Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 
seminka z netu - Klikni zde pro originální téma
frufru
cau... chtela sem si z netu objednat naky kvalitni seminka ale docela se bojim aby z toho nebyly naky prusery.... moc diky za vsechny rady a zkusenosti
gordon
di se kdyžtak mrknout sem (doporučuju nirvana seeds standart) www.seedsdirect.to/breederlist.html
2x sem z tama objednával a v pohodě
jinak skus projít ostatní články na grouveru
Papaíto
ahoj myslím,že pokud nejsi nejak při penězích,tak Ti doporučím to co říkal gordon.Zkus projit ostatní články na groweru a tam se daj sehnat docela cool modely,podle tveho uvážení.stačí jen hledat
frufru
tak dik... zkusim to prozkoumat....
greedy23
Se nevii, ale nirvanu a seedsdirect. davaj obcas i bonusovy seeminka
Myšak
ahoj no ja jsem obědnal od canabisseds a je to uplně v poho přišlo to za 8 dni od odeslani peněz v obalce a bonusovy semena tam daj asi vždycky to je moje zkušenost Zdar
Womitor
2 davidasis:
ako mozes chciet vsetky? To je nemozne.
http://www.dutch-seeds.com/catalog/default.php
http://www.sensiseeds.com/ml/shop.asp?MainLev=0
http://www.nirvanaglobal.com/
www.africanseeds.com
http://www.cannabisseeds.cc/
http://www.amsterdamseeds.com/
http://www.cannaseed.com/

A nakoniec ked si das www.yahooka.com a tam si najdes Goods and Services a tam si das Seeds a vyhodi ti to 103356 odkazov na banky.
Tak vela surfovania po CannaNete!
ooPs
2 davidasis: trochu bych se bal ze ti fakt posle seminka pazitky.. :)... a pak bude tvrdit ze to na tech strankach je napsany a ze sis ji prece objednal :slizoun: . Jinak ja bych do toho nesel.. i kdyz ti posle skutecny seminka, je to zajic v pytli, nevis co kupujes.
Krychle
Docela bych se pozastavil u posledne jmenované seedbanky: Pažitka V nazoru na ni plne souhlasim s ooPsem, ale vetsi prdel by byla, kdyby ti neposlal ani tu pazitku.:(
citace:
Nabízím vám kvalitní semínka z letošní úrody. Sadba byla dovezená loni z Holandska a hodí se na pěstování venku, doma a v bubbleru dosahuje perfektních výsledků.

Dal by me zajimalo, co znamena: kvalitní semínka z letošní úrody a hodí se na pěstování venku, doma a v bubbleru dosahuje perfektních výsledků - jeste snad chybi pripsat, ze se jedna o nejakey ultra-extra-kontra-tretra-super model, ze je to zarucene skanour a wostrý skeero:wink:;) Vzrust neco malo pres 30m, vyjimecne jako solidni panelovy vezak a palice dlouhy jak fotbalovy hriste.:wink:
Ted nechci do nekoho prudit, doufam totiz, ze ten, kdo to publikoval na netu je seriozni clovek, kterej nestoji o problemy a ne nejaka kurva vychcana, ktera se ti po obdrzeni penez vysere do xichtu.:rejp: Jen mi to proste nesedi.

Pampalaaa:sun:
Eli
...odporucam ti kupit z Nirvana seeds,maju dobre ceny oproti konkurencii!!!
Eli
Prepac ale v tomto ti ja uz neporadim!!!!
Womitor
2 davidasis: dojde ti to v balicku, napriklad v obale od CDcka, alebo inac zasifrovane. Urcite ti nepride priesvitny sacok so semenami.
myslim ze postovne ti uz prirataju rovno na tej webovej stranke ak to uz nie kje v cene. Neviem presne.
ked chces viac informacii ohladom zasielania semien z netu pozri tu:
http://grower.cz/forum/showthre...ighlight=semena
alebo tu:
http://grower.cz/forum/showthre...ighlight=semena
vela stastia!
witto
Cau,ja som objednával semená od nirvana seeds a prave dnes mi prisli priamo do schránky v obálke z mentolovými cukríkmi.Je to Shiva a platil som 20 eur za zrna a 3 za postovne a balné.Poslal som im ale 25 eur v dobre zalepenej obálke,aby tam neboli mince.(oni su zlodeji všade), a prislo to za tri týždne od objednávky.Aby som nezabudol,informovali ma cez e-mail o každej zmene objednávky(kedy tam dorazili moje love a kedy to poslali oni mne,takže poho,len čakať). No a hned to pojde do substrátu.Vela zdaru,cau.
Korenie
Pred tyzdnom som poslal prachy do Nirvany a este mi neprisiel ani e-mail, ci im to tam uz prislo. Myslite ze som prisiel o peniaze?
witto
Neviem,ale myslím že sa nemusíš báť,mne poslali mail po týždni od odoslania peňazí.Zrna prišli , zasadil som ich 8 a všetky vyšli.Zatial pod 70w a od zajtra 250w.
Blizard
a jake su jeste ceske stranky
Korenie
Tak uz mi to prislo, trvalo to 4 tyzdne, ale hlavne ze to mam.
Moj master kush je uz v zemi a som stastny ako blcha.
Rybyčkař
Taky mužeš zabrousit sem:www.terracava.com
sOs
to Blizard:
kup si, ale nie tu
Krychle
2 Blizard a aires3

hele chlapi, tohle je solidni server zabivajici se kultivaci konopi a vseho, co se kolem toho toci, ale rozhodne to neni zadnej bordel, kde by se meli psat prispevky typu "kupim travu" a "jkdhdjgh":(
Pokud vas bavi sber prispevku, tak si je bezte sbirat nekam jinam. S timhle pristupem tu pro vas zrejme neni misto.:( A jestli uz potrebujete psat takovyhle sra*ky, tak si je muzete psat treba na XChatu, ale ne tady.
timhle vas samozrejme nechci nijak urazit nebo neco podobnyho, ale to v zajmu nas vsech a hlavne Groweru..:)

jo a sorry za offtopic..;)

zdar:sun:
Modeste
Kupujem seeds od dutch passion(www.dutch-passion.nl), som s nimi spokojny, vysledny produkt naozaj stoji za to. S dorucenim objednavky tiez neboli problemy.
Rybyčkař
Seedbanky jsou gut,ale je nato zpolech?ma někdo skuš....a zkerou_!dík
Krychle
2 Rybyčkař

hele, staci se tu poradne podivat a urcite najdes thready o tom, jak je ktera seedbanka spolehliva...
jako nejsolidnejsi bych volil seedsdirect.to
zdar:)
Killer_Queen
Ja objednaval na http://www.nirvana-shop.com/ a pohoda.Prislo mi to behem 14 dni.Ke svym 10 objednanym Hollands Hope mi prislo jeste 20 seminek Skunk#1 zadara.Popslaly mi to v krabicce s nejakejma bombonama... :) A u toho byl dopis,ze doufaj ze mi ty bombony budou chutnat...a at dam ochutnat vsem kamosum :)
robos
20ks? a to ku vsetkym outdoorom davaju taky bonus? skunk n.1?
Killer_Queen
Joo...tak to nevim.Me to proste poslali.
Treba se jim jen libilo moje jmeno :) :)
Bulb
Chci si ze seed banky nirvana objednat seminka a nejsem moc dobrej v zadnym cizim jazyku, tak jsem si o ne zazadal a dostal jsem od nich email kde chcou poslat penize... jak to mam udelat ? spis co by ten dopis krom penez mel obsahovat...

Predem dik za radu...

PS: To je poprvy co si objednavam seminka ze seedbanky :smoker:
Krychle
mno, tak jem si asi pred tydnem objednal u seedsdirect.to Skunk Special a Bubblicious. zabalil jsem pekne 40 do CDcka, to do polstrovany obalky a vesele odeslal.. dnes mi prisel mail, ze..
citace:

Woo friggin' hoo!
Expect some incoming!

Your recent mail order from https://www.seedsdirect.to has been packed up
and shipped off to you EXCEPT the.
NRS BUBBLICIOUS which we are
currently out of. We should be getting some more over the next couple of
weeks, at which time we will ship to you, or you can choose a replacement
strain of equal value.

Good luck with your garden.

Take care,

Seedsdirect


mno, zas tak dobrej anglictinar nejsem, ale pochopil jsem z toho, ze ten Bubble nemaj na sklade.. zbytek jsem uz nejak neprelozil.. kdyby nekdo mohl, byl bych mu vdecnej..:)
zdar:)
Google (http://www.google.com/language_tools?hl=en) to přeložil do němčiny a ..

Ihre neue Bestellung per Post von https://www.seedsdirect.to ist oben verpackt worden und versendet worden weg zu Ihnen AUSGENOMMEN. NRS BUBBLICIOUS, dem heraus wir z.Z. aus sind. Wir sollten mehr über den folgenden Paaren von Wochen erhalten, zu welcher Zeit versenden wir zu Ihnen, oder Sie können eine Wiedereinbaubelastung des gleichen Wertes wählen. Gutes Glück mit Ihrem Garten ..

a z toho vyplývá, že by jim během pár týdnů měly semena přijít, pak by to doposlali (něco už poslali), nebo si můžeš zřejmě změnit objednávku na to co mají .. bezzzáruky ;)
Dude
ja, youareme je korekt - buď si počkáš pár tejdnů nebo si můžeš vybrat něco jinýho ve stejnej hodnotě:)
Krychle
2 imyou & Dude

diky moc...:) mne nebylo jasny, jestli uz neco poslali nebo to poslou vsechno az jim prijde ten Bubble. no a ted uz to vim..:)
Krychle
takze abych tak nejak shrnul tu moji objednavku od Seedsdirect. z jejich stranek jsem si uvazlive a prepeclive vybral mne vyhovujici odrudy a vytisknul jsem si objednavaci formular..ano, penizky byly poslane postou, ne prevodem..uz nevim kolikateho kolikaty jsem v nejake bance vymenil urcity obnos..;) 40$ byla ta suma..:eek: v papirnictvi jsem zakoupil polstrovanou obalku na CDcko(jsou v ni takovy ty bublinky, co praskaj, kdyz se zmacknou:)) za necelych deset Kc.. a tak jsem tedy popad prazdne cedo, otevrel krabicku, cedecko vyndal(nejsem preci nejaka charitativni organizace;)) a misto nej tam dal vyplneny formular spolu se 40$. krabicku jsem zavrel a vse peclive zalepil do obalky..tak a mam z pulky vyhrano, jupii..tad zbyva napsat spravnou adresu na obalku..ona adresa je na formulari s objednavkou, takze pokud jste si ji pred zabalenim neopsali, mate trochu problem..;) tak, dejme tomu, ze adresa je v celem sve zneni na obalce a je tam i adresa odesilatelova. nyni zbyva jen vyrazit na postu. na poste staci popadnout podaci listek, vyplnit ho a pak spolu s obalkou vse dat te slecne za okynkem..:) ona tam neco desne rychle nacvaka do pocitace a mozna jeste bude nutno napsat, co je uvnitr..tezko tam ale napisu, ze uvnitr je 40$ a tak jsem napsal CD-ROM(treba:)). no a po zaplaceni asi sedesati korun uz jen par dni nespite a semca jsou doma... juchchuuuu..:bravo:

tak hodne stesti pri objednavani..:)
zdar:sun:
krtek 007
Budu se už asi opakovat, podle toho, jak jsem to tady pročítal. Ale protože jsem objednával poprvé a jsem vlastně něco jako prvnička, chci vám o tom malinko napsat. Po dlouhodobém zkoumání na groweru jsem se rozhodl pro Nirvanu. Udělal jsem objednávku, poslal peníze zabalené v tiskopisech,takže se to nedalo prosvítit. To jsem dal do podlouhlé obálky a za pouhých 9 kč poslal úplně obyčejně. Ode dne odeslání uteklo do dneška 18 dní. A dnes ráno po šťourání přišli! Jsem rád,že hned napoprvé mě někdo nevypek, jsem v oblasti nákupů tak trochu smolař. Mějte se a čau.
Krychle
mno, zrejme prestanu pet chvalu na Seedsdirect.to... ani po pripomenuti mailem mi tu Bubblicious neposlali..je to skoda, ale co se da delat..:rolleyes: prece se kvuli nim neposeru, ze..
Skunk Special a Skunk#1 uz vesele rostou a za chvili dospejou do faze rozpoznavani pohlavi..:)
nazdarek:sun:
bigfoot
Oni ti to snad poslou.
Mne to taky posilali na 2x. Prvni prisla jen polovina, a vysvetleni zadny, tak sem jim napsal maila, oni mi vodepsali ze sem je tou stiznosti nasral, tak sem uz ani nedoufal, a ono mi to prece prislo. Tak sem se omluvil a poprali mi hodne stesti a slunce.
Krychle
2 bigfoot

maila jsem jim posilal a nebyl mysleny jako stiznost..spis jen jako pripomenuti + jsem je zadal o vysvetleni toho, proc to neposlali. vubec neodepsali a tak nevim. ted uz mi to je stejne jedno.:)
a prece jenom je to uz docela dlouho, tak sance, ze to poslou, je miziva..
Sombl
nirvana vipadá v pohodě,máte někdo skkušenost s obědnávkou???

asi jim nejspíš pošlu cash ,ale nejsem si jistej,mam tam asi napsat naky ty moje osobní ůdaje??nikde tam totiž neni napsaný jak voni poznaj že to je vo de mě.anebo když posílam dopis do holandu,tak musim uvéct i svojí adresu?taky by mě zajímalo za jak dlouho budu mít semena v ruce.
krtek 007
to Sombl

Objednaval jsem na strankách Nirvany, kliknul jsem na naši vlaječku a už jsem vybíral v rodném jazyce. Horší to bylo když jsem začal objednávat, to začala anglina, tak jsem musel studovat ve slovníku. Jsem totiž odkojen ruštinou, ale stejně si nejsem jistej, jestli bych to v jazyce bývalých bratrů zvládnul. Do objednávky napíšeš adresu, na kterou maj bejt semena doručený a jakým způsobem chceš platit. Když všechno zvládneš, pošlou ti zpátky na mail potvrzení objednávky, adresu a číslo objednávky. Do obálky s penězma napíšeš jen číslo objednávky.Na poště jsem to poslal jako obyčejný dopis za 9 Kč.Semínka jsem měl v ruce za necelý 3 týdny. Mějte se dobře, čau.
bigfoot
Posles to tam doporucene. To znamená na poste zacvakas asi 12kc
Bezpecne to neni, tak si penisky musis dobre zabalit aby ti obalecku nekdo neprosvitil a penisky neukrad.
bigfoot
Co budes pestovat, to je na tvim uvazeni.
Treba si vyber na http://www.cannabis-seeds.cc/cannabis_seeds.php/cPath/7
a potom objednej ze seedsdirect.to

Mne se celkem libi New Purple Power
Doporucim radci Durban Poison (ten ti doporucej asi i jini grooveri)
bigfoot
Nemam skusenost.
Skus a uvidis. Ja du skusit in odrudy - co z nich vyroste.
Dej vedet jak to dopadlo.
Mamba
davidasis:Promin,ale tyhle lidi me neuveritelne deptaj.Si naprosto vylizanej,tohle je stranka nejakyho dementa ty si myslis,ze ti neco posle,heh hochu ty si na tom fakt spatne ://
zmrskank
nazdaburt, doufam ze muj dotaz neni od tematu. chci si koupit od sensi nakou venkovku . rozhoduju se mezi early pearl a early skunk. nemate nekdo nakou zkusenost at us s kourenim nebo pestovanim?? bydlim v drsne pohranicni krajine takze bych chtel nakou nenarocnou na dobu kvetu.
brtinka
Objednával sem od Nirvany, a pohoda, za 14 dní to došlo v nějakých fakt hnusných bonbónech. Kvalita semínek dobrá. Z 10 9 samic, vyklíčily všecky.. Takže nou proublém
Gaylord
Zajímalo by mě jestli koupená semena nebudou hermafroditi. Když z deseti semen budou dva nebo tři samci vem to čert, ale vyhodit prachy za hermouše bych fuckt nechtěl.
Nevíte někdo o tom něco??
Nebudou to hermáči, to by jsi se sakra plácl přes kapsu, když by jsi objednal hermáče. To máš vždy všechno napsaný, co kupuješ. Já si objednával od nirvany New purple power a 8 samic, 1 hermáč a u to ješě nevím 100%. Parádní je, že vyklíčilo všech 10.
bezi
cus vsichni,potrebuju kouopit nejaky dobry seminka a prosim toho,kdo jich ma hodne rad je odkoupim,treba nejaky skunky na indoor.diky,dost to specha
intoxik
Nemohu najit nikde formular pro objednani semen, snazil jsem se, ale nejsem moc dobrej v cizojazictine a na nirvane jsem ho nenasel. Nemuzete sem dat nekdo presnou adresu, aby jsem si to mohl akorat doma vytisknout. Please
UdL
Heaven´s Stairway : http://www.hempqc.com/enter.html

Objednal jsem 2. srpna semínka Capricorn Seed Company - Cinderella 99 F2. Dorazilo v pátek 13. srpna! Semínka jsou velká, s malbou... Prostě ok! ;)
edems
Objednal jsem seminka od sensi seeds www.sensiseeds.com zrovna napotvoru jsem tyden predtim ztratil kartu a tak jsem jim poslal hotovost v obalce doporucene, seminka prisly cca za 14 dni v nenapadnem baleni, vse ok. Maji i na netu napsane presne kdy prevzali penize a kdy to odeslali.
litavak
Ahoj chtěl bych vědět jestli ste už někdo nakupoval semínka přes ganjaweb.com Dík.
SmouK
tak sem si v pátek objednal seeds z seedsdirect.to no a je to už 6den a jeste mi neposlali e-mail že uš jim to došlo, tak sem fakt na to nažhavenej co a jak, byla to feminised Blueberry celkem za 125 Eur, tak že by mě fakt nasralo kdyby se to podělalo. co vy máte někdo naký info otom jak to chodí... jestli se něco dovým tak semka hodím update...
UdL
Sháněl jsem na netu model Bahia Blackhead. Našel jsem ho na stránkách http://up-in-smoke.co.uk/catalog/de...hp?cPath=24_117 .

Objednat přes net mi ale nějak blblo, tak jsem jim napsal e-mail, jestli to maj skutečně skladem a jestli stačí poslat hotovost. Prej že jo-o! :D

Celá akce zabrala 16 dní. ;) Semínka dneska v poho dorazily v protinárazový obálce. :D
sýkorka
jj taky sem se tam koukal ale nevim poradne co mam koupim jestli vdovu nebo neco jinyho.Hledam takovy to taíkovský zboření.
vrrn
udl: chlape mohl bys pak napsat nakej report..:) o tyhle brazilce jsem taky
uvazovala, ale na overgrow je na KC Brains docela negativni ohlas,
ne, ze by meli naky shity, ale celkem spatna germination rate a casty vyskyt hodne odlisnych phenos v jejich odrudach..
UdL
Vrrn: na OG jsem četl 2 slušný reporty na Bahiu + Maharsi mi to doporučil. Původně jsem totiž chtěl Haze Special (Nevilák vs. KC606). Ten by prej mohl bejt nestabilní, proto mi doporučil Bahiu.

Germination rate je na zbláznění! Dnes už to je 10. den, co jsem je dal naklíčit a zatím vylezlo jen jedno semínko a další teprv trochu nabíraj na objemu... Psycho! :eek:

Naštěstí mi poslali 2 balení, kdyby se něco posralo.

Report pak časem hodím do galerie Indoor odrůd! ;)
SmouK
zbytečný zmatky :frog: došlo mi to, tak cca po 2-týdnech a sem nadmíru spokojen, posla li mi to ve *stealth package* zabalený jako nˇáká knížka ve dvou obálkách (samo že v sobě) přilepený na kartonovým papíru - 10 Blueberry - 10 WhiteWidow - a ktomu :) 10 Golden Skush . ale to fakt netuším ...( nemáte někdo nˇaký foto ---- odkaz)



:afro:


no prostě paráda, seedsdirect (Dutch Passion) mohu jen doporučit
....tedˇ ještě co s teho vyroste, ale myslím že to bude stát za to:mutant:
SmouK
zdravíčko lidičky, tak vám projíždím grower a nemohu uvěřit svým očím, že už sem stálý člen, no tak paráda :) :) :) doufám, že se budu moct v blízké době odvděčit nějakým grow-pokusem :)
wad
Hele hodím vám sem trochu offtopic, ale slyšel sem že někteří lidi na groweru prodávaj origoš semínka, nevíte co je na tom pravdy ? Pokud jo tak mi napište na PM., nějaký bych potřeboval. THX Peace for all...
kiwano
Mám dobré zkušenosti s NIRVANOU objednal jsem si White Widow,Papayu zabalil penízky do obálky poslal jako cenné psaní asi 78kč v Pondělí na poště v Pátek e-mail a nevím jak to přes výkend udělali ale v Úterý to bylo doma a navíc bonus 5semen Kalichakra Premium hodně štěstí..
Kwjetoň
budu kupovat semínka, chci durban poison a afghan
koukal jsem na nirvánu a na dutch passion a ceny se nedají srovnat
dutch - 32 euro za 10 semen durbanu (afgána nemaj)
nirvana - 15 euro za 10 semen durbanu, 20 eur za afgána
připadá to podezřelý jen mně nebo v tom něco bude?
dvojnásobek ceny za (doufejme) identické modely?
jestli o tom někdo něco víte tak dejte vědět, jestli v tom není skovanej nějakej fügel, příde mi to totiž fuck diwný
De la Vastierre
Ne, na tom není nic divného. Dutch je oproti Nirvaně dražší, kvalita je, co můžu já hodnotit, hodně podobná. Takže komu dáš prachy je jedno. Je na Tobě kolik obětuješ.
Kwjetoň
O.K. já to beru
jen nechápu, jak může dutch v konkurenci obstát, když jak píšeš, je kvalita srovnatelná a ceny tak rozdílné
já jsem teda rozhodně pro nirvánu (i ten název je mi tak nějak sympatický - grunge:))
na druhou stranu neznám úspěšnost v klíčení, cenu za poštu atd.

prostě věř mi nebo ne, mě to divné je
De la Vastierre
Je to jenom můj názor, mám konkrétně s Nirvanou jen ty nejlepší zkušenosti-třeba su vyjímka..Od Dutch sem toho taky pár testoval... Ale víš jak, jiný pes.....................................................................................:-)))
Kwjetoň
...........................................................vim:-)))
a ještě se zeptám: "Co bonusový semínka, dávaj, dávaj?"
Frigo
Dnes jsem si objednal na Nirvna´s Global Shopu Super Skunk a Hollands Hope. Měli je v akční ceně. Celá objednávka i s poštovným vychází na 31,50 EUR, což je velmi dobrá cena. Snad to v pořádku dojde, nemám zkušenost s tímhle typem nákupu. Podle toho co jsem tu viděl, tak jsou ale spolehlivý. Tak snad pohoda. :-)
Frigo
Semínka dorazili v pohodě přibalený v krabičce s tužkou. Poslali i 10 semínek jako bonus, bohužel nenapsali o jakou odrůdu jde. Budu se muset nechat překvapit. :-)
Ruderalis
Nemel uz nekdo pruser kvuli seminkam na poste? Precetl jsem pravidla ces. posty a pisou,ze maji pravo kontrolovat obsah posty

Celní kontrola zásilek ze zahraničí

Celní kontrola je prováděna v souladu s mezinárodními předpisy a našimi celními předpisy; zpravidla se provádí bez přítomnosti adresáta.
Je-li adresátova účast k provedení celního řízení nezbytná nebo je-li zapotřebí, aby adresát učinil nějaký úkon, obstaral nějaké dokumenty apod., podnik mu požadavky celních orgánů oznámí. Pokud by adresát na výzvu v přiměřené lhůtě nereagoval, podnik by musel vrátit zásilku zpět odesílateli do zahraničí.


Obsah poštovní zásilky
Obsahem poštovní zásilky nesmějí být:

výbušniny,
radioaktivní látky,
omamné a psychotropní látky,
jedovaté a žíravé látky,
nakažlivé biologické látky,
tuhý oxid uhličitý,
tlakové nádoby, stlačené nebo zkapalněné plyny a plyny v roztocích,
biologická agens a toxiny, oxidující, hořlavé a ostatní chemické látky a přípravky, které jsou klasifikovány jako nebezpečné podle § 2 zákona č. 157/1998 Sb., o chemických látkách a chemických přípravcích a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhláška č. 474/2002 Sb., kterou se provádí zákon č. 281/2002 Sb., o některých opatřeních souvisejících se zákazem bakteriologických (biologických) a toxinových zbraní a o změně živnostenského zákona,
živí obratlovci.
V případě splnění zvláštních podmínek mohou být obsahem:

biologické látky podléhající zkáze – za podmínky, že zkažené látky nebudou obtěžovat své okolí zápachem a neproniknou obalem poštovní zásilky,
jiná živá zvířata než obratlovci – za podmínky, že jim během přepravy nebude zapotřebí poskytovat zvláštní péči a pozornost,
snadno rozbitelné věci – za podmínky, že jsou upraveny zvláštním tomu odpovídajícím způsobem tak, aby se v důsledku běžných manipulací s poštovní zásilkou nemohly poškodit,
tekutiny – za podmínky, že nemohou vytéci z obalu poštovní zásilky nebo tímto obalem prosáknout.
Peníze, drahé kovy a kameny, cenné papíry, šperky a obdobně cenné předměty mohou být obsahem poštovní zásilky jen tehdy, je-li to u určité služby výslovně stanoveno.

Jo a jeste: kdyz mi posilaji dopis ze seedbanky doporucene tak chodi postak vzdycky zadat o podpis domu?
Jimmy_Bones
Nabizim indoor & outdoor semena blueberry a masterkush
Blizsi info na icq nebo mailu: lukes.k@seznam.cz
casem pridam i nabidku rizku
Ruderalis
2Frigo: Jak to dorazilo v balicku nebo obalce?:rocket:
ragazzo
co říkáte na seedsdirect??? mají tam semínka z nirvány a za 15$ to je ted docela slusná cena, objednaval si tu z tama už nekdo?jak to tam chodí?potřeboval bych poradit ajk to objednat.dikas
Killer_Queen
ragazzo:
Po dlouhy dobe opet prispivam a tak trochu me mrzi,ze to bude kritika... :( Kdyz zadas do hledani slovo seedsdirect,vis kolik ti to ukaze threadu? 146 !!! Zkus to projit a myslim,ze se toho o seedsdirectu dozvis dost! :)

Lidi...nebudte líný....
Frigo
Ruderalis : Přišlo to v plochém balíčku, o velikosti o málo větší než dopisní obálka. Tloušťka cca 1,5 cm.
Gaylord
Koupil sem u Sensi seeds a přišlo to v poho. Nejdřív sem se bál že nebude nic, ale přišlo to.....Jenže balíček v kterym to přišlo by omotanej igelitem s nálepkou"poškozeno v zahraničí".
Prostě to bylo roztržený. Pytlik se semeny byl v nepoškozenej. Těžko říct co se stalo ale faktem je že z těch 16 semen nevzešlo ani jedno!!Po pár dnech v toaleťáku obyčejně zčernaj a když je zmáčknu tak z nich vyteče bílá kaše ! Sem dost nesranej
Zanahorias
citace:
Původní příspěvek od Gaylord
Koupil sem u Sensi seeds a přišlo to v poho. Nejdřív sem se bál že nebude nic, ale přišlo to.....Jenže balíček v kterym to přišlo by omotanej igelitem s nálepkou"poškozeno v zahraničí".
Prostě to bylo roztržený. Pytlik se semeny byl v nepoškozenej. Těžko říct co se stalo ale faktem je že z těch 16 semen nevzešlo ani jedno!!Po pár dnech v toaleťáku obyčejně zčernaj a když je zmáčknu tak z nich vyteče bílá kaše ! Sem dost nesranej


muheh že by i semena nekdo po ceste vymenil :frog:
Gaylord
I to je možný....:-((
ganijaman.x
mám taký jeden dotazík... je im potrebné zaslat aj nejaký ten obal (cd, cukríky), alebo mi to zabalia oni... tenkjuuu
Gaylord
???
pildo
nirvana ti to posle zabalene, schovane. mne poslali najprv v takych velmo dobrych pelendrekovych cukrikoch a potom v krabici s perom, tiez dobre schovane
UdL
Burmese - semínka jsem objednal mailem, poslal prašule a do 3 týdnů to tady bylo (byly svátky, tak mu many dorazily trochu pozdějš). Semínka přišly v normální obálce celkem důkladně zabalený...

Přidal bonus - 12 ks semen Blue Thunder! :D
Kwjetoň
Taxe na stránkách Seedsdirectu udály nějaký změny. Fšichni se tam mrkněte!!! :)
Změnily se ceny, třeba...
Kutas
hello, nenasel by se pls nekdo kdo by se mnou objednal nejake outdoorove seminka? mam vyhlidle od seedsdirectu passion1,durban poison,shiva shanti2. Od kazdeho modelu bych si vzal pulku semen - pulka penez. nebo bysme se pripadne dohodli nejak jinak
Obel
Cuz, nemáte někdo zkušenost z objednáváním seeds přes net na www.cannabisseeds.cc je to z rakouska a na začátku jejich stránek jde nastavit jako jazyk i čeština. No a nabídku tam mají taky docela slušnou :-))
Killer_Queen
Kdyz koukas na jejich uvodni stranku,tak tak vidis napsano i hanfsamen....zadam to do vyhledavani tady na groweru a : http://grower.cz/forum/search.p...rder=descending vyjede mi hafo odkazu!!!
Jsi novy clen...mel by ses ridit uvitaci PM,ktera ti jiste prisla :afro:
Projed si faq a pouzivej hledani.Troufnu si rict,ze pres 90% veci co se tykaj cannabis se tu uz resily...
Obel
2 Killer Queen: o.k. uz hledám a pátrám, dík za radu, toho hanfsamen jsem si hned nevšiml, až potom co jsi mě na to upozornil. Napříště si dám majzla a zkusím nejprve hledat. sorráč :-((
Kutas
lidi objednaval si posledni dobou nekdo neco od seedsdirect? chci jim behem tydne poslat 60$ v obalce a hrozne se bojim ze mi seminka neposlou nebo to zaberou na hranicich a prachy v cudu :(
Kutas
ja sem jeste zacatecnik pojedu 1. poradny outdoor a chtel bych passion1 jelikoz se me libi a shiva shanti2 jelikoz je levna :) takze rizky raci ne. Ale kdyby ste to mohli objednat a pak mi to poslat tak to by mozna slo
Krychle
Kutas:
K ty objednavce od Seedsdirect...ve ctvrtek jsem jim poslal 45$ za Nirvanskej Durban a Papayu. Tohle je uz druha objednavka od nich, tak si myslim, ze je zbytecny mit takovyhle obavy..:) Jen je dulezity to bezpecne poslat...jako minule jsem dal $ spolu s objednavkovym formularem do obalu od cedecka, tohle cedo do takovy ty bublinkovy obalky odpovidajici velikosti , poradne zalepil a hura na postu...trada...vyplnit podaci listek a za 64Kc jsem poslal $ na vylet do Anglie..:D
Az to prijde, tak poreferuju...:frog:
Kutas
Krychle: jo presne takhle to chci udelat ikdyz nevim co vyplnovat v podacim listku... :) Hele a k tomu durbanu, vyplati se od nirvany? Co kdybych jim napsal ze by byli hodni kdyby mi ho dali jako bonus ? :D
Krychle
Tam se akorat vyplnuje adresat a odesilatel...nic vic....:) A jestli se Durban vyplati?...mno...doufam, ze jo..:D Par lidi ho uz jelo, jsou tu i fotky...hehe...nevypada to spatne....:wink: Jasny, pokud si tam objednas treba za nejakych 200-300$, nevidel bych v tom bonusu problem...:D
Kutas
hele jeste jeden stupid dotaz- jakou ma postovni adresu seedsdirect? na order page je:

Gypsy Nirvana
Unit 2, 22 Eden Street
Surrey England KT1 1DN

tj ono? nejaka divna adresa, kde je treba mesto nebo tak? :)
Krychle
Kutas: Mesto je to Surrey...na obalku to napis presne tak, jak je to na tom objednavkovym formulari...teda pokud jsi to uz neudelal...:)

Jo...jinak....dneska semena dorazila domů....uhledna obalka...peclive zabaleno...no parada...vsechno v origos baleni(minule to poslali jen v narkosacku s nalepkou)..jsem spokojen...teda zatim...:)
Jako bonus posilaji nejakeho krizence jihoafrickeho Durbanu se Skunkem #1...chichi...uvidime, co z toho vyleze....:frog:
Pakopalas
Ja muzu doporucit ganjaweb.com-česká seedbanka,která spolupracuje s directem a nirvanou.Ceny jsou o trochu vyšší asi tak o 80,-,ale ma to jednu super vyhodu a to je,ze vam ty seminka poslou na dobirku.Vrele doporucuju.Doslo me to za dva tydny...klicivost jsem jeste netestoval.Jinak se uz moc tesim jak mi poroste master kusch.:angel: Jo a jako bonus seeds me poslali 10 blueberry.--------------Tak vyklíčilo to uplne vsechno bez většího zádrhelu.Ted uz jen modlitba za samice...
varan
Já myslím, že toto je nejjednodušší způsob jak získat semena. Nevím jestli tato firma ještě existuje, ale, jisté je že po jejich výrobcích se jen zaprášilo.
varan
Neměli bychom být na naše zemědělství pyšní?
RachtY
cusik hele newite o nakej dobrejch seminkach za par babek?,?
pildo
www.cannabis-seeds.cc
keby si dal do vyhladavania seedbank alebo nirvana tak ti nabehne nieco.
RachtY
ale to je napr neumim si objednat z webu a radsi bycht si jich vzal treba max.5ks....ale zase hodne druhu
pildo
tak http://www.reefermanseeds.com/rmstrains.php ale je pomerne drahy (6USD za semeno a viac). mozes si objednat aj po jednom kuse. ak budes chciet objednat tak mi posli PM odkail a co a napisem ti ako alebo celu objednavku
Zeo Khan
ČAU hele nevíš někdo jak dlouho se semínka z holandský Nirvány plazej do čech ? počítal jsem to, a "Shipping to final depot" trvá už celých 9 pracovních dní, a stále to někde stojí. doufam že ne v květináči na celní stanici. Máte někdo zkušenosti s dodací lhůtou? je tam ještě naděje? dík.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma