Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
New member, first balcoon grow 2010 - Klikni zde pro originální téma
Peltsky
Zdravim Vás všechny, growerstvo....

Pro svoje první pěstování jsem se rozhod až letos, přestože konzumuju už pěknejch pár let a starat se o kytky mě bavilo vždycky..

Rozhod sem se pro outdoor na balcoonu a sice dvě kytky, dva modely. Jelikož jsem nechtěl ryskovat problémy se semínkama, obědnal jsem u nirvana seeds feminozovaný - AK - 48, Black Jack - jedna hybrid, druhá sativa.

Bydlim ve 4, posledním patře, balcoon je orientovanej na JZ, tudíž skoro ideální - sluníčko tam svítí přímo od cca 12 hod až do večera.

Semínka jsem objednal v březnu a na začátku dubna jsem zasadil. Po radě od kamaráda jsem to střelil bez předchozího naklíčení ronou do hlíny - použil jsem malý květináčky a hlína byla kaktusovej substrát, smíchanej s perlitem. Semínka vyrazili na povrch do 3 dnů a všechno jelo podle plánu. Pevní měsíc jsem měl obě malý kytičky za oknem, postupně je dával na pár hodin ven, aby si zvykli na vítr a čerstvej vzduch a zesílil jim stonek. Asi v půlce května jsem je šoupnul na balcoon nastálo. Bohůžel jsem udělal zásadní chybu a kytky asi po měsíci pohnojil trochou hoštickýho hnojiva na jahody. AK 48 to přežila jen s popálenýma listama. Black Jack to nerozdejchal a musel jsem ho tudíž sázet znova. Musim ale podotknout, že i když byl zasazenej o měsíc pozdějc, tak je asi geneticky lepší než AK 48, což se projevovalo i předtím a krásně tu AK 48 ve svym růstu postupně dohnal.

Rozhod jsem se kytky hnojit, po pročtění fora jsem se zvolil firmu Plagron. Od asi 14 dne růstu jsem jel jenom Pythamin, listy jsou po něm krásně zelený a vypadají krásně zdravě. Později se přidal Bat guano substrát, Alga Grow, Alga Bloom a mám připravenou i Green sensation.

Jelikož byl čas kytky přesunout nastálo ven a stim spojený přesazení, zvolil jsem substrát Bat mix a každou kytku šoupnul do 25 l květináče. Nezvolil jsem větší, jelikož kytky chci mít max 1,3 m. Každou kytku jsem jednou zaštíp, AK 48 nad 4 patrem. Black Jacka nad nad 5. Rozhod jsem se obě kytky ohejbat pomocí kolínek a později drátků.
Peltsky
Kytkám přesazení a čerstvej vzduch dělali jen a jen dobře a rostly jako z vody. Přesazení proběhlo 10. června. Bat mix jsem zezačátku nepřihnojoval, ale vydrželo mi to asi jen 5 tejdnů a začal jsem kytky dokrmovat Alga Grow.

Na zálivkvku používám vodu z vodovodu, překapanou přes systém na úpravu vody od japonský firmy Nikken. Překapávač je primárně na úpravu vody k pití, ale jelikož ta voda a celá technologie Nikken umí dělat celkem divy, rozhod sem se s takto upravenou vodou i zalejvat. Kytky jsem ohejbal do úplně vertikální polohy a začali mi krásně vyrůstat nový a nový vrcholy, dneska jich je na každý kytce 4 hlavní (původně ohlí) a k tomu dalších cca 10, který zbyli po prostříhání.

Na přelomu května a června se začali oběvovat první a snad i poslední problémy - žloutnutí listů, který začínalo od spoda a pomalu se rozšiřovalo výš a výš. Zprvu jsem tomu nepřikládal velkou pozornost, žlutý listy ustřih a jel dál. Po 14 dnech mě to přestalo bavit, protože listky žloutli dál a dál. Vypadalo to na nedostatek dusíku, ale ještě jsem tomu dával pořád čas, lístky pokaždý ustříh, týkalo se to naštěstí jenom pár spodních pater. Na začátku července jsem zakoupil Ph metr, abych otestoval Ph zálivky, kterou jsem podezříval ze žloutnutí listů. Což se taky potvrdilo. Ph bylo okolo 7,3. Okamžitě jsem začal zálivku upravovat a to pár kapkama citronový štávy až k cílenému Ph - 6.5. Začal jsem taky hnojit Alga Grow, pro zvýšení obsahu dusíku. Kytkám ta změna očividně prospěla. Listy přestali žloutnout a hnojivo, v kombinaci s krásnym slunečným počasím, je nakoplo tim správnym směrem. Jinak jsem pořád 1x tejdně jel Pythamin/4ml na l/ a k tomu jsem přidal 1x tejdně Alga grow/4ml na l/

Přidávám 2 fota po přesazení, je vidět jak Black Jack, blíž k nám pomalu dohání o měsíc starší AK 48, holt genetika je asi genetika. Kytky jsou obě po zaštípnutí a jsou vidět i kolínka na ohýbání.
Peltsky
Po úpravě Ph a hnojení kytky krásně rostly. Před 14 dnima, po návratu z Let it rollu, což byla mimochodem super akce, se začali oběvovat Preflowers. Kytky dost vyrostly a hrozně zhoustly a proto jsem se rozhod prostřihat je. Odneslo to spoustu listů a malejch bočních větviček. Kdybych to neprostřihal, měl bych okolo 20 vrcholů na každý kytce, takle mi jich tam zůstalo 1O nabitejch a přirůstaj pořád nový. Z toho všeho jsem uvařil mlíko. Nejdřív pěkně hoďku povařit ve vodě a pak jsem to 3 vařil ve vodní lázni. Dal jsem si toho dva hrnky necelý a byl jsem z toho strašně moc. Možná nejvíc po hulení v životě. :cox:

Přidávám fotky z 30. června - celkem rozdíl, kytky na fotkách jsou ještě měsíc před hnojením:)
Peltsky
Zde nastává můj dotaz. Po tejdnu co se objevili Preflowers, tudíž tejden zpátky, jsem přešel na Alga Bloom,je už na to správný čas? Nemám eště vyčkat a hnojit pořád Alga Grow. Dnes jsem po tejdnu znovu hnojil a opět jsem použil Alga Bloom.

Díky za rady...

growu zdaar

přidávám fotky č.1 z 23. 7. a č. 2 z 27.7 - oboje před prostříháním
Peltsky
přidávám fotky po prostříhání z 6.8.

č. 1 - obě krásky, č. 2 - AK 48 zblízka
Peltsky
fotky opět ze 6.8. - č. 1 Black Jack zezhora, č. 2. - AK 48 zezhora

Black Jack už všechno dohnal:D
Peltsky
Prosím o radu ohledně toho Alga bloomo jak píšu výše... díky :)
fdsafsdfsdf252
no kytky máš pěkný ale nemáš zvědavé sousedy ? :) máš to totiž, jak koukám, na dost viditelném místě :)
k tomu hnojivu ... já bych řekl, že to nevadí a hnojit normálně můžeš :)
Slick-ace
Pěknej grow, Bloom už tam můžeš bez obav lít.
FnK
pekne holky..AK 48 je moj buducoletosni favorit :)
tak sledujem :)
kvetu zdar
Peltsky
Díky za karmu a díky za radu, taky jsem si řikal, že ten bloom snad vadit nebude:)

jinak se sousedama nevim, bydlim tady skoro rok, kytky jsou na balkone od konce dubna a zatim si nikdo nestěžoval. Plánoval jsem natáhnout přes celej balkon rákos, ale nakonec jsem ho natáh jenom po straně, aby sousedi co bydlej vyloženě vedle nás neměli náky depky:D snad to rozdejchaj všichni. Zatim jak řikám nebyl žádnej problém.

Jinak Ak 48 by měla mít fakt nabitý palice, tak doufám že to tak bude.

Ještě by mě zajímalo jak dlouho po tom co se objevily Preflowers by se měli začít dělat palice?

díky
Peltsky
Myslíte, že kdybych ten rákos natáh přes celej balkon, že by to kytkám ubralo hodně slunce a projevilo by se to pak na sklizni?

Jinak dnes večer hodím nové foto...

Pěstu zdar...
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Peltsky
Myslíte, že kdybych ten rákos natáh přes celej balkon, že by to kytkám ubralo hodně slunce a projevilo by se to pak na sklizni?

Jinak dnes večer hodím nové foto...

Pěstu zdar...


Bych se na to vykašlal kvuli par kytkám,neřeknu mít jich tam 20 ale 2ks neřešit...
Peltsky
Vidim to stejně :) navíc vypadaji jako trošku prerostlý bonsaje:D
Smoker&Joker
Tak preflowers tam můžes mít celý rok, palice se začnou dělat, až bude doba květu pro onu kytičku..
Peltsky
Já sem žil v domění, že když se objěvěj preflowers, tak kytička začne třeba do 14 dní kvést.
Každopádně AK 48 by měla, aspoň co píšou na seedbance finishovat dost rychle, tak snad začně kvést co nevidět...
Peltsky
tak přidávám slíbený fotecky ... foceno dnes 11.8.2010...

Zdá se začínáme kvést :D
Peltsky
Přináším slíbené dnešní fota....
Peltsky
a druhá polovina....
šapša
Ahoj pěkné to máš to je vidět hned když se nasadí moderní technologie viz. úprava vody na zálivku :) ten balkon si ošéfoval skvěle ty vzdálený budovy... nehrozí,že by někdo identifikoval co je to kytky vypadaj nádherně pěkně ohlý není co dodat snad jen,že se najde pro Tebe nějaký to káčko a mlíko z listů cha to je jízda to je centryfůga,co? :sun:
Peltsky
Mlíko z listů byla velká jízda... až sem z toho šel radši spát:D

Baráky zase tak vzdálený nejsou, ale bez dalekohledu nevim jestli by byly schopný to rozpoznat, pokud nehulej a něco o tom nevěděj:D zatim jak řikám si nikdo nestěžoval....

Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.

O kolik si myslíte, že jsou eště, když ted začínaji pomalu kvést, schopný vyrůst? Přemejšlel sem o zaštípnutí nejvyšších vrcholů, ale zase si řikám jestli to neni zbytečný??
šapša
Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.

Rada neper to tam pod tlakem kamo, vloni jsem hnojil též Plagronem i když je to výluh z chaluh, tak se mi stalo,že jsem jednu kočku málo flushoval páč mi začla pěkně plesnivět a tak jsem ji setnul. V pohodě jsem nic necejtil při hulení si říkám šapšo dobroš skočím si pak jednou na pivko před tím si dám jednoho špeka a pivo divný kua říkám si jak kdybych chlastal Plagron Alga Bloom, na to bacha !
Peltsky
Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed:) Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro:)
šapša
Dělej jak myslíš,ale když něco dělá většina neznamená to,žë je to OK. Netlačit moc na pilu platí v celým životě. GL
fdsafsdfsdf252
citace:
Původní příspěvek od Peltsky

jinak se sousedama nevim, bydlim tady skoro rok, kytky jsou na balkone od konce dubna a zatim si nikdo nestěžoval. Plánoval jsem natáhnout přes celej balkon rákos, ale nakonec jsem ho natáh jenom po straně, aby sousedi co bydlej vyloženě vedle nás neměli náky depky:D snad to rozdejchaj všichni. Zatim jak řikám nebyl žádnej problém.


Tak to bych volil rozhodně folii :) nejde přes ní vidět a parádně propouští světlo :)
Nechci strašit ale je lepší trochu balkon vylepšit proti zlému oku.
Nejde o to že to tam je ale policajti dojedou pokud někdo zvedne telefon a nabonzuje(i kdyby nechtěli tak dojedou taková je praxe),stále je na světě spousta šmíráků co dokážou udělat zle.
Peltsky
Tak jsem přece jenom natáh rákos přes celej balkon a kytky posunul dozadu ke zdi, aby měli co nejvíc sluníčka.

Ještě by me zajímalo o kolik kytky ještě vyrostou v květu? díky
citace:
Původní příspěvek od Peltsky
Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed:) Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro:)


tak tak, můžeš je hnojit klidně i častěji. a pokud se cítíš blbě, když do nich liješ obyčejnou vodu, tak doporučuju vyzkoušet peroxid vodíku. S tím mám po minulé sezóně jen kladný zkušenosti. kytkám se tak napínaly listy, až jsem měl pocit, že se o ně pořežu :D
Někde jsem tady četl že ten peroxid je vhodný na pěstování ve vodě ale do hlíny by prej neměl jít že to zabije vše živé , tak už nevím.
Navíc hnojky jsou nejlepší přírodní než kdejaká chemka ,kdo skusil ředěné kuřince tak už nemění a stačí to 1x týdně.
vousáč: tojo, on peroxid slouží ve vodních systémech pro dezinfekci. Nicméně dá se aplikovat i postřikem. Osobně bych ale v likvidaci "všeho živého v půdě" neviděl zas takovej problém. Předloni jsem to tak praktikoval a kytkám to neubližovalo ;) A hlavně, H202 se nepoužívá jako hnojivo. Více užitečnýho infa zde
undergroundman
[Quote] [i ] Původní Příspěvek od Peltsky [ / i ]
[B] JAKO JE Pravda , Ze Na bloomu píšou tejdně hnojit jednou , ALE co cet sem , Tak Spousta LIDI Na groweru hnojí s každou zálivkou . Takže Ona Pravda přeskočeno: tajný někde uprostřed : ) Každopádně pořád flush Na konci přeskočeno: tajný Muset Bejt STOPRO : ) [/ b ] [ / quote] určitě hnoj do káždé zálivky ty kytky to snesou Maji to v genech , skéro JE z Toho Jen diky tem hnojkám lapmě .
MedvedBrtnik
to undergroundman: hnojkama uděláš skéro? ale no taaak :) to přece závisí na mnoha faktorech, jak kytka bude zhulovat a hnojky bych dal někam úplně dozadu..

to Peltsky: četl jsem nahoře něco o zastřihování, pokud nakvétají, tak to nedělej, stejně je už teď pozdě, bude září, kytky se přepínají na květ, nech je v klidu. a jak ses ptal, kolik se vytáhnou ještě.. záleží na modelu, mně se třeba letos Durban Poison vytáhl tak o 80% původní výšky. ale třeba předloni se mi White Rhino nevytáhl skoro vůbec. zkus se zeptat někoho, kdo jel stejnej model před Tebou.
Peltsky
Tak to potěš klobouk jestli se mi to vytáhne o 80% původní vejšky:D
Peltsky
Po delší odmlce, kdy nebylo moc o čem psát, kytky jenom rostly a rostly a nekvetly a nekvetly přináším nové fota a info o aktuálním stavu...

Obě holky začali konečně před tejdnem kvést a je to na nich už docela znát.

2x tejdně dostávaji 5ml/l alga bloomo a 6ml/l Phytaminu.
Postupně plánuju dávky bloomu zvyšovat.

Chtěl bych se s Váma poradit ohledně prostříhání většího množství velkých původních listů. Vim , že jsou na to různý pohledy, někdo je ostříhává, druhej ne, třetí jenom půlky listů. Co mi doporučujute? Podotýkám, že listy který sou na spodních částech stonků a uvnitř kytek jsem už dávno ostříhál a průběžně se jich zbavuju spolu s výhonkama, který nemaj potenciál.

Takže ostříhávat i nahoře u palic nebo ne?

Jinak plánuju od 5 tejdne květu zapojit zelenou senzaci - pozdě nebo brzo?

První 3 fotky Black jack - je trochu vidět jak se mu začínaj zárodky paliček měnit do černý barvy.

Další dvě fota AK 48.
Peltsky
Zdravim,
zejtra se chystámm přidat nová fota a novinky celkově. Ale bohůžel jsem dneska zjistil nemilou vec a tak se o ní chci podělit- na kytkách mi hostujou píďaky podzimní.


Jen tak z nudy jsem zabrousil
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=25483
a nemile jsem zjistil, ze moje dve kyti sou asi lehce napadeny pidalkou podzimnĂ­. Nekdy cca v pulce leta jsem zacal obevovat na vrcholich a novych listech presne takhle vykousany diry jako sou tady na fotkach, ale nastesti ne v tak velkym meritku. Nevenoval sem tomu moc pozornost, ale ted kdyz jsou kyti ve 4 tejdnu kvetu a pomalu dou do finale, tak me to tosku trapi. Hned sem sel zkontrolovat listy a mam nakousanejch cca 20 listu, ale zadny u vrcholku ani zadny mlady listky. Nevim jestli to zere i palice, nekdo vyse psal ze jo. Abych rek pravdu, tak bez precteni si zdejsiho threadu, bych tomu ani nevenoval pozornost v jak malym meritku to je. Spis me zajima, jestli se ta svine bude s vic postupujicim podzimem rozmnozovat, nebo naopak ne? Jak rikam holky maj cca 6-7 tejdnu do sklizne, dneska dostali poprvy senzaci. Myslite, ze to mam nak vic resit nejakym postrikem? Obe kytky jsem ted hodku s baterkou kontroloval zespoda listĹŻ, ale nenašel jsem ani jednu pĂ­ÄŹalkosviĹ?ku na celejch dvou kytkach. Nevim jestli jsem slepej, zejtra za svetla je budu kontrolovat zase.

peace a smrt sviňkopíďalkám
Peltsky
takže přinášim slíbenou rekapitulaci stavu:

kytky jsou na přelomu 3/4 tejdne květu, počasí se nám lehce umoudřilo, na balcoonu ale pořád pěkně fouká, naštěstí už moc neprší.

Kytky pořád dostávají alga bloom 5ml/l - každá 1,75l zálivky - plánuju od příští zálivky zvyšovat koncentraci,
pythamin - 6ml/l
a poprvé ve čtvrtek dostali Green sensation - 1ml/L - senzaci zatim plánuju dávat jen jednou tejdně, v 5 týdnu květu ji zapojim 2x tejdně a pomalu budu zvyšovat dávky :drools:

Jinak kytky jsem hodně prostřihalod velkých listů, byl to strašnej prales, tak snad jim to prospělo.

Black Jakc má květ 9-11 týdnů, tudíž ready by měl bejt na konci října.
AK 48 7-9 takže by měl bejt někdy v půlce října.

Chci se s podělit o svojí domněnku, jelikož na balkonu dost casto fouká a celkem dost. Moh by tento faktor ovlivnit tvorbu plísní v pozdějším květu? Vítr by měl působit jako dobrá protiváha k vlhkosti? Co myslíte, mělo by to plísním celkem zabránit ne? :punk:

Ještě se vrátím k včerejšímu objevení píďalky podzimní. Kytky jsem prohlížel už v noci s baterkou, kdy by měli bejt ty sviňky nejaktivnější, ale žádnou sem nechyt při činu. Dneska jsem píďalky hledal taky a zase nic, asi sem slepej. Domnívám se, že jich u mě na kytkách parazituje jen pár, jelikož listů bylo napadených asi 15. Kdo máte prosím nějaky zkušenosti s těmahle sviněma sem s nima.
Budou se víc množi s pozdějším podzimem, nebo naopak budou chcípat? Žerou palice?
Mám je vůbec řešit?

1.foto - obě holky
2.- 4. AK 48
5. Black Jack :banana:
Peltsky
1-2. - napadení píďalkou
3-5 - black jack
Peltsky
Opět všechny zdravim,

trosku me strasi plisen, mate nejakej osvedcenej prostredek cim strikat preventivne proti plisnim?? sem s nim

Dale sem uvazoval, mam k dispozici zarivku plugandgrow 200w. Myslite ze by kytkam prospelo, at uz kuli plisnim ci lepsimu vyzrani, kdybych je pred destem schovaval dovnitr a svitil na ne touhle zarivkou?? nebyl by to pro ne sok? mate s tim nekdo zkusenost?

Jinak sem nikde nenasel moc nazoru na to, ci rostliny davat v noci, kdy uz je celkem kosa, dovnitr do mistnosti, na to mate jakej nazor, pomuze to hodne, nebo se na to mam vysrat?

Diky moc za vase rady
šapša
No asi takhle, pokud už tam plísen máš, pomůže každodenní kontrola a otrhávání plesnivých částí. Na plísen pomáhá Kuprikol jenže se musí aplikovat tak do konce července max do pul srpna ted už je asi pozdě. Na ty kytky můžeš svítit můžeš je pod lampou nechat dojet do konce, třeba po dešti ale stačí palice vyklepat od vody,ale pozor moc na ně nešahat může kvůli tomu začít pálka plesnivět ! Na to zandávání na noc domů mám svůj názor je to dobrý ale bacha na prudkou změnu teploty venku může být kolem nuly a já mívám v obýváku i kolem 30 stupnů :D (krbovky no) a jde o to že se pálky orosí a opět hrozí plísen jistota je do toho foukat nějakým větrákem a Ty bydlíš v bytovce tak bych se toho nebál GL ;)
Peltsky
Tak opět novy info,

kytky sem ppřestěhoval k sobě do pokoje, pac pocasi venku stoji za vylizprdel a nevypada to na naky zlepseni - tudiz je necham dojet pod lampou - 200w od plugandgrow:D, vyhrejvaj se tam holky uz od patku. Jinak porad dostavaj algabloom, zelenou senzaci, ale postřik pythaminem sem uz vyradil, kuli plisnim.

Bohuzel i pres prestehovani pod lampu, sem dneska objevil plisen na obou kytkach. Sice se zda ze sem ji podchytil na zacatku - nasel sem jenom dve maly napadeny mista. Jedna vetev na Blackjacku sla cela pryc a uz se susi. Na AK-48 zacala lehce plesnivet palice na nejvyssi vetvi nahore, takze sem postizenou oblast eliminoval a uvidim co a jak se bude dít dáll.

Chtěl bych to postříkat nimbovym olejem, ale nevim v jaky koncentraci ho tam mam prat, jestli tim mam omejt celou kytku? Jakej mam presne koupit? Mate s tim nekdo nakou zkusenost?

Doporucujete radsi jinej prostrdek proti plisni?

Nezlepsil by situaci vetrak v mistnosti?

Zitra dodam foto, diky za rady
Peltsky
Hi growers,
co říkáte na počasí venku? Pěkně na hovno co?

Sem cca v 40 dnu květu.

Kytky jsou stále pod lampou u mě v pokoji. Jak sem psal, je to 200w od plug and grow. Akorát sem zjistil, že tahle je určená na růstovou fázi a že prodávaj i lampu na fázi květovou. Myslíte, že to bude pro ty kytky takovej rozdíl, případně, že by jim tahle lampa škodila v květu. Myslim si, že je to určitě lepší než ten hnus co je venku. Co vy na to?

Jelikož nemám žády zkušenosti s outdoorem nechanym na dojetí pod lampou, tak by mě zajímalo pár věcí:
- lampu zapínám ráno po probuzení a vypínám, když se venku začíná stmívat. Akorát občas něco musim dělat v pokoji do školy, nebo se du převlíct a tak, takže si nachvíli rozsvítim normální úsporku. Tim pádem jim narušim tmu. Je to velkej problém pro ty kytky?

- objevil sem pár malejch místeček s plísní, vždycky sem to vyškrábal a na stejnym místě se to už neobjevilo, jen tu a tam najdu opravdu jen zárodek plísně. Kytky se snažim každej den kontrolovat - eliminace hned v zárdoku. Koupil sem polyversum - myslíte, že to mám postříkat? Případně celou kytku i s palicema?

- Prospěl by kytkám větrák? Čerstvej vzdcuch se snažim dodávat non-stop otevřenym oknem. Zatim to vypadá v pohodě.

AK 48 vypadá hodně nabytě, plánuju tak cca 3 tejdny, pak tejden flush a pude hlavou dolu. Black Jack tam vydrží asi až do začátku listopadu. Každopádně plánuju nákej detskej mikroskop a kouknu na zbarvení trichomů. Chtěl bych to stenout až budou převládat mléčně zbarvený. Aby to nebyly takový šlupky do hlavy:)

1.foto - obě kytí
2.-3. - AK-48
4.-5. - Black Jack
Peltsky
a fotoooo:)
Peltsky
Tak sem tu s dalšim infem,

jelikož je teď pořád hezky, tak kytky stěhuju ráno na balkon na slunicko a vecer zpatky domu. Musim rict ze je to na nich znat, sunshine jim chutná víc než lampa na růst. Takže holt budu muset koupit za 800 Kc 125 w zarivku od plug and grow na kvet, aby pod tim holky dojeli, pac uz hezky bejt nema. Skoda.:punk:

Kytky dostali napapat Polyversa proti plisnim. Je to fakt zajimavej pripravek a vsem ho doporucuju. Zaprvy se neda predavkovat. Zadruhy neni zadna ochrana lhuta po aplikaci. Kytky ho dostali jak do zalivky, tak postrik. Zatim spokojenost. Celkove by mel dodavat kytkam odolnost a posilit je. Takze ne jenom na plisne. :bravo:

Mate nekdo zkusenosti s davkovanim green sensation? Uz sem zved davky z 2 ml/2l na 3,5 ml/2l , do kolika ml/l ty dávky můžu zvyšovat?

Bude stacit flush jeden tyden, kdyz hnojim jenom Plagronem?

díky a peace:punk:
Peltsky
so....opět sem tu

Jak sem avizoval, koupil sem holkám na dojetí 125w na květ, od plug and grow. Je to na nich celkem znát, že si pod ni už 14 dnů hověj, paldy se začali krásně nafukovat.

Sehnal sem si mikroskop - AKacko by melo bejt na květu 7-9 tejdnu. Trichomi sou zatim prevazne mlecny, misty jeste ciry a misty jantarovy, stejně jako u Blackjacka. Takže to vidim na cca 10 dnů a pudou pod kosu.

Vcerejsi zalivka - 8ml bloomu/l, 2ml senzace/l

Chtěl bych se s váma poradit ohledně flushovani, nevim jestli bude stacit jen tejden? Co myslíte? Přemejšlel sem i o final solution, ale nemam s tim zadny zkusenosti. Muzete to nekdo doporucit, nebo je to zbytecnost?

growu zdar blazni:) a tem co maj kytky este venku, tak hodne slunicka


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma