Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: [1] 2 
Kristalon ?? ano ci ne - Klikni zde pro originální téma
mentaly
Dnes sem koukal v Tescu na kristalon zaujal me hlavne svou cenou.
Tak se ptam je lepsi priplatit si a koupit treba Plagron nez za levno Kristalon na start a rust i kvet ? A jake mate zkusenosti stim to hnojivem dik za odpoved
elop
mám s ním zkušenosti na balkoně, jel jsem ho jednou a byl to můj nejlepší a nejbohatší balkon, v té době nic dostupnějšího nebylo
hlavně Plod a Květ
Mr.MEN
Jedním slovem HNUS:rolleyes:. Jel jsem ho jednou a naposled. Jak píše elop nejbohatější-možná, krásny kytky. Ale co ten výsledek, tu hnusnou pachuť toho kouře fúúúj až se mi zase zvedá žaludek.
Fakt pořiď si Plagron nebo jiné hnojiva. Kámoš hnojil Plagronem a aji bez flushingu jsem tam žádnou pachuť necítil. A měl možná i lepší kytky než jsem měl já.:)
Lukyn
sám bys nežral prací prášek!
:D:D
novator_one
Tento rok bych chtěl také vyzkoušet kristalon start...když ho nebudu používat na květ tak by snad chuť neměla být nějak ovlivněná nebo snad ano?
novator - asi takhle - čim víc zasíráš tim víc pak musíš čistit...když dáš řekněme čtyřtýdenní pauzu od něj a budeš zalívat jen vodou právě poslední 4 týdny tak myslim že se to na chuti neprojeví ale na, řekněme celkovém požitku z hulení se to projevit může...jinak osobně ho mám a jestli chcete tak vám ho za odvoz daruji asi tak : ))
LemonJelly
Inak KRISTALON tu ma uz svojich threadov pozehnane. Skus nabuduce Hladanie ;)

Osobne by som ho na rast nezatracoval, hlavne co sa tyka na out.
Ale na kvet si kup nieco lepsie. Napr. Plagron bloom a k tomu PK-cko.

Good luck. LJ.
suri
Kristalon ?? ano ci ne ::: pohladadaj este na fore a potom zmas tread:D

Moj osobny nazor. a nazor daslich 2 ludi co ho pouzivaju ano ale,,,,,,ja citim vzdy, vysledky su dobre, cena je super, davkovat mozes nadpriemer, a po 14 az 18 dnoch flushingu sa to da.... Keby si mal jednu co si nehnojil a dasiu tu istu odrodu co si nim hnojl tak to spoznas: ale inak to nie je take hrozneeee. Ale najde sa tu kopa pure nature pestovatelov ktory by ho nepouzili ani keby bol posledne hnojivo na svete.D... Takze debata Krystalon ano nie vedie vzdy k 20 stranovym treadom ktore nikam nevedu. JE to na tebe ako sa rozhodnes a skusis. Nieco obetuj a nehnoj a uvidis na jesen ako na buduci rok:D
Musím nesouhlasit.
Jel jsem několik let s kristalonem.Od start po květ.
Krásné kytky s pěkným výnosem a kvalitní stavbou palic.
S flushingem 3 týdny a bez ovlivnění chuti.
Mr.skunk
Na start se snim toho moc nepokazí,ale na květ bych ho asi nedal.Tož muj nazor:-)
hard110
podla mna určitee nee ja som minuly rokk dal a chutiloooo tooo jak jar alebooo jako kebyyy stee palili flaše!!!!
Mr.skunk
Tak třeba nebyl použit flushing.Taky sem měl modely kterýbyly hnojeny kristalonem,a ani to v kouři nebylo cejtit:-)
elop
kouřil jsem kámošovo AHčka z předčasně sklizené palice, kentus, stav výbornej, ale ta pachuť, vražedná

kouřil jsem kdysi svůj kristalonovej balkon, po průplachu, lahoda

ať tam dáte, co tam dáte, po flushingu to nepoznáte
Mr.skunk
elop souhlasim stebou na 100%.Po důkladným flushingu to nepozná nikdo jestli si to hnojil kristalonem či Plagronem nemo jinejma hnojkama.
BoBoR
ja to tento rok idem tiez pouzivat kristalon...ale iba na rast...podla mna pouzivat kristalon aj na kvet je hriech :D ...na kvet iba biologicke veci :) ...
luks
ja budu letos pouzivat kristalon start i na kvet, pak to necham poradne proplachnout, tak to snad bude v klidu :rasta: :rasta:
Willo
ja tento rok only nature :)žihľava a slepačince :)
Mr.skunk
ja taky,ale na růst pojedu i kristalon start:-) Tak at se daříí:-)
outlord
kristalon clan :D nahah....ja teez start na rast a na kvet kristalon plod a kvet......dva roky som snim hnojil a som spokojny len ta chut trosku...aj po preplachnuti...no ale to mi az tak nevadi...tak nech sa dari ;)
Lukyn
kuli tomu aby ste se radili jestli hnojit srackama tak se nemusel zakladat novy topic.
proste je to prací prášek. přiznávám že je o dost levnější oproti klasickejm komerčním hnojivám, ale má daleko méne minerálů (popř hormonu a dalších aditiv)
s kaší v prášku také přežijete ale není to plnohodnotná výživa...:freddy:
uz se tu resil nekolikrat pan krystalon, takhle grower hoši dál neposunete!:titanic:
zdar jak svině
Anonymer
Já mám zas na Kristalon (start) ťažké srdce, po aplikácii sa mi začali rastliny vyťahovať, rozdiely medzi jednotlivými poschodiami boli aj 10 cm. Tak som sa naňho vysral a začal hnojiť pjúr bio - žihľava naložená asi týždeň vo vode, pri hnojení riedené s čistou vodou. Nádhera :)

4N.
Mr.skunk
Lukyn:Mysli si co cheš hele,dokud nezkusíš tak neposoudíš,ja tady taky neřikám,že to je nějaky super hnojivo,ale některý nemaj prachy aby je cpaly do znackovejch hnojiv.Je to každyho věc.Timto končím debatu jestli kristalon ano či ne! Mějte se a at se daří:-)
suri
Dost pravdy je na tom co napisal Mr. skunk--- ta cena krystalonu a inych hnojiv je podstane rozlisna. Treba si teda ale polozit dve otazky.

Prva nemam moc penez tak nebudem hnojit alebo len krystalonem?:D odpovedat si kazdy sam pre seba ako uzna za vhodne. Ked uz chemiu a nie bio lebo sa mi nechce tak krystalom je lepsie ako nic to uzna kazdy a ked niekto skusil a necity tak preco nie:D

Druha Nebudem hnojit,nemam alebo nedam do toho prachy?: Pekne ale ak som aktivny hulic a mojich dopestovanych 80 G bez hnojenia sa mi minie uz v pred vianocami a potom budem kupovat gram po ::::::: to uz je jedno ale ceny su krute niekedy.Tak tych par stovek tym myslim ozaj par (mozno 2 -3 mesiace kupovania hulenia)a to uz za to kupim peknu sadu od napr plagronu . a ak okolnosty dovolia mas pokoj na cely rok a ani nemusis podporovav jebou co to v tazkych dobach vyvazuju zlatom pomaly

Takze treba si to rozobrat v viacerych hladisk:___ Ale stale plati stare zname nic nedas nic nemas.D

A prispevky tipu ja pouzivam alebo ja nie ....takych je tu kopa a k nicomu nevedu.....kazdy robi co uzna ako good. Ze je prenho a jeho zdravie neskodne a pod:D
ja na out pouzivam kristalon....a po min. 2-3tydenim flushingu nema urcite vliv na chut
Mr.MEN
Tak nebo tak je to pořád CHEMIE. A ta se prostě na takovouhle kytičku používat nemá. :)
I kdyby jste se na to doslova vysr*** tak to bude určitě lepší než chemický kristalon :D. Myšleno ironicky:).
Willo
to Mr.MEN : presne tak..moj nazor ;)
dandy50
já sem si obstaral na letošek kristalon pro pokojové rostliny (stejný složení jako kristalon strart,tak nevim jakej je v tom rozdíl :) ) a kristalon plod a květ. budu mít Afghani a nejaky skunky ve skleníku,ještě mi nedošly seeds, jsem zklamanej zatím,už je teplo akorát na předsazení....
Kac
kristalonem plod a kvet jsem jel minulej grow a vysledky byli prekvapive dobry a po flushingu nebylo citit nic...jen krasna cista chut kyticek :-) rozhodne je zajimavy obsah prvku v jednotlivych produktech kristalon...jak je znamo na rust je potreba dodavat hlavne dusik, ktery je nejvice obsazen v Kristanon Travnik naopak na kvet je treba dodavat hlavne fosfor a toho ma nejvic Kristalon Jahoda

Kristalon Plod a Květ ... dusík - fosfor - draslík - hořčík: 15 - 5 - 30 - 3
Kristalon Jahoda ... dusík - fosfor - draslík - hořčík: 12 - 12 - 36 - 1
Kristalon Trávník ... dusík - fosfor - draslík - hořčík: 20 - 8 - 8 - 2

...cisla jsou v procentech. Ja osobne pojedu na rust Kristalon Plod a Květ, kterej mi zbyl z minuly sezony + nejakou prirodu a na kvet nasadim Plagron Alga-bloom :punk:
Stanton
Ne
exup
Jásem slyšel,že tráva je po kristalonu fakt humus tak jsem zvolil biobiz snad se to vyplatí:-)
hard110
noo ja idem tento rok na kristalone ako mam vlastnee davkovať kristalon kitky maju tak približne dve poschodia please poraďte aby mi ich too nespálilo!!!
LemonJelly
citace:
Původní příspěvek od hard110
noo ja idem tento rok na kristalone ako mam vlastnee davkovať kristalon kitky maju tak približne dve poschodia please poraďte aby mi ich too nespálilo!!!


Este si nejaky ten mesiac pockaj. Na zaciatok maju v substrate zivin dost.
Pro venek je zbytečný kupovat značkový hnojiva .Toť můj názor...
palma
kdyz udelas poradnej 2tydenni flushing pred sklizni tak nvm proc by si ho nemohl jet:)...ae kdyz to opravdu neproplachnes dostatecne tak budes hodne litovat ta pachut je peknej hnus :banned:
papaOUT
samuel :
podla mna sa na outdoor oplatí kúpiť kvalitné hnojiva ako povedal palma 2týždenny flushing a nič neni vidieť....kristalon je dobrý a je každého vec na čo sa dá či bio alebo chemia.....tak tu neriešte blbosti lebo aj tak sa nikdy všetci vo všetkom nezhodnete:Dtoo len moj nazor:D:D:D....peace:rasta:
meso
dobrá otázka. tiež to teraz riešim. je tam, že jedna odmerka na 10 l. jednej kvetinke dám asi 2-3 deco vody, lebo je malinká ešte. tak to vyjde ... do dvojlitrovky 1/5 odmerky. a ja dám ešte menej, lebo kvetinky sú fakt maličké. a slabučké. dám im raz za týždeň. majú tie 3 poschodia. počkám ešte, lebo pôdu som mal dosť predhnojenú. použijem ten start up.
kutan
kristalon je na prd jen škodí kup si hošticky bobky jsou tam kravsky, konsky, slepici, je to prirodni a pro kyti je to nejvhodnejsi loni jsem jel kristalon a kyti se spalili pak jsem tam zacal sipat hoštice a mel jsem shamana že jsem čučel:D
kutan
a urco se vyplati jet na plagron
j0llyj0k3r
Kristalonem bych nepohnojil ani travu pred barakem, natoz tak cpat takovouhle chemku do neceho, co potom konzumuju inhalaci :D nejsem KAMIKAZE :) Doporucuju zainvestovat do zakladni sady Plagronu a nebo jet ciste organic, tzn. slepicaky, konsky hovna, rybi ci kostni moucka, nalozeny koprivy apod. Staci tu trochu hledat a kazdej si prijde na svy.. vsem Wuxalum, Kristalonum, OBM a podobnym chemkam se radeji vyhejbejte jako cert krizi.. a to radsi nezminuju co to napacha s chuti vyslednyho matrose..
Mechac
Myslim ze Wuxal i OBM sou zrovna Bio. Podle me je to na rust jedno, muzes hnojit prakticky cimkoliv, akorat na kvet jednoznacne Bio.
FatJoe
ako je kristalon lacny tak je nekvalitny.... To uz radsej bez chemie ako s kristalonom. Som verny plagronu
j0llyj0k3r
Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..
Pflusik
Kristalon jen kdyby nebylo zbytí a to je vždycky :D
Mechac
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r
Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..

citace:

V prodeji je tekuté hnojivo OBM — výživa,
což je zkratka názvu: organó-biologicko-
minerálni výživa rostlin. Podle informací
získaných u výrobce je toto hnojivo směsí
rozložené přírodní rohoviny, minerálních
solí, stopových prvků, výluhu kompostu
a částí nerozložené rohoviny jako sedliny.

Podle toho smradu bych tomu i veril. Kazdopadne uz snim hnojit nehodlam. Po Wuxalu se jeste kouknu.
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r
Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..


Až vyzkoušíš tak poreferuj. Já při své druhé sezóně do kytek na květu rval krystalon jahoda a poslední tři týdny květu sem je prolíval 3xtýdně vodou. Nechci aby to vyznělo jako nějaké chvástání nebo něco podobného, ale každopádně co se týče chuti výsledného materiálu tak všechno bylo v pořádku! Pokud bude člověk do kytek prát dvojnásobné dávkování celý květ tak to asi bude chutnat jak kekel, ale dá se tomu předejít třeba už jenom flushingem.

Já osobně teda určitě radši ten krystalon a potom pořádně vypláchnout než kuřince. S těma jsem měl zaítm jedinou životní zkušenost a hned tak nezapomenu. Ale je jasné, že záleží na člověku kdo to pěstí...
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r
Kristalonem bych nepohnojil ani travu pred barakem, natoz tak cpat takovouhle chemku do neceho, co potom konzumuju inhalaci :D nejsem KAMIKAZE :) Doporucuju zainvestovat do zakladni sady Plagronu a nebo jet ciste organic, tzn. slepicaky, konsky hovna, rybi ci kostni moucka, nalozeny koprivy apod. Staci tu trochu hledat a kazdej si prijde na svy.. vsem Wuxalum, Kristalonum, OBM a podobnym chemkam se radeji vyhejbejte jako cert krizi.. a to radsi nezminuju co to napacha s chuti vyslednyho matrose..
a už jsi ho někdy zkoušel?:teef:já ho jel první outdoor sezonu na růst i na květ a po dostatečném průplachu(čistou vodou 14 dní) naprosto v pohodě.Mám ho i ted na růst..Nevidim v něm problém:)
j0llyj0k3r
Divil by ses, ale zkousel, je tomu sice jiz spousta let, ale vim ze zase tak v pohode nebyl, mas snad srovnani s lepsim hnojivem? Je to chemka, to mi proste nevymluvis..
nevymlouvám ti,že jeto chemka,ale říkám,že to není zas tak špatný hnojivo jak na něj každej nadává..Je to věc názoru.:)
humus flusus
Lidicky kur.. tema zni je Kristalon ano-ci ne?(nikdy me nesklamalo)tak kdyz nechces chemku,tak s klidne ser vedle kytek....hadate se kvuli uplne kravyne....je to chemka no a co.....a co myslis jak vzdnika prirodni hnojivo chemickou reakci(taky-mozna pomaleji ale principove je to stejne)Ja hnojim kristalonem a nektere kytky jen zalikou z kopriv-bananovych slupek a trosku popelem z krbu(pak vam pisnu nejaky rozdil).Zkus treba hnojit kurinceme,az do zklizne...to je pak chut
No nevím sice proč se tu furt řeší ten kristalon ale dobře no.Podle mích skušeností ma dobré výnosi které kazí hnusná chut kouře.Při použití flushingu by se muselo flushovat dýl než u kvalitních hnojiv,nebo používat kristalon start na růst a na květ už neco lepšího.Kombinovat se dá různě.
grosancho
Když Kristalon, tak na jahody.
Rozhodně bych to nekouřil, už jen kvůli tomu, jak to je odporné.
Kup si Bcuzz nebo Biobizz za pár kaček a neřeš Kristalon.
Sirus
Fuj, kopla mě mrtvola. Kristalon, jak o tom může bejt vůbec řeč. Kdysi, za dávných časů mýtů a legend jsem to testoval a pak jsem vyhodil celou sklizeň. Myslel jsem že po tom hodim šavli. Souhlasim s grosancem, až na to, že bych to nelil ani do těch jahod, kdybych to měl potom jíst. Jediný na co je Kristalon dobrej tak na okrasný kytky. Toť můj názor.
PS: Žijte blaze a nekuřte kristalon.
EDIT: HA, nechtěl bych slyšet co by na to řek vírobce.
Lety
¨Podle mě at hnojíš čím hnojíš tak po 2 tydenim flushingu to nepoznáš...tod muj nazor na krystalon ...
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od Lety
¨Podle mě at hnojíš čím hnojíš tak po 2 tydenim flushingu to nepoznáš...tod muj nazor na krystalon ...


A zkoušel jsi někdy něco jinýho, že tady tvrdíš takový nesmysly?
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r


A zkoušel jsi někdy něco jinýho, že tady tvrdíš takový nesmysly?
musím reagovat..funguje to.:)
j0llyj0k3r
melvin: Co tím jako myslíš? Chceš mi tvrdit, že když do skleníku nacpu do totožnýho substrátu, stejně velkých pěstebních nádob dva stejný řezy a jeden budu hnojit Kristalonem a druhej třeba Plagronem, tak že ve výsledným produktu nebude rozdíl?? :frog: Tak si to někdy vyzkoušej, proč myslíš, že je o kvalitní hnojky takový zájem že u nás existuje takovejch growshopů ..kdyby v tom nebyl rozdíl, tak všichni hnojej Kristalonem, což se díkybohu neděje.. :rejp:
čus.no myslel jsem to tak,že když použiješ kristalon i na květ,tak při kvalitním flushingu to zas takovej hnus při kouření nebude.Plagron nevim,ale pužíval jsem hnojiva od bionovy a je jasný,že ten rozdíl tam byl citelnej.
FatJoe
Nato jak kazdy na kristalon nadáva môžem s určitostou povedat ze polovica z vas ho v živote nepoužila...
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od FatJoe
Nato jak kazdy na kristalon nadáva môžem s určitostou povedat ze polovica z vas ho v živote nepoužila...


V tom případě patřím do tý druhý poloviny, co ho v začátcích zkusili a děkuji, nechci!!
LUMBERJACK
zbytecna panika ohledne kristalonu.vadi ze je to chemie?to byvaji veci na hydro a vselijake pkcka taky.hodnekrat jsem videl jak zemedelci hnoji nejakyma granulema a to asi taky nebude bio.navic ,kdyz ma nekdo vetsi pole,neni kristalon spatna volba.znackove hnojky by ho staly peknou vatu.hnojim kristalonem+vermesfluid(cca70kc/1l) v rustu jiz nekolik sezon a nemam problem.vyhody vidim v tom ,ze je to levne,pro rust dostacujici a clovek se s nicim nemusi patlat a tahat, jak u kopriv ,nebo slepicaku.
Kristalon ANO!
Používám ho na růst (K - růst).
Na květ (K - jahoda) první 3 týdny, potom už jen Alga Bloom a PK 13/14.
HiGhLaNdEr
Kristalon PLOD a KVĚT používam jednou za týden v zálivce ale JEN v období růstu. Pro běžnou zálivku při růstu BioBizz GROW. Je totální blbost to sypat na květ. Krystalony jsou draselný hnojiva u květu potřebuje kytka hlavně FOSFOR. Na květ hodlam zalejvat BioBizz Bloom a s citem zahnojit superfosfátem.
j0llyj0k3r
v období růstu používáš plod a květ? proboha proč když máš BioBizz?
HiGhLaNdEr
Protože už teď mam kytky 2m velký a biobizz je slabota na draslík. Jednou tejdně krystalon a je to dost znát na vitalitě kytek. Jsou to všechno matky které žijou už od října. Také proto že to mam v zemi a tam lítaj kropáče vody a biobizz neni zrovna levnej.
j0llyj0k3r
ale draslik potrebujes v dobe rustu celkem minimalne, biobizz ho ma uplne dostatecny mnozstvi, podle myho je cpat chemickou hnojku ke kytce kdyz mas bio holej nerozum, ale je to muj nazor.. Jedu Plagron, dopravam kytkam i veci jako Cropmax, Neem Oil apod. takze vim moc dobre, ze to neni levny, ale ono Ti to ty kytky zurocej ve vyslednym produktu..
HiGhLaNdEr
Skus draslík dodat a uvidíš,. Výsledný produkt řešim až v době květu. Navíc pokud máš 2m kytky tak máš půdu vyčerpanou během několika dnů. Proto zalejvam biobizzem a jednou za tejden to vezmu krystalem,. Samotnej biobizz neni schopnej tolik dodat,.. Schválně si vem jednu kytku a skus to s ní. Vem si biobizz a krystalon a skus to tak, a uvidíš že to má stejnej efekt v růstu a vitalitě jak plagrony a jiný podobný předražený rádoby bio chemky. Jak jsem psal výsledný produkt je celkem o době květu, takže květ jen bio bloomem ale ani biobloom neni schopen dodat dost fosforu pro takle velký kytky. Proto to dostane rozházenej superfosfát po zemi kolem kytek. Jinak docela zajímavý by bylo zjistit co v plagronu doopravdy je.
HiGhLaNdEr
Samozřejmě pro květináčový indory a nebo květináčový outy bych asi do krystalonu nešel, hlavně pro tu snadnost přehnojení a rychlý okyselení půdy. Tam je možný celkem v pohodě vystačit s biohnojivem. Taky záleží ma spoustě dalších věcí, coje to za model, jakou máš půdu v který to je, jakou vodou to leješ,... Tohle je podobný jak AMD vs INTEL na počítačových forech. Každej má svou pravdu a každej má kus pravdy.
Triminka
Intel je lepsi xD

Ale nie. Naozaj nechapem ludi ktory hnojivami opovrhuju len preto ze su chemicke. NO A CO? Vase bio mnamky su tiez chemia. Rastlinky su tiez chemia. THC je tiez chemia. Mozno ze chut je horsia bez flushingu, ale co cakate od hnojiva 6x lacnejsieho ako to po ktorom nemusite flushovat a vysledok je takpovediac rovnaky? Skusali ste niekedy nejaku kvalitnu chemku (nie, pod tymto naozaj nemyslim kristalon za dvojnasobnu cenu) a potom porovnavali s bio hnojivami? Hadajte pri ktorom hnojive sa da dosiahnut vyvazenejsi pomer potrebnych zivin? A hadajte ktore bude potom aj lacnejsie?
Raz som fajčil rastlinu hnojenú krištalonom ale tá chuť bolo odporná proste nič iné ako prací prášok ma nenapadá. Preto budem vždy použivať prírodne hnojiva, aj keď to chémiou možno lepšie rastie ale za tu chuť to nestojí a nebude to nijak prospievať našim plúcam.
Krištalon by som nikomu neodporúčal použivať aspoň nie na kvet a keď ho používate na kvet tak to poriadne prepláchnite inak sa to nebude dať fajčiť.
No ale aj tak pri outdoore v zemi sa to nedá úplne prepláchnuť a niečo tam ostane a potom to zase bude cítiť vo výslednom produkte.

Tak podla môjho názoru Krištalon určite nepoužívať aspoň počas kvetu...
hakousek
takze sem cetl tady dobre kdyz mam kytky v kvetu tak je blby hnojit krytalonem plod a kvet? pouzivam ho letos poprve tak nvm jesi to nejak ovlivni neco nebo ne
Zlosin*
tak tak.. na květ se doporučujou lepší hnojiva (plagron, ah, ... )

jestli máš asi 250 Kč, tak si pořid třeba ten Plagron Alga Bloom (nebo Terra Bloom) a uvidíš že s výsledným produktem budeš spokojenější
RASTA-MAN
Ja pouzivam krystalon prvnim rokem tak uvidime ale zda se mi ze je to dobre hnojivo...uvidime po chuti
Mr.skunk
Letos ho jedu taky,a zatim sem jen příjemně překvapenej jak to po něm frčííí.Zatim si nemůžu stěžovat,3 tejdny před sklízní už ho cpát nebudu a uvidíme jak to bude poznat na chuti:-)
Stanton
Proste Kristalon je shit a ganja je po tom jak kdyby jsi hulil kus plastu.Proste kristalon NIKDY!Nerekl bych kdyby jste tim hnojily muskaty ale uvedomte si ze to pak hulite.Jsou to vase plice :D takze kdo chce hnojit kristalonem at hnoji.Kdo chce kvalitni koureni pouzije kvalitni hnojiva nebo treba kurince.Kdo chce hnus pouzije kristalon. :) Popravde ja bych kristalon nelil ani k tem muskatum pac by me jich bylo lito :D
krystalon a ganja??? hmm hmm tak ja tda odpovim mno: POPRVE A NAPOSLEDY :teef:
gejza35
kristalon je gut,ale chce kombinovat třeba s plagronrm a nakonec použít něco na intoxikaci rostlyny (final solution),ale je to otázka pro každého zlášť.Já přecházím na kvalitnější hnojiva respektivě na BIO.
A VOTOM TO JE!!!!
acheron
poho , na rast sa Kristalonu nebojim ma dostatok makromolekulovich latok potrebnich pre rast a zdravy vyvin a to je zaklad ... zvysne chemky kt. tam robia odpornu chut sa pocas kvetu kedy sa uz hodi pouzivat znackove hnojivo vyplavia popripade neskor Flushing + FS takze ziadny zbytky po Kristalonu tam urcite citit nieje kto tvrdi opak si sere do huby a odvolava sa len nato ze ten Krystalon to je ale sracka nejvecsi pric s nim ale podlozene to nemate a ani vlastnu skusenost s tim nema ani polovica z tich ktory to hovoria
mentaly
radši si frcit Atami leaves , Atami atazyme + postrik phy-tamin od plagronu a na kvet plagron Alga Bloom + mozna dokoupim na pristi rok TOp Max od Bbizz
Weedis
Hele takej když se vrátime ktomu začatku tak krystalon též použival a poté co mi bratránek řikal jake kouříš pak sračky kdyš to tím hnojíš no hnus :-(
medulda
Já nemám s Krystalonem zlé zkušenosti. Letos jsem jej aplikoval každý týden na své balkonovky (no name - něco Safari mix od Sensi, něco semínka z loňska a něco sazeničky od kamaráda). Hnojit jsem přestal koncem srpna, pak už jen čistá voda. A výsledek: chuť a síla záleží kytku od kytky, ale ta poslední je fakt lahůdková co do chuti i do účinku.
Fantasie
kristalon je tady věčné téma, dřív sem proti tomu brojil dnes bych se tak nebránil, ono bio hnojky taky nejsou uplne košér, kytka potřebuje kombinaci biologických extraktů a technologicky(chemicky) pripravenych smesi je to vyzkouseny.. a je to celkem jedno dulezite je aspon dva tri tydny pred sklizni uz nic takoveho nedavat
DaWe
Tochtoročny out som sypal Kristalon a nemožem povedať, že to je zla hnojka rastlinky pekne mohutneli ale zase odraža sa to na chuti ked sa neda riadny flushing a prave v tejto dobe je to dosť problem, keďže si počasie robí čo chce a meni sa zo dňa na deň...ani som nestihol dat flushing pretože kvoli plesni som to musel skosiť...po tejto skúsenosti radšej už iba bio...growu zdar:D
Hany
cau, chtel bych se vas zeptat kdo tady ma zkusenosti z plagronem..jestli je to dobre hnojivo? jestli nekazi treba chut brka? proste kdybych hnojil plagronem tak esi z toho vypestuju nejake lepsi zhulo..dik za odpoved
acheron
je tu tema zasa o Plagrone , nepis to sem do Krystalonu

ja mam s Plagronom vyborne skusenosti, hned po nasadeni hnojiva (davka 1-1,5x kazdy tyzden) zacali rasit spustz novich sisiek a rychlo mohutneli...na chuti sa odrazi KAZDE hnojivo ci slepicaky, krystalon alebo aj BIO hnojiva ... preto je treba v OUTe aspon tyzden nehnojit a zalievat cistou vodou pre vyplavenie tich sraciek, alebo pre zlepsenie vyplavovania skodlivin pouzit Final Solution
Bigalf
zdarec klucí a holky, taky mám s kristalonem nějaké zkušenosti a musim uznat, že to co mi po něm vyrostlo, jsem v životě neviděl... akorát to bylo neskutečně hnusný :D:D tenkrát jsem to sklízel na 2 části...kytky mi začaly plesnivět tak jsem to trošku prořezal a usušil...to se pomalu nedalo kouřit ale po jednom prdu bylo vymalováno...zbytek jsem nechal chvíli ještě na propláchnutí a to už se dalo...takže závěr je takovej, že kristalon je hnojivo přesně za tu cenu...špatný to vůbec neni ale když má člověk na plagron tak je to jasná volba
papaOUT
Ja možem pochváliť kristalon jahoda ako kvetová hnojka, bol som s ním spokojný či IN alebo OUT (z dôvodu že som nemal na nič lepšie)...palice sa po ňom krásne nafukovali problém je ta chuť finálneho produktu ale keď sa to poriadne preflushuje tak ani náznak hnojky...môžem doporučiť , aspoň začiatočníkom lebo viem že skusený grower sa vykašle na celý kristalon:D:slizoun:
crowe1
presne ako pise papaOUT pre zaciatocnikov ktory do toho nechcu sypat prachy je kristalon viac nez dobra alternativa ak chcu hnojit ...
ked si kupite start a kvet s kamosom na poli tak vam to vydrzi roky.....
len pri kvete treba davat bacha na 2 tyzdne pred sklizni aby sa rastlinka pekne precistila od toho hnojiva
k/-\pr
nečetl jsem předchozí příspěvky,ale je mě jasný,že většina lidí ma na kristalon negativní názor,a to většinou proto,že je levnej a "100% chemickej" )i když ve skutečnosti je 100% přírodní :D
-co vim,tak z vesmíru je pouze teflon xD
-moje skušenosti s kristalonem sou hodně dobrý-i když je poměrně snadný přehnat dávku a kytku spálit
-kytka hnojená po celou dobu kristalonem byla oproti kytce hnojený celou dobu AH kompletem výrazně sladčí a dokonce se mi zdálo že i skuřovala víc
podle mě je kristalon hnojivo,kerý stojí zato alespoň vyzkoušet a vytvořit si vlastní názor...
protože proč ho odsuzovat protože je levný a chemický?
kristalon je dobrý hnojivo :D
a kdo si myslí že ne,ať si to myslí,má právo na vlastní názor,jenže já vycházim ze skušeností,nikoli z předsudku!
LSD25
kristalon start iba doporučujem...ale na kvet niečo lepšie...!!!
sWei
Já kristalonem hnojím už pár let a nikdy jsem ani já ani mý kamarádi na chuti nic drastického necítily, kdyby jste ochutnaly to co se tady prodává ještě se rádi ke kristalonu vrátíte :D , a kapr má u mě K+ protože má pravdu ;)
maaara666
mám dotaz ohledně míchání kristalonu a cereritu-je to možné nebo se nesmí míchat?díky za odpověď
spunkmajer
Míchání několika hnojiv dohromady se obecně nedoporučuje. Může se to spálit.
Flí
Já jsem vybíral mezi krystalonem plod a květ a krystalonem jahoda. Držel jsem v ruce obě krabice a vybral podle NPK

Jahoda: 12-12-16
plod a květ: 15-5-3O

Z toho co jsem si tu dočetl ,to byla jednoznačná volba.

Co si o tom myslíte vy?
S.C.C.
ten plod a kvet je napi..u...pozri sa na obsah fosforu teda "p"...strane nizky... a dusiku je tam zbytocne vela...nic moc moznost na kvet, teda co sa tyka cannabisu, ak chces pestovat niaku inu plodinu tak mozno hej...
travodlak
já říkám...kristalon gold na květ rozhodně ano...jahoda a plod a květ stojej za prd ale ten gold má něco do sebe akorát to nepřehnojit...používám 1a půl násobek normálního dávkování tak jednou dvakrát do tejdne...a hodně vody...taky nikdy samozřejmě nelejt hnoje na suchou hlínu

tady dva kousky co jely na růstu kristalon start a na květu kristalon gold:
http://grower.cz/forum/image.php?at...93676&size=full

chuť ještě nevim...ale výplachy byly řádný a dlouhý a listí parádně zežloutlo takže ani s tim nějakej problém neočekávám
kammo
Chemia nechemia:)...myslim ze biobizzy a plagrony su organika jedine na obale.V takom mnozstve a presne stanovenom pomere npk neverim ze je mozne nieco vyrabat cisto na bio baze.Nakvasi sa bio varka materialu,premera obsah prvkov a doladi sa to chemiou....kristalon je solidne lacne hnojivo a urcite ma svoje vyuzitie aj tu.
travodlak
tak po dlouhodobější koštovačce ani náznak po jakýkoliv hnojivový pachuti...

nepředávkovat to (max. sem dával 1,5 násobek dávkování)...nelejt na sucho...včasnej proplach a je to v cajku
k/-\pr
asi není nic lepšího než kristalon na ruust 2 odměrky na 10 litruu smíchanej s kořenovym stimulátorem v gelu ( taky mrtě klidně celej ) ... ale nesmíí kytka přeschnoutt, pohnojeno 2 x 3 x .. a na květ jednou solidníí dávkouu kristalonu na ruust (2/10L)
chuť svěží bonbonováá :-)
Kristalon určite nie ! Slabé výsledky ... A naviac už len ten pohľad na ten modrý prášok je nechutný.
k/-\pr
musím konstatovat že po celkem velký konzumaci trávy hnojený kristalonem jsem stratil chuť , všechno chutná mrtě hořce . takže tímto apeluji na všechny, hnojte jak chcete ,ale kvalitní hlína je nejlepší hnojivo .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma