Smah |
ááá další AKTUALIZACE JE TU !
Nejvyšší kytka
1. z boku
2.ze spodu
3. z vrchu
4. z vrchu
5. se spoda žloutnou listy nevíte čím by to mohlo byt babička říká že tým přesazením to muže být nebo tím že furt tedkom pršalo
(pohnojil sem 1:3 výluhem s kopřiv všechny) |
|
|
Smah |
a další fotky sou zde |
|
|
Smah |
no a ted hodím fotky kytek na stráni :) kvetou mimo jedné všechny |
|
|
ThunderFuck! |
zdravím te.
koukam ze ut to opravdu kvete:)
spodnil listy zloutnou bezne prose uz na ne nesviti tolik svetla tak jsou pro kytku nepotrebne. i kdyz jsou nepotrebne tak NETRHAT!!!!! v tech zlutych listech jsou porad ziviny ktere uz kytka stravila ze zeme a jsou pro ni jednoduchym zdrojem zivin tudis by jsi odtrhutim listu odtrhnul i ziviny.
list uplne zhnedne a usne pote odpadne sam.
at se zadari chlape |
|
|
Plechh |
no vidíš Smahu nakonec nevypadaj tak špatně, tak hlavně ať to sklidíš, aby ti to nepřejel pak sklízecí stroj na kukuřici, moje kytí už taky začínaj nakvétat pomalu , ale jistě , tak mnoho zdaru |
|
|
Smah |
no jo ale mám strach o ty v kukuřici ty eště nekvetou pořád jen rostou sice budou velké ale rači bych kdyby už začali kvést nebo se to nestihne :( |
|
|
|
to že to kvete zapříčinilo počasí . dytje furt pod mrakem ! kytky musej být naprosto zblblý tyjo. mě užtaky ukazujou týden dva preflowers ale doufám že kvést takhle na začátku 7.měsíce to by bylo brzo pro mě, ideál za měsíc a půl
to žloutnutí je normální jak bylo řečeno ... akorátužbych nedával tolik kopřivy na ty kvetoucí
nakonec to vypadá i dobře ;) at to kvete (roste) :crazy: |
|
|
Smah |
jo dík ale nemyslím si že je to preflowers sleduj ... pošlu zoom foto |
|
|
Smah |
mam dotaz kdyby my to nestihlo dokvést v kukuřici a já věděl že mají každou chvíly sklízet lán co mám s těma kytkama udělat vyplatí se to přestěhovat ? třeba na jiné mýsto i když by byli v zemy a na květu ? |
|
|
Rasta_pasta |
Mno pokud bys věděl 100% že to budou kosit a že ti holky nestihnou dojet, tak yo.
Takže pokud máš podezření, že to bude krmná, tak to přesaď radši hned...
Pokud nevíš, tak to neřeš
Ale v přesazování už v tom máš praxi ... :teef: |
|
|
Smah |
:D to jo to mám přesazovat umím nehlede na to že přesazuju ruzné věci ne jen ganju pěstuju i leonotisi leonurus a prérijní mimosi no a aby byl tento příspěvek kloudný tak zde mužu snad dodat že skusím na test pěstovat jednu vytáhlou cannabis na stromě dnes během hodiny či dvou hodím fota a info ... |
|
|
Smah |
tak tady to je kytka kterou jsem přemístil z ne moc dobrého místa ve větrolamu na strom ... jabloň
Info: No Name slabší kuřivo...
výška -> 100cm
počet pater -> cca 7-8 (začíná mírně větvyt)
je to hrozně vytáhlá kytka ale to je tím že byla v hrozném stínu ted na stromě tam bude svítit víc sluníčka uvidím co to udělá květináč má cca 10L,když sem ji přesazoval kořenový bal byl cca v průměru 8cm |
|
|
Smah |
áááá další aktualizace je tu jedná se o cannabis co mám v kukuřici tak čekujte karmujte posílejte dotazi .) |
|
|
Smah |
část druhá no a rád bych se zeptal na list co mužete ve fotkách vidět po bocích je žlutý ale jinak zelený nevíte čím to je ? |
|
|
johny_cz |
Zdravím, to na ten strom polezeš každý druhý den ne? Období dešťů už pomalu končí a vlhkost v 10 litrovém květináči se samovolným odtokem moc dlouho nevydrží, zapřemýšlel bych o nějakém samozavlažovacím kýblu, viz. „pěstování na stromech“, také výběr genetiky - No Name slabší kuřivo, nic moc, když už se chceš tahat s vodou po stromě, tak aspoň za něčím co za to stojí. Jinak kytky pěkný ´=o) |
|
|
Smah |
to je jen pokus a ten strom mám na zahradě na které sem opravdu deně takže mě to vubec nevadí :D |
|
|
Smah |
další aktualizace je tu tak sledujte |
|
|
pospáč |
čau ejky ejky kdys vidim jak mas vte kukuřici vymlaćene diry tak bych se potřeboval zeptat jak je to z letadlama jestli ti piloti to nevidi a kdyz vi ze se to takhle pěsti tak jesi to nejdou vybrat.? ja mam totiz u baraku 4 obrovske kukuřicke pole jenze ve vedlejsi vesnici je letiště a pokaždé kdys du sázet tak mi nad hlavou lícou letadla a jak to jestě bylo malý tak sem si i lehal na zem aby mě nevideli. |
|
|
John.Mall |
Víš jak vysoko by to letadlo muselo být aby rozeznali co to tam roste? A co myslíš že udělá když tě pilot shora uvidí jak se procházíš v kukuřici? Lidi neblbněte. |
|
|
Smah |
jo taky si myslím že to máš vklidu davej si pozor jen na vrtulníky 100m nad hlavou :) u letadel strach mýt nemusíš když to pole nebude 50x50m |
|
|
pospáč |
no tak díky ale ja si stejně myslim ze tam nejake riziko je ty říkaš že si mám dávat pozor jen na vrtulníky které mám 100m nad hlavou ale podle mě ty letadla sou tak 50 protoze půl km je hned letiště, ale tak nebudu to řešit:D:D |
|
|
Smah |
můj trhread oslavil právě 10 tisíc schlédnutí a proto bych přidal nějaké fotky které mám ale nedával sem je sem sou stejně staré jako ty na straně 8 |
|
|
Smah |
můj psychidelický zažitek my napomohl k tom abych pochopil že kytky maji 60% sativa a 40% indika feelingu .... HIGH !!!
požito ted : test 1g drcených sušených listů převážně z vršků kytky.
tolerance : nízká poslední kuřivo 3 dny spět (JH). |
|
|
|
tyvole si děláš srandu ne :frog: hele to se posuzuje až po dozrání a usušení PALIC :D sem ani nepiš tohlecto .. jo taky si uždibnu ale palice ne listy .) navíc listy mívají více cbd a jiný složení než palice prostě
lol
btw by mě zajímalo čemu říkáš psychedelický |
|
|
trávníkář |
pospáč - před pár lety sem lítal a jestli to letiště je tak blízko tak se piloti nejspíš budou soustředit na přistáni nebo vzlet.Piloti nehulí, mohl by z toho být mega průser proto i kdyby někoho vyděli nedojde jim to nebo na to zapomenou než se dostanou na zem. |
|
|
Smah |
no přesně tohle sem chtěl říct trávníkář má uplnou pravdu !. |
|
|
Smah |
myslíte že má ještě smysl dělat řezi uvažoval sem o té moji nejvěčí kytce že bych si udělal par řezů na stromy co vy na to ? prosim napiště vy skušenější ... |
|
|
YagoMan |
zdar Smahu ;)
nejsem ten zkušenější, ale už bych to neřízkoval...
to máš fiknutí, kořenění, šok, vzpamatování se etc.
víc palic ti dá ta větev na kytce, než jí nechat projít ten cyklus...
nech to až z kytek v příštím roce...:D
čest ať se daří... |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Smah
můj psychidelický zažitek my napomohl k tom abych pochopil že kytky maji 60% sativa a 40% indika feelingu .... HIGH !!!
požito ted : test 1g drcených sušených listů převážně z vršků kytky.
tolerance : nízká poslední kuřivo 3 dny spět (JH). |
Taky chci pěstovat tak silné modely.:)......:D.......:frog: |
|
|
|
taky bych neřízkoval . leda kdybys to chtěl indoor potom (počítám že nekvete) |
|
|
Smah |
samozdřejmě že né :D |
|
|
|
tj pravda až pokvete určitě ještě ten den semka napíšeš...btw gratuluju - po všem trápení se sebou samým nebo s jinými vyhrála tvoje fotka soutěž o fotku týdne .) |
|
|
Smah |
ENJOY! první kytka v kukuřici začala kvést je to druhá největší a jelikož i další dvě mají stejnou genetiku tak předpokládám květ u všech do týdne tak ted ad my někdo skušený řekne zda je možné aby to dokvetlo ? když se bude sklízet dejme tomu 15 září |
|
|
Kapitan nEmo |
zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený zkušený... |
|
|
|
hele ty zkušený ... víš moc dobře že nikdo ani ty sám neznáš délku květu téhle genetiky a ani jaký bude počasí ;) |
|
|
Plechh |
a hlavně 15.září už bude po kukuřici, sklízí se konec srpna, nebo první týden v září a pak je poslední kosa kukuřice na zrno a ta bejvá poslednií týden v září, ale je to závislý od počasí :-) |
|
|
|
Původní příspěvek od Plechh
a hlavně 15.září už bude po kukuřici, sklízí se konec srpna, nebo první týden v září a pak je poslední kosa kukuřice na zrno a ta bejvá poslednií týden v září, ale je to závislý od počasí :-) |
na zrno na konci září?se mi nezdá..u nás klidně ke konci října.:) |
|
|
Smah |
hej tak týpci děkuju za rady nejvyšší kyti ta co je na fotce týdne ted má cca 220cm a ještě tak 30cm a už bude ve výšce naprostých špiček květů kukuřice pokud je to horní hnědé dlůhé květ :D toš tak inak fotky nemám byl sem tam bez fotaku řeknu vám dneskaj je umorné vedro ... zalél sem to vlastně hnojkama to sem ani nezmínil takže jednalo se o popel ze dřeba + 1:1 voda : výluh z kopřiv rajčat (listy) a dalších neznámých plevelných ingrediencí řekl bych ... to sem nalél do 2 petek 2L celkově teda 4L sem tam nes... fakt zahul v tom vedru no a spět zase poškrábán od kukuřice 4km spět ... a to bez cigár neměl sem prachy ... (když tak smáznu) ... |
|
|
Smah |
tak koho zajímá ta moje ganja na stromě tak tu je tři fotky foceno dnes začíná kvést a větvyt se sou vidět malinkatý bílí chloupky už |
|
|
Smah |
aktualizace fotil sem večér .. dnes už to kvete a pořádně sa to rozjelo |
|
|
Smah |
tak přináším zase fotky kytky na stromě |
|
|
Smah |
aktualizace kytek na strání foceno dnes |
|
|
trávníkář |
Řízek je řízek! |
|
|
|
neblbni z toho může bejt space cake o jakym se ti nesnilo .) řešení je jednoduchý jak naznačil trávníkář ;) |
|
|
Smah |
jo jenže já nemám kde sehnat řízky :D to je blbý no |
|
|
trávníkář |
Prosimtě,stačí se podívat na bazar.Řekl bych, že tam nabízí spousta členů řízky.Vždyt tam toho je tolik, že najdeš určitě někoho od tebe z kraje! |
|
|
storm1249 |
to bude mlíko ze kterýho padne tak 5,6 lidí do kóma :D
uvař z toho něco ;-) |
|
|
|
já si jezdil pro řízky přes půl republiky busem neříkej že bys nebyl schopnej dojet si do brna nebo prahy nebo ostravy nebo jakýhokoliv jinýho města ! poštou je to o ničom
stojí to za to - třebas v březnu si rozsvítíš tu svou 600w a v květnu budeš mít hafo řezů už plus maminu ;)
dobrou chut návod na mlíko/whatever snad najdeš sám... |
|
|
q*BerT |
Zduř!
Mam jen takovej malej dotaz. Asi to máš nejspíš všechno dobře pořešený, ale zajímá mě, jestli není někde v okolí tý kukuřice není nějakej barák nebo něco, kde občas pobývají lidé?? Jestli jo, tak bych se na nějaký noční focení s bleskem totálně vykašlal. Já jsem to asi taky dvakrát udělal, myslim, před dvouma rokama a celá sklizeň byla v prdeli. Samozřejmě to přirovnávám tomu foťáku, protože jinak by neměl nikdo šanci. Kytky máš hustý, tak by byla škoda si je nechat vzít, jen kvůli pár fotkám. Víš jaká je s tímhle dneska situace:( Jinak držim pěst ať to dotáhneš;)
PS: Víš, že jsou taky dva druhy kukuřice?:D Krmná pro zvěř a normální pro lidskou konzumaci?:D Jedna se sklízí ke konci srpna a druhá až někdy říjen-listopad:D
Nechci radit, jen jsem osobně na těchto věcech poprvý vyhořel:D
čest |
|
|
Smah |
před hodinou byla kytka otrhána od listů na mléko bo tak něco :D nechal sem tam jen malí výstupek koulí ad trochu prcnou ty moje kytky ad mám toto osivo i na příští rok
530 Gramů listů bez paliček v mokřině (pulka velké nakupní igelitové tašky)
|
|
|
Smah |
Původní příspěvek od q*BerT
Zduř!
Mam jen takovej malej dotaz. Asi to máš nejspíš všechno dobře pořešený, ale zajímá mě, jestli není někde v okolí tý kukuřice není nějakej barák nebo něco, kde občas pobývají lidé?? Jestli jo, tak bych se na nějaký noční focení s bleskem totálně vykašlal. Já jsem to asi taky dvakrát udělal, myslim, před dvouma rokama a celá sklizeň byla v prdeli. Samozřejmě to přirovnávám tomu foťáku, protože jinak by neměl nikdo šanci. Kytky máš hustý, tak by byla škoda si je nechat vzít, jen kvůli pár fotkám. Víš jaká je s tímhle dneska situace:( Jinak držim pěst ať to dotáhneš;)
PS: Víš, že jsou taky dva druhy kukuřice?:D Krmná pro zvěř a normální pro lidskou konzumaci?:D Jedna se sklízí ke konci srpna a druhá až někdy říjen-listopad:D
Nechci radit, jen jsem osobně na těchto věcech poprvý vyhořel:D
čest |
je to v klidu kukuřice je od prvních příbydlí cca 2km takže žádný problém |
|
|
q*BerT |
je to v klidu kukuřice je od prvních příbydlí cca 2km takže žádný problém |
A víš jaký druh kukuřice to je?:D |
|
|
Smah |
tak to nevím uvidí sa |
|
|
q*BerT |
V tom případě doufej, že ti to neskliděj dřív než ty;) |
|
|
Smah |
Další aktualizace je tu První dvě fotky kytka na stromě a poslední fotka je ta kytka co byla chlap tak padla |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od storm1249
to bude mlíko ze kterýho padne tak 5,6 lidí do kóma :D
uvař z toho něco ;-) |
Mléko uvařeno s 350G listů s toho samca
pily sme to 4 nerovnoměrně dvá míň a dvá jako já a kamoš víc a ten kamoš byl dost dobře nemohl ani mluvit skoro :D jinak stav hoodně sedativní ale trochu aktivní to taky bylo asi tak aby člověk neusnul ale přesto byl sedativní |
|
|
Smah |
SLIŠTE VŠICHNI !!! kytky dostaly šok dnes sem u nich byl a zjistil sem že sou do 50cm okousané a ožužlaný aj hlavní stonek až do dřeva ale kytky ROSTOU DÁL vypadá to že jim to tak moc nevadí již sou velké tak co vy na to nebude to mýt nějaké spomalovací vliv já si mylsím že né |
|
|
Rumcajs |
Haha se zas divam na tve fotky a ty ses vubec nepoucil :D Nejlepe to linkni vsem kamosum, at to vidi vsichni jaky si machr a muzou prijit sklidit za tebe :D
|
|
|
Plechh |
no tu fotku kde jsi ty si tám dávat nemusel, to je pravda a já ti jen přeju aby jsi to sklidil, a aby tam byly taky nějaký palice |
|
|
Smah |
to nejsem ja ale kamoš a už to značně kvete jen ad to stihnu sklidit :) |
|
|
Plechh |
no o to je to horší že je to kámoš, a ne ty............:-)
jo a pošli fotky jak to kvete |
|
|
Smah |
to víš jak tam pudu tak za dva tři dny tak to vyfotím naposledy sem tam byl bez foťáku takže sem to nemohl vyfotit su rád že má aspon někdo zájem |
|
|
Smah |
dnes sem byl u kytek a všiml sem si že ta menší okousaná od prasat se spodu to nějak blbě snáší kroutí se ji horní listy některé sou krásně zelené neschnou ani nejsou zvadlé jen se kroutí a to asi tak 5% veškerých listů nevíte co s tím nebo nemáte někdo s tímto podobné skušenosti ? |
|
|
Plechh |
vyfoť to , nedokážu si to dost dobře představit............díky |
|
|
Rumcajs |
Tak jsem to smazl, bylo to trochu mimo misu :) Kazdopadne nahod fotky! Nekecej, ze nemas fotak aspon na mobilu:) Taky bych ty svoje rad fotil fotakem, ale to bych to aktualizoval co 2 mesice :D |
|
|
Smah |
a co sa týče těch divokých prasat jak to ohlodaly tak posílám fotky ... taky
první foto je kytka která už kvete ta to celkem přežila ale další dvě fota je kytka co teprve kvíst začíná je menší a snáší to blbě kroutí se listy ale moc to nejde videt na čtvrté fotce mužete vidět ty kroutící se listy ale je rozmazaná |
|
|
trávníkář |
aSPOŇ NEMUSÍŠ PROSTŘÍHAVAT SPODKY:) |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od trávníkář
aSPOŇ NEMUSÍŠ PROSTŘÍHAVAT SPODKY:) |
no každopádně to je až moc vostrý prostřih total 50cm všechno :D |
|
|
Smah |
jo ho ho další ranec fotek foceno z dneška |
|
|
Smah |
a další hafec tu ... |
|
|
Smah |
mohly byste mě pomoct odhadnout konec květu ? myslím u té víc nakvetlé kytky ... jestly by to tak někdo od oka nemohl poznat když tak smáznu |
|
|
|
hm tazko povedat ked to mas noname...
ale rataj este minimalne mesiac a viac :mutant:
nech sa darí :rasta: |
|
|
Tayem de Tox |
mohly byste mě pomoct odhadnout konec květu ? myslím u té víc nakvetlé kytky ... jestly by to tak někdo od oka nemohl poznat když tak smáznu |
no tak i podle fotek vidíš, jak dlouho to zhruba už kvete--- tak 10 dní dejme tomu. čili ještě minimálně šest, sedm týdnů to chce |
|
|
Smah |
první kvete 22 dní a to jest od prvního srpna a ta mín nakvétlejší kvete týdne cca možná i těch 10 dní |
|
|
Tayem de Tox |
první kvete 22 dní a to jest od prvního srpna a ta mín nakvétlejší kvete týdne cca možná i těch 10 dní |
no vidíš. tak co řešíš, když to takhle pěkně víš?? prostě (prakticky) každá musí kvíst ty dva měsíce . |
|
|
Smah |
INFO : ze tří kytek zbyla už jen jedna jak sem dřív řekl samec šel ven a ted sem měl dvě samice jenže ta druhá menší mín nakvétlá co kvétla cca 14 dní něco ji tuplem překouslo ležela na zemy nevěděl sem co s tím vzal sem listy a nedodělané knedle dom ... jinak ta velká rosí fest už to vypadá již z dálky bílé je to krása 1% pestíků začíná oranžovět ... myslíte si že bych měl uspěch i stou překouslou kytkou ji znova zakořenit ? ja myslím že né stonek měla v ukouslém místě cca 5cm |
|
|
Smah |
tak mě napadlo sem hodit i vydejko které sem už měl je to vydejko z doby kdy sou poslední fotky hodil sem to na youtube tak se podivejte jestly chcete a hodnotte !!! http://www.youtube.com/watch?v=7MTfblHZCMg |
|
|
Smah |
JÉZÉĎÁCI UŽ SEČOU PRVNÍ KUKUŘIČNÝ POLE NO NIC riskovat nebudu tak kytku přesadím naspět k babice snese to ? myslíte má ted cca 250cm a je měsíc v květu |
|
|
trávníkář |
Chudák kytka:)Ale lepší zkusit jestli to snese než se koukat jak ji roseká nějakej zemědělec.Ale kopal bych hodně široko od stonku a co nejhoub aby si poškodil co nejmíň kořenů.:babovka: |
|
|
Tayem de Tox |
JÉZÉĎÁCI UŽ SEČOU PRVNÍ KUKUŘIČNÝ POLE NO NIC riskovat nebudu tak kytku přesadím naspět k babice snese to ? myslíte má ted cca 250cm a je měsíc v květu |
TYvoe Smahu ty seš fakt komik :D Copak zásah už se nechystá?
kytky dnešním dnem přestěhovány do kukuřice slišel sem v obci že se na mě chystá zátah :( |
|
|
|
PL3V3L |
Zachvílu člověk nezpočítá množství přesazení na všech údech těla.... :) |
|
|
Smah |
tak kytka už je schovaná fotky budou vyryl sem toho hafo ale poškodil sem ty nejmenší nejhlubší kořínky cca 20-30% se všech těch malích hlavní kořenový bal zostal neporušený
na kytku svítí od 13:00 do 18:00 |
|
|
Smah |
myslíte že ten poslední měsíc na tom jinak světelně položeném místě ovlivní THC nějak drasticky ku tomu kdyby to dojelo ještě měsíc v kukuřici ? napište svoje názory dost mě to zajímá já si myslím že moc ne už ted je to orosené fest a voní to dost skankovně |
|
|
xpapousek |
myslim, ze se to spis projevy celkove na vynosu |
|
|
Wel 2 |
Přesně v tomhle stadiu květu se kytka bude spíš na regeneraci kořenového systému spíš soustředit na dozraní,což se projeví na konečné kvalitě rostliny čili kvalitě palic a výnosu.
Zaleží ale taky na tom jak si moc poškodil ty kořeny. |
|
|
Smah |
kořeny jak sem myslím už psal sem poškodil jen ty spodní a cca 20% všech to bylo |
|
|
Smah |
kytka to dává hezky to přesazení dnes sem tam byl velké lysty již začaly rapidně žloutnout šišky začínají chytat barvu a plyskyřice přibývá a přibývá |
|
|
Slick-ace |
Smah:
Zdravím, nějak jsem ztratil přehled, to jsou ty přesazený z kuku (poslední fotky) ?
A jsou v zemi napevno ? Možná by do dalšího roku nebylo na škodu pěstovat v kýblech nebo zkrátka v něčem mobilním, hm ? |
|
|
Smah |
to je fakt !!! začnu o tom uvažovat jedná se o jednu poslední kytku s kukuřice :) a ted je v 50l kýbly |
|
|
Smah |
Smoke Report upadle ulomené paličky tak sem ji vzal sušil ted dosušil no a pukal je to hrozně aktivní necítím žádné CBD což je aj škoda ale doufam že to bude rapidně silnější ... za ten měsíc než ted s tím teda spokojený nejsu... :( |
|
|
|
smahu, takže píšeš že je to hrozně aktivní a zároven slabý? :D příště si obstarej nějakou indiku když chceš CBD výplesky ;) nebo že by to bylo placebo efekt ta aktivnost? nechápu tvůj příspěvek totiž asi si chtěl napsat že to neni psychoaktivní čili slabý ale cos čekal od takhle rané paldy |
|
|
Smah |
jo to je fakt ale nevím jestly eště měsíc vydrží ta kytka po přesazení schnou všechny listy mimo paldových totalně velmy rychle
dle mého názoru je to tak že kytka má poškozené kořeny tak si bere sílu a živyny z listů ale to dlouho nevydrží |
|
|
xpapousek |
po preszeni potrebuje vetsi vlhkost... |
|
|
PL3V3L |
nevím proč, ale něco mě říká, že tenhle pěst skončí jako fiasco...:D jinak držím palce :-) |
|
|
Smah |
Původní příspěvek od PL3V3L
nevím proč, ale něco mě říká, že tenhle pěst skončí jako fiasco...:D jinak držím palce :-) |
no tak to teda né tak jako tak prdy budou tak co |
|
|
Smah |
čumím už mám přes 200 příspěvků tak si dovolím hodit eště nějakou neukazovanou fotku doposud ... |
|
|
|