Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jsem tu nová a rozhodla jsem se zkusit si udělat takovou micro skříň.
Jinak semínko je samonakvétací Green House Seeds Big Bang - Sativa 10%, Indica 80%, Ruderalis 10% (dostala sem jich pár zadarmo, tak chci zkusit indoor a zbytek semínek dám ven
EDIT: Takže nakonec to dopadlo tak že skříňku jsem komplet předělala a to na 40/30/25 (V/S/H)
2x 18W úsporka na růst 6500K
2x 36W úsporka na květ 2700K
Osazenstvo:
1x Big Bang Boby (femin)
1x White Widow (možná)
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
když na jednu kytku radeji bych nakoupil zepar kompaktnich usporek abys měla vic bodu svetla mysleno treba 2 shora jednu do kazdyho rohu a lze udelat pěknou bush
nedá se říct že by to byla skříň mám to udělané z velkého květináče který má průměr 40 cm a výšku cca 70 cm (tudíš žádný tmavý roh světlo je všude), a nahoře je zavěšená horizontálně úsporka, celé je to vylepeno folií zatím má světla snad dost, ale do budoucna budu muset přisvicovat asi zespoda
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Já to myslel tak že světlo bude svítit ze všech směrů
chce to foto mozna by se dala dat lampa vertikalne pekne zastrihnout a vetve táhnout okolo lampy respektive ochraneho pletiva ,ale taky zalezi jestli by na to byl prostor postni nejake foto a uvidí se
zastřihovat jakejkoliv automat je prakticky nesmysl ( né ve stylu že to možný neni ale zasekne se na tak dlouho že se připravíš o velkou část už tak střídmýho výnosu..)a o tý lampě nevim nic ale jestli nehřeje a máš možnost kup ještě jednu a pak jí hoď odspoda..ty spodečky se ti odvděčí pic f.e
Edit: Tak jsem byla nucená dát i připravené kytky na venek do mé pěstírny, budou tam jen dočasně a pak půjdou holky ven jsou to 4 feminizované AK-47 ... na ty se těším nejvíc