Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Řízení auta pod vlivem a bez něj - Klikni zde pro originální téma
PORSCHAK
Co si o tom myslíte a co zajímavýho jste zhučený v autě zažili? Sice se tady o řízení povídalo, ale vždycky jen tak nějak okrajově.
Řídím hrozně rád a hodně často, vlastně pořád, denně tak 100km určitě.
Tuhle jsem si zahulil v Polsku, když jsem se vracel domů a bylo to supr. Cesta ubýhala rychleji a co já všechno v tom autě dělal...
Když jsem se zhulil včera před jízdou, v káře jsem křičel různý nesmysly, tam se dá řvát cokoliv.Taky jsem povídal:"To je ostrost. To je úžasná ostrost.." - přišlo mi, že řídím naprosto dokonale...tak jsem se pořád chválil.
Musím běžet, potom přidám...
chobot
Hruucoone, 100% souhlas. Ridit zhulenej je nezodpovednost a zhovadilost. Kdyz uz si to nakous, tak podle mne je to podstatne horsi nez dealovani, dealovanim totiz clovek neohrozuje nikoho krome sebe.

chobot
Dude
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3838 anebo ještě větší http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2173
PORSCHAK
2hruuucon: Soráč kámo, ale já vím, co si můžu dovolit, najel jsem moc a moc kiláků, myslím tak za poslední dva roky sto až stotřicet tisíc, a předtím taky moc.
Máš určitě pravdu v tom, že je to nezodpovědný, ale zase, je v tom spousta ALE.
Záleží na zkušenostech řidiče a stylu jeho jízdy. Určitě se nezřídim tak, abych si pletl pedály a neviděl na cestu, což by se mi po skaňourovi jistě stát mohlo. Jsem zodpovědný vůči sobě a druhým lidem na silnici. Myslim, že jsem dost ohleduplnej řidič, kdyby všichni jezdili jako já, byla by radost jezdit.
Můj kamarád se taky těšívá na cestu domů, říká, že "si to dá", já si to taky rád dávám, jedu pomalu, ohleduplně, přemýšlím o spoustě věcí a přitom si připadám, že jedu ještě zodpovědněji, než jindy, protože se na cestu soustředím, věnuju se jenom řízení.
Reakce řidiče pod vlivem THC jsou sice zpomalené, ale nedá se to srovnávat s alkoholem, když jsi hodně unavený, jsi schopen reagovat podobně rychle, možná i hůře.
Když někdo jezdí mizerně, těžko bude řídit zhulenej líp, to je jasný, asi bude mít větší problémy. Když pojede zhulenej někdo, kdo může učit ve škole smyku, asi to nikdo na něm nepozná.
Je to o zodpovědnosti. Já jsem zodpovědný.

2chobot: Srovnání s dealováním mi přijde absurdní, ale že může být řízení pod vlivem THC ještě horší? No to snad ne....
PORSCHAK
2Dude: Díky. Ač jsem předtím hledal, nenašel. Tak já ten thread vytáhnu a můžete přispívat tam.
Wanad
Zatím téměř každej kdo se šeredně vymázl říkal úplně to stejný....já jsem zkušenej řidič, najezdil jsem kvadrmiliony kilometrů, jezdím ohledupně.....akorát zhulenej..... jo všichni to říkali těsně před tím, než se poprvé vymázli..... pak už říkali jen, že to byla blbá náhoda a, že už se nedalo reagovat..... Dělej si co chceš ale pokud možno daleko ode mě :-))))
vriter@cz
Ja jezdim zhuleny v aute strasne rad. Asi nejlip jezdim jak jsem zkureny. Jezdim vetsinou po akcich vzdy jesdim totalne vyficeny. :bandit:
4C3
Zvlaste ted v zime je fakt lepsi pred jizdou nehulit, nebo po huleni neridit ;), zvlast kdyz si to pak navic jeste spousta maniku hasi ve 120ce s letnima gumama... Zimni pneu mam a 120ku taky ne, ale ted fakt huleni do rizeni nezapojuju.
GrowGrass
Ja ridim sice velice dobre zhulenej ale je to nahovno protoze kdyz sem tak nemam cas ridit jedu si svoje :confused: myslenky a telo ridi automaticky to auto tak ze kolikrat ani nevim jesli sem uz projel tamtu vesnici.
Nemam TO moc rad zhulenej uz ridim tak akorat v nouzi ale palba je bejt jako spolujezdec ja si sedim v klidku jedu si svou a ten zhulenej vedle me se musi starat o cestu a davat pozor.Je to zatez ridit zhulenej ale NO PROBLEM Jasne kolikrat se do toho clovek zazere a je to bomba. :smoker:

PS:Budte OPATRNY !!!
PORSCHAK
2Growgrass: Tak to je!
VHK
Ahoj,

huleni za volantem je nezodpovědné, ale musím podpořit PORSHAKa, jet zhulenej v autě je špičková věc :) . Je pravda, že mi chvílema unika smysl toho co dělám, nebo se stihuji v nějakém větším neznámém městě, ale většinou jedu s někým kdo mne usměrnuje (kámoš, partnerka - teda pokud se nezhulí se mnou :)) .
virus
ne ze bych to zamital uplne..to ne,ale je to fuckt prdel..:Dale vetsinou to moc neriskuju ale kdyz se potrebuju dostat domu...tak jedu,ale vetsinou chodim pesky protoze to mam kousek:D:D
Hicks
Zduněn řídit je nádhera, akorát mě sere městskej provoz (radči někam ven :-)).
Ale nevím jak u vás, ale já když řídím zhulen, tak u mě nefunguje takovej ten automat na řízení (jedete tak, že si dáte jen cíl a pak klidně myslíte na něco jinýho, nebo se s někým bavíte). Fakt se na to musím víc soustředit, ale je to zas větší mňamka :-).
Závěr: shulen jezdit je ok, nicméně "asi" míň bezpečný než střízliv (co je to pojem střízlif...??? :-))

:smoker:
plague_man
No Já řídil zhulenej jen jednou, ráno sem si dal fajfku ale to sem ještě nevěděl že budu muset řídit.

Rozhodně to nedoporučuju, myslim že je to risk, člověk když má řídit se musí soustředit na spoustu věcí ale já když sem zhulenej tak se často zaměřim na jednu, dvě a místo abych dával bacha na zatáčky tak sleduju jak kapky padaj na přední sklo :-((

Zhulenej řídit už nikdy víc jestli to nebude nutný
casper
....v autě jezdívám poměrně často a zhulený taktéž, je to totiž ta nejlepší fáračka (úlet) jaká může existovat. Střídáš místa, většinou vezeš nějákého člověka a není to nic moc námaha * => * RELAXPOHODAPAARKYJOINT .... občas ale pochybí každý a doufám že nebudu zrovna pod vlivem thc, pod vlivem alkoholu neřídím, až .... ještě jsem neboural, ale párkrát se mi stalo, že jsem se zamyslel nad věcí na delší dobu a procitl jsem až ve zrovna vhodnou dobu zabrždění, nebo vjetí do svého pruhu. Občas jedu autem svých rodičů, šedá raketa, a ta panečku sviští. To pak na nic jiného myslet nemůžete, je to jen cesta, vy a přetlak 1G . ..... to je pocit
.... přeji všem ať štastně dojedou, chlopi zlomte vaz !!

PS: ukázak (ja a OOOO)
Paradox
Zkourenej jezdit v aute me moc bavi. Daleko vic si uzivam tu cestu a temer nikdy nejedu vic nez takovych 80 km/h. Kdyz uz jedu vic,tak mi to prijde strasne rychly. A nikdy jsem nedodrzoval predpisy,tak moc jako kdyz jsem zkourenej....hehehe
Dj.Cesla
Už sem to párkrát skusil. Je to pohodička když jedu tam kde to znám. Jednou sem jel v noci do práce na noční to byl mazec. Jako bych řídíl vesmírnou loď. Ty světýlka kolem cesty, jako přistávací rampa. A když sem dojel do práce sundal sem si helmu a skafandr a připadal si jako na vesmírné stanici na Marzu. To musím někdy z opakovat, ta noc dělá svoje. Skuste
Sinuhet
Nezkousejte.
lordWilliam
Jednou jsem to zkusil a nikdy víc za tu šílenou schízu mi to fakt nestojí :-°)
HELLEN
já jezdím zhulená hrozně ráda.
Ondřej
Já mám když zhulenej řídim pocit že jsem totálně neschopnej...
Naproti tomu ostatní mi říkaj že zhulenej řídim líp než ve skutečnosti.
(něco na tom asi bude, protože když řídim střízlivej tak mi to občas chcípne při rozjíždění, psychicky nezvládám dopravní zácpy a všechny vždycky vytroubim)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma