Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny návštěvníky groweru.
Po neskutečně dlouhé době mě konečně odbanovali tak jsem se přišel podělit o svůj první pokus indooru.
Od kamaráda jsem dostal 5kusů Northern light a práskl je do dvou 90L kalfasů s vertikální sodíkovou výbojkou o výkonu 150 wattů. Měl sem připravený hliníkový stroj MEZAXIAL 3140, 220V s 21W (21001 ot/min.), ten to bohužel tak prohnal že tam nezůstala žádná teplota, jen ta, co byla v místnosti, tak sem vyměnil za stejnosměrný 12V větrák z pc, který sem poté bez problému redukoval na 5V. Vypočítal sem obsah díry větráku a rozpočítal na tělo kalfasu po 8-mi dírách aby měli co nejlepší tah (sání).
Zemina je složena z substrátu pro pokojovky, substrátu pro palmy, substrátu pro kaktusy a sukulenty, substrátu pro výsev a množení a perlitu (3:3:3:3:1).
Pro začátek budu hnojit asi tím co mám, je to Plagron Terra Bloom, Terra Grow a Phyt-amin.
Teplota je 25-27°C a v noci 19-20°C, vlhkost bohužel neznámá, 3x denně postřikuji rozprašovačem, v 6:00, v 14:00 a v 22:00, zkrátka po 8-mi hod.
Chci se jen zeptat, zda by se dal nějak vyřešit "problém" takový, že mám dvě kytky 30cm a druhé dvě 15 cm. Bojím se že vysoké budou chtít přepnout na květ a malé bude stále malé...
A ještě to, zda nevadí, že zalívám odstátou vodou s pH 7-7,5.
Díky za radu
neboj se ty kytky doslova namotat dokola po tom pletivu at ti nesplhaj do vysky ,a as ty mensi dorostou muzes prepnout na kvetale tahej je jako břečtan po zdi...neboj se toho....
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Bohužel nevím přesně, neni to na nich psaný a od doby zakoupení už to taky nějakej pátek je, ale určitě mín jak 5 litrů a naopak víc jak 7 to nebude :-)
cuss Banane :-)))
hele tak za prve:maly prumer pletiva...jasne sem ti rikal at to natahnes co nejvice..
a za druhe:mas male ocka u pletiva :-D to ti bude delat trochu problem budou se ti lamat vetve!!!no poznas sam jedes prvni kolecko :-)))
druhe uz ti za to bude stat a bude bez chyb...
jinak K+ za repre naseho mestecka :-)))
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Dík za příspěvky..
-> G.M.O: Ta kytka je z těch dvou "vyšších" a ty sem nehnojil ještě vůbec, jen sem v 10. dnu zalil (4ml plagron terra grow/litr vody) ty dvě menší a ty dnes vypadaj moc chutně
Tak ať se daří! ( i mě! )
citace:
Původní příspěvek od G.M.O. zdarec podle mě to je známka lehkého přehnojení... neboj nic se neděje... zmenši dávkování hnojiv nebo prolevej také vodou jinak pěkný a držím palce
Zdravím všechny,
po krátké pauzičce dodávám foto z 19.dne růstu, podle mě se květiny který byly o dost menší a zbržděnější (fuj to je slovo) pěkně vytáhly. No posuďte sami
( Ztracená kvalita je nahrazena kvantitou fotografie)
Ahoj, trocha se vratim k tem flekum. Mam to aj ja aj skoro vsichni tu na groweru, tyhle fleky se mi ale delaji jen kdyz udelam klony na matce [asi ze stresu] a v pozdejsi fazy kvetu kdy mi kyti shazujou listy. Nemyslim si ze je to neco spatnyho proste jestli se to rozleze do polovicky listu, tak ho ustrihni :]
Jinak na posledni fotce mas modelky celkem svetli oproti prizpevku predtim, asi by jsi jim mel dat vic grow slozek [hlavne dusiku na tom to vse v rustu zavisi] nezapomen ze dobra rustova faze je dobry zaklad na pekne palicky v kvetu, kdyz budes kytky prelivat bo nedolivat a spatne hnojit [uz vice ci mene] moc toho kytka ze sebe nedostane a je tam strasne riziko skudcu plisni atd pac kytka je slaba .... dam ti priklad. Mam 3 kytky v boxu jednu jsem spatne treba tydny zaleval [pri prilis vyschle pude si v ni voda udela cesticky, nic se do hliny nevsakne a vse ti protece a to je presne muj priklad] t zbyle 2 si vody brali tak nejak akorat, vysledkem kdyz jsem vsecko dal doporadku je ze 2 neprilis postizene kyky jsou ocukrovany nehoraznym zpusobem a ta posledni chudera jen tak aby se nereklo [skoda ze je to nej kytka v boxu] Doufam ze ti neco z toho co jsem tu napsal bude napomocne. Dik za karmicku a mej se :]