Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 [6] 
Které papírky používáte?No fajka siciety - Klikni zde pro originální téma
ween
.. nedávno jsem objevil Smoking Brown, jsem moc spokojený... viz foto zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...630#post1083630
Stoned_r41d3r
všem fandům smoukingu : http://www.20minutos.es/noticia/142...l/fumar/cancer/

Ergo ve fabrice prej katovali kosty tak moc, že tam začali sypat mrtvý vakovlky a proto teď raka.

... Prej.
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
všem fandům smoukingu : http://www.20minutos.es/noticia/142...l/fumar/cancer/

Ergo ve fabrice prej katovali kosty tak moc, že tam začali sypat mrtvý vakovlky a proto teď raka.

... Prej.

HAha, takhle vznikají pomluvy a "hoax".
Ten článek je z roku 2006.
Toto obvinění (a následná žaloba),vzešlo od bývalého vedoucího pracovníka firmy Miquel y Costas & Miquel již v roce 2000.
Obvinění se neprokázalo a kauza byla v roce 2006 smetena ze stolu.

Od ledna letošního roku se papírky Smoking vyrabějí v nové modernizované fabrice s názvem Terranova Papers.

Jen za minulý rok firma vydělala 27,4 milionu euro.
Ředitelm společnosti je po celou dobu Jordi Mercader.
Skaff
před týdnem, když nebyl peníze na rollsy (U benzínky kde jsem byl 39 kč, no tfuj) jsem objevil modré OCB.
(http://www.marijuana.pl/images/ocb_corta_blu.jpg)
Dají se z nich umotat takové ty klasické "hippies brka" (ty sem vždycky ve filmech miloval :D) a ani ten papír navíc tam na chuti není znát, a hoří lépe než klasické slim OCB. Docela rád bych si o nich zjistil víc. Nevíte tedy někdo jak moc "škodí" oproti výše zmiňovaným slimům, a jestli jsou vůbec určené na balení ganji? (nevím proč ale připomínají mi vážky) díky!
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Skaff
před týdnem, když nebyl peníze na rollsy (U benzínky kde jsem byl 39 kč, no tfuj) jsem objevil modré OCB.
(http://www.marijuana.pl/images/ocb_corta_blu.jpg)
Dají se z nich umotat takové ty klasické "hippies brka" (ty sem vždycky ve filmech miloval :D) a ani ten papír navíc tam na chuti není znát, a hoří lépe než klasické slim OCB. Docela rád bych si o nich zjistil víc. Nevíte tedy někdo jak moc "škodí" oproti výše zmiňovaným slimům, a jestli jsou vůbec určené na balení ganji? (nevím proč ale připomínají mi vážky) díky!

to sou normální cigaretový papírky jako vážky. hoří to lépe - to znamená, že to hoří rychlejc ne? což zrovna u brk moc výhoda neni :)
Skaff
noo, právěže rychleji nehoří, vím že hoří lépe, ale už nevím jak lépe :D Až do nich znovu ubalím tak to budu bedlivě pozorovat!
Slick-ace
To jsou klasika cigaretové, balím do nich tabák :). Hoří dýl díky přírodní gumě řekl bych.. .
"Piece of s**t"
Však ona i cigaretová Vážka hoří pomalu a uvážlivě, když s ní uděláš maximální rouru a pod tlakem nacpeš....3 lidi se z ní zhulí jako prd: Ale to asi každej zná, komu se nikdy nestalo, že by neměl papírky, když je potřeboval ? A Ticho :-)
Mě spíš baví lidi, kteří nechtějí kouřit "moc papíru" (Ty nebalíš na backroll ? No fuuj), nebo zbytečně "moc lepidla", kterýho je tam při balení "na klasiku" asi o kilo víc. Nadávají na to, když stojí v kroužku, kde koluje obří raketa plná dehtu a benzenu, po který si daj stejně vytouženou camelku, kterou pak žašpuntujou kusem namletý krávy od Old McDonald's :-) Ale já to chápu, dneska je každej ten největší vodborník na zdravý kouření jointů. Bodejď by ne, když v dobách jalovýho mládí a experimentování leckdo nepohrdl na troud suchým listím - tfuj, už nikdy více :-) A když není papírek? Stačí se jen rozhlídnout, svět je totiž úplně plnej šlukovek. Growu zdar
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od "Piece of s**t"
Však ona i cigaretová Vážka hoří pomalu a uvážlivě, když s ní uděláš maximální rouru a pod tlakem nacpeš....3 lidi se z ní zhulí jako prd: Ale to asi každej zná, komu se nikdy nestalo, že by neměl papírky, když je potřeboval ? A Ticho :-)
Mě spíš baví lidi, kteří nechtějí kouřit "moc papíru" (Ty nebalíš na backroll ? No fuuj), nebo zbytečně "moc lepidla", kterýho je tam při balení "na klasiku" asi o kilo víc. Nadávají na to, když stojí v kroužku, kde koluje obří raketa plná dehtu a benzenu, po který si daj stejně vytouženou camelku, kterou pak žašpuntujou kusem namletý krávy od Old McDonald's :-) Ale já to chápu, dneska je každej ten největší vodborník na zdravý kouření jointů. Bodejď by ne, když v dobách jalovýho mládí a experimentování leckdo nepohrdl na troud suchým listím - tfuj, už nikdy více :-) A když není papírek? Stačí se jen rozhlídnout, svět je totiž úplně plnej šlukovek. Growu zdar

na tom brku je to cejtit v chuti, jestli to je do celýho, nebo ne ;)
a že v mládí každej hulil nějakou úchylárnu s tim nemá co dočinění
"Piece of s**t"
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA

na tom brku je to cejtit v chuti, jestli to je do celýho, nebo ne ;)
a že v mládí každej hulil nějakou úchylárnu s tim nemá co dočinění

já nechci říkat, že je to blbost, je možný, že máš opravdu takovej frňák a poznáš v chuti víc vrstev papírku. Takže Myslíš, že kdyby někdo ubalil tři jointy s jednou, dvěma a třema vrstvama papírku, zavázal Ti oči a dal Ti je v ruznym pořadí ochutnat, dokázal bys identifikovat kterej je kterej? Pokud říkáš pravdu, měl bys poznat rozdíl. Docela by mě to zajímalo, já bych to ani po 15 letech nedokázal. Já tam ten papír prostě necejtim,.nebo možná cejtim, ale stále ve stejný intenzitě, jestli jsem si potahl vo pár mikronů papíru víc nebo míň moje buňky nejsou schopný rozeznat. Proto se na ty, kteří to dokážou dívám poněkud nedůvěřivě, ale protože je koukám těch mlsnejch jazýčku víc, tak to asi bude pravda.
Veneficus Cubus
Ahoj,

rád bych se zeptal jestli máte zkušenost z poslední doby s papírkama OCB - klasický černý.

Je to tak měsíc, co pozoruji výrazný zhoršení kvality těchto papírků. Ubalit z nich na beka je fakt najednou těžký - nelepí to a trhají se.

Zkoušel jsem už aspoň 5 různejch balení od různých prodejců a všechny stejný problém. Uvažoval jsem jestli se třeba do Čech nedostala nějaká falšovaná edice nebo jedině zhoršili kvalitu..

Co Vy? Máte podobné zkušenosti?
hellfire
Veneficus Cubus: já jedny černý ocb teď spotřeboval a přišli mi normální a před týdnem jsme balil u kamoše a dával mi ocb papírek on z čerstvě kupovaných a taky jsem neviděl žádnej rozdíl. Takže za mě můžu říct že ne. Ale kdoví jak dlouho jim to leželo na skladě.

Jednou se mi stalo u rollovacích OCB, že bylo lepidlo na opačný straně než jsem zvyklej ale to už je delší dobu. Jak to člověk balí automaticky tak to pak byl problém, protože jsem to chytal furt obráceně.
brujeria
citace:
Původní příspěvek od Veneficus Cubus
Ahoj,

rád bych se zeptal jestli máte zkušenost z poslední doby s papírkama OCB - klasický černý.

Je to tak měsíc, co pozoruji výrazný zhoršení kvality těchto papírků. Ubalit z nich na beka je fakt najednou těžký - nelepí to a trhají se.

Zkoušel jsem už aspoň 5 různejch balení od různých prodejců a všechny stejný problém. Uvažoval jsem jestli se třeba do Čech nedostala nějaká falšovaná edice nebo jedině zhoršili kvalitu..

Co Vy? Máte podobné zkušenosti?

Jo tak tohle můžu potvrdit nejspíš nějaká napodobenina u nás je mají u vietnamců a na benzíně! Krabička stejná ale na papírkách je nějakej jinej nápis než OCB(když se kouknete proti světlu)!
ween
citace:
Původní příspěvek od brujeria

Jo tak tohle můžu potvrdit nejspíš nějaká napodobenina u nás je mají u vietnamců a na benzíně! Krabička stejná ale na papírkách je nějakej jinej nápis než OCB(když se kouknete proti světlu)!

naprostý souhlas! fakt OCB cerne nelepi!!! sleduju to uz delsi dobu... a jsem smutny,....
ween
a kuuaaa je to pravda, prave se mirozsypalo luxusne zabalene brko na koberec!!! grrr
alesh
citace:
Původní příspěvek od brujeria

Taky bych řekl. Koupil jsem je u vietnamců. Krabička je úplně stejná, ale papírky na sobě mají nápis "BOLLORE". A kvalita je hrozná.
grizly
citace:
Původní příspěvek od alesh

Taky bych řekl. Koupil jsem je u vietnamců. Krabička je úplně stejná, ale papírky na sobě mají nápis "BOLLORE". A kvalita je hrozná.

Tohle mohu potvrdit...včera jsem se s nima setkal...hrozné pejpry:D
Kupováno normálně v trafice....né od wongů...
Skaff
Můžu jen potvrdit! Kupoval sem jedny v tržnici a jedny v trafice, a oboje nelepěj a trhaj se.
I to Bollore tam je :D
ween
hele ale na tech mych je normalni vodoznak OCB a lighthouse.. vypadaj fakt origo.. ale kvalita jak pisete...
Mr.Sordo
Evolucion
Nové SMOKING DELUXE 2.0.
http://www.smokingdeluxe20.com/do/nuevo-estandar

Zrovna jsem je dostal doruky ,tak je jdu vyzkoušet!
Rákosníček
jojo černý ocb mi tu taky ležej už dlouho nedotčený :D a bollore tam je, i s eiffelovkou :D

jinak poslední dobou jsem byl nejvíc spokojenej s papírkama smoking brown, balit do nich to byla prostě radost

ani bulldog amsterdam nebyly vůbec špatný, ale byly tlustý jak na doutník :D úplně mi bylo blbý do nich balit malý špeky :D

za zmínku stojej ještě greengo papírky, nebarvený a fakt v pohodě
ocb mi nevadí ale sou hodně uzoučký, smoking maj modrý, a to je super plachta dobře se do toho balí, ten papír navíc stejně odtrhnu .....
asfalt
klasika ocb černý, bollore jsem naštěstí nepotkal :) smoking zlatý, v těch je teď jako bonus pár ks smoking brown a ty jsou supr, přesně jak píše rákosníček ..:)
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo
Tak, zrovna zkouším tyhle.
Hlavní výhodou papírků Smoking KS Brown, je to, že se při výrobě nepoužívá bělení pomocí chlorinu. Je to tradiční papírek vyrobený ze dřeva stejný jako v případě Slimu, který je nejprodávanější papírek od Smokingu vůbec. V tomto neběleném papírku je méně chemie a tudíž je více přírodní.

jinak tady ze světa:
http://d0um.funpic.de/New.html

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo
Evolucion
Nové SMOKING DELUXE 2.0.
http://www.smokingdeluxe20.com/do/nuevo-estandar

Zrovna jsem je dostal doruky ,tak je jdu vyzkoušet!

Smoking browny jsem po pár ubalení,daroval.
Moje "spolunocležnice",je komentovala tím, "že prej,divně šustí".lol
Mně osobně taky něják extra nesedly,snad kvůli te barvě,nevím.
Ovšem ,Smoking Deluxe 2.0 to je jiná,balí se to samo!
Navíc použité lepidlo je přírodní a to ze "senegalské akácie",tzv. arabská guma.lol
http://botanika.wendys.cz/cizi/rostlina.php?287
asfalt
mě ty brown seděj, jinak na nich nic zvláštního není, krom toho, že nejsou bělený chlorem...
že divně šustěj můžu potvrdit :D
arabská guma je fajn, na normálních je kostní klih tušim :D
Jagditrax
citace:
Původní příspěvek od alesh

Ad BOLLORE: http://www.ocb.net/uk/ -> Factory -> transormation of the OCB pack

Niečo podobné sa mi stalo s Masccottmi krátkymi. Jedného času prestali lepiť, v polovici cígy sa mi začali rozlepovať. Po vyskúšaní niekoľko balení som sa na to vyprdol a používal Gizeh Slim. Nepamätám sa či to boli regulár Mascotte alebo slim, ale Slimky lepia teraz ok a keď sa mi občas dostanú do ruky regular (široké) tak lepia ok. Možno zle namiešali lepidlo (gumu) alebo čo :D
Dan.Bass
U Brownů taky, krom toho, že se do nich dobře balí a skvěle lepěj, při kouření chybí v chuti taková ta hořká "papírovina" (že bychybějící sloučeniny chlóru?), takže fajn po všech stránkách. A jdou na dračku, teď posledně už měli akorát rolovací verzi, což je taky supr...
Moje
po letech sem koupil zase zlatý smokingy,já hlupák koupil hned dvoje,mno pro mě to je velké zklamání,a to jsem na nich začínal ... asi sem se potřeboval ujistit že OCB je jediná volba :D
Hy3nA
včera si balim brko, olíznu, urovnám a najednou toho mám půlku na stole. kouknu na papírek, ajfelovka a bollore.

sem tu o tom četl a chválil si, že si kupuju ještě ty co maj ocb..a najednou tenhle poděl
PanPampalán
Smoking, ale cca před 9ti dny když jsme se vraceli po prohýřené noci a chtěli ubalit raního povzbuzováčka, ale neměli jsme jiné papírky než Mascotte Slim. Pro ty co je neznají, tak se jedná o klasický cigeretový papírky jen jsou o něco užší. Zabalil jsem tedy takovou bezfiltrovku a samozřejmě bez tabáku. Zážeh. Nikdo nevěděl co od toho čekat, ale výsledek mě velice přijemně překvapil. (Jen škoda že se toho do nich moc nevejde, takže se balili 3. ) Když jsem se další den chystal balit tak jsem si vzpoměl na tu událost a řekl si že to zkusím zas, tentokrát střízlivý. Výsledek mi doslova vyrazil dech. Chuť výborná, tabák a filtr netřeba. A tak jsem se rozhodl že osobáčky jedině do Mascotte. Ve více lidech zustanu věrný raději osvědčeným Smoking King size, protože přeci jen se toho tam vejde víc.
Majky-man
no já jsem si na zkoušku koupil prague paper v grow shopu a přijde mi že maj proti OCB lepší lepení a o dost ale docela mě zaujali Mascotte asi vykouším na osobáčky protože si vždicky ubalím velký a pak jsem vypálenej jak guma
No, Smokingy ujdou, ale OCB jsou OCB, darmo mluvit. Sice je mi už v podstatě jedno z čeho balím, pokud je to dostatečně veliký, ale už jsem fakt schopnej ubalit z čehokoli. Klíčem je pořádnej filtr.

Ale když si můžu vybrat, beru OCB. Jenom mi chybí široký rollsy. Když jsem začínal hulit, daly se u nás normálně sehnat. Balil jsem z nich neskutečný rakety. Teď už nejsou nikde k sehnání...
anon3574337
Ocb rols.
BlueRhino
Já jedině OCB. Do ničeho jiného nezvládám motat :-D
KOZEL1428
Ocb s filtrama
DeadBrain
Taky jsem dřív nedal dopustit na OCB ale poslední dobou používám Mascotte s filtrama na magnety.Docela ty vychytali,už žádné pokroucené papírky.
kebron
posledních 10 let jsem hulil OCBčka, ale pár měsíců zpátky jsem přešel na RAW a od té doby už nechci nic jiného :)
Keir
Ja prevažne OCB, lebo tie majú v obchode čo mám blízko. Inak mi je to tak celkom dosť jedno. Ale ako chalani čo tu riešime ? :D Veď aj tak keď v obchode nebudu jedny tak kúpime inú značku.

Veď zhúliš sa rovnako nie ? :D
FelixBrno
konopne blunty od juicy
FelixBrno
a kdyz papirky tak jedine ocb classic

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma