mjetkus |
co tak nějake maCro květu? |
|
|
Smah |
no o tom sem zrovna dneskaj uvažoval asi ve středu u dělám makra |
|
|
Smah |
Sou tu fotky i makra budu tu asi tak 10 fotek tak to hodím na dvakrát a listy ottálně uschly 95% listů je uschlých šišky vypadají krásně a mají 90% oranžových pestíků ale nevím kdy sklidit zda ještě my to muže nabobtnat zvěčit vínos bo stoupnout thc poradte ... ZNALCI :D |
|
|
Tayem de Tox |
tohle už ti nedabobtná. ta kytka je prakticky mrtvá. ..s tím souvisí i těch 90% ztmavlejch blizen. -- prostě zdechly a další se už netvořej. to už nikam stoupat nebude, můžeš začít sušit |
|
|
SaMoLeBKa |
nechápu jak se ti to podařilo....no co? ber to s usměvem :frog: |
|
|
|
"no jako prdy budou tak co" :leaf: :)
...můžeš zkusit zalejt . jaktože takhle seschla ? |
|
|
Tayem de Tox |
citace: |
Původní příspěvek od RespectFlowers
Protože ji nejdřív vykopal a přemístil do kukuřice, aby ji z tama po pár týdnech opět vykopal a přemístil zpátky :teef: Jen mi je divný, že teď už se toho zátahu neobává :D Smah je prostě originál |
|
|
Smah |
:D mám vás rád všechny :D i loooov youuuuu ... |
|
|
Smah |
zalétá je i vlhkost při přesazení byla dobrá ptože pršelo dva dny tehdá no ale co myslíte že schne vlivem přesazení nebo tím že už prostě dokvetla ? nebo obojím |
|
|
Tayem de Tox |
Původní příspěvek od Smah
zalétá je i vlhkost při přesazení byla dobrá ptože pršelo dva dny tehdá no ale co myslíte že schne vlivem přesazení nebo tím že už prostě dokvetla ? nebo obojím |
Takhle nevypadá dozrávání, takhle vypadá vražda ;) |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od Tayem de Tox
Takhle nevypadá dozrávání, takhle vypadá vražda ;) |
nevaaa ja si rači poslechnu flying high again .. od ozzyho a ... čtu si co píšete a píšu toto :D |
|
|
saiklon |
:cox:
tys tomu zas dal ty kluku :rolleyes: |
|
|
Plechh |
Původní příspěvek od PL3V3L
nevím proč, ale něco mě říká, že tenhle pěst skončí jako fiasco...:D jinak držím palce :-) |
Řekl bych že někdo to tu zakřikl ........ :-) |
|
|
mjetkus |
jo vpohode vypadato na typickou českou ganju z vesnice......jesi uz schnou listi a chloupky sou oranžove kytka je zrala pripravena k vytrhnuti apoveseni na hrebik.....sem zvedav zda bude mit i silu ....zdar |
|
|
|
ajo já myslel že když fotil po přesazení tak to bylo v pohodě...a ono se ukázalo že to bylo špatně přesazený...heled - na rovinu - já bych s takovou akcí měl taky problém to posadit pořádně. měl sis předem připravit jámu s vzdušnou hlínou .) ale tak co - už tedka si zahulíš tak bud rád ne ;) ani to nemusíš skoro sušit
hele rok od roku to bejvá lepší tak příště nás posadíš na zadek ale hlavně sebe |
|
|
Smah |
ja sem spokojený je to muj druhý venkovní pěst :) a první přesazení skoro tří metrové kytky hulit sa to dá skoušal sem aktivní sativa pohodový stávek nic extra ale nic low ! |
|
|
Šlajs |
Hold, příští rok kýble, kanystry s vodou+zavlažovací kytky a můžeš mít rostliny každý měsíc v jiném okrese :D. |
|
|
|
čiwě když se koukám na ten malej kýbl tys jí nechal v kukuřuci většinu kořenů !!! si to vykopal moc moc málo |
|
|
|
Ty kluku ty si měl vždycky talent
to doje**t:frog:Třikrát přesazovat kytku
a k tomu ještě v květu.To už chce sakra odvahu:teef: |
|
|
Smah |
čiwě když se koukám na ten malej kýbl tys jí nechal v kukuřuci většinu kořenů !!! si to vykopal moc moc málo |
asi jo asi určitě jo potom příští rok to budu dávat do kýblů rovnou pro lepší manipulaci a nemusím mět strach s přesazováním :)) |
|
|
RASTA-MAN |
Smahu dobry pest...dobre prdy!!!(sak vime)... |
|
|
Smah |
dnes hodím fotky pokoseného materiálu ... |
|
|
RASTA-MAN |
Cauky smahu uz se tesim... |
|
|
PL3V3L |
Původní příspěvek od RASTA-MAN
Smahu dobry pest...dobre prdy!!!(sak vime)... |
Něco mě říká, že ste kamarádi....:D |
|
|
Smah |
furt neni čas ani ted hodit fotky ale dám je přes víkend ... |
|
|
Smah |
tak tady sou ty slíbené fotky
no a doporučuji zvěčit hlavně ty nasvětlené fotky :) |
|
|
Hy3nA |
no taky si z toho mohl orvat ty hnědý, dlouhý listy...:) |
|
|
Smah |
ja je otrhávám až když je nesu hulit :) ale inak na to seru inak co sa týče gramáže bylo toho trošku přes 200g suchého s té jedné kytky ostatní sem nepočítal |
|
|
|
dobrý senko : ) mohlo to bejt 2x tak lepší co se týče hustoty palek a kvantity ... tedka bych to dal do flašky s víčkem at ti to nepřeschne ;) |
|
|
Smah |
jo je to nářez víc jak dve šišky z bongu ani nezhulím :D celkem to škrábe stav je vyrovnaný si myslím sativa indika trvá cca 1,5 hodiny zdá sa mě že po časté aplikaci např. každé dvě hodiny vydrží stav dýl a sem narkoticky aktivně zhulený celí den :D hulení rapidně ubívá |
|
|
|
každé dvě hodiny , hmm ty si asi ultra hulič vid : ) to že to škrábe je pochopitelný...tak to máš za dva týdny vyhulený ne :freddy: mno a co pak ;) |
|
|
Smah |
no jo sem zvyklej ale ted je uroda rychle spukat ad mužu kupovat za dobrou cenu urody jiný proto je to ranny co se msklízel :D chodim do prace prachy mam :D ja su stary hulič zvladnu dat 10-15g lamp za den když teda sem dřív pěstil :D
a karmujte sakra :D:rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :leaf: :frog: :frog: |
|
|
|
na čtverečky ser ;) až sem hodíš pořádný palice budeš jich mít víc...a víc...a za dva roky budeš okarmovanej a mladí fakani si budou říkat ten smah to je ale borec...a to chceš joo :D no a pak jestli dospěješ třeba ve dvaceti pěti tak si řekneš sakra dyt ty karmy sou vcelku o ničem .) tak pěstuj ty starej smahu pořádně :bravo: ve třiceti se budeš svejm karmám smát...
jestli se budeš ještě moct smát když neni problém 15g lampy denně :wink: |
|
|
Slick-ace |
Mno hele uvidíme za rok :frog: |
|
|
mjetkus |
15g indooru denne?? to musi byt asi naky slaby in ne?znam hodne lidi co pali o zivot ale ze by si denne vypalili 15 cisel to sem jeste neslysesl to si jako zbalis 15 gramovych za den?? |
|
|
Stanton |
no jo sem zvyklej ale ted je uroda rychle spukat ad mužu kupovat za dobrou cenu urody jiný proto je to ranny co se msklízel :D chodim do prace prachy mam :D ja su stary hulič zvladnu dat 10-15g lamp za den když teda sem dřív pěstil :D
a karmujte sakra :D:rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :leaf: :frog: :frog: |
V celku jsem se bavil pri cteni tohoto ??? tematu??? ,za dobrou komedii jsem ti chtel dat K+ ale po tvem poslednim prispevku ti posilam K- :flick: :flick: .Rikat si o karmy po tom co jsi tu predvedl je drzost.Pekne to popsal kolega nademnou RespectFlowers :)
10-15g lamp dene ?Tak to uz se pak nicemu nedivim :D |
|
|
PL3V3L |
co si budem povídat, smah není starej hulič, ale starej vtipálek... :-) |
|
|
Smah |
ja už moc nehulím jak dřív ..., |
|
|
Smah |
a ještě ně co na potěchu oka |
|
|
Smah |
no eště bych sem kopnul nějaký lupou zoomlí budshot |
|
|
Rasta_pasta |
Ty voe Smahu,
jak můžeš těm zkaženejm fotkám ještě horší trávy říkat budshot ?
Celej tento tread je jedna velká tragédie od samého začátku až do "sklizně" respektivě stavu, kdy jsi nechal kytku chcípnout !!! Nevím , jak můžeš u takovejdle siláže posuzovat procentualně poměr sativy a indiky?!? popřípadě stavy high, nebo low(u nás stoned :teef: ) když tomu rozumíš jak koza náklaďáku.
Nikdo zkušený z nebe nespadl, ale staly se tím tak, že přijímaly rady a nápady zkušenějších, což ty neděláš ba naopak, ale to je pouze tvá věc...
A že hulíš 15g idorovek deně?! Jestli je to takový, jako byl tvůj indoor, tak to asi můžeš hulit po vagónech a stejně to nic neudělá. Možná to tak vysvětlí tvůj pravopis, v tvým případě spíš levopis, protože píšeš, jak kdyby si měl nedokončenou fofr školu!!!
Za mě jedno velký a macatý K- :flick: :flick: :flick: (again)
to : Respekt Flowers
se divím tomu tvýmu optimismu, že Smah někdy něco vypěstuje.
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou...
Rasta
|
|
|
GhostFace |
No konečně mu tady někdo řekl pravdu do očí (nebo spíš do threadu). :D a nejsmutnější na tom všem je, že takový shit téma má skoro 20000 shlédnutí (se sem asi hodně lidí chodilo zasmát). |
|
|
EXODUS |
Toto stačí aby to už pochopil, Váš názor už zná, takže "STOP OT" nebo to začnu brát jako flejmování! :flamer:
:D du spat |
ja už moc nehulím jak dřív ..., |
Za tyto dva příspěvky jsi dostal Trestné body - Více příspěvků pod sebou (nepoužití editace) |
|
|
|
Původní příspěvek od Rasta_pasta
Tse divím tomu tvýmu optimismu, že Smah někdy něco vypěstuje.
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou... ?
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou...
Rasta
|
já myslim že někdy něco dobrýho vypěstuje - snaží se tak dlouho :D a už tak nějak základy má - jen prostě dycky něco posere. já taky dycky něco poseru a jdu dál...je to prostě typ growera který musí experimentovat tak až to posere, ale zato si projde hodně chybama ;) myslim že většina či menšina teenagerů co hulí a zkouší pěstovat to měla podobně jen ne k chlubení |
|
|
Smah |
Ty voe Smahu,
Celej tento tread je jedna velká tragédie od samého začátku až do "sklizně" respektivě stavu, kdy jsi nechal kytku chcípnout !!! Nevím , jak můžeš u takovejdle siláže posuzovat procentualně poměr sativy a indiky?!? popřípadě stavy high, nebo low(u nás stoned :teef: ) když tomu rozumíš jak koza náklaďáku.
Nikdo zkušený z nebe nespadl, ale staly se tím tak, že přijímaly rady a nápady zkušenějších, což ty neděláš ba naopak, ale to je pouze tvá věc...
A že hulíš 15g idorovek deně?! Jestli je to takový, jako byl tvůj indoor, tak to asi můžeš hulit po vagónech a stejně to nic neudělá. Možná to tak vysvětlí tvůj pravopis, v tvým případě spíš levopis, protože píšeš, jak kdyby si měl nedokončenou fofr školu!!!
Rasta
|
moc si myslíš u nás sou poměry jiné než u vás měl sem dobré prdy tady v okolí lidem to chutnalo a rozhodně lepší než něčí 3m kytky které sem chutnal ! |
|
|
Smah |
je to muj thread tak mě neserte kurva |
|
|
|
Mnoo mirne OT. Ta travka vypada jako totalni provar. ode me jednoznacne K- za zprzneni rostliny konopi. Smahu ty mas podle me tak 15-17 let, vic ani prd, i podle psaneho projevu i podle prezentovaneho vysledku.
je to muj thread tak mě neserte kurva |
To je sice pravda, ale neni to tvuj server... muhehhe
Mnoo ty tvy "budshoty" jsou tez na kokot...
Preju pristi rok vic zdaru. |
|
|
John.Mall |
Tož strécu, nemyslím že mu nutně musí být málo let. Znám případy podobné a skoro třicetileté. třeba Znalec co pěstuje již drahnou dobu a dává mi rady typu: ser na hnojení pokud má semeno potenciál netřeba hnojit, pokud nemá, ani nejlepší hnojivo to nespraví a taky, pořádnej zhul je až z oprcaný kytky, jinak to nemá cenu. atakdáleatakdále.... |
|
|
Šlajs |
Hehe jestli chcete vidět fakt ČUTKU, tak tady máte Akorna. Na požádání udělám fotky sušiny. Možná by to mohlo být do soutěže "najděte krystalky". Ony tam žádné nejsou :teef: No, zpět k tvrdým faktům. Většího "Objemu" tato kytka nenarostla.
No, letos nechávám tři odrůdy z pěti shnít na poli, protože to fakt nemá cenu.:micro: |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od Šlajs
Hehe jestli chcete vidět fakt ČUTKU, tak tady máte Akorna. Na požádání udělám fotky sušiny. Možná by to mohlo být do soutěže "najděte krystalky". Ony tam žádné nejsou :teef: No, zpět k tvrdým faktům. Většího "Objemu" tato kytka nenarostla.
No, letos nechávám tři odrůdy z pěti shnít na poli, protože to fakt nemá cenu.:micro: |
dik :) |
|
|
|
pre boha chlape co to stvaras s tymi rastlinami? |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od Cartmank0
pre boha chlape co to stvaras s tymi rastlinami? |
)
preboha ty rostlinÿ uz davno neexistuji |
|
|
Pestovatel |
Smah ako ze nic v zlom , ale toto je fakt katastrofa ... trapenie rastlin (ako vsetky tvoje growy ) A ked ty chce clovek pomoct , tak ty este zacnes byt drzi ... Jak sa vravy ... Komu niet rady , tomu niet pomoci ... Dufam ze ti to na buduci rok vyde ... Pestovatel |
|
|
martyDJ |
Fakt pěkný palice kámo,to musel byt fakt silný matroš co?a hlavně kvalitní!Takhle ničit kytky...to bych určitě nehuli tocos sklidil...fuj ale když hulíš 10-15g Indooru tak ti to ani nepřijde co?! ale abych nebyl jen negatvní tak ti aspoň pochválím nový avatar ;) |
|
|
320D |
Mel jsem podobne "ridky" material. 3 slabe kyticky, chvili (od konce cervna do cca puli srpna) za oknem, pak jsem je hodil na zahradu (stale v kvetinacich)... Bylo to ze seminek co se mi vysypalo uz tak ze spatneho outdooru, bez jedineho hnojiva, hlina ze zahrady... :-) No alespon nebyly trapene a sklidil jsem v pravy cas :-). Samozrejme jsem od toho cekal, co jsem cekal. Vysledek neprekvapil ale ani nezklamal a kazdy si rad zakouril. Kyticky me ovsem byly malinke, mozna po pas. Cca 10-15g na kyticku... |
|
|
Shandy |
Smahu,
pokud máš zájem,mám doma 2 umělé napodobeniny konopí.Jednu ti věnuji,třeba ti nezdechne.
Případným rádoby pocajtům rozdávájící anonymně K- předem děkuji.
chápu, že začátečníkovi se může stát, že něco pohnojí i s předem nabytými radami od zkušených ale tvoje tvrdohlavost a až notoricky opačně zvolené postupy,které se odrazí na tvém (NE)výsledku.
Nezlob se,ale i moje bába,které jsem řekl ať to podle situace pouze zalívá,sklidila pohádkově vypadající češtinu které se ten tvůj durban nerovná ani ve 25 dni květu.
Dost bylo keců,jenom mě to nedalo..zkrátka není pochyb, že lámeš žebříčky všech hitparád Síně zmaru a GROOWER_ANTITALENT 2009...
máš mít můj hlas :frog: |
|
|
suri |
Citace
Příspěvek č. 242
ja je otrhávám až když je nesu hulit ale inak na to seru inak co sa týče gramáže bylo toho trošku přes 200g suchého s té jedné kytky ostatní sem nepočítal
Si to zrejme postriekal olovom ak to seno malo 200g. To vse vysvetluje. Uz je tu toho vela popisane ale toto mi nedalo. Pak zmazem. A lepsi kandidat na antitalent nie je. |
|
|
durexman |
Ty voe Smahu,
Rasta
|
to sou PEKELNE BUDSHOTY voe tak mlc :D:D:D 15g denne? tos totok pane!!!! VY JSTE MI ALE MACHR !!! k++++++ for your super hyper plazma mega ultra BUDS! |
|
|
|