Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
vynálezy - Klikni zde pro originální téma
tovarisc
Na poslední akci, když jsme byli v náladě sme vymysleli skvělou mašinku na hulení a příhodně jsme ji nazvali vysavač, posléze BAGR protože nás brutálně všechny nakládal.
Bagra vyrobíte následovně:
vezmete normální PET flašku, nějakou hadici, tu hadici připevníte k hrdlu pet flašky(izolepou), do flašky u dna z boku udělejte dvě díry, jednu menší na Jointa a druhou větší na vzduch(TURBO).
Jointa zasuneme do půlky filtru do menší díry a palcem ucpeme TURBO. Natáhneme přez flašku z jointa dokud se flaška nenaplní kouřem. Vytáhneme jointa a uvolníme palec z TURBA. Poté se velmi zhluboka nadechneme z flašky. Poté začneme vidět růžové slony, protože tohle zhulí každýho.

A co vy milí vynálezci, taky ste vymysleli ňákou takovouhle mašinu?


SEM S NÍ
Yasmeene
No hehe, samozřejmě asi jen připomenu vodnici z umělohmotný flašky+brčko, opravdovej humus ála kýbl+uřezaná PET lahev, pro šikovné postačí pullitr z hospody s trochou pivka+brčko+ruka (to je taková nouze :D) apod..

hulit se dá z ledsčeho :)
przemo
vodobong, protože se mnou to udělalo wadda bang bang...

tuto záhadnou mašinu sestrojil jsem z dvou PET-lahví, normální skleněné lufky a brčka...
... následovně:
pomocí rozpáleného hřebíku a brčka jsem spojil dvě stojící pet-láhve co nejvýše to šlo, poté smotal dohromady páskou.
do první komory, která plnila roli klasické vodní dýmky (kotel nebo lufka, voda) jsem nalil vodu, a zespoda jsem udělal dírku do druhé komory. fungovalo to přibližně tak:
zapálil jsem lufku, ucpál spodní dírku a táhal. kouř šel do vody a zchlazoval se a očišťoval. poté vrchem přes brčko do druhé pet-kláhví, kde se shromažďoval. až toho byla plná láhev, puštěním spodní dírky jsem do sebe natáh dva litry čistého, chladivého kouře...

nářez 8-)))...

asi si dám ještě...
dalajlama
tak PEt lahev hulíme, říkáme temu normálně "flaša" a tem kyblíkům zas překvapivě "kybl" - mno jinak asi znáte, ale kdo nezná, tak doporučuju:
uválejte z plastickýho haše tenký hádě, napíchněte na jeden konec scichrhajcky a ten druhej propíchněte skrz tácek podpivo - hšík zapalte, ale ať nehoří plamenem, jen kouří, no a přykryjte tím půllitr - až se vám bude zdát, že sklenicu máte naplněnou dostatečným množstvím kouře, poodtáhněte tácek, aby vznikla škvírka, níž kouř vysajete - říká se tomu nevím esi mokre a nebo suchej.. had... :D teda ne had, ale kouř :D :D . . . .:smoker:
Graetar
dalajlama: Tak tohle jsme dělali na jedněch narozeninách a pak jsem měl dojem, že budu chodit jenom po předních... :slizoun:

Když už tedy jsme ve vynálezech, taky něco přihodím. Nesouvisí to sice s technikou hulení, ale s pěstováním (já vím, patří to spíš do jinýho threadu, ale sem se to taky hodí). Po dvou letech jsem potkal Dandyho, mého známého z Holomóce, který teď bydlí v Praze. Začal experimentovat s obskurní technikou hnojení. Půdu okolo kytí posype trochou filé, normálního filé, a nechá ho prosáknout do hlíny. Nesmí ho bejt moc, aby se nezkazilo. Doufám, že to není nošení sov do Atén, ale ještě jsem to nikdy předtím neviděl. Tak jsme to zahulili. Jointík ve čtyřech lidech jsme neměli sílu dokouřit a pak jsme ještě k velké nelibosti Dandyho přítelkyně v tomhle tripoidním stavu vykloktali láhev archivního moselského vína a vyrazili do města. Paráda - něco takovýho už jsem dlouho nezažil.

Ještě se radši podívám do Pěstírny, ale každopádně doporučuju tuhle techniku k vyzkoušení.


[Edited by Graetar on 10-09-2002 at 02:57 PM]
psilos
suchej drink. ne kouř . a je to absolutně nejúspornější metoda .
Graetar
Letmou zmínku jsem našel na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711 - Ještě lepší tip!! od Hihiho.
dalajlama
mnoo a prostě vřele doporučuje - greatere: vůbec se nedivím :) já měl poprvý taky problém chodit... ani po těch předních... :D
PS: od hihiho jsem žádnej tip v tem threadu nenašel... čeho se to mělo týkat? (leda že to nejní vynález o konzumaci) :wink:
Graetar
dalajlama: Mluví tam vo nějakým hnojivu (tekutým) ze shnilejch ryb - takže to je na podobným principu. Ale filé je filé :)
dalajlama
no víš, musíš mě brát s reservou...
já si tejch ryb všim a ještě se nad tím pozastavoval, ale ňák jsem si to nespojil.. :)
mě dnes, neb jsem zase jedl svýmu psovi granule, napadlo hnojit něčím přírodním, ale jiným, než mrvou - paxem to ale vyloučil, že cokoliv by určitě smardělo - teďko mě ale napadá, že možná míň než ta mrva :D
Kyng
Hele to filé (tohle slovo se mi strašně líbí :)) mě zajímá. Kolik ste tam toho dali? Moje kytky už dozrávaj, má to ještě cenu? Krájeli ste to nebo jste tam položili celé filé (ůžasný slovo :)). Mokré filé či suché filé?, bílé filé nebo červené filé, malé filé, velké filé?, olé!
Graetar
Kyng: No, ještě se ti musím zeptat, ale byly to menší kousíčky. Když to Dandy zkušel s větším kusem, tak se to úplně zkazilo. A mám dojem, že to tam dával trochu dřív (po měsíci, dvou???). Dneska, nebo zejtra ho uvidím, takže z něj vytáhnu detailní informace. Posledně jsem je prostě nepobral... :D
Graetar
P.S.: Filé je dobrý slovo. Skoro jako piškuntál :)
dalajlama
a hodně lidi používají "protože", ale sqělý je spíš "poněvadž", neřkuli potažmo pakliže přítomnuvší :) jémináčku :D
PORSCHAK
Jo jo, filé filé je hustota, piškuntál taky, poněvadž lepší než protože a žigul nebo stínka zas hnusotou protkané.

2Przemo
Včera jsem to chtěl zkusit, ale nedobře jsem to pochopil, tak jsem se na to vykašlal a naladěn tímto threadem přes kýbl drogu požil. Vysál čtyři dvoulitrovky, druhou půlku jointa jsem vyhulil klasicky, neměl to však dělat, po hodině strávený na pohovce jsem byl koněčně s to se převalit na postel, z které jsem v deset ráno vylezl- hulit jsem začínal v 19:30. Příště toto vše jedině s více lidma, mimochodem ten joint byl obrovskej, ty záštipky zabíjej.
Zpět k Tvému stroji.
Buď špatně vysvětluješ nebo jsem zaseklej.
Jak může jít kouř přes vodu, když komory jsou spojeny vrchem a předpokládám i "zdroj" je umístěn nahoře? Jedině dík tomu, že používáš vodní dýmku, ale to zas je takovým přetechnizováním.
Lze místo vodní dýmky použít joint?
Ten kouř by mohl jít vodou jedině tím brčkem, ale to bys musel provést celý brko celou PET-flaškou...
Prostě to vysvětli prosím ještě jednou, pořádně, abych to pochopil i já, páč v pátek přijedou ke mě dva kámoši, kterým bych to rád předvedl, nebo zůstanem u kýblu, díkec.


Filé filé filé filé filééééééééééééééééééééééééééééééééééé
przemo
jo jo, promiň, vlastně, když jsem to psal tak jsem byl trošku zčazenej, takže tento detail mi unikl. v té první láhví, která vypadá úplně stejně jako vodní dýmka musíš zespoda k lufce připevnit nějakou hadičku nebo něco, čím prodloužíš lufku až na dno. já osobně jsem si k tomuto účelu koupil ve varšavě dlouhánskou lufu, ale dej si bacha, protože teplý vzduch z lufky až bude procházet brčkem, tak ho roztaví, proto místo spoje nechej pod vodou. jinak kouř když se dostane do vody tak půjde nahoru a spojujícím brčkem se dostane do druhé komory.

je si třeba ale dát bacha, aby to celé dobře těsnilo, jinak se okradeš o ten příjemný požitek z dobře vyrobeného nástroje.

od bongu se to líší tím, že tam nenarveš tolik kouře jako normálně, ale stejně to stojí za to...
Graetar
Ještě k tomu filé :D: Detailnější (a hlavně přesnější) informace jsem šoupnul do outdoor hnojiva.
PORSCHAK
2Przemo
Ach tááák :frog: , tos neřekl....
Inu teď již chápou smysly mé Tvůj přístroj proradný, jehož složitost vymyká se běžným zvykům.
Však věřím tomu, že fungovati bude a já strůjcem takového stroje stanu se :flamer:
Hawk
No, plyskejr je puchyr, nejlip (nejhur?) na noze. Co je to karpina, to si nejak nevybavuju ...
Mios
NO ja mám jeden vynález, ktorý s hulením nemá vôbec nič spoločné.
Na fyzike sme mali jeden príklad a zisltili sme, že ak hodíš mlieko na stenu rýchlosťou (neivem presne akou) asi 200km/h tak sa pri dopade na stenu vyparí 9stena by mala byť kovová, aby sa dobre umývala.
A teraz sa dotanem k jadru tohto príspevku. Ja som totiž vymisle varič mlieka. Je to jednoduché Je to niečo ako kanón dlhý asi 40 cm, ktorý je na konci uzavretý. Má piest ktorý vymrš´ti mlieko smerom na uzavretý koniec kanóna.
Mlieko sa bude podobne ako v ozajstnom kanone vystrelovať rozbuškou, aby sa vyvinula dostatočna rýchloť.
Eše budem musieť popracovať nad odhlučnením a je to vpoho.
Taže nápad je na svete a kto vyrobí prototyp má u mňa doživotnú karmu a 100 000 SK na zahájenie výroby :-)

Inkvizitor
;) he he, nic nového pod sluncem, éta naš nóvyj maslóstroj. Nic ve zlém, ale mléko bys neuvařil, spíš tvaroh by z toho byl a rovnou upečenej. ;)
McBeth
No to co je karpina vim az moc presne. Je to slovenske oznaceni tzv. valasske kysanky, tzn. takove to hnusne zlute v ocich, kdyz se rano proberete jeste uplne zmasteni :-))) WINNER
Yasmeene
S kamarády jsem investovala do vodní dýmky a řeknu vám to je teda vynález.... :devil:
tovarisc
todle není přímo vynález ale spíš takovej fígl
SHOT, kterýmu říkáme VANA:
Jeden hulič si normálně jako na shota dá jointa do pusy a dá si dlaně k sobě kterýma vytvoří misku, druhej hulič vytvoří z rukou takovou pokličku- dá si ruce přes sebe dlaněma dolů až mezi palcema a ukazováčkama vznikne otvor. přikryje tou "poklicí" dlaně dlaně prvního smokera ,tím vznikne "Vana", ten foukne šhota do vany a už to jede......





omluvte prosím autora, nikdy nevíte v jakém stavu byl, když psal tento příspěvek.

děkuji Vám
freshman
Někdy mě při opravdu povznášejícím výpalu napadaj různý zlepšováky a vychytávky...strašně rád si ujíždim na elektronice a tak....
třeba by mi vyhovoval elektrostatickej popelník- já když odklepávam cígo, tak ¨často uklepnu i motor, takovej popelníček, ke kterýmu jen přiblížíte cígo a sám ho akorát "vočeše" by se mi hodil....hlavně do auta :-)
A mašinka na balení joshů - taky jsou chvíle kdy bych ji uvítal...možnost nastavení:
- délky špeka
- úhlu rozevření - žilka ------ pořádnej kornout
- dle upěchování i doba hoření
a možnost kombinace různejch modelů.....jo to už je ale utopia...aaaa:-)
a nebo aspoň kapesní drtičku hulení, s možností nastavit hrubost(jemnost)
hnut
upřesním a doplním plyskéř... jinde je to taky pryskéř, pryskýř. regionálně - vých. morava. znamená to opravdu puchýř, puchejř; puchýř dokonce je slovo docela nové, pryskýř měl ve staré češtině monopol na celém českém jazykovém území; a od pryskýře je pryskyřník, bylina jedovatá - její ščávy by měly způsobovat pryskýře... jo a souvislost s tím, že když pryskýř probodneš, něco z něj prýští je myslím taky zřejmá...
karpička... to fakt nevím, ale buď to je opravdu něco s kaprem /cizí jazyci mají skutečně karp srv. polsky, anglicky, latinsky.../ nebo něco s plodem, plozením....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma