Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Zhulené clišé - Klikni zde pro originální téma
Dude
určitě je všichni znáte, tak taky přispějte;)

do začátku:

...když hledáš půlhodinu zapalovač, desetkrát se prošacuješ, votravuješ všechny kámoše jestli ti ho nezbalili - a pak ho najdeš v kapse...
...když přijdeš domů, v TV běží stupid teleshopping a ty se na něj vydržíš koukat půl hodin a ještě se skvěle bavit...
...když jdeš do koupelny si umejt zuby, najednou stojíš v kuchyni, žereš čokoládu a netušíš, jak ses tam vzal...

atd. atd. atd. co vy?
Al-Ban
Ty příklady sedí dobře :D. Tak třeba:
...když si chceš zapálit cigáro, strčíš si ho do pusy a po deseti minutách zjistíš, že sis ho ještě nezapálil.
...když se to cigáro konečně zapálí, tak se pak pět minut drží, aniž by se z něj potáhlo.
...když se dá něco vařit a zapomene se na to :).
A včera se mi stalo, že jsem šel zalejvat kytky, přišel jsem do obýváku, tam mě na chvíli zaměstnalo něco jinýho co už nevim co a vrátil jsem se ke kompu aniž bych je zalil :). To bude za chvíli jak v Mementu, abych si začal psát důležitý údaje na papírky :wink:.
Lemarc
K+
těď jsem asi počtvrtý kliknul na tohle téma, protože jsem si myslel, že sem ho nečet ... :-)
CypressPce
Tak to stim cigarkem se mi stava porad akorat ze ja si ho dam do drzky a pak ho deset minut heledam kde kurwa je a najednou me kamos rekne ze ho mam v drzce:)
To takhle chodíte po obýváku s tím že si pustíte televizi,vezmete ovladač,pustíte jí,jdete do kuchyně,kousnete se na lednici,vezmete příbor,dáte ovladač k příborům,zavřete šuplík,jdete k televizi,dávaj kravinu,hledáte ovladač,nemlžete ho najít,jdete ho hledat,máte děsnej hlad,vracíte se,vypínáte televizi čudlíkem na bedně,a jdete radši žrát a poslouchat hudbu
;)mějte se
oton
snarku ty seš ďábel, asi předevčírem sem si domu přines Fantozziho na CD, a jak sem se u toho válel smíchy, no to se nedá popsat, viděl sem to asi po 4 letech, největší brutal je jak příde domu a tam jeho dcera a manželka, to sem vyprsk jídlo, asi metr daleko :D :D
Dude
jo super:):)
další: ...když je nějaká akcička u mě doma, já všechny 3x proškolim, že tam vodníka, ať mi do něj nekopnou, abych si ho tak do tří minut skopl a rozlil sám k pobavení všech okolo...

ad ovladače) největší peklo, jedno jsem ho hledal jak kretén děsnou dobu, abych ho našel v lednici:confused::)
Graetar
Taky už se mi to stalo nejednou: jedu si tramvají, mám vystoupit po třech zastávkách, tak civím z okna, křením se, zaujatě si prohlížím cvrkot okolo a užívám si. Asi po deseti stanicích se konečně proberu, vyběhnu ven, sednu na tramvaj zpátky a zase (úplně stejným způsobem) o dvě zastávky přejedu... :rolleyes: Napotřetí už se přestávám pitomě culit a hlídám si místo, kde mám vystoupit - musím říct, že se mi ještě nepovedlo, abych jel zpátky počtvrté.
Al-Ban
Kámošovi se povedlo jet tramvají z Mostu do Litvínova třikrát za sebou :D. Vždycky usnul a probudil se zase až v Mostě, ale nutno podotknout, že byl ožralej jak dán ;).

A ještě jsem si vzpomněl na jednu vychytávku ohledně toho hledání věcí. Nejvíc mě vytáčí, když si jsem nastopro jistej, kde se ta věc nachází (třeba na stole), urputně čumim po decimetrech a pátrám, samozřejmě nic nenajdu, rezignuju a jdu hledat jinam, vrátim se a ono to tam leží na úplně nepřehlídnutelném místě a ještě přesně tam, kde jsem tušil, že by to mělo být. Tak jak je tohle možný to nechápu :confused:.
kachna
Jo JO to taky znam . Treba kdyz pridete domu na kasi ,pustite telku presne sami picovyny ale nava , dete do kuchyne otevrete lednicku naberete od kazdyho neco ,zavrete lednicku des do obyvaku ale cestou si uvedomis ze potrebujes chcat .Tak se zastavis cestou na hajzlu ,odlozis si jidlo vedle hajzlu pekne se vycuras .Des do obyvku cumis na ty picovyny.No a rano se probouzis s tim ze ,tvoje mama kdyz rano de curat tak zacne rvat co tady na hajzlu dela to jidlo. atd .. atd.
kachna
Jo ted sem si jeste vzpomel .Jednou taklhle v nedeli rano sem prisel domu,jdu jako obvykle do obyvaku ,pustim telku a du do kuchyne ale nerosvicim ,protoze matka by hned rvala.No a cumim do ty lednicky no aco nevidim dva kastrulky a knedlik. No tak sem cap ty kastroli a knedlik a du do obyvaku no a zase nerosvicim jenom svetlo z televize.Sednu si otevru ty kastroli no aco nevidim v jednom maso a omacka a v jednom zeli.Tak si rikam ,proc omacka,zeli a knedlik to mama nikdy nevarila a jeste si v duchu vybavuju ze mi mama rikala ,kdyz sem sel ven ,ze k obedu bude husa se zelim a knedlikem .No neva ukrojil sem knedl hodil ho do omacky pekne zamichal strcim to do huby zvejkam a jenom co to je to chutna jak sadlo. Cumim na to jak blazen asi 5 min. no ja debil si pridal zase sem to skoro vypliv no uz sem to nejed. Rano se ptam mamy . Mami cos to proboha uvarila k obedu ta omacka chutna jak sadlo,Protoze ja sem kuchar.No a mama mi rika ,jaka omacka dyt sem ti rikala ze ,varim husu se zelim a sknedlikem to je jenom sadlo sty husi a maso . NO proste normal..
T-MaN
tak minule sme sa s kamaratom za sumraku po skonstatovani qalitneho vyteru odobrali do nasho parciku. Tam sme chvilu sedeli a pocuvali nejaky haluzny dramac. Potom sa mi stala zazujimava vec - v takom snovom stave som sa pozrel dolava, kde bola partia ludi. Siel som k nim a istu chvilu som snimi srdecne debatoval akoby som ich poznal a neviem po akej chvili som si uvedomil, ze ich nepoznam a vlastne az vtedy som si uvedomil, ze s nimi kecam. Haluz, zrazu som nevedel co mam hovorit, ved ich nepoznam. hehe no tak som sa potom otocil a odisiel si zase pekne sadnut na lavicku. Inak vidim, ze ovladac je klasika :sun:
tak zdarec
drinker hulič
nebo dojde plyn v zapalovaci a v celym baraku nejsou sirky (ani na hajzlu, kde je to jako ucina protiplynova obrana - smrad hori, pokud ste to nevedeli :) ). takze hledat neco, cim odpalit nabitou fajfku. papir. zapnu plyn na sporaku, pulhodiny nechce chytnout, az potom, jenze to je pak celej byt zaplynovanej jak v Buchenwaldu, takze okna. pak zapalim papir. ale nemuzu najit faju. najdu faju, ale to si zas spalim hnatu. faju najdu hned naproti sporaku (jednou byla az nekde uplne v prdeli, nevim jak se tam mohla dostat), jenze papir, to zjistuju je neperspektivni zapalovak. sirky = drevo. drevo=paratka. od sporaku se snazim zapalit paratka. paratka nehori, divne smrdi. krize. nedele. stanky v okoli maji zavreno. v celym baraku nejsou sirky. pak prijde spasny napad. zapalit si primo od plamene sporaku. zacnu faju nahrivat zespodu. faja zacina horet, trava uvnitr netknuta. (co si chudak moje dymka zkusi) hasim faju. pak si klekam a snazim se zapalit obsah primo od plamene. nehori, stale nahybam. Drahoceny obsah faje se vysype mezi plamen na sporak. doprdele! zapomnel sem to napechovat. sfouknout ohen, snazit se dostat byvaly obsah faje zpet. zase si palim hnatu. vytiram sporak houbickou. houbicka je nasakla jarem. cely sporak je od peny. trava nenavratne mizi v pene. mlatim fajou o sporak. plyn stale unika, v revu mem neni slyset syceni. trva to pul hodiny. pak nachazim sirky. skrtam... :flamer:
one, two, three, four, fuive six, seven -- all the childrens goes to heaven...

:)
oton
proto taky nosim zapalovače 2, ale je fakt že kolikrát mi ani 2 zapalovače nepomůžou :D :D :D
Graetar
Oton: I když s sebou mám tři zapalovače, tak je většinou do dvou hodin poztrácím... :)
Al-Ban
Tak na tohle znám taky prima věcičku (donucen okolnostmi k intenzivnímu přemýšlení ;)). Pokud jsi kuřák a ten zapalovač alespoň škrtá, tak si s ním zapal ten plynovej hořák, od toho si odpal cigáro, to zas takovej problém není :wink: a pak si tím hořícím cigárem odpaluj fajfku. Je to vyzkoušený a funguje to v pohodě :).
Gusse
Alebo ak mate niake stale miesto pre hulenie tak si tam nanoste sviecky a porozhadzujte zapalky ako mi a vzdy tu sviecku niakou tou zapalkou co najdeme na zemi zapalime
Era
Jo jo – zapalovač a doprava, to mi dělá problémy. Někdy hledám zapík třeba půl hodiny (když už jsem modifikovanej, ale chcu eště, prošacuju se osumkrát ve všech vrstvách, pak předlouho lovím v kapse a nakonec vítězoslavně vytáhnu žvejkačky. Jednou jsem začal uvažovat, že půjdu na psychiatrii (nikoli jako doktor – o tom uvažuju stále:)) bo se mi stalo tohle:
Tři dny hledám zapalovač, kdepak může mrška být?
Budu muset koupit sirky, abych si moh připálit.
Když cigára vytahuju na zahradní lavičce,
Zapalovač objevuju uschovaný v krabičce.


No a cestování – to je kapitola sama pro sebe. Že občas X*přejedu šalinou, to bych i pominul. Ale jednou… To jsme byli na noční hře (něco mezi orientačním pochodem a IQ testem) a po probdělé noci a 45 km pěší chůze jsem si vylepšil náladu slivovičkou. A jelikož byla sobota a autobusy z Brna do Hodonína jezdily jinak, jel jsem šalinou místo na nádraží na Lékařskou fakultu, abych se podíval na netu na jízdní řád a nečekal jak blbec na nádraží. Zastávku jsem pochopitelně pochrupuje přejel, kamarádi mě však záhy vzbudili a já tam došel pěšky. Usnul jsem pro změnu u počítače. Když jsem se po asi 2 hodinách vzbudil, zjistil jsem, že jeden z mála autobusů jede za okamžik a vyřítil jsem se na Zvonařku. Ale stihnout se to nedalo. Stále ještě pod vlivem jsem furiantsky usoudil, že ňáká Koruna mě nezabije a že pojedu vlakem. Koupil jsem si jízdenku do 2. třídy. (Musí se jet na Břeclav a tam přestoupit na trasu Břeclav-Přerov). Kókám na tu jejich infotabuli a vidí, že mi to jede až asi za 1,5 hodiny. Ale v tom jsem to uviděl. Za pět minut jede na Břeclav Eurocity vlak. Jak už jsem byl nasranej a odhodlanej ke všemu, jen abych už byl doma, tak jsem tam vlez. Nemělo to stavět dřív, jak v Břeclavi. Když se vlak rozjel, připotácel jsem se k tymu chlopovi v mundůru a s pedantskou dikcí, téměř výhružně jsem na něj zaburácel:“Dobrý den, jsem tady správně?“ a vrazil jsem mu do ruky tu jízdenku no normálního vlaku. Chlop na to kók a říká:“Ano, máme hodinu zpoždění, tak je to bez příplatku!“ Nechal jsem si označit jízdenku a vykuleně si sedl. Musím uznat, české dráhy jsou katastrofa, děs, ale tyto tzv. „Vlaky vyšší kvality“ jsou na velice dobré úrovni, za kterou se nemusíme v Evropě stydět. Až na to zpoždění :( Ale eště že tak, jinak bych platil pokutu :) Cestu jsem si krátil četbou nějakých německých novin a varování o převozu masa přes hranice. Ta varování tam leželo schválně a ty noviny tam asi někdo zapomněl. V Břeclavi jsem vystoupil. Další spoj měl jet asi za hodinu. Šel jsem se projít (jak kdybych už neměl nachozeno na měsíc dopředu) a v parčíku jsem požil něco málo z faječky.
Kouře si povšimla dvojice cigánů – chlop babous – a přišli ke mně. Prej esi bych jim nedal cigáro. Tuž jsem jim nabídl Startky, baba si hnedle 4 vytáhla a za odměnu že mi zatancujou. Pod paží nesla kazeťák na baterky, tak to pustila a asi půl minuty se vlnila. Z mých asi dvou vět bystré její ucho poznalo, že jsem z Brna (no, sice nésu, ale mluvím všelijak ;) ) A já zas vodkuď voni, a voni že z Maďarska a tak jsem chvíli komunikoval, zatímco oni se mě pokoušeli přesvědčit, že je mám pozvat na pívo. Jelikož mi to záhy jelo a taky nésu žádné ich sponzor, tož jsem s nima nešel. Tak se nasrali a šli pryč. Ještě jsem za nima békl: „Nem tudom Magyarom“ Chlap prej:“Tudoš maďároš?“ Já zase že nemtudom a on na mě – sprosťák – prej „Pičákovolom“ Začal jsem naň hulákat něco o anciášovi a šel jsem na ten vlak. Tak jedu, jedu, pak to cuklo – hledím z okna – venku tma, velký nádraží – ale Hodonín to není. Vyletím z vlaku a ptám se chlapa, co bouchal do koleček:“ Prosím Vás, toto je jaké město?“ A on nato že Staré. Takže jsem asi přejel Hodonín a vystoupil ve Starém Městě u Uherského Hradiště. To mě nemoh průvodčí sakra vzbudit? Jenže když jsem si kupoval jízdenku do snad už konečně toho Hodonína, tak jsem zjistil, že to není Staré Město, ale Otrokovice :(
To se doma divili, odkud jim telefonuju! A ještě že jsem neusnul v tom Eurocity – ten jel až do Budapešti…

No a ještě mám zážitek s cestou pěšky z Krumvíře do Hodonína, ale to až zase příště:)
CypressPce
Mno to vam povim nektery pribehy sou fagt vostry
Jinac TO Era > me se stava neco podobnyho kdyz jedem z chajdy nebo ces. trebovy akorat ze ja sem z pardubic a vetsinou to tam konci :):):):)
i kdyz jednou sme jeli eurocity a taky sme nestihali vystupovat ale nastesti sme jeste nejako vyskocili a bylo to v poho az na ten sok ze kteryho sem se probiral az doma:):)
Dude
...když zavolá třeba matka uprostřed nějaký divoký odpolední akce, já úplně :eek: a začne mi diktovat co všechno by bylo dobrý nakoupit, já vůbec nestíham a zapamatuju si třeba poslední dvě věci z 20... pak se ptát znova, člověk si připadá jak blbec;)
Koblihostrom
zdravím,no tak tohle je skvělý thread káá plus,tý jo já mám na zhulu šílený problém a to že /nevědomky/kradu zapalovače,no ale to se jistě stalo vám všem jenže když jdu někde na pařbu,zahulím tak jednou jsem jich měl v kapse 6,hmm.Taky se mi jednou už je to dávno stalo,že jsem si zahulil po ránu hned jak jsem vstal./hulím většinou večer tak jsem zkoušel co to udělá/ no a když jsem si vzal batoh,a peníze že půjdu do obchodu zjistil jsem na chodně /naštěstí/ že jsem si jaksi pozapoměl vzít kalhoty a že jdu jen v tričku a trenkách,nebo jednou jsem si donesl do postele milku,že si jako dám před tím jsem zahulil,zažral jsem se do bedny a šel spát,a ráno jsem si myslel že jsem se posral,z omylu mě vyvedl až požmoulaný obal od čokolády.Taky jsem se jednou zprasil když jsem musel jít na úřady a vůbec jsem nechápal co to po mě ta dívná ženská chce a čuměl,jsem jako vůl.Nebo jednou jdu na hajzl,a místo toho jsem vlezl do sprchy,a namydlil si hlavu.nebo na vánoce jsem byl u máti na večeři,zahulil jsem a snědl jsem 12 řízků ,pak jsem byl nasraný jelikož máma vytáhla z ledničky pohár,a do mě se už nic nevešlo,hhhuh je toho hodně kucíí jen si vzpomenout,jak na něco zase přiju tak to sem hodím

[Edited by Koblihostrom on 31-07-2002 at 04:00 PM]
4C3
ja zase vzdycky neco nekam desne slozite ulozim (treba tasticku s hulenim do baglu, kterej jde fakt tezko otevrit a jeste hur zavrit....) a po 2,5minutach uz to zase vyndavam... pak zase zandam a vyndam... jsem schopnej to obvykle delat az 10x behem huleni, ktery tak 10x znasobim ;)
AALLf
Mne sa zase stava ze trebars zjem jogurt a lizicku odhodim do kosa a kelimok dam do dresu.
Alebo ked kurime cez vodnu takm sa mi asi 2krat stalo ze ked som uz bol poriadne zmasteny ze som sa znej isiel akoby napit miesto toho aby som si potiahol.
Marks
...klasika je taky kdyz s klukama sedime v hospe a nekdo neco povida, tak se pak skoro pokazdy tech ostatnich pta, jestli moc nekricel :)
...ovladace bez komentare (pravidelne si ho pletu s mobilem) a priprava jidla f kuchyni to samy, nekdy bych nejradsi jednou rukou mazal maslo na chleba a druhou michal vajicka...a nakonec je z toho stejne vzdycky oblozenej talir fsim moznym (i tim, co normalne nejim)....
Trapan Šmírák
...s někym se bavíš, na něco se chceš zeptat - 10 minut se vyžaduješ pozornosti - a pak nevíš... :o

klasika

P.S. Vidíte, co to s náma dělá? :) A mě to nesere...
oton
teda Kobliháči tvuj příspěvek je brutál! :D :D :D včera večer mě schodil ze židle...
drew
Mě se nedávno ráno po jedný fakt brutal akci stalo,že jsem chtěl jet ráno do práce a za boha jsem nemohl najít auto.Normálně jsem šel na jistotu na místo,kde jsem zaparkoval a auto tam nebylo.Tak tam stoji,čumim jak debil,skoro už propadám panice a asi po třech minutách čumění na to prázdný místo mi dochází,že parkuju úplně jinde.
Jinak ovladače,cíga,žrádlo po celim bytě,prostě klasika.Za tohle parádní téma letí káčko
cosmos
...byl jsem doma a dal si brko, pak jsem dostal hroznej hlad...tak vařím a zároveň zalejvám terasu, protože jsem to slíbil...najím se a vyrázím za kámošem...venku si říkám to je divný, že od nás kape a nějaká voda stéká po stěně baráku přes otevřený okno sousedů...dyť jsem zalejval asi před dvěma hodinama...řekl jsem si...nakonec jsem se vrátil...a zjistil, že jsem zapoměl vypnout vodu a ta už nestíhala odtékat okapem...
nobody4
Tak to je nářez, koukám, že ovladače apod. jsou ve stavu notně zhuleném kllasika, ale abych se přiznal já mám největší prekérku s klíčema, jdu si pro toprůtky do ledničky a zjistim, že jich tam je ranec(klíče mám v ruce). H´mmm to se mi do rukou nevejde a klíče bezmyšlenkovitě hodim do lednice a naberu plno jídla co se ve finále k sobě ani nehodí. Pak se jdu najíst. Při odchodu zjistim, že si nemám čim odemknout auto (samo, že až venku). Vracim se koukám do předsíně, pokoje, ale koho by napadla lednice????? Mno atd. Vlezu do tmavý místnosti sundám brejle (na hlavu jako čelenku) Potom prohledám celej byt (i tam, kde jsem ani nebyl), ve finále úplně nasranej je najdu v koupelně při letmém pohledu do zrcadla......ach ta hlava..:D Myslim, že takových příkladů by se našlo nespočet. Vo ztátách myšlenek uprostřed věty (když vás někdo přeruší/rozptýlí a někdy ani to nemusí) asi ani mluvit nemusim.
Mr.Proper
Tak tohle fakt není možný, já myslel, že ovladač je můj problém a ono ejhle, jako kdybyste tady furt mluvili o mě když koukám na televízi. Jó, ovladač je prevít, ten dokáže peklo...

Hugo
Zrovna předevčírem. Pozdě večer, dohořívá táboráček, pokuřujeme. Tak sem nabil ještě poslední šluknu. Chcu zavřít filmovku vezmu do ruky deklík a nemůžu ju najít. Dobrejch 5 minut šmátrání a lození po zemi a filmovka nikde. Tak si říkám že su asi blázen že tam není tak si chcu připálit. A najednou čučím jak puk. Já tu černou mrchu měl celou tu dobu i se zapalovačem a šluknou v ruce. No prostě síla.
Koblihostrom
zdravím,tak jsem šel včera zalít na strom a že to mám od baráku docela ,,kousek,,jdu si takhle asi 20 minutek a najednou se mi zdálo že mám nějak prapodivně lehký batoh,zastavím se a měl jsem v něm 3 prázdné pet flašky,takže jsem se musel vrátit domů namíchat hnojení nalít vodu, a šlapat to celý znova.Když jsem lezl nahoru,tak mi došlo že jsem si nevzal ani rukavice,vlastně jsem nevzal vůbec nic,hmmm nějaký vypatlaný den
techyes
prijdu takhle jednou k oknu a premyslim proc sem k nemu vubec sel. tak asi kvuli divani, reknu si. chvili srkz nej ziram ven na stromecky a oblohu a pak se ozve matka: " tak uz ho konecne otevri at se taty vyvetra!"
fak.gesho
Vcera sem byl u bratranka, dali sme speka (mastnyho) a rozhodli se ze pudem na konzert, stavili se jeste dalsi lidi tak sme si rekli ze vyrazime, zasel sem za lidma a asi 5 minut snima kecal a bratranek nikde, vratim se na zahradu a von vsude po kapsach hleda klice, kouka kam je dal nebo co, podival sem se z druhy strany dveri, byli tam, von je vzal zamknul a suverene vyrazil, udal jen par kroku, protoze sem mu pripomel, ze by ty klice moh vytahnout ze zamku...
GREEEN
drew: jojo auto uz sem taky ztratil =)))))) to je nejhorsi =))
Beowulf
Tak nejdriv: Techyes - tak to je narez, dlouho sem se tak nezasmal :D

Jinak me se bezna stava, ze si zapalim cigo (Pall Mallky-cely bily), rikam si, to je nejaky silny - no a pak zistim, ze sem si zapalil filtr. :eek:
Asi prejdu na jiny ciga

Pak sem takhle jednou jel v metru na Karlak. Vlak stoji ve stanici, dvere otevreny. Pak uz "ukoncete vystup..." a ja si na posledni chvili uvedomim, ze vystupuju, tak jak silenec vyskocim a vylitnu ven. Dvere se zavrou a ja zistim, ze sem vystoupil na jiny zastavce (Jinonice). Vony sou si trochu podobny, no...
Beowulf
Jo, abych este nezapomnel:
Jednou sme byli na nejaky akci a ja drzel v ruce cigo. Tak si ho zapalim, chvilku si kourim, kecam s lidma...
No a pak najednou zmizelo. Zacnu se rozhlizet, estli mi nespadlo nebo neco. Lidi se ptaj, co hledam, ja rikam, ze mi zmizelo cigo...
No a pak nekdo rekne, ze se mu zdalo, ze sem si ho daval do kapsy u mikiny.
Ja rikam: "cozee? nejsem prece blbej"
...
bylo tam a este horelo
tak sem ho dokouril,mikina nastesti prezila
nu coz :rolleyes:
drew
nějak se mi taky nedaří poslední dobou posílat smsky těm správnejm lidem
něco napíšu,pak si na někoho vzpomenu,nebo na mě někdo promluví a já odesílám jinam.Zrovna včera takhle sedíme,já píšu svojí lásce,odešlu a za chvilku kámoš vedle řiká:tyvole fakt díky kocoure
Dude
tak jsem včera povýšil ovladačovej problém na novou úroveň:
- začalo to tim, že jsem měl fakt děsivej den v práci, utahanej jako svině, nic už se mi nechtělo - naplánoval jsem si dát si osobáčka, telku a spát
- přijdu domů a zjistim, že moje fretka má nějakou děsnou sračku a co čert nechce - vysrala se mi přímo na ovladač, řikam si humáč, nějak vyřešit, ale napřed si dam brko - chyba:p: zahulil jsem si a ovladač vzal do koupelny, že ho očistim - bohužel mi nedošlo, že se ovladače nědělaj vodotěsný:rolleyes: - pěkně jsem ho umyl pod tekoucí vodou:crazy: a pak se jenom divil, že nefunguje - dal jsem ho natopení, jako, že snad proschne, ale hovno:(
nějak jsem se na tu telinu ale upnul, tak jsem vymyslel, že připojem video, kterýmu nefunguje přehrávání (jinak ale maká:D ) a budu ovládat televizi přes video ---------> jelikž ale video nepoužívam, tak jsem ho musel vyndat ze skříně, připojit a zjistit, že NEVIM, kde mam od něj OVLADAČ ---------> takže začnu prolejzat celej byteček, nikde nic:flick: poslední šance jedna skříňka ve kterej mam různý kraviny, který jsou mi k hownu, jenže tak skříňka je zaklíněná za gaučem a nejde otevírat...
to už jsem to začínal brát osobně:death: - odtahnu stůl, odtahnu gauč - nalézám ovladač od videa:bravo::bravo:
všechno uklidim jak bylo, abych zjistil, že ovladač od videa má úplně jiný baterky než TV:grrr:
ze zoufalství vyzkoučim původní ovladač od TV a co myslíte - von se rozmyslel a a začal makat:o
neni to paráda?
drinker hulič
dude: pro priste se to taky da prepinat primo na televizi ;) ale neni to z gauce tak pohodlny. ovladac forever.
no ja zas nedavno ztratil penezenku. proste jak blb litam po celym brne a po knajpach kde sem byl (lidovka, stadec ;) )a nakonec ju najdu pod zidli na sklenence, kde sem zjistil ze sem ji ztratil. ja v prkenici mam opravdu uplne vsechno a kdybych ji ztratil tak sem lidove receno v pi**. nastesti ju mam, ale zazdil sem si vecer :D
Kajinec
haha nemate nekdo naky dobry seminka od dobryho huleni treba K2
...jdu do pokoje něco hledat a najednou zapomenu, co vlastně hledám...
...bavim se s někym a občas nevim o čem...
totální zápeky do reklam a teleshoppingů znám, ale brutálnější je poslouchat rádio, třeba zprávy, zprávu okomentovat a pak se zeptat, o čem mluvili
Já bych neměl moc jíst voříšky páč na ně mám alergii.Na stolku u telky nám už pár dnů ležely uzený mandle,o kterejch sem tvrdil že sou hnusný.Po včerejším osobáčku a následnym všežravostavu sem je zlikvidoval a do hoďky sem opuch jak balón.Chvilku sem měl stres jestli to přežiju,ale je to OK.Sem dneska jak číňan po tahu.
A NEPOUČÍ SE A NEPOUČÍ
Ještě jak chodím večer většinou už na půl v kómatu naposled do koupelny.Zvednout dekl na hajzlu vyčurat.Pak zvednout dekl u koše na prádlo a vyhodit spodky ponožky a tak.Zvedání obou deklů je skoro stejnej (automaticky prováděnej) úkol.Kde myslíte že ty trenky skončily.Eště že sem nesplách.
blek
Přiznám se.Sem to já kdo hází oblečení do hajzlu.
Dude
drinker hulič> hehe, si myslíš, že jsem úplně blbej:D - na to sem přišel taky, ALE
1. sem línej:)
2. mam nějakou zkurvenou TV, když jsem to chtěl přepnout přímo na ní, tak to šlo jenom směrem dolů - zrovna sem tam měl program č. 1 - takže bych musel 0, 99,98,97, až třeba na dvojku:D - takže no good

BTW: teleshopping - když něgde uslyšim "Chtěli ste lívanec a máte zmuchlanec" - to mě dycky dostane do kolen:D
Lora
Urcite velmi caste je : mit plne ruce nejruznejsich predmetu (mne se to stava hlavne doma, tuto vlastnost jsem prevzala od meho pritele). Vetsinou to byva : jeleni luj, cigarety, zapalovac, fajfka/joint, huleni/popr.i filtry+nuzky na ustrizeni, papirky a piticko. No a nekdy i nej. predmet, ktery jsem zapomnela odlozit, napr. vidlicka ci tak neco. A neustale s tim vsude chodit, hlavne nic nepustit. A jeste ochotne nabizet pomoc, ze neco podrzis, ci odneses do jine mistnosti. Casto se stava, ze velmi, velmi pevne drzim v ruce fajfku, palcem hezky ucpany vrsek, aby se jooo nic nevysypalo, casto i po tom, co je jiz davno dohuleno. To si uvedomuji tehdy, kdyz me chyta silena krec do ruky a na palci mam uz totalka otlaceny kolecko.
A jeste bych vzpomenula obavy z hluku. Duvod napr. rodice, kteri spi a jejich loznice je presne pod vami. Vsichni uz septaji tak, ze se vlastne ani navzajem neslysite... Bohuzel casto se mi stalo, ze jedinej, kdo stale zvysoval volume, jsem byla ja ;) .
severin75
Hledam lecos, hlavne ten ovladac.Jednou po oslave silvestra kamos hledal hodinky.Hledali jsme asi hodinu(byli dost drahe) ale nemohli jsme je ani za boha najit.Ke slovu prisla neobvykla mista-lednicka,spajska,zachod,koupelna....ale nic. Kamos to vzdal a odjel domu.Ubehlo par dni behem kterych jsem obcas po tech hodinkach zapatral a sedim u televize cumim na blbost a popijim pivko a ktomu prijidam krupky z hluboke misky.Kdyz uz misku dojidam nahmatam nejaky kovovy predmet- ano hodinky :-)
Take jse mi uz dvakrat stalo, ze jsem zapomel sve heslo do fora. tak jsem vzdy poslal zpravu spravci.Ten mi heslo poslal, bohuzel na mail vytvoreny v seznamu u ktereho bylo to same heslo co do groweru.uf

jo ted kdyz jsem ten prispevek chtel odeslat tak mi to napsalo wrong password
severin75
protoze jsem se snazil prihlasit na jednu ze svych zapomenutzch identit
Johnik
Ja docela casto letim k lednici, ze si neco uvarim, ale nakonec se pak divim ze zeru neco uplne jinyho, kdyz sem chtel varit tamto. Dalkac uz skoro klasicky nechavam na lince nebo u kompu, vobcas ho vubec nenajdu a musim prepinat bednu rucne. A nejhustsi je, kdyz se tesim ze si neco pustim nebo zaparim a pak se tak pozoruju, ze delam neco uplne jinyho...
Smmot
Klasika:
1.Chci smotat brko a nemam paleni.
2.Chci smotat brko, mam paleni a nemam tabak.
3.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, ale nemam papirek.
4.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek a nemam vubec nic na filtr
5.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr ale nemam ohen.
6.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, zkurvim, rozhodnu se to smotat znova a zjistim ze tamten papirek byl posledni...
7.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, povede se mi, jenze sem mezitim ztratil ohen.
Bonus:Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, povede se mi, odpalim ho, roztahnu se na lavicce a za zdi, ktera je hned za mnou vykoukne vojak a zacne do me prudit.....
ZEta
...dnes ráno hledám mobil, běhám po svém rozlehlém bytě, nadzvedávám kusy oblečení, koukám do knihovny, procházím pozorně poslední místa, kde jsem ten mobil asi držela hnaposled v ruce - zaboha si nemůžu vzpomenout - běžim do koupelny, v kuchyni otvírám lednice a spíže, ze zoufalství otvírám dveře toalety, nigde nic... si říkám, třeba přítelák mi ho omylem sbalil, začnu přemejšlet, jak mu asi zavolám a zeptám se ho - nemám pevnou linku.... čas na odchod do worku se krátí, odsunuju gauče, propadám panice a pak zjistím že se válí v posteli pod peřinou:D

... je pátek odpoledne, čas vyrazit na wenkow, po práci dám brčko a jdu se zbalit na wejkend..... ale co vlastně budu asi potřebovat?! to je peklo, sbalit se na tři dny dopředu:satan:

.... jdu si něco uvařit, jdu nakoupit - sámoshka v baráku- vrátím se, vařím, popíjím víno, proběhne i brčko a najednou zjištuju, jaký důležitý až zásadní ingredience sem vůbec nekoupila.... včera sem v průběhu vaření odbíhala dokupovat asi třikrát - už se mi trochu smáli a říkali: ale, ale copak, ještě něco sme zapomněli?:smoker:
sadnbow
muj klasicky sek spociva v tom ze treba neco uklizim a ted vezmu do ruky treba nejaky obal od tatranky a ze to hodim do kose a zaroven vezmu treba jeste nejakou sklinku ze ji dam do drezu prijdu ke kosi hodim do neho sklinku a do drezu hodim papirek a jdu se divat na televizi....
4C3
2Zeta
tak to s hlednanim mobilu je klasika, taky jsem to drive co chvili delal, pak jsem ale zjistil, jak zaridit, aby se mrska prozradil, zavolal jsem na svy cislo a od ty doby to tak delam pokazdy ;)
Dude
hele 4C - já by sem potřeboval naučit prozvánět klíče - ty sou pro mě peklo - přijedu domů autem, chci si jenom vzít nějaký CDsa - tak přehrabu celej byt, protože hledam něco ultra konkrétního a nemůžu to najít....najdu, ale nemůžu najít klíče od bytu , abych se moh vrátit...všechno přeházim a najdu je....vylezu před barák a zjistim, že nemam klíče od auta....mezitim už to doma vypadá jako by tan vybouchla bomba a hledej něco:frog:
ZEta
to 4c3: mno jooo, ale to abych si pořídila další mobil, nemám pevnou.... to bych už asi nezvládala:D
Reewer
Já sem teď chtěl něco napsat a vůbec teď netušim co
Shadoow
Jo tag takovýdle věci se mi dějou furt hledám hledám a mám to přímo před nosem:)
Hlavně když sem spálenej to je pak psycho:D
bounty_killer
Era mno to se mi taky jednou stalo, naštěstí ale v menším, s tím vcestováním, jednou jsem se vracel z kalby pěšo domů a tak si říkám, vezmu to kurňa zkratkou, ať jsem doma co nejdřív... hohooo jenže já na tu zkratku odbočil úplně jinde než jsem měl a tak jsem se asi po třech kilomtech zase vracel a hledal tu správnou... když jsme zjistil, že tu přes noc nějak přibylo odboček a zatáček, vzal jsem to radši přímo, funny bylo, že jsem byl tak vyčerpanej, že jsem si ještě na schodech u vchodu do našeho baráku hodil dvacet : ))))))))
bounty_killer
Nebo jednou... sedíme, balíme špeka, takový docela dlouhý brko... řikám kua nemám voheň, tak si dávám špek za ucho a jdu hledat voheň, nakonec jsem našel sirky, fajn, vracím se... kua kde je ten špek??? Dávám sirky do kapsy a hledám špek... kámoš mi po půlhodině hledání řek, že ho našel za mým uchem... fajn... tak to vodpálíme a von na mě... máš ten voheň? A já zase : dopr.... teď sem to měl v ruce? Kde jsou ty blbý sirky??? To už je pak věc :)
Reewer
Já jdu takhle mírně (opravdu velmi jemně a mírně) zhulen domů a napadne mne: NESMÍM ZTRATIT KLÍČE. Myslím na to celou cestu.

!! a teď !!

Bydlím v paneláku, takže ODEMKNU dolní dveře. Klíče stále držím v ruce. Dojdu k výtahu. Vyjedu nahoru. a .... KLÍČE NIKDE.

Chápete to??? několikrát sem si ihned potom trasu několikrát prošel a NIC. NIC. Odemknu dole a nahoře už klíče nemám.
XaVieR
no tak ja vcera po carodejnicich strcil mobil do kose a nasel jsem ho az dneska i kdyz sem ho prozvanel ale proste nenasel.
A carodky taky vostry nejdriv sem rozbil matce kolo, pak kamos rozbil houpacku, ocmoudily jsme stromy (plivani ohne), a rano byla u kompu uplne rozmrdana mys a pes lezel ozralej (kamos zmrd mu nalil 3 piva) Proberu se a predstavte si todle vsechno zjistit. Mazec.
XaVieR: hehe toho psa bych chtěl vidět :D
bounty_killer
Ozralej pes hiiii hiiiii... moje čarodějnice byly bez hula :( ale docela jsem se bavil :) Málem jsme ale zapálili lesík : ))).. no, lesík... kopec.... vlastně ten les má hádám tak 10 km2 takže by to byl průser jako kráva :)
Prow
Tak zas jeden sek..:)...jaxem cetl tedka prispevek od Born2Dia..sem ho precet...a podival se na dalsi...od XaVieRa a to sem se na nej podival dolu..sem ho precetl...zas se podival dolu...ze se mrknu na dalsi...a on tam byl zase prispevek od Born2Dia...no proste sem to vubec nepochopil..:)...a jeste jeden sek sem mel jak mi kamos ukazal todle: http://c4rlos.borec.cz/blbosti/krecci/krecci.htm ...to je uplne delany na high..:)
steve
hele třeba sem dostal stíhu byl jsem na hiphopu a wečer ve 3 du spát a najednou se probudím we schíze, že mám v ruce v postely cígo, pak se vzbudím znova s přesvědčením ,že mi hoří vlasy, tak jsem si je
začal rukama hasit a vlastně se nic nedělo...(kalčo+pálení) :slizoun: :frog: :frog: :o
wilda
no jeden můj kámoš se vracel pjekně vyřízenej v noci dom, nabral v lednici jídlo, odnese ho do obýváku a že maj rodiče pokoj hned vedle, nerosvěcel a snažil se posvítit si světlem od hodinek na dálkový ovládání, který hledal na stole. po chvilce motání se kolem stolu s tim modrym světýlkem od hodinek a divně vykroucenou rukou, jak fšude svítil našel ovládání, padnul na gauč a zapíná týfku ale v tý tmě si nevšimnul, že na gauči odpočívá jeho otec a sednul si mu na hlavu8-)

no a pak se mu ještě podařilo když byl na záchodě, vběhnul mu tam pes a čučel mu mezi nohama do mísy, takmu omylem pochcal hlavu. než psa stačil chytit a otřít mu to, pes vlítnul do obýváku a jeho otec ho začal drbat na hlavě a divit se od čeho je chudák tak mokrej...
Prow
Dneska sem prijel ke skole celkem hodne v kasi...vylezu z auta...vezmu bagl...a du do parku pred skolu na cigo...vytahnu z bundy cigo...vytahnu zapalovac...a snazim se to zapalit...asi po 5ti minutach zjistim ze v tom zapalovaci neni plyn...:)...a nedoslo mi vubec ze mam bagl...bo v nem mam dalsi zapik..:)...tak sem ho teda vytah...a najednou...kde je cigo?...taxem ho chvilu hledal a pak sem zjistil ze sem si ho do baglu tam jaxem mel ten zapik...)...

A takovy veci se mi stavaj porad...:)
kowonator
Asi pred rokom som isiel tradicne extremne zhuleny domov vlakom z Blavy do Pezinka. Ked vlak zastavil v Pezinku cumel som z okna von na stanicu a vobec som si neuvedomil, ze uz mam vystupit. Doslo mi to az ked sa pohol zo stanice.
shwit
kamaradovi se jednou povedlo pet minut potom,co si zapalil cigo,vytahnul znova vohen a kdyz si ho zapalil a dal k cigarete,zjistil,ze uz davno kouri
Otakárek
Sem se jednou wracel zpecenej domu a 5 minut jsem hledal na vchodovejch dverich čidlo na chipovej klíč. Baže jsem proklel všechny haranty, ožraly a smažky, který to čidlo urwali čistě jenom proto abych nemohl domu, swině ... pak mi nějak došlo, že to zkoušim o 2 bloky vedle (sídliště). No a na originál dvěřích pak už všechno v poho...
Registredanonym
mno byli sme u kamose, ja leze na posteli onsedel u komplu, pak sem se rozhodli a vydali do vecerky koupit neco na piti, byli sme venku hodinu, pak sme zase dosli k nemu, ja si lehl na postel, on sedl k PC, vse naprosto sedelo, jen sem lezel trosku jinak, tak sem tak ze srandy prohodil ze kdyz si lehnu takhle...(lehl sem si do puvodni polohy nez sme odchazeli :)) tak nas tak trosku zamrazilo protoze vsechno bylo najednou jiny, jaksi obou pripadlo ze sme si celej nas vylet ven jen naplanovali a odvykladali a vubec nikde nebyli.
Po nake dobe zmatku jsem si vsiml piti co sme koupili, takze sen byl vyvracen :)))

Joa zapalovace, ty se u me stracej furt, vsechno se mi straci, zapominam temer instantne detaily rozohvoru a ze sem se dobre zhulil poznam az tak ze si temer nic nepamatuju :D
Registredanonym
Zapominani je casty ale takovy dejavu, to sem vlastne popsal, to mivate? ja celkem ojedinele ale vzdycky je to nakej naser :))

Jo a jeste stava se vam ze nekam jdete, treba parta par par lidi a najednou se na nakem nesmyslnem miste zastavite a zakecate, treba i na hodku
jaydee
no zapalovace mi nespominajte... stahoval som sa pred cca dvoma dnami a v izbe ... kde som mimochodom nemal zapalovace a vzdy som si poziciaval, som nasiel 12 funkcnych zapalovacov :)
janicka.22
2 Registredanonym:
,jj,dejavu je peknej narez, obcas se mi stane, ze muzu presne rict, co se stane...treba, tamhle zpoza rohu vyleze za chvilku typek v zlutym triku a kratasech a bum...a uz de....obcas me to desi dost intenzivne, ale vlastne je to celkem sranda.:vampire:

o zapominani mi ani nemluvte, uz jsem si poridila denicek a ten samozrejme zapominam doma :-)), nebo kdyz uz si vezmu zapisnicek, tak zapomenu propisku:D
bubik
je to asi pět let zpátky - kluk šel ráno do školy (tenkrát asi do druhý třídy), já na balkoně bafčil špíčka. pak koukám, ten náš pitomec odešel do školy v bačkorách, bez aktovky, svačiny a klíčů. takže sem hodil aktovku na záda a mazal za ním do školy. potkal sem ho na půli cesty jak jde zpátky, protože ho učitelka poslala pro tašku atd.. bylo to fakt krásný setkání otce se synem - já na zádech aktovku, oba v bačkorách a oba taky bez klíčů...tak tak...
hehelum
myslim ze je skoda ze tenhle thread zapadl, protoze sem se docela hodne nasmal pri jeho procitani. TAk ho vynasim na svetlo.

Me se stava, ze jdu do koupelny se vy... a pak najednou stojim ve vane nahatej a poustim vodu, nebo se mi taky stava, ze vezmu jidlo, na talir, do mikrovlnky, ohriva se, a ja na to dostanu desnou chut, tak to pipnu po jedny minute a sezeru to studeny:D:D.
Jednou jsme se z kámošem přehulil tím co mi minulý rok venku vyrostlo.
Nevím co to bylo, ale stavy byly sedativní.
Nejspíš nějaká mostly indica.
Seděli jsme v zastávce na autobus a takový dojeb až jsem usnul.
Zdálo se mi, že jsem doma na gauči kolem stolu v kuchyni, ležím tam a spím.
Najednou mi kámoš poklepe na rameno, leknul jsem se jak prase a říká, ty woe, ty už tu půl hodiny spíš.
Byla zima, venku pod nulou a já zkuřený spím v zastávce.
Luxus :D.

Nebo taky maras je, jak někde jdeš, zahulíš a máš třeba v kapse nějakou věc, úplně na ní zapomeneš a většinou ztratíš.
Já už jsem několikrát takhle ztratil rukavice, jak jsme zkuření hráli po lese na schovky.
Doporučuju si tuhle hru zahrát, ani nevíte jaký to je brutál.
Někdy třeba jak hledám já, tak mám výpadky, že nevím co robím, akorát se procházím po lese.
Jednou jsem narazil na kámoše, co se schovával a on byl skrčený za stromem, tak sem kapke nechápal co robí, a začel se ho ptát :
Čus. Co ty tu? A do řiti co vlastně já tu robím, v tom začal zdrhat a došlo mi, že hrajeme schovky.
Nebo taky brutal jak pikáš a prostě třeba sedíš na lávce a chytneš stihu, že někdo je za tabou a de tě zabít.
Prostě jak se sám schováváš po lese, tak to jsou stihy jak prase.
Proto radši chodíme po dvou, ale většinou při tom fest tak felíme a svíjíme, že nás každý najde !

Zatím Zdar
Jay-jay
...nebo TV ovladač v ledničce :D
Ježíš
No klasika prohledavani se, chozeni z bodu A do B a v B uz nevim proc jsem tam sel, vyptavam se na jednu vec treba i trikrat atd. Posledni dobou se mi ale stava ze prijdu domu pozde a hladovy (a zhuleny ;)) a zacnu si treba v jednu rano chystat veceri. Ac me to normalne strasne nebavi, zhulenej se na ty priprave strasne zaseknu a delam si sendvice, ovoce, tvaroh neco sladkyho taky nesmi chybet a pak kdyz si nad to sednu zjistim ze to proste nemuzu vsechno sezrat. Samozrejme to nakonec do sebe pres moc nafutruju a pak nemuzu usnout..proste kedra :D
r-man
To je jeste nic, proti tomu, co za forek mi jednou pripravili kamosi, kdyz byl u me doma mejdan...

Druhej den jsem vsechno uklidil, matka dorazila, sice to poznala, ale prej OK. Pak na me s dotazem, kde prej jsou nahradni klice? Povidam, tam kde vzdycky, ne? No prej ne. Tak jsme hledali jak magori kam mohly zapadnout, matka schizu, ze je nekdo vzal a vykradou nas, uz chtela menit zamek (coz je pomerne nakladna zalezitost u bezpecnostni vlozky). Nakonec se na to vykaslala, a ja dostal sprdaka jaxvina a zaracha na mejdany u nas. Mezitim jsem utratil xxx za telefon, nez jsem vsechny obvolal, jestli nekdo o tech klicich nevi, ale furt nic. Asi za 14 dni se matka chystala udelat k obedu kure z mrazaku, na noc to vyndala, at to rozmrzne. No a hadejte co se rano naslo v kureti misto drobu? Klicenka i s klicema...ty magori to tam narvali a dali to zpatky do mrazaku, kurva kdo by to tam hledal??? :-)))
Protiva
Jo když chcete něco stratit, dejte mi to do ruky :D


Když jsem uklízel našel jsem 3 sady šrobováků a 5 kladívek co jsem tam dones a hnedka stratil:D

Nebo se jdu v noci vychcat a místo toho si ještě dám na ex pulitr wody
Nuclear
Stalo se v Crossu, naštěstí výjimka:

S přáteli sedíme, popíjíme, pokuřujeme, pifka dojdou, tak jdu pro další k baru, objednám, týpek se věnuje dalším zákazníkům, chce po mě prachy, tak mu zaplatím a vracím se... Na pifka jsem si vzpomněl, až když jsem viděl prázdné kelímky na stole. :)
hehelum
jj, v crossu tam by clovek snad i zapomnel dychat, to je fakt nejhustejsi bar... me se tam stalo ze sem si sedl na tu barovou stolicku, a prilepil sem se na ni, protoze byla od nejaky kolomazi, btw. me se tam stava ze chci jit hrat fotbalek, a uplne se tam ztratim...:D
TractorDriver
to me se dneska stalo-du si takhle do kuchyne pro naky jidlo, chci si vyndat talir tak otevru skrinku chvili stojim, skrinka otevrena ubehne asi minuta ja porad nic... nastesti po minute prichazi sestra a rika ze si nejspis chci vyndat talir :))
moswa
zhulené klišé je naprosto zhulené. sem ráda ze na tyhle zemi existujou podobny typove co ja co delaj stejny hovadiny. ovladač v ledničce je dobrej, ještě lepší je když ho hledam fakt dlouho a držim ho v ruce. jak už nekdo psal, nejvic psycho je, kdyz hledam nakou vec na urcitim miste. na 100% vim, ze tam nekde je a vim ze ji nenajdu. vim ze zas budu slepa:D je toho mnohem vic, ale nejak mi to nemysli, jenom tak koukam....:D:D:D ale je to fájn;)
ges
Ja si kazde rano chystam klice na stul a kdyz se po minute otocim tak tam nejsou, proste nechapu co snema delam, polozim je na stul jeste se ujistim ze jsem je tam polozil, minutu litam nekde po baraku a sup a klice tam nejsou. Potom je pokazde najdu nekde po kapsach. Tohle se mi stava tak 2krat do tydne.

Uplne nejhorsi vec pro hulice, nebo alespon pro me je mikina s kapuci a klokankou (takova ta kapsa ve predu co ma dva otvory). Ja kdyz se zhulim a zacnu v ni neco hledat, tak to v te zasrane kapse nikdy nemuzu najit a pritom vim ze to tam na 100% je.
Skřeťák v Sudu
Kua nejvetsi pruser je ten ze me se takovi veci stavaj za strizliva :D je fakt pruser a nejhori je jit platit nebo delat jakykoliv manipulace s penezma zhulenej :D diki huleni sem ja a par kamosu zaplatili kazdej za jedno pivo 50kc :D
PsYcHo84
zacnu tim, ze jsem se zhulil. Chtel jsem udelat gesto a jit matce nakoupit. Zhuleny s jeji penezenkou jsem vplul do obchodu nakoupil plny kosik a po tom co jsem vystal frontu jsem zjistil ze nemam penezenku. Chvilku jsem ji hledal, ale fronta lidi za mnou z toho casoveho prostoje lehce znervoznela. Ja jsem z toho lece znejistel a vydedukoval ze jsem si penezenku zapomnel doma.. taxem se omluvil, zaparkoval kosik do zalohy a sel domu. Doma na me mati vydesene cumela a s velice presvedcivym vyrazem mi tvrdila, ze jsem odchazel s penezenkou, tak sviham do obchodu, prevratil jsem to tam vzhuru nohama, premyslel jsem ktera z tech starenek co tam nakupovaly mi to sproste slohla a po 5i minutach paniky na mne naka pani u rohliku mavala matcinou penezenkou.. Jak jsem tankoval do pytliku rohliky, taxem tu penezenku dal do regalu mezi ty rohliky, uplne jsem to zasklil a odesel bez ni.. Rekl jsem te pani neco ve smyslu ze slusni lidi jeste nevymreli a po slovech diku jsem si (pro jistotu) zkontroloval hotovost a pocet karet a... zjistil jsem ze slusni lidi jeste nevymreli :)
tgm.amster
Pridu domu pekne zmastenej, udelam si 3 rohliky, chleba a topinku, cejtim se nazranej, jeste sem nasel rybi salat se 3ma rohlikama..., sem uz fakt nacpanej, vzpomenu si ze v lednici mam zmrazenou pizzu..., uz druhou ctvrtku do sebe nemuzu nacpat... a ted sem dozral i ty tvrdy kurky :), a mam na neco chut:)
Risan
s tyma vypatkama mužu souhlasit nejhorši když pro neco jdu 3x po sobě protože vždycky po ceste zapomenu pro co jsem šel, ve škole mam podobne problemy ja neco slysim popremyslim o tom a proste mi to vyleti z hlavy a už si na to nikdy nevzpomenu, ale nejhorší je to že hulim vyjimečně takže tim to nebude a že mam v 18 sklerozu s tym se nemužu nejak smířit.
Risan
pro me byl největši trapas jak jsem skoro zapoměl zaplatit na benzince, to byl trapas jaky si pomalu ani nedokažete představit všichni na mě čuměli jak na vraha bo baba vyletela z benzinky ven jak jsem se začal rozjíždět a řvala po mě jak šilena jestli nevim že se ma aji platit a to jsem zrovna nic nepil ani nehulil (ach ta skleroza)
ThomasK
No pánové co mě se předevčírem stalo. Jsem venku, chodím zhulenej, a najednou zjistim že nemam klíče... Tak jsem se celej prošacoval,ale klíče nikde.. Tak si řikám ty budou asi doma, tak to znamenalo že musim přelézt velkou zeď u baráku. tak jsem to 5min přelejzall, dojdu do baráku, a klíče tam nebyly.. v tom si zničeho nic šáhnu do kapsi v kalhotech (do zadní) a klíče jsem měl celou dobu u sebe :)
To bylo fakt vostrý, a podobný věci se mi stávaj často :)
Skřeťák v Sudu
Todle se nestalo me ale kamosoj. Vraceje se z hospody si uvedomuje ze nema hodinky a tak se vcrati pul hodiny hleda jak blb a pak je najde ze se mu vyhrnuly az k ramenu :D nikdo doted nechape jak se mu to povedlo :D
tezzy
jojo, to znám
když něco položim na stůl a za minutu si to chci vzít a zjistim, že to tam najednou neni. tak stůl prohledávám po centimetru, všechno ošahám, pak to vzdám... po půl hodině se vrátim a praští mě to do očí :)
nebo když mi matka řekne at něco (špinavý hadry...) hodim so koše na prádlo tak to hodim do odpadkovýho koše
Jn.
Nebo já teďkom plašil jak cyp kde mám čepici. Asi 10 minut sem se každého ptám, kde mám čepici, a oni se mi dívali na hlavu a neodpovídali, já tak furt, kua, fakt, to neni sranda, kde mám tu čepici.
Pak sem se otočil, a o něco mihnul kšiltem, a došlo mi, že jí mám na hlavě.
Tohle bylo v klidu, ale už se mi to stalo víckrát, a to ani kámoši nevěděli kde jí mám, měl sem jí celou dobu na hlavě, a oni si toho taky nevšimli.
Nebo teraz v sobotu sem hulil s kámošemi, potřeboval jsem se ho na něco zeptat, tak sem ho furt oslovoval, napopáté sem se na to vysral a nechal toho, za chvilu mi kámoš klepe na rameno a ptá se co sem chtěl. Já byl tak v pytli, že sem ani nevěděl co sem po něm chtěl, ba i že tu s námi vůbec je.
Ondřej
Mě se nejčastěji stává, že hledám ovladač na věž, půl hodiny lítám po baráku a začínám bejt zoufalej...A pak zjistím že ho celou dobu držím v ruce...:)
PsYcHo84
kelimek od jogurtu ve drezu - lzicka v kosi :)
vincent21
To PsYcHo84-haha to je múj nejčastější problém
Dude
a co si treba udelat hranolky na panvi a kdyz jsou hotovy tak je vyhodit do kose :wink:
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
kelimek od jogurtu ve drezu - lzicka v kosi :)

hehe, to mi připomnělo, jak jsem jednou odřezával z ředkviček kořínky a nať a pak jsem zjistil, že ředkvičky jsou v koši a na talíři bylo hádejte co:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma