Banány |
mimochodem, zalito Kristalonem "Trávník" s poměrem N:P:K 28:8:8 |
|
|
Banány |
předevčírem zalito 3L plagron terra grow v poměru 5ml/litr. |
|
|
Banány |
zalito plagron terra bloom v poměru 3ml/litr vody. Vím že je málo hnojim ale chci se vyhnout jak přehnojení tak chuti hnojiv, radši ať je toho mín ale kvalitnějšího..můj názor. |
|
|
Banány |
zdravim growerstvo, kytky se začínají cukrovatět a jejich odér už je znatelný. Dělal sem nějaké makro takže něco přihodim..22. den po 3 dnech sucha... |
|
|
Banány |
macro (na požádání v plné kvalitě:sun: ) |
|
|
Banány |
Chtěl bych se zeptat, zda nevíte čím je že se mi listy ohýbaj do tvaru A, přičemž při minulém growu se mi ohýbali do tvaru V. Pro příklad uploudnu foto z minula. Díky |
|
|
Banány |
Po příjezdu z dovolené dodávám zas nějaký fotky. Hnojeno mikroprvky a pk 13/14. |
|
|
Banány |
sorry za kvalitku, nemam ted foťák, foto zhora dodám až bude.. |
|
|
Banány |
Tak za pár dní proběhne kosa, dávám už jen flushing v podobě dešťovky o ph 6.5. Kytky nevim proč, když teplota je uhlídaná, v kalfasu mám 23 °C i přes den, ale začínájí víc a víc žloutnout. Osobně si myslim, že jsem dost málo "dusil", někdo tu má kurevsky tmavě zelený kytí. S paldama a s jejich pryskyřicí však 110% spokojenost, fakt nářez. Na to že jedu už druhé kolo, jsem myslel, že to bude lepší, že si je líp rozložim ale nějak to nevyšlo, příště chci uříznout Top a vytáhnout si hlavní větve. gramáží to tipuju to na to samý co minule, možná něco přes. S tim žloutnutím, rady uvítám !!! |
|
|
Banány |
..a zároveň 1. srpen kterej přináší, nám školou poviným, také polovinu prázdnin doslova v čudu. ( :rasta: ) Bohužel, co jsem mohl čekat ve sklepě, začíná to plesnivět, viz. foto. Pečlivě budu každý ráno sledovat kytky, jestli se udělá ještě někde, budu muset sklízet o něco dřív. Od 49. dne ( což přidává k dnešnímu dni 6. den ) flushuju dešťovkou pH 6.5.
EDIT: Když se pozorně podíváte na první fotku, můžete v ní vidět fousatého starce který kouří jointa. :) |
|
|
Banány |
Tak sem včera našel další kousek plísně takže dneska ráno už sem odpojil předřadník, dám jim den, možná dva, když zejtra nenajdu žádnou plíseň a budu kosit. Před chvílý sem fotil tak něco up-nu.
EDIT: Mimochodem, vršek pletiva se mi opíral o dno vrchního kalfasu, takže to je max. výška. Příští kolečko udělam ještě větší průměr, furt se to pálí :( |
|
|
Klamath |
mas to fakt pekny, akorat byme zajimalo jak hluboko mas zastrceny svetlo. chystam se delat neco podobnyho ale s 600w a dost sem se zacal zajimat o vertical. muzes mi prosimte aspon vyfotit horni pulku tvyho boxu, zajimalo by me jak to mas reseny. pokud muzes tak udelej foto z boku a zevnitr a klidne uzes i ze zhora proste abych videl jak to vypada. |
|
|
Banány |
tak sem to včera s kamarádem schodil, z důvodu nálezu další plísně. Tímto mu moc děkuju za spolupráci, byla to velice lepivá práce do ranních hodin. Udělám menší zhodnocení jako u minulého kola.
♦ počet dnů v růstu : 50
♦ počet dní v květu : 57
Použité hnojiva: Růst
♦ Plagron - Terra Grow
- Phytamin
♦ Kristalon - Kristalon Trávník
♦ Wuxal - Super
Květ
♦ Advance Hydroponics - Enzymes +
♦ Bionova (BN) - Pk 13/14
♦ Plagron - Terra Bloom
Kdo chce ať si tipne kolik toho bude, snad víc než předtim, sám nevim. |
|
|
High |
Já si moc rád tipnu a to 125g.Vypadá to moc krásně. |
|
|
Banány |
Tak sem docela sklamanej, né gramáží ale spíš tim, že jako druhé kolo to nebylo o tolik lepší. Sečteno a podtrženo, pouhopouhých 98.73 G. G.M.O zaslouží potlesk a klidně něco ze sušiny, napiš do pm odkus jsi :) |
|
|
Banány |
Tak sem šoupl do skříně další řezy, tímto musím znovu poděkovat dárci. Jediné co mě trápí, je rozhodnoutí jestli mám jet znovu kalfas nebo si udelat skřín a zkusit namísto vertikálů horizontál scrog. Skřín je docela malá proto se furt nemůžu rozhodnout. Ale na řezy se už svítí :)
Tepltota ve svitu +- 25° ve tmě 21°
vlhkost ve svitu 65% ve tmě kolem 80% |
|
|
tuffgong1 |
čau maš to moc pěkny k+ brácho schválně zkus horizontální a pak uvydíš co se ti vydařilo líp a tak pak pojedeš :D ........ale je to jen na tobě :D |
|
|
Banány |
Tak vás zas všechny zdravim a uploaduju novy foto. Kytky už se konečně rozjely, byly to čerstvě zakořeněný řezy. Začínám přidávat v polovičním minimu také Wuxal Super, tak uvidíme jak to dopadne. |
|
|
Banány |
Jak už tak bývá, ve sklepě je vlhko. Myslel jsem, že když nechám škvíry mezi prknama a koberec prořežu, že tak vlhkost z pod toho podia vyleze, mýlil jsem se.... Dobrou chuť :vampire: |
|
|
Banány |
kytky krmim Wuxalem super, možná vyměním za Komplex A+B (Vermifluid), hnojim jím jednu out-door kytku v kýbly a je nádherná. Furt nevim jestli mám jet ten horiz. nebo vert. :( Na thermo-hydro metru můžete vidět venkovní teplotu a vnitří vlhkost.
Edit: Před chvíly sem byl změřit ph, výsledek mě trochu zarazil, je tam okolo 5.0. Nevim čím to je, asi hlínou, jelikož zálivka s hnojkou má 6.0.
Ale co už, kytkám to očividně nevadí, takže s tím asi nic dělat nebudu. |
|
|
Banány |
poslední dobou na celej grower nějak kašlu, tak když už sem fotil tak sem něco dam, kytkám začínaj hezky táhnout větve. Dnes zalito 1,5 l s 2ml AB komplex ( Vermifluid )
foto #1: větvičky
foto #2: listy vypadají spokojeně
foto #3: teplota a vlhkost |
|
|
gravedigger |
Pic, vypadaji pekne a to ph by jsi mel nejak poresit. |
|
|
Banány |
S hnojením jsem se vrátil zpět k Wuxalu, po vermifluidu jsem neviděl žádné velké pokroky tak jsem ho vyřadil ze zálivky. Sory za kvalitu, nemam ted fotak. Novinky které jste si mohly všimnout, jsou našroubované plechy na stěnách stejné z čeho je home-made stínidlo. |
|
|
Banány |
Dnes přepínám na květ, tak uvidíme...možná že síť vubec dělat nebudu a jen si je chytnu drátkem, ještě nevim. Zmínim se také o tom, že jsem zastřihl u všech kytek vršky, lezly mi moc do vejšky. |
|
|
Banány |
tak potvory mi pěkně vytáhly, kamarád řikal, že po přepnutí ještě pěknej kus poletí, bylo a je tomu tak. Začínaj dělat paličky, až budou trochu větší, nainstaluju asi síť. |
|
|
Banány |
síť přidána. menší nerovnosti ve vejšce, snad si nebudou moc stínit, udělal jsem co jsem mohl, jedna urpěla zlomeninu ale myslim, že se z toho vylíže :)
Edit: Nevim jestli to tu někdo čte ale uplně jsem zapoměl udat míry skříně,430x590 mm ve vnitř. |
|
|
gravedigger |
co ty pruhy na fotkách ? Jinak pěkný K9+ letí tobě :D |
|
|
Banány |
no pruhy jsou tam proto, že sem to fotil telefonem (SE W810i) a čím blíž sem s nim u výbojky, tim šírší a tmavší jsou....
Kytky už krásně postavily paličky vzhůru, tak dodám foto. Koupil sem pár lahvý Biobizz , přesněji Bloom, Grow a TOP max. Včera zalito v poměru 4ml bloom na 1 l dešť. vody. |
|
|
Banány |
něco z panasoniku. |
|
|
Banány |
přišel nám Nikon D90 + 18-105 AF-S DX VR tak jsem dělal nějaký fota. |
|
|
gravedigger |
Ahojda, mno vypadá moc pěkně :) |
|
|
mikael |
Moc pěkné a zdravé kytičky, sleduji! Jasné K4U |
|
|
Banány |
jedna kytka zraje nějak zvláštně rychleji. |
|
|
Banány |
všechny zdravim, dneska jsem nejspíš přišel na to, že mi nekvete 4x OB nýbrž 3x Nebula a 1 Orange. Dám zde fotky Nebuly i Orange, sami uvidíte ten rozdíl a sami uvidíte shodu nebulek s mým předchozím pěstem zde v theadu. Není to 100% prokázané ale rád bych slyšel vaše názory co si o tom myslíte. Dárce klonů přiznal, že se mohl tento "omyl" stát. (Bud v poho, nikdo neni dokonalý :teef: ) Ode dneška leju jen vodu. Chtěl bych je natáhnout alespoň na 62 dní.
foto 1: detail OB
foto 2: jediná kytka OB
foto 3: (nejspíš) Nebula
foto 4: fotka z 30.10., celek
foto 5: (nejspíš) Nebula |
|
|
Hydrotekk |
cusss....Banane...promin za ty klacky...to je tak kdyz alkoholik a zhulenec neco resi a prebyraji se tu v klackach jak v ponozkach... |
|
|
Banány |
přídu vám ke skříni a ona běží, to neni dobře když se má v 11 vypnout! nějak mi přestaly premávat mech. spínačky, nevim kolik dní je to možná na 24. hod periodě. doufám, že kytky dozrajou v poho. Krásně se oranžový blizny, look up :)
1. & 2. foto OB
3. & 4. foto Nebulka |
|
|
kUSh |
115g jinak moc pěkné pálky :) |
|
|
Banány |
hh díky za tip, ale tvůj odhad je těžce nad věcí, bude tam max 90. |
|
|
SmokeHillz |
Ahoj!Je to pekne,krasne vymazlene.Muj nazor na to svetlo je takovej, ze troska stresu na konci kvetu muze mit vedlejsi ucinek jedine na rychlejsi pokryti palicek pryskyrici :) K+ |
|
|
Banány |
tady jen taková zvláštnost =) |
|
|
Banány |
je tu 60. den ale nesklízím, ještě je potrápim, chuděrky. OB mi nedělá moc radost s listma, na druhou stranu, vykompenzuje si to paličkama :)
Odhad min. 60, max. 80 |
|
|
Banány |
dnes jsem cvaknul menší paldy abych mohl namakrovat pryskyřici, je ještě dost čírá, takže čekáme... |
|
|
Banány |
spozoroval jsem pár hlaviček pryskyřice zakalenejch do hněda takže jsem odpíchl lampu a po následujících 2 dnech tmy budu kosit. Stále zalívám dešťovkou, zhruba každý 2-3. den.:banana: |
|
|
darxtar |
Ahoj Banany, sledujem ta a mas to pekne. Zaujimal by ma tvoj nazor na vynos. Myslis, ze sa viac oplati ten vertical co si siel dve kola dozadu, alebo ti pripada lepsi tento scrog ? Nech sa dari a vyjde co najviac, tiez zrovna susim... :) |
|
|
Banány |
tak jsme paldy ostříhaly, tímto děkuji spolučinitely :) a vypadá to následovně..
Orange bud (dále jen O.B.)vypadá celkem hezky, jak průměrným odhadem gramů tak kompaktností paliček, voní netypicky, možná trochu jako seschlá šlupka od pomeračne, sladký pach koření.
K Nebule, s výnosem se zase ukázala síla této odrůdy, neuvěřitelně pryskyřice na vrcholcích a co jsme mi v kalfasu nepodařilo a čímž jsem byl podiven, byla extrémní tvrdost palic zde v Scrog.
Klidně bych tyto modely jel znovu na scrog ale tentokrát na větší prostor, kytky se mi tam hodně mačkaly a neměly i tak moc světla na spodní části paliček.
Gramáží to odhaduji zhruba na 70-80 grammů, s tím ,že na Nebulkách by mohlo býti na každé z nich tak 20 G možná méně a na tom O.B. těch 20-25.
Suším za temna ve vytápěném podrkoví, vlhkost 50% teplota kolem 23°C za temna. |
|
|
Banány |
Tak je to usušený a už i uskladněný. Výsledným číslem jsem byl mírně zklamán ale protože to byly vlastně jen vrchní palice tak jsou na tom pevností velice pěkně, Nebulka je tvrdší než v kalfasu. Naváženo bylo 67.08 g. Smoke report postnu později, zatim mám jen otestovanej OB.
Jen pro zajímavost, Nebulky měli průměrně 15 g na kytku a Orange měl 20.
Mám postavenej už nový projekt, je to bublo-kalfas. Ještě koupím vzd. motor, vyzkouším to a pak uploadnu nějaký fotky. Tak Zdaar! :) |
|
|
gravedigger |
Haj, tak to sem čekal teda taky víc :) jinak pěknej kouř přeju :) |
|
|
fenor |
zdravim Banany ...vertikalni kamos ..tedka taky dojizdim 150 vert a mam tam Smbogy a top 44..a bohuzel to s gramazi vidim podobne ba moznaaji min ale zase to vypada nebezpecne..jinak at chutna :smoker: a tesim se na ten bublokalfas...zatim cagos |
|
|
Banány |
Díky lidi, rád si poslechnu co si o tom myslíte. Nějakej další názor? Pište! |
|
|
G.M.O. |
ahoj
Mě se to moc líbí máš to pěkné 70g je pruměrný zisk z tvojí watáže nejde s tím udělat o moc víc takže myslím že uplně super. Přeji pěkné zimní pokouření !! |
|
|
tuffgong1 |
jako moc pěkné paličky řekl bych že vše záleží na modelu a kvalitě řezů
jinak přeji pěkný kouř :D |
|
|
kUSh |
čuss vypadá to dobře škoda že je toho tak málo příště víc kytek jinak at ti šmakuje :) |
|
|
Banány |
Zdravím návštěvníky tohoto theadu, zde, pokud se nevrátím k hlíně, je tomu nadobro konec. Jestli chcete vidět mé další pokusy o pěstování, nyní v Aero systému, přejděte SEM . |
|
|
Banány |
Vítám vás, každým dnem, až zakoření klony, rozjedu starý dobrý kalfas klasicky s hlínou. Budou to 2x Jack Herrer x Euphoria a 2x Hawaiian Snow od GHS.
EDIT: Řez Hawaiian Snow nezakořenil takže to bude velice veselé protože v kalfasu budou 2x Jack Herrer x Euphoria, 1 Haw. Snow a 1 Carnival. :death: |
|
|
Banány |
Zdravím a zároveň se i loučím. Pěstění v kalfasu se odkládá takže se omlouvám těm, kteří trpělivě čekali na update, žádný už nebude :) Tak zatim.. |
|
|
|