sWei |
28. den květu ....
+ na vyklíčení jdou už dva dny moji kříženci Orange Budy a White Widow
ze kterých se chystám udělat nějaký řízečky z toho půjdou dva řízky do skříně a 2 řízky a matky do skleníku ;) |
|
|
sWei |
Red Dwarf z časopisu po přemlouvání maminky zasazen na balkoně :D
Jinak Boby už je na čisté vodě ;) |
|
|
Kac |
Kristalon je fajn, taky s nim hnojim svoje outdoory 5 let a nikdy jsem neměl problém. Samozřejmě to do toho necpu po tunách. A ve výsledku není nic cítit, nechápu kde se vzala ta fáma, že lidi říkaj jakej jeto hnus, to nějakej chytrák s tim určitě přehnojil a od tý doby se to šíří.
Jinak moc pěknej grow, budu sledovat...jen si nedovedu představit kolik toho bude...přeju ti co nejvíc samozřejmě :-) |
|
|
sWei |
na kristalon si nemůžu stěžovat.... s tou výnosností si nedělám velké naděje je to jen jedna kytička navíc jsem na ní dost experimentovala.... na druhé kolo se chystám hned jak uschne, už mám vyklíčené dvě Orange budy z kterých udělám řízky a pojedu z řízků kvůli velikosti rostlin...... doufám že to budou samičky :D
navíc nemám váhu takže to bude leda odhad ale to co si člověk vypěstuje sám vždycky chutná líp ne? :)
Jinak moc se mi líbil tvůj super crooping u outdooru 2008 ;) |
|
|
sWei |
Paličky nejsou moc veliké ale zato ta vůůně :D |
|
|
sWei |
Fotečky ze skříně .... už se to blíží.... bude sranda |
|
|
Onelove |
každý deň krajšie a krajšie že:) ... kedy bude vražda?:D |
|
|
sWei |
ještě tomu dávám necelý týden a pak přijde zubatá :D |
|
|
Ragesun |
Ahoj sWei
Hele pokud jsi 32. den květu tak by to chtělo ješte aspon 3 týdny nechat ne? Kolik uvádí banka na květu? Aby jsi se zbytečně nepřipravila o úrodu.
At roste Ragesun |
|
|
Ragesun |
Na chloupky se vykašli blizny vyraší nové koukám že jich tam máš i dost bílých. Pokud máš foták tak si udělej makro paldy a zkoukni trichomy či jak se to píše ale pochybuju že budou dozrálý.
Aha 6 týdnů já zapoměl že je to auto tak to sorry ale stejně bych to minimálně ještě dva týdny trápil:) |
|
|
sWei |
foták mám ale né taky dobrý aby zvládl vyfotit trichomy :D zkusim najít lupu s velkým přiblížením, zralé jsou bílé a nezralé průhledné že? |
|
|
Ragesun |
Průhledné (čiré) jsou nezralé , mléčné(zakalené) jsou na energy a když chytaj hnědý nádech tak jsou uzrálé. Já preferuju mix tzn mléčné/hnědé 50 na 50 :) |
|
|
sWei |
vyfotit to bohužel nejde ..... lupu mám slabou takže taky nic nepoznám... no každopádně je nechám do toho 42 dne (6 týdnů) a pak se uvidí jak to bude vypadat ;) |
|
|
sWei |
tady se mi to trochu povedlo vypadá to ještě čiré že? |
|
|
Ragesun |
No moc quality to není ale po přiblížení nevidím že by byli hnědý což znamená jedno..že když je tam necháš dýl tak se nic nestane:) a pokud to necháš do 42 dne a potom 3 dny tma tak si myslím že to bude pecka:) |
|
|
sWei |
krasavice ...... mňam ... |
|
|
Ragesun |
šikovná holka:) držím ti palce! |
|
|
sWei |
díky, už se na ní moc těším zároveň mám na předpěstu 2x orange bud x nějaký samec od indiky |
|
|
sWei |
Tak co myslíte jak dlouho ještě? |
|
|
Ragesun |
řekl bych lehce mléčné ten týden + 3 dny tmy bude akorát :) |
|
|
sWei |
myslíš že mi to vyjde do 23.6 i s chvílí na odležení ve sklenici? |
|
|
Ragesun |
6-13.6 dokvět 14-17.6 tma 17.6 - 23.6 je sušení týden teda 6 dní a to si myslím že tak nějak stačí..ale čím déle a pozvolna tím lépe:) |
|
|
sWei |
Tak jasný, a díky ;) |
|
|
sWei |
Dnes 41. den listy začínají žloutnout .... |
|
|
Ragesun |
Ahoj sWei,
už to vypadá že se blížíš ke konci a vypadá to moc pěkně hlavně jim pak dej 3 dny tmy jinak žloutnutí listů je úplně ok:) |
|
|
mikael |
Dej to do tmy a kosa. Je nejvyšší čas. |
|
|
sWei |
už to mám ve tmě ;) den |
|
|
sWei |
43. den ..... ostřihána a dána na tři dny do tmy |
|
|
mikael |
Tipnul bych si kolem 10g sušiny bez stonků,ale přeji samozřejmě víc.
Jinak parádní na takovou wattáž, mám rád takové mikropěsty.
Ať se daří a chutná! |
|
|
sWei |
takže váha už je na cestě tak můžete typovat za K+ .... plus tomu co bude nejblíž budu moct poslad AF semena ....super critical x red dwarf.... (zatím jsou to prcci takže to bude chvíli trvat) |
|
|
Ragesun |
Krásných 11,67g :-) |
|
|
zmijak |
13,8 bych typnul fakt pekny |
|
|
MORZIK |
pekne to maš tipuju tak 11.1g |
|
|
sWei |
Tak dorazila váha .. :) |
|
|
sWei |
Takže usušeno, zváženo .......
Sušina bez stonků má 11,53 g
Takže u mě naprostá spokojenost
proběhl již košt ..... chutná po citrusovém ovoci a zhulenost je super stačí opravdu malá žilka a smějete se až vás bolí břicho :D
Výtězem typovačky je tedy Ragesun se skoro přesným odhadem 11,67 g (až budou semínka ozvu se u mě máš zatím K+) |
|
|
Onelove |
super sWei :) bolo to pekné sledovať život tvojich rastliniek od narodenia až po zdymenie :teef: |
|
|
sWei |
díky :) mě celkem překvapilo kolik toho je čekala sem tak 7 gé :D |
|
|
Ragesun |
Velká gratulace sWei. Dotáhla jsi to k dokonalosti..jsem zvědavý na tvůj další počin:-)
Ať roste |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od VejusQin
:) no som zvedavý čo z toho bude, kedy asi plánuješ prepnúť na kvet? inak kyti máš pekné :) hlavne zelené :D |
Vzhledem k tomu, ze to jsou automaty, tak na kvet asi prepinat nebude ;-)
Zbytecny snizovani vynosu, davat automaty na 12/12. Co sem tak slidil vsude po internetu, plus vlastni zkusenost, tak 20/4 je pro ne asi nejlepsi. V pomeru cena za elektrinu/ziskany material. Jinak 24/0 je taky u automatu moznost. |
|
|
|