Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Momentalne nehulim, ale nie preto ze by som nechcel, ale ze nemam co.(tento rok bolo u nas zlodejov viac ako growerov) Za prachy si ganju kupim len zriedka a tak susim hubu. Je to pohoda citim sa zdravsi, ale len teraz si uvedomujem aka je realita na hovno. To co ti marihuana dava je stokrat viac ako si berie / moj nazor.
Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.
Mě by zajímalo co myslíte tím přestat hulit? jestli přestat hulit uplně-navždy, abstinovat. Nebo přestat jen dočasně.
Ten druhý případ, přestat dočasně hulit, to se mi snad párkrát podařilo když sem chtěl.
Těď poslední měsíc sem nehulil i přestože mam doma celkem dost gramu White whidow,prostě sem si řekl že hulit nebudu.
A nejlepší bude až si zase zahulim.
baboss Všechny věci jsou jedem a nic není bez jedu. Ovšem závisí pouze na množství, jestli se věc jedem stane. Paracelsus
Je lepsi hulit, ale nic se nema prehanet, je to taky pekne kurevska droga, vylize te vic nez alkohol(nebo spis jinak, ale furt lepsi 1 joint denne nez 10 piv....)))), skodi vsechno, sledovani televize, piti caje, chlastani, koureni, huleni, fetovani, cokolada))), dlouhy spanek, kratky spanek...no je toho hodne, vsechny tadyty latky, ktere zminuji ovlivnuji psychicke/fyzicke vnimani organismu, neco vam daji neco vam vemou, ale je treba si rozhodnout ceho je vic nebo spis lepe stoji mi to zato, u alkoholu a travy rikam ANO ---> ale nesmi se to prehanet...))) zkuste taky nekdy realitu, zkuste sportovat, cist si, cumet do bedny, pracovat, studovat, milovat, premyslet, psat, hrat, spat, zpivat, hadat se, nenavidet, porozumet atd..., a zkuste to taky nekdy bez huleni....))), vim, ze to nekdy neni takova zabava, ale nekdy je to taky mnohem lepsi...!!!
Říkal jsem si do vánoc, nebo do silvestra a pak uvidim, jak se moje body regenueruje (spíš teda mozek
Te´D Je to 4 dny bez jakýkoliv intoxikace a je to celkem hustý. Po 4 měsících nepřetržitýho hulení - denně něco mezi 5 - 10 jointy (1/2 skunka a tabáku) - už sem nestíhal v práci...moooc vygumováno fakt!
Takže teď mam regulérní absťáček
1. nespavost - válim se v posteli a nic, ztaberu na půl hodky pak se zas probouzim. Asi největší vopruz...
2. přes den mě bolí hlava (zřejmě následek ponocování) - ne migréna, ale takovej divnej tlak v zátylku...jako když dáte dobrej model, vodletí vám nohy a pak se něco usadí v zátylku. Tak teď mi to tam asi chybí a svrbí
No a chuť na špeka je zdaleka to nejmenší, sem taky trochu agresivnější atdd...
Chci ale zkusit ten očistec trochu protáhnout...sem takovej experimentátor, taq uvidíme
ja to obcas taky praktikuji. Teda ted uz delsi dobu ne. Ale... vis co je vostry. Jeste prestat jist. Uplne. Treba dva tri dny... Ze zacatku ti to prijde jako strasnej vopruz. mas chut na speka, si nevyspalej a jeste mas hlad, ale druhy den vecer se neco zlomi, ty mas najednu strasne moc energie, jako kdyz vypijes x kafii a... treti den je uplne jak kdyz je clovek zhulenej. Jak se to snad uvolnuje nekde z tela ci co... no a ctvrtej den vrele doporucuji se uz najist. ale rozhodne ne radsi moc a prilis... Ja to vetsinou zacnu nejakou susenkou ci oplatkou proste jednu nebo dve. je to maly a hodne kaloricky... a v noci... to pak clovek spi jak zabitej a ma taaaakhle husty sny...
Taky Obcas dam Pauzicku i kdyz to nedelam rad.Presne prvnich asi 5 dni je na hovno protoze sem zvyklej ze mam oci furt trochu privreny a kdyz nehulim tak je mam otevreny a trochu a neprijemne me palej.Nic moc chut k jidlu.Nic moc se spiiiii.A HLAVNE je HROZNA NUDA clovek jenom sedi a cumi a nic se okolo nej nedeje. Lidi sou jak kreteni a NIC me nebavy.
Ale zase je to dobry na vycisteni kvetakovyho mozecku.
Neni to zas tak treba.
1 za rok staci.
Pro me.
Jo.
Abych pravdu rek tal letos sem hulil a nehulu takhle
3 tejdny ne 1 tejden jo mesic ne 3 dny skoro nonstop pak 3 tejdny ne a ted uz zase sem 3 mesice v normalu a uz no more prestavani byla to hruza vsechno to bylo jen kuli zmene prostredi a nez sem se dostal k tomu
[Edited by GrowGrass on 16-12-2002 at 01:20 PM]
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
Lidi tak vidim ze nejsem sam kdo nehuli... nemam ani neshanim a kupodivu jsem si ted zvykl vnimat realitu nevypalenej a je to krasny... zvlast dneska jsem prozil cosi co bylo jako nepopsatelna vlna radosti a chute zit a i kdyz bylo 15 pod nulou me bylo teplo... dival sem se na mesic a vubec... I AM HAPPY cause I FOUND MY LIVE and LOVE!
lidi zijte v miru, milujte a hulte jestli chcete, ale prestat MA CENU! a byly doby kdy sem myslel ze to nedokazu... dokazal!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jo ja pred rokem prestal hulit na mesic a duvod absolutne zvlastni stavy spis to bylo neprijemny nez prijemny a tak jsem si dal del pred tim mesicem asi g skunku a malyho hadecka a sam , to byl docela masakr hele sem hrozny halusky. Mno a rano sem se vzbudil a nehulil sem dalsich 30 dni. Po tom mesici to prvni brko - Lahoda Jahoda.
Jako ze uz hulim strasne dlouho a jeste jsem nepremyslel o tom prestat. Hulim asi od sedmi rana do sedmi do vecera a trpim syndromem nechapavosti a zapominani, ale mne se to libi.
Tak lidi to ja sem momentalne abstinujici nevim ani proc asi protoze maturuju a pisu ted samy predmaturytni testy a tak a vubec ani snad neni co hulit i kdyz by nebyl problem neco sehnat ale me se nechce a pak chci na jare odmaturovat a nekam se dostat(myslim na vejsku ne na vojnu).
A jinak lidi co psali o ty nespavosti tak to sedii ale abych pravdu rek ani me nenapadlo ze je to kuli nehuleni
Popravde ale stajnak to vidim blede na silvestra protoze to nejakej ten spek padne protoze pro me to je lepsi nez alkac
No pak zase uz jénom skola a uceni a nehuleni doufammm
Neco na zaver: Podle me je dobry vobcas vysadit at uz se jedna o cokoli
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
no nevim, posledni pulrok mam takovy divny predstavy jako ze uz toho huleni mam dost a ze bych se sebou konecne mel neco delat... na asi ctrnact dni sem nehulil (mel to bejt mesic) pak uz sem to zase nevydrzel, i kdyz sem byl relativne cistej tak se mi okolni prostredi strizlivymu vubec nelibilo.... no a ted o vikendu sem si dal vyborny houbicky a nejak me ten stav vytahnul z ty marihuanovy deprese a uz me to preslo -)))) i ty stavy z huleni ktery byly spis posledni dobou neprijemny a varujici se nejak zlepsily a uz sem zase spokojenej clovek..... doporucuju.....
ale je pravda ze sem mel houbicky podruhy v zivote takze to asi chce proste zmenit trochu perspektivu a utect ty hulicsky reality ktera se po nejaky dobe mozna zacne zdat nudna a neprijemna ?