Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau... chtela sem si z netu objednat naky kvalitni seminka ale docela se bojim aby z toho nebyly naky prusery.... moc diky za vsechny rady a zkusenosti
di se kdyžtak mrknout sem (doporučuju nirvana seeds standart) www.seedsdirect.to/breederlist.html
2x sem z tama objednával a v pohodě
jinak skus projít ostatní články na grouveru
ahoj myslím,že pokud nejsi nejak při penězích,tak Ti doporučím to co říkal gordon.Zkus projit ostatní články na groweru a tam se daj sehnat docela cool modely,podle tveho uvážení.stačí jen hledat
ahoj no ja jsem obědnal od canabisseds a je to uplně v poho přišlo to za 8 dni od odeslani peněz v obalce a bonusovy semena tam daj asi vždycky to je moje zkušenost Zdar
A nakoniec ked si das www.yahooka.com a tam si najdes Goods and Services a tam si das Seeds a vyhodi ti to 103356 odkazov na banky.
Tak vela surfovania po CannaNete!
2 davidasis: trochu bych se bal ze ti fakt posle seminka pazitky.. ... a pak bude tvrdit ze to na tech strankach je napsany a ze sis ji prece objednal . Jinak ja bych do toho nesel.. i kdyz ti posle skutecny seminka, je to zajic v pytli, nevis co kupujes.
Docela bych se pozastavil u posledne jmenované seedbanky: Pažitka V nazoru na ni plne souhlasim s ooPsem, ale vetsi prdel by byla, kdyby ti neposlal ani tu pazitku.
citace:
Nabízím vám kvalitní semínka z letošní úrody. Sadba byla dovezená loni z Holandska a hodí se na pěstování venku, doma a v bubbleru dosahuje perfektních výsledků.
Dal by me zajimalo, co znamena: kvalitní semínka z letošní úrody a hodí se na pěstování venku, doma a v bubbleru dosahuje perfektních výsledků - jeste snad chybi pripsat, ze se jedna o nejakey ultra-extra-kontra-tretra-super model, ze je to zarucene skanour a wostrý skeero Vzrust neco malo pres 30m, vyjimecne jako solidni panelovy vezak a palice dlouhy jak fotbalovy hriste.
Ted nechci do nekoho prudit, doufam totiz, ze ten, kdo to publikoval na netu je seriozni clovek, kterej nestoji o problemy a ne nejaka kurva vychcana, ktera se ti po obdrzeni penez vysere do xichtu. Jen mi to proste nesedi.
Pampalaaa
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
2 davidasis: dojde ti to v balicku, napriklad v obale od CDcka, alebo inac zasifrovane. Urcite ti nepride priesvitny sacok so semenami.
myslim ze postovne ti uz prirataju rovno na tej webovej stranke ak to uz nie kje v cene. Neviem presne.
ked chces viac informacii ohladom zasielania semien z netu pozri tu: http://grower.cz/forum/showthre...ighlight=semena
alebo tu: http://grower.cz/forum/showthre...ighlight=semena
vela stastia!
Cau,ja som objednával semená od nirvana seeds a prave dnes mi prisli priamo do schránky v obálke z mentolovými cukríkmi.Je to Shiva a platil som 20 eur za zrna a 3 za postovne a balné.Poslal som im ale 25 eur v dobre zalepenej obálke,aby tam neboli mince.(oni su zlodeji všade), a prislo to za tri týždne od objednávky.Aby som nezabudol,informovali ma cez e-mail o každej zmene objednávky(kedy tam dorazili moje love a kedy to poslali oni mne,takže poho,len čakať). No a hned to pojde do substrátu.Vela zdaru,cau.
Neviem,ale myslím že sa nemusíš báť,mne poslali mail po týždni od odoslania peňazí.Zrna prišli , zasadil som ich 8 a všetky vyšli.Zatial pod 70w a od zajtra 250w.