Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 3 
1st - 103W CFL, 5x Big Bang, BoG,hlina - Klikni zde pro originální téma
Klamath
Tak konecne je to tady. 16.12.09 sem si obednal 5xBig Bang Fem.
Super prislo to dneska, takze po 5 dnech. Semena sem obednaval na www.everyonedoesit.com
mam s nima skvely skusenosti veci co si tam obednavam obvykle prijdou do 4-6 dni.

Zejtra si skocim koupit zbytek veci. Resp. vsechny.
A prihodim kolik me to stalo. A dam je klicit. Dneska se mi to delat nechce.
Angina je ku*va.
:D zdar přeju brzké uzdravení :D a určitě budu sledovat ikdyž mikro nejedu tak 100%kouknu já frčím 400Sodík :-D ale nemám založený fórum ...možná až pujde vše jak má být, tak ho založím :D

Pokud ti mužu poradit neřeš klíčení ani podobné blbosti taky jsem to řešil a zbytečně :D
Kup si Jiffy třeba z teska jsou to takový rašelinový kolečka co se namočej ony nabobtnají a dáš tam jen semena tak cca 1cm a zahrň a dej nad to lampičku jo a nejlepší je to dát třeba do malého pařeniště já si ho vždy vyrábím ze špejlí a potravinářské fólie :D já mám letos za sebou 2sadby a 100% klíčivost jen si hlídej teplotu vlhkost a PH zálivky!!!:D sory jestli jsem moc otravný jen sem chtěl poradit když tak napiš já to smažu :D
Mr.MEN
Jen doufám že si neprohloupil z výběrem seeds banky.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41003

http://grower.cz/forum/showthread.p...5918#post755918

Ale ty už to asi stejně víš. Tak ti budu držet palce.
Klamath
2 Abaddon
Uplne hrozne sem resil jak vyklicit semena. Docela si mi pomohl, akorat nebydlim v Cr ale v Irsku. A tady sou to takovy farmari ze tezko neco takovyho koupim :(. Tohle je takovej pokusnej grow. Udelam 2x a o prazdninach se konecne po 3 letech vracim domu. tam uz pojedu normalni box. Btw kazda rada se vita. sem totalni zacatecnik

2 Mr. Men
Prave sem o tom taky premejslel. Ale tak chybama se clovek uci a navic ted uz s tim nic neudelam. Cetl sem dost negativni nazory na Greenhouse ale zase na Icmagu byly celkem pozitivni. Takze se necham prekvapit.

JInak uz sem to nevydrzel a premluvil sem pritelkyni a sel sem na nakupy i s anginou. Nakoupil sem vsechno. Celkem me to stalo neco kolem 20Euro.

Sem ted tak trosku socialni pripad takze musim setrit. Respektive pritelkyni to stalo 20 Euro :D

A davam klicit seminka.
Zejtra sestavim box.

Zatim
hmm když vo tom tak přemešlim teď, tak mě docela zajímá jak budeš do vscrogu montovat čtyři úsporky.. vymyslel si už průměr toho válce z pletiva? btw puštěj jim Švihadlo - na jamajce půl srdce mám =)
Klamath
Spodni polovina je na predelani este to neni uplne nejlepsi. Seminka uz popraskaly tak sem je hodil do kostek


2 touny : pletivo tam nejak nasazim. nevim vubec prumer. Jako strojar bych to mel vedet v mm ale bohuzel :( navic ja nejsem strojar.

zejtra musim dodelat zbytek nebo pozdejc. Pritelkyne prudi ze dem pect vanocni pecivo :D. Aspon bude neco sladkyho.
Klamath
A tady vrchni cast. Zevnitr
Klamath
Tak po kratky diskusi s 23Tounnym ted nevim jak mam dal pokracovat.
On rika ze to mam delat na normalni scrog, ze na v-scrog je to malo svetla a moc vysoko. Pokud ma nekdo nejakej nazor tak oradte prosim.
Vse beru v potaz.
Hele jelikož mikro moc nejedu tak mě neber úplně zaslovo ale podle mě to máš hodně v klidu zatím jen bych možná udělal ty úsporky dal dál od sebe a doprostřed dal pc větrák na odtah nebo přítah a fungoval by současně jako ofuk :D ale to je jen můj názor pokud plácam blbosti tak mě zarašte hoši :D ale toť můj názor navěc :angel:
Jimmy
Zdar, no mi se to libi ale Vcsrog bych nejel... zda se mi moc slozite to nejak vyresit aby to bylo dostatecne ucine... spis ty objimky pridelej ke kulate drevotrisce a tu drevotrisku na easy rolly a muzes to spoustet a jak kytky porostou tak to budes zvedat ale to by pak chtelo resit dostatecne prosviceni prostoru... 125W plug and grow + nejake tyhle male zarivky a myslim ze by to byl cajk... + ventilace ve dne horniho kyblu... koukni jak jsem to udelal ja...
Klamath
a tady sou ze dneska. zejtra se chystam presadit do kelimku od jogurtu aby porkorenily a pak je presadim do kvetinacku.

akorat by me zajimalo nejsou nejak moc vytahly ty klicky? mam tam ofuk ale ten sem nainstaloval az dneska pred 2 hodinama.
vulcano-squash
jak tak koukám,nějaký vytažený to máš...zkus dát lampu níž...
sk tiskárna!! haha tak to je styl, jak ste ji tam vezli? :D
Klamath
dal sem to tesne pod lampu. kazdopadne jak to budu presazovat tak to zasadim do vetsi hloubky at to nema tak dlouhej stonek

Koupilis sme v irsku ale mela vic stitku tak si pritelkyne nalepila slovensky stitky na to :D.

Jinak na kvet sem prikoupil 2x23W warm white osram.
ktery tak pridam. holky hezky vyrazej listecky. zejtra pridam foto nebo dneska vecer
Klamath
Tak dalsi update. Akorat by me zajimalo nejsou nejaky moc vytahly? kazdopadne budu este jednou presazovat, takze je zahrabu zase uplne do zeme az po prvni listi.
St3wk0
Ahoj,

Tak vytiahnuté to máš tak normálne. Ja som to mal viac a niektorí tu z Groweru to majú vytiahnuté 2x tak s tým si hlavu nelám. To sa pri presádzaní zahrabe ako píšeš. Tak zatiaľ a veľa šťastia :D
benycute
Jo ta vejska je takhle v pohode...
Klamath
dalsi update. pritelkyne si hodila jeste avokado co se snazi nechat zakorenit, takze tam mam misku navic :D


Edit : Dekuju za K+ :D
Klamath
Tak sem se chtel zeptat na jednu vec. muzu zastrihnout kytku uz na druhym patre, premejslel sem ze bych pak hned prepnul. abandon mi rikal o lidech co pestujou 12/12 rovnou ze seminka bez vegetacni faze. tak sem myslel ze bych zastrihnul jak nejdriv by to slo a prepnul. a druhej dotaz muzu zastrihnout kdyz uz budu mit prepnuto na 12/12 nebo nedoporucujete?
Pestovatel
hned zo semena na fazu 12/12 ? Nepocul si nieco take ze rastlina musi aspon mesiac rast cize dospiet aby mohla vytvarat kvety ? Ked sa mylim opravte ma
Mr.MEN
Pestovatel: Musím tě opravit protože čisté sativi nepotřebují vegetativní růst protože ani neví co to je.:D Tam kde rostou neví co je světelná perioda nebo jen velmi málo. Proto taky pořát rostou.

Ale to co má Klamath určitě nebude čistá satíva a na světelné periodě určitě záležet bude. Tak že Klamathe poslouchej Pestovatele. :)
Klamath
2 pestovatel, Mr.Men
ee to neni cista sativa. takze dikec za rady.

ted by me zajimalo mam problem. Jedna kytka ma takovy pokrouceny listy (ta ve prostred) a druhy kytka je takova svetla az moc a ze spoda ma takovy tmave fialovy fleky (ta napravo od prostredni), ale je jedina. myslim ze ta s flekama se asi spalila trosku o zarovku ,ale nejsem si jistej.....

na ty pravy kytce je dokonce i videt takovej zlutej flek na strane jednoho listu a je takova celkove trosku zluta
kámo mě to přijde buď že moc vody, nebo pháčko, v těch kelímkách to stačí zalejt jednou a pak jen třeba rozprašovat, leda by to fakt moc vysichalo, ale teplota tam bude asi taky hrát roli, podle mě až to dáš do většího a povyrostou, tak to bude v pohodě.
Klamath
zalil sem topred 2 dnama. a na zalejvani se chystam tak az to bude poradne proschly... aby holky vytvorily peknej korenovej system

EDIT : a za tejden uz bud presazovat do vetsich kvetinacu do finalnich
Pestovatel
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Pestovatel: Musím tě opravit protože čisté sativi nepotřebují vegetativní růst protože ani neví co to je.:D Tam kde rostou neví co je světelná perioda nebo jen velmi málo. Proto taky pořát rostou.

Ale to co má Klamath určitě nebude čistá satíva a na světelné periodě určitě záležet bude. Tak že Klamathe poslouchej Pestovatele. :)
Dakujem ti Mr.MEN ze si ma opravil :) To som teda vobec netusil ze sativi nepotrebuju vegetativni rast :) Dakujem za uzitocnu informaciju ktora sa mi do buducna urcite zide :)
Mr.MEN
Klamath: Kámo řeknu ti to asi takhle, jako tvůj první grow to všechno moc řešíš.:)
Ale tím si asi prošli všichni začátečníci. Vzpomínám si na sebe jak jsem byl v prčicích i za takovýhle maličkostí něco jako teď ty:D.
Ty pokroucené listy nevím přesně od čeho jsou ale podle mě je to jakoby vrozená vada tady jsem to měl taky je to ta na levo. V každým growu mám aspoň jednu takovou. Někdy se to spraví, ale u mě byli většinou chlapi.
A nemusíš se na ně až tak moc koukat je to někdy lepší oni si poradí sami. :)
Klamath
To Mr.Men
Myslel sem si ze to prehanim... mno pokud je nepreleju nebo neprehnojim,nebo nezapomenu zalejt a budu jim udrzovat vsechno jak potrebujou tak by mely prece rust samy od sebe :D. kazdopadne dik za upozorneni.
Klamath
update
Klamath
5 den rustu od presazeni do hliny

update

Edit : Btw dekuju vsem za K+ :D trosku to leti nahoru :D
Klamath
7 den rustu

Tak pravidelnej update. Zejtra kytky zase zaleju. PH bude 6,2
kdyz se podivate tek dve kytky se mi nejak divne pali, ale jen ty nejstarsi lysty. Je to od ty doby co je strikam. Tak uvidime. Do ted sem PH nemeril ale bylo to 8,5, takze stazeno. Snad se to zlepsi


Pokud by vas neco napadlo piste pls.
dogg128
podla mna to budeš mat od Ph !
Pokud to rosis pri zaplnutem svetle kapky vody muzou fungovat jako lupa a listy se ti jednoduse propali jak rikas...
hochůůů
citace:
Původní příspěvek od Knofl
Pokud to rosis pri zaplnutem svetle kapky vody muzou fungovat jako lupa a listy se ti jednoduse propali jak rikas...
Ja stříkám na kiti vodu pořád a nic takového se mi nikdy nestalo.


Od výbojky to bejt nemůže ?
Klamath
To me taky napadlo ze by to mohlo bejt ze kapky budou fungovat jako lupy, ale divny je ze se to deje jenom na tech nejspodnejsich listech.na druhou stranu se to obevilo az potom co sem zacal strikat....... uvidime co udela upravena voda, kdyztak bych pak zacal strikat jen v noci


btw vybojku nemam :(
dogg128
aj ja som ich postrekoval cez den a tiež som to mal tak isto ako ty ale až na mesiac som zistil že mám vodu s Ph 7
Celller
Hosi, zalezi na ventilaci, jak rychle kapky uschnou, nekomu to udela, jinymu ne. S poradnym ofukem bych se nebal. Misto strikani vody tam dej nadobu s vodou a do ni namoceny hadr, bude fungovat trochu jako knot a vlhko bude. Kropit vodou je zbytecne a riskujes plisen nebo prave spaleni od svetla. Uz je klidne presad.:smoker:
Klamath
2 : Celler
Myslel sem ze bych nejdriv jeste zaFIMoval. A pak sem je chtel presadit.
Ale asi jo taky sem vo tom premejslel ze by uz potrebovaly. jen nevim nejdriv zastrihnoiut nebo nejdriv presadit?

jinak vitr tam celkem maj. kdyz je porosim tak kapaky uschnou behem par minut. hlinu meli tedkon vyschlou uoplne po dvou dnech :O coz sem vubec necekal a musel sem je zalejt studenou :(, ale PH upravenou vodou, takze jedno holka tak trosku povadla. ted sem na ne koukal a uz sou zase cajk a rostou dal.

Edit at nespamuju vlastni tread
Tak clen dogg128 me upozornil na zkontrolovani Ph postriku, za coz mu patri moje dik
A to bylo 8,6 :O...
Takze sem to stahnul citronem na 6,2 a uvidime jestli se to bude rozlejzat. este photo

btw ta ve prostred ma uplne spaleny prvni listy. trosku mucirna :(
mozna bych je mel amputovat :), aby se kyticka netrapila. nebo aspon tu cast kde je to spaleny kdyz ne celej list
Klamath
Tak pravidelnej update. jednu kytku uz sem zastipnul. potrebuju je vsechny drzet co nejniz. uz se ceka jen az zacne rust nejak dostupne vsem zbylejm slecnam 4 patro abych ho mohl odstrihnout :D

na fotce sou hodne svetle zeleny, ale ve skutecnosti sou mnohme tmavsi. nevim proc to tak foti asi spatnej fotak. rosim tak 8x denne, ale nevim jestli to neni moc takze to asi stahnu tak na 3x.
Ph postriku je 6,0

edit : zajimavy je ze ta kyti kterou to nejvic postihlo (zaliti studenou vodou a nejvic hned na to zohybala liisty, tak se ted nejak vytahla a dorostla do velikosti ty nejvetsi :O ) mozna nahoda
supr, pěkný saláty ((-: už by to chtělo větší kontejnery, kořeny rostou rychle
Klamath
2 : touny. jj ja vim, ale presazuju az tak za 4 dny. este je chci zasmikat vsechny

jinak dneska prolejvano vodou ph 6. da to docela prace.
snad uz se prestanou tolik palit listy. planuju ze tak za tejden a kus asi tak 4 dny po presazeni uz prepnu na kvet. uz mam druhej vetracek obednanej.
a filtr udelam az prepnu. jinak este me napadlo kdyz dam svetla dal od sebe tak si koupim dalsi 2x23 osram 2700k aby to trosku svitilo


edit : zarovky koupeny. Takze na rust je 2x23 (2x1550lm) + 2x11 (2x600lm)


na kvet z puvodnich 4x11 (2400lm) bude 4x23 (6200lm)
Klamath
Tak mam malej problem s kytkama. Nejak jim porad odumiraj listy nejdriv to zezloutne a pak zadne hnednout a stava se to od konce listu. myslim ze to bude nedostatkem dusiku. po tom vsem co sem s nima delal je poopravit to uz musi bejt to. vcera sem je poradne prolil a vubec to nepomohlo. takze s prvni zalivkou zacnu i hnojit. za dva tejdny prepinam na kvet tak snad jim bude stacit bio-bloom. nebo myslite ze mam koupit este jinou hnojku ?
Klamath
Dlasi foto. Holky nejak odumiraj. Dneska sem je poprvy pohnojil. Deje se jim to od vcerejska kdy sem je kompletne prolil... Asi sem je prolil tak dukladne ze to odtahlo posledni zbytky zivin. takze uvidim. snad se vzchopej.
Nalil sem jim Bio-bizz 1mm/l
darxtar
a nemas to nahodou preliate ?
Klamath
2: Dartax
Jelikoze sem predevcirem prolejval kompletne vsechny kytky kvuli ph. tak to asi trosku prelity bude.Ale bezne se to nestavalo ze bych je prelejval. Vcera sem je este trosku pohnojil protoze mi prislo ze jim neco chybi. Dalsi zalivka prijde zejtra nebo pozejtri. nechavam tu hlinu vyschnout fakt fest. a uz je budu muset presadit
aminem
bio-bloom obsahuje vobec niaky dusik?? ja ze to je PK hnojivo. ak sa milim tak ma opravte pls. :)
Klamath
2 : aminem

Bio-Bloom N:P:K - 2:6:3,5

Neni to tak jako bio grow 8:2:6. kterej asi pujdu jeste koupit. sakra delam vsechno naopak. :(. este sem premejslel o fish-n-mix od biobizzu.
:afro:
Klamath
Tak dalsi update. Byl sem pred chviklou koupit bio-grow
co ma npk 8:6:2 nebo tak nejak. dneska vecer je zase poleju. pri nejhorsim zejtra rano,uvidime jak bude sucha hlina a este nejaky foto. vypada to ze se mi fim povedl :D. jen ta jedna je nejaka nemocna. dusik dusik dusik... snad...
jinak prestal sem je uplne strikat a dal sem do boxu mokrou houbicku na nadobi a tak 2-3 dene ji strim do vody protoze to rychle vyschne. az nebudu mit spolubydlici doma tak presazuju do vetsich kvetinacu
Klamath
.
Klamath
.
dogg128
presad čím skorej tá rastlinka bude mat stočené korene na spodku už dávno podla mna !
Klamath
2: dogg128
tak v tom pripade presadim dnes... vemu si to k sobe do pokoje :D. uz sem chtel presazovat vcera ale bohuzel v plnym baraku lidi se tezko maskuje presazovani kytek kdyz nechces udelat bordel u sebe v pokoji. tak dneska hodim dalsi foto po presazeni. jinak jj koreny uz lezou ven dirama na odtok vody
aspon to budu moct zalejt. zacnu s 1ml bio-grow na litr a muzu je dneska zalejt :D
Klamath
Tak zmena. holky sem presadil.
+zalivka alga-grow 1,5ml/L
Klamath
dalsi update. kytkam se dari lip si myslim. navic sem jim koupil jeste alg-a-mix. a hned sem to na ne nastrikal. hnojim momentalne asi jednou za 4 dny. a nejaky foto
Klamath
a dalsi jak se pekne vetvi a uplne vsude..... :D
Klamath
a dalsi jak se pekne vetvi a uplne vsude..... :D. mam takovej pocit ze vsechny nejsou uplne stejny jedna z tech kytek ma takovy tenky listy jako indika. a ty zbyly maj obrovky listy jako sativa... pokud se pletu v nazvech tak me opravte pls.
tyhle sem musel ustrihat par listecku a udelal sem fim a ted mi tam vylejza 8 vetvi
Klamath
a tady jeste jedna. na tyhle to vypada ze se mi fim nepovedl. ale taky na ni vylejza spousta vetvicek. ma trosku spaleny listky. to je este z ty doby kdyz sem jim aplikoval ph 8,5
mirosk
citace:
Původní příspěvek od Klamath
a dalsi jak se pekne vetvi a uplne vsude..... :D. mam takovej pocit ze vsechny nejsou uplne stejny jedna z tech kytek ma takovy tenky listy jako indika. a ty zbyly maj obrovky listy jako sativa... pokud se pletu v nazvech tak me opravte pls.
tyhle sem musel ustrihat par listecku a udelal sem fim a ted mi tam vylejza 8 vetvi


Nie, nie. Naopak. Sativa má dlhšie, tenké čepele. Indica naopak krátke, široké čepele.
Klamath
2: mirosk

Oki dikec sativa ma dlouhy a tenky a indika ma kratky a siroky

Edit novy foto
Moc slabá aparatura:D
Klamath
a jeste

jinak zacal se je strika alg-a-mixem. postrikal sem je vcera vecer a dneska rano sem cumel. uplne jiny kytky :D. uz nabyly takovy sklesly a ta nejzlutejsi nemela tak svetle zluty listy ale zacla zase zelenat. zejtra zalejvam

Bio-grow 2,5ml/l
Bio-bloom 1ml/l
Alg-a-mix 1ml/l

pridam jim vsechno po 1 ml. snad se nebudou zlobit a neoplatej mi to spalenim, nebo mam pridat vse jen po 0,5 ml?
PLANTER
radši nehnoj už takhle to vypadá že je to brutal přehnojený ty kytky rozhodně zdravě nevypadaj
Klamath
2: planter
no pohnojil sem jenom jednou... predtim mely kytky takovy sveseny listy. ted uz vypadaj urcite lip. Vybral sem spatnou hlinu, takze jim brzo dosly ziviny... ted vypadaj mnohem lip
Klamath
Tady daksu update jen tech dvou s indica listy

pohnojeno vcera vecer
2ml/l bio-grow
1ml/l bio-bloom
1ml/l alg-a-mix
Klamath
Tak nejakej update. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem
dnes zalito
2,5ml bio-grow
1,5ml bio-bloom
1,5ml alg-a-mix
planuju jeste koupit top-max. cekam uz jen kdy dorazi 0,5L flaska
Klamath
2: planter
Mno k GHS uz sem se tu vyjadroval. Na icmagu si je zase nemuzou vynachvalit. S hermousema pocitam :( daval sem jim ze zacatku ph 8,5 v zalivce ale to je moje chyba. Koule otrham.Kazdopadne i vysledku se nechame prekvapit. Jinak je uz z fotek patrny ze tohle neni nejak extra stabilni strain.

2:Bootii
Mno co sem cetl na ostatnich www tak tam taky nebylo moc problemu.
Na ic magu se vyskytl frajer s kterym sem si dopisoval a psal ze v prubehuhu 8 a 9 tejdne (teda uplne ke konci) se mu koule obevily, jediny co delal ze je otrhal, ale pak sem taky narazil na lidi ktery si BB a GHS pochvalovali jako bezproblemovou. takze se uvidi. na tvuj tread urco mrknu. protoze si mel BB muzes mi rict jak moc zvysovat davky hnojivu? myslis ze muzu pridavat po 1ml na litr nebo radsi jenom po 0,5. dikec za komentare.

Jinak nikdo nic nemazte :D aspon to vypada ze sem cas od casu nekdo zabrousi
Lump
Hoj
Já valím trainwrecka(feminized) z GHS už potřetí a vždycky mi v posledním týdnu květu udělá na pár palicích (tím myslím v prostřed samotné šišky) květ,obvykle jen jeden.Takže kytky z GHS dle mého nejsou stabilní strainy a už vůbec asi nemají zmáklí femky.Nemám toho vyzkoušeného více z GHs,ale podle toho co tady píšou ostatní na G tak to asi není dobrá seedbanka.TAKŽE I KDYŽ KOULE ODSTRANÍŠ TAK VŽDYCKY SE NĚKDE V PALICI JEDEN SCHOVÁ A JE TO NAPRD.
Klamath
2: lump
hoj hoj
Njn kazdopadne ted uz s tim nic neudelam. uvidim na pristi grow bych chtel neco co rychle dozrava. asi ak-47 takze GHS odpada maj vsechno jen dlouho kvetouci
PLANTER
citace:
Původní příspěvek od bootii


ja som mal BB a par inych modelov od GHS z fem semien pod 200w usporkou a musim povedat ze nebol ziaden problem, ziadne gule, prijatelna kvalita..keby ta zaujimalo viac tak 7 girlz v podpise..

ak tu chces mat poriadok daj vediet a zmazem..
a co takhle nahoda? ale za nahodu platit kdyz skoro za stejnou cenu muzes myt osvedcenou kvalitu tak nevim no..ja bych tuhle seedbanku vubec neskousel ... ,,arjanovi predrazeny hermace,, to je muj nazor a ten mi nikdo nevezme
kokodc
Sakra chape to je upe jasny...... ty resis problem s Phaa....
rozumim tomu dobre ze jim lejes 6.2ph? a postrik 6.0????
kamo: ty pestujes SOIL a to znamena, ze idealni hodnota ph je mezi 6.4-6.7, skousnout se da i 5.9-7.0- ale to je na kokot, vysvetlim:
pri nizsich hodnotach pha se neco deje s koreny(nepamatuju si presne co to je), zkratka to jakoby to ucpava prisun Dusiku ke kytce a tim kytka zloutne, poradim ti: zvys ph tak aspon na 6.6 a do 5ti dnu uvidis jak zas ozijou, kazopadne to vyres rychle, nedostatek dusiku muze byt fatalni, preci jenom je to nejdulezitejsi prvek. Pri vyssich hodnotach ph se zase stava to ze kytka je uplne totalne zelena, skoro az cerna.
Do hydro pestiren se pha upravuje jinak...... je nizzi- asi tak jako to mas ty.
Nezapomen na to ze: hnojis Biobizzem a ten sam pha snizuje
a taky hnojit muzes zacit hnedka prvni den co kyticka otevre prvni listecky

Dalsi vec je ta, ze asi zalevas moc casto: pro kytku jsou nesmirne dulezita obdobi sucha, to kuli prisunu CO2 ke korenum(i ty se musi poradne nadechnout), jestlize je zalevas moc casto, koreny zacnou nejprve odmitat vodu, pote uvadat a hnit(to poznas na barve a nechutnem zapachu- vyndej kytku z kvetniku a podivej se na koreny- esli jsou zlute, je to v pici, nech to poraaaadne proschnout a zacni znovu)
jinak ti musim pochvalit hnojky- sou fakt bezva i ja je pouzivam, akoram mam to komplet vsechno vcetne kalendare, ten by sis mel stahnout na netu at vis kolik jim toho davat.
Zatim vse, mnoho zdaru a at to roste
edit: je ty si z irska? i ja tam byl 3.5 roku, ale uz jsem mimo, teka okupuju amsterdam, tak zatim
Klamath
2: kokodc
tak kytky sem zkontroloval a koreny sou hezky bily. kalendar sem si stahnul takze uz nemusim jak ment*l zjistovat jak hnojit a o kolik zvysovat.
Ph zvednu hned s dalsi zalivkou.. chtel sem zalejvat zejtra (leju to kazdy 3 dny) ale necham to teda az na sobotu. jinak dikec za info.
Myslel sem si ze je to moc malo, ale kdyz sem se koukal na net (nemuzu to video najit, ale byl tu na nej odkaz na groweru) tak psali ze drzet ph 5.9-6,3 tak sem si rek ze 6 je tak akorat. kazdopadne zvednu a avidime co to udela.
p.s. : jj sem ted v irsku, ale uz se chystam domu. je to tu na pytel. kdybych tu zustaval tak bych jel uz asi sodik, ale fakt se mi nechce vsechno kupovat a pak si to nechat rozbit pri prevozu...
kokodc
citace:
Původní příspěvek od Klamath
2: kokodc

Myslel sem si ze je to moc malo, ale kdyz sem se koukal na net (nemuzu to video najit, ale byl tu na nej odkaz na groweru) tak psali ze drzet ph 5.9-6,3 tak sem si rek ze 6 je tak akorat. kazdopadne zvednu a avidime co to udela.


jj toto cislo by odpovidalo, ale k hydru ty mas hlinu
jinak ty postriky co mas fungujou taky sqele, mame vyzkouseno
Klamath
citace:
jj toto cislo by odpovidalo, ale k hydru ty mas hlinu jinak ty postriky co mas fungujou taky sqele, mame vyzkouseno


budu drzet ph v ty mire co to mas ty. bohuzel nemuzu nic strikat protoze jakmile kytyk postrikam tak se mitam udelaj hned hnedy fleky jak kdyby se to spalilo. vim ze nekdo rekne ze kytky strika normalne ale me se to proste stava. pokud je nepostrikam tak sou ok
Lump
citace:
Původní příspěvek od Klamath


budu drzet ph v ty mire co to mas ty. bohuzel nemuzu nic strikat protoze jakmile kytyk postrikam tak se mitam udelaj hned hnedy fleky jak kdyby se to spalilo. vim ze nekdo rekne ze kytky strika normalne ale me se to proste stava. pokud je nepostrikam tak sou ok


Mám ten samí problém.ze začátku jsem začal stříkat jak jsem měl zaplou lampu a dost listů mi odešlo(to je jasné bo se spálí ,při svitu lampy) no nicméně občas se mi hnědé fleky oběvujou jak stříkám i potmě,takže řeším to samé.Proč mi to taklhle dělá a jiným neee???Nevím
hochůůů
citace:
Původní příspěvek od Lump


Mám ten samí problém.ze začátku jsem začal stříkat jak jsem měl zaplou lampu a dost listů mi odešlo(to je jasné bo se spálí ,při svitu lampy) no nicméně občas se mi hnědé fleky oběvujou jak stříkám i potmě,takže řeším to samé.Proč mi to taklhle dělá a jiným neee???Nevím
Jak řekl Celller, porádnej ofuk a je po problemu! Já mám malý 8cm PC fan který jede na 8V takže to fučí jak blázen a žádné fleky jsem nikdy nespozoroval. A jestli to tak není tak už vážně netuším :D. Pak to smažu :)

EDIT: Ted mě ještě napadlo ... co třeba moc vysoká koncentrace postřiku ??? Ale to bude asi pořádná blbost co ? :teef: :teef: :teef:
Lump
citace:
Původní příspěvek od hochůůů
Jak řekl Celller, porádnej ofuk a je po problemu! Já mám malý 8cm PC fan který jede na 8V takže to fučí jak blázen a žádné fleky jsem nikdy nespozoroval. A jestli to tak není tak už vážně netuším :D. Pak to smažu :)

EDIT: Ted mě ještě napadlo ... co třeba moc vysoká koncentrace postřiku ??? Ale to bude asi pořádná blbost co ? :teef: :teef: :teef:


Ofuk je dobrej a koncentrace postřiku je poloviční.Není to rozhodně tragické,ale zajímalo by mě čím to je.Ale v takové míře to nemám aby to moje holky nějak omezovalo mam to tak cca co 3 kytky 2 listy .
Klamath
ofuk sem mel pc fan 80x80 kterej jel na 12V a ted sem ho vymenil za 120x120 na stejnou voltaz. postrik mel 1ml/l algamix a stejne se to deje tak nevim. zejtra uploadnu new photos.holky pekne povyrostly.vypada to ze se jim 4 den sucha libi.chybama se clovek uci.este ze tu sou lidi ktery na ne upozornujou :x
Klamath
Tak po delsi odmlce chci zase ukazat jak ty moje kocky vypadaj. za chvilku musim nainstalovat par veci jako je sit.... a jako je posledni 11w zarovka mezi kytky doprostred
Lump
Čau,jaké tam máš teploty?Kytičky mi příjdou nějaký dost světlounký.Jaké teda tedkom držíš Ph?
Klamath
Teplota je mezi 23-25. kytky sou svetly protoze sem nejaky spatne vychytal foceni :D. cely to foto je takovy svetle zeleny. jinak úh drzim na 6.6 a pomalu zvysuju
kokodc
no vidis chlape, vzchopili se, tak at to roste,
este bych doporucil, hnoj s kazdou zalivkou, stejne davas flush tak jako tak, neboj se toho
Klamath
citace:
no vidis chlape, vzchopili se, tak at to roste, este bych doporucil, hnoj s kazdou zalivkou, stejne davas flush tak jako tak, neboj se toho


jj hnojim s kazdou zalivkou. ted sem akorat zalejval podle navodu od bio-bizzu.
takze
3ml bloom
3ml grow
3ml algamix

zalejvam je jednou za 4 dny. nevim jestli se vzchopily, ted se mi spis obevyly takovy fakt divny fleky na kytkach.

tak nevim snad to vubec dopestuju. normalne jak kdyby nebyly dostatecne pohnojeny......

nekde sem tu cetl ze na rizkach nekdo zapomnel zapnout svetlo a 3 dny byly ve tme a narostly tam fakt takovy hodne vzudny palicky, takze to asi zkusim taky zejtra jim na dva dny zhasnu :D foto za chvilku musim fvalit
:::Klamath:::Zdar hele podle mě bys to měl dojet ser na zhasinání na 2-či 3dny....Podle fotky nevypadaj zase tak zle a ty konečky listů normál ustřihni neserse stím... vždit víš jaké jsem měl já mrzáky a tet to vypadá luxusně a typuju že uroda bude nadprůměrná...... Tak držím palce :) at máš aspon pár desítek gramů.... :)
Klamath
Czus.
JJ vim. Ted mam zase jinej problem nez zkouseni neceho novyho.
Predevcirem sem kytky prehnojil :(. nebylo to nic extra nejdou mrtvy a vim ze to prezijou, ale horsi je ze se mi posral mechanickej spinac hodin a holky mely 24 hodin jen svetlo :(. kazdpadne neco s tim udelam. foto bude brzo :D.
Stunt
Tak snad z toho něco bude jinak ať to roste
Klamath
czus. tak zejtra budu mit zase fotak resp po stehovani ho moje pritelkyne zase nabije tkze uploadnuá nejaky foto. jelikoz sem naposledy prehnojil a dneska sem zase zalejval tak sem dal kytam jen po 1 ml od bio bloom, bio grow a algamix. zatim czus
Klamath
Tak mam tu novej update kyticek. tak se podivejte. este udelam foto celyho kyblu ale to az pozdejc
Klamath
a jeste jedna.
edit : na to ze je to v nejakym 18 dnu kvetu to nejak extra nekvete. vlastne se obevujou teprve takovy malinkaty palicky. tak dalsi problem snad z toho neco vykvete. uvidime. no co pokus je pokus.
na ic magu sem cet ze ze zacatku jede big bang fakt pomalu a posledni dva tejdny se rozjede jak silenej tak uvidime co je na tom pravdy. koule se zatim zadny neobjevily
Pestovatel
Zdravim ta klamath vidim ze kytky sa ti pekne rozvetvuju :) Vidim ze mas podobny problem s kvitnutim ako ja . Ja mam tiez kytky zo seeds od Greenhouse , a musim povedat ze ta kvalita je fakt nulova ... Tak nech ti to kvitne :) a posielam K+
Klamath
citace:
Zdravim ta klamath vidim ze kytky sa ti pekne rozvetvuju Vidim ze mas podobny problem s kvitnutim ako ja . Ja mam tiez kytky zo seeds od Greenhouse , a musim povedat ze ta kvalita je fakt nulova ... Tak nech ti to kvitne a posielam K+


no to uvidime az budem sklizet. jak sem uz nekolikrat psal na icmagu si zase celkem pochvalujou ghs. dokonce sem nasel frajera kterej jel big bang od GHS a fakt super kytky. ale psal ze na zacatku mu to vubec nekvetlo. ale to muze bejt dany geneticky. kdyz sklizel tak kytky a palice fakt nadherny

A dikec za k+
Klamath
Tak tady sou kyti po zaliti.
1,4 biobloom
1,4 bio grow
1,4 algamix
nechci je znova prehnojit takze jedu pomalounku polehounku

do boxu uz se mi skoro nevejdou
edit a ted otazka pro zkusenejsi :
jak moc se este kytky muzou tahat v pristich 40 dnech?
mam misto tak 10cm k zarovkam to je asi malo ne?
pokud ano tak budu delat novej box......

(vim ze dost zalezi na modelu ale nejaky obecny shrnuti by snad bejt mohlo :D )
Nexius
Někdo říká o 1/3 své aktuální výšky, někdo o 50% své aktuální výšky, každopádně být tebou tak to poohýbám(dokud nejsou dřevěné stonky) co to pujde, aby měly co nejvíc místa na tahání se.
Jak to máš teď pořešené se světlem? Vidím jednu žárovku uprostřed a zbytek máš jak?
Klamath
No mam to delany jako dva kyble ktery se na sebe priklopej tady mas lepsi foto pro predstavu. je tam celkem 5 zarovek 4x23 nahore v druhym kyblu a mezi kytkama je 11w
mam este co2 generator :D nevim jestli sem to uz nepsal
hadam ze tu fotku bych mel asi otocit :D
edit : prosim nekomentovat vzhled :D. puvoidne to bylo delany na v-scrog ale pak sem to musel zase predelavat protoze v-scrog mi nikdo na usporky nedoporucoval.... a nekolikrat sem to predelaval. ale funguje to zatim
Nexius
Tak pokud by se ty kytky nějak extrémně tahaly, ještě můžeš žárovky z vrchního kýble předělat do horizontální poloh, tím bys taky trochu místa získal...
nebo mě ještě napadá ten vrchní kýbl nějak pozvednout :D
Banány
neberte to jako off ale myslim ze by to mel autor vedet.
-> Klamath: ten odkaz mi nejde :/
Klamath
citace:
Tak ted sem holkam nainstaloval psp do kyblu. prez den jim budu poustet plantazii http://grower.cz/forum/showthread.p...6460#post816460 timto dekuji clenovi MR.MEN za odkaz kde to stahnout



http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=816460
czus banane :D. zkus to ted

starej prispevek mazu
Klamath
Tak dneska zalito.
1,4ml bio-bloom
1,4ml bio-grow
1,4ml Alg-a-mix
1ml Top-Max
BlindFany
mohol by si hodiť nejaké fotky ? zaujíma ma ako teraz vyzerajú.. diky. :)
Klamath
Omlouvam se za kvalitu fotky. Nemuzu najit fotak co pritelkyne nekam uklidila. Takze foto jenom mobilem. vecer nebo zejtra snad :D

este je na holkach videt spaleni jak sem to pred 2 tejdnama prehnojil... ale uz jim neublizuju tolik
BlindFany
nj je to tam dosť vidieť to prehnojenie.. :) ale máš to pekné , držím palce nech to úspešne dokončíš, tak nech to rastie.. :) alebo teraz už skôr nech to kvytne... :D
Klamath
dalsi foto ty nejvetsi kyticky. je skoro uplne u CFLky. fotim to dirou ze ktery sem na chvilku vyndal odfuk. nechapu to ze se nespali. tu CFLku samozdrejme zvedam tak o 3 cm kazdej den... uz tam moc mista nemam. budu to muset nejak poohejbat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma