hej-rup |
No já jsem shopnej se vychcat do umyvadla nebo do vany když je na hajzlu obsazeno, asi bych dokázal vychcat se v autobuse do petflašky kdybych fakt musel ale tohle je masakr :D Clovek musí bejt dobrej šílenec, že pozdravuju :) |
|
|
inf3cti |
citace: |
Původní příspěvek od mettatron
boubik :D .. no jednomu koho dobre znam .. se stalo, uvaril si caj, zapalil, zabafal, caj vypil, kdyz ho dopil, aby nemusl odbihat, vychcal se do hrnku .. poskrabal se za uchem, zamyslel, hrabnul po hrnku a labuznicky ucuc teplyho cajicku :D .. |
u nas se zase stalo, ze sme koukali na film a hulili. Nebylo kam odplivovat u huleni, tak kamos cely cas plival do prazdne plechovky od piva. A pak skoncil film, borec sahnul po plechovce a dal si poradny lok toho 'zbytku piva' :D :D :D |
|
|
Softly |
S kámošema jsme si dali sraz ve 20:00 tak si říkám po zprávách vyrazim. No skončily zprávy vyjdu ven, koukám na hodinky a tam je 17:40. Ty zprávy byly odpolední... |
|
|
|
kamos na koleji sa chcel napit, tak si vzal flasu, siel do kuchyne, naplnil ju vodou, potom zobral hrniec, umyl ho a vratil sa s nim na izbu.. flasa zostala v kuchyni az do dalsieho rana;) |
|
|
Don PEDROS |
Přijdu domů, zapnu comp, otevřu Total commander a vidim dva disky C. Tak jsem jeden zformátoval... :D
Tohle se mi teda nestalo, jenom jsem to někde četl :) myslim ale že to sem patří :D |
|
|
inf3cti |
ja myslim ze ne. neni to jednak autenticky zazitek, a jednak neni spojeny s hulenim. a jako vtip taky nic moc. asi mam dneska kramy nebo co. |
|
|
SID |
To sem se takhle snažil vypnout televizi dálkovým ovládáním po pěti minutách marný snahy sem zjistil,že místo něj mám v ruce mobil odložím ho zasměju se šáhnu po ovladači dalsích pět minut se snažím vypnout tv opět mobilem a tak pořád dokola po půl hodině sem ji musel vypnout vypínačem jinak bych tam stál snad do rána. |
|
|
Pytlos |
hehe..prihodim taky neco-velmi aktuálního- pročítám si tu prispevky,jeden po druhym..prijde na me neaka žravá,takjako ze si seberu neaky jidlo ..nalozim si talir chálkou,vezmu si vydlicku a jdu zpatky k PC..ty vole..kde sem nechal ten talíř? :-D |
|
|
Konůpek |
Třikrát jsem se prohledal,pak jsem prošmejdil pokoj,následně byt a po půl hodině v úplném amoku jsem ten zapalovač vytáhl z již třikrát prohledané kapsy.......měl bych to čmáňání omezit. |
|
|
Wevi |
ráno vstanu, dám si brčko a jdu do sprchy...Pěkně si dám šampón na hlavu a říkám si, že se oholím..Vezmu pěnu, dám si na ruce a ne že by šla pěna na obličej, ale spokojeně jsem si s ní masíroval hlavu:D |
|
|
rus |
Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak (vymeneny L a P kanal). Hladam kde by som to prepol, co som mohol zle nastavit. Ale nespominal som si na nic take, ze by som robil nieco so zvukom a ani som nic nenasiel. Po pol hodinke hladania a skusania som ja debil zistil, ze mam naopak sluchatka :D |
|
|
Dingo |
Původní příspěvek od rus
Minule po AK-47 si tak hram CS, a zvuk mam furt naopak... |
Tohle me opravdu pobavilo chlape xD dokazu si to silne predstavit, nebot neco podobnyho se stalo i mne .... nesel mi kdysi jeden reprak u my sestavy, zkousel jsem vsechno ... nastaveni zvuky, pohral jsem si se zvukovkou, dokonce jsem preinstaloval ovladace a fut nic ... nakonec jsem prisel na to, ze hlavni kabel, kterej vede do zesilovace neni poradne zastrcnej, proto nehral ten reprak xD |
|
|
Caputo |
tv ovladač je pěknej bastard, jednou jsem ho hledal asi dva dny, schovával se pod gaučem,,,včera, jdu domů z knajpy, trochu pod vlivem, cestou dávám cígo, žvejku lepim za ucho, ve 4 ráno se odlepuju od polštáře a zjišťuju, kde se stala chyba, pár vlásků to odneslo a povlečení se snad vypere...Dřív jsem si taky povídal s vypnutym mobilem v domnění, že ten rozhovor s máti stále pokračuje... |
|
|
hypiz |
me se zas porad stava ze si chci neco osolit a misto toho si to osladim nebo obracene ...
... nejhorsi je ze na to prijdu treba az v polovine jidla a celou tu dobu zkoumam jak to chutna divne ... pak si nadavam za dalsi zkurveny jidlo:) |
|
|
shimano |
S těma ovladačema škoda mluvit,když není v lednici nebo příborovém šupliku tak vedle hajzlu nazemi nebo na okně-tam zůstává většinou po cigárku.ale pohoda,už jsem si zvykl že když obejdu tyto 4 fleky tak ho mám.horší je to se školou :( .nepamatuji se rozvrh ani ve které učebně zrovna jsme,no už mě to i štve,ale ne tak jak když po škole makám (jako zedník),to je úplně v háji,ztrácím furt vercajg,stará mi už kvůli toho našila na monterky navíc kapsy a poutka tak chodím ověšený jak debil no...:) |
|
|
Mixerka |
stojíš před MEGA zrcadlem a čumíš..... :D |
|
|
|
Zalívám si musli (který jím vždycky zalité mlíkem) horkou vodou na čaj.
Ségra - "Co to proboha děláš?"
Já - "Si snídani, ne?" |
|
|
raStaVK |
:D tak s tym zapalovacom alebo pytlim je to svata pravda nikdde neviem
kde to mam, ale take nepisane pravidlo je : kto naija ten bali aj odpaluje,
ked sa niekto ponukne ze to zabali zanho je to VELKA urazka .. :rasta:
peace |
|
|
flySter |
ja som si takto raz isiel z kalby , v strasnych krcoch, zravka ako hovado, krutil som sa cely ako som bol hladny, a nastastie po ceste mam benzinku...tak idem na bagetu...poda mi do ruky bagetu studenu ako cencul a hovorim mozte mi ju prihriat...a on ze hej, tak ju da do mikrovlnky na 30s a medzi tym sa postavim bokom nech nezavadziam ostatnym zakaznikom, vydala mi viac menej samy strk tak si to tam pocitam a nasledne davam do penazenky,medzitym vybavila dalsieho zakaznika, dalsieho a pozeram kurwa co tu stojim ako kokot a vysiel som von...pozeram ze kokos pekne som sa na tych minciach zasekol...a uz len pocujem s dialky "PANEEE VASA BAGETAAAA" :D
piis |
|
|
|
ty woe, ta slovenstina je peklo .. ten predchozi prispevek jsem si musel precist asi 4x nez mi doslo, co se vlastne stalo ...
jinak mi asi pred 2 rokama bankomat sezral kartu, kdyz jsem mu vytrvale nutil PIN na mobil |
|
|
Vepřík |
Tak to já si jednou ve stavu mírné opilosti přijdu domů, a že si pudu lehnout. Chci se podívat na mobil, kolik je vlastně hodin. Třikrát proheldám batoh a nic. Totální schýza...tak utíkám dolů,beru matčin a volám kámošovi,ať jde stejnou cestou jako já a hledá ho...mezitím vytuhnu na posteli. Asi za pět minut mě zbudí zvonění telefonu. Hrabu do batohu a on tam je:D...Nechápu, hlavně,že mě samotného nenapadlo se prozonit:D |
|
|
Vietcong-player |
Zhuleneckej hlad... ale pozor, pruda - lednice prázná, jen vajíčka. No což tak takhle ve čtyři ráno dělám obalovanej chleba... samozřejmě v odpovídajícím stavu... ráno se proberu s pořádnym gulášem v hlavě a vedle mě netknutej talíř s hromadou obalovanýho chleba...
tak sem alespoň dobře posnídal :D |
|
|
CzechMan |
Posledni dobou si ujebavam na tom, ze kdyz ma jit resit neco do mesta nebo tak neco, tak se vzdycky zhulim a pak to "hraju" jak adventuru :D jit za tim, od neho ziskat tamto, to da k tomu, jit tam, udelat hentamto atd. :frog: vrele doporucuju, je to fakt hlina :frog: |
|
|
acheron |
po brku u kamosa na balkone idem domov...nastupim do vytahu a stojim....a stojim a stojim , cumim si tak na nehybne dvere a asi po 20sekundach mi dojde ze som nestlacil gombik :D
|
|
|
Jack_Herer |
To jsem si takhle chtěl zahulit ještě jednoho špeka, tak vezmu papírek, stočím parádní filtr, nastříhám brko na papírek a pak si řeknu, že by to chtělo ještě tabák, ať to líp hoří. Tak hledám cigára... Za chvíli je uvidím na stolku 2metry ode mne. Tak musím vstát a jít pro cigáro... dojdu ke stolku, vytáhnu z krabičky jedno cigáro, automaticky si ho strčím do pusy a otočím se a pomalu se vracím ke stolu kde motám toho špeka. Cestou zjistím, že mám v puse to cigáro, tak si ho zapálím...Dosednu ke stolu se špekem a najednou zjistím, že je něco špatně. Přece jsem vstával od balení proto, abych si zašel pro cigáro a mohl konečně dobalit toho špeka. Za chvíli mi dojde, že právě kouřím cigáro. ... Nic, tak típnu cígo o stůl, kousek tabáku z něj oddrolím do špeka, pak si to cígo zase strčím do pusy a zapálím :-D |
|
|
Prdelac |
vzdy kdyz dam brcko a mam ridit tak neodemykam dvere od auta dalkacem, ale klasicky klicem odemknu. Sednu do auta a hledam kam jsem si dala ty klice. No samozrejme jsou ve dverich. Uz je to nuda. |
|
|
Username |
tyve dneska ráno hledam cepici a a po deseti minutách zjistím že ji mám na hlavě :-D :-D |
|
|
|
to jednou takhle jdu ven se psem...vyjdu z bytu,zavřu a čekam na výtah....po přijetí výtahu zjišťuju,že nemam psa...vracim se pro psa,nastoupíme do výtahu a místo tlačítka přízemí mačkam furt naše 9.patro...
a taky sem jednou tak pěkně uklízela v pokoji...zapejkam a zároveň úklizim stůl,vezmu kraviny který nepotřebuju a házim je do pytle,kterej držim v ruce...najdu tam géčko zabalený v celofánu a strčim do toho pytle....po hodině sedim u kompu a mam chuť na špeka....hledam...hledam...a šílená panika kde to je...mno a nakonec mi to všechno dojde a jdu přehrabovat celej koš (našla jsem ho!!!!) |
|
|
Spejsek |
Nejčastějc se mi stane že ztratim krabičku se super modelem...
Pak se mi taky jednou stalo že sem nakoupil dárky na vánoce, a zjistil sem to až druhej den, takže sem je moh všechny vyhodit poněvadž to byly nesmysly :crazy: to bych se zesral.
Určitě by toho bylo víc ale nevzpomenu si :D |
|
|
freshman |
jednou večer takhle zapejkam u kompla, stahuju musiku a posloucham ukazky, kecam se znamyma...najednou rikam, doprdele co toje.. já tady mam někde cvrčka? hned sem začal vychylovat " to je v prdeli, ten mi tady bude cvrkat celou noc, a esli ho nenajdu tak se ani nevyspim " !! , začal sem lezt po mistnosti jak efo a hledat odkud ten zvuk de...už sem si byl jistojistej, že je schovanej za reprákem v rohu, když mi došlo, že to je nahrávka.....stahnul jsem nákej set zvuků z přírody, ani sem o tom nevěděl... fakt haluz :-) |
|
|
kenyx |
jednou sem sel hodit hadry do pracky nejprve sem ho chtel hodit do odpatkoviho kose pak sem si pomyslel jaky sem debil zeto neni pracka ale odpadak a nakonec sem ho hodil dozachoda |
|
|
kanjack |
Tak toto sa mi poslednou dobou stáva dosť často, teraz pri kureni kombinujem, dám si 1 naťahovačku a potom ešte sklenku ktorú vždy natlačím ešte predtým, a každý druhý krát na tú sklenku totálne zabudnem a nechám ju položenú na stole :) |
|
|
angelo97 |
no vidim ze rovnake stavy vsetci:D:D:Dto hladanie po vackoch je elegantne a narocnejsie je to tym cim tam mate viacej veci.....inak sa mi vela krat stalo ze som tu vec co som hladal nenasiel aj ked som ju chytal...proste som si predstavoval ze to je nieco ine:DDale stava sa ze ked dojdem domov zhuleny tak si chcem spravit setko co najpijemnejsie a zacnem robit 300 veci naraz a medzi nimi zabudam co robim:D |
|
|
angelo97 |
alebo minule som isiel na weekend ku babke a foter mi povedal ze sa mam zabalit....mno a ja som sa balil zhuleny a nachystal som si asi o 3000 veciii viacej ako je normalne....stale som rozmyslal ze co by sa mohlo stat ake by mohlo byt pocasie a zabalil som naozaj skoro vsetky veci ktore mam....nastastie ich nemam extremne vela takze sa to dalo....:D
alebo nieco podobne ako ma fresh man....jednou som bol tiez takto za pc a pisal som si hral som sa ked v tom mi na okno zacala kamaratka hadzat kamene:DDDa ja debil som sa za kazdym zlakol a nevedel som odkial ten zvuk ide:DDDa asi na 6 krat som konecne z okna vyliezol a cela ta zahada sa objasnila:DDD |
|
|
Leito&Elegantic |
Teleshoping je nejzbavnejsi nekonecnej serial... uz sem parkrat cumel s otevrenou hubou ce vsechno Horst dokaze. |
|
|
Dracula |
kdys neco hledam, treba jidlo v lednicce D: tak to ani zaboha nikde nevidiiim vsude se divam na mozny i nemozny mistta a pak zjistim ze to mam primo pred ocima na neprehlidnutelnym miste :D |
|
|
Pflusik |
mě poslední dobou připadá že všechno co děláme je klišé deme takhle kolemzamrzlýho okna a najednou všichni tyvole ááá tykrávo to okno je brutální a po pěti vteřinách se rozesmějem jak hovada |
|
|
YosH |
Jednou takhle sklízim překlízim věci vyhazuju uskladnuju prerovnavam a celkove davam do pucu pokoj kdyz v tom me neco hrozne nasere :D:D nemohl sem najit pametovku do mobilu, takovou tu svinku micro SD (fakt mikro :D) tak ruzne koukam kde sem ji ve vyhulenosti nechal a po nescetnych pokusech ji najit VSUDE to vzdavam. druhy den to zkousim nanovo, ale nic. treti den sem s ni uz skoro rozloucenej a najednou jako bych z myho podvedomí vyzdimal posledni moznost... z niceho nic jdu do kuchyně, vysypu celej prervanej koš odpadkama. první na co sem hodil oko v ty hromade bez jakyhokoli prohledavaní byla micro SD :D:D kdyz si to tak davam dohromady, mozna to nebude nahoda, pac muj phone je rozsekanej a nedrzi kartu zrovna festovně.. nejak sem si venku vsimnul ze mi karta vypadla (musel sem asi hodne kalit a sát roury, páč kdyz kalim a saju roury = padaj mi nejak veci = kdyz spadne mobil = uvolní se pametovka = cusss :D:D) Tak o tyden pozdeji si me kamos zavola a pta se: "nevis koho je asi ta karta..?? podle fotek sem poznal ze je to nekoho z kamosu.." XD do ted nepochopim, najdi si micro SD na pískovišti XDXDXD |
|
|
YosH |
ani nemluvim o dnesku... celej den netusim kde mam drticku hledam hledam a kdyz fakt nevim du za mati a ptam se jestli mi v blizky dobe neco nezabavila :D a ona jako co..? podle kratkyho popsaní zjevne nemela paru co to jako chci :D tak rikam, hm, tak to si mi to asi nevzala :D najednou me napadne nadzvednout polstar... a doplnuju vetu: jo tak nic, je tady :D:D:D:D no co, tak si ji pekne prohlidla :D
du mrknout na TV.. kde je ten ovladac.. |
|
|
Zavalagan |
po patnacti letech rikam si........nemel sem zacinat ani kourit travu :D
ted jsem rad kdyz si pametam co bylo pred dvema dny :( |
|
|
Mr.Nobody |
Fakt se bavím :D
To takhle jedno ve stanu na čundru , sem dostal megachuť na něco sladkýho hmatám , hmatám a najednou nahmatám zlatou celofánovou kostku s něčím měkkým uvnitř .. bylo mě divný kde by se tam vzala dobrota z bomboniery , ale to moje přivřená víčka moc nepobírala...
No abych to zkrátil byl to masox :D větší humus sem nezažil |
|
|
|
No když tak nad tím přemýšlím... taky dělám fakt zhulenosti z lenosti :D
Mám bezdrátovou myšku na baterky, baterky mám suprový 2500mAh...
Takže se mi můžete divit, že denně nabíjím baterky, ale vždy jen do té doby než mi někdo napíše na FB nebo tak... prostě jak potřebuju něco udělat na PC... baterky jdou ze super chargeru.. :D a vydrží další den i když jsem je nabíjel třeba minutu... no přez noc je nikdy nabíjet nedám? proč? protože na to nemám čas :confused: ??? :))
Občas se stane zázrak, že je nechám nabíjet když jdu koukat na film to mám pak měsíc klid...
dneska si je fakt nabiju...
Jinak co se týče hledání itemů ve stavu ´´khoma´´ tak
když něco hledám nějakým způsobem jdu vždycky na jisto je to prostě takovej instinkt ( obyčejná pamět?:D) ... Rozhlédnu se kolem sebe ovladač, nikde ... za postelí? sáhnu tam a mám ho, zapalovač má být někde tady??? sáhnu tam a mám ho :D:D pěkně já no ne? najít něco v takovym bodelu to chce určitě nějaký schopnosti :teef:
Naštěstí se mi tedy nestává tak často, že bych si nevybavil kde jsem daný předmět potřeboval naposledy. :whisperer |
|
|
Bandita |
zapalena cigareta,popolnik nikde
idem do kuchyne donesiem si pohar vody, sadnem za pc, dpc kde je popolnik!!
bohuzial to ostane uz navzdy :D |
|
|
FatJoe |
ked som zhúlený a som odhodlaný pracovať vzdy si najprv v hlave pripravím zoznam vecí (náradia) ktoré pri práci potrebujem.. a ešte si robím aj plán ze pre ktoré náradie mám isť skôr aby som sa zbytočne nenachodil ... takze prídem do garáze pre niečo potrebné tam sa zadívam a všimnem si ze nejakú vec, ktorá ma viac zaujíma ako práca ktorú idem robiť... potom sa uvedomím tak ze : však idem robiť niečo iné tak idem na to a idem preč, bez toho aby som rozbral to potrebné náradie... tako pozabúdam viac vecí a nachodím sa viac ako by som chcel .. takto sa veci majú s pravidelným hulením |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od dokktor
k tomu kouření nezapálených cigaret: to je kamošovo osobitý styyl (btw je to nejzdravější způsob jak kouřit cigára): vytáhne a tak vprůměru deset minut kouří nezapálenou, pak mu to negdo řekne, případně si toho po 15-20 minutách všimne sám, zapálí, dvakrát čitřikrát potáhne, odloží do popelníku a nechá ji tam shořet (aniž by o tom věděl samozřejmě) |
tak tohle se mi stává vcelku pokaždé a známým když sedíme u pivka,tak mě furt kérujou,at si vemu tu cigaretu nebo at tu dýmovnicu típnu..prostě nevím,zapálím cígo,chcu se napít pivka,tak si odložím cígo na popelník a pak na to cígo nějak zapomenu :) |
|
|
bezdechu |
No s tím clišé trochu přiostřím, když jsme se s mojí drahou polovicí před milováním trošku víc povzbudili jointem a pak jsme druhej den marně vzpomínali jestli si moje milá před aktem lásky vyjmula tampón nebo ne. Samo že ne, a tampón .. ten o sobě dal až po týdnu vědět. Naštěstí se nám to stalo zatím jen jednou a doufám, že z toho nebude naše milovnické zhulené clišé..
Jestli je to moc eklhaft tak smáznu..... :eek: |
|
|
Mr.Nobody |
Bezdechu:
TO SI DĚLÁŠ PRDEL!!
Tak to je dost silný kafe...To ji jako nebolelo nebo tak?
to je tak na k- :D:D:D |
|
|
rastapasta |
Jednou jsem se po ránu zhulil než jsem jel do školy ( vlakem asi 30km)...přijdu do hodiny a že vytáhnu sešit... Podívám se do báglu a tam kopačky a věci na trenál, spetl jsem si batoh. Tak jsem to zrovna zabalil a jel sem zase domů. JO a ještě jsme jednou hulili s kkámošema venku a já nemoohl najít mobil, celý jsem se prohledal i křoví okolo nás...mobil nikde. Začal sem schýzovat a tak kámoš, že mě prozvoní. Mobil mi začal vybrovat v rukávu od mikiny. Fakt nechápu jak se tam dostal, ale měli jsme z toho docela výřez :) |
|
|
onanoperverz |
společenský blázen neeexistuje |
|
|
tuffgong1 |
měse jednou satlo že jsem se zhulil a cígo si zapálil obvráceně ale to ete šlo po druhý jsem se fakt zkašil a ćígo si položil dop popelníku an sakl od trávy a pěkně si potáhl saklu přiškvařenýho na cígu nepřeju ám to zažít piocit bo schýza že se mi na plíce lepí igelit skoro sem nemohl dýchat a málem jsem se poblil :D |
|
|
|
U babčy se občas zdejchnu když du na procházku se psem ale jednou jsem ho zapoměl uvázanýho u splavu když sem modal brčko a pak sem na něj vzpoměl až když sem zvonil doma na zvonek :P bábinka nechápala |
|
|
w33d |
tak mne sa zasa stáva ked zmotám brčko sedím pri growery rozhodnem sa ze idem spat citim ze uz spim a zrazu sa pristihnem ako čumím stale na grower. Alebo s tým cigom zapalim a kým sa spametam už ho môžem zahasiť rovno :D |
|
|
_Chronic_SVK_ |
minule som si siel po noviny do druhej izby a ked som sa vratil vo vrecku som mal ovladac od TV
edit:samozrejme noviny som nezobral :D |
|
|
bubik |
...mam jednoho francouzskyho kamarada / jako spravny francouz dela denne tri litry kafe, sedesat cigaret a tri gramy hasise...:D/ - pred lety bydlel na sidlisti v Brandyse a jednou mi volal ze at prijedu, ze z Parize privezl peknou hroudu hase...takze jsme stravili prijemne odpoledne pokurovanim hasise a pitim kafe a vecer ze pujdeme vyvencit jeho psa... kecame a vencime asi 20 minut kdyz francouz povida tou svoji debilni cestinou : ty voleeee kde peeees..? pes samozrejme v prdeli - cekovali jsme to hnusny nocni sidliste vic jak hodinu a nic... takze pujdem zpatky k nemu domu, dame brk a budeme dal hledat...prijdem k nemu a psisko bylo doma - my jsme ho vubec nevzali s sebou... |
|
|
Bandita |
to ani nie je tak klise ako moja hlupost.
siel som si kupit rano cigi pri venceni psa a nechal som ho len tak nezamknuteho pred obchodom, samozrejme ze som ho potom asi pol hodinu hladal ...nakoniec bol pred mojou branou triasol sa a knucal :D |
|
|
brumla |
no v posledni dobe usinam pred telkou na gauci zhuleny kdyz prijdu vecer domu, je teplo a to je unava a najednou je sest rano usl jsem v sede a zada me boli na dva tydny dopredu :( |
|
|
petis__ |
Mě se často stává že si jdu do kuchyně por pití. Naliju si vodu, položím na linku a beru si nějaké jídlo z lednice. Vrátím se do pokoje a po chvíli zjistím že jsem si vzal jídlo ale zapoměl jsem to pro co jsem původně šel. Tak se vracím pro pití ale chce se mi chcát, tak se jdu ještě vychcat a samozřejmě po chvíli zjišťuju, že jsem se opět vrátil bez pití...
Potom taky když něco dělám s nářadím zhulený tak pokaždé když něco odložím, tak to pak hledám kdo ví jak dlouho ikdyž to mám přímo před očima. |
|
|
MaaaYaaa |
..no já jsem si jednou takhle na teknu sednul -totálně vyšťavenej- k prázdnýmu (!!!) stolu, otevřel letáček na tu akci co se tam válel..a v letáčku byl srolovanej filtr, ócébépapírek a (i s tabákem smíchanej) materiál, jenom to votočit. To musel bejt někdo asi už MOC :D |
|
|
Hy3nA |
na koleji dost často jdu pro něco do skříně a nevědomky přijdu k lednici a otevřu ji :D |
|
|
KrávaBětka |
Nekdy kdyz hulim a musim zapalovat sikama tak se mi posledni dobou stava ze je zapomenu zapalenou a vsimnunsi ji az kdyz me pali :-\ uz me to moc nebavi... :D |
|
|
Jagditrax |
dopozeral som film, dal by som si cígu, pustím si muziku, ubalím si cígu, zamyslím sa , ubalím si cígu, zistím že mám dve, jednu sfajčím
.
.
.
.
.
.
pustím si muziku, zamyslím sa, dal by som si cígu, zistím že druhá leží na stole, sfajčím ju. bomba |
|
|
|
Nejvíc :D příjdu domů naberu jídlo nesu k TV zjistim že potřebuju na WC :D tak ho někde zapomenu dojdu k TV :D a zjistim že mam hlad :D |
|
|
|
ndávno se mi stalo toto.S kámošem dáváme venku brko a on se mě pak zeptá,jestli mu půjčím novou gamesu na PS3.Jdu pro ní dom a kámoš čeká před barákem.
Když jí doma najdu,tak mě při odchodu překvapí sraní.Po něm se vrátím do obýváku,zapnu bednu a ohřeju si jídlo.Po pořádný žranici a přečtení celého Blesku zazvoní zvonek.Otevřu dveře a kámoš vystartuje:si na mě kurva zapoměl né :D
fakt mazec,a to čekal zhruba půl hodiny.Byl tak zhulenej,že mu to prý přišlo jak 5 minut. |
|
|
Skaff |
Tahle věc se mi stala celkem nedávno.
Přijdu v době pozdní večere domů, vypálenej jak cihla (to ste věděli že cihly se pálej? :D ), kouknu do lednice..samozřejmě nic zajímavýho. kouknu do spíže, jé krupice. super krupičnou kaši mam docela rád. Takže si vyskládám všechny ingredience na linku a začnu vařit..
Vtip je v tom že by se do k. kaše měla přidávat malá špetka soli (fukt nevim proč, ale prej jo.).
No, tak sem na sebe pyšnej že sem si na to i v tomhletom stavu vzpomněl, hodim tam větši hrst soli (řikal sem si, mám to rád sladký tak pak alespoň budu mít důvod nešetřit cukrem abych to vyrovnal. :D )
Celá směs je na plotně a já do ní hodim 9 polévkových lžic cukru. Dovařím, hodim do toho kakao, rozpustim máslo, posipu moučkovým cukrem, naberu lžíci strčim do pusy a vyflusnu, div se z toho nepobleju...
Já vůl tam dal hrst cukru a 9 polívkovejch lžic soli :D
Jinak ztrácení/kradení zapalovačů je na denním pořádku. Ztrácení mobilu jakbysmet (akorát já ho nenajdu). A ovladač v mikrovlnce taky. :D
Pís & Blessing.
Btw. Moc díky všem co přispěli do tohohle tématu, asi 2 hodiny sem to četl a milionkrát sem se rozbrečel smíchy :D |
|
|
huhuga |
vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace :D zrovna tet se mi to stalo :D |
|
|
miravlak |
Původní příspěvek od huhuga
vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace :D zrovna tet se mi to stalo :D |
přesně :D kolikrát hodinu nacpaný bong a zasekaný do hudby :D |
|
|
andre |
Dám si cigáro, super nápad. Ubalím ho, položím před sebe na stůl a dělám dál něco na PC. Po pěti minutách se zaseknu a říkám si "já měl na něco hroznou chuť, ale na co sakra..." |
|
|
Bandita |
uz viackrat s ami poslednu dobu stava, ze som zabudol ze som hulil.
len zrazu kukam, dpc ved ja zhuleny |
|
|
eneabeats |
Původní příspěvek od Dude
určitě je všichni znáte, tak taky přispějte;)
do začátku:
...když hledáš půlhodinu zapalovač, desetkrát se prošacuješ, votravuješ všechny kámoše jestli ti ho nezbalili - a pak ho najdeš v kapse...
...když přijdeš domů, v TV běží stupid teleshopping a ty se na něj vydržíš koukat půl hodin a ještě se skvěle bavit...
...když jdeš do koupelny si umejt zuby, najednou stojíš v kuchyni, žereš čokoládu a netušíš, jak ses tam vzal...
atd. atd. atd. co vy? |
tyhle 3 věci to fakt totálně zabíjej :-D s tou kapsou jsi na tom ještě celkem dobře, ja ho většinou najdu v ruce a to poslední se mi taky docela často stává. :-)
...když se hádáš s mámou a vysvětluješ jí, že tě vubec neposlouchá a že odpovídá na něco jinýho a ona se pak zeptá, tak co jsi teda říkal a ty si to nepamatuješ... |
|
|
Northsmoker |
Obcas se mi stava to co Banditovi, sedim, koukam do kompa, sahnu pro model a najednou zjistuju ze jsem pred chvili dohulil a jsem zburtovanej jak svine :D |
|
|
jackson |
v tescu pri pokladni predavačka: "2,30 € prosím" a ja jej tam vysypem celý obsah peňaženky čo bolo asi 9 € :D a samozrejme sme sa na tom na jej údiv strašne začali smiať |
|
|
tecetisklivec |
Podělím se také se svojí trochou do mlýna… byl to loni v letě, kdy jsem si lebedil na balkoně na domečku. A když je parno jak to tak býva, chodil jsem jen v trenkách a užíval si krás léta… a jediné co mě trochu trápilo byly všudypřítomné vosy… když jsem si tam tak seděl najednou jsem postřehl že malé bestie vylítávají z dřevěné podlahy, tedy jsem nelenil a šel se podívat zda uvidím jak mi za skvotovaly do podlahy. Bylo zajímavé pozorovat jak dvě vosy hlídají vchod a zbytek líta tam i zpět a jak jim komunita pěkně šlape… přes půlcentimetrovou spáru bylo vidět i část jejich domečku… nevědomky jsem tam uvízl a pohrával si s myšlenkami a kochal se… probralo mě až nepříjemné bzučení u hlavy a já se přistihl jak čapím přímo u díry a vosy co se nemohly dostat kvůli mé přítomnosti zpět, jsou za mnou a protivně se ke mně přibližovaly… jelikož jsem zastánce hesla „neotravuj a nebudeš otravován“ pokusil jsem se vycouvat, ale vosy byly asi už dost napružené a tak jsem schytal dvě žihadla… konal se tedy jen zbabělý útěk… Dost mi to rozhodilo karmu a jak to tak bývá má vyhulená hlava vyhodnotila bodnutí jako útok na moji svrchovanost a to jsem si nemohl nechat líbit! Smotal jsem si brčko a rozhodl se pomstít. Došel jsem znovu na balkon ale jelikož jsem měl na sobě jen trenky a papuče, tak jsem nechtěl nic hledat, sundal si papuč a hrubými údery zlikvidoval hlídku u spáry a dalšími ranami jsem pleskal další, co se snažily vylézt ven… rana za ranou.. opět jsem neuváženě ale zato s plným nasazením řešil jen tu jednu spáru, takže m uniklo, že vosy nejsou blbky a začali prchat další spárou mezi fošnami.. schytal jsem další nespočet žihadel… tedy znovu jsem utíkal jako zajíc:D Trochu na mě dolehla depka, že mam krvelačné vosy a je se jich třeba zbavit a jelikož mi hmyz nevadí neměl jsem doma ani repelent na tož nějaký obstojný hubič… však napadlo mě, že mám někde v garáži sprej na mazaní vrtáku.. tedy, talší skvělý momentální nápad:D půjdu na ty svině malé s plamenometem. Prvotní úspěchy byly neuvěřitelné. Tedy do té doby než se mi podařilo nějakým zázrakem podpálit jejich dům.. jak všichni víte je to z takové papírové hmoty, takže zážeh a následné hoření jelo docela jelo ráz na ráz… okamžitě jsem tho nechal a utíkal pro hasičák, a´t mi neshoří celý dům… seběhl jsem z patra, popadl hasičák a běžel zpět na balkon. Pojistka jak je známo se dá jednoduše vytrhnout,, ale nějakému kamošovi to nedalo a zkusil si to na nečisto.. a a´t se asi nezlobím dal tam silnější drát. Takže jsem byl v řiti, protože trhnutím jsem ten jistící drat v pojistce jen ohnul a nešel vůbec vytáhnout… tedy znovu jsem utíkal dol, tentokrát pro změnu zase do garáže pro kombinačky… samozřejmě notně zhulený ale pořád rychlosti blesku:D konečně jsem uvolnil pojistku a mohl začít hasit. Bohužel když jsem začal hasit už jsem viděl jak se oheň mezi deskami pěkně rozrostl… kurva rok starý přístavek mi letělo hlavou… zmáčkl jsem ventil a hadici směřoval do spáry, bohužel efekt to mělo přesně opačný než jsem předpokládal, prášek se tam nechtěl dostat, ..letěl ve spáře a po asi 0,5m vyletěl ven, ale větrný vír který způsobil tlak, oheň ještě přiživil. Zase jsem všeho musel nechat a utíkat pro páčidlo ať tu desku můžu vytáhnout a pak hasit… zase etapa schody, garáž, schody. Ale konečně! se správným nářadím jsem desku vyprostil a prohnal prášek do podlahy… S radostí nad uhašeným požárem, jsem zbytek prášku nastříkal na střechu a vytvořil si Smajlíka… no hrůzostrašný zážitek :D ale to jsem ještě netušil, že pokaždé když zafouká vítr, tak se prášek z hasičáku na střeše rozvíří a já tobudu mít v krku až do podzimu… tolik zážitek jak mě vosy potrápily… od té doby je nechávám ať si staví hnízdo, kde jen potřebují :D |
|
|
zaplatil |
tak som si dal dneska praska a zistil som, ze pocujem svetlo.
... a mozno vas to bude zaujimat, ale stalo sa mi to pri napalovani cd-cka. :)))) |
|
|
|