Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W Jack Herer - Klikni zde pro originální téma
Zdrawim fšechny, rád bych Vám představil svůj 2hý grow.

Rozměry skríňky : 70cm šířka 150cm výška 55cm hloubka

Slunce v cooltube :400W MH a 400 W son T pia
Green power

Ventilace : RUCK 260m3/h

Pasivní přítah
: Díra z levé strany (-:

Ofuk
: Klipsový větrák Davo


Média : 5 x 3,5L a 6,5 L Substrát : Royalty Mix od Plagronu

Hnojky
: AH 1 2 3 , BloomBastic

Zvlhčovačka
: Ultrazvuková sps 808

PH
: Ph metr aqva 100

Osazenstvo
: 5 řezů Jack Herer od Sensi Seeds Fota z 5týho dnu růstu (18/6) :frog:
10 DEN 12/12
17 DEN před a po zhasnutí
další fota
DEN 20 tý omluva za qvalitu fot :
DEN 24tý 12/12

Zálivka:
Advanced Hydroponics of Holand BLOOM 1.Fáze květu (FULL) + 5 ml BLOOMBASTIC --- 10 L :smoker:
Bohužel ať jsem dělal co jsem dělal tak mi kyti nehorázně narostly..
Výška : 85 Cm
Druhý problém je s PH. V tom co proteče substrátem mi hodnota vyskočila až na 6,6, krapet mi zažloutly listy.
Upravuju zálivku na 5,5, a teď už na 5,0, ale stejně se to moc nerovná.Nevím co s tím???

Teplota : 23-25 C
Mr.MEN
Počky ty měříš pH co ti vyteče z hlíny? To je docela kravina dělat. V hlíně je toho opravdu hodně a nemůžeš vědět co v ní změní pH. O to bych se až tak nestaral. Měň pH vody pořád kolem 6 a bude vše OK. Dokonce máš i kvalitní hlínu která sama o sobě je už změněná na přijatelné pH.
Jestli ti nežloutne celá rostlina ale jen spodky tak je to zcela normální:).
S tím si mohl počítat že to naroste. Protože JH je většinou fenotyp Sativa a ty rosou i v květu, jen se mírně zbrzdí ale nezastaví.
to Mr.MEN : Ok......dikz(-:
DEN 28.mý

Zálivka : AH BLOOM(poloviční d.)
+ BLOOMBASTIC 7 ml....... á 10 L

Od spodu začínají pomalu listy schnout a odpádávat. Zítra mám v plánu začít s 4 denní očisťovací kůrou. Pouze čistá voda s upraveným PH na 5,9.

Teplota :
Box : 24-26 C
místnost : 22 C
Vlhkost :
kolem 45 %
DEN 33

Zálivka : ÁHáčka BLOOM ..plná dávka
+ BLOOMBASTIC 10ml na 10L vody
PH 5,9
Vlhkost : 45 %
Teplota : 20-28

Bloombasticu jsem dal poprvé plnou dávku a budu pokračovat až do 15 ml/10L

:leaf: :heart:
Asi jediný a doufám zátím největší problém je malý pěstební prostor. Napříště budu muset udělat upgrade....(-:
Jinak fšem moc děkuju za K...(-:

A mám v plánu to blejsknout nakym 10mpix fotakem a negde splasit kondenzator.
:punk:
Další fota před a po zhasnutí...... DEN 34tý
vagabund
Zdar kámo, ja by som to tým Bloombacticom moc neládoval, možno že to bude viac na škodu ako k osohu, tie vrchné listy ti začínajú dost žltnút a to si myslím niečo ukazuje, no ale urob ako uznáš ty, inak pekné to je...
To Vagabund : Cus no s těma zažloutlejma listama mám problém od prepnuti na 12/12 a zvlastni je ze mi to delala kytka na tom samim miste u predchoziho growu. Ostatni kyti jsou celkem good. S tim bloombastickem mas asi pravdu. Nic se nema prehanet, naposled sem na to malem dojel. Dalsi vec je ta ze JH neni zrovna tip genetiky, ktera by zrovna nédobre snasela vysoke davky hnojek.....
Ted uz je pozde namichal jsem zalivku s plnou davkou AH Bloom + 10 ml bb a + 4 ml PK 13-14 i kdyz je pravda ze hlavni soucast BloomBasticku je vysoka hodnota prave PK 13-14....no uvidime snad to neposeru (-:

Navic jsem este objednal -- PLAGRON Repro Forte pripravek --(Podrobný popis viz. http://www.greenhome.cz/katalog/570315)
ten mam v planu nasadit pri pristi zalivce....
Takže je tu 40.tý den a řekl bych, že se to rýsuje čím dál lépe, samozřejmě až na ty žlutý listy(-:No posuďte sami.
:afro:

Zálivka :
AH BLOOM (2.Fáze květu) na 10 L

+ BLOOMBASTIC 12 ml
+ PLAGRON REPRO FORTE 15 ml:sun:

PH : 5,9
T : 27 stupňů max.
V : 45 % :rasta:


Jinak kyti začínají nabírat fialovo-stříbrný odstín(poslední fotka)
next....
nekdy mene znamena vice,holandani vyspekulovaly adva hydro of hol. 3 slozkove hnojivo (dutch formula)ktery ma vse potrebne k pestu.za par let growingu poznas od oka kolik ceho holkam chybi a podle toho pridas nebo uberes.nastuduj neco o AH a uveris.
Mr.MEN
Karelsem: No AH tu všichni známe:). Taky s nimi jedu, a nikdy jsem neměl problém:).
Jedině co mě štve že jsem si koupil litrovky a skoro za 2 roky nemám ani čtvrt láhve pryč:D. Ne že by mě to nějak vadilo jen se bojím aby se mi nezkazili za ty roky:D. Byla by docela škoda:(.

Jo jinak Repro Forte používám taky a těch žlutých listu docela přibilo:D. Ale spíš od spodků a ne celá rostlina jako u tebe. Je to hodně divné ale když už si na 40dni květu tak s tím stejně už asi nic moc neuděláš.

Jo a budeš něco používat na Flushing nebo pojedeš jen čistou vodu?
Zdarec páni, ta žlutá mě dosti sere..no nedá se nic dělat.

Jinak pojedu určo čistou vodu. Ripen je dosti chemickej než přírodní a s final solution nemám taktéž nejlepší zkušenosti asi jsem to krapet s nim přehnal měl sem je na nich 10 dnů a kouřo nebylo nikterak valný a to jsem jel taky JH....

Zároveň mám dotaz ohledně kosu, páč na sensiseeds uváděj rozmezí od 50 do 70 dnů samozřejmě v závislosti na fenotypu...

Taksi lámu krapet hlavu, i když je mi jasný, že ty čísla jsou pouze orientační. Asi by to měl rozpoznat pěstitel sám, jestli se nemílím:D
Každopádlo dikz za odpovědi.:bounce:
Mr.MEN
Ti poradím asi takhle pořiď si Mikroskop kapesní 30x čím větší zvětšení tím lépe ale 30x stačí. A řiď se podle trichomů. Je to asi ten nejlepší způsob na to aby si věděl kdy seknout.
Ok..hned sem ho objednal..sem právě nevěděl že je takhle levnej...fakt dik(-:
Tak jsem tu s dalším updatem. Holky se pěkně zakulacujou a celkem dost se začínají ohýbat tím jak těžknou:bounce: Hnojky jsem vysadil, ještě je nechám 8 dnů na čisté vodě s upraveným PH a pak kosa. Co myslíte??:einstein:
myslim že kosa za tejden je brzy
Plechh
na kosu se mi zdá že to ještě vůbec neni nafouklý, nech to ještě aspoň 14 dnů, Jack Herrer prej kvete dlouho
Máte recht.. Týden je brzy. Dneska to propláchnu čistou vodou a zítra naposled nasadím hnojky a na posledních 8 dnů zase čistá H2O..
Plechh
estli ti můžu poradit, tak podle mě nemá smysl propláchnout kytky čistou vodou pak je nahnojit, a pak zase propláchnout, hnojil bych ještě týden a pak dal 7-10 dnů proplach, to bude tak akorát.... si myslim
50. DEN 12/12

Zálévám pouze čistou vodou a to mám v plánu až do 55týho dne pak 2 dny sucha a poslední den tma na 24h. a poté kosa. Páč zbarvení trichomů tomu odpovídá si myslim:jumper: Makra z pod mikroskopu nemám, protože fotim mobilem.Jinak tvrdnou jak sviň,kytka v levém horním rohu se celá prohla do prava:D :leaf:
Mr.MEN
Teď by si je měl mít ještě skoro čiré jestli chceš sklízet tak za 10dní. Kdyš ti to bude vypadat takhle tak už je čas seknout:).
Čiré bych neřek...jsou tak půl na půl s mléčnou...

Ok protáhnu to na 10...to už vydržím(-:

A jináč moc díky všem za K :frog:
Zdrawím fšechny kolem, přikládám další fota a osobně jsem čím dál spokojenější Od soboty prolévám pouze čistou vodou s upraveným ph na 5,9. V pátek ještě 24h tmy a pak je nejspíš pokosim.
.....
maszek18
chutnucke.ja planujem pestovat jock horor ale neverim ze ze semena od nirvani budu tak kvalitne aby som dosiahol podobne.pekne som zvedav na gramaz :)
Mr.MEN
citace:
Původní příspěvek od maszek18
chutnucke.ja planujem pestovat jock horor ale neverim ze ze semena od nirvani budu tak kvalitne aby som dosiahol podobne.pekne som zvedav na gramaz :)
No tady se jedná o originálního Jacka od Sensi Seeds. Od nirváni není originální tak že z takovými výsledky jak má Brain_storming bych až tak moc nepočítal:).
Je fakt že Jack Herer má dobu květu až 75dnů,tak to ještě pár dnů nech na vodě,alespoň to bude pořádně vyčištěný. k+ jede a tipuju 365g :)
Po delší odmlce se vám opět hlásím i s smoker´s reportem..

Kiti byly tedy 25. dnů na periodě 18/6 a 60. dnů na 12/12. 60.tý den měly 24 h. tmu.


Za prvé jsi musím postěžovat na výsledný matroš. Na poprvé jsem měl ty samé řezy, pod 250 tkou v jiném substrátu (CANNACOCO) a ty sámé hnojky (AH) a teď pod 400W s daleko lepšim substrátem a větší péčí výsledek je takový, že dle mého názoru i podle názoru mích kámošů je to kouření podprůměrné, potentnost a geny musely jít o několik generací dolů. Navíc všechny kytky vykazují známky hermfroditů. Je to spíš skérem navoněná ganja. Ale zase jako úplě to nejhorší nejni:smoker:

Celková hmotnost po týdením sušení je 242 g

Důvody jsou jednak malý pěstební prostor a nedostatečné ofukování a profukování od spodku. A samozřejmě i mizerné řezy a s nimi spojená genetická informace.

Do budoucna mám v plánu nejen změnu genetiky ale i zvětšení prostoru na 1x1x2 m Darkbox.

U té nové genetiky se bude jednat o PEACEMEAKERa. :banana:

Zároveň všem děkuji za udělení pozitivní karmy. Brain_storming
loner_x
Ahoj kolego growere, myslím, že grow to byl pěkný, jenom s malou chybkou a tou je, že tvoje řezy J.H., měly společného s pravým Jackem Hererem od sensi seeds jen to jméno, protože věř tomu, že pravý J.H. ze semínek od S.S. je např.držitelem 9 oceněni Canabis Cup festivalů, má medicínský atest je prodáván na předpis v zemých, kde to legislativa dovoluje(canada + některé státy USA) a proto i myslím, že právem patří rozhodně do top 5 odrůd na světě! (No také tomu odpovídá ta cena, za origo seeds 150E je docela dost..)

Osobně jsem zkusil už min 15-20 odrůd z různých seedbank, ale co dokáže Jack to se nedá popsat..pro mne je to rozhodně No.1 :bong:

No jediné tedy s čím souhlasím je, že nemá až zase takové výnosy(není komerční odrůdou), ale koho by to zajímalo, ze svého Jacka neprodám ani 1 šištičku ani za 5kilo! Je to klenot!!

Mimochodem to už jsi druhý člověk co vím tady na groweru, který se nechal nachytat na klonech z kdoví čeho a z kdoví jakou genetikou, ale neboj nejsi sám já minulý rok taky vypěstoval White Widow jež byla nakonec technickým konopím.. :) No trošku mne to taky naštvalo, protože jsem ji jel pod 6koulí..proto říkám origo semínka a vlastní selekce = jediná možnost a jistota vlastnictví pravé odrůdy..!

http://grower.cz/semena/jack-herer

peace..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma