Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
150W hor. & vert. scrog - Klikni zde pro originální téma
Banány
Zdravim všechny návštěvníky groweru.
Po neskutečně dlouhé době mě konečně odbanovali tak jsem se přišel podělit o svůj první pokus indooru.
Od kamaráda jsem dostal 5kusů Northern light a práskl je do dvou 90L kalfasů s vertikální sodíkovou výbojkou o výkonu 150 wattů. Měl sem připravený hliníkový stroj MEZAXIAL 3140, 220V s 21W (21001 ot/min.), ten to bohužel tak prohnal že tam nezůstala žádná teplota, jen ta, co byla v místnosti, tak sem vyměnil za stejnosměrný 12V větrák z pc, který sem poté bez problému redukoval na 5V. Vypočítal sem obsah díry větráku a rozpočítal na tělo kalfasu po 8-mi dírách aby měli co nejlepší tah (sání).
Zemina je složena z substrátu pro pokojovky, substrátu pro palmy, substrátu pro kaktusy a sukulenty, substrátu pro výsev a množení a perlitu (3:3:3:3:1).
Pro začátek budu hnojit asi tím co mám, je to Plagron Terra Bloom, Terra Grow a Phyt-amin.
Teplota je 25-27°C a v noci 19-20°C, vlhkost bohužel neznámá, 3x denně postřikuji rozprašovačem, v 6:00, v 14:00 a v 22:00, zkrátka po 8-mi hod.

To je asi tak vše, přihazuji foto, nyní jsem v 9-tém dnu růstu po přesazení.
http://wowscreens.ic.cz/indoor/9.jpg
Banány
Chci se jen zeptat, zda by se dal nějak vyřešit "problém" takový, že mám dvě kytky 30cm a druhé dvě 15 cm. Bojím se že vysoké budou chtít přepnout na květ a malé bude stále malé...
A ještě to, zda nevadí, že zalívám odstátou vodou s pH 7-7,5.
Díky za radu
@jdam
neboj se ty kytky doslova namotat dokola po tom pletivu at ti nesplhaj do vysky ,a as ty mensi dorostou muzes prepnout na kvet:Dale tahej je jako břečtan po zdi...neboj se toho....:)
@jdam
a jeste by me zajimalo jak mas velke kvetinace....:)dik
Banány
Bohužel nevím přesně, neni to na nich psaný a od doby zakoupení už to taky nějakej pátek je, ale určitě mín jak 5 litrů a naopak víc jak 7 to nebude :-)
fenor
Zdravim .. oooo konecne dalsi kalfasnik heh ..

jakej mas prumer pletiva ?
kytky klidne aji proplitej k vybojce a zpet ..
budu sledovat ..
Banány
Průměr pletiva je 37 cm. Rozměr vychazí přesně od stonku kytky ke stonku kytky na druhý straně.
Připojený obr. je 10 den po přesazení, perioda 18/6.

Vyskytly se mi na listech jedné kytky hnědé políčka. Hodím vám sem pod to odkazy, tak to zkoukněte a jestli je to nějaká vážnost tak kdyžtak napište, za každou radu budu jen rád.
http://wowscreens.ic.cz/indoor/10.jpg
http://wowscreens.ic.cz/indoor/11.jpg
http://wowscreens.ic.cz/indoor/12.jpg
Hydrotekk
cuss Banane :-)))
hele tak za prve:maly prumer pletiva...jasne sem ti rikal at to natahnes co nejvice..

a za druhe:mas male ocka u pletiva :-D to ti bude delat trochu problem budou se ti lamat vetve!!!no poznas sam jedes prvni kolecko :-)))

druhe uz ti za to bude stat a bude bez chyb...


jinak K+ za repre naseho mestecka :-)))
G.M.O.
zdarec podle mě to je známka lehkého přehnojení... neboj nic se neděje... zmenši dávkování hnojiv nebo prolevej také vodou :D jinak pěkný a držím palce
Banány
Dík za příspěvky..
-> G.M.O: Ta kytka je z těch dvou "vyšších" a ty sem nehnojil ještě vůbec, jen sem v 10. dnu zalil (4ml plagron terra grow/litr vody) ty dvě menší a ty dnes vypadaj moc chutně :)
Tak ať se daří! ( i mě! )




citace:
Původní příspěvek od G.M.O.
zdarec podle mě to je známka lehkého přehnojení... neboj nic se neděje... zmenši dávkování hnojiv nebo prolevej také vodou :D jinak pěkný a držím palce
Banány
čus growři,
přišel sem se zeptat, zda nevíte čím může být způsobeno žloutnutí, sesychání či dokonce odumírání konečků lístů. Podle stránky http://www.marijuana-seeds.net/Thanks/ThankYou.htm
by to (snad, [nejsem dobrej angličtninář]) mělo znamenat že jsem to přehnojil, je pak ale divné že kytky které jsem hnojil už 2x (www.wowscreens.ic.cz/indoor/16.jpg) žádné známky přehnojení nemají za to tato ano.(www.wowscreens.ic.cz/indoor/17.jpg)
Banány
Zdravím všechny,
po krátké pauzičce dodávám foto z 19.dne růstu, podle mě se květiny který byly o dost menší a zbržděnější (fuj to je slovo) pěkně vytáhly. No posuďte sami:pimp:
( Ztracená kvalita je nahrazena kvantitou fotografie):banana:

Edit: Jak je 2. stupeň slova zbržděný? :confused:
Klamath
czus. pekne ti rostou. jinak rekl bych ze sou jen dve moznosti.je to vice zbrzdeny a nebo zbrdzenejsi :D.
GL 2 ya a at ti rostou
Seky
pomalejsi ne? jinak sem zvedavej jak ti to poroste a jak to na konec bude vypadat. zajimava to technika
kokodc
Ahoj, trocha se vratim k tem flekum. Mam to aj ja aj skoro vsichni tu na groweru, tyhle fleky se mi ale delaji jen kdyz udelam klony na matce [asi ze stresu] a v pozdejsi fazy kvetu kdy mi kyti shazujou listy. Nemyslim si ze je to neco spatnyho proste jestli se to rozleze do polovicky listu, tak ho ustrihni :]

Jinak na posledni fotce mas modelky celkem svetli oproti prizpevku predtim, asi by jsi jim mel dat vic grow slozek [hlavne dusiku na tom to vse v rustu zavisi] nezapomen ze dobra rustova faze je dobry zaklad na pekne palicky v kvetu, kdyz budes kytky prelivat bo nedolivat a spatne hnojit [uz vice ci mene] moc toho kytka ze sebe nedostane a je tam strasne riziko skudcu plisni atd pac kytka je slaba .... dam ti priklad. Mam 3 kytky v boxu jednu jsem spatne treba tydny zaleval [pri prilis vyschle pude si v ni voda udela cesticky, nic se do hliny nevsakne a vse ti protece a to je presne muj priklad] t zbyle 2 si vody brali tak nejak akorat, vysledkem kdyz jsem vsecko dal doporadku je ze 2 neprilis postizene kyky jsou ocukrovany nehoraznym zpusobem a ta posledni chudera jen tak aby se nereklo [skoda ze je to nej kytka v boxu] Doufam ze ti neco z toho co jsem tu napsal bude napomocne. Dik za karmicku a mej se :]
Banány
-> kokodc: Díky za rady, zelenost je stejná, dělá to je blbej foťák na telefonu. Zdar a ať to roste, dík za K+
Banány
Tak sem tu zpět s novou fotkou kytek. Podle bádání a pátrání sme došli k závěru, že sme dvě větší kytky, na jejich velikost oproti těm menším, sme málo zalejvali a trochu se nám zbrzdily. Každopádně dvě menší je dotáhli a snad už to pojede ať můžem přepnout na květ.
Jestli má někdo zkušenost s tím jak to v kalfasu nebo v podobným objemu ještě poporoste po přepnutí, budu rád když se zmíní.
NOwaLIFE
Banány :
podla fotiek mas v kalfase miesta este dost..
tahaj ich do sirky a budes mat krasnu jungle
pestu zdar !
Banány
Ahoj přátelé, mám problém s listy, myslim že to je přelitý, dával jsem 4 litry do spodního kalfasu každé 3 dni a začalo to takhle žloutnout.
Myslíte že to je přelitý? S pozdravem D
Hydrotekk
cha dalsi ty si podej ruku s Chorosem!!!!
nech to obcas poradne proschnout!!!!
treba as tak ze uvidis ze kytky uvadaji...

cuss Banane Hydrant :-P
Klamath
jo jo. neboj se je zalejt jednou za 4 nebo i 5 dni klidne. Je pro ne dulezity obdobi sucha :D. jinak ja sem je taky prelejval a vypadaly dost podobne. lepsi nechat poradne vyschnout. strc prst do hliny aspúon 2 - 3 cm a poznas pokud je to tam mokry tak nezalejvej
Banány
Včera sem fotil, už to vypadá o něco líp ale určitě se to všechno ukáže na výnosu, kytky se dost sekly takže počítam maxxxx. 50G :mad:
@jdam
TAK TO JA SI MYSLIM ZE BUDES MIT 50G MINIMALNE KAMO PREJU TAK ASPON 80:)PEACE
Banány
čus grouvři, dávám menší update ze 7. dne toho méého grouvu. Kytky se vzpamatovali, nový lístky nežloutnou ALE... chci se vás zeptat jestli nevíte čím je to, že nový lístky jsou dost úzký, oproti předchozím docela "indicovejm"
Přikládám foto ze dneška..
(těch 50G možná bude :rasta: )
darxtar
NL odrod je mnoho, niektore su prevazne indiky, niektore 50x50 a ine prevazne sativy. Necudoval by som sa. :)
Banány
Už 7. den znatelně začali kvést ale z fota to nešlo vidět tak teď dodávám z 11. dne a to už nikdo nezapře. :smoker:
Ještě se chci zmínit o tzv. "růstu po přepnutí na 12-ti hod periodu", spousta lidí tu píše, že kytky poporostou o 25, 30 dokonce až 50% své velikosti, u mě tomu tak bohužel nebylo, počítal sem že přepnu a poporostou k vršku pletiva ale kytky mi kvetou a nedosáhli ani z daleka. Vyrostli tak max. o 5-10 cm.
darxtar
oni este porastu, minimalne tie palicky, ktore sa budu nasledujuce dni natahovat, predlzovat a zvacsovat. O tych 10cm sa este zvacsia, takze si to podla mojho nazoru prepol tak akurat.

Kazdopadne pekne a budem sledovat. :)
Banány
Pár fotek z druhého týdnu květu. Kytky už asi moc nepovyrostou, hold sem je zasek tim přelitím, co už :baby:
Banány
trochu macra
Banány
micro mini mili
Banány
:frog:
Banány
Týden tu ticho neni, protože po týdnu dávám apdejty :) Vychází to na Sobotu takže se těšte :)
Banány
Zdravim všechny, přinášim slibovaný update. Kytky krásně kvetou, divné je, že moc netáhnou, v době růstu smrděli někdy o dost víc :) Dostávají ob jednu zálivku Plg terra Bloom a s každou zálivkou Pk 13/14 s microprvky od A.H., tímto samozřejmě děkuji Pupisetovy za poskytnutí těhle hnojek. ;)
Tak to je tak asi vše, ENJOY! :popcorn:
Banány
Z boku
Banány
Není co dodat....:drools:
Banány
Northern Light
Banány
po druhé
Banány
Dodávám předběžnou zásilku fotek, jelikož foťák je skoro vybit a nabíječka se nachází mimo osídlení. :frog::einstein:
zálivka : 15 ml Plg Terra Grow , 3ml PK a 3 ml Mikroprvky (dám jim ještě trochu dusíku, vypadají bleďě a rad bych ještě malej růst, což už asi...) na 5L odstáté vody.
Banány
větvička
Banány
vrcholek jedné z nich (velikost zapalovače)
Banány
a ještě jedna, aby si někdo nemyslel, že pryskyřice není. :p:
Hydrotekk
zdarek Banane..:-)
taj jak si ti to cele jevi??
myslim zpusob pěstu a klacky?,
jinak hesky zelene...


zatim cuss Hydrant :-D
Banány
Zdravim všechny, odpovim všem na Hydrantovo otázku. Způsob pěstování v kalfase je výhodou takovou, že výbojka svítí ve 100% svý plochy což je určitě plus oproti horizontálu který má stěží 70% ( 180° světelné záře výbojky jde dolu a zbylích 180° jde do stínítka které ho v pár % pohltí a v pár % odrazí, podle mě :david: ) ale prostor a dosvit samotný výbojky nesahá moc do výše, což si myslim, že je hrozná škoda, takže abych to shrnul, do budoucna plánuju skřín (krychly, kvárd) na vertikální HPS a myslim že to už bude pro mě to pravé ořechové. Vyplním velký prostor, vytáhnu kytvy do větších objemů a dám jich tam víc.K Northern Light.... zatím nemůžu nic říct z vlastní zkušenosti avšak všude bylo slyšet na tuto odrůdu samých chval tak doufám, že potěší :bounce: !!
V tomhle mém 1. kolečku s HPS už toho asi moc nezachráním, kytky jsem jednou tak ztrestal příliš velkém množství vody, že chuděry ze spoda asi trochu uhnily a růst potom stál za nic.
A tak na závěr dodávám, že gramáž bude přímo úměrná velikosti, já myslím, že tak 60-75% normy.
s pozdravem a láskou k pěstu Banány
Banány
Dobrý večer přátelé, koukám, že už to tu nějakej den smrdí pustinou tak dávám apdejt s kytíma. Tak prosíím...
Banány
Trochu macra
Banány
:leaf: :drools: :sun:
Banány
Ahoj všichni, omlouvám se, že sem nedal pravidelný Sobotní update ale byl sem v Deutschlandu :) Přinášim k 39.dnu nějaké fotky palic, pestíky jsou už asi u 50% vnitřních palic zcela seschlé, okolo síťě tak z 25%.
Pomalu jim už asi dám F.S. Tak zkoukněte a klidně napiště svůj názor ;)
Banány
..Karel řikal, že to ujde...
Banány
Vypadá to už moooc krásně :hug:
Banány
z boku...
Banány
detail nejbližší a také největší vrchní palice z předchozího fota
Mudr.Watt
ahojda
Koukám co jsi to tu rozjel taky plánuju v scroog. bo jsem si ho naplánoval a už postavil. Mám tam asi to samé pletivo jak ty. Jak se ti tím prostrkujou paličky? Jak se ti to dobře vyplýtá? Jaký počítáš výnos? Máš je moc hezký :)
Banány
ahoj fyziku watte :), paličky se podle mých zkušeností dají ohýbat tak do 14. dnu květu, pak už se to láme, no podle toho jak moc to ohýbáš.... žádnou sem zatim nevyplétal, když se ji potřeboval hodit pryč ze sítě tak sem ji rozstříh šťípačkama a vyndal ven. Výnos odhaduji zatím tak na 60G možná 70, uvidíme jestli se ještě zavřou a vyplní, pak by se to mohlo pohybovat i kolem těch 80-90G. Díky za chválu
Banány
Přeji dobré ráno ze severo-západních Čech. Včera sem nasadil Final Solution, tímto chci ještě jednou poděkovat Hydrotekkovy. Další dvě nebo jedna zálivka bude destilka...
Banány
v poměru...
Banány
Neuhlídaná teplota.. je tam přes 30°C a podle mě dost nízká vlhkost..Na fotu je palice nejblíž u výbojky, sesichá "zaživa".
Banány
Zdarec, mají 52. den a zatím vše klape jak má, až na těch pár spálených lístků :smash:, přístí grow si to pohlídám a opatřim ještě jednim Fanem.
Pokládám zde jednu otázku. Vzhledem k tomu, že pryskyřice ještě není zakalená tak je ještě nechám ale mám strach abych nepřehnal.. jak můžete vidět na fotkách, nějaké paličky mají skoro 100% pestíků seschnuto ale jiní nemaj skoro ani polovinu. Mám ještě počkat? Otázka se týka zejména growrů hydrotekk a pupiset. Díky chlapci :help::rasta:
Banány
Zdarec, mají 52. den a zatím vše klape jak má, až na těch pár spálených lístků :smash:, přístí grow si to pohlídám a opatřim ještě jednim Fanem.
Přidávám macro fotku paličky :) ještě jim dám tejden a půjdou...
Banány
..a ještě jedna...
BloodyBeer
Zdravim :-)

no to to trvalo nez jsi dal update ... uz jsem se nemohl dockat :-D

mas to pekne, foto celku by nevadilo. Jak se divam na druhou fotku tak se mi zda pryskyrice jeste trochu pruhledna, tak by to melo jeste chvilku vydrzet ;-)


at to roste...
Banány
Tak dávám menší up celku... :beer:
Banány
58. den nám přináší pěkné palice, no posuďte sami. Dneska mají holky poslední den světla, nasledující dva dni budou tmy a na 60. den setnu.
Banány
Možná už spamuju ale nemůžu si pomoct :'-(
59. den Full-view
@jdam
jo ombre mas to hodne ale hodne povedeny takhle od oka si myslim ze tam bude minimalne 100vka......:) ale urco víc:D...ja us bych se neudržel a zkolil je k zemi a povesil at se houpou.......njn peace
Banány
heh, díky. Když už jsi to nakousl tak chci tímto říct, že můžete klidně tipovat, budu jen rád. Můj tip je min. 50 a max. 80 g. Kytky jsou malý :(
BloodyBeer
Zdar

Mas je pekne - priste by to mozna chtelo vice vychytat odtah at se tak nepripaluji :-) . No a vyrust mohly trochu vice ale co se da delat.... alespon vis pro priste.

Taky bych si chtel rozjet mensi kalfasfactory ale ja bych to videl na usporku a poradne tam narvat kytiz protoze tam se nemusim obavat vysokych teplot .... kazdopadne mas to fajn a dalsi kolo bude urcite super :-)

no a k tomu tipu ..... vypada to tak na 75 :-)

PS: kolik mas tak asi mista od vrchu kalfasu co ti zustal nevyplneny??
LemonJelly
Tipnem to na 69g
Enjoy it :smoker:
Banány
Tak je to tu, nemůžu tomu uvěřit, celých 90dní ode dne, kdy jsem malý trsek lístků přendal z kamenné vlny do hlíny. Je opravdu neuvěřitelné jak je gen. informace uvnitř semínka tak dokonalá, že dokáže svoji hmotnost pomocí přírodních prvků x10000000... znásobit.
Kytičky jsem vystříhal z pletiva a cvaknul vám je v celku. Tímto oficiálně vyhlašuji tipovačku!

Počet dnů v růstu: 30
Počet dnů v květu: 60
Použité hnojiva:
Plagron
- Terra bloom
- Terra grow
- Phytamin
Advance Hydroponics
- Enzymes
B´cuzz
- Pk 13/14
Banány
Ze zhora.
Banány
A ještě jedna z boku.
@jdam
skoda ze si je nemuzu zmacknout jak jsou a nejsou tvrde,bylo by to snazší....ale vypadaj opravdu fit takze tipujem 94,5 g.......:)peace
Banány
Po ostřihání.
Banány
citace:
Původní příspěvek od @jdam
skoda ze si je nemuzu zmacknout jak jsou a nejsou tvrde,bylo by to snazší....ale vypadaj opravdu fit takze tipujem 94,5 g.......:)peace

Jsou tvrdý ale myslim že lze najít i tvrdší...
Pestovatel
Uff tak max 45g
mrakoplas
moc pekny, tipuju tak 55g
papaOUT
typujem 87gééé ale prajem aspoň 130:)...veľmi pekný grow
SmokeHillz
Videl bych to tak na 78,samo preju vic...
Klamath
ja ti tipuju tak 120 suchyho. a to uz by bylo celkem slusny. takze ti drzim palce
Pestovatel
Moc podareny grow. Sorry moj predchadzajuci prispevok bol preklik. uff max 95g :)
kofein76
Zdar.
Máš to pekné typujem 102 géčiek
Banány
Ahoj lidi, dnešní den je pro mne den plný radosti a překvapení, po té co mi kamarád (tímto mu děkuji) vyzvedl zásilku, kterou bych možná ani nedostal protože hledali uplně jiné jméno než moje,.. zvážil všechny 4 kytky dostal sem velice hřejivé číslo. A to..91,49 G.
Kytky byly sušeny ve tmě při 18-19°C a kvuli pochybnostem z plísně i s 12V pc větrem snížený na 3.
Nečekal jsem snad ani těch mých předpovězených 80 G.. sem 100% spokojen na tom jak byly malé. Přiští kolo chci jít hodně nad 100G :)
Tipovačku vyhrává s rozdílem 3 G a 1setiny grower @jdam, nemime tě PM ve které se domluvíme na odměně. V příloze máte detailnější rozpis grammáže. Tak ať vám to dupe chlapy !!!
Banány
:)
Banány
na formátu A3
Banány
ta větší a ta menší
Banány
přinášim smokereport z NL, po zdegustrírování na patře v dutině ustní sem dospěl k závěru, že chuť je každým dalším dnem od pokosení jemnější a lehčí, žádná chuť zeminy ani dusivej tlak, s čímž sem naprosto spokojen.
Budu zde nadále pokračovat s druhým kolem kalfasu s nebulou . Tak koho by to zajímalo tak ať si pohlídá téma :)
Banány
ahoj všichni, budu sem opět dávat fotky z mého druhého kolečka kalfasu, tentokrát s jednou změnou, po nějakou dobu růstu bude výbojka (bez stínítka) položena horizontálně. Vypíšu rozdíly oproti minulému kolu.
Osazenstvo - 4x Nebula
hlína - Biobizz Light-mix
hnojka - PK 13-14 od Bio Nova
hístnost - sklep, stálých 15°C
Fotka je ze 7dmého dne růstu, podezřelý vlhko-teploměr ukazuje ve svitu vlhkost vzduchu 5% a 26°C, ve tmě 40% a 15°C.
Banány
přidávám dnešní fotku ze 12. dne růstu. Kytky spíše rostou do šířky, větví se, do vejšky zatim nic moc. Možná je to tím, že je výbojka asi 15cm od nich, budu asi zvedat..
Banány
zdar přátelé, dávám si fajfku na dobrou noc a dávám sem pro vás další příspěvek. Kytky jsem včera přesadil jelikož jsem je po 13-ti dnech v květináčích našel totálně prorostlé. Tak šli do stejných jako předchozí grow.
Jak napovídá předmět, kytky jsou ve 14dnu růstu a neřekl bych že je to zlý ale těch 14 dní budou určitě ještě potřebovat, no uvidíme :)

EDIT: datum opraven, díky :)
SmokeHillz
Cuz chlape,jsem rad ze tu nekdo taky rozjel nebulu,sem pred tebou o par dni,sem na 22.dnu 18/6 amam tu samou genetiku,je to ale muj prvni grow,takze se spis rad optam dyztak na nejaky zkusenejsi rady...prepnout ale planuju okolo toho 15ho po vejplate...Mozna budem prepinat ve stejnej cas...
ale v setupu sem proved nejaky zmeny,tak se nenech zmast jmenem threadu...jinak jsem tu..

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
mikael
Zdar banáne , tak to se těším na další tvůj grow,přeji ti aby se ti to povedlo. Už začínáš hnojit,nebo ještě počkáš těch 14dní? Pěstu zdar!
Banány
zdar mikael, kytky jsem ještě nehnojil a ani se nechystám, kamarád mi sice řikal, že co víc jim dám v růstu to mín jim budu muset dát v květu ale ja to nechci přehánět, je to light mix tedy lehce předhnojené, plánuju první zálivku terra grow tak na 20. den růstu a pak podle potřeby.. koupil sem PK 13/14 tak sem zvědav kolik z toho bude a jak to celé dopadne :) S pozdravem Banány
Banány
čau, jak se máte? :) Ja byl dneska fotit květinky tak vám sem postnu image. Kytky se rozlítly, tvoří ohromný listy. Furt zalívám jen odstátou vodou, Light-mix ma ph 6.2 tak sem to parkrát proplách a pak změřim. Zalívám opravdu minimálně, ten light-mix pěkně drží. Zdaaar
BloodyBeer
Zdarek

Jo ten light-mix se mi osvedcil ze drzi vodu hodne dlouho - nekdy se mi ze startu zdalo ze az moc dlouho :-D

Kdy planujes zacit trenovat ??
Banány
Zdravim, dnes jsem udelal panel na to abych uz mohl dat vybojku vertikálně, dál sem dělal zavešení horního kalfasu, takže už na to proplejtani a stříhání budu lépe viděti. v následujících dnech nainstaluju pletivo a pomalu začnu chytat větve. :leaf:
Banány
Kytky nerostou, je to asi teplotou (svit 19-20° tma 16°) nebo vlhkostí ( svit 5% tma 40% ), možná že i tím, že sem to málo zalejval, no uvidíme. Včera dostaly 5ml Wuxal Super na 4L vody tak sem zvědav co to udělá.:mad:
Seky
Teplotou to nebude, zalivkou asi taky ne, hnojiva tomu taky moc nepomuzou, ale jesti mas s rozlou lampou vlhkost pouhych 5% tak si myslim ze to bude prave tim..
Banány
Je to přes měsíc a do vejšky furt "nic". Špice se plazí ale větve jedou slušně, jsou to hrozný keře, o dost větší než Northern. Zalito pitnou vodou upravenou na +-6.5 ph.
Banány
detail vnitřku sítě. Od každý kytky jednu větev budu držet u země, chci využít spodních míst :)
Banány
Tak po dlouhé odmlce zas něco přihodim. Tento grow mě zase dost ponaučil, pěstoval sem za jiných podmínek a v jiném prostředí, taky se to vše ukázalo na růstu. Za 1., předimenzovanej odtah/přítah, obrovský průvan v kalfasech => minimální vlhkost. Kytky se obrovsky třásli v době růstu a to způsobilo jejich ztloustnuní, což není zlé ale spomalil se jejich růst do výšky. Za 2., nejspíš sem málo hnojil, podcenil jsem "light mix" a zalejval z počátku hrozně dlouho jen vodou a to v minimálních dávkách, jelikož sem minulý grow přelil tak se měl strach, jenže s tímhle odtahem to šlo hned všechno pryč a hlína byla suchá, takže myslím, že to byla moje druhá chyba. No a za 3., bych jen dodal, že jsem ani tolikrát "nepostřikoval" kytí vodou, jelikož sem na ně zkrátka kašlal a ty mi to hezky oplatily. Každopádně elektřinu si zaplatím a snad mě to přístí grow nakopně že kdy jsou ve 3. týdnu takhle malý, že něco není v pořádku :p:
Banány
....sem byl fotit, tak tu budou dnešní fotky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma