tecetisklivec |
tak jako zase takový zahradník nejsem, ale dělám chemii :D a ač jsem si tedy kristalon koupil ve všech variantách, tak to sypu jen na zahrádku pod stromy a musím uznat, že je to perfektní věc, ale na květiny o které doopravdy jde bych to asi nepoužil :D |
|
|
Zajac |
:-D huleni se starym plod a kvet se da opravdu prirovnat ke koureni suchyho lejn, bo orech listi v horsich pripadech, treba uz ten novej v kulickach bude ok, ale jak rika kapr zaklad je dobra hlina :-) :-) co sem valil kompost tak kyti rostly jak z vody a na kvet sem prilival plagron :-) viz. Galerka |
|
|
vinczenzo |
V dnešní době, kdy dostupnost tekutých hnojiv (organických či minerálních) je stejně jako jejich cena velice příjemná mi přijde zbytečná cpát kristalon do našich kytiček.. |
|
|
Jurgiano |
Ne ne. Pohnojiť tým trávnik alebo okrasné kvetiny to áno ale inak vôbec je to hnus. Minulý rok som tým hnojil na rast žiadne výsledky, vymenil som za plagron od kamoša a bolo to vidieť. |
|
|
ChuQ |
Fakt je to takovej rozdíl, když to člověk hnojí tím plagronem ? Jestli jo, tak bych zkusil sadu Plagron Alga. Je to dobrý na out ? :) |
|
|
ribo |
Dával som na ras Krystalon Gold a bol som spokojný. Na kvet by som to už ale nedával. |
|
|
guarana |
citace: |
Původní příspěvek od ChuQ
Fakt je to takovej rozdíl, když to člověk hnojí tím plagronem ? Jestli jo, tak bych zkusil sadu Plagron Alga. Je to dobrý na out ? :) |
Jasnačka, je... A ešte by som si dovolil navrhnúť ti aj nieco od BioBizzu, u mna spokojnost |
|
|
ChuQ |
Tak mi dnes přišel Terra Pack, tak se na to vrhnu.
|
|
|
Azachyel |
asi takhle ja bych ho nezatracoval, mel sem nejlepsi zeli co sem kdy mel a bylo jety na krystalonu, ale je to uz pekna řada let zpatky, kazdopadne když uz ano, tak poradnej flush.
Ale v dnesní dobe, kdy uz je na trhu, jak nekdo víš poznamenal, plno pouzitelných kvalitních hnojiv v podstate jen fakt o par korun drazsích, je lepší zvolit je.
Ja osobne dobu rustu zvladam na fishmixu a nemuzu si stezovat do kvetu pak urcite PK plus neco ze sta vyrobků na trhu, pokud muzete jdete do organiky:) |
|
|
Cocos |
OUT
na fázu rastu kristalon start
na kvet plagron alga bloom + PK 13/14
2 tyždne pred kosou len čistá voda, boli aj tak dažde takže 2 tyždne pršalo :D spokojnosť nadovšetko ;) |
|
|
Ušoplesk |
Myslíte že po Kristalonu začnou víc růst i kopřivy, obyčejná tráva, plevel atd? Mam zasazených pár AF venku v květináčích a chtěl bych aby okolo toho rostlo více porostu, aby to bylo co nejmíň vidět. |
|
|
MORZIK |
zdar po kristalonu začne rúst všechno rychleji i plevele a kopřivy!:-D |
|
|
anthraxik |
Minulý rok jsem používal Krystalon na muškáty NPK 18-7-20 na růst a na květ jsem pak přidal Atami Tabz (pořádná nálož fosforu).
Dohromady mě to vyšlo asi na 200kč na rok, což je oproti předchozím rokům s Guanokalong a Plagronem podstatná změna..
Musim přiznat že mě ty třímetrový borovice dost překvapili, protože toho byla hromada a kouřilo se to krásně. Bohužel jsem spálil jen pár větví, protože mi to nějaká špína pokosila. Ale to je věc jiná.
Doporučuji hlavně pro začátečníky a lidi s menšími finančními možnostmi. Samozřejmě před sklizní to chce proplachovat, ale to chtěj všechny přihnojovaný kytky. |
|
|
mildee |
Na konopí bych takovou sračku nepoužíval, na venek používám BioBizz, osvědčil se mi i na chilli papričky :-) |
|
|
Creed |
Já bych zase nepoužíval předražený rádoby bio hnojiva... |
|
|
sbarracuda |
Zdar jake mate zkušenosti s krystalon start? |
|
|
|