Lump |
citace: |
Původní příspěvek od vimnevim
zdar jako neskušená lama ti radim ostřihat jenom ty zaschlý zežloutlý, případně špičky u velkých listů... Já to mám jednoduchý, protože se mi nechce nechávat ve skříni ošklivý listy tak je prostřihávam průběžně...
Taky by jsem ti doporučil zbavit se spodních větviček a minipaliček.
Já mám dobrejch 15-20cm ze spodu kytky oholený viz foto v příspěvku č.68 v mým treadu. Ale prostřihávám to většinou průběžně opatrně po kouskách jak to roste .-)
ať to roste...
si tady pěkně radíme :) |
Tak takhle mám ty spodky oholený,to snad stačí ne?:)Víc to už stříhat nebudu. |
|
|
Lump |
Takže paráda z té záhadné vytáhliny se vytvořil čistý samec,a porřebuju poradit ,chtěl bych z něho pyl a rozhodně ho nechci nechat ve stejném bytě jako jedu ted Květ dalo by se to nějak udělat aby se to na 100% neprclo?.poradte |
|
|
|
normalne ho vyndej dej ho do jiny mistnosti normalne do vazy a pod nej noviny :) nekam kde je normalni denni svetlo, samec uz svetla moc neptrebuje :) pak to nared moukou a stetcem to nasazej opatrne na samicku a muzes mit semena treba jen na jedny vetvi a zybtek normalni palicky ;) |
|
|
Ethe |
Obavam se, ze jedina 100% metoda je samce dat pryc.. Pokud se rozhodnes ho izolovat a nechat nekde pobliz, tak pozor na vetrani, prenos pylu pres obleceni a podobne..
Jinak specialni box na samce by to asi dokazal vyresit, pokud by se poradne izoloval a filtr by zachycoval pyl, ale rozhodne to neni 100%, nahoda je blbec.. Navic se na jednoho samce nevyplati svitit asi ani nejakou usporkou, o praci na sestaveni boxu ani nemluve..
Jinak preju, aby to byl posledni...
Zatim E.
Edit: Jeste me tak napadlo, co mu postavit parnik? Ten by teoreticky zabranil sireni pylu vzduchem.. Vysoka vlhkost by nemela nicemu uskodit,kdyz se potom nekde pyl dosusi..
|
|
|
Lump |
OMG tak ted nevím,opravdu někdo nemá ověřenou metodu jak samce 100% izolovat?a jak pořípadě oprcat jen jednu šišku a v jakém stádiu? |
|
|
|
jak jsem ti to uz popsal, neni to zadna veda...kdyz das samce do jiny mistnosti tak by to melo bejt v klidu, do boxu se ti to jentak zase nedostane...no a pak samicku vyndas a steteckem naneses na konec nejaky bocni vetve...a ja bych seminka zrajou kolem trech tydnu, tak nekdy mesic pred sklizni bych to delal, ale to nemam overeny, jen si to myslim...
jinak toho samce muzes nechat i v kvetniku, nekam ho prdnes obcas trochu zalejes a on ti ten pyl vysype na ty noviny :)
ale delej jak myslim, jsem taky jen clovek :D |
|
|
LEM |
Souhlasím s Ticisac... |
|
|
Lump |
kdysi jsem to takhle risknul (že jsem dal samce do jiné místnosti a stal se oprc sice jsem nebyl asi dostatečně opatrný,průvan atd.ale i tak mám z toho strach.Nechtěl bych příjít o tuto rundu oprcáním.A jak naneseš štečkem pyl na tu palici tak mi neříkej že se to neroznese(pomocí ventilace )pocelém boxu.musíš dát palici do nějakého sáčku nebo tak?No nějak se mi to nezdá ale s tou moukou mi to taky nepřijde nějaké rozumné.Proč ředit pyl moukou?? |
|
|
LEM |
ta mouka se tam dává aby toho bylo víc, protože toho pylu vyklepeš fakt mikromnožství...taky budu dělat řízený oprc a fakt to funguje...pro klid duše můžeš dát ten pytlík, ale to bych se zase bál plísně...ale jestli se bojíš, že ti to rozlítá ventilací, tak ten květináč se samičkou taky vyndej...a nech pár dní na okně?... |
|
|
|
ta mouka je tam zaprve aby se to lepe nanaselo a zadruhe aby ten pyl zustal sypkej...
jestli se ti to nezda, udelej to jinak :) |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od ticisac
ta mouka je tam zaprve aby se to lepe nanaselo a zadruhe aby ten pyl zustal sypkej...
jestli se ti to nezda, udelej to jinak :) |
Nemyslel jsem to tak že bych ti nevěřil jen s tím nemám zkušenosti a rád bych i názor od ostatních lidí.Jaká se ta mouka dává,(hrubá,polohrubá?) nebo je to jedno.Jak musí být ta palice vyvinutá abych ji mohl prcnout.A poslední otázka jakou má ten pyl životnost. |
|
|
|
mouku bych dal asi polohrubou nebo mozna ze i hladkou hele...
ja to taky nemyslel spatne :)
jinak zivotnost presne nedokazu rict, ale chce to skladovat v lednici, v chladu a hlavne SUCHO, prej je to hodne haklivy na plisen |
|
|
Lump |
Ok no,zatím se nikdo na inzerát neozval,takže asi to risknu a zkusím to nějak pokutit v jiné místnosti.A do čeho mám ten pyl nejlépe zklepávat?A jaký poměr mouky k tomu pylu(asi jen zlehka že? |
|
|
Lump |
Zdar Hurri
nevíš kde bych tady na G našel odkaz na řízené opylování?S tou petlahví by to asi šlo,ale toho pylu bude tak malinko že bych ho v te petce ani neviděl.Musím vymyslet do čeho to sklepávat. |
|
|
Lump |
nojo jenže já ho budu mít ted nějakou dobu za oknem,začne mi kvést a pak ,než to stačim utrhnout ty květy tak tím jak do něj drcnu tak se vše vysype.Jedině do něj drcat a těsně pod květem mít tu čtvrtku papíru.ALE JAK TO PAK UDĚLAT ABYCH V PLNÉ SKŘÍNI KYTIČEK PRCNUL JEN JEDNU ŠIŠKU Z JEDNÉ KYTKY? |
|
|
Ethe |
Vyndas kytku, steteckem naberes pyl, natres palici (staci malo), zavres do pytliku (bacha na plisen) a kytku muzes pro jistotu nechat po dobu nesviceni mimo skrin, pak bych ji tam prdnul zpet a melo by to byt v pohode.. Po nejake dobe pytlik sundas a je to... |
|
|
Lump |
OK už to snad chápu,akorát jak dlouho má být kytka mimo hned po opylení?dělám to poprvé tak chci mít vše v cajku .A za jak dlouho sundat ten igelitový pytlík,Musí být asi igelitový že?Není jiný matroš s kterým by se to dalo?Bo plíseň je mrcha,a mít místo semen plesnvou palici,tak bych to mohl osrat.a jaké palice jsou na takový opylovací grif nejlepší?Spodní,horní,malé,velké,více osvětlené,méně osvětlené?aby ty výsledné semena byly opravdu kvalitní. |
|
|
Lump |
dík za radu a máš to už vyzkoušené?Vypadá to logicky....ale nechám tu kytku aspon 2dny mimo radši. |
|
|
|
ta mouka tak zhruba 1:5, nemusi ji byt moc, jen aby se to dobre nanaselo...z tech novin to zklepej na nejaky sklo idealne, petriho miska by byla asi idealni, ale tu zrejme nemas, ale i na proste obycejny sklo nebo tak...
a jinak Hurricane radi spravne na pytel se vyser a kdyz uz tak papirovy, ale ani ten bych tam nedaval...moc to nehrot nejak to dopadne :) |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od Hurricane
Osobně jsem to nezkoušel .. ale co vím tady z Groweru a od kamošů co tohle dělaly tak by to mělo byt OK :)
Ja sam sem jel tento rok poprve outdoor.. :) ale o grow se zabívam už nějakou dobu .. akorát předtím nebyla nějak možnost to zrealizovat .. ale chodil sem ke znamím co jely IN a dělaly to přibližně takhle :) |
Neber si to špatně,ale potřebuju radu od někoho kdo to už nejdednou dělal,aby mi řekl čeho se mám vyvarovat atd.fakt to nemyslím špatně,nijak tě nepodceňiju ,ale musíš chápat že tím riskuju celou úrodu (oprc) ,takže mi nestačí odpověd tipu,,takhle nějak to kámoš dělal a bylo to ok".nic proti ,ale na zoodpovězení této otázky potřebuju někoho zkušenějšího.Ale cením si ochoty...dík |
|
|
|
mouka? tyvole wtf??? prooooč???!!!
hele jestli sem pochopil dobře - chceš si chytnout pyl...
tak jestli máš samce stranou tak na něj natáhni dycky na větývku třeba dealerák a zatřes s tim ... nic složitýho nevymejšlej , naopak |
|
|
Lump |
Díkes přesně tenhle odkaz jsem hledal :) ten poměr 1:5 je určitě jeden díl pylu na 5 dílů mouky že? |
|
|
|
to je jako s lidma, staci kapka a je z tebe tatka :D |
|
|
Lump |
Taky si myslím,půlku pylu oprcám s trainem (20% THC) a vytvořím bluetrain :)a druhou půlku mrsknu na jacka Herrera(ten je zatím v matkárně.A název ještě vymyslím.Díky za infa hoši,konečně se to tady rozhejbalo.Jsem zvědav co může vzniknout s (19%)blueberry skřížením s (20%)trainam...hmm asi díra do mozku :) :) |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od ticisac
to je jako s lidma, staci kapka a je z tebe tatka :D |
Drsná hláška,fakt jsem se odsrdce zasmál :) :),uvidíme kolik z té kapky pylu bude nakonec semen. |
|
|
Lump |
Zdravím,takže tady přihazuju foto již zmiňovaného samce BB.myslím že je fakt pěkný a že budou jeho potomci mít velice dobrý růstový potenciál.Dal jsem ho tedy do vedlejší místnosti k oknu a topení,tak uvidíme kdy začne pukat :) |
|
|
Lump |
A tady už konečne všech 14 samiček.12 .den na květu,dnes opět dostali pozdrav z holandska od AHáček.Jinak po odstranění těch dvou rostlinech přední línie trošec prořídla,ale co člověk nadělá :(
PH držím pořád stejné.Co myslíte ja ta víška lampy akorát?U vrcholku je 28 stupnu. |
|
|
Lump |
Taky jsem tuto metodu praktikoval do té doby než jsem páršišek z úrody spálil,půlka šišky úplně zbělala.Od té doby jsem si koupil digi teplomět s drátkem a čidlem na konci,čidlo vždy hodím (zaklíním) za vršek nejvišší kytky kolmo pod výbojkou,a sleduju.kdysi jsem míval i přes 30 stupnu,ale jak už mám KVALITNÍ přítah a odtah přez pacáč a ufo tak jsem víc jak 29stupnu zatím neměl.Zajímá mě od jaké teploty vršků se začíná růst palic brzdil. |
|
|
|
Zdravim nevim jestli to tu někdo psal ale jak ti ta kytka rychle vyrostla nebyl v mrtvym bodě?to je určitý místo ve skříní kam se sice dostane světlo ale neprosvítí to jak by mělo nebo tak nějak aspon myslim a přeroste ti to stínidlo,příští kolo zkus dát třebas jen 8 kytek uvidíš,že to vyjde na stejno a možná i líp,tim se ti kytičky víc prosvítěj a budou mít víc dusíku atd,ted to vypadá jako džungle ale až ti tam začnou rašit palice tak to bude lepší bude se ti zdát že si tam mohl ještě něco dát:DMáš to pěkny na to že jedeš poprví dám ti k+ zatim:P |
|
|
|
taky by mě zajímalo v kolika stupních se to tak spálí,měl sem to i těsně pod lampou ty ktyk a nic,měl sem jeden větrák na přítah,jeden malej aby prodoudil na lampu druhej velkej aby cirkulovas vzduch v místnosti,a pacháč s odtahem,a nic se mi nespálilo |
|
|
Lump |
Ta kytka byl nakonec ten samec a rostla stejně jako všechny ostatní a najednou zedne na den se vytáhla o 15cm.(docela unreal 15cm za jeden den,začal jsem si říkat že to bude asi samec protože to samci většinou dělají.Ohledně toho spálení sám nevím,kde je vlastně pravda.To s tím spálením se mi stalo jen jednou a to tu minulou sklizeň.Úplně první foto na začátku tohoto threadu.Párkrát jsem se s tím setkal i kdysi jak jsem si bučko ještě kupoval,že jsem to viděl na některých paldách v pytli :)ale bylo to většinou hydro.Hlavně nechci růst palic zabrzdit nepřiměřenou teplotou.Protože jsem nikdy neměl nějaký fest velký salám,jako tady někteří na G pod 4kilem,tak si pořád říkám jakto? |
|
|
|
35+ stupňů má neblahý učinek na růst konopí.(těch 35 je teplota vzduchu) Dle mě I na odrůdě a typu (v jakém prostředí byla vyšlechtěna). |
|
|
Lump |
Takže včera jsem úspěšně vypáčil z Haryho že nejlepší období na oprcání palic je 25-30 dní od přepnutí u odrůd které kvetou těch 8.týdnů takže podle všeho za 11.dnů budu oprcávat.Hary dík za info :) |
|
|
Lump |
Zdravíčko .....takže máme 16.den na květu,už se growbox plní šiškama :)
Ph 6
ec -
teplota den 25- 27
teplota noc 18 - 20
holky dostávají každé 4dny dávku Ahaček.Phytamin už jsem vysadil. |
|
|
Lump |
A tady blueberry z vrvhu + začátek šišek :) |
|
|
Lump |
Zdravím,nevíte někdo jak docílit toho abych měl silnější boční větve?Tím že toje taková bush tak doslova boční větvě leží jedna na druhé a stonky u takových výhonů jsou hrozně slabounké(moc neunesou , takže moc nepotěší)takže bud můžu zapnout druhý klipsňák,nebo to prostříhat at takneleží na sobě,nebo co byste poradily?Díky |
|
|
placka |
cek.. vzdy jso silnejsi a slabsi vetve.. tvoje kyti maji jeste dost casu pred sebou ,takze nez se zacnou nabublavat sisi tak jeste zpevni.. ostrihej spis bordel uplne ve spod kyti. je z toho stejne prd.. samozrejme mensi celkovy prostrih je fajn.. |
|
|
Lump |
Zdravím...
Tak dneska jsem se přijel podívat za holkama a čekalo mě nemilé překvapení. ,,Zahradnice" která mi pomáhá s ošetřováním kytiček mě chtěla překvapit a udělat mi radost a NAŠE kytky prostříhala.Jsem z toho hodně zklamaný,protože přesně to jsem nechtěl.říkala mi že jsme to takle přece dělaly vždycky jenže já to chtěl tentokrát nechat celé zarostlé a mít velké pálky.No co se už dá dělat listy jim nevrátím.Takže jsem jim dneska šupnul o5 papání od AH,už sem jim přihulil více složky bloom a už jsem úplně vysadil grow.Takže kytičky ted vypadají takhle |
|
|
Lump |
A tady makro nákvétajícího trainwrecka |
|
|
Lump |
A tady moje oblíbená fotka ulička :) |
|
|
placka |
cek.. hele z toho prostrihu bud v klidu.. za tyden tam mas zase djungli.. |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od placka
cek.. hele z toho prostrihu bud v klidu.. za tyden tam mas zase djungli.. |
To bych byl jenom rád,protože stříhat listy v takové důležité fázi můžu asi prominout jenom ženě :)Snad holky nezklamou a s tímto nedopatřením si poradí... |
|
|
Lump |
Takže pyl z BB úspěšně sebrán,do 3dnů tak asi 3 palice z traina prcnu a bude.... Jsem na to zvědavý :) :) |
|
|
Lump |
Tady ještě přihazuju foto,kde je vidět jak mi jedinná nezastřižená BB,začíná dělat peklo a přerůstá i stínítko.Každopádně na to že má být BB převážně indika se po přepnutí pekelně vytáhla. |
|
|
Lump |
Prosím o radu:můžu jim ted na květ valit i Top max od biobizz.Samozřejmě že to nebudu kombinovat (koktejl s AHačkama).
Nebude se to nějak kopat?organika vs chemie?Myslím hlavně jestli mi neustřelí PH.Díky za rady.... |
|
|
LEM |
můžeš cokoli...ale jinak to není dobrý nápad.Většina hnojiv je navrhovaná v nějaké serii, která k sobě sedí. Vzájemně se ty směsi doplňují a v celku tvoří kompletní stravu květiny.To znamená, že top max obsahuje právě ty látky, co chybí bloomu a grow...a jsou vhodné právě pro tuhle dobu květu...navíc obsahují spoustu mikroprvků a jiných libůstek, které udržují přirozené prostředí v hlíně.Takový ekobalanc. Do toho ty sypeš AHčko, které je stavěné zase pro svoji sadičku hnojiv. Navíc je to víceméně obyč chemka...takže bio hnojivo nemá cenu nasazovat...drž se návodu u hnojení...určitě to maj vychytaný...ať to roste |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od LEM
můžeš cokoli...ale jinak to není dobrý nápad.Většina hnojiv je navrhovaná v nějaké serii, která k sobě sedí. Vzájemně se ty směsi doplňují a v celku tvoří kompletní stravu květiny.To znamená, že top max obsahuje právě ty látky, co chybí bloomu a grow...a jsou vhodné právě pro tuhle dobu květu...navíc obsahují spoustu mikroprvků a jiných libůstek, které udržují přirozené prostředí v hlíně.Takový ekobalanc. Do toho ty sypeš AHčko, které je stavěné zase pro svoji sadičku hnojiv. Navíc je to víceméně obyč chemka...takže bio hnojivo nemá cenu nasazovat...drž se návodu u hnojení...určitě to maj vychytaný...ať to roste |
Jako je mi to jasný,ale příjde mi že AH nemá takový dobrý bloom top aktivátor (vím že ,je to má chyba s výběrem hnojiv),tak jsem si myslel že bych to mohl nějak doplnit.AH má akorát growth/bloom exelerátor ten ještě nemám vytkoušený do finální fáze a z minulého growu jsem byl s top maxem hodně spokojený tak proto.Už selským rozumem jsem si říkal že organika a chemie nejdou dohromady,ale jsem grower začátečník tak jsem rád za každou radu.dík |
|
|
Lump |
Zdravím,takže dnes o5 pohnojeno baštou od AH.Nebudu to teda kombinovat s jinýma hnojivama a dojedu na čistém AH.
PH :6
EC-
tep.den: max 29.min 25
tep.noc: max 19 min 16
Kytičkám se daří dobře a palice rostou :) :).Zítra budu oprcávat,už si myslím že je to akorát vhodný čas.Později hodím fotky jak holky vypadají.Zatím... |
|
|
Lump |
Takže přihazuju slíbené fota holky mají 25.den květu. |
|
|
Lump |
:):) spokojenost ,ubírá se to správným směrem:):) |
|
|
Lump |
Myslím že už je vhodná doba to prcnout ne?Myslíte že bude rozdíl v kvalitě semen pokud prcnu vrcholovou šišku nebo spodní malou?Díky za názory.... |
|
|
Zedy |
Ne pořád půjde o stejný geny. Prcat si mohl už dřív;) |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od Zedy
Ne pořád půjde o stejný geny. Prcat si mohl už dřív;) |
No zkušení groweři tady na G mi radili ideální doba na oprc 25.den květu :).Taky si říkám že by ta rozdílnost palic neměla mít vliv na kvalitu semen ale vrcholová palice je přece více potentnější něž nějaký břitký spodek a semena pro dozrátí potřebují taky více slunce(světla z lampy) ,nebo se mýlím? |
|
|
Zedy |
Tak proč se ptáš kua:teef: jen sem hodil oko na květ:bandit:
Tak bych to nehrotil, dozrajou ti tam jak tam. |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od Zedy
Tak proč se ptáš kua:teef: jen sem hodil oko na květ:bandit:
Tak bych to nehrotil, dozrajou ti tam jak tam. |
Špatně jsme se pochopily ale nevadí :) hlavně že je jasno :)
Takže dnes jsem oprcal 4 spodní šišky z trainwrecku ,když to tedá nemá vliv :) .Kytky kterým jsem prcnul šišky nechám 24 hod mimo box a pak je tam vrátím.Těším se jestli se mi to povede,je to můj první regulovaný oprc,tak doufám že se pyl nerozfouká na jiné kytky v boxu.... |
|
|
Lump |
Přinášim o5 fotečky ulepených krasavic :) |
|
|
Lump |
Makro blueberry,už teď vím že bude kvést déle než trainwreck. |
|
|
Lump |
A tady je oprcana palicka z trainwreku pylem z BB.Už se těším :) |
|
|
Lump |
A tady ještě fotky oprcaného trainwrecka vracecího se do boxu a ještě fotečka celku. |
|
|
Lump |
Zkoušeli jste někdo oprcávat pylem z Blueberry?Jaké máte zkušenosti s výsledkem.Co se uchová v rostlině za geny ,když je opylená pylem z Blueberry (barva,chuť,síla?) Napište svou zkušenost.Zatím.... |
|
|
Lump |
Zdravím groweři potřebuji poradit ohledně výšky lampy od vršku kytek.Tady na G se píše že by měla být 40cm u 400w lampy.Dále jsem se tady na G dočetl,že může být klidně i níž,ale teplota u vršků nesmí přesáhnout 30st.
Mám takový problém,kytky které jsou přímo pod lampou mají takové zakrnělé paličky(i jsou méně pocukrované) oproti těm co jsou ve stranách okolo lampy,Teplotu u vršku mám nějakých 29st (pod lampou).A lampa je vysoko viz foto.
Může mi někdo poradit,nebo spíš seznámit mě stímto problémem a jak ho vyřešit?Jasně že můžu dát lampu víš,ale to bych zase prosvětlil méně směrem dolů.
Díky za rady.... |
|
|
Lump |
Takže nikdo neporadí??To mi neříkejte že se tady nenajde nějaký zkušený 4kilař. |
|
|
|
není důležitý to, jak to máš od toho daleko, jako jo je, neměl bys to mít moc daleko kvůli prosvícení,dosvícení atd, ale ve faq je i psaný že když daš nad tu kytku ruku tak by to mělo přijmně hřát ale né moc jentak lehounce,dobrý je mít nasměřovanej větrák i prímo na lampu |
|
|
Lump |
Původní příspěvek od Bambuca
není důležitý to, jak to máš od toho daleko, jako jo je, neměl bys to mít moc daleko kvůli prosvícení,dosvícení atd, ale ve faq je i psaný že když daš nad tu kytku ruku tak by to mělo přijmně hřát ale né moc jentak lehounce,dobrý je mít nasměřovanej větrák i prímo na lampu |
To je jasný,to je základ zkoušet rukou,psal jsem že nemám teplotu u vršku přes 30,ale i přesto jsou některé palice pod lampou takové udušené.Nemůže to být přesvícené?Ty jedeš 400w? |
|
|
|
jj jedu 400,mě se taky někdy zdá že ty přimo pod lampou sou takové jakoby zbržěné za to ty co nejsou těsně pod lampou ale sou na straně sou takový vitálnější lepší paldy víc pryskyřice atd,ale ted ti neřeknu ted sem teprve v 15 dni |
|
|
|
a přesvícené? to myslim že fakt ne |
|
|
Lump |
jj jedu 400,mě se taky někdy zdá že ty přimo pod lampou sou takové jakoby zbržěné za to ty co nejsou těsně pod lampou ale sou na straně sou takový vitálnější lepší paldy víc pryskyřice atd,ale ted ti neřeknu ted sem teprve v 15 dni |
Jn přesně tak to nějak vypadá,takže asi jediná možnost je ty krajní kytičky hodit do prostřed a ty prostřední na okraj že?Je to,ale zvláštní zajímalo by mě čím to je..... |
|
|
|
jj to by mě taky zajímalo,a zajímalo by mě,i když sou pod tim jeslti třebas budou mít silnější zkuř, nebo jeslti bude slabší než u těch okolních, víš % thc atd |
|
|
Lump |
Zdravím... takže máme 30.den květu
Kytičky dneska dostaly O5 baštu od AH.Dnes se uskutečnil generální a dezinfekční proces v growroomu.Všechny kytky šli ven a oholil jsem ty spodky konečně,dalo to zabrat,ale hned to vypadá lépe.Navíc všechny kytky dostali rákosovou tyč (kromě blueberryček),kterou jsem přidrátkoval ke stonku.
Koukejte na ně :):bravo: |
|
|
Lump |
Makro 1.fotka trainwreck
2.fotka blueberry |
|
|
Lump |
Já s kytičkama + ty oholené spodky :) |
|
|
Lump |
toto jsem všechno odstranil.... |
|
|
Lump |
A takhle vypadá celek ve skříni.Samozřejmě jsem ty kytky z podlampy dal na okraje a ty krajní pod lampu,a o jeden článek řetězu jsem zvýšil lampu tak uvidíme :) :) |
|
|
Lump |
jj to by mě taky zajímalo,a zajímalo by mě,i když sou pod tim jeslti třebas budou mít silnější zkuř, nebo jeslti bude slabší než u těch okolních, víš % thc atd |
Zkoušel si to někdy takhle přehodit ty kytky,jako jsem to udělal teď já?Jinak myslím že % THC budou stejné,uvidíme co se bude dít... |
|
|
|
jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko |
|
|
Lump |
jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko |
Mě se zase minulou rundu stalo že jsem měl spálené části palic,jako že nebyly spálené ,ale úplně zbělely jen některé. Divné no.Pukat se to nedalo.Proto jsem ted radši i zvednul to stínítko. |
|
|
|
to je špatný tak já to mám dorbý, takový paličky tam zas až nejsou, přece jen sem to stínidlo zvedl |
|
|
Lump |
to je špatný tak já to mám dorbý, takový paličky tam zas až nejsou, přece jen sem to stínidlo zvedl |
Problém s tím spálením jsem měl minulý grow ne teď,ted jsem spokojený:):leaf: |
|
|
Lump |
To bambuca:Jsem zvědavý co se s těma šiškama na těch kytkách co jsem dal pod lampu stane,jestli se zabrzdí a ztratí se i cukr,nebo pojedou dál v pohodě.Co ty kytky udělali tobě jak jsi je přehodil? |
|
|
Lump |
Zdravím,takže jsem dnes zakoupil bloombastic od atami.Tak zkusím co to bude dělat:)Nevíte někdo jestli to můžu přimíchat k žrádlu od AH nebo to nemíchat a dávat zvlášť? |
|
|
|