Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím..
Už po druhé rozjíždím model trainwreck z GHS a tentokrát jsem k tomu přikoupil 5 blueberry regular seeds z DP.
Muj growbox má rozměry:1x1x2m
Sluníčko: 400w GIB metla na růst a 400w hps na květ
Stínidlo jsem pořídil vlaštovku
Hlína:Plagron grow mix+ 3 kytizz jsou v kokosu(čistý kokos)na zkoušku.
Hnojky:komplet od AH + phytamin
Osazenstvo:11x trainwreck,5x blueberry
Květináče:4,5 litry z GS(hodím do větších)
Takhle to vypadalo minulou rundu:
20x trainwreck(bylo to slabší)
Mno a takhle to vypada teď,je to týden a půl na růstu a už dostaly dvě dávky Ahaček,micro+grow+bloom+enzymes. Jeden train v kokosu hlásí nedostatek živin tak jsem to dneska napravil,tak uvidíme
Původní příspěvek od Lump Mno a takhle to vypada teď,je to týden a půl na růstu a už dostaly dvě dávky Ahaček,micro+grow+bloom+enzymes. Jeden train v kokosu hlásí nedostatek živin tak jsem to dneska napravil,tak uvidíme
Čus!
Kytky zatim vypadaj hezky, ale bylo by dobrý, kdyby si uvedl co máš za půdu! A každopádně, když jedeš ze semen, tak zatim ještě nehnoj- za 1. tejden a půl už do nich prát 2x hnojivo je nesmysl. Počkej až se rozjedou, zatim jim ani kořeny neprorostly pořádně skrz květináče, natož aby za tu dobu vyčerpaly živiny, který už sou v tý půdě!
Edit: sorry to sem si nevšimnul, že to tam máš napsaný...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Díky za Kacko,no jinak jak jsem psal 3 kytizz jsou v kokosu,který je naprosto bez živin takže hlavě kvůli nim sem hnojil,ten jeden nažloutlý train ,který je na fotce číslo 6 ,je v kokosu a ukazuje jasný nedostatek živin nee?Oproti ostatnim trainum ktere jsou v hlíně nemyslíte?A jinak všechny trainy jsou klony.
Chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s Blueberry od Dutch passion?Popřípadě nějaké fotky z finální fáze?Nikde jsem nenašel že by někdo jel blueberryčko z DP.