hulením přestat? Tak to ještě min. 8 let počkám, až si budu plánovat rodinu, ale dřív ne. Dává mi příliš mnoho na to, abych s ní přestala.
unregistered
...vstupny je dobrovolny.Jak se k tomu postavis takovy to bude,pro Tebe samozrejme.To,ze hulis Te zaradilo do urcity komunity,ta uz dneska neni tak mala jak vypada,zalezi jen na Tobe jestli v tom chces pokracovat.Je to rozhodnuti jako kazdy jiny.Znam rodiny s detma,ktery hulej,znam takovy kde hulej vsichni,treba ne denne,ale cas od casu si zapali i tatik co ma davno prez padesat.Nezapomen,ze ty co kourili v sedesatejch jsou tedka nasi tatkove a mamky,leckdy i dedeckove a babicky!!!Znam,taky rodiny,kdy rodice sem tam experimentovali s nejakejma drogama,mysleli,ze pohoda a pak se po par letech najednou hrozne divili,ze ta jejich mala holcicka bere patym rokem heroin.Zalezi na prostredi v jakym se ten malej mozecek vyvyji.Ja osobne se desim toho,ze by se me nekdy ten potomek zeptal ... a proc Ty? tak si nejak nejsem jistej co bych mu odpovedel...
Sajmos
Až budu chtit přestat hulit tak (snad) přestanu
Turret
Hulim uz skoro dva roky (neni to moc, ale malo taky ne). Letos v lednu jsem si rikal, ze se na to nadobro vykaslu, vydrzel jsem to mesic a pul, ale nakonec jsem to nevydrzel, sice jsem to docela dost omezil(alespon si to myslim. Max. dve brcka do tydne neni moc), ale kdyz je prilezitost, neodmitnu. Pokud na tom nejste zavisli, nic se vam stat nemuze a na nalade to prida v 99% (alespon u me to tak chodi).
ten co moc hulí
Neuvazuju o tom mam to rad dela mi to dobre proc to nedelat dal ale vseho s mirou

-------------------------------------------------
Don´t drink and drive smoke and fly!!!
ninetynine
azh budu myslet, zhe uzh je czas taq prestanu :)))
acidrop
nie.
High_Land
Hulit neprestanu. Az budu mit rodinu, huleni urcite omezim. Ale nikdy neprestanu. 1. Myslim, ze dite nepozna, ze jsem zhulenej. Umim to vychytat a pred nim hulit nebudu. At se treba nahodou nenadejcha :-), 2. Nechci prestat. Rad bych se dostal ze stadia 350x rocne (az na vyjimky denne) na takovejch 50x rocne (o vikendu nekdy). Tak to bude OK a nebudu si s tim delat hlavu.

A ukazte nekoho, kdo prestal uplne pit - treba par pivek tydne....

Smoke is toooo good and helpful 4 me to quit !!!
Bamboo
NE, proč taky
i_oNe
"Gandža mi otvorila oči, ale nezavrela dvere som v pohodě tak koho to sere hmm?"

Trosky; Trosky, Zakázané uvolnenie (trosky/vec), 1´58´´; Deep, 1997

Prestat sem tam na chvilku, jasne to jen prospeje, ale uplne ... ROZHODNE NE!
AnZi
Prestat hulit? Nemam moc na vybranou. Fogy je prudas a uz dvakrat me soupnul na psycharnu. Ale chci si jeste uzit par brcek
i_oNe
II: AnZi

Hele viděls film American Beauty [Americká krása]?? Možná, že by ses v tom trochu našel :frog: a možná, že byz tam pochytil nějaký dobrý napady ... :wink:
Asi nie.
Adas
Ja chci přestat hulit ale nejde to moc teda. hULIM každej den shánim na brčka je mi 19 a hulim od asi od 12 od 14-ti škoro furt a sem z toho už pěkně f píče. když se zhulim tak už ani nic neřeknu jen čumim a je blbý že kámošoj se stalo že se z toho drobek zbláznil prostě byl v prdeli po jointu třeba tři dny a myslel si že vovládá televizi hlavou nebo že s tebou mluví aniž něco řek jako myšlenkama noblázen. a mě se zdá že se mi to stává taky ale už sem tak v píči že to ani 'ňák nepozném. Ale asi nepřestanu. sdnažim se o to už hodně dlouho ale stejně si toho švába dycky nakonec dám.
Hašišák
Zajímalo by mě jestli si někdo z vás dá přecevzetí, že od nového roku přestane ( aspoň na nějaký čas ) hulit.
Já jo.Vsadil sem se s kamošem kdo to dýl zvládne.
Tak mi držte palce ! dik
koles
->hasisak: spíš jste se vsadili o to, kdo to vydrží dýl, ne?
Fawkes
Myslim ze by to nemelo cenu :D :D Zbytecne sazky ;)
Hašišák
Koukám, že se na to nikdo moc necítí !
Paul.2000
Jo prestanu od zitrka a dal sem si neska 2 prdy a komatil sem 2 hodiny v herne ... nevim proc mam po huleni vysokej tlak? dokaze me to nekdo vysvetlit?
mno ja sem nehulil dva mesice nefim jak ostatni ale ke konci druhyho mesice mi najizdeli stavy ikdys kratky sem tam i delsi, ne lepsi nez kdys si clovek zahu:) , pak sem hulil malem tejden v kuse :)
robos
2 Paul.2000:je to asi tym, ze velmi tlacis do seba, skus to, tak dychat, bez zadrziavania a zlepsi sa ti to a tiez zalezi od travy, co je to za sorta?
Paul.2000
Robos: jakoze kourim cigara prez 6 let ... od 9 tridy sem zacal pukat venky tak asi rok , pak sem na rok prestal a od te doby pukam skanky vseho druhu prevazne hydra 3-5x denne .... ted uz dva dny nehulim ... ale furt si pripadam jak kdybych byl stejne zhulenej ...
Jakoze potom co me jednou ruplo v uchu kdyz sem si pri prdu jeste drzival nos aby zeli neuchazelo tak sem stim prestal ... prdy moc netlacim ... kdyztak se podivej do predavkovani THC a precti si moje zazitky
drinker hulič
jo taky znam takovy lidi co si nechaj prasknout hlavu jen aby jim kousek koure neunikl... ´
a ja si dat predsevzeti ze nikdy nebudu uz kousat mrkev odzadu. zdar
luckyBOB
ja osobne jsem to naposledy pred mesicem vydrezl celej TYDEN, jelikoz jsem nemel skym kourit. Rocni rekord :)
DrZ
Ja uz jsem prestal. V puberte jsem kouril hodne moc, pak jsem si udelal 4 roky prestavecku a vubec mi to nechybelo. Ted mi staci strasne malinko, tj. asi gram mesicne. Myslim, ze pokud budu pokracovat timto tempem, tak nemam duvod v zivote nic omezovat. A nedokazu si predstavit vetsi pohodicku, nez si jako starej paprda zajit na ryby, zapalit fajfku a cekat a cekat.... Stari mi pripada jako idealni vek, kdy se poradne rozhulit. Cloveku aspon nemusi vadit, ze zapomina a blbne.
vrbic
Ja se chystam prestat pred maturitou a na vejsce taky hulit nebudu, pac uz bych to pak asi neutah. Ale pak, az si udelam vsechny skoly co chci, pudu do nejakyho vydelecnyho zamestnani a tam si dam tak 2 do tydne a bude to vsechno naprosto fajn!
loweNature
ja som prave prestal-už je tomu asi 3tyždne a už nepociťujem ani tie všetkym zname chuťaky.Da sa to,dokonca je to velmi lahke -zaleží od charakteru jedinca jak to vlastne všetko vnima.Ked huliť nechcem tak nehulim lebo nemusim ale uznavam že prvych5 dní je dosť na trpezlivosť a pevnu volu-vela pevnej vole pre začinajucich nehuličov.-zabudol som dodať:D -nehulim do urody
nervi
vrbic::: no nevim, na vejšce se hulí o sto šest
Beowulf
Ja teda prestat hulit v planu nemam...
Mozna to trochu, trosicku vomezim, kdyz to bude treba, ale prestat je podle me uplna pi**vina - proc taky? Az mi to zacne (doufam, ze nezacne) kurvit plice, zacnu z toho varit...

Mam takovou predstavu, az budu starej dedek, s plnofousem az po kolena a budu vypadat jak Gandalf, tak si v lete hezky vyjdu do parku, ubalim speka se svejma kamosema dedkama, zahulime, postezujem si na ty mlady spratky a bude nam fajn :pimp:
Kokono
Ja som v poslednej dobe prestal hulit 3krat vzdy asi na mesiac, potom som 1-2 tyzdne hulil potom zase na mesiac atd, teraz som tiez uprostred mesacnej pauzy. Je to lepsie ako stale hulit to musim potvrdit. Po sklizni som hulil furt a bol som z toho sprosty, lenivy, demotivovany, nekomunikativny, paranoidny a hlavne som zabudal kopu veci furt som ludom hovoril veci niekolko krat a boleli ma z toho pluca jak hovado....je to na picu vidim to aj na kamosoch ktori furt hulia ze su z toho f pici maju zakalene mozgy zelenym oparom.
Na druhej strane je marihuana moja jedina velka laska (popri chlaste) a nikdy sa jej asi definitivne nevzdam, no radsej hulit raz za cas, pripadne si robit prestavky ako hulit v jednom kuse.
Teraz ma nebolia pluca a nesom taky vypatlany ked nehulim vkuse. Ono ked clovek huli vkuse tak aj tak nepocituje z toho uz ziadne pozitivne ucinky. Aspon ja ne....Ale ked budem stary dedek budem hulit jak prasa to viem naisto, budem mat obrovsky vapik a lan konopii za domcekom na zahradke...
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Beowulf
Az mi to zacne (doufam, ze nezacne) kurvit plice, zacnu z toho varit...

Ale ono ti to uz samozrejme plice kurvi. Kurvi ti je uz hned prvni sluk. Prece kouris porad ten samy kour. Neni to tak ze zpocatku je ten kour zdravy a teprve pozdeji je skodlivy. Rakovinu plic muze zpusobit treba hned prvni sluk v zivote.
Beowulf
Joo, sem se blbě vyjádřil. Chtěl sem tim říct: až to ze zdravotních důvodů nebudu moct kouřit.
narbe
přestat asi ne...ale rozhodně omezit...rapidně...:-))))
peepahonza
Mladí má zelenou...
Hanos
Pro mně není žádný problém přestat hulit.
Hulil jsem minulý rok po sklizni dost často,ale jak hulo došlo (nějak kolem vánoc),

řek jsem si, že s tím seknu až do další sklizně.
První měsíc po pauze s hulem jsem cítil, že je všechno nějaké jiné než dříve (častěji jsem zapomínal, přeřekával se atd..)

Ale po nějaké době se to spravilo a bylo to jako
dříve.-:>Fakt dobrej pocit

Ale nedodržel jsem nezahulit si do další sklizně.Ale mohl za to alkohol.- Když jsem něco popil, a nabídl mi někdo zahulit, tak jsem si dal, ale na druhý den jsem pak toho trochu litoval.

Myslím si, že by s tím dokázal alespoň na určitý čas skončit každý, kdyby chtěl.

Člověk, který je denně s kámošema huličema, kteří denně hulí těžko přestane hulit.
také Záleži na vůli jedince.
ti Lidi, kteří si říkají, že kdyby chtěli tak hulit přestanou, ale pořád hulí, s tím také těžko přestanou.

Je to taky otázka zvyku. (Podobně jak u cigaret).
U cigaret je to ještě horší. (kouření =zvyk mít něco v hubě a vychutnávat si to + účinky nikotinu).

Přeji hodně úspěchu těm, kteří si chcou s hulením dát pauzu, nebo úplně přestat...

:bandit: :rocket:
wad
Aby člověk přestal pálit stačí k tomu dva důvody... nějaký důvod aby s tím skončil a nebo jen snaha s tím skončit... pokud někdo nechce pálit a stejně pálí dál tak je to spíš že ve skutečnosti sám sebe přemlouvá jestli chce pálit nebo ne... pokud k tomu má někdo dobrej důvod tak s tím sekne. Mám kámoše co prostě z ničeho nic.. KONEC... ale na druhou stranu..kotel se změnill :D
bawy
no...ya si myslim ze prestat palit je tak jednoduche ako zacat...co sa tyka "psychickej zavyslosti" je to podobne ako byt zavisli na neakych cukrikoch alebo cokolade..proste je to fajn....po 4 rokoch dost casteho hulenia som f pohode prestal...za posledny rok som fajcil mozno 2x ,,aj to niak extra...a voebc mi to nechyba i ked keby som mal doma nieco f supliku thaq by som to asi :smoker: :D:D:D
mto
prestat? a naco :)))

aha,preskakal som si toho uz velaaaa aby ma polozila nejaka trava...vsetko je o psychike,ludia neberte si to tak zle zase a bude vsetko ok,sak je to len trava...v Holandsku to hulia aj stare babky a dedkovia a tu su =)
a neziaduce ucinky?akoze u niektorych znamych ....aj u mna :D som dakedy spozoroval nejaky tip socfobie , tj.zhuleny ani za boha sa rozpravat s normalnymi ludmi atd...ale to prejde,grass uz berem uplne inak ako pred 3 rokmi...

ale tie nakupi v Tescu stoja zato,minule sme pri legu stvrdli 30min :D a to sme poniektory zenaty chlapi :))))

ide leto,neprestavajte...kopec srandy :D

aaa ked uz ide o zdrav.prob. tak Vaporizujte :D

vela keciam,berem 1/2 dna dovolenky a s kamosmi utekam na kopec s kamoskou WW :D som si chute narobil :D
Medvidek Pu
....takze! Takovych hlasek o prestavani a omezovani huleni jsem si uz vyslechl od svych kamosu a od sebe sameho hodne :) v soucasnosti je me presvedceni takove, ze asi nikdy v zivote neprestanu hulit a vzdycky tam nejake jednou, dvakrat, trikrat, ctyrikrat za mesic bude. Az budu jednou velky :sun: tak si budu asi hulit maximalne o vikendu. Ja ani vlastne nechci prestat, protoze potom bych prisel o ten jiny pohled na svet a situace a je potreba se nekdy na vsechno divat tak trochu jinak :slizoun: Jednou jsem mel nejakou pauzicku a vykladal jsem kamosi jaka je to pohodicka ze uz nepremyslim nad blbostma atd. a on me na to odvetil, ze je to jasne...mozek se dostava do stereotypu! No a to ja prave moc nechci, alespon jednou mesicne me prijde uzitecne zapremyslet si trosku netradicne..........no zkratka spalit se jak taska :smoker:
Rayman: psychická závislost podle tebe neni závislost? Kouříš? Asi ne, viď? Kouření(tabák) je hooodně dlouho taky jen psychická záležitost. A jakej problém je přestat. Já znám spoustu "kuřáků marihuany" který nechtěj, ani "nemůžou" nehulit a to třeba jen jeden den v tejdnu.
je to jako když si pouštíš CD před spaním, jasně, i s čokoládou se to dá srovnat. když budeš roky usínat s hudbou, pak zjistíš, že tě to nějak špatně ovlivňuje a budeš s tím chtít přestat a ono to usínání najednou nejde, je to divný, normální je totiž usínat s hudbou...hm a proč bys vlastně měl usínat v tichu, dyť je to blbost, přestaneš jindy, až to bude nutný.

Oni groweři jsou trochu jinej typ huličů-vypěstujou, spálej. ale jsou i takový, co většinou kupujou a pak je jedno, jaký je roční období, nebo jestli je co sklízet. Prostě hulení = 250 a hotovo. A sháněj obden čtvrt litru. Je to závislost jako každá jiná.
sonner
Prestante strašit:-D
MedicalUser: tak to držim pěsti, do podzima času spousta a léto je tak krásný... já bych na to těď asi neměla
JackEE
Začal sem hulit někdy asi tak mnóóóó´:D řekněme v říjnu léta páně 2003 tehdy sem hulíval jen tak o weekendech a vždycky když jsme si zahulil i v pondělí tak už jsem říkal že jsem závislák a musím toho nechat, ale rok s rokem se sešel a další podzim už jsem kompletně prohulil :D od září do konce roku každej den takových 10 špeků a celkem jsem to nedal ve škole (neděste se měl sem dvě 3ky a jinak samý dvojky (v 9-té třídě ;) a tak jsem si v lednu řekl že si dám pauzu, mno a najednou čumim že je červen a já si pořád tak co tři dny kupuju brcko a nejak pořád hulim a žadná pauza se nekonala :P, mno uvidíme...:D
moswa
tady někdo chce přestat hulit? nějakej grower chce přestat hulit? co je to za blbost. nemožné, nesmysl!!!:flamer: kdybych chtěla tak nehulim, jenže já hulit nechci přestat, tak proč? je to přece nádhera, ty stávky.....:bong: nebo ne? :D
Sinuhet
moswa: Dosad si misto hulit slehat a heroin a bude to taky davat smysl.
moswa
Sinuhet: no jo, jenže já si nešleham a nehodlam s tim ani začínat. já hulim a nehodlam s tim končit. bylo to myšleno tak, že člověk kterej si pěstuje (grower) asi nepěstuje jen tak pro prdel, ale pro to, aby měl co hulit, takže zkrátka proč přestávat? :frog:
moswa_mno to je skvělá úvaha-pěstuju tak proč přestat hulit. Sinuhet tim nejspíš nechtěl naznačit, že bysis měla šlehat, ale že ta tvoje rovnice je obecně platná pro cokoli :)
To jestli pěstuješ nijak nesouvisí s tim, jestli bys měla přestat hulit. A proč přestat? Mno třeba proto, že u sebe pozoruješ patný soustředění, nebo závislost, nebo prostě jen to, že hulíš moc. Pro někoho možná neznamená přestat hulit definitivní konec, ale spíš jen návrat ke svobodnýmu rozhodnutí-hulit občas, když se to hodí.
prasal
Zajímavá diskuze...takže bych dal k zamyšlení tohle: je užívání (use) a nadužívání (abuse), každý ať si tyhle pojmy definuje sám. Z vlastní zkušenosti (12let) tvrdím, že soustavné denodenní kouření několika jointů denně (nedejbože spojené s kupováním) k psychické závislosti vede a to zejména u těch mladších. A těch nadužívajících je poslední dobou hodně, jsou to lidi, kteří všechno vidí svým "zatravněným" pohledem a bez (spíše) skunku nejsou schopni fungovat a cokoliv řešit. Tady už možná nebude od věci srovnání s alkoholismem...
Thcmh
V mém případě mé hulení omezit můžu a taky si dát přestávku :D Horší je to s cigaretami...........

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma